Roda JC wint heerlijke kraker en doet rode lantaarn over aan NEC

Zaterdag, 8 maart 2014 om 20:33Peter Nusselder • Laatste update: 23:18

Roda JC Kerkrade heeft zaterdagavond in een rechtstreeks degradatieduel afgerekend met NEC. De Limburgers begonnen aan het cruciale treffen als hekkensluiter met een achterstand van drie punten op de nummer voorlaatst uit Nijmegen, maar hebben de rode lantaarn op doelsaldo overgedaan aan NEC. Guus Hupperts profiteerde in de eerste helft van een vreselijke fout van NEC-keeper Kalle Johnsson, die zichzelf na rust ook de 2-0 van Marc Höcher mocht aanrekenen. Nadat weer Hupperts de marge op drie had gebracht scoorde Michael Higdon 3-1, maar verder kwamen de gasten niet.

/

NEC, dat bij afwezigheid van de zieke Anton Janssen werd gecoacht door de assistent-trainers Ron de Groot en Jack de Gier, deed via een doelpoging van spits Higdon voor het eerst van zich spreken in het Parkstad Limburg Stadion. Het was daarna evenwel de thuisploeg die voor de meeste dreiging zorgde. Mitchell Donald kwam daarbij na ongeveer een kwartier nog het dichtst bij een doelpunt, maar de middenvelder kwam net tekort om een indraaiende voorzet van Höcher binnen te glijden. Even later claimde Roda een strafschop, maar arbiter Pieter Vink beoordeelde dat er sprake was van opzet toen Tobias Haitz de bal op zijn arm kreeg. Kevin Conboy kon kort daarop aan de andere kant van het veld koppen, maar wist doelman Filip Kurto niet te verschalken.

Na een klein half uur probeerden de gastheren weer te profiteren van de ruimte achter de NEC-defensie, maar waar eerst Donald net niet bij de bal kon gold dat nu voor spits Berry Powel. Uiteindelijk was er een blunder van goalie Johnsson voor nodig om de Limburgse voorsprong mogelijk te maken; de Zweed schoot bij een poging om weg te werken tegen Powel aan, die behield het overzicht en bood Hupperts een niet te missen kans, 1-0. Vrijwel direct daarop was de stand alweer in evenwicht, maar een listig boogballetje van Conboy kon nog ternauwernood tot hoekschop verwerkt worden door Kurto. Nog in de eerste helft scoorde Roda opnieuw, maar omdat Vink al voor een overtreding had gefloten ging de treffer van Powel niet door.

/

Na de hervatting hoefden de supporters van de equipe uit Kerkrade echter niet lang te wachten alvorens er opnieuw gejuicht kon worden; binnen tien minuten stond er een comfortabele 3-0 op het scorebord. De tweede goal mocht overigens net als de eerste voor een groot deel op het conto van Johnsson geschreven worden, want de sluitpost verkeek zich op een vrije trap van Höcher en ging volledig onder de bal door: 2-0. Kort daarop was de Zweed kansloos toen Hupperts op aangeven van Powel voor hem opdook en de bal van dichtbij knap in de kruising schoot. De wedstrijd leek daarmee vroegtijdig beslist, maar het duurde niet lang voordat Higdon bij de tweede paal raak kon schieten: 3-1. De aanvaller profiteerde daarbij van voorbereidend werk van de invallers Victor Pálsson en Christoph Hemlein, die meteen na de 3-0 waren ingebracht door De Groot.

De bezoekers uit Nijmegen hadden derhalve nog een half uur om misschien toch nog een gelijkspel uit het vuur te slepen en het verschil met de concurrent op die manier op drie punten te houden. Hemlein kreeg na een prima NEC-aanval een aardige kans op de aansluitingstreffer, maar schoot wild over. Ook Pálsson verzuimde even later om de rust te bewaren toen hij vanaf een meter of zestien vrij mocht aanleggen. Roda bleek zodoende de sterkste in een heerlijk duel en heeft weer volop kans om zich in de resterende zeven wedstrijden veilig te spelen. NEC, dat met tien man eindigde na de rode kaart voor Pálsson, zal in eerste instantie moeten zorgen weer van de laatste plaats af te komen.


Poll

Welke ploeg eindigt dit seizoen hoger in de Eredivisie?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

77 reacties (laatste reactie door batigol83)
8 maart 2014 om 20:46

Voor NEC was deze pot belangrijker dan Roda hoe gek het ook klinkt. Roda heeft in de 7 duels 4 gelijkwaardige tegenstander, 2 die beter zijn maar thuis gespeeld worden en PSV uit. NEC moet in de komende 4 duels al haar punten gaan pakken want het sluit af met Twente Az en Ajax.

Buiten de robin hood show die je in Nijmegen krijg bij het wegrijden van het stadion zou ik het jammer vinden als NEC verdwijnt, mooie club met een aantal heerlijke spelers. Hoop dat die gekke Iranees naar Groningen komt mocht NEC verdwijnen

Dikverdiende overwinning voor Roda, NEC was vrijwel inspiratieloos. Vraag me echter wel af waarom die Donald nog steeds wordt opgesteld, die jongen mist kans na kans. Hij is dan misschien wel een vrij sterke speler en redelijk balvast, maar zijn rendement is enorm laag de laatste tijd.

8 maart 2014 om 21:06

Wie moet je anders opstellen, je hebt alleen Paulissen achter de hand. Dan kun je beter Donald voor de leeuwen gooien.

8 maart 2014 om 22:15

Pluim kan ook nog, vorig seizoen deed hij het best aardig bij Zwolle maar bij Roda loopt het niet lekker.

8 maart 2014 om 23:20

Kom op zeg, Pluim. Speel dan maar met 10 man.

Ik vroeg het mezelf in het Live Meepraten topic ook al af, maar nogmaals:

Ik snap dus niet hoe je als NEC zijnde op dit moment van de competitie zo'n wanprestatie kan leveren. Je hebt eigenhandig de mogelijkheid en de kwaliteit, baserend op de recente vorm van beide teams, om de grootste concurrent voor degradatie op 6 punten te zetten, en dan speel je zo?! Je zou toch het gras op moeten vreten en aan een zuurstoffles van het veld gedragen moeten worden na zo'n match. Hoe bestaat dit toch...

8 maart 2014 om 21:46

Als de trainer al niet het goede voorbeeld geeft en zich ziek meldt...dan geef je het slechte voorbeeld. Al moet je een infuus meenemen, deze wedstrijd hoor je op de bank te zitten. Ongelofelijk vind ik het!

8 maart 2014 om 21:53

Wat een domme opmerking!!! Jij hebt nooit echt griep gehad zeker? Het hele seizoen lopen de spelers als kippen zonder kop over het veld. Heel soms komen ze wat beter te pas maar als het tegenzit dan hebben ze niet de ballen om het op wilskracht te volbrengen. Als Anton op de bank had gezeten vandaag dan was hij de komende weken al helemaal niet meer beter geworden!!!

8 maart 2014 om 22:12

Ik ben (bijna) nooit ziek inderdaad, en zéker niet op een van de belangrijkste dagen voor mijn werk. Desnoods lig ik de week erna 5 dgn plat, maar op die belangrijke dag ben ik er Altijd! Als hij in het zkh ligt met een blindedarmontsteking neem ik mijn woorden terug, maar zoals het nu overkomt is het een doodnormaal griepje.

Die wilskracht moet je als trainer overbrengen, over lijken willen gaan en niet bij het 1e de beste griepje thuis gaan liggen janken.

9 maart 2014 om 00:15

Wat een domme opmerking inderdaad! Ooit gehoord dat griep besmettelijk is? Dat je dus je eigen team kan aansteken met griep.

Eindelijk weer, maar laat het voor iedere supporter van Roda duidelijk zijn, we zijn er nog niet. Kali verwoord het nu prima.

Positief vond ik dat vandaag Kali, Hupperts, Höcher het niveau haalde wat er van hen werd verwacht.

En Powel, dit had ik niet verwacht. Heerlijk zo'n waterdrager in de spits.

Volledig verdiende overwinning van Roda.. Hoop dat dit de ommekeer is voor hun, want zij zijn een ploeg die gewoon thuishoren in de eredivisie. Roda was vandaag ver de bovenliggende partij.

8 maart 2014 om 20:45

Je laat je voorkeur voor Roda niet echt merken hoor. Bij het live meepraten heb je ook al tig keer gezegd dat Roda beter is en erin horen te blijven. Wie erin blijft maakt me niet zoveel uit, maar de toegevoegde waarde van Roda heb ik nog steeds niet kunnen ontdekken. Al heb je zo wel meer clubs.

Wat een verschil van Roda met vorige week, op deze manier houden ze de kans erin te blijven. Lijkt alsof men daar in ieder geval beseft dat het nu moet. Nec stelde daar zeer weinig tegenover, om maar niet over het lek achterin te spreken.

Onbegrijpelijk. Hoe kan het zo zijn dat je de laatste weken prima voetbal laat zien, en in deze pot niemand het op kan brengen om het snot voor de ogen te lopen. Op deze manier verdien je het ook niet om erin te blijven.

8 maart 2014 om 20:45

Ik begrijp je volkomen, maar voor mij is het precies omgekeerd. Begin van het jaar en ook de eerste wedstrijden onder JDT zag het voetbal er prima uit. En dan opeens poef.. niks meer sta je 18de. En verdien je met dat voetbal idd degradatie. Succes in de komende wedstrijden.

Roda : Heracles , Psv , Twente Eagles uit , RKC , az , Groningen thuis.

NEC : Heerenveen , pec , az , Ajax uit . Heracles , Cambuur , Twente thuis.

Speelschema ontlopen elkaar niet veel , dus zegt weinig.
Benieuwd wie rechtstreeks gaat.

8 maart 2014 om 21:39

ik zou liever het schema van roda hebben

8 maart 2014 om 21:43

ik ook

9 maart 2014 om 00:02

Ja Roda heeft nu ik het eens goed bekijk makkelijker schema.
Psv , Twente uit verliest Roda. Eagles uit zal ook kunnen verliezen.
RKC en Groningen thuis moet 4 a 6 punten worden.
Verwacht 8 punten in deze 6 wedstrijden.

NEC verliest uit van Ajax , Az , Heerenveen. Misschien gelijkspel tegen Pec.
Heracles thuis kunnen ze winnen...cambuur misschien ook , Twente niet.
Verwacht 6 punten a 7 punten.
Dus dan zou Roda nacompetitie spelen.

9 maart 2014 om 00:44

PEC hebben ze vorige week al gehad, werd 3-3.

RKC heeft ook geen gemakkelijk schema.
Moeten nog uit naar Cambuur, Nac, Feyenoord en Roda. Thuis krijgen ze nog Ajax, PEC en Heerenveen. De kans dat ze uit veel punten pakken acht ik klein, eventueel tegen NAC of Roda. Thuis is dat tegen PEC en Heerenveen.

Roda kan denk ik wel een punten pakken tegen Heracles en GAE uit, thuis moet iig van RKC gewonnen worden en meer dan een gelijkspel tegen Groningen en AZ zou ook wel wenselijk zijn.

NEC heeft goede kans om de thuiswedstrijden tegen Utrecht, Heracles en Cambuur te winnen als ze het spel van afgelopen weken weer kunnen oppakken, uit zie ik ze niet echt punten pakken.

8 maart 2014 om 22:52

PEC uit moet Utrecht thuis zijn

8 maart 2014 om 23:42

Nou ben ik ook wel benieuwd naar het schema van RKC Als er een club is waarvan ik hoop dat ze eruit vliegen is het die club wel! NEC, NAC, Roda, ADO, Heracles vind ik gewoon ploegen die erin horen. Daarnaast hoop ik (natuurlijk!) dat de Eagles erin blijven en Cambuur vind ik ook wel grappig als ze blijven. Mijn hoop is echt dat RKC eruit gaat!

Wat een drama. Roda gefeliciteerd dit is nou wat ze noemen de laatste strohalm pakken. NEC ga je diep schamen stelletje lamzakken.

Wat een heerlijke wedstrijd. NEC werd op alle fronten afgetroefd en Roda had met nog meer kunnen winnen. Jammer van die afgekeurde goal wat echt belachelijk was. Schandalige acties van de NEC supporters na de wedstrijd. Van alles naar het hoofd van Demouge gooien. Om je kapot te schamen! Nu weer met het busje naar huis haha.

8 maart 2014 om 20:52

En naar huis, dat is heel ver volgens Lex Muller

Mooi dat Roda nu van de laatste plek af is, maar ze zijn nog niet uit de problemen. Ze hebben nog een redelijk zwaar programma voor de boeg en zullen moeten vechten voor hun plek in de hoogste klasse

8 maart 2014 om 20:57

Ik doelde op mezelf haha. Met het busje van Kerkrade naar Heerlen. Was niet naar de Nijmegenaren gericht.

8 maart 2014 om 20:55

Dat deden de Roda-supporters ook naar Hupperts bij de 1-0. Gebeurt bij Roda sowieso vaak achter het doel dat men met bier of wat dan ook gaat gooien naar de vierende spelers. Aparte manier om je vreugde te uiten..

8 maart 2014 om 20:58

Er werd met voorwerpen gegooid. Niet alleen bier.

8 maart 2014 om 21:40

ik denk dat daar een paar gekken zitten die alles in de lucht gooien van blijschap ofzo
iets anders kan ik me niet bedenken

8 maart 2014 om 22:01

Kerel, ik weet niet waarvan ik meer overspannen raak: bij zo'n wedstrijd zijn of met mijn mobieltje constant VZ en Teletekst in de aanslag... Heb je ook voor mij nog mee gejuicht en geschreeuwd?

8 maart 2014 om 22:11

Ja, extra hard geschreeuwd kerel. Het was een groot gekkenhuis in het stadion! Sfeer zat er lekker in.

Leker voor je Lex Müller, hier bewijst Roda je ongelijk. Deze club wil je niet de Eredivisie uit, dat hebben ze vandaag weer een laten zien. Ik hoop eerlijk gezegd dat NEC en Roda er in blijven. Het zijn te mooie clubs om volgend jaar er niet meer bij te zijn.

Toch wel gek dat de nummer 18 met nog 7 wedstrijden te spelen gewoon al meer punten heeft dan bijna elke nummer laatst in voorgaande jaren aan het eind van het seizoen. Eigenlijk zonde dat er dit jaar een ploeg moet degraderen, ploegen zijn allemaal aan elkaar gewaagd en in de Juup spelen nou niet echt beduidend betere ploegen. Qua stadion, aanhang en historie hoort Willem II natuurlijk in de Eredivisie maar of die zich staande kunnen houden is maar de vraag.

8 maart 2014 om 21:47

Sparta eigenlijk ook, maar daar moet veel veranderen. Staan zelfs onder Jong PSV, die het wel goed.doen hoor.

8 maart 2014 om 21:52

MVV staat ook nog altijd 12e op de eredivisie ranglijst aller tijden.

8 maart 2014 om 22:19

Ik zou ook heel graag MVV en Fortuna terugzien in de Eredivisie maar dat zit er voorlopig niet in. Qua historie zouden we Cambuur, RKC en GAE natuurlijk moeten vervangen voor Willem II, MVV en Sparta maar alleen Willem II heeft daar momenteel misschien het team voor.

8 maart 2014 om 23:56

Kan je net zo goed niet degraderen en promoveren..

9 maart 2014 om 00:19

GAE qua historie inwisselen??? Jij hebt duidelijk geen voetbalhistorisch inzicht.

Wat ben ik opgelucht en eindelijk heb ik nog eens een voetballend roda gezien. Met het vertoonde spel van vandaag zie ik het weer positiever in, dan voor de wedstrijd. We zijn er nog lang niet, maar hebben in ieder geval de laatste strohalm gepakt.
Nu op naar volgende week, hopen dat we een puntje kunnen pakken en dan kijken we weer verder.

Een zwaluw maakt nog geen zomer, maar het was wel een verdomd belangrijke overwinning van Roda

Morgen RKC-Ado ook een spannende!

Wil ook wel weten wat er aan de hand is met Janssen. Zogenaamd "ziek". Ik geloof er geen zak van. De belangrijkste pot van het seizoen aan je voorbij laten gaan? Er speelt meer.

Deze had Roda nodig! Heerlijke competitie!! Ik had dit niet verwacht. NEC 3-1 klop geven is mooi! Het is en blijft bijzonder spannend onderin. Roda is de hele week door de pers en iedereen die de pers leest de grond ingeschreven, maar geeft even een antwoord! Ze zijn er zeker nog niet, maar het blijft enorm spannend.

Helaas, ben bang dat roda nu dan toch weer de rechtstreekse degradatie gaat ontlopen. NEC heeft een te lastig programma voor de boeg. Dan maar hopen op Roda - MVV in de Playoffs...

8 maart 2014 om 21:17

volgend jaar beker Jullie kunnen niet het "geluk" hebben ons blijven te ontlopen.

Go Ahead trapt Roda nee nee de Jupiler in. En dat zal gebeuren in de laatste wedstrijd.

Tja... een trainer die de belangrijkste wedstrijd van het jaar 'ziek' thuis blijft, geeft niet echt een goed voorbeeld he...lekkere instelling heb je dan. Al moet je elke 2 minuten kotsen, dan zet je maar een emmertje in de dugout! Hier hoor je gewoon te zijn.

Zeker met het oog op het einde van de competitie (twe, AZ, Aja), ben ik bang dat we het niet gaan halen Potverdomme, Jupiler League, ik wil niet...

ps. gefeliciteerd Roda, meer dan verdiend gewonnen vandaag.

Vink was niet goed genoeg om NEC erin te houden.. wij krijgen gele kaart na gele kaart, maar NEC komt overal mee weg.. verbaast me nog dat hij die rode kaart trekt!

8 maart 2014 om 22:06

Ben het met je eens qua kaarten, maar floot vink anders een prima wedstrijd, heeft geen overtredingen over het hoofd gezien en floot naar beide partijen eerlijk. Vond het persoonlijk ook geen rode kaart.
Ik weet dat Roda veel benadeeld door de arbitrage, maar wordt er wel ziek van dat er hier supporters zijn die in ieder wedstrijd over dit soort kleine als nog een scheidsrechter als partijdig gaan beschouwen. Ga dan lekker zeuren over het mee verdedigen van Donald of de lakse houding van sommige spelers rond de 70ste minuut.

Even serieus, die keeper van NEC kan echt niet. Keept al heel het seizoen zwak. Al zouden beide ploegen een betere doelman hebben zouden ze sowieso al meer punten hebben gehaald.

8 maart 2014 om 22:21

Ik heb zowel Kurto als Johnson best aardige reddingen zien maken dit seizoen, zijn helaas allebei zo wisselvallig als de pest.

8 maart 2014 om 22:31

Heel veel punten gekost, ik zou proberen Vermeer te huren. Beide ploegen moeten dat proberen, anders zou ik geen oplossing zien.

8 maart 2014 om 22:52

Gelul, Johnson heeft misschien(weet t wel zeker) meer punten gepakt dan verloren. Als ik even snel een opsomming maak heeft ie tegen Vitesse(thuis), Eagles(uit), vandaag en misschien vorige week tegen Zwolle. Tegen o.a. Twente(uit), Heerenveen(thuis), Rkc(thuis), Vitesse (uit), AZ thuis en Roda thuis heeft ie op heel belangrijke momenten ballen gestopt, net als in de beker tegen Groningen. Dat het vandaag nergens op leek klopt, alleen heeft het niet echt zin om compleet door te slaan richting de negatieve kant.

Dit NEC hoort ook niet thuis in de eredivisie! Voorin is het normaliter nog wel aardig, op vandaag na, maar achterin en het middenveld komt te kort. Ik hou er al rekening mee dat ik volgend seizoen de vrijdagavond wat vaker vrij moet houden. Ook wel weer leuk haha Bah bah!!! Maar goed.... De club NEC hoort in de hoogste divisie actief te zijn maar het huidige team komt daarvoor pijnlijk tekort! Terechte nederlaag!!! Roda het team met de juiste instelling!

Even alle voetbalzone leden uitlachen die vorige week beweerden dat NEC ging winnen van Roda, nou mooi niet he.

Vind dit echt te schandalig voor woorden. Zo'n belangrijke pot, meer dan 800 supporters mee en dan niet thuisgeven. Echt belachelijk. Met zo'n mentaliteit verdien je geen handhaving, laat staan dat je het krijgt. Bedoel, niks ten nadele van Roda, die hebben gewoon een goede wedstrijd gespeeld, maar ik heb NEC vaak genoeg onder een dergelijke manier van druk zetten uit zien voetballen. Haal je het niveau van de wedstrijden tegen Zwolle, RKC en dergelijke dan vertrek je niet met lege handen. De blunders van de keeper zijn ook het gevolg van gewoon niet scherp zijn, al kan het gebeuren dat je 1x tegen een aanlopende spits opschiet. Zaak daarna is om ten koste van alles die bal terug te willen krijgen en je man dekken. Nu liep Johnson daarna onbegrijpelijk terug en stond er iemand te slapen zodat Hupperts kon intikken. Tweede helft gaan ze doodleuk verder met als resultaat dat de keeper weer een fout maakt en dat niemand Hupperts aanpakt bij de 3-0. Vind het overigens wel lullig voor Johnson, is gewoon een meer dan prima keeper voor NEC die al vaak genoeg punten heeft gepakt, maar vandaag heeft ie met z'n geblunder eigenlijk de wedstrijd voor een deel weggegeven. Want hij is zeker niet alleen schuldig. Niemand haalde z'n niveau en wat mij betreft worden er gewoon flinke boetes uitgedeeld. Dit kan je niet maken richting die 800 man die mee zijn gegaan.

Overigens was Palsson nog de enige die nog iets van beleving toonde. Punt was alleen dat ie dat op de verkeerde manier deed. Had nog liever gehad dat ie a la Pelle de camera gemold had dan eentje van Roda proberen te mollen.

Heb helaas deze belangrijke wedstrijd niet live kunnen zien. Uitgaande van de samenvatting speelde Roda goed en heeft NEC een keeper die er geen zak van kan. Powell viel me al positief op op de training, wat ik al aangaf. Deze man kan een belangrijke man worden voor behoud van Eredivisieschap, zoals Demouge dat vorig jaar was.

Het hele seizoen hou ik iedereen om me heen positief over Nec. "we redden het , we redden het wel...". Na vandaag kan ik die mensen nie meer positief stemmen... Me zelf niet eens meer...

In de belangrijkste wedstrijd misschien wel van het seizoen, durven ze zo voor de dag te komen. Ik heb werkelijk 36 apps gekregen van: "wtf" tot aan "en jij bent voor zo'n ploeg"....

Als wij de volgende wedstrijd nogmaals zo durven te spelen kan ik als die-hard NEC-er stellen dat we dan verdiend rechtstreeks verdwijnen naar het 'gedrocht' Jupiler League.
Het hele seizoen ben ik werkelijk positief geweest, maar kater op kater hakt er wel in. Die halve finale beker zou een toetje moeten zijn, nu is het een vervelende f*ckwedstrijd, die er tussendoor komt. Totaal gen waardegevoel bij nu we "vechten" voor degradatie.

Laat ik het aub absoluut fout hebben en dat we het redden, maar veel hoop heb IK niet meer...

NEC trainer Anton Janssen had er moeten zijn! Griepje en dan zo een belangrijke wedstrijd er niet zijn. Hadden wij vorig seizoen met meneer rutten tegen NEC nog wel! Wat een slappe instelling.

10 maart 2014 om 12:20

Helemaal mee eens! Een strip naa binnen en op die bank zitten!

Geen supporter van maar wel een goed gevoel over de winst van Roda.
Kan me geen eredivisie zonder een Limburgse club voorstellen.

Goed dat ze daar bedreven zijn in " Houdini acts ".
Die gaan het nog wel redden.

Zeer slecht NEC vanavond zeg. Ik had vooraf verwacht dat NEC zou winnen, omdat die toch steeds beter gingen voetballen, maar juist tegen Roda (dat met de week dramatischer en kanslozer ging voetballen) zakken ze dan behoorlijk door de ondergrens.

Gaat nu wel erg lastig worden voor Nec. Voor NEC te hopen dat Roda nu niet opeens vertrouwen gaat krijgen, want dan kon het wel eens einde oefening zijn.

Wel triest overigens dat er hier in Nijmegen al meteen weer rellen waren bij het Goffertstadion toen de spelers terugkeerden uit Kerkrade.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Roda JC Kerkrade

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
6.NEC6323
Voor de complete stand: Keuken Kampioen Divisie
SpelersPositieW
S. MarzoVerdediger353
R. KlaasenMiddenvelder352
T. GoppelAanvaller324
P. PflückeMiddenvelder3113
F. SerrarensAanvaller316
D. BakkerMiddenvelder293
N. VossebeltMiddenvelder292
Voor de complete selectie: Clubpagina Roda JC Kerkrade.

20 fans
Aanvaller, 29 jaar

In de wandelgangen

Vrijdag 7 mei
Arsenal heeft een bod van 9 miljoen euro uitgebracht op Thilo Kehrer. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren