‘Lazio denkt na over nieuw bod De Vrij en onderzoekt alvast andere opties’

Zaterdag, 26 juli 2014 om 10:25Thijs Post

Er is nog altijd geen duidelijkheid over de toekomst van Stefan de Vrij. De mandekker staat in de belangstelling van Lazio, maar Feyenoord vraagt negen miljoen euro voor de verdediger en dat wil de Italiaanse subtopper niet betalen. Italiaanse media schrijven zaterdag dat het verschil tussen vraag en aanbod nog zo’n 3,5 miljoen euro bedraagt. Lazio overweegt een nieuw bod op De Vrij, maar is inmiddels ook bezig met andere kandidaten.

/

Dat Feyenoord negen miljoen vraagt is volgens de Italiaanse kranten pittig, maar ook wel weer te begrijpen. De Oranje-international werd niet voor niets verkozen tot beste verdediger van het WK en mede door de belangstelling van Manchester United zitten de Rotterdammers hoog in de boom. Lazio-voorzitter Claudio Lotito overweegt zijn bod op De Vrij wat te verhogen, maar de verdediger moet er ook rekening mee houden dat zijn gedroomde transfer naar de Italiaanse hoofdstad in het water valt.

Lazio heeft ook een bod gedaan op Lucas Mendes van Olympique Marseille en de Italianen wachten op antwoord. Daarnaast heeft Lazio interesse in Gabriel Paletta van Parma en Sebastian De Maio van Genoa. Zeker Paletta wordt gezien als een uitstekende optie als het niet lukt om De Vrij te halen, al heeft de 28-jarige Argentijn net als De Vrij een vraagprijs van negen miljoen euro. Lazio-voorzitter Lotito is echter een goede vriend van Parma-collega
Tommaso Ghirardi en Italiaanse media denken dat het door die goede relatie weleens tot een lagere vraagprijs kan komen.


Poll

Feyenoord moet vast blijven houden aan negen miljoen euro


Gerelateerd

Meer sportnieuws

46 reacties (laatste reactie door mrger)

9 miljoen is gewoon het minumum. Anders kunnen ze beter thuis blijven. Zonder voor het vliegtuigticket. Kunnen ze die beter aan mij geven. Wil wel gratis vliegen naar Rome.

26 juli 2014 om 10:54

Ik zocht in de poll al naar het antwoord: als je geen bod naar waarde kunt doen en al maanden totaal respecrloos bezig bent, stop dan met ons supertalent de kop gek te maken en haal lekker een oude zuid-amerikaan

26 juli 2014 om 11:17

De vrij supertalent noemen gaat ook weer wat ver. Laat hem eerst een heeel seizoen lang goed presteren.

26 juli 2014 om 11:22

Welke verdediger op die leeftijd in het verleden was al zover zoals de Vrij is?

26 juli 2014 om 12:38

Varane is een voorbeeld van een toptalent en dat is de vrij absoluut niet. Het gaat om hor de vrij zich ontwikkelt en hij ontwikkelt zich heel, heel goed. Hij zal een hit worden in het buitenland.

26 juli 2014 om 13:14

Vrij is zo gemaakt door de media. Daarom denkt iedereen nu dat hij een van de beste verdedigende talenten is van de wereld... Ik zie hem later echt niet bij de absolute top voetballen

26 juli 2014 om 14:00

Percies! De vrij is goed bezig en heeft talent maar toptalent is wel kort door de
Bocht aangezien zijn seizoen bij feynoord niet spetterend was

26 juli 2014 om 21:23

De beste verdediger van de laatste 6 maanden in Nederland en volgens alle cijfertjes zelfs de beste verdediger van het WK.

27 juli 2014 om 21:59

Volgens Voetbalprimeur heeft Lazio nu besloten te voldoen aan de vraagprijs van Feyenoord.

Ben ik de enige die 9 miljoen voor de beste verdediger van het WK zo laag vind?

Weliswaar 1 jarig contract, maar hij is ook pas 22 jaar en is knap overeind gebleven, getuige ook de uitverkeizing.

26 juli 2014 om 10:57

David Luiz was 50 miljoen waard. Inderdaad, hoe kan de Vrij dan maar 9 miljoen waard zijn?

26 juli 2014 om 12:17

David Luiz is ook 5 x beter en completer dan De Vrij. Naast verdedigen kan Stefan vrij weinig. Komt er ook nog eens bij dat De Vrij nog maar 1 jaar contract heeft en in een Mickey Mouse competitie speelt...

26 juli 2014 om 16:00

Nou de Vrij kan dan tenminste nog verdedigen. Iets waar Luiz veel moeite mee heeft. Levensgevaarlijke stuntelaar is dat!

26 juli 2014 om 17:35

De Vrij is er toch ook om te verdedigen? Daarom is hij een verdediger.... Wat een onzin.

26 juli 2014 om 11:04

9 miljoen is idd het minimum! !

26 juli 2014 om 11:16

Man-United die had zomaar 12 miljoen over voor de Vrij .
Dus als Feyenoord dit bedrag vraag 9 milj dan moet Lazio niet zeuren.

26 juli 2014 om 11:49

@wimklz
Als United 12 miljoen over had voor De Vrij zat hij nou in Manchester denk je zelf ook niet?

26 juli 2014 om 12:15

Beste Tristan
Ze hebben al een bod neer gelegd bi Feyenoord .
Van Gaal had serieuze plannen volgens de site.
Zo iets vertel ik niet als ik niks weet .

26 juli 2014 om 11:19

Vraag 15 miljoen en je loopt het risico dat hij transfervrij de deur uit loopt. 9 miljoen is wel een prijs die clubs als Manchester United bereid zijn te betalen. Bij Lazio zijn ze gewoon krentenkakkers. Als hij nog een 2-jarig contract had kon je makkelijk het dubbele vragen.

26 juli 2014 om 13:18

Volgens mij ben je dan de enige want zo goed is de Vrij namelijk niet, mensen doen hier namelijk net alsof hij een Luiz of een Hummels is. 9 mil is gewoon een mooie prijs voor die jongen. En laten we niet vergeten dat dit systeem de verdedigers flink ondersteunde als ze met een 4-3-3 hadden gespeeld was het veel en veel moeilijker voor stefan geweest..

Overal zie ik bedragen betaald worden van 20 miljoen of meer... maar wij vinden uiteindelijk 8 wel voldoende voor de beste verdediger op het wk en basis speler Oranje wat 3e werd en 3e staat op de fifa lijst. Wat triest. Dacht dat wij zo een handel natie waren.

Ga maar voor die andere 2 Lazio. De Vrij gaat naar Man Utd, Al dan niet voor 9 miljoen of meer. Nlse clubs moeten zo min mogelijk aan italiaanse clubs verkopen. Die komen denken dat de Aldi en Lidl de competitieleiders zijn van de Eredivsie.

26 juli 2014 om 10:43

De Vrij heeft een 1 jarig contract he. Natuurlijk willen ze zo min mogelijk voor hem betalen dat zou elke club doen. Ook die Engelsen gaan dat proberen. Zo werkt dat nou eenmaal. Ook maar zo min mogelijk aan Engelsen verkopen? Belachelijke redenering.

26 juli 2014 om 10:57

Jouw beredenering is belachelijk. Blijkbaar wil je de italianen beschermen maar die worden helemaal niet aangevallen. Lazio is gewoon respectloos bezig met hun bod van 5 miljoen. Wat bezielt jou om na zo'n belachelijk bod van Lazio hier de Engelsen als groep van banbetalen te betichten?

26 juli 2014 om 10:57

*wanbetalen

26 juli 2014 om 10:59

@josephius
'nlse clubs moeten zo min mogelijk aan italiaanse clubs verkopen. Die komen denken dat de Aldi en Lidl de competitieleiders zijn van de Eredivsie.'

Volgens mij worden Italiaanse clubs hier wel degelijk aangevallen, vriend. Dat Lazio nu zo bezig is, betekent niet dat alle Italiaanse clubs zo zijn.

26 juli 2014 om 11:10

Ik bescherm helemaal niemand. Ik zeg alleen dat wat Lazio en alle andere clubs doen gewoon bij het onderhandelen hoort meer niet. Kx22 zegt dat alleen Italiaanse clubs voor een dubbeltje op de eerste rij willen zitten maar dat is onzin. Vandaar een belachelijke redenering. Als jij dat als beschermen ziet so be it.
Ik maak alleen mijn punt. Ik heb verder niks met de club Lazio en ga ze dus ook niet zitten beschermen. Fijne dag nog.

26 juli 2014 om 11:39

Dat bod was van voor het wk. Toen was de vrij een nobody.

26 juli 2014 om 10:58

Haha, lekker alle Italiaanse clubs over één kam scheren. We zijn niet allemaal zoals dat tuig uit de provincie. Volgens mij hebben Roma en Napoli prima marktconforme bedragen betaald voor respectievelijk Strootman en Mertens.

26 juli 2014 om 11:20

Ja echt niet te geloven. Voor Strootman hebben ze eigenlijk ook veel te veel betaald. Of ze er nu nog veel winst op gaan maken is nog maar de vraag. Voor 15 hadden ze hem ook wel gehad toch. Hoe dan ook ze mogen blij zijn dat de Italiaanse clubs zoveel betalen voor die eredivisie spelertjes.

26 juli 2014 om 11:39

Italiaanse clubs over 1 kam scheren en tuig uit de provincie in 1 zin, heel knap

Ben wel nieuwsgierig waarom jij tuig uit de provincie er bij haalt.
Wat heeft dat met dit artikel te maken?
Welke provincie bedoel je?
Doel je dan op inwoners van de kleine plaatsen in de provincie?
Of juist die uit de grotere plaatsen?
Of gewoon allemaal?
Dus iedere Nederlander, aangezien we allemaal in een provincie wonen

26 juli 2014 om 11:52

@leonardoacm
Ben je al vergeten dat de sterren die jouw club groot hebben gemaakt ook ooit allemaal spelertjes uit de Eredivisie waren?

26 juli 2014 om 12:12

@wandering
Je begrijpt het compleet verkeerd.

Tuig uit de provincie = Lazio

26 juli 2014 om 12:30

Haha Giallorosso89
Dan heb ik het inderdaad helemaal verkeerd begrepen.
Als ik een associatie niet zou maken bij Lazio is het tuig uit de provincie

Lazio moet lekker ophouden. Als je met 1euro in je portemonnee wil shoppen heb je te weinig. Deze clubs moeten lekker ook eerst hun schulden aflossen voordat ze willen gaan kopen. Zulke clubs verzieken mede de markt. Mij volgende vraag is waarom zou de Vrij naar Lazio gaan. Dit is de laatste jaren een vrij onstabiele club. Dan kan je nog beter naar Shouthamton gaan.

26 juli 2014 om 10:59

Klopt. En ze accepteren dat daar een grote groep SS-aanhangers en andersoortig racistisch tuig op de tribune zit. Tel daar corruptieverleden bij op en dit is gewoon echt geen fijne club.

26 juli 2014 om 11:17

Haha, ze accepteren het? Wat ben jij een simpele ziel zeg, het enigste wat jij doet is afgeven op Lazio en het land Italië. Om vervolgens wel lekker op vakantie te gaan in Italië, zoals zoveel Nederlanders. Ik word bijna misselijk van jouw beredeneringen, die raken echt kant noch wal. Tegenwoordig valt het allemaal reuze mee met het aantal racistische supporters op de tribune bij Lazio, het zal zich beperken tot een handjevol fans. Daarom is Keita ook een van de publiekslievelingen, en kunnen donkere jongens als Onazi zonder problemen spelen voor de club. Daarbij wordt racisme hard aangepakt in Italië, gelukkig is het echte racisme daardoor minder geworden. Tegenwoordig is er meer sprake van territoriaal racisme; iets wat ook een slechte zaak is, maar nog altijd minder erg dan het 'echte' racisme richting donkere jongens.

26 juli 2014 om 11:41

Southampton boven Lazio? Alleen al om de stad Rome is de keuze al makkelijk. Bovendien schat ik Lazio ook hoger in.

Maar dan moet lazio niet lopen piepen dat ze het geld in veertig termijnen willen betalen gespreid over twintig jaar. Ik vind sowieso dat de Vrij hoger zou moeten mikken dan deze ploeg...

Iets voor Barcelona? 20 miljoen voor Mathieu of 9 miljoen voor de Vrij ik had het geweten, maarja zit toevallig niet in het bestuur.

8 of 9 miljoen is veel te weinig voor De Vrij als je ziet wat er voor een bedragen worden betaald voor spelers waar hij mee kan wedijveren . Ik vind trouwens de bedragen die voor de goede Nederlandse voetballers geboden worden veel te laag.

Van de week gewoon nog meedoen tegen Besiktas en daarna verkopen voor 10 miljoen. Heb je 2 winnaars. Dan proberen dost te halen.

26 juli 2014 om 11:01

Tuurlijk. Zeker omdat ze al een mondeling akkoord over contractverlenging hebben met de vrij. Als hij niet wordt verkocht tekent ie bij voor 1 jaar. In feite heeft de speler dus een contract voor 2 seizoenen

Van Gaal gaat van de week bellen,komt een mooi bedrag uit, telefoon uit Italië niet meer opnemen !

Ik zie voor De Vrij Lazio niet als een goede stap vooruit. Ik denk dat De Vrij best al wel een middenmoter in Engeland aankan. In Engeland kan hij echt een van de beste verdedigers gaan worden als hij daar een basisplek weet te krijgen.

Ik denk dat Lazio het WK niet helemaal gevolgd heeft.. De Vrij was een van de beste verdedigers van het WK. De vrij is gewoon 12,5 miljoen waard. Als het deze zomer niet tot een transfer komt zou de vrij dan zo netjes willen zijn om nog 1 jaar bij te tekenen?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Lazio

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
7.AS Roma255
8.Lazio252
9.Bologna24-4
Voor de complete stand: Serie A
SpelersPositieW
S. Milinković-SavićMiddenvelder165
Felipe AndersonAanvaller163
PedroAanvaller165
C. ImmobileAanvaller1413
Raul MoroAanvaller100
V. MuriqiAanvaller90
Pepe ReinaKeeper150
Voor de complete selectie: Clubpagina Lazio.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Lazio.

257 fans
Verdediger, 29 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 Internazionale 11 0 1 0
2020/2021 Internazionale 32 1 2 0
2019/2020 Internazionale 34 4 5 0
2018/2019 Internazionale 28 2 2 0
2017/2018 Lazio 36 6 3 0
Laatste voetbalnieuws

Van Hanegem kiest persoonlijke favoriet: ‘Hij is de beste van ons land’

Willem van Hanegem lijkt een voorschot te hebben genomen op de jaarlijkse verkiezingen van beste spelers. De columnist van het Algemeen Dagblad kijkt met bewondering naar de ontwikkeling van Stefan de...Lees verder

In de wandelgangen

Woensdag 8 december
Franco Antonucci mag komende winter waarschijnlijk worden verhuurd. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren