Aankoop Meulensteen moet van Magath al na 25 dagen vertrekken

Dinsdag, 25 februari 2014 om 09:20Daniel Cabot Kerkdijk

/

Ryan Tunnicliffe mag Fulham per direct verlaten, zo schrijven Britse media dinsdag. De 21-jarige middenvelder maakte op de laatste dag van de winterse transfermarkt de overstap van Manchester United naar Craven Cottage. De aankoop van René Meulensteen kan echter zijn biezen pakken, zo heeft nieuwbakken manager Felix Magath bepaald.

Magath ziet geen toekomst in Tunnicliffe, ook al stond de middenvelder in de laatste twee wedstrijden van Meulensteen in de basis. Na een paar dagen kwam Magath al tot zijn oordeel. De ex-jeugdinternational speelde vorige week al voor Fulham Onder-21 en maakte afgelopen weekeinde geen deel meer uit van de wedstrijdselectie voor het duel met West Bromwich Albion (1-1).

Tunnicliffe mag op huurbasis vertrekken en zal komende zomer definitief worden uitgezwaaid, indien Magath dan nog voor de selectie staat. De Duitser had onlangs geen goed woord over voor het beleid van Meulensteen en koos ervoor om stafleden als Alan Curbishley, Ray Wilkins, Jonathan Hill en Mick Priest uit te zwaaien. Tunnicliffe is het eerste voetballende slachtoffer van de opvolger van Meulensteen.Gerelateerd

Meer sportnieuws

62 reacties (laatste reactie door lamer)

Belachelijk die jongen krijgt niet eens een kans

25 februari 2014 om 11:42

Zou die Magath echt zo dwars zijn en de neiging hebben om alles van zijn voorganger te vernietigen?

Heb het altijd al een eng mannetje gevonden.

Alsof ie het expres doet om Meulensteen nog harder de grond in te stampen. Geef zo een jongen toch gewoon wat langer de tijd man. Rare manier om met voetballers om te gaan..

25 februari 2014 om 09:43

Het gaat inderdaad nergens over. Wat een belachelijk gedoe van Magath. De hele staf eruit trappen, spelers wegsturen en dat terwijl Fulham tegen Man Utd en Liverpool nog best wel aardig speelden. Op deze manier hoop ik eigenlijk dat Fulham er keihard uitvliegt.

25 februari 2014 om 12:01

Magath is echt een verschikkelijke trainer die alleen bji Wolfsburg wat gepresteerd heeft.
Heeft het wereldrecord aankopen / miskopen.. bah wat een misselijke man.

Ik hoop ook dat Fullham eruit vliegt zo, jammer voor de club... maar als je zo met spelers omgaat hoop ik dat de club dat ook zo met hem doet!!

25 februari 2014 om 10:41

Inderdaad, ik snap ook niet dat Fullham dit zo maar toe laat. Je hoeft niet te bepalen dat de trainer hem opstelt. Maar als club bepaal je toch zeker welke spelers en staf er onder contract staan en waar de manager mee moet werken. Belachelijke gang van zaken.

Vraag me af hoe je in paar dagen al iemand definitief kan verbannen uit de selectie? Je bij wangedrag kan ik dat wel begrijpen maar volgens mij is daar hier geen sprake van.... Dan geef je zo'n jongen niet eens een eerlijke kans....

25 februari 2014 om 09:38

Heb je de tekst wel gelezen? Hij wordt niet verbannen uit de selectie maar hij wordt verhuurd en daarna waarschijnlijk verkocht.

On: Magath ziet het duidelijk niet zitten in deze jongen dus het is het beste voor hem als hij naar een andere club gaat. Dat is het beste voor alle partijen.

25 februari 2014 om 09:42

Ik weet niet hoor, maar als je niet meer in de plannen voorkomt, de trainer het vertrouwen in je opzegt en je naar het tweede mag. En dat ook nog wordt vermeld dat je verhuurd/verkocht wordt dan noem ik dat gewoon verbannen.... Hoe wil je het anders noemen?

25 februari 2014 om 09:47

Hij hoeft niet per se naar het tweede, hij mag ook verhuurd worden. In Engeland heb je een regel dat je spelers buiten de transferperiode een aantal maanden mag verhuren. De trainer heeft hem niet nodig dus hij mag weg, zo simpel is het.

25 februari 2014 om 09:50

Ja dus gewoon verbannen uit het eerste elftal... Snap trouwens niet hoe jij hier nou weer een punt van kan maken, iets met mieren en sex.....

Stom! Dat het bestuur daar mee in stemt. Één woord 'belachelijk'.

25 februari 2014 om 10:00

Het bestuur moet wel, anders gaat Magath weer zijn biezen pakken en moet je op zoek naar een andere trainer.

25 februari 2014 om 10:05

Aan de andere kant, je weet als bestuur zijnde dat dit soort dingen gaan gebeuren als je Magath binnenhaalt. Anders heb je echt onder een Meulensteen gelegen

Hoe kan je nu al zo een oordeel vellen. Magath zorgt er misschien voor dat ze niet degraderen maar met zijn handelingen zal niemand daar in Fulham blij mee zijn.

Ik hoop dat Fulham degradeert. Echt waar. En ik hoop dat Stekelenburg een contract heeft waardoor hij gratis weg kan lopen.

Wat een zuurpruimen daar zeg.

Magath is de meest belachelijke voetbalcoach die ik ken. Narcistische dictator die geilt op macht.

Is wel duidelijk dat je een trainer geen vrije hand moet geven. Als bestuur zou ik Magath hier tegen houden. Dit kost de club alleen maar geld en zijn goede naam.

Als je voor Magath kiest als club, dan kies je voor striktheid. Als hij iemand op een training ziet, die 90% geeft, dan krijg je geen eerlijke kans. Zo simpel is het.
Het zal niet zijn omdat hij niet kan voetballen, dat geloof ik niet.
Maar Magath moet punten halen, Magath wil dus een team hebben dat zich 100% inzet voor hem.
Als je als speler dus minder dan dat geeft, dan kan je je spullen pakken.

Ergens onterecht, geen eerlijke kans.. maar aan de andere kant, als je niet 100% geeft, waarom dan nog energie erin stoppen.

25 februari 2014 om 10:25

Wie zegt dat dat kereltje niet 100% op de training heeft gegeven? En wat als ie dat niet deed..is dat een reden om 'm na 25 (!) dagen weg te sturen? Ik vind het echt te belachelijk voor woorden. Magath wil nog even Meulensteen natrappen om vervolgens bij elk slecht resultaat te wijzen naar het "wanbeleid" van zijn voorganger.

25 februari 2014 om 11:22

Waarom zou het voor Magath relevant moeten zijn wanneer deze speler gehaald is? Uiteindelijk is het vervelend voor die jongen, maar als Magath niets in hem ziet, zou het niet moeten uitmaken of hij 25 dagen geleden of 3 jaar geleden is gehaald.

En als een trainer het niet in je ziet zitten, is verhuurd worden gewoon een goede optie. Ongelukkig voor die jongen, maar dit wordt alleen maar uitgemeten omdat Magath nu wordt neergezet als een tiran. Een trainer zou gewoon een speler moeten kunnen passeren zonder dat daar een enorme heisa om gemaakt wordt.

25 februari 2014 om 11:36

Wie zegt dat hij wel 100% gaf op de training?

en als hij dat niet deed, dan is dat een hele legitieme reden om iemand buiten de selectie te houden hoor. Je haalt bij Fulham een trainer voor de punten, omdat het dramatisch verliep daar en degradatie dichtbij kwam op de manier van spelen.

Als je dan Magath haalt, waarvan je precies weet wat voor trainer het is, dan moet je dus 100% geven. Als je dat niet doet, vind ik het geheel logisch dat zo iemand ernaast gezet wordt.

Ik zeg trouwens niet dat dit het geval is, dat hij geen 100% gaf. Maar nu wordt Magath afgerekend op iets, terwijl je niet weet waarom hij hiervoor kiest. Jij heb nu besloten dat Magath dit alleen maar doet om Meulesteen na te trappen. Terwijl jij ook niet weet of dat zo is. Waarom mag je de ene wel veroordelen en de andere niet.

Zolang je de reden niet weet, moet je alle opties openhouden.

Als hij geen 100% geeft, dan had Magath hem na een half uur al weg mogen sturen wat mijn part. Want dan begrijp je het dus schijnbaar niet als speler.

Dit zijn we gewend van Magath, met de harde hand regeren.
Hij hekelt het inkoopbeleid van Fulham maar bij alle clubs die hij heeft getraint heeft hij B spelers gehaald tegen een veel te hoog salaris waardoor sommige clubs nu nog steeds het financieel niet gemakkelijk hebben!

Je kan trouwens veel zeggen over Felix, maar Dost kon dankzij hem wel drie marathons achter elkaar aan rennen......

25 februari 2014 om 10:24

Daar heeft hij alleen weinig aan als hij op een voetbalveld staat. Al kon hij 1 marathon rennen was het ook wel genoeg geweest voor 90 minuten

Waarom reageert iedereen hier zo negatief op? Zeker omdat een Nederlander hem heeft gehaald.

Het komt wel vaker voor dat de ene trainer het wel in iemand ziet zitten en de andere trainer niet. Magath ziet het niet zitten in hem dus hij verhuurd hem en verkoopt hem daarna. Niks mis mee toch?

25 februari 2014 om 09:50

Omdat die jongen pas een paar dagen bij de club zit en het bestuur met zijn volle verstand met de transfer heeft ingestemd? Belachelijke gang van zaken, of er nou eerst een Nederlander zat of niet

25 februari 2014 om 09:52

Euhh misschien omdat je na een paar dagen normaal gesproken niet zo'n beslissing kan nemen? Dat hij sinds de eerste dag zijn voorganger al loopt af te kraken?
En Magath is een man met een uitgesproken mening en dan is het ook niet raar dat meningen over hem uitgesproken zijn!

Ik snap echt niet waarom een club nog deze trainer wilt hebben. Dit kan je geen trainer meer noemen die houdt het nog geen half jaar uit.

25 februari 2014 om 09:50

Ik geef hem 10 weken. Fulham gooit iedereen eruit dus waarom deze idiot niet. Zelfs de beste trainer op deze aardbodem kan niets van dit team maken.

25 februari 2014 om 09:53

Het gaat inderdaad helemaal nergens. Als ik al die verhalen moet geloven over deze trainer dan raken de spelers hem zeker beu

25 februari 2014 om 09:57

Ik denk dat wederzijds respect het belangrijkste is. Respect moet je verdienen. De beste trainers moet 1 zijn met de groep. Natuurlijk is hij de baas maar je kan op een leuke manier omgaan met je spelers. Je bereikt niks met de baas te spelen.

25 februari 2014 om 09:50

Ik denk ook dat de spelers hem geen half jaar uit kunnen staan. Als ik lees wat hij allemaal doet op de training en qua boetepot had ik transferverzoek ingediend.

Zou trouwens nog wel een keer willen zien dat Magath trainer van ibrahimovic wordt... Denk dat dat een hele gezellige bedoeling wordt....

25 februari 2014 om 09:55

Jaa haha dat zou mooi wezen. Kijken of magath dan nog alles kan bepalen en of die ibrahimovic de les kan lezen Denk eerder andersom.

Hopen dat Fulham geen punt meer haalt en roemloos degradeert. Naar, narcistisch mannetje die Magath.

25 februari 2014 om 10:24

Zonde om dit nu over een mooie club als Fulham te roepen door deze dictatorische coach.
Ik gun het Fulham van harte dat ze erin blijven, maar dan alleen voor de club uiteraard.
Vreselijke man die Magath

25 februari 2014 om 10:39

Het zijn de mensen achter de schermen die deze club kapot maken, maar kan het helaas niet meer dan eens zijn met David Loggie!

Keihard degraderen en zo gestraft worden door dit wanbeleid.

Wat een onzin hier allemaal.
Vraag Raul maar wat hij van Magath vind en hij zal een positief antwoord geven.

De negatieve geluiden komen allemaal van spelers die nooit in de basis stonden end dus weinig speeltijd krijgen.

Vreemd dat mensen die geen inside kennis hebben rare teksten hier uitspuien, maargoed het is een forum en mag men zijn mening(frustaties) uitten.

25 februari 2014 om 10:32

Mike Havenaar kon toen der tijd naar Wolfsburg maar twijfelde tussen Vitesse en Wolfsburg. Nadat hij informatie had ingewonnen bij zijn landgenoten die bij Wolfsburg en andere clubs in Duitsland actief waren bedankte hij vriendelijk. Oorzaak Magath en zijn manier van werken en zo zijn er nog genoeg andere voorbeelden hoor.
Maar goed jij hebt waarschijnlijk v.d. week de topic gelezen waar Magath zichzelf verdedigd en Raul als voorbeeld noemt.

25 februari 2014 om 10:40

Farfan was een basisspeler en had een gruwelijke hekel aan hem

25 februari 2014 om 12:52

Geen inside kennis? Die heb jij ook niet.
Het is gewoon algemeen bekend wat de meeste hier schrijven. En dat er dan 1 uitzondering is, dat zal best wel. Misschien kun je er wel meer vinden.
Maar ik snap serieus niet wat fulham in hem ziet

En hij is weer begonnen. Slechtste coach ooit

Magath de kleine dictator,word toch niets met hem,heeft ooit wel eens succesjes gehad maar voor de rest een waardeloze trainer.de laatste 2 clubs waar hij zat kocht hij geloof ik 50 spelers en werd het nog niets.dat hij zo'n jong mannetje er meteen uit gooit verbaasd me niets hij zal wel weer speler willen kopen deze zomer.

Het mag wat kosten daar bij Fulham. Alsof al die mensen helemaal niks kunnen daar.

Ik had niks anders verwacht van Magath. Een goede coach, maar als persoon is hij moeilijk om mee te werken.

Gewoon keihard degraderen en nooit meer terugkomen!
Wat een wanbeleid!

En de afbraak bij Fulham is ingezet. Er is zometeen maar één uitkomst mogelijk nl. dat Magath de club heeft opgezadeld met een berg mis aankopen, een elftal dat alleen maar laf afwachtend voetbal speelt en een schuld heeft van heb ik me jou daar. Bij Schalke heeft het puinruimen een paar jaar geduurd. En Magath ... hij mag heel duurbetaald gewoon doorgaan met zijn destructiewerk!

Nu snap ik het. 'ein harter hund' = Magath!

Ferguson had zijn grote vriend Meulensteen blijkbaar geadviseerd om Ryan Tunnicliffe (21) en Larnell Cole (21) aan te trekken. De jeugdopleiding van Fulham staat bekend als één van de beste van het land. Chris David (20), Muamer Tankovic (19), Moussa Dembele (18) worden gezien als de grootste talenten van de club. Snap daarom niet waarom Fulham überhaupt deze twee jongens heeft aangetrokken… en na een paar dagen weer laat vertrekken.

25 februari 2014 om 15:44

Een van de beste? Dat lijkt mij sterk. Ik kan zo 1, 2, misschien wel 3 betere opnoemen. Southampton sowieso, daarnaast West Ham en Crewe Alexandra. Dat zijn in mijn ogen de beste jeugdopleidingen, gekeken naar de spelers die er vandaan komen en waar ze nu spelen. Man Utd ook nog, in mindere mate.

Wtf man, Man United's jeugdspeler van het jaar en niet eens een kans geven? :S

Magath is zich al aan het indekken. Op alle mogelijke manieren probeert hij mensen ervan te overtuigen dat zijn voorganger(s ) er een enorm zooitje van hebben gemaakt, zodat het bij degradatie min of meer onvermijdelijk leek.

Denk dat hij steken wil geven aan zijn voorganger, alles wat ervoor gebeurt is is niet goed en hij komt er wel even met zn dikke eeltzwans alles redden

Ik denk dat Magath voor Fulham de ideale man is om de club tegen degradatie te behoeden. Fulham heeft bijna 40 spelers in de selectie rondlopen. Dan lijkt het mij logisch dat er koppen zullen gaan rollen. Die Tunnicliff zal wel niet goed genoeg zijn.

En hij mag het ook allemaal doen

De selectie is al gespot op de Thames trail, elke dag een duurloop.

Die Magath krijgt het daar ook niet voor elkaar. Ik hoop dat ze eruit vliegen en dan wordt het tijd dat die Magath helemaal met de grond gelijk wordt gemaakt. In Duitsland is hij overal al uitgekotst. Wat een lul is dat. Magath heeft zijn teams nooit fatsoenlijk laten spelen. Altijd maar achterover leunen en counteren dat is wat die man doet. In Engeland gaat dat zeker niet werken. Ruiz mag blij zijn dat hij weg is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Fulham

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
10.Fulham00
Voor de complete stand: Football League Championsh...
SpelersPositieW
M. WellsUnknown
FabriKeeper
M. RodákKeeper
T. AdarabioyoVerdediger
J. BryanVerdediger
C. ChristieVerdediger
Voor de complete selectie: Clubpagina Fulham.

3 fans
Coach, 68 jaar

In de wandelgangen

Zondag 1 augustus
Erik Palmer-Brown heeft de mogelijkheid om zijn carrière voort te zetten in de Serie A. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren