Update: Spurs donderdag gewoon in actie: 'Met minuut stilte en rouwbanden'

Donderdag, 20 februari 2014 om 12:42Thijs Post • Laatste update: 12:45

Donderdag gaat de Europa League verder met de knock-outfase, maar drie wedstrijden kunnen hoogstwaarschijnlijk geen doorgang vinden. President Viktor Yanukovych van Oekraïne heeft namelijk een dag van nationale rouw afgekondigd wegens de onlusten in zijn land. De vlaggen op overheidsgebouwen zullen halfstok hangen en radio- en televisiezenders zenden een aangepaste programmering uit. “Ook zijn alle evenementen in de entertainmentindustrie, alsmede concerten en sportevenementen afgelast”, meldt de president in een verklaring.

/

Drie Oekraïense ploegen spelen donderdag een thuiswedstrijd in de Europa League. Dnipro Dnipropetrovsk komt in actie tegen Tottenham Hotspur, Chernomorets Odessa speelt tegen Olympique Lyon en Dynamo Kiev komt in actie tegen Valencia. Eerder werd al bekend dat die laatste wedstrijd zou uitwijken naar het eiland Cyprus, omdat het in de Oekraïense hoofdstad niet veilig genoeg is om te spelen. Of er door die verplaatste wedstrijd ook een streep gaat, is nog niet bekend.

Er is ook nog een ploeg uit Oekraïne die een uitwedstrijd speelt: Shakhtar Donetsk reist af naar Viktoria Plzen. Het is nog niet duidelijk of Shakhtar, dat dus buiten de landsgrenzen speelt, wel in actie gaat komen.

Update 20 februari 12.42 uur - Spurs donderdag gewoon in actie: 'Met minuut stilte en rouwbanden'
Dnipro Dniptropetrovsk komt donderdagavond 'gewoon' in actie tegen Tottenham Hotspur. De Engelse club bevestigde dat nieuws zo'n zes uur voor aanvang van het treffen met de Oekraïners. "Er zal vooraf een minuut stilte worden gehouden en beide teams zullen zwarte armbanden dragen om hun respect te tonen aan degenen die om het leven zijn gekomen bij de onlusten in Oekraïne", zo luidt het officiële statement van de Engelsen. Over het doorgaan van de duels van Dynamo Kiev en Chernomorets Odessa is nog geen duidelijkheid.Gerelateerd

Meer sportnieuws

77 reacties (laatste reactie door reservebankje)

Ik kan niet zeggen dat ik het onterecht vind. Heel veilig is het daar nu niet.

19 februari 2014 om 17:44

Dat weet je niet, we zien vooral beelden van Kiev en de wedstrijd van Dynamo vind daar al niet plaats. Het kan in Kharkiv en Odessa heel anders zijn natuurlijk. Dat zag je in Egypte ook recent. In bepaalde steden was het onrustig maar in grote delen van het land merkte je er niks van.

Als het wordt afgelast is het voornamelijk vanwege de dag van nationale rouw als ik de tekst zo lees.

19 februari 2014 om 17:50

voor een wedstrijd heb je veel politie nodig, zeker onder deze omstandigheden in Oekraine. Die politie zit momenteel het regeringsgebouw te beschermen tegen de oppositie

19 februari 2014 om 18:54

Veiligheid is blijkbaar niet de reden, een dag van nationale rouw is de reden.

19 februari 2014 om 19:04

Het lijkt er op alsof dit niet een veiligheidsvraagstuk is, maar een moment van nationale rouw. Lijkt mij daarom ook dat de uitwedstrijd van Shaktar niet door gaat deze dag...
Nationale rouw is niet nationale rouw min de voetbalclubs....

Automatische 3-0 nederlaag vind ik een goed idee dan.

19 februari 2014 om 17:02

Waar slaat dat nou weer op man!!
Net of die clubs hier iets aan kunnen doen! Het hele land is daar een puinhoop, gaat volledig buiten de schuld van de clubs of Oekrainse voetbalbond om.

19 februari 2014 om 17:09

Pech? 3-0 verliezen klaar, of gewoon spelen ergens anders.

19 februari 2014 om 17:10

Vind dat Tim zeker wel een punt heeft. Want waarom gaat de president dit invoeren op de dag van het voetbal?

19 februari 2014 om 17:13

Omdat hij als president van het land de veiligheid van de spelers niet kan garanderen? Daarom.

19 februari 2014 om 17:15

Wat heeft de beslissing van de president nou te maken met de wil van een club

19 februari 2014 om 17:16

hmmmm even denken... Er gaat natuurlijk niets boven een potje voetbal!

Hele land in rep en roer en wij gaan ons druk maken om een voetbalwedstrijd! Ik ben 2012 nog in Kiev geweest, als je de beelden nu ziet, er blijft niets over.
Zonde van een prachtig land!

19 februari 2014 om 17:17

Wellicht omdat er tientallen doden zijn gevallen gisteren? Onzin om die wedstrijden als 3-0 verlies op te schrijven, de clubs kunnen hier helemaal niets aan doen.

19 februari 2014 om 17:20

@zweetlepel,

kom op zeg, volg je het nieuws wel een beetje. Ze hebben in dit land wel wat anders aan hun hoofd momenteel.

19 februari 2014 om 17:21

Er zijn wel belangrijkere dingen in het leven dan voetbal! De situatie in Oekraïne is alles behalve goed, de veiligheid van de teams kan in gevaar komen. Draai het eens om; stel de wedstrijden gaan wel door, waarna het verschrikkelijk mis gaat. Dan zal de voetbalwereld te klein zijn, met commentaar dat die wedstrijden nooit door mochten gaan.

19 februari 2014 om 17:27

@ Zweetlepel: "vind dat Tim zeker wel een punt heeft. Want waarom gaat de president dit invoeren op de dag van het voetbal?"

Waarschijnlijk omdat ze daar momenteel wel andere dingen aan hun hoofd hebben dan een potje voetbal.

19 februari 2014 om 17:38

Zweetlepel

Ten eerste had de Uefa hier al eerder op moeten ingrijpen. Dit is al zo'n 2 a 3 weken bezig. Ten 2e is er geen enkele reden om hier een 0-3 van te maken, want feitelijk staan de clubs hier buiten van. Dit is landsbelang en niet clubbelang.

19 februari 2014 om 17:43

Daar heeft het niks mee te maken straven, is een dag van rouw, niet de problemen met de veiligheid. Deze ploegen worden gewoon enorm benadeeld

19 februari 2014 om 17:55

Dus je mag niet rouwen op een dag wanneer voetbal wordt gespeeld? Lachwekkend. Voetbal is niet alles in het leven.

19 februari 2014 om 18:13

Zweetlepel,

Dat jij als simpele ziel, net als Tim, niet kan bedenken dat de veiligheid van de regering en eigenlijk een heel land meer waarde hebben dan drie potjes voetbal zegt genoeg over jou.

19 februari 2014 om 18:48

Rouw dan een minuut voor de aftrap en speel zonder pjbliek. Uit spelende ploegen worden nu zwaar benadeeld, echt ongeloofelijk.

19 februari 2014 om 18:48

@ Zweetlepel,

Hij had gewed op Unibet dat de wedstrijden niet door zouden gaan. Had een quotering van een miljoen en er zat een Chinees achter hem toen hij de rouwdag aankondigde. Ik vind het ook zeer verdacht..

19 februari 2014 om 19:09

Eeuhm, zweetlepel maakt een grapje.... Overigens wel een leuk grapje, helemaal omdat jij er serieus op reageert stravvven :-).

Overigens erg knap dat er nog 4 clubs Europa league spelen. Die Oekraïners zijn straks niet meer te achterhalen qua Uefa coëfficient.... Wat dat betreft kan Tim beter gelijk krijgen...

Wat betreft normen en waarden en het belang van het spelletje voetbal, zou ik ervoor kiezen de clubs niet met 3-0 te laten verliezen.... :

19 februari 2014 om 19:39

Misschien moet je het nieuws even volgen..

19 februari 2014 om 19:46

@stravven

Lijkt me heel sterk dat de beslissing van de president om die datum te kiezen met voetbal te maken heeft.

19 februari 2014 om 19:47

Ja dan gewoon doen wat Tim Eriksen zegt, ergens anders spelen of reglementair 3-0.

19 februari 2014 om 18:12

Uitstekend idee, dan kunnen ze ons in ieder geval niet inhalen op de coëfficiënten lijst

19 februari 2014 om 18:38

Helemaal met Tim eens. In Oekraïne is momenteel een burgeroorlog aan de gang, zo kun je het in mijn ogen momenteel wel noemen. En in het verleden zijn zulke landen nu eenmaal uitgesloten van internationaal voetbal. Dat zou hier niet anders moeten zijn, ze moeten daar eerst de zaken eens op orde krijgen voordat ze uberhaupt weer aan voetbal kunnen denken.

19 februari 2014 om 22:37

Ik ook, scheelt weer op toto haha

20 februari 2014 om 12:58

Een beetje respect kan er wel vanaf toch?! Die clubs kunnen er helemaal niets aan doen...

Zou je zo ook reageren als het in Nederland zou gebeuren en jouw club word benadeeld?

Nee... denk t niet

hmm ben benieuwd hoe de Uefa hier me om zal gaan.

Wel een logische reactie om de voetbalwedstrijden niet te houden.

Dit zal de Uefa zeker bestraffen. Ik vind niet dat deze regeringsleider hier zeggenschap over mag hebben. Desnoods de wedstrijden in het buitenland laten spelen, deze clubs mogen niet de dupe worden (uitsluiting van toernooien, boetes) worden van onrust in het land.

19 februari 2014 om 17:07

Regeringsleider mag hier zeker wat van zeggen. Natuurlijk is daar een politiek spel bezig, maar hij kan ook geen veiligheid garanderen. Al is dit niet het hoofd moto, dan nog heeft hij hier een punt. Er zijn verschillende doden gevallen om welke reden dan ook. De Uefa had hier vooraf al rekening mee moeten houden en deze wedstrijden al moeten verplaatsen. Dit is nu al zo'n 2 a 3 weken aan de gang.

19 februari 2014 om 17:09

De wedstrijden in het buitenland spelen? 1 belletje en even gefixt uiteraard. Het is een zeer goede beslissing en het komt nu eenmaal zo uit, er zijn belangrijkere dingen dan voetbal.

19 februari 2014 om 17:15

Cfc, hij kan als president de veiligheid van de spelers niet garanderen. Het word ook afgeraden om nu naar Oekraine te reizen, en dan wel te voetballen?

Ga je ook nog zeggen dat de Dakar-Rally altijd in Afrika moet zijn, ondanks de onveiligheid?

19 februari 2014 om 17:20

Lol. Je hebt geen flauw benul kerel. Sluit je maar lekker op in je warme huisje, onder een dekentje op de bank. Want hoe de wereld/het leven in elkaar zit zal jij nooit begrijpen.

20 februari 2014 om 13:23

Clubs mogen niet benadeeld worden? Daarom is een alternatief van jou: in het buitenland voetballen. Tja dat is geen benadeelde positie dan voor de thuis spelende ploegen?

Schijnt dat de wedstrijd Dynamo Kiev - Valencia donderdag wordt gespeeld in Nicosia (cyprus).
Goede keuze om daar te voetballen ipv in Kiev.

19 februari 2014 om 18:43

Schijnt dat dat in de tekst staat

Waarom kiest Dynamo Kiev eigenlijk uitgerekend Cyprus om te spelen? En is het in Noord- of Zuid-Cyprus?

19 februari 2014 om 17:06

West

19 februari 2014 om 17:10

Uitgerekend de zuidelijke kant, aangezien de Noorden (Turken) niks met de zuiden (Grieken) te maken willen hebben

20 februari 2014 om 13:13

Fout. Turken hadden in een referendum voor vereniging gestemd, Grieken niet. Ik denk dat de Grieken nu helaas spijt hebben van hun keus. Hilarisch dat Zuid-Cyprus wel mag toetreden tot de Eu terwijl ze tegen vereniging hebben gestemd.

19 februari 2014 om 17:16

Noord Cyprus wordt als land alleen door Turkije erkend dus het zal uiteraard in Zuid Cyprus gespeeld worden.

20 februari 2014 om 13:11

Landen zoals Pakistan en Bangladesh hadden Noord Cyprus erkend maar moesten onder druk van Amerika Noord Cyprus on-erkennen. Broederstaat Azerbeidzjan zou ook allang Noord Cyprus erkend hebben als de hele wereld op elk moment niet dreigde om dan Karabakh als land te erkennen in plaats van onderdeel van Azerbeidzjan.

19 februari 2014 om 17:24

Zuid natuurlijk, daar hoef je geen politicoloog voor te zijn om dat te snappen.

19 februari 2014 om 17:56

Meh je mag altijd hoop hebben

Hoe vervelend vanuit sportief oogpunt voor een eerlijke competitie, dat gesodemieter zal Nederland niet slecht uitkomen ivm Uefa Ranking/ aantal plekken EL

19 februari 2014 om 17:57

Ja komt dat even lekker uit. Jezus Christus man... en dan ook nog: "maar vanuit sportief oogpunt wel vervelend."

19 februari 2014 om 18:40

Wat een walgelijke reactie.

20 februari 2014 om 01:03

Het is gewoon een feit pik. Hij zegt toch niet dat hij niet meeleeft met die mensen daar, het is gewoon een bijkomend gevolg van wat er momenteel allemaal in Oekraine speelt.

De mensen in Oekraïne weten echt niet waarmee ze bezig zijn. Ze willen graag dat Oekraïne erkend wordt als een EU-land omdat ze zo weinig geld verdienen, maar wat ze niet weten is dat als het land zich aansluit bij de EU, dat alles hetzelfde blijft maar dat een pak melk veel duurder wordt...

19 februari 2014 om 17:16

Dat valt nog wel mee, een van de dingen die wel zo is is dat Oekrainers dan makkelijker in West-Europa kunnen werken, net zoals nu veel Polen, Roemenen en Bulgaren doen. Ik denk dat dat voor veel Oekrainers geen onaanlokkelijk idee is.

19 februari 2014 om 17:21

Kan wel merken dat jij nog nooit in het voormalig oost blok bent geweest en dat je er weinig verstand van hebt. Als je kijkt naar landen als Tsjechie Slowakije Polen en Hongarije, dan zie je dat er in 4 jaar tijd het inkomen met 150 euro is gestegen. Ook dat het vrije handels verkeer omhoog is gegaan, wat goed is voor de economie. Wegen en alles worden beter gemaakt. Al kost het tijd, uiteindelijk is dat wel de goeie richting, dan de richting Rusland. Kijk naar de ontwikkeling van Tsjechie de afgelopen 20 jaar!!! Daar hebben de laatste jaren grote bedrijven gevestigd. Het is eerder slecht voor ons, dan voor hun. Maar uiteindelijk zal het voor heel Europa beter worden. Al heb ik de twijfels of we dat over 20 jaar al gaan merken.

19 februari 2014 om 17:52

Ik ben zelf in Rusland en Oekraïne geweest, dus die opmerking gaat niet op. Oekraïne is niets meer dan een deel van Polen en van Rusland en als ze zich bij de EU aansluiten, wordt het niets meer dan een arm Polen. Daarom is het niets meer dan een zinloze strijd, omdat daartegenover alles veel en veel duurder wordt.

Bovendien is de economie in Rusland constant aan het groeien, dus dat lijkt mij persoonlijk een goede richting en heeft Tsjechië naast Praag ook prachtige steden die toeristen lokken.

19 februari 2014 om 18:19

Dat bedoel ik. Je kent het niet. Ben vaak in Oekraine polen Rusland en Tsjechie geweest. Toen jij geboren werd kwam ik daar al. Tsjechie heeft veel schitterende steden als Český Krumlov, České Budějovice telc, en andere steden. Rusland is deels aan het groeien, alleen komt het dan bij de rijke terecht. Na de val van de muur is het in landen als Polen Tsjechie en Slowakije en Hongarije alleen beter gegaan. Oekraine leeft nu meer onder Russische leef gewoontes. Het zegt meer dan genoeg, dat jij dit allemaal niet weet. En het verschil dus niet kent, hoe die landen de laatste 20 jaar hebben ontwikkeld. Toen ik in 1984 voor het eerst in Tsjechoslowakije kwam, was het een land, waar je geen Nederlander tegen kwam. Toen ik daar in 1992 kwam te wonen, vlak voordat het land verdeeld werd in 2en, was er al ontwikkeling en gingen de mensen beetje bij beetje meer geld verdienen. Nadat ze bij de EU kwamen ging de economie flink omhoog en ging het netto geld van een gemiddelde Tsjech ineens met 50 omhoog. Er werden nieuwe autobanen aangelegd langs Pilzen en van Dresden naar Praag. Er worden langzamerhand nieuwe rails aangelegd, om da aanvraag van bedrijven te voorzien. Nee neem dan Rusland, waar alleen rondom Sint - Petersburg en Moskou en zojuist Sotsji het in orde is. Maar als de Oekrainse president dat wil, moet hij dat doen. Maar ga jij eerst even het boekje lezen "het ijzeren gordijn". Oja heb in Rokycany gewoond een dorpje op ongeveer 30 km van Pilzen. en 100 van Praag en die wegen daar, toen ik er kwam wonen, kon je vergelijken met de slechste zandpaden bij jhe in de omgeving. Nu heeft het dorp mooie glade wegen en ligt er een autobaan waar je U tegen zegt. In Belgie zullen ze daar jaloers op zijn.

19 februari 2014 om 19:18

Het kan best zo zijn dat landen als Polen en Tsjechië daar profijt van hebben gehad. Daar ben ik inderdaad nog nooit geweest en ik zal jou dan ook vertrouwen op je woorden. Ik heb alleen mijn twijfels of Oekraïne er beter van wordt, want ik heb het idee dat ze zichzelf ermee in de vingers snijden omdat alles rond Oekraïne alleen maar duurder zal worden. Bovendien is het over een aantal jaren nog maar de vraag of Oekraïne nog zal bestaan.

19 februari 2014 om 19:31

Alles zal inderdaad duurder worden, omdat mensen ook meer te besteden zullen hebben, gewoon inflatie. Oekraïne wordt er beter van omdat het dan eindelijk een fatsoenlijke democratie zal moeten hebben, er financieel erg veel te halen valt voor het land door handel en gastarbeiders.
Als Oekraïne naar Rusland zou stappen, dán pas zou je kunnen twijfelen over of het land nog wel zou bestaan over 20 jaar. Als ze naar de EU gaan, is daar natuurlijk geen sprake van!

Ik weet dat er veel EU-haters zijn, zeker in Nederland, maar het heeft ontzettend veel voordelen! Import en export naar landen binnen de EU gaat veel makkelijker, sneller en dus ook goedkoper. Nogmaals, zeker voor Oekraïne zou het alleen maar geweldig zijn als ze bij de EU komen, en daarmee niet voor Rusland kiezen. Dat gezeur over je pak melk dat is echt niet terecht.

19 februari 2014 om 19:32

Wat jij zegt is in die andere landen ook gebeurd. Alleen doordat het duurde word, stimuleer je de economie ook. Gaat gestaag, maar het heeft wel zin.

19 februari 2014 om 17:56

Reservebankje heeft gelijk. Sinds Polen bij de EU zit zijn ze helemaal opgebloeid, ze zijn nu juist een economische powerhouse in opkomst.

19 februari 2014 om 18:01

Maar met Polen noem je ook wel een land dat de mogelijkheden heeft om door te groeien.

19 februari 2014 om 18:20

Maar kijk van waar ze gekomen zijn? Je zegt zelf dat Oekraine veel met Polen te maken heeft dus ze zullen het sowieso beter gaan hebben dan nu als geheel. De tegenstellingen zijn daar gewoon te groot, al dan niet door corruptie. Dat de massa nu demonstreerd verbaasd me niks. Ze hebben gezien hoe het hun buurlanden vergaat na toetreding en daarom willen zij ook.

19 februari 2014 om 18:36

Alle landen hebben mogelijkheden. Vroeger was het tot Krakou goed toeven in Polen, als je daarboven kwam was het net zoals Oekraine nu. Oekraine heeft zelfs al veel gehad aan het EK, deels door de EU betaald. Zegt ook weer genoeg, dat de infrastructuur daar al door betaald is.

20 februari 2014 om 13:29

Russen en Oekrainers zijn gewoon hetzelfde in principe toch? Ze spreken hetzelfde taal, cultuur, religie etc. Of heb ik het fout? Voor Wit-Rusland geldt hetzelfde. Belachelijk dat die landen gewoon niet onderdeel van Rusland zijn, dan zou Rusland in één keer af kunnen zijn van een tiental Turkische staten en Tsjetsjenie

20 februari 2014 om 14:15

In principe zijn ze allebei hetzelfde. Alleen hebben zij een eigen taal wat een soort Russische dialect is en is dat land een deel van Polen en van Rusland.

Valencia heeft al weken geleden aan de Uefa gevraagd om ergens anders te mogen spelen dan in Kiev of zelfs Oekraïne, maar werden ''gedwongen'`anders 3-0 verlies) om in Kiev te spelen om op het allerlaatste moment alsnog naar Cyprus te moeten... Mochten de wedstrijden nu alsnog afgelast worden lijkt het me niet meer dan logisch dat alle Oekraïense ploegen gewoon een 3-0 nederlaag krijgen, want er is sowieso amper tijd/ruimte om de wedstrijden in te kunnen halen en in het geval van Dinamo Kiev; Die hebben ook gewoon weken geroepen dat het veilig was in Kiev en men gewoon kon komen.

19 februari 2014 om 17:46

Inderdaad, de uit spelende ploegen mogen hier niet benadeeld door worden.

19 februari 2014 om 18:56

Zeker als je af zegt, om wat voor reden dan ook als de clubs al in het land zijn, was sowieso al geen goed idee is, een bye voor de tegenstanders en dan niet meer op terug kijken, jammer voor de oekrainers maar in elke andere situatie worden de tegenstanders benadeeld en dat is al helemaal niet de bedoeling.

19 februari 2014 om 19:40

Dus jij vind het een fout van de Oekrainse ploegen? De Uefa had al na de veiligheid moeten kijken. Zoals je zelf zegt had heeft Valencia dit al aangegeven. Dat de Uefa zich weer eens van de late kant laat zien, zegt niet dat de clubs met 3-0 moeten verliezen. Sinds afgelopen week geld er al een negatief reis advies, dus hier is de Uefa debet aan. Het speelt nu al 2 weken. De Uefa had hier dus vorige week al rekening mee kunnen houden. En ja, dat er weinig speeldata zijn, is toch echt het probleem van de Uefa en niet voor de clubs. Die kunnen een schade vergoeding eisen, aangezien de uefa de veiligheid moet waarborgen voor bezoekende clubs.

21 februari 2014 om 01:26

Nja het was eigenlijk meer gericht op Dinamo Kiev die weken hebben geroepen dat het gewoon veilig was en man rustig naar Kiev te komen. Als Dinamo tijdens de aanvraag van Valencia gewoon had gezegd dat het niet helemaal veilig was in Kiev dan was die wedstrijd al weken geleden verplaatst(naar Cyprus?) en niet op het allerlaatste moment wanneer de boel daar escaleert.

21 februari 2014 om 12:24

Dan zou ik toch maar even info opvragen als ik jou was, Dynamo heeft dit vorige week al gezegd, alleen deed de Uefa hier niks aan. Tevens vraag ik me af hoe je aan weken komt?

Hoe zou dit ooit moeten werken dan. Het schema is al behoorlijk krap en dan moet je allemaal wedstrijden uit gaan stellen omdat ze daar problemen hebben. Anders spelen ze gewoon lekker 2x uit ofzo. Misschien niet helemaal eerlijk maar je kan moeilijk straks 4 donderdagen Achter elkaar spelen.

20 februari 2014 om 16:14

had dit eerder moeten weten, mijn toto gaat eraan zo te zien, maar voetbal is niet alles inderdaad!

Zo werkt dus een goede titel. De kans is groot dat ik niet zou klikken als er stond: Dnipro Dnipropetrovsk, Chernomoret Odessa en Dynamo Kiev komen niet in actie.
Deze Europa League wedstrijden zitten in een strak schema, vraag me af hoe dit wordt opgelost.

Prima in Cyprus toch? Is het weer ook wat aangenamer om te voetballen.

Nog nooit ben ik zo blij geweest dat ik Spurs kan bekijken, alleen door Konopyankla.

mooi dat ze Vanavond in actie komen. Het is al vanavond VZ dus zeg dat dan ipv donderdag dat staat zo raar.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Shakhtar Donetsk

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
TetêMiddenvelder115
Marcos AntonioMiddenvelder110
Alan PatrickMiddenvelder102
MarlosMiddenvelder101
M. SolomonMiddenvelder102
T. StepanenkoMiddenvelder101
D. SikanAanvaller82
Voor de complete selectie: Clubpagina Shakhtar Donetsk.

In de wandelgangen

Woensdag 20 oktober
Ook Liverpool heeft zijn pijlen gericht op Ricardo Pepi. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren