Update: Quotes Tabárez over Suárez blijken te zijn verzonnen

Maandag, 7 juli 2014 om

Het heeft er alle schijn van dat Barcelona binnenkort de komst van Luis Suárez kenbaar maakt. Volgens Óscar Tabárez, die Uruguay leidde op het WK in Brazilië, werkten Barcelona en Liverpool in november 2013 al aan een overeenkomst. Door de fenomenale prestaties van Suárez in clubverband krabbelde Liverpool echter terug.

/

“Luis vertelde me dat Barcelona in november 2013 interesse had”, laat Tabárez optekenen in de Zuid-Amerikaanse media. “Destijds liepen de gesprekken tussen Liverpool en Barcelona bijzonder goed en men werkte aan een akkoord. Na een geweldig seizoen wilde Liverpool hem echter toch niet verkopen en ze krabbelden terug.”

“Luis hoorde dit pas de dag na de overwinning tegen Engeland”, zegt Tabárez. “Hij was een ander mens. Hij was boos, hij zat ergens anders met zijn hoofd. Hij kon nauwelijks meer trainen met de rest van het team. Ik moest hem met een andere groep aan het werk zetten.” Overigens meldt de Spaanse krant El Mundo Deportivo dat de contractueel vastgestelde afkoopsom voor Suárez geen 75 miljoen euro, maar 94,6 miljoen euro bedraagt.

Update 7 juli 20.47 uur - Quotes Tabárez over Suárez blijken te zijn verzonnen
Óscar Tabárez zou hebben aangegeven dat Luis Suárez na de wedstrijd tegen Engeland hoorde dat een transfer naar Barcelona in het verleden was afgeketst en dat de aanvaller zich toen opeens anders ging gedragen. Niets van waar: de quotes van Tabárez blijken te zijn verzonnen, zo is maandagavond duidelijk geworden. Een als grap bedoelde tekst blijkt te zijn vertaald alsof Tabárez dit echt gezegd zou hebben.


Poll

Denk je dat Luis Suárez naar Barcelona gaat?


Gerelateerd

37 reacties (laatste reactie door ultrasroma)

Ik vind dat hij beter bij Real past.suarez in de spits of rechts buiten met Rodrihuez erachter.oef....wat een voorhoede zeg!!

7 juli 2014 om 11:14

Ja want Benzema en di Maria hebben afgelopen seizoen laten zien dat ze niet goed genoeg zijn en dat er andere jongens nodig zijn....

7 juli 2014 om 11:42

Di Maria is beter dan Rodriguez???ha ha ha.......rodriguez is echt vele malen beter.en Suarez is ook beter dan Benzema.

7 juli 2014 om 11:45

Di maria heeft een topseizoen gehad. Bij benzema heb ik nog wel een kritiek punt. Hij heeft te veel kansen nodig. De reden dat je er niemand anders neer kan zetten is simpel. e moet kunnen combineren met bale en CR7 in de 16. Dat kan hij als geen ander. Maar zoals tegen barcelona (7 100% kansen, 2 goals) wordt hij telkens alleen op de keeper gezet, maar dan verlies je de wedstrijd op zijn afronding.

7 juli 2014 om 12:15

Onzin Superlex, in potentie is Rodriguez waarschijnlijk beter, maar op dit moment is Di Maria beter. Ik ben er van overtuigd dat het over een jaar of twee anders zal zijn, maar daar heeft Real op dit moment niet zoveel aan.

7 juli 2014 om 12:57

Die is vele malen beter dan De Maria.rodriguez is de beste man van het Wk!!!

7 juli 2014 om 13:09

Natuurlijk niet.als je op het hoogste niveau het verschil kunt maken ben je al goed hoor.hij is zelfs nog steeds top scorer met 6 goals op dit Wk.en dat voor een middenvelder.

Deze jonge is echt geniaal.de nieuwe Maradona.

7 juli 2014 om 13:18

Dan ben je inderdaad heel goed, maar structureel in de top van Europa spelen vind ik wat anders dan schitteren bij de subtop en tijdens een maand landenvoetbal. Ik wil zijn prestaties niet naar beneden halen hoor, maar hij heeft het niveau van Di Maria (nog) niet bereikt.

7 juli 2014 om 13:29

Jaja op niveau hoor hahaha, tegen landen als ivoorkust japan en griekenland in de groep, en een zwak uruguay. Ja dat is echt niveau real...

7 juli 2014 om 13:42

Volgens mij hebben jullie allemaal poep in jullie ogen gehad.rodriguez steekt er met kop en schouders boveruit.dit Maria kan bij lange na niet aan hem tippen.
Di Maria is ook goed hoor......maar Rodriguez heeft toch wel even iets meer in huis.

7 juli 2014 om 18:27

Hoevaak heb je hem zien spelen. 4 of 5x dit WK. En verder niet zeker?

7 juli 2014 om 21:09

Superlex kent hem nu alleen omdat hij een goed WK heeft gespeeld. Di Maria speelt al heel het seizoen constant en tikt telkens ongekend hoog niveau aan. James is een fantastische speler en kan in potentie de beste 10 worden ter wereld. Maar James zal zich eerst nog maar is een heel jaar moeten bewijzen bij evt. Real, hij was bij Monaco niet altijd even betrokken soms zelfs onzichtbaar. Ik vind dan ook dat je Di Maria tekort doet.

7 juli 2014 om 21:20

Ben je nou serieus? Laat James eerst maar eens een constante niveau halen die di Maria wel haalt,dan praten we verder.

On
"een als grap bedoelde tekst blijkt te zijn vertaald alsof Tabárez dit echt gezegd zou hebben."......ja ja dat zal wel.

7 juli 2014 om 21:25

Jij baseert alles op het WK, als je helder nadenkt en erbij neemt dat Di Maria Real zo'n beetje naar de Champions League titel heeft geloodst met geweldig spel, kun je niet serieus zeggen dat Rodriguez vele malen beter is.

7 juli 2014 om 11:17

Zie je die afkoopsom? 94,6 miljoen, net ietsjes meer dan ronaldo! Geweldig!

7 juli 2014 om 11:24

Hij wil zelf niet naar Real hij heeft zelf al meerdere malen aangegeven dar Barca zijn droomclub is. Dus naar de rivaal gaan lijkt me uitgesloten, daarnaast woont familie van hem in Barcelona en de voorhoede suarez neymar messi vind ik veel gevaarlijker.

7 juli 2014 om 11:36

Hij past niet bij Real Madrid. Wij willen geen bijtende spits die een slecht imago aan ons team geeft. Daar hebben we al iemand anders voor .

7 juli 2014 om 11:59

Tsjaah want een voorhoede Neymar, Suarez, Messi en daarachter Rakitic Iniesta, is niet zo mooi? Praat geen onzin, Rodriquez zal een goede voetballer zijn, maar heeft tegen Brazilie niet veel laten zien, dat zijn de momenten dat je moet pieken. Ik hoop in ieder geval dat hij een mooie transfer gaat maken, Madrid of Engeland zou mooi zijn.

7 juli 2014 om 12:59

Grappenmaker buiten dit WK om heb je James waarschijnlijk nooit zien spelen want hij had echt een matig seizoen alleen op het einde begon hij echt goed te presteren waar Di Maria het hele jaar door geweldig was.

Alsof Suarez midden in het seizoen wilde vertrekken? Liverpool kon eindelijk weer een keer kampioen worden!

“hij was een ander mens. Hij was boos, hij zat ergens anders men zijn hoofd. Hij kon nauwelijks meer trainen met de rest van het team. Ik moest hem met een andere groep aan het werk zetten.”

Dit is gewoon prietpraat om die beet een paar dagen later proberen goed te praten/ uit te leggen.

7 juli 2014 om 11:13

Helemaal correct. Verbaas me dan ook dat er zoveel geld nog gevraagd word voor zo'n speler. Suarez zou ik dan ook nooit aantrekken, want deze speler vraagt gewoonweg teveel aandacht, en dat is gewoon niet goed.

7 juli 2014 om 11:49

Hij deed bij Ajax hetzelfde. Konden ook voor het eerst sinds jaren kampioen worden, maar vertrok in januari naar Liverpool.

Moraal van het verhaal: Of het ook echt zo was zullen we nooit weten, maar sluit nooit iets uit.

7 juli 2014 om 13:20

Er staat niet dat hij midden in het seizoen kon vertrekken. Er staat alleen dat ze toen al aan een overeenkomst werkten, maar dat Liverpool aan het einde van het seizoen terugkrabbelde.

Oooowww, dus dat verklaard waarom hij zijn gebit in de schouder van Chiellini zette.

7 juli 2014 om 11:14

Tsja, oordelen op afstand is zo makkelijk. Gelukkig zijn de meeste mensen op deze aardkloot Roomser dan de Paus.

Hopelijk kan is er iemand die om hem leren kan zijn woede en emoties te controleren en kanaliseren . Het is toch zonde dat zo'n geweldige voetballer zichzelf zo in de weg zit en blijkbaar alles opkropt en het er op de verkeerde manier uitgooit.

Ik hoop van harte dat hij nu weer afketst hoor! Niet dat ik hem niet fantastisch vind want dat vind ik wel maar hij past gewoon niet bij Barcelona en hij moet gewoon bij Liverpool blijven.

Dat verschil in clausules is gewoon of het 75 miljoen pond of euro is.

Ben een fan van Suarez hoor maar een aanval van Neymar-Suarez-Messi zie ik totaal niet zitten. 3 spelers die naar de bal toe komen en zonder bal niets kunnen, alle 3 hebben totaal geen diepgang en gaan voor de eigen acties. Neymar heeft afgelopen seizoen er niets van gebakken en Suarez heeft zich natuurlijk al bewezen maargoed. Als ik Barca was zou ik een complete achterhoede halen maar zij vinden het belangrijk om nog een spits erbij te halen.

Kan me de frustratie voorstellen bij suarez. Maar geen reden om iemand dan te bijten.

Di maria is nu nog beter dan james, degene die het daar niet mee eens zijn hebben angel te weinig gezien. James komt net om de hoek kijken terwijl di maria als motm in een CL finale is geweest. Wel denk ik dat James over 2 jaar beter is.

7 juli 2014 om 20:56

Ik deel je mening dat di Maria beter is maar dat rodriquez net pas komt kijken is niet waar, want bij porto was hij al een goede voetballer

94 miljoen voor Suarez maar ook voor iedere andere speler zijn natuurlijk absurde bedrage dat het voetbal kapot zal gaan maken. Voor Ajax is het mooi meegenomen dat ze nog 6.5% meepakken maar gezond is het niet.

Mensen geilen op de beste man Rodriquez. Laat hem komend seizoen schitteren ipv hem te beoordelen op 5 of 6 goals dit WK. Di Maria sws bêter dit seizoen. La decima is ook Mede gemaakt door zijn inbreng.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Uruguay

FIFA ranking: 8
45 fans
Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Brazilië4130
2.Uruguay3112
5.Peru261
Voor de complete stand: Kwalificatie WK - Zuid-Ame...
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Uruguay.

1011 fans
Aanvaller, 32 jaar

In de wandelgangen

Zaterdag 20 juli
Sporting Portugal houdt er serieus rekening mee dat Bruno Fernandes deze zomer geen transfer gaat maken. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren