‘Beste rechtsbuiten van Nederland’ wil terug bij leidende rol in Eredivisie

Woensdag, 13 augustus 2014 om
/

Julian Jenner voelt wel wat voor een rentree op de Nederlandse velden. De dertigjarige buitenspeler zit momenteel zonder club, na een twee jaar durend verblijf bij het Hongaarse Ferencváros. Jenner speelde eerder in zijn carrière voor NAC Breda (2003-2006), AZ (2006-2008) en Vitesse (2008-2012) en trok daarna richting Oost-Europa. Hij wacht nu af of er een Nederlandse club is die het in hem ziet zitten.

Jenner, die ooit de tatoeage beste rechtsbuiten van Nederland liet aanbrengen, heeft nog geen geluk gehad in zijn zoektocht naar nieuw emplooi. Zijn zaakwaarnemer Cihan Korkmaz laat aan FOX Sports weten dat hij in Turkije en het Midden-Oosten rondkijkt naar een nieuwe club voor zijn cliënt. Als er geen club concreet wordt of Jenner mist het goede gevoel, is terugkeren naar de Eredivisie ook een optie.

“En wanneer hij bij een club uit de Eredivisie een leidende rol zou kunnen krijgen, is hij bereid om te gaan praten. Dat weet ik zeker”, verzekert Korkmaz woensdag. Hij hoopt dat hij Jenner binnen twee weken duidelijkheid kan geven. Jenner speelde 46 wedstrijden voor NAC, 46 wedstrijden voor AZ en 49 wedstrijden voor Vitesse. Hij verwierf vooral bekendheid als ‘schaarspecialist’.


Poll

Denk jij dat het 'linkerrijtje' van de Eredivisie zit te wachten op Julian Jenner?


Gerelateerd

62 reacties (laatste reactie door steward)

Niemand uit het linkerrijtje zit op hem te wachten. Wellicht een club als Cambuur, Willem ll of Dordrecht.. maar de subtop is te hoog gegrepen voor deze jongen. Overschatte speler.

13 augustus 2014 om 14:55

Ook voor het rechterrijtje is hij niet goed genoeg.

14 augustus 2014 om 11:11

Ik denk dat Jenner kwaliteit genoeg heeft,maar verbaal moet hij nog veel leren.
Eerst je voeten laten spreken en niet te grote mond hebben Jullian

13 augustus 2014 om 15:22

Huh? Maar Cambuur én Dordrecht staan nu in het linker rijtje!

13 augustus 2014 om 15:50

Staat toch tussen aanhalingstekens stumper. Als je een beetje kan begrijpend lezen weet je dat iemand dat over hem gezegd heeft of hij zo over zichzelf denkt. Ga je niet lopen aanstellen aub

13 augustus 2014 om 15:51

Als je even de tekst leest begrijp je dat dat een tattoo is die hij heeft laten zetten met die tekst erop...

13 augustus 2014 om 15:58

VZ doet niet aan journalistiek, zij verzamelen berichten van andere media en plaatsen deze hier in hun eigen woorden (ivm auteursrechten). Daarnaast staat in de tekst de opmerking verklaart, hij heeft het zelf verzonnen en zelfs laten tatoeëren..

13 augustus 2014 om 16:13

Kijkers die niet kijken dan zeker...staat duidelijk dat hij een tattoo heeft laten zetten op zn eigen lichaam met die tekst. Jij KIJKT waar de rest in ieder geval verder LEEST ( dan de titel..)

13 augustus 2014 om 16:27

Dat is voetbalzone hè. Als ze Jenner bedoelen schrijven ze 'beste rechtsbuiten van Nederland' en als David Luiz PSG tekent schrijven ze 'psg contracteert krullenbol' of iets dergelijks.

13 augustus 2014 om 17:05

'psg contracteert huilebalk" kan ook.

Als Jenner, 30 inmiddels, nog een club wil moet hij meer richting Jupiler League gaan kijken.denk niet dat hij nog wat van betekenis is voor de Eredivisie.

13 augustus 2014 om 18:00

'Mits hij geen aanbieding vanuit Turkije of Midden-Oosten krijgt'... Dus als meneer niet kan cashen, komt de Eredivisie ook nog even inbeeld en liefst (sub)top natuurlijk? Met alle respect maar de 'beste rechtsbuiten' mag van mij dan wegblijven. Die tatoeage alleen al

13 augustus 2014 om 22:34

ik wist na lezen titel direct dat het over Jenner ging , dacht dat ie al gestopt was, want dat verhaal met die tattoo is natuurlijk zeer bekend en zal hem blijven achtervolgen, groot talent maar is er nooit uitgekomen, hoe deed ie het de laatste 2 jaren weet iemand dat?

13 augustus 2014 om 17:46

Als je een tatoo laat zetten met de woorden ik ben de beste dan is er iets behoorlijk misgegaan met de begeleiding van deze jongen. Vond hem een modale voetballer maar meer ook niet.

Pfffff als je zo'n tattoo zet ben je niet bij je hoofd !
Dat is ie echt nooit geweest, hoe komt ie er bij

13 augustus 2014 om 14:55

Volgens mij heeft hij ook nooit zo'n tattoo gezet.. Hij heeft het toen wel gezegd.

13 augustus 2014 om 14:57

Hij heeft ooit gezegd te overwegen om die tatoo te laten aanbrengen, maar daar is never meer wat van gekomen. Een redacteur van VZ heeft volgens mij te lang in het zonnetje gezeten...

13 augustus 2014 om 15:08

Ik heb dezelfde tattoo met handtekening van memphis depay.

13 augustus 2014 om 15:17

Dus jij hebt de tattoo van J.Jenner met de handtekenijg vam Depay? Heb je ook al je panini plakboek vol?

On: J.jenner kan misschien plaats nemen bij Pauw en dan lekker kletsen over Oost Europa en wat hij allemaal is opgestoken..meer kans

13 augustus 2014 om 15:52

Dat is toch zonde aangezien depay een linksbuiten is...

13 augustus 2014 om 16:07

Hij is linksbuiten ! En dat voor een psver !!!
Shame on you

13 augustus 2014 om 16:24

Ach, ook als rechtsbuiten is Depay waarschijnlijk de beste van Nederland....

13 augustus 2014 om 15:17

Je bent pas niet goed bij je hoofd als je een kampioens tattoo vn je club laat zetten en je club word dat jr helemaal geen kampioen...

13 augustus 2014 om 18:03

Kan je nagaan wat voor een mongolen je rond hebt lopen, ook bij mijn club jammer genoeg... Als je de beste rechtsbuiten van Nederland bent/was heb je er nog recht van spreken op(alsnog achterlijk). Maar deze jongen speelde af en toe leuke wedstrijden in de Eredivisie.. Dan ben je net zo achterlijk om een kampioensschaal te zetten als je geen kampioen bent/word

Beste rechtsbuiten van Nederland?????

“En wanneer hij bij een club uit de Eredivisie een leidende rol zou kunnen krijgen, is hij bereid om te gaan praten" ....nee, hij zal geen leidende rol krijgen bij een club in de Eredivisie. Voor een club uit het rechterrijtje is hij een interessante optie...waarbij hij een basisplaats moet afdwingen, geen leidende rol.

13 augustus 2014 om 14:56

Hij wil een leidende rol bij een club in de Eredivisie, zijn zaakwaarnemer is bezig in Turkije en het Midden-Oosten. Die Korkmaz is dus een echte realist, want die weet dondergoed dat zijn cliënt het nog immer te hoog in zijn bol heeft zitten...

13 augustus 2014 om 15:13

Het is bijna stuitend dat hij het heeft over een leidende rol. Hij moet echt blij zijn als een club uit het rechterrijtje de gok met hem wil nemen en hem een allerlaatste kan wil bieden. Wie denkt hij wel niet dat hij is..... ow ja, de beste rechtsbuiten van Nederlands,.... zucht.

Na zijn periode bij Vitesse nooit meer iets van gehoord...iemand een idee hoe hij het in Hongarije deed? Z'n contract is in ieder geval niet verlengd dus hij zal geen basisspeler zijn geweest?

13 augustus 2014 om 16:28

Eigenlijk was het tweede seizoen bij AZ al niets meer. AZ was op dat moment een grotere club dan Vitesse, die stap naar Vitesse was al een stap terug....

Jenner was een groot talent, helaas vond hij zelf dat zijn talent van mythische proporties was. Deels ook omdat hij zo werd opgehemeld omdat hij al rennend 34 scharen kon uitvoeren zonder te struikelen. Hij liep dan wel meer dan eens de achterlijn over, maar dat is bijzaak.....

Die tatoeage maakt duidelijk dat hij moeilijk gaat doe.

Wat is dat toch met die club-loze voetballers die menen eisen te kunnen stellen aan een potentiele toekomstige club... Jenner mag blij zijn om bij een club als Heracles (bijvoorbeeld) aan de bak te kunnen... Vervolgens is het aan hem zelf om die leidende rol af te dwingen!

13 augustus 2014 om 14:58

Helemaal met je eens. En waarschijnlijk ook nog flinke salariseisen hebben ook...

Hahahaha deze speler kan er echt helemaal niks van.

Zou leuk zijn voor FC Dordrecht.

Haha, moest wel lachen om zijn tatoeage. Geen idee wat zijn niveau nu is. Misschien terugkeer bij een oude club van hem?

Haha, dat stukje over een leidende rol doet mijn dag een hoop goed.

Wellicht kan hij een lijdende rol krijgen op de bank of tribune bij een club uit het rechter rijtje. Verder heeft hij weinig te eisen.

Enige wat hij kan is snelle schaartjes achter elkaar doen.

Misschien iets voor Feyenoord? Of Excelsior?

wellicht wat voor van geel om naast verhoek, schaken, goossens, bacicoglu nog een 5e speller voor de rechtsbuiten positive... voldoet aan alle van geel eisen... oud en transfervrij... en al jaren niets gepresteerd...

Met alle respect voor het werk dat hij heeft verzet voor Vitesse, maar deze jongen is niet meer goed genoeg voor de Eredivisie. Toen hij bij Vitesse speelde kon hij niet eens een basisplaats afdwingen bij een ploeg die nauwelijks meedeed om de playoffs en ik denk niet dat hij sindsdien ontwikkeld heeft, ik denk eigenlijk dat hij gewoon slechter is dan toen. Kan beter zijn verwachtingen wat bijstellen.

Hij is weggestuurd in Hongarije, naar eigen zeggen omdat hij te goed was. (ik verzin dit niet!!!)

HIj was zo goed, dat de trainer niet wist wat hij met hem aanmoest, of zoiets. Zelden zo'n bullsh*t gehoord.
Dit is echt juup league materiaal. Hoop hem in ieder geval niet terug te zien in Breda.

13 augustus 2014 om 16:30

Dat kreeg hij als vakkenvuller te horen waarschijnlijk. Hij was zo goed, liep de hele tijd scharen te doen in de gang bij de frisdrank. Toen hebben ze hem maar weggestuurd.

Ik mag toch hopen dat Jenner dolblij is als hij terecht kan bij NAC, Dordrecht of Willem II. Waarom zou een subtopper hem in godsnaam aantrekken?

Ik vond hem in zijn AZ periode toch helemaal geen verkeerde voetballer, speelde toen een aantal prima wedstrijden, helaas daarna meer als een kip zonder kop naar voren gaan rennen. Al met al, Willem II of Dordrecht zullen hier heel blij mee zijn, denk alleen dat zijn salaris een probleem vormt.

Wat zal zo'n man denken op het moment dat hij die tattoo laat zetten?

13 augustus 2014 om 15:23

Dat lijkt me vrij duidelijk wat hij toen dacht: "ik ben de beste rechtsbuiten van Nederland".

""en wanneer hij bij een club uit de Eredivisie een leidende rol ........"
Komop man,ge zijt nog niet een beetje beschaamd voor hier eisen te stellen.
In Hongarije eruit gekegeld en dan hier de wetten willen stellen,arogantie in overtreffende trap.

Een aantal jaar geleden durfde deze man zelfs uit te spreken dat hij niks onder deed voor Robin van Persie. Nou, dat hebben we gezien!

Dat maakt je echt gewild, als je gelijk een leidende rol gaat eisen. Hij zou eerst moeten zorgen dat hij überhaupt een basisplaats weet te krijgen voor hij een leidende rol gaat eisen.

Overmars, wakker worden! Is waarschijnlijk goedkoop.

13 augustus 2014 om 15:10

Ja Overmars, we zoeken nog iemand bij de Hamburgerkraam met een leidinggevende rol!

Ken deze speler niet maar toen ik de titel las en het Hongaarse vlaggetje zag dacht ik dat dit over Dzudzak ging........niet dus..........

13 augustus 2014 om 15:09

Kwam trouwens vooral omdat ik de titel niet goed las

Ontzettende raar dat je Beste buitenspeler van Nederland laat tatoeëren, beetje teveel zelfoverschatting. Heeft leuke jaren gehad bij AZ, meer ook niet. Misschien leuk voor een JL club meer niet of misschien proberen bij Excelsior.

Lachertje van de Eredivisie destijds. En een heus wonder dat deze jongen ooit zijn debuut mocht maken voor jong Oranje.

Willem ll of excelsior achtig iets... hoger schat ik hem niet

13 augustus 2014 om 15:47

Bij Excelsior hebben we Botaka al en die speelt hij niet uit de basis. Dus laat maar zitten.

13 augustus 2014 om 18:17

Eerder iets voor de Treffers of iets dergelijks.

hij kan altijd nog kapper worden... hij is namelijk goed met scharen

Kan het niveau niet meer aan, vanuit de Hongaarse Eredivisie, met alle respect. Zou, als ik hem was, lekker gaan cashen in Turkije of Qatar (als hij dit nog niet deed in Hongarije) anders een club in de JL top, Roda, NEC of RKC?

Heracles heeft geen echte rechtsbuiten op dit moment, misschien een leuke club voor Jenner.

Heb die Jenner ooit een toespraak horen geven bij een sportgala. Wat een drama. Leiders kunnen staan voor een groep, deze jongen redt het niet eens om volzinnen te maken. Voetbalt met zijn hoofd naar beneden en mag zijn handen dichtknijpen als er een Jupiler League club met hem wil praten. Dus meneer Korkmaz moet wellicht iets inbinden en niet doen alsof NL op Julian Jenner te wachten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ferencvaros TC Budapest

Stand
Selectie
 TeamPnt+/-
Voor de complete stand: Borsodi Liga
SpelersPositieW
R. VargaAanvaller2812
D. DibuszDoelman320
N. SignevichAanvaller114
A. VargaDoelman11
M. BlažičVerdediger292
E. BotkaVerdediger110
L. DvaliVerdediger122
Voor de complete selectie: Clubpagina Ferencvaros TC Budapest.

Nederland
2 fans
Aanvaller, 35 jaar

In de wandelgangen

Maandag 27 mei
James Milner is bij Liverpool in het bezit van een contract tot medio 2020 en kan bijtekenen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren