Zaakwaarnemer Ziyech: 'We volgen hetzelfde traject als met Vertonghen'

Donderdag, 6 maart 2014 om

Hakim Ziyech zal in de aankomende weken goed moeten nadenken over zijn toekomst. De middenvelder beleeft dit seizoen zijn doorbraak bij sc Heerenveen en die club wil Ziyech graag voor langere tijd binden. Vraag en aanbod liggen echter ver uit elkaar en Heerenveen weet dat het een hele opgave zal gaan worden op de technicus voor de vereniging te behouden.

/

Ziyech wordt in verband gebracht met clubs als PSV en Ajax, maar daar wil zaakwaarnemer Mustapha Nakhli niets over zeggen. "We volgen met Ziyech hetzelfde traject als met Jan Vertonghen. De geleidelijke weg dus", zegt Nakhli, die ook de zaakwaarnemer van Vertonghen is, tegen Ajax Showtime. "Het is in principe de bedoeling dat Ziyech ook na aankomende zomer in Nederland speelt, maar je weet natuurlijk nooit hoe het gaat lopen."

Vertonghen speelde vijf volle seizoenen voor Ajax en pas toen echt duidelijk was dat hij het niveau van de Eredivisie was ontgroeid, vertrok hij naar Tottenham Hotspur. De twintigjarige Ziyech zit nog niet op dat niveau: hij speelde tot dusver 28 competitiewedstrijden voor Heerenveen en wist daarin 8 keer te scoren. Hij maakte al die doelpunten in het lopende seizoen.


Poll

Hakim Ziyech is klaar voor een stap hogerop


Gerelateerd

Meer sportnieuws

85 reacties (laatste reactie door roodwitt-010)

Poll is een béétje waag Want het ligt eraan hoe groot die stap

6 maart 2014 om 19:27

De stelling is best wel duidelijk eigenlijk. De vraag is gewoon of hij hogerop kan en dat antwoord is ja.

6 maart 2014 om 19:56

en dat antwoord is ja? goeie speler en talentvol maar na 1 seisoen goed spelen vind ik niet dat je meteen aan een stap hogerop moet denken, een seizoen langer bij heerenveen blijven zou het beste zijn imo.

6 maart 2014 om 20:20

In de zomer zie ik hem nog wel naar Feyenoord gaan. Zou zomaar de sleutel tot een kampioensschap kunnen zijn.

6 maart 2014 om 22:54

Ik denk dat als hij een stap hoger op wilt, dat hij naar Ajax gaat. Puur om het feit dat zijn zaakwaarnemer dezelfde is als van Vertonghen en dat hij dus goed contact heeft met Ajax.

6 maart 2014 om 21:25

Beide hebben hem niet nodig.. AZ wil hem ook halen, als gaat hij daar natuurlijk niet heen als PSV of Ajax zich melden. PSV heeft al 3 jonge talenten op het middenveld met Ritzmeyer, Maher en Wijnaldum. Schaars en Hiljemark zullen er ook nog zijn. Ajax heeft Serero, Andersen, Fischer en Klaassen voor zijn positie. Wellicht Twente?

6 maart 2014 om 22:11

Zie hem graag komen naar Ajax en dan kan hij zich bewijzen a la Schone. Volgens mij heeft die jongen ook een lichte voorkeur voor Ajax.

6 maart 2014 om 22:42

FC Twente halen deze jonge super talentvolle gast. Ik ben zeer groot fan van hem.

Er zijn veel signalen die wijzen dat hij naar Ajax vertrekt. Maar ik ben benieuwd of ze in Amsterdam daadwerkelijk nog plek voor hem hebben. Er zijn momenteel genoeg aanvallende middenvelders aanwezig.

6 maart 2014 om 19:03

Idd

6 maart 2014 om 19:08

dat wel, maar noem er eens 2 op die beter zijn?

6 maart 2014 om 19:15

Klaassen en Duarte zijn andere types en zijn multifunctioneel, Duarte heeft minder potentieel, maar is op dit moment beter. Klaassen heeft ook heel veel potentieel, net als Ziyech. Serero is op het moment iets beter (vooral verdedigend), maar waarschijnlijk wordt Ziyech in de toekomst wel beter. Andersen mag fysiek nog wat sterker worden en moet iets meer opvallen met goals, assists en voorassists.

6 maart 2014 om 19:15

het Duo Klaassen Serero is goed en Anderssen is een groot talent dus hij is eigenlijk overbodig. Laat hem maar naar Feyenoord komen

6 maart 2014 om 19:20

Serero is tien keer niks en Duarte is geen Ajax speler, wel leuk voor Az, Heerenveen. Ziyech heeft zich pas net 1 seizoen bewezen en dat geeft ook de garantie niet dat hij Ajax kan versterken.

6 maart 2014 om 19:38

Welke wedstrijden kijk jij? Serero is een jongen met nog heel veel potentie. Heeft lang moeten wennen aan de manier van spelen in Nederland maar lijkt nu echt grote stappen in de goede richting te zetten. Net als Klaassen en Duarte. Die overigens met veel blessures hebben gesukkeld hiervoor. Als jij Duarte alvast afschrijft is dat dat jouw recht. Maar die gaat er echt nog wel komen hoor. Van Klaassen werd eerder dit seizoen ook geroepen. Die is meer geblesseerd dan dat hij z'n potentie kan waarmaken? Dezelfde mensen staan nu op de banken als hij weer eens scoort.

6 maart 2014 om 19:49

Serero is een baas man, zie Zivkovic en Ziyech graag beide komen, concurrentie is juist goed het niveau moet toch ook omhoog!!?

7 maart 2014 om 14:00

haha, het is idd een goed duo maar ik zou het ook niet vervelend vinden om na ziyech & klaassen te kijken, vind ziyech zeker beter als serero, ziyech heeft een geweldig schot, een veel betere passing. Een middenveld met Ziyech,blind,klaassen met op de bank nog duarte en serero zou ik zeker niet erg vinden ook voor feyenoord natuurlijk een hele goede speler, achja we zullen wel zien, als hij uberhaupt al vertrekt.

6 maart 2014 om 19:09

Ja hoor, voor een talent als Ziyech hebben we voor een mooie prijs zeker wel plek! De positie waar serero nu speelt, daar zou Ziyech ook prima uit de voeten kunnen en misschien nog wel beter.

Maar buiten dat, wat Ziyech laat zien is bij tijd en wijlen wel exceptioneel, dan moet je zo'n speler altijd proberen op te pikken als zijn contract nog maar een jaar doorloopt.

6 maart 2014 om 19:24

hij zou rond de 3 miljoen moeten kosten aangezien Heerenveen nog een optie heeft voor een verlenging. dus ik verwacht dat er met 2.5 tot 3 mil hij vertrekt binnen Nederland.

jammer alleen dat deze speler na 1 goed seizoen zichzelf al zo boven andere zet in een selectie. hij heeft talent en kan uitgroeien tot een zekere top speler maar hij doet nu net alsof hij al jaren zo speelt.

erg jammer, ik zou zeggen verkopen en nieuwe speler halen.

6 maart 2014 om 20:00

Zivkovic had nog een contract voor 2 jaar en kost 2,5 miljoen.
Ziyech heeft een aflopend contract met een optie waar niemand van weet of dat eenzijdig is. Als ze hem wel kunnen lichten is hij sowieso maximaal 1,5-2 miljoen waard.

6 maart 2014 om 20:24

Een puber die af en toe invalt is nu eenmaal goedkoper dan een 20 jarige die een basisplaats heeft.

6 maart 2014 om 20:25

Edit; met vergelijkbare kwaliteiten uiteraard.

6 maart 2014 om 23:05

De man is nog geen seizoen bezig en heeft een contract van 1 jaar. Bovendien doet Ziyech moeilijk en een ontevreden speler zit niemand op te wachten. Dus idd Ziyech zou minder moeten kosten dan Zivkovic.

Bovendien zijn dit soort jongens altijd een Risico, kijk maar naar Assaidi, Bouy, Labyad etc. Veel willen en weinig presteren door gebrek aan mentaliteit.

6 maart 2014 om 23:26

Hoe bedoel je dat soort spelers? ik neem aan dat je deze jongens niet persoonlijk kent dus ik vraag me af hoe jij weet dat Ziyech vergelijkbaar is met deze 3 gasten.

6 maart 2014 om 23:42

Scheer alle Marokkanen maar over een kam, joh! Ziyech heeft totaal niets te maken met die andere jongens die jij daar nu opnoemt...

On topic: Nog een jaartje bij Heerenveen blijven en dan naar het buitenland. In de eredivisie kan deze jongen niets meer leren....

7 maart 2014 om 00:28

Ik kijk naar de situatie waar weer een jongen veel te veel vraagt en dus een vertrek forceert. Dat hebben de drie die ik noem ook gedaan.
En het was me niet eens opgevallen dat het om alleen Marokkaanse gasten ging.

7 maart 2014 om 05:37

haha, maar Zivkovic heeft minder minuten gespeeld. gemiddeld 36 per wedstrijd (gespeeld 21 in comp verband) terwijl Ziyech, er gemiddeld 77 heeft gespeeld in 25 wedstrijden.

Zivkovic heeft 5x gescoord in 680 minuten en geen assists, terwijl Ziyech er 8 heeft gescoord en 9 assists in 1950 minuten.

Ziyech speelde ook alle 3 de Knvb beker wedstrijden, volle 280 minuten en scoorde 2x. Zivkovic speelde 2 wedstrijden totaal 55 minuten en scoorde niet.

Zivkovic is 17 jaar en aanvaller. terwijl Ziyech 20 is en middenvelder. Ziv is rechts en Ziyech is links, Zivkovic ligt vast tot 2016 terwijl Ziyech tot 2014 vast ligt (maar aangezien men deze 1 jarige optie heeft tot 2015)

dat wil dus zeggen dat beide spelers ongeveer een gelijke waarde hebben, maar aangezien Ziyech wat ouder is en wat meer ervaring heeft qua speelminuten en zijn statistieken op dit moment in zijn voordeel spreken. denk ik dat hij 2,5 tot 3 miljoen moet kosten.

gemiddelde per goal of assist.
Ziyech = 240 min per goal en 214 per assist. 117 min gemid.
zivkovic = 136 min per goal, geen assists. 136 min gemid.

dus met Ziyech heb je op dit moment sneller een doelpunt, eventueel door zelf vermogend scoren of assist leverend. (19min sneller)

(statistieken zijn zonder knvb beker)

6 maart 2014 om 19:10

Meestal hebben spelers in hun 2e seizoen te maken met een dip, dat komt doordat de tegenstanders meer op ze gaan letten en dan lukt er minder. Zie Maher, Fischer, Boëtius (al is hij alweer op de goede weg terug) en Van Der Hoorn. Bakkali heeft het maar een paar wedstrijden volgehouden. Ziyech had ook af en toe een mindere wedstrijd, maar dat kan gebeuren. We moeten nu niet te hoge verwachtingen hebben, zeker niet als hij daadwerkelijk een stap hogerop maakt (bijv . Ajax)

6 maart 2014 om 19:11

Het is toch allemaal afwachten wat er in de zomer gebeurd.
Ajax haalt in de zomer altijd wel wat spelers dus dat zal dit jaar niet anders zijn.
Goede spits erbij + Ziyech + goede buitenspeler zie ik zelf ook graag komen.

6 maart 2014 om 19:17

@ vd Vaart
Een goede spits is makkelijker gezegd dan gedaan. Persoonlijk denk ik dat Kishna een sensatie kan worden in de spits, maar komt voorlopig nog beter uit op de flanken. Ik zie, zeker in de eredivisie, geen optie die klaar is en betaalbaar is voor Ajax. Zivkovic gaat waarschijnlijk komen, maar die is er pas over een jaar of twee klaar voor.
Een nieuwe buitenspeler hebben we, als Kishna fit blijft, niet nodig naar mijn mening. Fischer gaat echt wel weer in vorm komen en met de Sa en Schone heb je prima backups. Ook hiervoor geldt, buiten Tadic zie ik geen enkele buitenspeler die Ajax direct versterkt, en die wil Ajax natuurlijk niet betalen

6 maart 2014 om 19:26

Klopt en als ineens bijna iedereen geblesseerd raakt, kunnen Boilesen, Ligeon, Sigi, Hoesen, VD Hoorn en Denswil ook nog voorin spelen. Tegen Milan en nog een club hebben Mike en Stefano al daar gespeeld volgens mij. XD Maar het is wel echt uit nood, wel goed bezet dus, je hebt ook nog Becker, Acolatse, Andersen, Meleg, Cerny enz.

6 maart 2014 om 20:28

Fischer kan ook nog in de spits.
Dat heeft hij dacht ik goed gedaan.

6 maart 2014 om 21:51

Huntelaar! Samen met Zivkovic en Ziyech zou geweldig zijn. Siem de Jong, Sigthorsson en Bojan uitzwaaien.

6 maart 2014 om 22:18

Huntelaar? met welk geld wil je zijn salaris en transfersom betalen

6 maart 2014 om 21:28

Welke signalen? Dat is gewoon speculatie van de media maar Ajax heeft hem niet nodig met Serero, Klaassen, Fischer en Andersen. Volgens mij heeft Ajax geen enkele interesse getoond alleen vinden mensen het een Ajax speler.

6 maart 2014 om 22:14

Zoals jij misschien wel weet en ervaart moet de Ajax selectie sterk genoeg zijn om op 3 fronten mee te draaien. De Jong wordt van de zomer verkocht en daarom komt er een plek op het middenveld vrij. Ziyech is daarvoor de ideale versterking, namelijk kost weinig kan veel.

6 maart 2014 om 23:39

Dan heb je nog Andersen en Fischer als vervanger..

6 maart 2014 om 22:35

Ik denk dat je de vraag anders moet stellen, want plek voor goeie voetballers bij ajax is er altijd. Alleen is het nog maar de vraag of ajax het bedrag wilt gaan betalen wat heerenveen verlangt.

Ajax zou goed bij hem passen, maar het is inderdaad de vraag of ze hem nodig hebben.

Zou de ideale vervanger zijn voor Immers, mocht die vertrekken.

Een middenveld met Clasie/vormer, Vilhena en Ziyech, ik zou zeggen Feyenoord probeer je slag te slaan!

6 maart 2014 om 19:11

Die hebben toch geen geld?

6 maart 2014 om 19:14

Ziyech is transfervrij in de zomer.

6 maart 2014 om 19:17

Dan moet je de speler en/of zaakwaarnemer toch ook extra geld betalen?

6 maart 2014 om 19:19

Heerenveen kan gewoon zijn contract verlengen met 1 jaar door een optie in zijn contract. Dus wie hem ook overneemt moet wat op kunnen hoesten.

6 maart 2014 om 19:19

Niet transfervrij, hij heeft een contract tot volgend jaar zomer.

6 maart 2014 om 19:26

Desalniettemin ook al zou hij een paar centen moeten kosten, ik vind alsnog dat Feyenoord deze jongen op moet halen en dan Immers bedanken voor de bewezen diensten en naar het buitenland laten vertrekken.

Onder Fredje kun je dan fris voetbal gaan spelen volgend seizoen, met een creatief middenveld.

6 maart 2014 om 21:45

Als Feyenoord inderdaad de genoemde 8 miljoen voor Pelle krijgen zou dat voor Ziyech en eventueel Guidetti geresteerd kunnen worden.
Mits Guidetti met zijn hart kiest, anders zou een andere spits gekocht moeten worden.

6 maart 2014 om 22:15

Ziyech is een technische voetballer. Denk jij dat als Ajax en Feyenoord zich melden dat hij dan naar Feyenoord gaat?

6 maart 2014 om 19:19

ik hoop eerlijk gezegd ook dat hij komt hebben eindelijk een creatieve numero 10.

6 maart 2014 om 20:01

Ik weet dat Twente voor Ziyech wil gaan wanneer Tadic vertrekt, maar zal daarmee vast niet de enige club zijn :P denk wel dat Twente (vooral vanwege de financiële situatie) meer kans heeft dan Feyenoord

Blijkbaar weinig mensen online op Vz

6 maart 2014 om 19:10

Hoezo?

Kan zich zeker nog een paar jaar ontwikkelen in de eredivisie, maar hij is wel klaar voor een stap naar de top vd eredivisie (ajax of Twente). En dan daar 2/3 jaar vlammen om vervolgens naar het buitenland te gaan. Ik vind hem na Guiterez de beste middenvelder in de eredivisie qua positiespel inzicht en traptechniek. Beetje een type ozil, soepele dribbel, linksbenig, goed inzicht, techniek.

Hij moet voor de geleidelijke weg gaan: Ajax lijkt me voor hem het allerbeste. Feyenoord is niet veel beter dan Heerenveen.

6 maart 2014 om 19:19

Ja wij zijn even goed als Heereveen...

7 maart 2014 om 10:39

Lezen blijft moeilijk. Niet veel beter is niet even goed.

en zeg nou zelf, het is maar afwachten hoef Feyenoord er volgend jaar voor staat. Waarschijnlijk vertrekken Pelle, Clasie en BMI sowieso wel, nou kan er waarschijnlijk ook eindelijk een deel geherinvesteerd worden, maar als ze met dit materiaal nu 4e staan, dan weet je nooit waar het volgend jaar heengaat.

7 maart 2014 om 15:04

Lezen is niet moeilijk bijdehand

en we zien wel wat er volgend jaar bij Feyenoord gebeurd... Sommige mensen hopen gewoon dat Feyenoord het slecht doet zoals jij... want lk jaar wordt dit gezegt ...

6 maart 2014 om 19:22

Waarom provoceren? Dat is toch nergens voor nodig, ik zie hier geen anti-Ajaxreacties van Feyenoorders, dus waarom zo'n sneer naar Feyenoord, het slaat helemaal nergens op.

6 maart 2014 om 20:15

Totaal niet provocerend bedoeld hoor. Ik denk gewoon dat op dit moment Heerenveen niet heel veel minder is als Feyenoord. Dus waarom zou ik dan als speler zo'n stap nemen? Ook wat salarissen betreft liggen de 2 clubs niet ver uit elkaar.

6 maart 2014 om 20:18

Het hoeft geen sneer te zijn. Feyenoord is natuurlijk een grotere club, maar Heerenveen staat niet ver verwijdert wat betreft de stand in de competitie. Nummer 4 tegenover de nummer 6.

6 maart 2014 om 20:28

Precies wat ik bedoel. Natuurlijk is Feyenoord een prachtige club! En ik hoop echt dat ze het komend seizoen weer goed gaan doen. Om aan te tonen dat ik het niet slecht bedoel: Komende zaterdag zit ik als neutrale voetballiefhebber in het stadion.

Laten we niet weer de fout maken door te denken dat als je bij Heerenveen leuk speelt dat je ook mee kunt bij Ajax. Deze jongen heeft heel veel talent, hem halen en hem nog een seizoen uitlenen aan Heerenveen lijkt me een prima optie, maar ik zie het hem niet beter doen dan Serero of Duarte. Voetballen bij Ajax is echt iets anders dan bij Heerenveen.

6 maart 2014 om 19:20

Hij kan ook linksbuiten hè.

Ajax en dan Tottenham dus. Kunnen alle speculaties ook weer de kast in, mooi dat er duidelijkheid is.

Een stap hoger zoals Ajax dat kan maar bijvoorbeeld een Newastle , Everton is wel (nog) te hoog

Waarop wordt gebaseerd dat hij een stap hogerop aankan? Op slechts 28 wedstrijden en 8 doelpunten?...

Zou gewoon nog minimaal lekker een seizoen bij Heerenveen blijven en dan zien waar het op uitloopt.

6 maart 2014 om 20:26

Heerenveen zal hem zowieso willen verkopen in de zomer als hij zijn contract niet verlengd en 8 doelpunten vind ik niet weinig hoor als je je bedenkt dat Propper er pas 12 heeft in meer dan 100 wedstrijden.

Wat hoop ik dat deze jongen naar Feyenoord komt zeg! Ben bang dat hij helaas niet naar ons toe gaat. Wel echt een heerlijke nummer 10. Techniek, flair, schoten, passes, hij bezit het allemaal.

Van de acht goals zijn er maar heel weinig 'gewone' doelpunten. Veel exceptionele en bijzondere doelpunten. De schoonheid druipt eraf. Alleen heb toch het gevoel dat hij weer zo'n houding kan krijgen als Maher of Assaidi. Hij heeft veel kwaliteit maar het karakter bepaalt of je er iets aan hebt.

Andersen is rechtsbuiten -___-

Ajax wil geen grote bedragen meer uitgeven en aangezien ze ruim in de middenvelders zitten, zullen ze misschien ook wel een ruildeal voorleggen met bijvoorbeeld Duarte of Serero. Daar bovenop misschien nog een klein bedrag en dan alleen nog afwachten of die spelers ook naar Heerenveen willen. Want dat is natuurlijk altijd nog de vraag.

6 maart 2014 om 20:20

Hij gaat geen contractverlenging tekenen en staat in de zomer nog maar vast voor 1 seizoen. Dan spreekt men niet meer over grote bedragen en is hij voor Ajax dus heel goed haalbaar.

Klaar voor de volgende stap, maar wel de Nederlandse top. Feyenoord, Ajax of Twente lijkt mij het beste

Dit zou een fantastische speler voor Ajax zijn. Creatief en hoog rendement. Goed schot en inzicht. Zeer blij als we deze jongen halen. Ik vind deze jongen tien klasse beter dan Serano

Zou het onbegrijpelijk vinden als hij na dit seizoen al weg gaat. Hij speelt al 10 jaar bij Heerenveen. Breekt door en meteen zou hij te goed zijn voor Heerenveen? Had gehoopt dat er bij dit soort zelf opgeleide spelers nog ergens een sprankje clubliefde te vinden zou zijn.

Ik heb dan ook nog steeds de (ijdele) hoop dat hij bijtekent en nog minimaal 2 jaar in Heerenveen speelt.

Echt een speler voor bij Ajax, als hij daar dan een aantal jaar blijft spelen dan kan hij waarschijnlijk bij een topclub aan de bak als hij zich goed ontwikkeld. Het zo mooi zijn als zo'n talent eindelijk eens voor zijn carriere kiest inplaats van dat zo'n gast meteen denkt dat die mee kan op hoog niveau en voor het geld gaat.

Wat zie ik hem graag naar Ajax komen, en volgend jaar het middenveld vormen van Ajax met Klaassen en Blind. Dan heb je echt een geweldig middenveld.

Ziyech naar PSV en dan Park weg doen 😌

Mag naar Feyenoord

7 maart 2014 om 14:35

Mag naar Feyenoord? Hij moet naar Feyenoord!

Nu Rutten komt, Koeman gaat en de verwachting is dat tal van basisspelers het schip gaan verlaten is het tijd om eens de volgende stap in het proces te zetten!

Allemaal verkopen!
- de Vrij
- Martins Indi
- Schaken
- Immers
- Pelle
- Janmaat

Een klein deel zal overnieuw geïnvesteerd kunnen worden.
Spelers die eventueel in aanmerking komen:

- G. Hupperts
- H. Dijkhuizen
- H. Ziyech
- R. Drenthe
- Leeuwin
eventuele spitsen:

- Andrej Kramaric van Rijeka/kroatië ( Dit zou eventueel een top spits voor Feyenoord kunnen zijn!)
- André ( Vasco da Gama )
- Campbell ( Speelt op huurbasis bij Olympiacos is eigendom van Arsenal optie op te huren )
- Stanislav Tecl van Viktoria Plzen

Eindelijk een verstandige zaakwaarnemer, dat mag ook wel eens gezegd worden.

Twente, als opvolger van geweldenaar Tadic! Ajax heeft m niet nodig wel natuurlijk mooi om m te hebben...

Fischer Zivkovic ......... Ziyech Klaassen Blind Boilesen van Rhijn Moisander Veltman Cillessen Volgend jaar zo! Maar wie op Rechts buiten

Perfecte zaakwaarnemer die Mustapha Nakhli? Hij wil niet zoals Mino Raiola spelers direct naar een grote buitenlandse club brengen. Maar geleidelijk aan de spelers naar een hoger niveau laten toe werken.
Hakim Ziyech moet niet bijtekenen en zijn contract uitdienen bij Heerenveen, hij heeft tenslotte pas 28 wedstrijden gespeeld! Eerst eens bewijzen dat het volgend seizoen weer zo goed gaat!
Daarna raad ik hem de overstap naar Vitesse of Feyenoord aan, ik vindt dat hij echt past bij die clubs vooral omdat hij daar kan uitgroeien tot absolute leider van het elftal en dan worden zijn kwaliteiten pas echt zichtbaar, een mooie tussenstap dus.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

sc Heerenveen

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
W. HahnKeeper150
S. BotmanVerdediger152
I. DreševićVerdediger152
S. FloranusVerdediger150
H. FaikMiddenvelder152
R. KongoloMiddenvelder151
J. OdgaardAanvaller156
Voor de complete selectie: Clubpagina sc Heerenveen.

268 fans
Middenvelder, 26 jaar
SeizoenClubW
2019/2020 Ajax 14 5 0 0
2018/2019 Ajax 29 16 2 0
2017/2018 Ajax 34 9 4 0
2016/2017 Ajax 28 7 2 0
2016/2017 FC Twente 4 2 1 0
Laatste voetbalnieuws

Jongetje biedt wedstrijdshirt dat Hakim Ziyech weggaf aan op eBay

Ajacied Hakim Ziyech dacht vorige week tegen Lille OSC (2-0 winst) een jongetje dolgelukkig te maken door zijn shirt weg te geven, nadat het mannetje tijdens de wedstrijd het veld had...Lees verder

In de wandelgangen

Donderdag 5 december
Manchester United doet er alles aan om Jadon Sancho in januari binnen te halen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren