‘Hij weet dat onze deuren altijd open staan, maar er speelt iets met PSV’

Woensdag, 8 oktober 2014 om 07:10Daniel Cabot Kerkdijk

Diego Reyes is niet uit het schaduwelftal van technisch manager Marcel Brands van PSV verdwenen. De centrale verdediger annex controleur van FC Porto was afgelopen zomer in beeld bij de Eindhovense club, maar de Portugese club verleende uiteindelijk geen medewerking. PSV huurde vervolgens Nicolas Isimat-Mirin van AS Monaco.

/

Reyes is nog altijd een optie om de gelederen van PSV van nieuwe impulsen te voorzien, zo stelt América-preses Ricardo Peláez. De sportbestuurder sprak enkele dagen geleden met het management van de ex-speler van las Aguilas. “Er speelt iets met PSV, maar ik kan het niet verzekeren. Het kan zijn dat hij daar in de nabije toekomst heengaat.”

“Hij weet dat onze deuren altijd open staan, mocht hij op een dag terug willen naar Mexico”, stelt Peláez. Reyes, 22 jaar, komt bij FC Porto niet in de plannen van Julen Lopetegui voor en weet dat PSV en bestemming is geweest voor Mexicaanse voetballers: Carlos Salcido, Francisco Maza Rodriguez en nu Andrés Guardado. Sinds zijn overgang naar FC Porto, eind 2012, speelde de Mexicaans international slechts vijftien duels voor de hoofdmacht van os Dragões.Gerelateerd

Meer sportnieuws

27 reacties (laatste reactie door alleztop)

Zou een fantastische aanwinst zijn, maar ik betwijfel de juistheid van dit gerucht. PSV heeft nu Isimat, en nog een verdediger erbij, dan heb je een hele hoop centrale verdedigers. Misschien dat het voor komende zomer is, maar ik betwijfel het. Desondanks een groot talent

8 oktober 2014 om 07:41

Weet je dat wel zeker? Volgens VZ kunnen Bruma en Hendrix naar Juventus en Rekik en Isimat zijn huurlingen en als die allemaal vertrekken heb je geen degelijk CV meer over.

8 oktober 2014 om 15:55

Sja, we kunnen niet in de toekomst kijken. We moeten ook niet alle geruchten geloven die op vz komen. Natuurlijk moet er volgend jaar een goede verdediger komen, het liefst gekocht, want dan kun je ermee groeien, maar als je deze jongen volgend jaar kan krijgen, zou ik het zeker doen

PSV moet volgend jaar echt verdedigers als de wijs, koch en leemans door laten stromen naar het eerste elftal of verhuren aan eredivisieclubs. anders maak je het nieuwe beleid helemaal belachelijk, door weer een nieuwe jongen te halen. ik denk dat de wijs er wel klaar voor is.

8 oktober 2014 om 11:10

Je moet die spelers niet laten spelen omdat dat eigen jeugd is. Koch bijvoorbeeld komt te kort en die andere zijn iets te jong.

8 oktober 2014 om 16:00

@psvboom, bij Ajax brengen ze dit soort spelers pas als ze de 20 gepasseerd zijn. Daar kan PSV een voorbeeld aannemen ipv al die jonge gastjes voor de leeuwen te gooien. Bij Hendrikx heeft het goed uitgepakt gelukkig, maar als je kijkt naar bijvoorbeeld een bakalli dan zie je wat er gebeurt als je spelers structureel te vroeg gaat brengen.

Vriend, leemans is een verdediger en Koch komt niveau te kort ( neem aan dat wanneer je psv volgt dat wel weet)
De wijs is inderdaad een verdediger die ze misschien volgend jaar wel eens speel minuten kunnen gaan geven. ( misschien dit jaar wel)
Dus een nieuwe verdediger is haast wel noodzakelijk volgend jaar.

Daarnaast weet ik niet of de bovenstaande speler die word genoemd in dit artikel goed is. Heb hem Zelf zelden zien spelen

8 oktober 2014 om 08:16

Correctie:leemans is een middenvelder

Correctie: leemans is.een middenvelder

Bij de psv jeugd loopt er 1 die met de juiste begeleiding wel eens de nieuwe stam kan worden : de wijs.
Deze jongen heeft alles in zich en ook ik weet niet of hij daadwerkelijk de volgende stappen kan gaan maken maar dat deze jongen "het" heeft is duidelijk.

Daar zou psv nou eens een 1 op 1 begeleider dagelijks op moeten zetten.
En dan iemand die de klappen kent bijvoorbeeld een ooijer.

Werk een jaar super intensief met hem en ik denk dat hij zeker het niveau rekik bruma verbeterd op zijn jonge leeftijd.

Dus ik snap PSV niet dat ze zo n mexicaanse jongen (wat ongetwijfeld ook wel een talent zal zijn) prefereren boven deze kaart uit te spelen.

8 oktober 2014 om 09:32

Als Rekik en Isimat teruggaan na hun verhuur periode heb je Bruma en voor de rest een kleuterklasje. Zo vreemd is het niet om wat meer ervaring achterin te willen lijkt me.

8 oktober 2014 om 09:46

Als je bruma en rekik het centrum toe vertrouwt vanaf vorig seizoen (toen 20 en 19 jaar oud) kan je volgend seizoen ook met de wijs (dan 20) starten.

Als je over ervaring spreekt dan vindt ik dat je als cv op zoek moet gaan naar een 27 / 28 jarige international die al het nodige heeft mee gemaakt en niet voor iemand die even oud is als bruma.

8 oktober 2014 om 09:57

Die zijn alleen niet te betalen voor Psv.die Reyes is volgend jaar bijna 23. Dat is toch niet hetzelfde als 20 of 19

8 oktober 2014 om 10:06

Bruma wordt dit jaar nog 23 , de wijs in januari 20.
Als je die dit seizoen intensief klaar stoomt kan je volgend jaar (mits hij de stappen succesvol doorloopt) net zo goed met deze jongen starten.

Waarom weer zo n dure ook nog onervaren niet eu speler halen/huren?
Dit is potentieel eigen kapitaal.
Bovendien geef je als club ook een goed signaal af naar andere jeugdspelers.

8 oktober 2014 om 10:14

Omdat je anders alleen Bruma, de Wijs, Koch hebt met Hendrix als noodoplossing. Je zal iets er bij moeten hebben anders wordt het weer net als vorig seizoen.

8 oktober 2014 om 11:33

Misschien heb je wel een punt maar denk jij dat op te lossen met een 22 jarige bankzitter van Porto ?

8 oktober 2014 om 13:31

Brands wel

Is Isimat niet over te nemen nadat de huurperiode voorbij is? (Of al eerder als dat financieel aantrkkelijker is)

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax1929
3.Feyenoord1512
4.PSV157
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
C. GakpoAanvaller72
E. ZahaviAanvaller73
R. SchmidtUnknown
N. MaduekeAanvaller62
J. DrommelKeeper60
BrumaAanvaller62
Y. VertessenAanvaller61
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

117 fans
Middenvelder, 35 jaar

In de wandelgangen

Maandag 27 september
Een afvaardiging van Ajax zat afgelopen zaterdag op de tribune voor Ricardo Pepi. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren