Chelsea bijt zich stuk op Norwich City en ziet titelhoop vervliegen

Zondag, 4 mei 2014 om

Chelsea kan de landstitel definitief vergeten. Op het eigen Stamford Bridge kwam de ploeg van José Mourinho zondag niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen Norwich City, dat daarmee nog een heel klein beetje hoop mag koesteren op lijfsbehoud. De Londenaren staan nu één punt achter op de koplopers Manchester City en Liverpool, die beide nog een wedstrijd tegoed hebben. Directe plaatsing voor de Champions League lijkt vanaf nu dan ook het maximaal haalbare voor Chelsea.

/

De thuisploeg had, logischerwijs, meer de bal, maar had grote moeite om daar iets mee te doen. Norwich, met Leroy Fer en Ricky van Wolfswinkel op de bank, stond achterin uitstekend, gaf weinig weg en zorgde zelf voor het meest spraakmakende moment van de eerste helft. Martin Olsson werd namelijk in de zestien van the Blues tegen de grond gewerkt door John Terry en Ashley Cole, maar scheidsrechter Neil Swarbrick durfde het niet aan om de bal op de stip te leggen.

Chelsea stelde daar in aanvallend opzicht lange tijd weinig tegenover en werd pas na een dik halfuur spelen voor het eerst serieus gevaarlijk. Nemanja Mativ vond André Schürrle, wiens inzet buiten bereik van John Ruddy op de paal eindigde. In de slotfase van het eerste bedrijf poogde Terry het nog wel vanuit een hoekschop, maar zijn kopbal zorgde voor weinig problemen en werd eenvoudig onschadelijk gemaakt door Ruddy.

/

Mourinho besefte dat het anders moest en bracht na rust onder meer Eden Hazard in het veld, die hij afgelopen vrijdag op een persconferentie nog openlijk bekritiseerde. De Belg toonde echter al snel aan dat zijn elftal hem goed kan gebruiken: na een van zijn kenmerkende dribbels kon David Luiz profiteren van wanorde achterin bij the Canaries en daardoor uithalen. Zijn ziedende knal bleek Ruddy te machtig, maar de goalie had dit keer het geluk dat de lat een treffer in de weg stond.

Chelsea voerde daarna de druk onder aanvoering van de zichtbaar geagiteerde Hazard steeds verder op, maar kwam lange tijd niet veel verder dan een paar pogingen een strafschop te versieren. Swarbrick wilde er echter niet aan en had gelijk: zowel Schürrle als Hazard ging te gemakkelijk naar het gras. Via Robert Snodgrass liet Norwich City zich daarna nog één keer nadrukkelijk zien voorin, maar het was Hazard die de beste kans kreeg om de wedstrijd alsnog te beslissen. Na een fraai dribbel zag de spelmaker zijn inzet echter op knappe wijze gepareerd worden door Ruddy.Gerelateerd

Meer sportnieuws

98 reacties (laatste reactie door londonisblue)

Mourinho mag van mij vertrekken wat voor zieke aanval hij volgend seizoen ook haalt zijn tactiek blijft de bus parkeren terwijl Abramovich daar juist van af wou..

4 mei 2014 om 18:58

Heb je wel gekeken vriend? Mourinho is niet de coach van Norwich he?

4 mei 2014 om 19:00

Heb het over algemeen niet alleen deze wedstrijd

4 mei 2014 om 19:07

Kijk jij over het algemeen wel eens Chelsea dan? Heb het vermoeden dat je alleen naar de CL kijkt.

4 mei 2014 om 19:11

Ja dan is dat geen toevoeging op deze wedstrijd. Norwich was degene die aan het verdedigen was. Anderzijds kan Norwich niets anders om dat ze tegen degradatie vechten.

On topic: Jammer dat we hier punten verliezen, maar we gaan wel rechtstreeks de CL in.
Norwich kon niet anders dan verdedigen, Ze vechten tegen degradatie.
Denk dat ze het niet gaan redden.
Persoonlijk jammer voor Fer dan, maar van wolfswinkel heeft dit seizoen werkelijk niks laten zien. Ook daar had ik een beetje de hoop op.

4 mei 2014 om 19:25

Alsof Chelsea in de CL niet aanvallend zou moeten spelen. Hetzelfde geldt voor topwedstrijden in de Bpl. Van een club die zo veel geld uitgeeft mag je toch wel verwachten dat ze elke wedstrijd op de aanval durven te spelen en niet alleen wanneer het echt moet.

4 mei 2014 om 19:55

Daar was de selectie op dit moment niet naar. Tegen Atletico uit is de enige wedstrijd die echt verdedigend was. Daar was Hazard er niet bij, ze hebben geen spits, Matic mag niet in de CL en je speelt tegen misschien wel de best lopende ploeg van Spanje. De rest van de wedstrijden speelden ze gewoon normaal en in de BPL speelden ze 9 op de 10 wedstrijden ook aanvallend. Vroeg druk zetten, met lef en vooral met mooi voetbal. Lekkere vlotte combinaties, maar ook de durf om van afstand uit te halen.

4 mei 2014 om 20:14

Tegen alle topteams gewoon verdedigend hoor enkele uitzonderingen daargelaten. Altijd hebben jullie t minste balbezit en is t afwachten. Ook elke CL wedstrijd die ik van jullie heb gezien..

4 mei 2014 om 20:19

Tegen City en Arsenal thuis aanvallend. Tegen psg uit 1ste helft aanvallend, psg thuis aanvallend , tegen atletico 1ste helft aanvallend. Tegen united aanvallend. Je hebt niks gezien...

4 mei 2014 om 20:24

Uit tegen alle topteams. Thuis hebben ze zeer aanvallend gespeeld. Uit hoef je niet te winnen als je thuis wint. Ik ben blij dat Mourinho weg is bij Real omdat die tactiek niet werkt. Maar voor Chelsea is hij de beste coach. Geen een andere coach had dit uit dit Chelsea gehaald. Volgend jaar mogen jullie hem afrekenen. Maar dat wordt hij wel weer kampioen en de winnaar heeft altijd gelijk.

4 mei 2014 om 20:33

Ik vind de afwezigheid van Hazard en Matic echt geen excuus. Chelsea heeft verdedigende middenvelders in overvloed en Schurrle is een uitstekende vervanger van Hazard. Maar ik vind vooral dat Chelsea, onafhankelijk van de tegenstander, gewoon aanvallend moet durven spelen. Het is te gek voor woorden dat Chelsea met een onderhand onbeperkt budget nog steeds geen mooi voetbal durft te spelen in de wedstrijden waar het er echt om gaat.

4 mei 2014 om 21:10

Zolang ik niet hoef te werken kijk ik elke wedstrijd van Chelsea en niet alleen het tactiek irriteert mij ook het feit dat ik Mourinho niet helemaal zuiver vind zegt al van af dag 1 dag we geen kampioen kunnen worden en zit al het hele seizoen zijn eigen spelers af te kraken dus nogmaals van mij mag Mourinho vertrekken

5 mei 2014 om 01:54

Ja dat doen echt veel te veel, daardoor heeft chelsea ook "de bus" imago gekregen. Ze kijken alleen naar de CL waar ze natuurlijk wel de bus parkeren waar ik ook stront ziek van word !

5 mei 2014 om 02:59

Als 7 van de 11 spelers verdedigend ingesteld zijn, hoe kan je danzeggen dat chelsea aanvallend speelt? Mourinho en aanvallen?? Ik heb een andere definitie van aanvallend voetbal dan de Chelsea fans kennelijk..

5 mei 2014 om 06:00

Jij zegt iets wat ik al tijden vind. Elke wedstrijd met zn selectie moet je aanvallend spelen kom op zeg! Ik heb geen club waar ik fan van ben maar wat chelsea in topwedstrijden laat zien voetballend is echt een drama om te zien/kijken. En voor 1 miljard + mag je als diehard fan toch ook wel waar voor je geld krijgen.

5 mei 2014 om 19:08

Je weet niks dus ga rustig zitten met je real billetjes Chelsea speelt gewoon verdedigend ook in de competitie met uitzonderingen hier en daar als Mourinho Hazard al bekritiseerd omdat hij niet genoeg verdedigd welke kant wil je dan opgaan de grootste reden dat mata moest vertrekken is omdat hij niet genoeg meeverdedigde zegt al genoeg...

4 mei 2014 om 19:07

Met elke seizoen een nieuwe coach zal niks beter worden. Mourinho heeft vaak laten zien dat hij aanvallend kan spelen, maar kies op zulke momenten voor zekerheid en gaat verdedigend spelen.

4 mei 2014 om 19:26

Hahaha ja dat laat hij vaak zien..NOT..

4 mei 2014 om 19:34

Dan had je maar wat meer wedstrijden van Chelsea moeten zien.

5 mei 2014 om 14:17

Zie genoeg..real madrid liet hij ook heel mooi en attractief spelen he

Oh wat ik heb genoten! Gelijk spelen tegen een team dat de bus parkeert!

4 mei 2014 om 19:01

Geniet maar, ik heb genoten van die 0-2 op Anfield waardoor City kampioen gaat worden.

4 mei 2014 om 19:07

Ik heb genoten van het seizoen, iets wat jullie door jullie kinderachtig gedrag niet kunnen (ik zondig mij hieraan ook wel eens)

4 mei 2014 om 19:07

Ik geniet dat we boven chelsea eindigen

4 mei 2014 om 19:11

Ik heb genoten van de laatste paar jaren waar in Chelsea elk seizoen wel een prijs pakt,en jullie?

4 mei 2014 om 19:13

2de of 3de worden, wat is het verschil ? Door Chelsea is Liverpool geen kampioen geworden.

4 mei 2014 om 19:13

Zegt genoeg over jouw reden om supporter te zijn van een club, je misgunst is groter voor een andere club dan je support voor je eigen club. Heb je zeker ook genoten van de scheidsrechter op Stamford Bridge in de heenwedstrijd?

4 mei 2014 om 19:15

@outlawturk
ik niet, en je punt is?

4 mei 2014 om 19:16

Dus je bent een successupporter ofterwijl een gloryhunter? Wij genieten van een club, de hele geschiedenis die er aan vooraf gaat, hoe keer op keer weer zo'n team opgebouwd wordt met niet de optimale middelen. Daarnaast genieten wij van voetbal,wat vermaak is voor de neutrale toeschouwer. Dat maakt ons fans van een club, in tegenstelling tot Chelsea supporters die de club steunen uit afgunst voor een andere club die succesvol is.

4 mei 2014 om 19:23

@frww12

Ga nou niet beginnen met gloryhunters, want als er een club is die de laatste tijd supporters bij krijgt, dan is het Liverpool wel. En begin al helemaal niet over afgunst, want Liverpool-fans gunnen geen enkel clubs iets. Staan niet voor niets bekend als de meest irritante supporters van Engeland.

4 mei 2014 om 19:27

Haha see what they did there? Als je voorafgaand voor CL voetbal speelt en uiteindelijk boven een koop club als Chelsea komt dan moeten jullie je schamen en niet wij.

4 mei 2014 om 19:39

Geef je een reden waarom ik een hekel zou hebben aan liverpool. Echt het is er maar een : HEIZEL

4 mei 2014 om 19:51

@gerrard

Voorafgaand voor CL voetbal speelt? Hahahahahha hou je zelf niet voor de gek man. Jullie strijden gewoon elk jaar keihard voor het kampioenschap, dat het niet lukt is een ander verhaal.

4 mei 2014 om 19:53

@gerrard, Boven koopclub Chelsea? Volgens mij is de selectie van Liverpool ook nogal bij elkaar gekocht of niet? Zelfs de afgelopen jaren 2 spelers van Chelsea gekocht als ik me niet vergis.

4 mei 2014 om 20:02

@gerrard

je kunt Chelsea wel een koopclub noemen, maar jou club doet ook niks anders. Na City en Chelsea, is Liverpool de club die het meeste geld uitgeeft aan transfers, dat het allemaal miskopen zijn is een ander verhaal.

4 mei 2014 om 20:03

Zoo het zit je echt diep hea?

4 mei 2014 om 20:19

Je snapt duidelijk echt niet wat fans zijn of wel? vandaar dat je ook voor chelsea bent...laatste tijd wordt liverpool veel gegund van fans van andere clubs, het is echt niet zo dat ze veel meer fans hebben hoor, dat waren er altijd al veel...itt tot sommige clubs

4 mei 2014 om 19:04

Ik heb genoten toen Gerrard uitgleed op Anfield.

4 mei 2014 om 20:18

Misschien kunnen jullie de "wij hebben ervoor gezorgd dat Liverpool geen kampioen wordt -beker" delen met de fans van Everton.

Wat een slechte pot zeg. Verdedigend zeer stabiel van Norwich, maar er zat ook een heel stuk pech bij. Titel zat er toch al niet in en misschien kunnen nu wat jeugdspelers meedoen in het laatste duel.

4 mei 2014 om 19:02

Inderdaad, een groot drama...

Nu hoop ik gewoon dat ze bij City hun ding doen en kampioen worden, dat we een eventuele kampioenschap zouden mislopen door dit gelijkspelletje zou ik echt niet kunnen verkroppen.

Goed dan is het zo goed als beslist:
1. City
2. Liverpool
3. Chelsea
4. Arsenal

Goed en leuk seizoen geweest

Rotslechte wedstrijd eigenlijk 1 of 2 kansen in de 1e helft van Chelsea, evenveel in de 2e. Hazard is goed ingevallen vond ik. Schürrle ook echt goed in de 1e helft, Norwich kwam voor een punt.

Wat een k*twedstrijd zeg! De laatste weken lijken eigenlijk nergens op. Hebben we geluk dat we tegen Liverpool een goed resultaat halen, anders was het helemaal in mineur geëindigd. Sunderland thuis verliezen, kansloos uit de Champions League en nu niet weten te scoren tegen Norwich, schandalig!

Niet dat ik nog hoop had op een kampioenschap, dat gaat gewoon naar City. Maar laatste thuiswedstrijd had ik toch iets anders verwacht. Op naar volgend seizoen en hopen een seizoen met een topspits en met Hazard.

4 mei 2014 om 20:51

Sunderland heeft ook beast mode aan, kijk waar ze hun punten halen verdomme :D

4 mei 2014 om 21:09

Klopt. Maar mede door de winst op Chelsea zijn die ook in flow geraakt natuurlijk.

Haha, heerlijk dit na die provocerende Chelsea fans gister, als Liverpool nog 1 keer wint eindigen we sowieso 2e, Cmon reds!

4 mei 2014 om 19:03

Ho ho, het alle Chelsea fans zijn provocerend. Ik heb de laatste weken ook zo mijn bedenkingen bij de keuzes van Mourinho. En tweede worden jullie wel, daar kun je vanuit gaan!

4 mei 2014 om 20:06

Kopitered, wat boeit het ofdat je tweede of derde wordt..?

5 mei 2014 om 01:26

Tuurlijk boeit dat gast, wat is dat voor vraag. Je wint er niks extra's mee. Maar iedereen wil zo hoog mogelijk eindigen. Je zegt het puur omdat Chelsea waarschijnlijk derde wordt.

5 mei 2014 om 10:29

Bekijk het anders, is het nu ineens een rampseizoen omdat je derde wordt? Nee. We hebben nog steeds rechtstreekse plaatsing voor CL en gewoon prima gepresteerd.. Ja we hadden kampioen moeten worden, maarja dat weten we allemaal hoe dat is afgelopen.

Haha erg mooi dit, Mourinho die wat zegt over Wenger en dit seizoen toch echt zelf naast alles grijpt. Wordt van de zomer weer kopen kopen kopen!

Vertoont ook gewoon weer het zelfde gedrag wat hij bij real vertoonde toen hij vertrok

4 mei 2014 om 20:27

Hoe durf je Mourinho weg te willen? Wat voor Chelsea fan ben jij in godsnaam? Kijk me aan wanneer ik je spreek! Kijk in mijn ogen. Mourinho heeft Chelsea weer aan de top gebracht en brengt Chelsea in halve finale. Wint vervolgens ook alle topwedstrijden. Volgend seizoen gaan we vlammen weet je!?

Wat een geweldige tactiek van Neil Adams. Verdedigend tactisch zeer sterk. Neil Adams, the special one.

4 mei 2014 om 19:06

Idd, mourinho 'the semifinalone' had geen antwoord op het ijzerksterke spel van norwich

Norwich verdiende vandaag een punt, hebben sterk verdedigd en hadden ook een paar kansen. onze aanval was vandaag weer om te huilen. Werd echt helemaal gek door die lange ballen en voorzetten, ze waren elke keer te hard en te slecht. het seizoen is voor ons zo goed als voorbij, nu maar afwachten hoe het zal gaan in de zomer.

4 mei 2014 om 20:30

Maar hij vindt dat dat aanvallen zonder idee niet de schuld van mourinho is? Een beetje coach kan zo'n selectie toch wel verzorgd laten aanvallen tegen norwich. ..

4 mei 2014 om 20:31

Hij=jij

Haha zie meteen als mensen zeiken dat Chelsea "de bus" parkeerde, geeft alleen maar meer aan dat de Chelsea en Mourinho haters een nieuwsartikel zien van Chelsea en meteen komen haten terwijl ze de wedstrijd niet hebben gekeken. Chelsea speelde mooi aanvallend maar was niet effectief, daarom moet Chelsea gewoon verder gaan met counteren alleen moet het een beetje verbeterd worden.

4 mei 2014 om 19:07

Chelsea is een zwakke ploeg dat lelijk voetbal speelt!

4 mei 2014 om 20:31

Je noemt Chelsea zwakke ploeg maar wint wel 2x van Liverpool ehzan. We zaten in halve finale als enige engelse club.

4 mei 2014 om 19:10

Chelsea parkeerde vandaag de bus niet, maar het ego van Mourino heeft vandaag een grote fout gemaakt. Hazard paseren.

4 mei 2014 om 19:13

Ik vond het wel terecht dat hij op de bank begon. Zulke dingen moet Hazard niet in de media roepen.

4 mei 2014 om 19:34

Hij heeft toch gelijk. Door de verdedigende techniek van Mourino, raken spelers als Hazard, Oscar en Schurle uit vorm. Dat mag best gezegd worden. Door al die verdedigende wedstrijden, scoren ze nu zelfs niet tegen Norwich city!!.

4 mei 2014 om 19:36

Ik heb het niet over het spel, maar over wat Hazard zei en dat hij op de bank begon.

4 mei 2014 om 19:38

Het zou ook werkelijk te zot voor woorden wezen als chelskea vandaag ook nog eens de bus zou durven parkeren. Maar toch besluit Mourinho om zijn beste speler weer eens op de bank te houden. Het is en blijft een vreselijk laffe coach.

4 mei 2014 om 19:56

Je bent een laffe coach als je je sterspeler disciplinair op de bank houdt? Verklaar je nader?

4 mei 2014 om 19:23

Chelsea speelde vandaag mooi aanvallend? Laat me niet lachen pikkie ze speelde om te scoren thuis tegen Norwich wat gewoon volkomen normaal is met de 1 miljard die Abromovic in Chelsea heeft gestoken tegen degradatie kandidaat nummer 2!

Maar van mooi aanvallend spel was zeker geen sprake.

4 mei 2014 om 19:25

We speelden helemaal niet mooi. Het spel was gewoon te beperkt, te traag. Weeral zo'n klote wedstrijd waarin we amper iets creëren tegen een laagvlieger

4 mei 2014 om 19:41

Dat is het directe gevolg van het laffe spel van de o zo heilige Mourinho. Omdat hij de nadruk altijd op de verdediging legt zal het chelskea nooit gaan lukken om echt te gaan aanvallen en op die manier de tegenstander kapot te spelen. Nu staat er eens een bus van de tegenstander en dan lopen ze zich stuk omdat ze zelf niets kunnen creëren. Dat komt omdat daar de prioriteit van Mourinho niet ligt.

Ik begrijp nu waarom Mourinho kiest voor deze tactiek, die gasten kunnen er helemaal niks van. Niemand die in balbezit iets kan bedenken of iets aanvallend kan forceren. Ik heb vandaag 180 kostbare minuten verpest.

4 mei 2014 om 19:08

Die gasten worden wel voor zo'n 30miljoen per stuk aangeschaft. Overigens snap ik Mourinho ook niet. Willian was zo geniaal op 10 bij Shahktar. Nu moet ie backs verdedigen en op de vleugels spelen. Echt dood zonde voor zo'n geweldenaar.

4 mei 2014 om 19:17

Ik snap er ook helemaal niks van dit chelsea.
Zet je het zo neer win je iedere wedstrijd.

Cech
Ivanovic
Terry
Luiz
Cole
Wilian
Ramirez
Lampard
Oscar
Torres
Hazard
4 mei 2014 om 19:26

Inderdaad, Die rushes van Willian bij Shakthar waren fe-no-me-naal, Wat een geweldenaar was het destijds, Ik vind het gewoon zielig als ik hem nu zie draven als een kei-harde werker.

Op Stamford Bridge word het gewoon gepikt dat zulke spelers worden gevormd tot keiharde werkers, Niemand daar heeft de échte Willian ooit gezien.

4 mei 2014 om 19:53

Wat kan Mourinho er aan doen dat wij in totaal 120 miljoen euro betalen voor spelers als Luiz, Ramires, Torres en Ba?

4 mei 2014 om 19:54

Tja Hazard durft zijn mond tenminste open te trekken. Maargoed zolang niet iedereen opstaat tegen Mourinho zullen we een hoop mooie voetballers kapot zien gaan bij Chelsea.

5 mei 2014 om 09:59

Willian was een fantastische speler bij Shakthar inderdaad. Zo'n speler moet op 10 staan en vrijheid krijgen. Overigens kan Mourinho het wel, hij was degene die Sneijder liet uitblinken bij Inter. Al speelde Inter daar wel vaak vanuit de counter, waarbij Sneijder de spitsen lanceerde.

Als Crystal Palace ook nog even 3 punten pakt dan is het feest compleet. Want dan kunnen we woensdag al kampioen zijn.

Wat is het toch met Chelsea en degredatiekandidaten, ze winnen van alle titelkandidaten en verliezen van de tegenstanders die waardeloos zijn, erg raar.

4 mei 2014 om 19:29

Helemaal niet raar, Als je een trainer heb die zich alleen maar focust op reageren is het gewoon volkomen logisch dat je zelf niet het spel kan maken & zo tot 5/6 uitgespeelde kansen kan komen om gewoon met 3-0 thuis van Norwich te winnen.

Elke grote club in Engeland gaat weleens onderuit tegen de kleintjes maar hoe dat bij Chelsea gebeurt is toch wel schrijnen & vooral schandalig als je de 1+ miljard die uitgegeven is onder Abramovic tegenover zet.

Mourinho moet dringend zijn spelers leren voetballen, zijn oude trucjes werken niet meer in het hedendaags voetbal. Hij moet eens kijken en leren van trainers die mooi voetbal spelen, want het maakt niet uit hoe weinig doelpunten je tegen krijgt, als je er geen kunt maken of zelfs niet eens kunt creëren dan vrees ik dat het een moeizame wandeling gaat worden.

Ik heb genoten van deze wedstrijd. Ik heb eigenlijk alleen genoten van Norwich. Ze verdedigden echt zo gedisciplineerd.

4 mei 2014 om 23:16

Ja he! Ik kan er echt van genieten als een team zo geconcentreerd verdedigd als Norwich. Prachtig om te zien hahahaha

Tja Mou ,nou zie je eens hoe vervelend het is als je tegenstander de hele middag niks anders komt doen dan 2 stuks dubbeldekkers in de16 te parkeren......
De normale doelstelling is in ieder geval wel gehaald : de nul houden.
What goes around comes around..........

Vandaag lukte het niet. Chelsea mist een killerspits. Verder volgend seizoen zijn er weer nieuwe kansen en hopelijk wat meer aanvallend voetbal.

4 mei 2014 om 19:47

Zolang Mourinho er zit zou ik daar maar niet op rekenen (op aanvallend voetbal)

Vandaag weer duidelijk kunnen zien dat we de kwaliteit missen om teams kapot te spelen.

Ondanks dat we veel Chelsea onwaardige voetballers hebben, zijn we toch maar kort achter Manchester City geëindigd dat veel meer kwaliteit heeft dan ons.

Van de zomer moeten we echt zaken gaan doen en het zou naïef zijn om te denken dat alleen nieuwe spitsen het verschil gaan maken.

We zijn het team wat qua organisatie het beste staat en de minste fouten maakt en met iets meer individuele kwaliteit gaan we dit soort wedstrijden gewoon winnen komend jaar.

Ondanks dat we dit jaar geen prijzen gaan winnen ben ik toch veel positiever gestemd dan vorig seizoen.

Voor ik het vergeet, mijn felicitaties aan de Manchester City fans. De beste selectie van Engeland en de terechte kampioen.

4 mei 2014 om 19:48

@Flip_Chelsea
ok een spits alleen is niet voldoende maar die drie die we nu hebben ( torres , ba, eto'o) heeft ook weinig gebracht in vergelijking met Drogba. Die sleepte er nog een aantal keer in zn eentje punten uit als het niet liep. Deze drie met alle respect moet Chelsea afstand van nemen en lukaku weer terughalen

4 mei 2014 om 19:57

@Knee Down

Klopt daar heb je ook zeker gelijk in maar mensen als Luiz en Ramires lopen gewoon bij Chelsea rond terwijl ze nog geen normale pass over de grond kunnen geven. Gewoon Chelsea onwaardig. Ik vind dat we het nog goed gedaan hebben dit seizoen. Vorig jaar deden we in November al niet meer mee om de titel.

Wat een geweldig bericht!
Ze spelen anti voetbal, dus dan is dit het resultaat en heerlijk voor die idiote trainer van ze.

@Flip_Chelsea

ja dat is ook zo. Ramires kan lopen en luiz met een goeie dag schiet hij er een in. Maar het is te licht voor Chelsea. Een middenvelder een spits en een verdediger erbij. Luiz en Ramires verkopen. Dan moet het lukken. Chelsea heeft het niet slecht gedaan , maar het had wel beter gekund en misschien ook wel gemoeten. Hoopvol voor het volgende seizoen. KTBFFH

Afhankelijk van de uitslag West Brom-Sunderland (laatste moet verliezen) zou het wel eens voor eerst ooit kunnen zijn dat ik hoop dat Arsenal een wedstrijd verliest. We moeten de laatste tegen Norwich, als zij van ons winnen is er nog een hele kleine kans dat ze buiten degradatie eindigen. Dan zal Sunderland ook bij Swansea moeten verliezen. Als United zich aan zijn taak had gehouden dit weekend waren de kansen groter geweest. Ik zou het jammer vinden als Norwich degradeert, mooie club. Sunderland, Fulham en Cadiff zijn daarentegen mijn gedroomde degradanten.

Ik geloof liever hazard dan jullie chelsea fans. Iedereen weet dat chelsea over het algemeen verdedigend speelt....

Wordt echt leuk als Arsenal en Chelsea gelijk eindigen the buss driver vs le professeur

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Chelsea

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
3.Chelsea1912
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
T. WernerAanvaller104
M. MountMiddenvelder91
T. AbrahamAanvaller93
H. ZiyechMiddenvelder61
E. MendyKeeper60
O. GiroudAanvaller50
AzpilicuetaVerdediger50
Voor de complete selectie: Clubpagina Chelsea.

851 fans
Coach, 57 jaar
SeizoenClub
2016-2018 Manchester United
2013-2015 Chelsea
2010-2013 Real Madrid
2008-2010 Internazionale

In de wandelgangen

Dinsdag 1 december
Tottenham Hotspur heeft geen interesse om Christian Eriksen terug te halen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren