Update: Promovendus rekent niet op Verhoeven: 'Maar hij blijft een optie'

Woensdag, 16 juli 2014 om

Jeroen Verhoeven krijgt een kans om weer eerste doelman te worden in de Eredivisie. De reservekeeper van FC Utrecht was jarenlang eerste keus onder de lat bij FC Volendam, voordat hij derde doelman werd bij Ajax en vervolgens naar de Domstad verhuisde. Volgens Voetbal International is promovendus FC Dordrecht nu druk bezig met zijn komst.

/

Het weekblad meldt dat Dordrecht en Verhoeven in een eerder stadium niet tot een akkoord zijn gekomen, maar dat de Schapenkoppen de komst van de keeper nog niet hebben opgegeven. Technisch manager Marco Boogers meldt wel dat er meer doelmannen in beeld zijn om te concurreren met de huidige eerste keus Robbert te Loeke.

De 34-jarige Verhoeven heeft nog een eenjarig contract bij Utrecht, waar hij tweede keus is achter Robbin Ruiter. In het afgelopen seizoen speelde Verhoeven vier competitiewedstrijden en in het jaar daarvoor kwam hij maar tot twee duels in de Eredivisie. Bij Ajax speelde hij in drie seizoenen tijd maar drie competitieduels.

Update 16 juli 15.35 uur - Promovendus rekent niet op Verhoeven: 'Maar hij blijft een optie'
FC Dordrecht lijkt de komst van Jeroen Verhoeven te moeten vergeten. Technisch directeur Marco Boogers verklaart tegenover FOX Sports dat de routinier in ieder geval 'voorlopig' niet haalbaar is voor de promovendus. "FC Utrecht wil hem niet laten gaan zolang ze geen nieuwe tweede keeper op het oog hebben. Jammer. Jeroen blijft een optie, maar wij gaan daardoor wel verder kijken."


Poll

Jeroen Verhoeven is beter dan Robbert te Loeke


Gerelateerd

42 reacties (laatste reactie door voetbalfreak)

lijkt me geweldig om deze man weer als eerste doelman te zien, het is echt genieten als hij op het doel staat.

hij is trouwens ook gewoon een goede keeper voor een club als dordrecht qua ervaring en kwaliteiten.

16 juli 2014 om 19:04

Voor Dordrecht zou hij denk ik nog net aan kunnen klampen. Hij wordt nu wel een jaartje ouder en oogt traag in zijn bewegingen. Los daarvan is het een geweldig aardige gozer die bij ons veel voor de maatschappelijke kant van het voetbal doet. Hij is ook heel goed met kinderen, denk dat hij later echt een jeugdteam moet gaan leiden, zou goed bij hem passen.

Denk overigens dat Utrecht hem niet weg gaat doen. Ruiter vertrekt misschien nog en dan moeten we opeens twee keepers zoeken.

Kan iemand wat vertellen over te loeke

16 juli 2014 om 09:55

Dat ie er afgelopen zaterdag 4 om zijn oren kreeg tegen fc den bosch

Heerlijke gozer die Verhoeven! Uitstraling is het enigste wat je nodig hebt als keeper in de Eredivisie, en dat heeft ie!

Ik hoop dat de transfer doorgaat en dat hij eerste keeper wordt bij FC Dordt, geweldig! Succes Jeroen!

16 juli 2014 om 10:34

De uitstraling?... Van een tosti ja...

Zo'n man wil je toch niet op doel hebben staan, kom op zeg. Laat 'm maar lekker met de kantinejuffrouw de bitterballen verzorgen, want meer zit er niet in vrees is.

16 juli 2014 om 10:49

Als ik als aanvaller alleen op Verhoeven zou afgaan of een luchtduel zou moeten aangaan, zou ik me wel geintimideerd voelen door zijn verschijning. Is ook uitstraling hè. Maar GeelSwert, jij zult zelf wel een een geweldige afgetrainde verschijning zijn, inclusief sixpack, als je zo denigrerend over anderen oordeelt, die moeite hebben om op het juiste gewicht te kunnen blijven door hun natuurlijke aanleg. Lollig hoor...

16 juli 2014 om 10:57

Ooit in je opgekomen dat Verhoeven daar niks aan kan doen? We maken alleen maar grappen over die man, maar voor deze man kan je niks anders dan bewondering bebben, dat hij ondanks zijn 'buikje' toch topsport weet uit te voeren...

16 juli 2014 om 20:25

Vandaar dat hij de enige prof is op zo'n niveau met zo'n uiterlijk.

16 juli 2014 om 20:43

hoezo de enige? hoe wil je zeefuik dan noemen?

16 juli 2014 om 10:48

Uitstraling? Uhm? Whut?

Toegegeven, voor iemand met zijn postuur en uiterlijk presteert hij als keeper boven alle verwachtingen. Zeker voor Dordrecht zijn de keeperskwaliteiten van Verhoeven meer dan voldoende.

Neemt niet weg dat je je als club moet afvragen of je iemand die grenst aan obesitas op goal wilt hebben. Ik vind dat in ieder geval een slecht signaal naar de jeugd en achterban.

Het kan natuurlijk best zijn dat Verhoeven er alles aan doet om gewicht en postuur onder controle te houden en dat er gewoon een andere oorzaak voor zijn omvang is dan zijn eetpatroon. Als dat zo is, dan is dat erg vervelend voor hem, maar verandert niets aan het feit dat hij er niet uitziet als profvoetballer. Hij lijkt zelfs erg op de man die hier op de markt in de frietkraam staat.

16 juli 2014 om 15:21

"iemand die grenst aan obesitas" Moeten we jou wel serieus nemen dan, doeber

16 juli 2014 om 15:39

Hij heeft een BMI van 27, afgaande op de beschikbare gegevens op Wikipedia. Dat is ruim binnen de marge van behoorlijk overgewicht, gelet op zijn postuur en leeftijd. Bij een BMI van 30 wordt gesproken over obesitas. Zo ontzettend veel scheelt dat dus niet. Kilotje of 8 schat ik.

En om heel eerlijk te zijn, geloof ik niet dat hij maar 103 kilo weegt. Ik vermoed dan ook dat het werkelijke verschil veel kleiner is.

16 juli 2014 om 15:55

Ik zag hem vorige week nog een bal uit de kruising duiken op de training die niemand had verwacht, hij kan er niks aandoen dat die wat dikker is sterker nog hij vind t leuk als de bunnikside het voor m zingt van pizza jalalala. En is 1vd spelers met de beste uitstraling rustig, maar zelfverzekerd

16 juli 2014 om 16:09

Owja weer zo iemand die Wikipedia als feiten bron neemt. Jij en ik en heel vz kunnen alles op Wikipedia zetten. Ben wel vaker dingen tegen gekomen dat maar half klopt of totaal niet. Maar ik heb respect voor die man hij verdiend beter salaris als jij en ik, heeft toch bij Ajax mogen keepen. Denk toch wel dat het een droom is van iedere jongen om te mogen spelen trainen bij top club of t nou Ajax PSV of Feyenoord is hij heeft ooit bij Ajax onder de lat gestaan kunnen wij niet zeggen.

16 juli 2014 om 16:18

Zoals ik al aangaf, heb ik mijn twijfels bij de bron. Volgens mij staat dat duidelijk genoeg in mijn bericht? Ik denk alleen dat Wiki te laag zit, dikke kans (no pun intended) dat zijn gewicht hoger zit.

Maar goed, zijn leeftijd klopt, hij is een man, zijn lengte klopt. Stel dat we uit gaan van de voorzichtige schatting van 103 kilo, dan zit hij niet zo ver van obesitas af.

Los van dat alles geef ik hierboven volgens mij ook gewoon duidelijk aan dat het hem mogelijk niet te verwijten is en dat ik het knap vind dat hij met dat lijf zo goed kan keepen. Geen moment zal ik daar geringschattend over doen, want het is echt een hele degelijke keeper.

Ik geef alleen aan dat je als club na moet denken of je een keeper met zo'n postuur in je goal wilt hebben.

Ik zou het persoonlijk jammer vinden als hij Fc Utrecht verlaat. Deze man is namelijk wel een sfeermaker bij het publiek en in de kleedkamer! Daarnaast hoor je hem nooit klagen dat hij 2de keeper is achter Ruiter en als hij moet spelen dan is hij er ook. Voor Dordrecht zou dit zeker wel een goede eerste keeper kunnen zijn gezien zijn ervaring.

16 juli 2014 om 15:49

Hoooooooooooooo PIZZA! !!!

Goede, stabiele doelman, Jeroen Verhoeven. Heeft zijn 'looks' niet mee en is daar vaak belachelijk om gemaakt, o.a. door die eikels van VI. Prima keeper als opvolger van Warner Hahn bij Dordrecht. Of hij beter is dan Robbert te Loeke? Nooit van gehoord....

16 juli 2014 om 10:50

Kom op man. Kijk hoe hij eruit ziet. Dat zouden ze bij VI vies dik noemen. Ik vind dat de jeugd niet hoeft te zien dat je met de vetrollen aan je lijf ook prof kunt worden. Slecht voorbeeld deze man.

16 juli 2014 om 11:09

Josephius

Nee onze jeugd moet alleen maar plaatjes zien van afgetrainde personen. Dat is echt goed voor je zelfbeeld.
Zodra iemand hun dik noemt, moeten ze zelfmoord plegen omdat ze gepest worden vanwege het feit dat ze geen eight-pack hebben.

Die man is Juist een voorbeeld voor de jeugd, dat je met hard werken en een goede mentaliteit het ver kan schoppen.
Heeft toch in de Europa League gekeept, er zijn zat afgetrainde bimbo's die dat niet kunnen zeggen hoor.

16 juli 2014 om 11:33

@Josephius Ten eerste: volgens mij ben jij nog een van de weinige die de uitspraken bij VI nog serieus neemt na de uitzendingen van VI Oranje deze zomer. Dat ze Verhoeven vies dik zouden noemen, zegt meer over de karakters van van der Gijp, Derksen en Boskamp zelf, dan overr Verhoeven. Kijken de heren zelf wel eens in de spiegel dan? Toch ook geen toonbeelden van zuivere schoonheid... Ten tweede: zoals Isco al aangeeft is hij juist een voorbeeld voor de jeugd die ondanks zijn fysieke beperkingen het zelfs wedstrijden het eerste elftal van Ajax, Utrecht, etc heeft gespeeld. Petje af hiervoor! En als je aan de jeugd uitlegt dat deze man er alles aan doet om ondanks zijn aanleg in shape wil blijven, dan hebben ze er waarschijnlijk meer begrip voor dan simplistisch denkende personen zoals jij, die alleen maar de oppervlakking denken en vooral kijken.

16 juli 2014 om 16:12

Het is toch knap wat hij met inzet bereikt? Dus voor jou moeten alle jongens super gespierd zijn en afgetraind? En alle meiden maatje 34 met cup d of meer? En als je t niet hebt dat je dan buiten gesloten word? Nou waarschijnlijk ben jij ook niet afgetraind als top sporter.

Zou je wel naar Dordrecht willen? Die worden waarschijnlijk laatste, en krijgen veel goals tegen.

16 juli 2014 om 10:50

Dan krijgt ie wel veel extra beweging. Is wel goed voor hem.

16 juli 2014 om 15:51

Deze reacties allemaal geweldig. Maar als Verhoeven dit maar niet leest anders gaat hij op je zitten.

Ik gun hem deze transfer van harte. Absoluut niet de beste doelman in de eredivisie maar wel altijd op en top prof.

Doet altijd mee met de maatschappelijke activiteiten van FC Utrecht en staat fans altijd te woord. Laat hem nog maar een jaartje of 2 eerste doelman zijn.

Laat verhoeven maar komen hoor, een man met ervaring ken zeker niet kwaad. Bij Volendam was het een uitstekende keeper en excelsior-Ajax was hij ook uitstekend.
Te Loeke is een goeie keeper, vorig jaar transfervrij gekomen naar Dordt omdat veendam failiet ging. Heeft een aantal wedstrijden gekeept bij Dordt en dat was niet eens zo verkeerd. Ik denk dat Boogers opzoek is naar een Keeper met ervaring en dat is Verhoeven wel.

@united99
Wat zit jij nou weer uit je nek te kletsen? Ten eerste: We spelen nu eredivisie en dat is best aantrekkelijk voor spelers, die ergens anders niet meer aan spelen toe komen, om dan bij ons weer in de kijker te spelen.
Ten tweede:zei je dat vorig jaar ook over cambuur en Eagles? Ik denk het wel, en waar spelen die dit seizoen? Juist nog steeds eredivisie. Als je promoveer is het logisch dat mensen zeggen dat je gelijk degradeer, maar dat hoef natuurlijk niet. Dus wacht eerst maar een paar wedstrijden af voordat je wat ga zeggen.

16 juli 2014 om 15:51

Bij dordt is bijna iedereen gehuurd, dus weinig stabiel.

Is veruit de kleinste club van de eredivisie. Je spits speelt weer bij Sparta. Je verliest de 1e oefenpot met 1-4 van een Jupiler league club en de 2e oefenpartij 1-1 tegen geloof ik Almere.

Mag je toch verwachten dat jullie samen met Excelsior degradatiekandidaat 1 zijn? Vind je dat echt heel vreemd?

Vorig jaar waren Roda en NEC meteen al degradatiekandidaten.

Maar goed, hoop kan je natuurlijk altijd hebben.

ken het degradatie voetbal, vond hem toen in volendam niet eens zo heel slecht

Is Sonny Stevens niks voor Dordrecht? Lang geblesseerd geweest en is toch geen eerste keeper bij Twente, zou goed zijn voor z'n ontwikkeling en ligt Daniel Fernandes nog onder contract bij Twente? Dan kan die mooi als tweede keeper fungeren, desnoods haal je Boschker terug. Lijkt me betere optie van Verhoeven.

16 juli 2014 om 15:39

Ik ken Sonny persoonlijk, voor mij is het totaal onbegrijpelijk dat hij nadat hij hersteld was van zijn blessure geen kans heeft gehad. Stevens kan een hele goede keeper worden een groot talent en om nou te zeggen dat dhr Marsman het goed heeft gedaan, nee totaal niet.

Ik verwacht als hij dit jaar geen eerste doelman wordt, dat hij wegwil in de winterstop

Is wel een hele goede keeper voor dortrecht en volgens mij heeft die toch wel meer wedstrijden voor Ajax gespeeld?

Op en top prof!
Zeikt nooit over zijn reserverol, of dat ie wilt vertrekken.
Hij mag nog wel een 2 jaar erbij krijgen, wat een aardige jongen ook Jeroen.
Staat altijd voor zijn fans klaar, handtekening of een praatje houden, geen probleem.
En hij is echt niet zo slecht als veel mensen zeggen.
Hij ziet er misschien wat voller uit, wat zou het?
Hij staat er om ballen tegen te houden, en zijn reserve rol goed te vervullen.
Als je een wat zwaardere spits hebt die er 35 in legt, hoor je ook niemand zeiken.

Zouden ze geen betere keeper kunnen halen. of hebben ze hem voor de breedte? Leuker keeper maar is hij nog wel goed genoeg

16 juli 2014 om 15:58

Verhoeven voor de breedte halen, leuk gevonden haha

Heeft het bij Volendam toen helemaal niet zo slecht gedaan. Ajax haalde hem niet voor niets als 3e keeper. Ook lijkt het me een goede jongen voor de groep, hij is volgens mij bij Volendam ook nog aanvoerder geweest (?). En zal het Dordt nog wat extra publiciteit opleveren.

Ook is het uiteraard leuk voor de supporters van de andere eredivisie clubs

Aangezien ik fan ben van FC Volendam, kan ik dat beamen hij is kortstondig aanvoerder geweest bij FC Volendam, maar zo'n type is hij niet, hij praat vrij weinig... Als aanvoerder toch niet onbelangrijk

Mmh ik gun Verhoeven een basisplaats bij een andere club van harte, hij is een gouden kerel. Als Utrechter zie ik hem echter niet graag vertrekken: hij is een goede back-up, en lijkt mij een goede/positieve teamgenoot of trainingsmaatje. Voor de gasten die maar over zijn postuur blijven struikelen; wat maakt het nou uit hoe iemand eruit ziet? Als iemand 6 ogen, geen neus en het postuur van een muffin heeft maar belangrijk en van toegevoegde waarde is voor jouw team, dan zal het je toch verrotten ofwat?!

16 juli 2014 om 17:22

Niet om lullig te doen ofzo, maar het pizzaverhaal begon bij FC Utrecht, toen Volendam op bezoek kwam.

Verder weet ik wel zeker dat hij heel goed in de groep ligt bij FC Utrecht..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

FC Dordrecht

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
15.Telstar48-13
16.FC Volendam41-16
17.FC Dordrecht36-30
18.Jong AZ33-21
Voor de complete stand: Keuken Kampioen Divisie
SpelersPositieW
J. ZwartsAanvaller146
T. FernandesDoelman00
B. JanssenDoelman340
P. StoskovicDoelman40
R. VlotDoelman00
Voor de complete selectie: Clubpagina FC Dordrecht.

Nederland
31 fans
Keeper, 39 jaar

In de wandelgangen

Vrijdag 24 mei
Leicester City vraagt de hoofdprijs voor Harry Maguire. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren