Jans haalt aanvoerder van Feyenoord A1 naar PEC Zwolle toe

Maandag, 26 mei 2014 om 17:04Erik van Dam

Rick Dekker gaat proberen een profcarrière te bewerkstelligen in het shirt van PEC Zwolle. De negentienjarige verdedigende middenvelder speelde de voorbije jaren in de jeugdopleiding van Feyenoord en was er afgelopen seizoen aanvoerder van de A1. Hij maakt nu transfervrij de overstap naar het IJsseldeltastadion.

Bij de club van trainer Ron Jans heeft Dekker een contract getekend voor twee seizoenen, met de optie op een derde jaar. Hij zegt dat de keuze voor bekerwinnaar PEC Zwolle geen moeilijke was; trainer Jans en directeur Gerard Nijkamp gaven hem van meet af aan een positief gevoel. “Daarnaast denk ik dat ik mijzelf hier goed kan ontwikkelen”, zegt Dekker hoopvol.

Hij geeft aan dat hij het best uit de voeten kan ‘op zes’ en dat hij mikt op een basisplaats in het Zwolse team. Directeur Nijkamp zegt op de clubwebsite van PEC dat Dekker veel potentie heeft. “In Zwolle krijgt hij de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen en om met de hoofdselectie mee te trainen.”Gerelateerd

Meer sportnieuws

73 reacties (laatste reactie door sempros)

Ik hoop dat Feyenoord hier goed aan doet. Ik heb hem in de winterstop aan het werk gezien in de oefenwedstrijd tegen Excelsior, en was wat mij betreft de man van de wedstrijd. Speelde als een type Clasie. Ik weet dat het een oefenwedstrijd is, maar als je dat kan laten zien in een goed gevulde kuip, dan heb je in ieder geval weinig zenuwen. Ben benieuwd hoe hij het gaat doen!

26 mei 2014 om 19:53

Was idd voor mij de nieuwe clasie ja pff echt zonde.

Goede speler voor zwolle. Hij doet me een beetje denken aan clasie

Ligt het aan mij, of loopt de jeugdopleiding van Feyenoord aardig leeg de laatste tijd.
Zijn ze ontevreden, of niet goed genoeg bevonden?
Een feyenoord-insider die er meer over weet?

26 mei 2014 om 17:11

Er veel talentvolle spelers. Ze kunnen alleen niet allemaal in het eerste spelen dus gaan ze weg. Grote lijn denk ik zo

26 mei 2014 om 17:14

Als Feyenoord zijnde, met een kwalitatief erg sterke jeugdopleiding, kun je simpelweg niet al je talenten een profcontract aanbieden. Daardoor zijn er spelers die doorbreken bij andere clubs. Dit is ook niet te vergelijken met bijvoorbeeld die spits die naar PSV gaat, of een rekik, bruma, ebecilio die werden weg gekaapt door buitenlandse topclubs. Maar je ziet het ook bij Ajax, prima jeugdspelers waar simpelweg geen plek voor is. Je moet het eigenlijk alleen maar positief zien, het geeft aan dat er (te) veel jeugdspelers van goed niveau doorbreken.

26 mei 2014 om 17:51

@.feyenoord

maar als je aanvoerder van de A1 vertrekt en je topscoorder van de C1 vertrekt kan je toch ook wel stellen dat er iets niet goed is. Tenslotte is iemand niet zomaar topscoorder van de C1. Dan ben je een talent. Maar als je aanvoerder bent van de A1 ben je ook niet de minste speler van het team. Dus er zijn toch wel 2 "grote" talenten vertrokken.

26 mei 2014 om 17:56

Blijkbaar werd hij niet goed genoeg bevonden, anders hadden ze hem wel een contract aangeboden. Voor de topscoorder van de C1 was wel plek, maar in de B2. Hij wilde naar de B1 en dat ging niet, dus wilde hij weg.

26 mei 2014 om 17:57

Dekker kreeg geen contract aangeboden, Feyenoord zag in hem geen aanvulling op de selectie.

Kan zeker wel voetballen maar op dit moment gewoon niet van het gewenste niveau.

26 mei 2014 om 18:01

Dekker kreeg geen contract en Piroe (zijn vader dan) wilde in de B1 spelen ipv de B2. Feyenoord kan nu eenmaal geen 3 elftallen onderhouden zoals Ajax en maakt keuzes. Blijkbaar zijn er betere spelers.

26 mei 2014 om 18:02

Als je aanvoerder van de B-1 vertrekt omdat er 0,0 garantie is op minuten dan vindt jij dat gek? Clasie, Vormer, de teruggekeerd Steenvoorden en in mindere mate Vilhena en Goossens voor je is niet simpel om je dan als jonkie in een elftal te spelen!

De "topscoorder" van de C-1, meneer Piroe, eiste een plek in de B-1, terwijl daar een goede spits loopt, sterker nog er lopen er 2 met Fagrach en Robertha!

Feyenoord wilde hem in de B-2 plaatsen voor meer weerstand en een "garantie" op speelminuten, maar dat vond meneer te min!

Dus voordat je oordeelt dat het slechter gaat met onze jeugd, leer je feitelijke kennis even!

26 mei 2014 om 18:51

@ Spray

het is toch wel apart dat de topscoorder van de C1 en de aanvoerder van de A1 vertrekken of niet? Natuurlijk is de concurrentie groot maar het zijn niet wissel spelers of iets dergelijks van de teams.

Piroe wilde vertrekken omdat hij niet in de B1 mocht spelen. Waarom laten ze hem dan niet gewoon concurreren met de andere 2 spitsen en moge de beste winnen? Is hij daadwerkelijk niet goed genoeg speelt hij alsnog in de B2. Is hij beter dan de andere 2 heeft hij groot gelijk gekregen. Of is dit nu een rare redenatie?

Dekker kreeg geen nieuw contract, de reden waarom ewe tik niet. maar Dekker was wel aanvoerder van de A1 dat in principe het vlaggenschip is van je opleiding. En als je daarvan aanvoerder en basisspeler bent dan kan je toch wel iets? Het is niet zo dat de 3e wisselkeeper vertrekt. nee de aanvoerder van het vlaggenschip.

Als ik dit dan zo lees dan heb ik het idee dat er wat mis is. Mensen rennen nameijk niet zomaar weg uit de jeugdopleiding.

26 mei 2014 om 20:06

Je leest niet en luistert niet, hij kon niet naar de b1 feyenoord werkt met leeftijdsklasses en soms komt het dan voor dat een speler in een tweede elftal moet spelen echter is het onder 15 en niet b2, maar dat vond piroe te min nou als je dat niet overhebt een jaartje moet je gewoon wegwezen. En voor dekker was geen plek, dan ben je toch gek als je iemand tegen wil en dank houd terwijl je weet dat je hem tegenhoud in zijn ontwikkeling dan moet je reeel zijn.

26 mei 2014 om 20:28

@ray5huize

Ik luister wel, maar dat betekent niet dat ik het gelijk maar normaal moet vinden wat er gebeurt? Voor mij is het onlogisch om een topscoorder van een C1 die bijna 2 op 1 loopt maar 1 stapje omhoog te laten doen. Waarom niet gewoon 2 stapjes laten doen aangezien hij laat zien dat hij in de C1 gewoon 2 klasses beter is dan de rest.

Zoals eerder al uitgelegd, dan had hij aangesloten bij de B1 en had hij moeten concurreren met de andere 2 spitsen. Mochten de andere 2 spitsen beter zijn zal hij vanzelf buiten de boot vallen. Is hij beter dan één van de 2 of beter dan allebei is de stap juist geweest. Ik snap niet waarom er voor sommige talenten geen uitzondering gemaakt kan worden. Je kan als Feyenoord zijnde met leeftijdsklasses werken en je strikt aan het protocol houden maar dan ga je dus ook dingen verliezen.

Ieder speler in de jeugdopleiding is een individu en moet als individu beoordeeld worden. Er is geen algeheel protocol te schrijven die van toepassing is op elke speler. Er moet juist per geval beoordeeld worden wat de kwaliteiten zijn, wat de zwakke punten zijn en hoeveel weerstand er neergezet moet worden. En als iemand dan 3 koppen boven de rest uitsteekt kan je hem dus aan een hogere weerstand blootstellen dan zijn teamgenoten. Oftewel menesn van dezelfde leeftijd gaan naar de B2, maar deze speler is een klasse beter dus die laat je het in de B1 proberen.

En over Dekker, ik snap gerust dat er misschien geen plek voor hem is. Afgelopen winter ging hij nog mee op trianingskamp als ik het goed heb. En ondertussen was hij aanvoerder van de A1. Alles bij elkaar is het dan niet het minste talent dat rondloopt op Varkenoord of ben ik dan gek? Waarom mag hij niet een jaartje in Jong Feyenoord proberen of hij een stap hoger aan kan? Tenslotte werd Clasie ook verhuurd en die is ook basispeler bij Feyenoord.

Ik begrijp heel goed wat er gaande is, maar op sommige vlakken vind ik het een aparte gang van zaken. Naar mijn idee had Feyenoord de topscoorder van de C1 vrij makkelijk kunnen behouden. Wat alleen maar goed zou zijn voor Feyenoord.

mensen doen altijd alsof ik negatief ben, ik ben juist heel er gpositief. Vind het juist jammer dat zulke talenten weg gaan bij Feyenoord. En als dat dan gebeurt, moet je je af vragen waarom bepaalde spelers weg willen. Alleen maar protocollen opvolgen helpt je niet vooruit naa rmijn idee.

27 mei 2014 om 14:45

Bij Feyenoord is het de regel dat aller eerstejaars in het 2e elftal spelen. Van de C1 ga je dus naar de B2 en vervolgens naar de B1. Alleen de echt exceptionele talenten die nodig zijn in een hoger elftal stromen door.

Piroe heeft dus 2 spitsen voor zich in B1. Waarom zou Feyenoord hen dan door moeten laten stromen als hij in B2 alle wedstrijden speelt en ook nog eens met zijn vriendjes uit de C1.

Piroe heeft niks te eisen als Feyenoord hem in B2 wil zetten. Feyenoord weet echt wel wat het beste voor hem is, Piroe zelf niet.

27 mei 2014 om 15:12

@ Vedetterut

Dat protocol snap ik, mensen gaan in principe elk jaar een team omhoog aangezien dan elk jaar de weerstand verhoogt word. Meer weerstand betekent snellere handelingsnelheid en dus eerder rijp voor de top. Logisch protocol en dat gebeurt bij o.a. Ajax ook.

Zoals je zelf zegt word, of moet er, voor exceptionele talenten een uitzondering gemaakt kunnen worden. Hier ben ik dus een groot voorstander van en dat probeer ik al de gehele tijd uit te leggen. Alleen word dat dan als kritiek ervaren jammer genoeg. Piroe was en is een speler die schijnbaar 2 koppen boven zijn teamgenoten uitsteekt qua talent of fysiek. ALs je 2 op 1 loopt in de C1 ben je gewoon een groot talent.

Dan kan je zo een jongen wel 1 niveau hoger laten spelen in de B2 zoals het protocol. Dan zit die jongen voornamelijk bij mensen uit hetzelfde team in het team. En zal hij ook voornamelijk tegen dezelfde tegenstanders blijven spelen. Deze worden tenslotte ook een jaartje ouder. Oftewel de weerstand word wel verhoogd maar niet uitzonderlijk.

Als je zo een jongen naar de B1 zet, zoals hij zelf ook wil. Zal de weerstand veel hoger zijn aangezien hij nog meer ervaren, fysiek sterkere en oudere spelers moet spelen. Schiet hij dan de pannen van het dak af, dan is er geen reden om hem niet in de B1 te houden en is hij schijnbaar beter dan de andere 2 spitsen bij de B1. Presteert hij niet, of is hij duidelijk minder dan de andere 2 spitsen. Dan kan je hem met onderbouwing terug zetten naar de B2 en heeft hij het in ieder geval geprobeerd.

Naar mijn idee zijn er, zoals ik het beschrijf, namelijk alleen maar winnaars.
De speler gaat naar het niveau waar hij heen wil
Mocht hij slagen heeft Feyenoord een groot talent
Mocht hij falen is er niets aan de hand.
En al met al, de speler blijft bij Feyenoord.

26 mei 2014 om 17:11

Het is dat tweede er loopt nu een geweldige lichting bij het eerste elftal en daardoor kunnnen deze spelers niet doorbreken en zijn ze niet te goed bevonden.

26 mei 2014 om 17:14

De mstige spelers gaan weg, de exhte groeibriljanten zoals Karsdorp en Slabbekorn zal Feyenoord nooot weg laten gaan. Daarbij werd dekkers xontract zelf niet verlengd, huistuinenkeuken voetbslletje waarvan in een club als pec zijn max voorspel.

26 mei 2014 om 17:16

Er wordt juist flink doorgeselecteerd laatse jaren wat een prima zaak is. Ramsteijn is te licht bevonden , Hardeveld wou niet wachten op zijn kans en vertrok naar Utrecht. Verdonk klopt aan de deur en Gronsveld verlengde onlangs zijn contract. Dekker behoorde net niet tot de spelers waarvan Feyenoord een contract had klaar liggen. Sleegers , Manu , Lopes Cabral , Karsdorp , Dammers , Nieuwkoop , Schuurman en nog een talent(naam ff kwijt) behoorde daar wel toe.
Dat er spelers weg gaan is puur het doorselecteren. Er wordt momenteel juist uitstekend werk verrricht op Varkenoord. Ook zijn er twee grote talenten van America toegevoegd voor een test.

26 mei 2014 om 17:58

Ik denk dat je het talent guga bedoelt, Gustavo hamer. Is een zeer getalenteerde middenvelder. Is geboren in Brazilie.

26 mei 2014 om 17:16

Hij is een 2e jaars heeft geen contract gekregen thats it. Btw er vertrekken elke jaar een vracht aan spelers die geen contact krijgen. Alleen de beste talenten krijgen een kans

26 mei 2014 om 17:53

Vind het persoonlijk wel raar dat je je geen vertrouwen hebt in je aanvoerder. Wel de band om, maar niet goed genoeg voor een contract..

26 mei 2014 om 17:58

Aanvoerder zijn heeft niets met je voetballende kwaliteiten te maken. Degene die een leider is en goed in de groep ligt, wordt aanvoerder.

26 mei 2014 om 17:41

Elk jaar vertrekken er zat spelers uit de A jeugd, niet iedereen kan doorbreken vorig jaar gingen er nog spelers naar NAC en Stoke City uit me hoofd gezegd.

27 mei 2014 om 02:56

Dat geld voor elke Bvo. Ook grote opleidingen als Feyenoord of Ajax kunnen maar 1 eerste elftal in het veld brengen. De rest zal elders hun geluk moeten zoeken of verdwijnt compleet uit het prof voetbal. En de laatste categorie is veruit het grootste.

Is een potentieel goede speler. Had na voorbereiding van dit seizoen wel verwacht dat hij zou blijven. Zat toen bij selectie

Vervanger als Mokotjo vertrekt uit het Ijsseldeltastadion. Goeie jongen heeft op mij een goede indruk achter gelaten toen ik hem zag spelen. Bij de jeugd en de oefenduel tegen Excelsior. PEC doet goede zaken dit is alweer de derde aanwinst van het seizoen!

26 mei 2014 om 17:21

Hij wordt niet gehaald als vervanger van Mokotjo, daarvoor is hij nog te onervaren. Maar wie weet waar hij toe in staat is.

26 mei 2014 om 17:30

Het lijkt me toch wel de vervanger van mokotjo te worden als die vertrek. Ik denk wel dat deze jongen daar in toe in staat is. Verloop van tijd nog niet direct maar wel voor de toekomst.

26 mei 2014 om 17:56

Waar wou je Rienstra neer gaan zetten dan?

26 mei 2014 om 18:36

Rienstra kan ala cv of cvm spelen maar ik denk dat hij gehaald is als vervanger van Lachman

26 mei 2014 om 18:47

Sainsbury lijkt me de vervanger van Lachman.
Rienstra zie ik toch echt als middenvelder

26 mei 2014 om 19:57

Rienstra kan misschien de plek van Klich overnemen als hij vertrekt. Dan heb je een veel minder creatief middenveld, maar nog steeds voldoende om directe handhaving te bereiken. Als ik de reacties zo hoor is hij wel een aardige speler en ik heb ook vertrouwen in de kwaliteiten van Nijkamp. Dus het komt allemaal wel goed.

26 mei 2014 om 21:45

Skippy is inderdaad gewoon de vervanger van Lachman, ik heb er ook wel vertrouwen in dat die er volgend jaar staat. Dan heb je een middenveld van 3 man, waarvan er 2 defensief ingesteld zijn, ik ben zeer benieuwd wat Jans in gedachten heeft. Om directe handhaving te bereiken volgend jaar heb je geen creativiteit nodig. Ik houd normaal gesproken liever een slag om de arm, maar als het ons lukt om te degraderen uit een competitie met Willem II, Dordrecht, Excelsior, Cambuur en Eagles, ga ik voortaan wel gewoon naar VV Berkum.

Erg benieuwd naar wat hij in zijn mars heeft, stond/staat toch bekend als redelijk groot talent. Maar je kunt als Feyenoord zijnde niet iedere jeugdspeler een profcontract aanbieden. Daardoor loop je natuurlijk wel de kans dat een door jou opgeleid talent zijn doorbraak kent bij een andere club. Voor Zwolle moet natuurlijk nog blijken of het een aanwinst is, maar dit is wel de goede manier om je selectie te versterken. In tegenstelling tot bijvoorbeeld Nec,

26 mei 2014 om 17:28

De Snor,

Heb je gelijk in, heeft heel lang in de jeugdopleiding gezeten bij Feijenoord.

Goed dat zulke voetballers zich verder kunnen ontwikkelen bij eredivisie subtoppers, kan altijd als hij zich heel goed ontwikkeld weer terug naar de kuip.

Weer een voorbeeld dat een goede opleiding ook kansen geeft om bij andere clubs te slagen.

Denk dat Ron Jans hem wel als welkome versterking van zijn selectie ziet, voor het komende seizoen met een beetje geluk kan hij ook nog Europese ervaring opdoen.

Aan de reacties hierboven begrijp ik dat hij qua spel op dat van Clasie lijkt, weet iemand echter of hij nu al goed genoeg zal zijn om voor een basisplaats in aanmerking te komen bij Pec?

26 mei 2014 om 17:14

Hij is een nummer zes zegt hij zelf. Daar staat momenteel bij PEC Mokotjo en die speelt hij er niet een twee drie uit maar als die vertrekt maakt hij een goede kans op basis plaats. Maar verder hebben ze ook Rienstra gehaald en die kan ook op de nummer zes spelen die is er veel concurrentie voor deze jongen. Maar hij haalt het wel denk ik anders haalt zwolle zo jongen niet.

26 mei 2014 om 17:15

Dat ligt er mede aan wat er met het huidige middenveld van PEC gebeurd, als daar mensen vertrekken zou hij een basisplaats kunnen afdwingen. Het is wel een lichtgewicht, een echt voetballertje. Daarom denk ik ook wel dat hij het goed gaat doen in Zwolle, in een aanvallende en vooral voetballende ploeg.

@anti-anti,

Volgens mij is het in het geval Dekker omdat de beste jongen geen contract aangeboden kreeg. Werd te licht bevonden. Er is dus geen echte sprake van 'leegloop'. Natuurlijk wel van een selectie.

Succes verder met je carrière hij is een aardige speler, maar is niet zo goed als clasie was op die leeftijd, en nieuwkooo die meer potentie heeft komt er ook nog aan. Dus ik denk dat de technische staf het hier bij de rechte einde heeft

Dus Feyenoord wilde het contract van Dekker niet verlengen? Hij zou dus niet in aanmerking komen voor een plaats in de eerste selectie? Ik dacht toch dat hij in de winterstop mee ging op trainingskamp, omdat hij juist een goede kans maakte om naar de A-selectie te gaan. Weet iemand het precieze verhaal?

26 mei 2014 om 17:27

Hij ging mee op trainingskamp omdat er een andere jeugdspeler geblesseerd was.

26 mei 2014 om 17:27

Precies zoals je zegt, hij is echter te licht bevonden. Hij maakte kans om naar de A-selectie te gaan, werd te licht bevonden en hij heeft dus geen contract gekregen

26 mei 2014 om 17:44

Bedankt voor de toelichting! Gelukkig was het de keuze van Feyenoord zelf om hem te laten gaan.

26 mei 2014 om 17:28

Dekker mocht mee op trainingskamp vanwege een plotselinge blessure van Karsdorp. Hij komt ondanks zijn aanvoerderschap niet in aanmerking voor Feyenoord 1. Dat aanvoerderschap ontleent hij aan zijn leeftijd en leidinggevende kwaliteiten. Het is een aardig talent, speelt simpel en vooral aan de bal goed.

26 mei 2014 om 17:50

Jij ook bedankt!

Dat is mooi voor pec. Een speler uit de a1 van Feyenoord en ook nog is de aanvoerder!

26 mei 2014 om 17:43

De aanvoerder ja maar zeker niet één van de betere vond ik heb een aantal keer de A1 gekeken.

Leuk voor die jongen de keeper van de A1 Maarten de fockert is een maatje van me die ook geen contract aangeboden kreeg helaas, vind het dan ook leuk om te lezen dat er jongens zijn die nog elders contract aangeboden krijgen hoop voor Maarten dat er ook ergens een contract in zit.

Eigenlijk een speler voor dezelfde positie als waar ze Rienstra voor hebben gehaald, ik ben benieuwd. Maar het halen van transfervrije jonge talenten is uitstekend beleid, daar mogen ze van mij nog wel een tijdje mee doorgaan. Wouter Marinus, uit de jeugd van Heerenveen, heeft ook zijn handtekening gezet onder een contract in Zwolle. En wie weet, misschien werpt Feyenoord met Dekker ons weer een pareltje a la Mokotjo in de schoot.

Zou verder nog muhren uit Volendam transfervrij oppikken. Castelen weg halen uit Waalwijk. Pluim transfervrij uit Kerkrade. Van eijden bij Nec. Mokotjo verkopen en dat geld lekker opzij zetten.
Met dit team kan Jans' weer verder bouwen.

Boer
Polen eijden werf hintum
Rienstra pluim drost
Castelen muhren Thomas

Verder heb je gravenbeek saymak Broerse die Griek mahmodov Marinus dekker nog.

26 mei 2014 om 19:18

Gravenbeek gaat weg. Ik zie trouwens liever Saymak op de plek van Castelen. Karagounis zou daar eventueel ook nog kunnen spelen.

26 mei 2014 om 19:59

Van Eijden? Zullen wij ook maar gelijk Kees Luijckx er bijvoegen? Die is ook transfervrij.

27 mei 2014 om 16:49

We hebben de Reijnen-boot helaas net gemist, als we die ook nog even haalden werd het helemaal een groot feest achterin.

27 mei 2014 om 01:35

haha verkoop jij ook het huis/de auto van je buurman?

mokotjo is namelijk afgelopen seizoen gehuurd, dus die zullen ze niet kunnen verkopen....

27 mei 2014 om 08:44

Volgens mij is Mokotjo gewoon eigendom van Pec. Transfervrij overgekomen van Feyenoord.

27 mei 2014 om 09:06

nee hoor een jaar gehuurd van feyenoord en na dit ja loopt zn contract af

27 mei 2014 om 12:56

Volgens mij haal jij de heren Guyon Fernandez, en Kamohelo Mokotjo een beetje door elkaar.

27 mei 2014 om 13:08

dat kan idd zomaar kloppen(a)

27 mei 2014 om 14:25

Ja, Fernandez ik gehuurd en zijn contract loopt af. Hij wil graag naar het buitenland. Mokotjo ligt echter gewoon vast bij Pec.

Hele goede beslissing van hem!!zwolle is een prima club om je te ontwikkelen.ik hoop dat ie later voor Feyenoord 1 speelt.

Erg goede aankoop van Zwolle . 1 van de betere tot nu toe denk ik, want Ik hoor veel goede verhalen over hem. En we hebben allemaal gezien hoe snel een speler ( Thomas) zich bij Zwolle kan ontwikkelen

Logische keuze als je bij Feyenoord geen contract krijgt. Zwolle is een prima club om een doorbraak in het betaalde voetbal te bewerkstelligen.

Zwolle koopt nog 3 spelers met naam,waaronder een bekende spits uit de top 6 van de eredivisie

27 mei 2014 om 16:43

Klinkt goed, wie gaan we loten?

Heeft PEC deze zomer al drie aankopen gedaan of meer? Rienstra, Dekker en Martinus. Vergeet ik iemand?

27 mei 2014 om 12:59

Er is nog geen enkele aankoop gedaan.
Deze spelers waren allemaal transfervrij, en hebben een contract getekend.
Verder is Soufian Moro uit de beloften van FC Utrecht aangetrokken.

27 mei 2014 om 14:23

Oh ja, Moro vergat ik inderdaad. Ik weet dat er geen transfersom voor deze spelers is betaald, had niet voorzien dat iemand het zo op zou vatten. Bedankt in ieder geval!

27 mei 2014 om 16:41

Tja, het is ook een beetje kleine insecten molesteren. Eigenlijk zou het een aanwinst zijn in plaats van aankoop.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PEC Zwolle

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
18.PEC Zwolle6-19
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
K. LamprouKeeper150
G. KastaneerAanvaller150
S. TedićAanvaller130
D. RedanAanvaller102
E. ReijndersAanvaller100
Voor de complete selectie: Clubpagina PEC Zwolle.

3 fans
Middenvelder, 26 jaar

In de wandelgangen

Woensdag 8 december
Franco Antonucci mag komende winter waarschijnlijk worden verhuurd. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren