Update: Wolves-coach weet niets van vermeende kopstoot Balotelli

Dinsdag, 9 september 2014 om 13:00Gijs Freriks • Laatste update: 12:44

Mario Balotelli zorgde in het verleden voor veel controverse. Zo gooide hij eens dartpijltjes naar jeugdvoetballers, stak hij vuurwerk af in zijn badkamer, werd hij gespot in een Italiaans maffiabolwerk en werd hij in zijn tijd bij Manchester City zo’n drie keer per dag op de bon geslingerd vanwege snelheidsovertredingen.

/

De 24-jarige Italiaan lijkt zijn wilde haren niet echt verloren te zijn, want op Twitter wordt geroepen dat hij in een geheime oefenwedstrijd tegen de Wolverhampton Wanderers flink over de schreef is gegaan. De aanwinst van Liverpool zou vrijdagmorgen bij een duel op tegenstander George Saville zijn gaan staan, al wordt er ook beweerd dat Balotelli zijn opponent een kopstoot heeft gegeven.

Wolverhampton Wanderers heeft aan ESPN echter laten weten dat het een 50-50 challenge betrof en dat er niets is om zorgen over te maken. Ook Wolves-watcher Tim Nash ontkent dat Balotelli zich heeft laten gaan. Onder meer de Daily Mail schrijft dat Balotelli na het duel met Saville moest worden gekalmeerd door ploeggenoot Kolo Touré en de spits zou direct zijn gewisseld door Brendan Rodgers.

Update 9 september 13.00 uur - Wolves-coach weet niets van vermeende kopstoot Balotelli
Op sociale media werd beweerd dat Mario Balotelli tijdens een besloten oefenwedstrijd tussen Liverpool en Wolverhampton Wanderers een kopstoot zou hebben uitgedeeld aan George Saville, maar dat lijkt onzin. "Er was geen enkele beslissing van de scheidsrechter waar ik of Brendan Rodgers ontevreden over kon zijn", zei Wolves-manager Kenny Jackett. "Ik herinner ook helemaal geen duel tussen Balotelli en Saville. Er is geen incident geweest: Mario werd wel gewisseld, maar dat had niets met een incident te maken."

In beeld: 23 bizarre fratsen van enfant terrible Mario BalotelliGerelateerd

Meer sportnieuws

69 reacties (laatste reactie door pttt)

Saville staat er om bekend een keurige speler te zijn ! Sowieso de fout van balo

6 september 2014 om 12:24

ook wolves-watcher tim nash ontkent dat balo zich heeft laten gaan. goed blijven lezen.

6 september 2014 om 12:34

Liverpool deelt wat centen uit om commotie te voorkomen.

6 september 2014 om 12:45

Goeie grap Arsenallz, Wolverhampton heeft nota bene zelf ontkent dat er iets gebeurd was.

6 september 2014 om 12:46

Wat een gelul.

6 september 2014 om 12:53

Het is en blijft Balotelli. Die zal nooit normaal kunnen doen. Als je goed kan lezen snap je wat ik bedoel met die zin.

6 september 2014 om 13:11

De media en engeland ook niet, iemand wilt hier gewoon scoren.
En voor gasten zoals jou is dat weer een aanleiding om lekker op Ballotelli zijn mentaliteit te zeiken.

6 september 2014 om 13:13

Balo kan alsnog beter voetballen dan Welbeck

6 september 2014 om 13:40

_onpartijdig_

Ik zeg ook nergens dat dat niet zo is. Dit is dus weer zo kansloos iemand aanvallen op een club. Het had mij niet uit gemaakt waar Balo zou spelen, ik had het alsnog gezegd.

6 september 2014 om 13:57

Jij praat gewoon onzin met je verhaald dat Liverpool centen uitdeelt. Dat is slap gelul

6 september 2014 om 15:07

Die dingen gebeuren juist heel vaak, dus om het slap gelul te noemen ? Jij weet er net zo weinig van als ik. Dus suggesties doen mag.

6 september 2014 om 15:31

Het wordt toch ontkent! Of kun je nog niet zo goed lezen?

6 september 2014 om 15:42

Ja als Liverpool the Wolves betaalt om niks te zeggen dan ontkennen ze het ook ja.

6 september 2014 om 15:53

Aaah wat schattig, je komt je Arsenal vriendje te hulp. Ja Liverpool betaalt iedereen die in t stadion zit. De club wolverhampton, journalisten etc.

6 september 2014 om 16:00

Ik ga jou nog geld geven om dit soort onzinnige reacties achterwege te laten. Man man wat vergezocht. Als je niks nuttigers te vertellen hebt, kan je beter niks zeggen. Aan het eind van het seizoen zal Liverpool naar beneden kijken en Arsenal daar ergens zien staan.

6 september 2014 om 16:10

Wat heeft het er nou mee te maken dat Liverpool boven Arsenal eindigd ? Dat noemen jullie ons zielig terwijl je zelf nog een stukje erger bent door te beweren dat je club beter is.

6 september 2014 om 17:50

Ik heb een enorme hekel aan arsenal fans maar geef ze hier toch echt gelijk haha

6 september 2014 om 23:43

Hahahahhahahaha jullie zitten net in de CL en jullie hebben alweer grote praatjes omdat jullie van spurs winnen POEPOEH!

9 september 2014 om 16:13

Ja en arsenal heeft in 10 jaar gewoon niks gepresteerd dan in simpel FA cupje xd, die hebben nogsteeds een grote bek

9 september 2014 om 17:11

Net zo kansloos als uitgaan can het slechtste bij Balo terwijl alle bewijzen de andere kant op wijzen.. Je wil gewoon even makkelijk scoren en denkt dar zonder weerstand voor elkaar te krijgen gezien zijn verleden. Diep triest als je het mij vraagt.

Kunnen de media hem niet gewoon met rust laten. Was waarschijnlijk gewoon een hard duel en dat wordt ook gewoon gezegd.

6 september 2014 om 12:24

Als dat zo is zou ik kijken of ik iemand aan kon klagen wegens smaad of iets dergelijks, hij heeft misschien geen goede naam maar het is gewoon laf om hem op zn manier verder te beschadigen.

6 september 2014 om 12:30

Schijnbaar jaloers, miljoenen verdienen en doen wat ie leuk vind. En daarnaast kopen en doen wat ie wilt. Toch wel aantrekkelijker dan mijn job. 40 uur lang zwoegen en zweten achter een bureau. Ik train liever 2 a 2 uur per dag en daarna lekker lunchen. En over nadenken wat ik vanavond zal gaan eten. En wat mijn vrouw weer zo aantrekken in de avond. Beter werk.

6 september 2014 om 13:01

Waar je vrouw aan zal trekken of aantrekken in de avond? Ik begin hier wel behoorlijk hekel aan te krijgen. Waarom is het zo nodig om een gerucht te verspreiden over een speler die het echt even niet nodig heeft?

6 september 2014 om 13:24

Omdat je 40uur lang bezig bent betekent niet dat jou lichaam zwaarder werk vericht dan een topsporter hoor.sterker nog ik weet zeker dat het niet zo is. Ik denk niet dat ik nog hoef uit te leggen wat topsporter is? Denk beetje na voordat je jezelf volgende keer voor lul zet..

6 september 2014 om 13:33

Daar gaat het helemaal niet om. Het verschil zit hm hier in 2 uurtjes per dag iets doen wat je hobby is ( salaris ) of 8a9 uurtjes per dag iets doen wat niet bepaald je hobby is. Begrijp je? Balotelli..je houdt ervan of je haat hm. Ik hou ervan. Geven het voetbal toch iets meer kleur en wedstrijden waar balo in meedoet bekijk ik toch met iets meer interesse dan anders. Lijkt me trouwens sterk dat dit waar is, zelfs de tegenstander geeft aan : niks aan de hand! Gewoon goedkoop scoren van de media

6 september 2014 om 14:29

Ja jaa maar wat jij in die 40uur doet kunnen miljoenen anderen ook nadoen maar wat die jongen moet doen in die 2uurtjes niet en dan verdien je toch wel beetje respect en verdien je dat geldbedrag ook. .maar iedereen mag wel eens jaloers zijn.

6 september 2014 om 23:46

Hij verdiend dat geld bedrag zeker niet. Hij doet eigelijk niet echt iets nuttigs.

9 september 2014 om 23:35

Weetje waar ik respect voor heb ? Mensen met beperkingen die werken. Dikke pluim!

Achh jaa als ballo nu meer foute dingen gaat doen krijgt liverpool geen leuke naam van maar was ook niet de beste aankoop van liverpool

Lol, dit is gewoon onzin. Het wordt door alle partijen en bezoekers ontkent. Helaas wordt dit soort onzin gewoon overgenomen.

6 september 2014 om 13:35

Er wordt hier puur misbruik gemaakt van het feit dat het om een geheime oefenpartij gaat; een gerucht de wereld inslingeren en hopen dat de massa het overneemt en gelooft. Degene die erbij waren krijgen een welles-nietes duscussie en het grote publiek blijft in het ongewis.

Ik heb zelf gezien hoe dit is geëscaleerd, een LFC fan Twitter met veel volgers account trok zijn conclusies na wat foto's, al snel bleek dit niet waar te zijn en niemand heeft dit ook bevestigd

Mensen laat jullie niet verblinden door dit zoveelste bericht over Balotelli dat niet op de waarheid berust.

Voetbalzone voert echt een campagne tegen hem precies. Dit is al ontkend door zowel Wolverhampton als Liverpool !!!

Wauw ik kan mij hier echt aan frustreren.

Bron: https://uk.eurosport.yahoo.com/news/premier-league...

6 september 2014 om 12:24

Niet alleen Vz, gewoon de gehele media. Men wil berichten hebben over die psychische Balo die weer iets geks doet, is er niks dan zoeken ze ernaar of verzinnen ze het zelfs.
Balotelli heeft een imago van een gestoorde clown met enorm veel potentie en dat levert veel sensatie berichten op dus willen ze het graag in stand houden.

6 september 2014 om 12:29

Je hebt wel gelijk. De hele media doet hier inderdaad aan mee. Het eerste wat ik deed was wat opzoekwerk doen over dit bericht. Als ik dat kan doen, waarom kunnen ander emedia dat niet ? Triestig.

6 september 2014 om 12:38

Omdat jij logisch redeneert en juiste berichtgeving wil terwijl de meeste kranten/sites puur voor de hits gaan en de bijkomende commercie. Of het dan de waarheid is of niet boeit men dan klaarblijkelijk niet.
Inderdaad jammer, zo ontstaat ook verkeerde beeldvorming.

6 september 2014 om 12:27

Voetbalzone voert helemaal geen campagne tegen balo doe niet zo kortzichtig. Er staat in dit artikel toch ook al dat het ontkend is? Of heb je de laatste alinea niet gelezen?

6 september 2014 om 12:28

Waarom zou je zoiets dan plaatsen?

6 september 2014 om 12:32

Waarom zet je dan in een kop dat hij een kopstoot heeft gegeven ? Er zijn ook al genoeg bartikels geweest waarbij je Balo makkelijk kon verdedigen. Zoals dat artikel over de motivatiecoach van Gilardino. Maar dat artikel hadden ze niet opengezet voor reacties..

En zo zijn er veel onwaarheden geweest die hier ook overgenomen werden.

6 september 2014 om 13:54

VZ had er ook voor kunnen kiezen om dit soort onzinberichten uberhaupt niet te plaatsen. Of iig de titel wat minder provocerend te maken.

Maar goed voor goede journalistiek en juiste berichtgeving moet je sowieso niet op voetbalzone zijn. Voor echt voetbalnieuws gebruik ik de BBC sport app.

6 september 2014 om 13:54

Voetbalzone is geen site die zelf nieuws maakt maar een verzamelsite van mieuws. Dus dan komen er soms inderdaad berichten die niet kloppen maar dan vermelden ze er altijd bij dat dat ergens anders vandaan komt.

in de titel staat ook niet dat Balo een kopstoot heeft gegeven maar dat er op twitter gezegd word dat hij dat gedaan heeft. En in het artikel zelf word ook al gemeld dat de echtheid van die kopstoot twijfelachtig is.

Waarom vind iedereen Balloteli zo interessant? Zijn er mensen jaloers op zijn miljoenen en die vriendin die ontiegelijk lekker is. En dat hij maar een paar uur dom tegen een bal hoeft aan te trappen. En dat wij op kantoor of iets anders zitten en 40 uur werken of meer. En zwoegen en zweten en maar 25 dagen per jaar vakantie dagen hebben. Is dat iets wat de media jaloers maakt. Dan maakt ie een kopstoot who cares? Rood en schorsen maar, je weet toch als je zo iemand haalt. Dat er zoiets komt maar dat mensen het interessant vinden om zoiets in een krant te zetten. Dat gaat mij echt te ver.

6 september 2014 om 13:37

Sommige mensen vinden het interessant om Liverpool in verlegenheid te brengen. Daarvoor is Balotelli het ideale middel na de Suarez era. Kulberichten.

6 september 2014 om 14:11

Je verhaal leest echt lekker weg man.

6 september 2014 om 16:59

Tja. Balotelli is zelf heel vaak de fout in gegaan en dan kun je dit verwachten. Dus het is niet zo dat hij heel onschuldig is. Hij moet gewoon heel hard werken om van dat imago af te komen.

Ten eerste: Het was geen kopstoot, maar een schop tegen een Wolves's speler.

Ten 2de: Het is al ontkent door LFC en Wolves.

Voetbalzone wat proberen jullie. Ik snap dat jullie zoveel hits proberen te creëeren, maar please!! Wees eens professioneel en ken je feiten. Gaat hard achteruit hier. On: laat aub balo gewoon met rust. Snap dat hij een rebel is en niet de ideale schoonzoon maar pfff zoveel commotie om niks. Hij is rijk, extreem lekker wijf, en kan daarnaast bovengemiddeld goed voetballen. Niks mis mee.

Voetbalzone is nu net zo erg sensatie aan het zoeken als alle andere media. Je ziet toch als iedereen ontkent dat er dan geen zak van klopt. Maar toch het plaatsen om even weer sensatie te komen zoeken. Bah

6 september 2014 om 13:59

idd echt triest dit.. alle betrokken partijen ontkennen het en ze durven het nog als waarheid in een titel te zetten... onwaarheden in een titel zetten om zo meer clicks te krijgen.. tjah wat een niveau

Wat een kudt site is dit toch eigenlijk. Weer zo'n provocerende titel die nergens op slaat.

Haha het duurt nog geen maand of deze mafkees gaat weer raar gedrag verdwenen, hoe was het spreekwoord ook al weer een vos verliest nooit zijn streken

6 september 2014 om 16:36

Het klopt niet, jij bent er weer zo 1 die alles klakkeloos overneemt.

9 september 2014 om 14:20

en jij bent die fan die niet wilt zien wat voor debiel het is

Als dit waar is schorsen a la Suarez

6 september 2014 om 13:59

Misschien moet je leren lezen

6 september 2014 om 15:09

Als mensen iets ontkennen betekent het niet meteen dat het niet gebeurd is. Zelfs niet als de andere partij het ook ontkent. Gebeurd ook vaak genoeg met transfers dat beide partijen de vermoorde onschuld spelen. Ik denk dat u eerder moet leren lezen.

6 september 2014 om 15:35

Prima joh. Geloof wat je wil geloven ook wordt het door iedereen ontkent en is er geen bewijs van.

Die gast is echt gestoord. Die moet gewoon 24 uur begeleiding hebben.

6 september 2014 om 13:57

of jij moet een keer de tekst lezen ipv blindelings alles aan te nemen en op te reageren.. lijkt me namelijk een beter idee

6 september 2014 om 14:10

Wou jij zeggen dat ie ze allemaal op een rijtje heeft? Anders zou ik me ook maar zorgen maken over jezelf. Die gast is gewoon gestoord. Bij iedere club veroorzaakt hij problemen. Staat natuurlijk los van zijn voetbal kwaliteiten.

6 september 2014 om 14:19

Blijkbaar heb jij je ze niet op een rijtje ja. Wat heeft hij uitgehaald bij Milan dan? En bij Italie? En tot nu toe bij Liverpool? Helemaal niets, hij gedraagt zich gewoon normaal.

Dat jij z'n simpele ziel bent die de hetze tegen Balo niet ziet ligt meer aan jouw. Ja hij heeft bij City wat domme streken uitgehaald, maar toen was hij pas 20 jaar.

6 september 2014 om 15:21

He eihoofd, deze man gedraagt zich ook buiten het veld als een idioot. Voetballer met dergelijke kwaliteiten hebben niet alleen op maar met name buiten het veld een voorbeeldfunctie. Bij Milan zullen ze zijn voetbal kwaliteiten missen, maar meer niet.

Makkelijk scoren op deze manier. Een geheim oefenduel waar niemand bij was en er ook geen beelden van terug te vinden zijn. Daily bullshit allemaal.

Laat balo eens met rust...

Het bashen op Balotelli door de Engelse pers is weer begonnen. Laat die jongen lekker voetballen!

Daar gaat de Engelse pers weer.. Is kijken hoe Balotelli hierop gaat reageren, maar hopelijk voor hem gewoon niet, want op deze manier is het wel echt een aanwinst voor Liverpool. Speelde goed de afgelopen wedstrijd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Liverpool

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
3.Liverpool3316
5.Everton327
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
A. RobertsonVerdediger171
G. WijnaldumMiddenvelder171
Roberto FirminoAanvaller175
S. ManéAanvaller166
Mohamed SalahAanvaller1613
Diogo JotaAanvaller95
T. Alexander-ArnoldVerdediger150
Voor de complete selectie: Clubpagina Liverpool.

894 fans
Aanvaller, 30 jaar

In de wandelgangen

Zaterdag 16 januari
Olympique Marseille heeft een persoonlijk akkoord bereikt met Arek Milik, maar is nog niet rond met Napoli. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren