Galatasaray heet Balotelli welkom: ‘Hij zou hier een koning zijn!’

Maandag, 7 juli 2014 om 13:36Erik van Dam

Mario Balotelli’s toekomst is omgeven met vragen. In de laatste weken van het seizoen 2013/14 zwol de kritiek op zijn prestaties al aan en op het WK 2014 maakte hij ook geen beste beurt. Silvio Berlusconi wil van Super Mario af, maar vraagt zich hardop af wie hem nog wil hebben. Tomás Ujfalusi denkt dat Galatasaray hem met open armen welkom zou heten in Istanbul.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Zou Mario Balotelli een succes worden bij Galatasaray?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

8 reacties (laatste reactie door fcexclusief)

Met alle respect naar Galatasaray, Balotelli kan bij betere clubs dan Gala spelen.

7 juli 2014 om 13:55

De Balotelli in supervorm misschien maar de huidige Balotelli niet hoor.

Het is nog maar de vraag of hij ooit een topspits wordt.

Gaf Prandelli juist Balotelli niet de schuld van alles na de uitschakeling met Italie? En vermelde Prandelli juist niet dat hij spijt had dat hij Balo geselecteerd had?
Ik denk dat de verhoudingen verreweg van optimaal zijn tussen die twee.

Balotelli zou niet alleen koning zijn in Turkije. Maar hij zal veel doelpunten aan elkaar rijgen omdat hij het lichaam, techniek en de snelheid daarvoor heeft. En het niveau niet van een erg hoog niveau is plus in een team komt dat vele male sterker is dan alle andere teams op Fenerbahce na.

Maar ik voorspel wel dat GS punten zal verspelen door het pakken van rode kaarten net zoals Melo dat doet.

Maar is zo een transfer realistisch? Denk het niet. Balo is nog jong en hij kan naar de subtop van elk land waar een topcompetitie is. Maar als Balo dan salaris moet inleveren en hij zal daar tegen op zien. Pas dan is GS een echte mogelijkheid.

Het salarishuis van GS is echter verre van uitstekend. Daar zal Balo zich geen zorgen over maken. De topspelers van GS krijgen altijd op tijd betaald. Maar de minder belangrijke en bekende spelers van Gs zullen dat moeten compenseren. En dat zal de team spirit niet helpen.

Klopt, de ene week ben je koning en de week erop zou je moeten vluchten voor de brandstapel of kan je 3 weken wachten op je loonstrookje.

Wat ik hiermee wil zeggen, is dat de waan van de dag in Turkije regeert. Niemand gaat mij kunnen vertellen dat Galatasaray een visie heeft, of dat Fener een plan voor de komende 4 jaar heeft. Geld! Geld en soms ook Geld. Dat kennen ze... of het van hun is of van investeerders. Dat boeit ze niet, als het maar de marketingmachine laat draaien.

7 juli 2014 om 14:56

Dat zijn de dingen die een voetbalgekland als Turkije met zich meebrengt. Doe je het goed ben je een held, doe je het slecht dat is even pech hebben voor je als speler. Wat betreft de loonstrookjes, ja daar hebben ze in het verleden vaak negatief het nieuws mee gehaald. Dit is echter al. naar mijn weten al zolang niet meer voorkomen.

Wat betreft de visie, dit is langzamerhand aan het veranderen kijk maar naar Besiktas, die jonge talenten met genoeg potentieel heeft weten te strikken om een basisplaats af te dwingen. het is simpel om te zeggen dat ze met geld smijten, ken je de regelgeving in Turkije? Waarbij je maar x aantal buitenaldners in je team mag hebben. Dan ga je als club zijnde natuurlijk geen buitenlands talentje halen, maar iemand die er direct kan staan.

Toegegeven het is nog geen Ajax en Feyenoord bijvoorbeeld, maar in hoeverre is hun visie wel niet noodgedowngen? Als hun een Diego konden betalen, hadden ze die er ook graag bij gehad.

tot slot tendens is er om meer naar jeugd te kijken, hoewel het dat weer vreemd is dat Fenerbachce zijn beste jeugdspeler Salih Ucan van de hand doet aan As Roma.

on; Balotelli in turkije gaat het niet worden. met al. die paparazi en een stad als istanbul en de verheerlijking van voetballers daar zie ik allen maar schandaal na schandaal.

7 juli 2014 om 16:12

Op dat laatste punt kan je alleen maar gelijk geven... Balo in Turkije = Vragen om problemen

Net wat Balotelli Niet nodig heeft: behandeld worden als een koning. Daar zit het probleem net met die jongen, dat hij niet beseft dat hij heel hard moet werken om ooit zijn talent optimaal te laten renderen.

7 juli 2014 om 14:50

Precies mijn gedachte. Laat die jongen alsjeblieft niet de vedette zijn, dan heb je helemaal niets aan heb. Ik heb eerlijk gezegd geen idee wat nu de ideale club voor hem zou zijn. Misschien wel een club als Atletico, waar hij moet knokken voor het team of er anders uitvliegt.

Reageer

Je mag reageren vanaf niveau 3.

Galatasaray


1149 fans
Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
B. KutluMiddenvelder120
Mostafa MohamedAanvaller124
O. MoruțanMiddenvelder113
F. MusleraKeeper140
M. DiagneAanvaller111
R. BabelAanvaller100
H. DervişoğluAanvaller101
Voor de complete selectie: Clubpagina Galatasaray.

Italië
889 fans
Aanvaller, 31 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 30 november
Scouts van Ajax, Manchester United, Borussia Dortmund, Internazionale, Southampton, Everton en Rangers waren zondag aanwezig bij Charleroi - Anderlecht. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren