‘Luis Enrique neemt sowieso oude bekende mee richting Camp Nou’

Woensdag, 7 mei 2014 om 13:49Erik van Dam

Het heeft er steeds meer de schijn van dat Luis Enrique in de zomer het takenpakket van Gerardo Martino bij Barcelona in handen krijgt. De Argentijn zit op de schopstoel na een seizoen waarin de Copa del Rey-finale werd verloren en Barça uit de Champions League vloog. Maandag kwam naar buiten dat een drie man sterke afvaardiging van de Catalanen op bezoek ging bij Luis Enrique thuis en nu wordt er ook geschreven dat hij al weet wie hij sowieso meeneemt naar Camp Nou: Andreu Fontás.

/

De 24-jarige verdediger werd opgeleid bij Barcelona en maakte in het seizoen 2009/10 zijn debuut onder Josep Guardiola. De meeste minuten maakte hij echter bij Barcelona B, dat toen nog werd geleid door Luis Enrique. Het duo Carles Puyol-Gerard Piqué stond als een huis en daarachter kregen Marc Bartra en Javier Mascherano vaker de kans dan Fontás. Nadat Guardiola plaatsmaakte voor Tito Vilanova liet de verdediger zich verhuren aan Real Mallorca.

Vorig jaar zomer volgde het definitieve vertrek en ging Fontás naar Celta de Vigo, waar hij Luis Enrique weer trof. Onder die trainer heeft Fontás, drievoudig jeugdinternational van Spanje, een basisplaats in de Primera División. Luis Enrique zou hem klaar achten voor het grote werk in Camp Nou: als hij werkelijk Martino opvolgt bij Barcelona, zal Fontás hem zeer waarschijnlijk vergezellen richting zijn oude club.


Poll

Is Andreu Fontás goed genoeg voor Barcelona?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

66 reacties (laatste reactie door goonie)

Echt onbegrijpelijk als Barcelona voor deze man gaat. Mentaal bij lange na nog geen topcoach, kan de druk echt niet aan.

7 mei 2014 om 17:49

Ik ben het gewoon eens met Giallorosso, 'tata' vond ik ook al een rare aankoop. Ze kunnen wat mij betreft zelfs De Boer beter halen.

7 mei 2014 om 20:43

Guardiola was ook "onervaren" en heeft ook eerst de beloftes en jeugd getrained dus zou niet weten waarom Luis Enrique zou falen? Omdat hij in Roma gefaald heeft waar ze een volledig ander systeem en ander filosofie hanteerden?

Leuk, hoop dat Luis Enrique weer een betere mentaliteit en wind laat waaien bij Barcelona. Aantal jaren geleden heb ik 'm nog ontmoet op Ibiza, samen met de Witschge's. Zou mooi zijn om hem weer es wat meer in 'de picture' te zien

7 mei 2014 om 15:02

Wow jij bent echt stoer mag ik je handtekening?
On topic: Fontas is niet echt wat Barcelona nodig heeft. Maar het is beter dan niets.

7 mei 2014 om 15:46

Die 11 in je gebruikersnaam staat zeker voor je leeftijd?

7 mei 2014 om 17:50

Met beide opmerkingen eens haha, goed gesproken.

Haha, willen ze weer mee doen in de finale Champions league?
Met sit soort spelers haal je max de kwart finale.

7 mei 2014 om 14:18

Messi Iniesta Fabregas Busquets Alves Alba Sanchez Neymar pffff ja koekenbakkers, achtste finale is zelfs het hoogst haalbare denk ik.

7 mei 2014 om 14:22

Fabregas wordt altijd belachelijk gemaakt door de Barcelona supporters. Sanchez word elke keer te licht bevonden. Alves wil weg. Neymar is uit vorm.

7 mei 2014 om 14:48

Lex Immers wordt altijd belachelijk gemaakt door de Feyenoord supporters, Verhoek wordt te licht bevonden, Pelle wilt weg en Schaken is uit vorm.

Zo een rijtje kan je natuurlijk voor elke club wel maken he?

7 mei 2014 om 14:54

Je hebt gelijk:

Arteta wordt altijd belachelijk gemaakt door de Arsenal supporters. Podolski wordt elke keer te licht bevonden. Sagna wil weg en Özil is uit vorm.

7 mei 2014 om 15:58

Benieuwd naar die van Real

7 mei 2014 om 16:26

Diego Lopez wordt altijd belachelijk gemaakt door de Real Madrid supporters. Illaramendi wordt elke keer te licht bevonden. Coentrao wil weg en Ronaldo is (een beetje) uit vorm.

7 mei 2014 om 14:52

Als Dani Alves weg gaat moeten ze Pedro gewoon rechtsback zetten. Die heeft hetzelfde loopvermogen en kan waarschijnlijk zelfs beter een bal afpakken dan Dani Alves.

Ze moeten kiezen tussen Fabregas en Xavi, niet beiden opstellen als iedereen fit is. Fabregas strooit met assists dit seizoen terwijl Xavi niet in de buurt komt van zijn statistieken. Natuurlijk laat Xavi het balletje beter rondgaan maar misschien moeten ze het juist iets anders aanpakken.

Ter Stegen
Pedro
Piqué
Mascherano
Alba
Busquets
Fabregas
Iniesta
Messi
Alexis
Neymar
7 mei 2014 om 15:43

Originele gedachte Geert VS maar met die defensie staat Ter Stegen in een schietkraam.

7 mei 2014 om 16:21

De enige wijziging is Pedro voor Alves. Of vind je Alves zo'n goede verdediger? Een goede rechtsbuiten is hij zeker, maar kan hij eigenlijk wel normaal een bal afpakken? Ik zie hem alleen maar overtredingen maken eigenlijk.

7 mei 2014 om 18:47

Ik vind het vooral opvallend dat je Mascherano laat staan. Die heeft toch echt wel bewezen dat hij te kort komt tegen topploegen.

En Alves hoeft voor mij niet te blijven. Zet daar ook maar een nieuwe jongen.

Eigenlijk kunnen enkel Piquet en Alba blijven staan in de defensie.

7 mei 2014 om 20:25

Mascherano valt toch wel mee? Misschien dat hij het idd laat afweten tegen topploegen. Sowieso zou een centrale verdediger halen geen kwaad kunnen. Agger lijkt mij de beste keuze, misschien David Luiz ook maar dan moet hij geen gekke dingen doen.

Goede keuze van Luis Enrique als hij Andreu Fontas mee terug neemt. Kind van de club en een uitstekende back-up voor de nieuwe centrale verdediger die gehaald zal worden voor de LCV positie. En tevens is hij ook een goede back-up voor Sergio Busquets.

Hij bezit het Barca Dna, kent de club, heeft zich dit seizoen bewezen bij Celta de Vigo op beide posities en kost maar 1 miljoen euro. Dit is op dit moment de beste keuze, want een Song-scenario moet FCB vanaf nu zien te voorkomen.

Ajb zeg, Fontas kan bij lange na het niveau van Barca niet aan. Als je weer stappen wilt gaan maken moet je echt met andere spelers op de proppen komen Enrique anders wordt het een verhaaltje AS Roma! Ieder ander VZ lid kan zo 3 namen opnoemen die beter geschikt zijn op de CV positie waarbij je met relatief veel ruimte in je rug speelt.

Ik vind dat Barça nu wel met een statement moet komen ober martino, iedereen weet dat ie ontslagen gaat worden hij ook, maar dit is niet netjes naar hem toe.

7 mei 2014 om 14:31

Jij kent Martino vast persoonlijk of niet? Want hoe weet jij anders zo zeker dat Barca hem hier nog niet van op de hoogte heeft gebracht. Ik vermoed dat Barca de bevestiging nog even uit de media wil houden, en dan moet Martino zelf hier in mee gaan aangezien er vast wel een geheimhoudingsplicht in zijn contract staat.

7 mei 2014 om 17:30

Martino heeft zelf al gezegd dat hij verantwoordelijk is voor de resultaten, denk dat hij een ontslag dus wel zal snappen, wat is er dan tegen om het naar buiten te brengen? Bovendien lekken dat soort dingen bijna altijd uit. Misschien heb je gelijk, maar ik acht de kans groter dat ze hem nog niks hebben laten weten.

Ik snap niet dat er zoveel negatieve reacties zijn op het mogelijke aanstellen van Luis Enrique als nieuwe hoofdcoach van FC Barcelona. Hij is de beste keuze voor FC Barcelona, zelfs beter dan een terugkeer van Josep Guardiola durf ik te zeggen. Luis Enrique is zeer bekend bij de club door actief te zijn geweest als speler (en tevens publiekslieveling), aanvoerder en succesvolle coach van FC Barcelona B.
Sindsdien heeft hij ervaring opgedaan bij AS Roma en Celta de Vigo. Bij AS Roma heeft hij dan wel een negatieve start gemaakt, maar het is niet voor niets dat een grootheid als Totti en De Rossi nog steeds veel respect hebben voor Luis Enrique.

Bij Celta de Vigo heeft hij zich bewezen door een club die vorig jaar zich net heeft weten te handhaven, nu mooie vloeiende aanvallen laat maken en een team te ontwikkelen die passie met techniek combineert waar geen enkele tegenstander blij mee is om tegen te spelen.

Luis Enrique ging vroeger ook vol in de strijd en laat zien dat hij die passie kan overbrengen op zijn team. En aangezien bij Celta de Vigo Andreu Fontas nu voorop in de strijd gaat, zie ik geen enkele reden om te twijfelen of de terugkeer van Fontas wel of niet een goede beslissing is. Naar mijn mening de beste keuze, mede door het lage aankoopbedrag. Ook belangrijk wegens de aankoop van Neymar vorig jaar wat financieel niet 100% verantwoord was.

7 mei 2014 om 14:29

Nou als je met Fontas komt als mogelijke versterking voor de zwakste bezette positie bij Barcelona dan heb ik wel wat vraagtekens ja. Daar moeten ze Mangala/ Benatia/ Hummels/ Luiz voor halen en dan nog het liefste 2 van de 4. Fontas gaat daar het verschil niet maken, Bartra is beter en een ok stand in. Maar willen we weer mee doen om de prijzen moet daar een topper naast Pique komen te staan, en zoals Pique dit seizoen speelde dus nog eentje om hem te vervangen.

7 mei 2014 om 14:40

Alsof die speler(s) die jij opnoemde zo goedkoop zijn.. Benatia speelt pas 1 jaar bij Roma en gaat zeker niet weg voor minder dan 45 miljoen euro + hij is al 27.

David Luiz speelt bij José Mourinho, Mourinho gunt Barcelona echt niks hoor.. En Abrahamovic heeft geen nood aan geld.

Porto staat bekend met het verkopen van dure speler(s) dus ook Mangala zal nooit goedkoop zijn al is hij wel de beste optie van al die genoemde dus als Barcelona echt voor een leider verdediger wilt moeten zij voor Mangala gaan

Dortmund is niet gek en zal zeker weer geen sterkhouder laten gaan..

7 mei 2014 om 14:43

Je hebt gelijk over het feit dat ze een topper moeten halen die naast Gerard Pique kan staan in het centrum van de verdediging. Zoals je in mijn andere reactie kunt zien bedoel ik dat het een goede keuze zou zijn als Fontas word aangetrokken als stand-in voor die nieuwe topper en Sergio Busquets. Fontas is daarin multi-functioneel en ook mede dankzij zijn lage afkoopsom voor FC Barcelona is het voor mij de meest beste keuze op dit moment. Want een echte topper die op de plaats van Sergio Busquets kan voetballen, kun je niet op de bank houden. Fontas kan dat wel en kan samen met Marc Bartra de bank warm houden tot ze nodig zijn. Allebei kind van de club en toch weel zeer talentvol. En als dat je bank is, terwijl ze nog beide best jong zijn, is er nog de kans dat 1 van beide nog in de toekomst zelfs basisspeler wordt van het eerste van Fcb.
Daar lijkt het nu nog niet op, maar in 2008 dacht ook iedereen dat Pique gehaald was om als stand-in te fungeren. En we weten hoe dat gelopen is...

Fontas is dus multi-functioneel, scheelt weer een extra aankoop als de vervanger van Song en is zeer goedkoop. Tevens heeft hij zich gewoon bewezen afgelopen seizoen bij Celta de Vigo en ik vraag mij of hoeveel meer dat met mij gezien hebben. Ik denk dat er genoeg zijn die oordelen, zonder ook maar 1 wedstrijd gezien te hebben van Celta de Vigo...

7 mei 2014 om 14:51

Don Barca moet voor die linie gewoon echt goed gaan investeren, dat hadden ze 2 jaar geleden al moeten doen namelijk. Dus als je daar een topper wilt halen moet je daar gewoon voor betalen. En dan moet je wel iemand pakken die nog een paar jaar mee kan, want die schorsing hangt nog steeds boven onze hoofd dus dan kun je maar beter zorgen dat je je zaakjes deze zomer nog op orde hebt.

Sanchez, verkopen en daarvoor Reus halen, ter Stegen maar het liefste Courtouis halen natuurlijk en de rest binnen boord houden en je bent er op vooruit gegaan. Tello, Song, Cuenca, Marscherano en Bojan ook nog weg doen en er komt ook nog wel een miljoen of 40 binnen die je kunt investeren.

7 mei 2014 om 14:39

Ik vond hem alleszins geen slechte coach, maar de reden waarom ik hem ongeschikt vond, is dat hij bij Roma totaal niet kon omgaan met de druk die er door de fans en de pers op hem gelegd werd.

Bij Barcelona zal dat klimaat alleen maar erger zijn. Barcelona heeft nu een coach nodig die het klimaat aankan, een ervaren coach die de teleurstelling onschadelijk kan maken en een duidelijke eigen stijl heeft die past bij de filosofie van Barcelona.

7 mei 2014 om 14:51

Bij AS Roma heeft Luis Enrique een zeer beroerde start gemaakt, ook in de relatie met de 'keizer' Totti, maar heeft zich na de winterstop toen herpakt en alsnog net een europees ticket misgegrepen. Totti en De Rossi zijn nog altijd zeer lovend over Luis Enrique en betreuren het nog steeds dat hij al na 1 seizoen zijn biezen heeft gepakt. Maar een slechte ervaring is ook ervaring.

En Luis Enrique heeft zich uitstekend herpakt bij Celta de Vigo door een vleugje "barca" aan het spel toe te voegen en goede resultaten te halen met een team dat vorig jaar op een haar na net niet gedegradeerd was en voetballend niets voorstelde.

En als iemand deze teleurstelling van afgelopen seizoen onschadelijk kan maken, een duidelijke eigen stijl heeft die past bij de filosofie van FCB en iemand die het klimaat kent als speler, aanvoerder en coach van Barca B dan is het de enige voorbestemde troonopvolger van Josep Guardiola wel: Luis Enrique Martinez Garcia

7 mei 2014 om 15:51

Het was uiteindelijk zijn eigen keuze. Het bestuur wilde hem erbij houden en ik vond ook dat hij er langer de kans verdiende. Lag ook aan het materiaal waarmee hij moest werken, vooral in verdedigend opzicht.

Ik ben er nog niet zeker op dat hij mentaal het klimaat aankan. Ik denk ook zeker dat hij ooit de coach van Barca zal worden en ook de juiste, maar ik betwijfel of dat nu al het geval is.

Haha!

Die grote verrader genaamd Luis Enrique gaat daar een zooitje gaan maken, Messi gaat ontevreden zijn omdat zijn geliefde Tata Martino weggaat, en het bestuur van Barcelona gaat zeker weer geen verdediger halen omdat Enrique toch Fontas terughaalt!

Ge-wel-dig!

Off: Barcelona moest gewoon voor Vidic gaan..

7 mei 2014 om 14:43

Barca gaat geen verdediger halen omdat Luis Enrique Fontas terug haalt? Fontas is toch een verdediger? En nog een goede ook. Puyol stopt ermee. Mascherano zou wel eens kunnen vertrekken vanwege de interesse vanuit Italie (napoli o.a) en Engeland (liverpool o.a). Fontas kent de club en het systeem.

7 mei 2014 om 14:59

@donmadridista

Messi gaat niet ontevreden zijn dat Gerardo 'tata' Martino weggaat hoor. Een sportman als Lionel Messi ziet ook dat het zo niet gaat en dat er meer pit en passie in de ploeg moet komen. Lionel Messi heeft als nieuwe speler bij FCB in het seizoen 2003/2004 Luis Enrique nog meegemaakt als aanvoerder en weet dat hij de pit er wel in zal krijgen.

En ben je een verrader als je contract niet verlengd wordt bij Real Madrid en je daar nooit echt gewaardeerd bent? Ben je dan een verrader als de aartsrivaal jou wel een contract wilt aanbieden en je daar een publiekslieveling wordt, omdat FCB jou de ruimte geeft en wel vertrouwen in je hebt en blijft tonen?

Of ben je een verrader als je aanvoerder bent bij FC Barcelona en dus gewaardeerd wordt bij die club, maar jij jezelf laat wegkopen door de aartsrivaal omdat je bij hun meer kunt verdienen? Aangezien ik me afvraag of jij wel weet over wie dit laatste gaat, vermeld ik er maar even bij dat dit over de verrader der verraders gaat: Luis Figo.

7 mei 2014 om 15:51

luis enrique verlengde zelf zijn contract niet en besloot in te gaan op een aanbod van barcelona. Lijkt me niet zoveel verschillend als de situatie van Figo. Dat je het overtrokken vindt om enrique nog altijd als verrader te bestempelen, is best wel redelijk, maar om dan Figo te bestempelen als verrader der verraders is nogal kinderachtig daarentegen. Zeker omdat Figo achter het gelijk aan zijn zijde heeft gehad en met madrid vele prijzen heeft veroverd in een nogal prijsloos era voor barcelona.

7 mei 2014 om 15:59

Luis Enrique kreeg wel degelijk een aanbod om zijn contract te verlengen, maar voelde zich niet thuis in Madrid en koos ervoor om naar Barcelona te gaan. Luis Figo hield de club een hele tijd aan het lijntje en besloot daarna toch maar voor het geld te kiezen. Er zit wel degelijk een verschil tussen beide situaties.

Figo bracht Barcelona 50 miljoen op, Luis Enrique liep gratis buiten

Figo is in mijn ogen nog steeds de grootste verrader van de twee, maar dat zal aan mijn voorkeur liggen. Figo is voor mij de veruitwendiging van de vijand, erger dan hem kan het niet voor mij. Tegenover de haat die ik voel voor Figo kan je met niets vergelijken.

7 mei 2014 om 17:14

La Maisa

Hij is en blijft een verrader hij ging expres zijn contact niet verlengen om vervolgens naar Barcelona te gaan.

Geen enkel Madridista zal hem vergeven, ik vind dit nog viezer dan die actie van Figo die naar Real Madrid kwam, puur omdat Real Madrid 50(!) miljoen destijds moest betalen voor Figo maar hoeveel leverde deze Enrique op? Helemaal niks! omdat hij een lafaard was en niet zijn contract wou verlengen omdat hij zich zogezegd niet thuis voelde.

7 mei 2014 om 18:00

@donmadridista

Er is nog een verschil als je club, waar je aanvoerder bent, aan het lijntje te houden of je contract niet verlengen wegens een beroerd 'verbeterd' contract als bij Luis Enrique waarbij het Real Madrid toen niet veel scheelde... Nee, want dat kwam pas toen FC Barcelona hem oppikte en toen pas was Luis Enrique een verrader. Daarvoor vond Real Madrid het niet erg, maar opeens was 'lucho' een verrader. Hadden ze hem maar beter moeten behandelen.

En je kunt niet zeggen dat Luis Figo niet goed behandeld is. Was publiekslieveling en aanvoerder van de catalaanse hoofdmacht. Dat is echt verraad. Ik kan me niks ergers voorstellen binnen de voetballerij dat je als aanvoerder van je club naar de aartsvijand gaat omdat je daar meer kunt verdienen of maar kans heb op prijzen.

Maarja, ik zie aan de reacties van de madrid-supporters dat ze dat een goede reden vinden.. Dat is precies het verschil tussen Barcelona en Madrid.

Zou een goede keuze zijn.
Pique en een topper in de basis, en Bartra en Fontas als vervangers.
Ik hoop dt Rafinha ook terug komt, en hij vaak gaat spelen.

7 mei 2014 om 14:42

Oh en wie zal die "topper" zijn? Alsof Barcelona bakken met geld heeft staan, alsof die "topper" zomaar naar Barcelona wilt.

Elke topverdediger die Pique sterker kan maken zit al bij een club.

7 mei 2014 om 15:19

Don wat wil je nou eigenlijk zeggen? Elke voetballer zit namelijk al bij een club, maar je kunt niet ontkennen dat het voor Benatia en Mangala een stap hogerop zou zijn? Daarbij is Luiz ontevreden bij Chelsea en kan Hummels bij Barca meer verdienen dan bij Dortmund. Dus ze hebben allemaal een mogelijke reden om over te willen stappen. Als ze maar niet weer 3 maanden achter Thiago Silva of Kompany aan gaan zitten, want dat is onmogelijk inderdaad.

7 mei 2014 om 15:39

Nee, je hebt gelijk, niemand wil naar Barcelona. We zullen het voor eeuwig en altijd met de eigen jeugd moeten doen.
Tenzij we een idioot vinden die rond de 500.000 euro kost, want dat past nog net binnen het budget.

ON: Ik ken Luis Enrique niet goed genoeg om hem als trainer te kunnen evalueren, maar iemand die een verdediger meeneemt is altijd een plus.
Zou een goede vervanger kunnen zijn voor Piquet en de nieuwe aanwinst. Want met zo'n druk schema heb je wel meerdere opties nodig in de defensie.

7 mei 2014 om 15:56

@rodg, Benatia en mangala moeten haalbaar zijn voor barcelona, al moet je ze beiden kopen wil je een stabiele verdediging hebben. En Luiz mag barcelona meteen hebben, strik eromheen en weg ermee. Ik weet niet of er barca supporters zijn die ook de wedstrijden van luiz hebben gekeken, maar die zullen hem wel niet willen. Hij zorgt wel voor vuurwerk, nouja, hij schiet redelijk wat vuurpijlen de lucht in die voorzetten hadden moeten zijn. Dus die kan je beter niet halen als barca zijnde. Hummels lijkt me niet iemand die voor het geld gaat, maar eentje die erg aan zijn club vasthoud, wat ik mooi vind. en idd de gevestigde wereldtop is tegenwoordig niet meer haalbaar.

Er zijn geruchten dat paul pogba en vincent kompany naar barcelona vertrekken deze zomer. Eerst zien dan geloven.

hopelijk wordt er ook meer gedacht aan de jeugd. vindt fontas niet de juiste man ook niet voor op de bank, gewoon bartra en nog een jonge verdediger naast hem als back-ups.

Barca moet nu echt gaan vernieuwen en ook kijken naar de toekomst. Fabregas moet een belangrijkere rol krijgen, net als bij Arsenal en messi als captain.

Ter stege
Danilo
Pique
Mangala
Alba
Fabregas
Busquets
Oliv. Torres
Delofeou
Messi(c)
Neymar
7 mei 2014 om 15:20

Laat jij Iniesta anders even uit de basis, hoe kun je die nou vergeten/ passeren??

7 mei 2014 om 15:53

Een revolutie is nodig, maar we moeten ook niet overdrijven natuurlijk. Pedro is nog steeds een betere voetballer dan Deulofeu en Oliver Torres staat nog niet eens in de buurt van Iniesta. En Messi kapitein maken, dat is vragen om problemen. Een aanvoerder moet vechten voor de ploeg en zijn medespelers op sleeptouw nemen. Dat is niet echt de rol die is weggelegd voor Messi. Als je al iemand de aanvoerdersband wil geven, dan toch echt Xavi of Busquets.

Fontas, die een draaicirkel heeft van een olietanker? Neen, ik zie niet in hoe hij het probleem zal oplossen. Dan zie ik liever Nolito of Soriano terugkomen, dat zijn spitsen met een neusje voor de goal die de match kunnen doen kantelen indien nodig.

Er is de komende zomer een grote schoonmaak nodig bij FC Barcelona. Je merkt aan alles dat het elftal op haar laatste tenen loopt. Een aantal aankopen in combinatie met wat doorstroming van eigen jeugd zou al voldoende moeten zijn. Daarnaast wordt er geroepen dat Dani Alves weg zou willen. Mocht dat daadwerkelijk zo zijn zou Danilo (FC Porto) een identieke en degelijke vervanger zijn omdat ik Montoya (nog) niet rijp acht voor een basisplek een geheel seizoen.

Daarnaast zou ik zelf David Luiz graag zien in Catalonië. Hij heeft zo z'n rare capriolen maar is tegelijk snel, kopsterk en kan aardig voetballen. Daarnaast heeft hij de ervaring die Barcelona gewoon nodig heeft. Pique kan niet met een talent naast hem spelen, daar is hij zelf nog te onrustig voor.

In: Danilo, Ter Stegen, David Luiz
Out: Pinto, Affelay, Cuenca, Dani Alves, Dos Santos

Ter Stegen
Danilo
Pique
David Luiz
Jordi Alba
Fabregas
Busquets
Iniesta
Pedro
Messi
Neymar

Een topcoach is nodig vind ik,maar dan mag Barca een topclub zijn een toptrainer zoeken is niet gemakkelijk vooral als je ziet dat de meesten allemaal goed zitten waar ze nu zitten.barca kan Luis Enrique meteen losweken bij een clubje als Celta en hij heeft een paar voordelen die tot succes kunnen leiden als hij wordt aangesteld zoals dat hij de club heel goed kent en hij weet hoe hij er te werk moet gaan.hij was ook succesvol met Barca B.het is niet meer dan normaal dat Barca hem zou willen halen als je het zo allemaal bekijkt.ben benieuwd wat Barca allemaal nog gaat verrichten in de zomer.

Dit lijkt nog haalbaar en moet niet gek veel kosten.

Sowieso wordt het een interessante zomer. Eens benieuwd wat het gaat worden ...

Ter Stegen
Azpilicueta
Piquet
Mangala
Alba
Arda Turan
Busquets
Iniesta
Messi
Neymar
Sanchez

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Barcelona

4946 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
GaviMiddenvelder171
M. DepayAanvaller168
L. de JongAanvaller113
Riqui PuigMiddenvelder100
A. EzzalzouliAanvaller91
M. ter StegenKeeper180
Jordi AlbaVerdediger140
Voor de complete selectie: Clubpagina Barcelona.

Spanje
39 fans
Coach, 51 jaar

In de wandelgangen

Maandag 17 januari
Chelsea heeft de kans om Layvin Kurzawa te contracteren laten schieten. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren