Update: Moniz dient ontslag in bij Polen en tekent in München

Woensdag, 4 juni 2014 om
/

Ricardo Moniz gaat mogelijk weer een buitenlands avontuur aan. De 49-jarige Nederlander is bij Lechia Gdansk in beeld. Moniz was de afgelopen jaren succesvol als hoofdtrainer in Oostenrijk en Hongarije en genoot eerder bekendheid als de techniektrainer bij uitstek.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

16 reacties (laatste reactie door stan-fct)

Eigenlijk zonde, dat heel goede veldtrainers ervoor kiezen een beperkte hoofdtrainer te zijn. Rutten, Meulensteen, Moniz... Stuk voor stuk erg goede trainers, maar geen hoofdtrainers.

Nou lekker project daarzo, organisatie is slecht, stadion slecht gevuld, ze staan alleen niet onderaan, omdat de rest nog slechter is. Maar goed misschien helpt iemand wel van de nederlandse voetbalschool en gaat het wonderbaarlijk wel lopen!

4 juni 2014 om 23:23

En dat vindt je gek als een kleine club als 1860 München in de grote Allianz arena speelt waar een capaciteit van 66.000 is?

Ben benieuwd hoelang het duurt, voordat hij er weer op straat wordt gezet. De Poolse competitie staat er nu niet echt om bekend lang buitenlandse trainers in dienst te houden.

Dit zou een goede voor Heerenveen zijn.
Vind de spelers en de club belangrijker dan zichzelf. Kan goed met jeugdig talent werken.
En boven al snapt deze het spelletje ook nog.

Roep al tijden om deze als aanvulling op de technische staff van psv, misschien wilt hij op eigen benen staan maar zou hem zoiezo polsen perfecte aanvulling.

Ricardo Moniz is toch een geboren Rotterdammer? Er staat Eindhoven maar volgens mij is dit weer een fout van Vz, of ik moet het mis hebben.

27 maart 2014 om 21:43

mja het staat er een beetje dubbel in:

- De geboren Eindhovenaar
- De 49-jarige Rotterdammer

Jammer dat Moniz hier voor kiest. Ik denk dat hij best hoger op kan. Bij Salzburg heeft hij het prima gedaan. Waarom dan zover achteruit gaan?

27 maart 2014 om 23:33

Omdat prestaties behaald met Salzburg niet echt bijzonder zijn omdat die club ongeacht wie er trainer is meestal toch wel de titel pakt.

28 maart 2014 om 00:00

Maar lager dan dit kan het echt niet hoor. Of hij moest misschien trainer worden bij de degradant van Littouwen ofzo.

28 maart 2014 om 08:47

Ik zou het wel weten, werken in een prachtige stad als Gdansk of ergens in Nederland in de middenmoot in een klein stadion.. Begrijpelijke keuze voor deze trainer die als je het vergelijkt met de hongaarse competitie een stap omhoog doet.

Kan mij er wel iets bij voorstellen. Poschner was zelf ook een technische voetballer. Een geboren Roemeen overigens die van gaal destijds nog naar Ajax wou halen.

4 juni 2014 om 22:54

Wel erg kort bij Poznan aan het werk geweest. 1860 is wel een mooie club en Munchen een mooie stad. Mag van mij zo een Luhukay verhaal worden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

1860 München

Actuele wedstrijden

1 fan
Coach, 55 jaar

In de wandelgangen

Vrijdag 23 augustus
Nacho Monreal staat op het punt om Arsenal na zes jaar te verruilen voor Real Sociedad. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren