‘PSV deed op slotdag van winterse transfermarkt bod van 4,5 miljoen’

Zaterdag, 8 februari 2014 om 15:00Daniel Cabot Kerkdijk • Laatste update: 15:32

/

Marcel Brands deed in januari navraag bij diverse spitsen voor het geval PSV tijdens de transfermarkt een voorhoedespeler kwijt zou raken. Zo werd onder meer het management van Sunderland-aanvaller Jozy Altidore door de technisch manager van PSV benaderd. El Comercio maakt zaterdag echter melding van een formeel bod uit Eindhoven op Stefan Scepovic. Men kreeg nul op het rekest.

Op de allerlaatste dag van de winterse transfermarkt zou PSV een formeel bod van 4,5 miljoen euro hebben uitgebracht. Scepovic, een 24-jarige aanvaller, is eigendom van Partizan Belgrado, maar speelt dit seizoen op huurbasis voor Sporting Gijón. De club uit de Segunda División heeft een optie tot koop op de Servisch international en zodoende meldde zich Brands bij Alfredo García Amado.

Garcia Amado, algemeen directeur van de Noord-Spaanse club, weigerde medewerking te verlenen. Scepovic was dit seizoen al goed voor 16 doelpunten in 22 duels en speelt een belangrijke rol in de promotieplannen van Sporting, dat momenteel tweede staat.


Poll

PSV had afgelopen maand een spits moeten halen


Gerelateerd

Meer sportnieuws

109 reacties (laatste reactie door luchini)

Is het nu iedereen duidelijk dat Brands op staande voet ontslagen moet worden?

Deze man verpest PSV per seizoenshelft meer. Die man moet eruit voordat er weer iets opgebouwd kan worden..

8 februari 2014 om 15:23

Omdat? Wat een onzin hij doet het gewoon goed. goede aankopen en goede verkopen.

8 februari 2014 om 15:26

Zou de prioriteit bij Psv niet liggen bij de verdediging? Marcel heeft en voorliefde voor aanvallers krijg ik het idee.

8 februari 2014 om 15:28

Aanvallers leveren uiteindelijk meer geld op dan verdedigers. Brands is alleen maar geïnteresseerd in geld en niet in het sportieve!

8 februari 2014 om 15:51

Goede aankopen? Wat voor goede aankopen doet Brands dan? Brands doet zulke goede aankopen dat PSV begin februari al uitgespeeld is voor CL voetbal. En nee, Cocu is geen goede trainer. Maar ik moet ook wel zeggen dat hij wel een heel erg onstabiele ploeg heeft. Net zoals de voorgaande jaren trouwens. PSV had vorig jaar dringend een verdediger nodig en toen werd Hiljemark uit de hoge hoed getoverd.

Ik moet zeggen, het verkoopbeleid is fantastisch, ik wou dat Overmars ook spelers voor zulke bedragen kan verkopen, maar het aankoopbeleid is natuurlijk een groot drama.

8 februari 2014 om 15:58

Klompie..

Dus jij bent tevreden met het huidige 'beleid' en met de positie op de ranglijst?

Ik ben echt verbaasd over veel PSV-supporters op dit moment. Iedereen kan toch zien dat Brands weliswaar geld in het laatje brengt maar totaal niet in staat is om een goede selectie samen te stellen? Van een beleid is totaal geen sprake (lees; ze doen maar wat) en de resultaten zijn keer op keer om van te huilen! Wat moet er gebeuren voordat jij (klompie) inziet dat Brands totaal niet functioneert?

8 februari 2014 om 16:03


@deeveedee Dit seizoen is de verdediging niet het probleem. De aanval loopt niet. PSV heeft te veel kansen nodig om een doelpunt te maken. Een spits zou dus echt geen slechte aankoop zijn geweest. Zeker met wat er met Matavz speelt.

8 februari 2014 om 16:28

Jongens laten we nou allemaal even lekker normaal doen. Iedereen ziet dat het niet loopt bij PSV. Maar iedere voetballiefhebber ziet toch ook dat er een heleboel kwaliteit in het elftal zit, en het ook ineens zomaar kan gaan lopen! We kunnen toch niet zeggen dat Brands een slecht elftal heeft neergezet? Het loopt niet, maar de kwaliteit is er absoluut. Roepen dat Brands er niks van kan is te makkelijk.

8 februari 2014 om 16:36

Hahahah, moet me toch kapot lachen!! Het is nooit goed!! Eerst was het PSV koopt, koopt en koopt. Dat is slecht beleid alleen maar kopen nu heeft PSV zich meer gefocust op de jeugdopleiding en is het weer niet goed. ze doen maar wat?
Haha ja daarom is hij ook TD geweest van AZ en nu van PSV inderdaad hij doet maar wat hahah. De verdediging heeft niet onze prioriteit, de aanval wel. Willems speelt steeds beter, Bruma is wisselvalig en Arias speelt de laatste tijd goed. Rekik kan nog een jaar gehuurd worden en dan kan Hendrix het jaar daarop over nemen.

8 februari 2014 om 16:36

Welke aankopen dan daar ben ik wel benieuwd naar ,verkopen kan hij wel maar dit seizoen geen enkele goeie aankoop hoor ,jeugd beleid niks en dan ook nog hiddink en een slechte coach aan nemen

8 februari 2014 om 16:41

Mijn inziens is PSV van dit moment goed te vergelijken met Ajax een aantal jaren geleden. Er wordt veel geld verdiend met verkopen, maar de aankopen zijn minder succesvol. Ze hebben eigenlijk het beste team, maar redden het steeds niet. Volgens mij heeft dat veel te maken met het mentale. Je kan beter mindere spelers hebben met een betere mentaliteit, dan dat je van verschillende teams de uitblinkers bij elkaar zoekt. Spelers hebben weinig binding met PSV en zijn vooral met hun eigen toekomst bezig. Bij Ajax maakte niet alleen de komst van de Boer maar ook de komst of doorbraak van een aantal nuchtere jongens (De Jong, Vertonghen, Alderweireld, Eriksen, etc.) het grote verschil.

8 februari 2014 om 16:47

Brands heeft er voor gezorgd dat de club bijna failliet ging. Met de torenhoge salarissen van de spelers. En dan niet kampioen worden. Brands is al een paar jaar de weg kwijt. Hij moet blij zijn dat de deal van Altidor niet door is gegaan. Dat zou ook een flop worden.

8 februari 2014 om 16:54

De geerbeer praat geen onzin hij heeft juist de salarissen verlaagd. Dat PSV geen kampioen is geworden kan je niet verwijten aan alleen Brands.

8 februari 2014 om 17:01

@baragga

Ik snap jou niet waarom zoveel haat jongen? PSV heeft haar hele selectie verkocht en dat veel opgevangen met jeugdspelers. Dus niks jeugdbeleid niks. En ojha jij moet Guus Hiddink niet kennen maar hij word na het WK de nieuwe bondscoach van het Nederlands Elftal en heeft met PSV de CL gewonnen en in
2004/05 de halve finale van de CL bereikt verder heeft hij met allerlei topspelers gewerkt en jij? Cocu die moet je nog gewoon tijd geven.

8 februari 2014 om 19:20

Goede aankopen? Noem eens een paar? Verkopen mee eens.

8 februari 2014 om 20:13

Goede aankopen ja, maar hij doet ook meer dan genoeg absurd slechte aankopen.
Het enige waar hij blijkbaar echt goed in is is het verkopen van spelers voor een goede prijs.

Bruma halen die bij HSV wekeleijks teleur stelde, Arias halen op basis van een jeugd toernooi van enkele jaren geleden (ja Arias was goedkoop maar voegt niets toe). Dan heb ik het nog niet eens over de verdedigers van vorig seizoen.

Brands is gewoon een 13 in een dozijn TD als het om aankopen gaat want naast zijn goede aankopen maakt hij ook genoeg slechte aankopen. Vooral betreffende verdedigers bank hij er niets van.

8 februari 2014 om 20:33

Heb jij Arias vandaag zien spelen Deadsr?

9 februari 2014 om 01:23

Als psv de helft van de kansen had gemaakt die ze gekregen hebben dan stonden ze nu in de top. Als je zelf niet scoort dsn zal je nooit winnen.

9 februari 2014 om 01:32

Strootman, mertens, matavz, wijnaldum. De eerste drie zijn met winst verkocht dus goede aankopen. Als maher volgend seizoen een goed seizoen maakt en voor 15 miljoen verkocht is het ook een goede aankoop geweest. Een goede aankoop word niet alleen op het veld afgerekend maar ook wanneer hij verkocht word.

9 februari 2014 om 04:09

Bruma is een goede aanwinst iedereen vergeet dat hij pas 21/22 jaar en nog moet groeien in zijn rol als verdedigingsleider, rekik is goed gehuurd maar ook nog onervaren, park is goed voor de balans, de doorstroom van jeugd is ook prima met depay en locadia en bakkali enzo komen koch en hendrix er nog aan met maher narsingh en willems, eigenlijk hebben ze een kampioens selectie alleen nog te jong en onervaren komt wel goed volgend jaar

8 februari 2014 om 15:23

Blaat , hij verkoopt Matavz toch voor 8? 4,5 bieden kan dan gewoon

8 februari 2014 om 15:33

Maar toen was Matavz toch nog niet verkocht? Hij biedt dus al terwijl de spitspositie gewoon al bezet was. Dat Matavz uiteindelijk nog vertrekt is geen argument om dit goed te praten. Aanvallen, aanvallen en nog eens aanvallen. Dat is hoe Brands denkt.

8 februari 2014 om 15:34

Dat bod is al gedaan voordat matavz verkocht is. De nederlandse transfermarkt was eind januari afgelopen. Dus zal toen dat bod al uitgebracht zijn.

8 februari 2014 om 15:57

Smk88, jij denkt niet dat Brandts allang wist dat er interesse in Matavz was?

8 februari 2014 om 16:01

Mastrnartocic..

En Brands had dat allang voorzien? En daarbij zijn de aankopen van Brands natuurlijk van te voren al een succes? Dat blijkt de afgelopen jaren natuurlijk wel. Het ene succes is nog groter dan het ander? Oogjes openen! Brands bakt er niets van en heel Nederland ziet dat, behalve een aantal PSV-supporters..

8 februari 2014 om 16:30

Als Brands bij Feyenoord had gezeten hadden ze al lang uit de financiële problemen geweest!

8 februari 2014 om 16:44

Welke aankopen van Brands zijn dan geen succes?

8 februari 2014 om 17:25

De Rijk, Matavz , Tyton.

8 februari 2014 om 17:32

Zanka, Josefzoon.

Maher?

8 februari 2014 om 17:46

@pparzyszek

Even uit het hoofd :

- Marcelo
- Vukovic
- Berg
- Derijck
- Tyton
- Matavz

En dat zijn spelers waar voor is betaald en sportief toch tegenvielen. Dan houden we nog geen rekening met Maher en Narsingh die het tot op heden ook niet hebben kunnen waarmaken maar waar nog verandering in kan komen.

Je kan Brands vooral verwijten dat hij er steeds in slaagt onevenwichtige selecties te creëren. In 2010/2011 verkocht hij Afellay in de winterstop en bleek dat zijn aangetrokken spits (berg) tekort schoot. In 2011/2012 smijt Marcel Brands met miljoenen, maar vergeet zijn verdediging te versterken. Het gevolg is dat het elftal ten onder gaat aan de verdedigende zwakte. In 2012/2013 zou je denken dat hij geleerd zou hebben van het vorige seizoen, niks blijkt minder waar te zijn. Hij haalt in de zomer Van Bommel en Narsingh en in de winter brengt hij Advocaat de overbodige Hiljemark. Achterin haalt hij alleen de transfervrije Zanka die terug keert van een ernstige blessure. Vervolgens gaat zoals vele al zagen aankomen het achterin opnieuw mis bij PSV en grijpt het opnieuw naast de landstitel.

Afgelopen zomer heeft Brands bijna alle sterkhouders laten vertrekken, in hoeverre dit vrijwillig is geweest zullen we aan de jaarcijfers van 2013/2014 gaan zien over enkele maanden. Maar het gevolg is een ploeg die ervaring en kwaliteit mist, waardoor het elftal in de herfst als een kaartenhuis in elkaar dondert. Hoe de huur van Ruiz gaat uitvallen wil ik nog even afwachten, maar ik twijfel zeer of Ruiz zijn dure huursom waard zal zijn en wat het sportieve effect zal zijn.

Al met al moet je concluderen dat Marcel Brands een handelshuis uitstekend kan runnen, maar dat is PSV niet. Tenminste, naar mijn weten is PSV een voetbalclub waar prestaties op het veld moeten zijn. En daar ontbreekt het aan, dus ik snap best dat er vraagtekens bij Marcel Brands gesteld mogen worden, zijn beleid heeft sportief in ieder geval bijzonder weinig vruchten afgeworpen.

8 februari 2014 om 17:57

Helaas valt momenteel ook Narsingh onder dat rijtje, al zie ik hem en Maher wel gewoon weer naar de top gaan.

Verder, Ruiz is een onlogische en onnodige huur geweest, net als Berg toen was. De huur van Schalk lijkt me nou ook niet echt nodig geweest, want je kan altijd een spits uit de jeugd doorschuiven.

Schaars heeft tot nu toe ook niet gebracht wat er verwacht werd en hetzelfde gold voor Vennegoor, Castro, Van Bommel en Bouma.

Marcelo natuurlijk niet te vergeten, dat was geloof ik zijn eerste aankoop.

Er staat wel wat goeds tegenover, zoals Wijnaldum, Strootman, Willems en Mertens en de huur van Rekik en verder zijn er wat degelijke aankopen zoals Waterman, Hiljemark, Park en Hutchinson geweest. Maar over het algemeen is het meeste tegengevallen.

8 februari 2014 om 15:36

Ontslagen? Niet meer dan logisch dat je een veel scorende spits wilt halen als de kansen er niet ingaan. In de zomer genoeg verkocht dus budget genoeg he flapdrol. En hoezo paniekaankoop? Is gewoon voor de toekomst en die ziet er prima uit in Eindje!

8 februari 2014 om 15:54

Ik kan je vertellen dat zowel Brands als Sanders PSV weer financieel gezond hebben gemaakt! Dat het sportief gezien minder gaat is inderdaad waar. Maar het financiële aspect is belangrijker voor het voortbestaan en de gezondheid van de club.

Wil je dan een spits uit het tweede er neerzetten? Niemand uit het tweede is op dit moment goed genoeg voor het eerste.

Jij denkt dat het vertrek van: Waterman, Manolev, Derijck, Marcello, Bouma, Engelaar, Strootman, Lens, Mertens, Hutchinson, Toivonen en Matavz allemaal wel even opgevangen kan worden met eigen jeugd! Dat hoor ik zo vaak en vind ik toch zo simpel gedacht! dat zijn 12 spelers! 12 basisspelers vorig jaar! En dan ook nog de blessure van Wijnaldum! Ja hoor 13 spelers opvangen vanuit de eigen jeugd… Dream on..

8 februari 2014 om 16:40

Je huurt toch geen Ruiz, die totaal geen ritme heeft, terwijl je Narsingh (de in vorm op Robben na beste NL rv), Jozefzoon, Park, Wijnaldum, Bakkali en Depay daar (zouden) kunnen spelen. Ruiz kost heel veel geld per wedstrijd en hij kan niet eens alles spelen (door blessures etc.). Op het moment dat je weet, dat je Willems, Koch, Hendrix en Brenet hebt, die zonder aankopen in de basis zullen staan, moet je gerichte aankopen gaan doen. Ik vind overigens dat Manolev gewoon prima kan (kon) afwisselen met Arias, maar dat terzijde. Je hebt dus 2 talentvolle cv's en 2 backs die alleen kunnen aanvallen. Dan is het feit dat je Rekik huurt, begrijpelijk. Maar dat je geen lb haalt van niveau en dat je dan Bruma haalt, een zogenoemd talent, ook jong, die nog niets bewezen heeft, voor miljoenen, terwijl je al 3 jonge, talentvolle cv's hebt, snap ik niet. Je moet dan juist een routinier halen voor die positie. Ik noem nu even een klein aantal ervaren en Nederlandse opties (destijds) Bouhlarouz, Maduro, Heitinga. Dan heb je ook nog op het middenveld 2 spelers die op 10 kunnen en nog een talentvolle Vloet. Waarom haal je dan Maher voor heel veel geld? Het pakt niet eens goed uit, maar als je (de ervaren) Toivonen gewoon laat spelen (in de spits of als cam/10), heb je ook nog een scorende, ervaren speler in je elftal. Je hebt ook Ritzmaier, Van Ooijen en Hiljemark, voor de cm/cvm en Park kan daar wss ook spelen, waarom haal je dan Schaars, en geen spits? Ik vind dat Brands het enkel financieel goed voor mekaar heeft gekregen.

8 februari 2014 om 17:12

Ruiz is een topspeler in de Eredivisie. Jozefzoon speelt met Jong PSV mee, Wijnaldum heeft dit seizoen duidelijk laten zien goed te spelen als rechtsmidden/linksmidden en niet als rechtsbuiten, Depay is een linksbuiten net als Bakkali. Dus we hadden alleen maar 1 rechtsbuiten van niveau die net terug is van 1 jaar lange blessure Narsingh. Dat Ruiz nu opeens geblesseerd was voor 1 wedstrijd kon PSV ook niet veel aandoen. Bouhlarouz? Nee die gaat ons niet helpen, Maduro naar Psv? Heitinga heeft een hoog salaris.

Misschien omdat PSV met 10'en speelt? De bedoeling was dat Toivonen zou vertrekken en PSV had een akkoord met Norwich City voor 6 miljoen maar Toivonen wilde niet dus moet je nou een talent als Maher niet halen omdat een rotte appel als Toivonen denkt bij een grotere club te kunnen spelen? Dat Maher nu zo speelt had niemand verwacht. Ritzemaier was aan het begin van het seizoen nog niet goed genoeg voor PSV en van Ooijen ook niet. Hiljemark alleen als CVM kan hij niet aan hij moet naast een Schaars spelen. Schaars is gehaald voor wat ervaring en Park kan niet als CVM spelen.

8 februari 2014 om 19:32

Altidore is een prima versterking voor PSV hoor

Paniek probeer aankoop nummer zoveel. Wat is psv toch erg afgegleden de laatste jaren.

8 februari 2014 om 15:36

Elke club doet dit, keer op keer. Dat is heel normaal. Er komt alleen af en toe wat naar buiten, maar los daarvan gebeurd er nog zoveel. Heel normaal.

8 februari 2014 om 16:09

ken jij die gast dan? Dat je het een paniek aankoop noemt! Wie weet staat die jongen al 2 jaar op een lijst… Makkelijke reactie weer. Niveau gaat lekker omlaag hier op vz

Relevant of niet dit artikel, Marcel is wel de man die in paniek meteen een aanvaller wil halen he?

Ik denk dat ze veel beter juist ervaring in het centrum van de verdediging hadden moeten halen. Ik was bijvoorbeeld voor Heitinga gegaan. Voor mijn gevoel hebben ze aanvallers genoeg. En er zijn genoeg die ook in de punt van de aanval kunnen spelen zoals nu bijvoorbeeld ook Ruiz.

8 februari 2014 om 15:31

Heitinga was nooit gekomen. Hij wilt voor één club terugkeren in de Eredivisie en dat is Ajax. Dan gaat hij niet bij PSV rondlopen.

Ik vind het sowieso domme aankopen, maar die cijfers van die jongen liegen er niet om. Als je zo'n spits kan binnen halen en nog steeds winst maakt op een dramatische spits die je weg doet, niks mis mee.

Alleen ben ik het helemaal met je eens dat ze in de verdediging versterkingen moeten halen.

8 februari 2014 om 16:44

Bouhlarouz en Maduro waren ook Nederlandse mogelijkheden, maar ze hebben volgens mij niet eens een poging gedaan om een ervaren cv te halen, a la Moisander.

8 februari 2014 om 17:15

Dat is het probleem van Psv. Hun hebben een mentaliteit van: 'als we er vier tegen krijgen, moeten wij zorgen dat we er vijf kunnen maken.' Die mentaliteit klopt voor geen hout natuurlijk. Maar dat idee krijg ik een beetje van alle transfers.

8 februari 2014 om 17:42

Vraagje welke spelers leveren het meest op?
1. Aanvallers
2. Middenvelders
3. Verdedigers
4. Keepers

PSV heeft geïnvesteerd in aanvallers met een doel er winst op maken om geld binnen te halen wat brood nodig was. Dat heeft Marcel Brands goed gedaan en als we ook nog eens kampioen werden hoefde 1 speler niet weg van Lens, Strootman of Mertens. Nu is er een nieuwe weg ingeslagen en daar ben ik blij mee spelers als Depay, Zoet, Willems, Locadia en Hendrix zijn/worden allemaal topspelers in de Eredivisie en met Wijnaldum, Maher, Bruma, Arias en Narsingh hebben we mits in vorm ook gewoon topspelers. In de zomer moet er een vervanger voor Tyton komen(gomes), Als Rekik blijft hoeft er geen vervanger bij wel als hij vertrekt een CV die ervaring heeft en nog een hoog niveau heeft (eredivisie begrippen), Zanka weg doen en Koch doorschuiven, Brenet naar Jong PSV sturen hem moet je rustig brengen en Verheagh halen. Als spits zie ik graag een meevoetballende spits komen misschien iemand uit Brazilie ofso.

8 februari 2014 om 18:01

Ik zie verdacht veel het woordje 'als' bij jou terugkomen. Dat is namelijk precies het mankement van Psv, 'wat als' scenario. Kampioen worden was vrij duidelijk dat dat niet ging lukken vorig seizoen, ondanks een paar goede spelers.

Als jullie alsnog kampioen waren geworden, waren het alsnog aanbiedingen die je niet kon weigeren. Alle credits naar Brands. Die nieuwe weg met waar jij zegt worden of zijn topspelers, ben ik het niet mee eens. De enige topper is Depay en daar zal het bij blijven. Willems kan er niks van, nee echt niet. Hendrix misschien, maar dat duurt nog even.

Dan noem jij Arias en Bruma die topspelers zijn als ze in vorm zijn. Daar gaat het al fout. Bruma is al jaren hopeloos uit vorm en Arias.. Tja, ik ben er niet kapot van. Een vrij domme rechtsback.

In de zomer Gomes halen lijkt me een mooie optie. Ook realistisch overigens. Rekik blijft niet, die gaat terug naar Manchester City. Er valt dit seizoen namelijk geen eer te behalen bij Psv, dus die gaat lekker terug naar Engeland. Paul Verhaegh komt ook niet. Dat weet ik nu al. Die zit daar prima bij Augsburg. Aanvoerder en het bevalt hem prima.

Als spits iemand uit Brazilië halen, lijkt me ook sterk. Maar wie weet toveren ze iemand uit de hoge hoed.

Maar het probleem is, PSV moet winst maken. Waarom huren ze dan in godsnaam Ruiz en Rekik? Koop dan spelers... Ik vind één miljoen voor meneer Ruiz voor vijf maanden, pure geldverspilling.

8 februari 2014 om 18:48

Stel PSV was vorig jaar kampioen dan had het 8 miljoen euro extra gekregen door de CL. Dan zou het verkopen van Strootman of Mertens niet nodig geweest zijn. Omdat zij nog meerjarige contracten hadden. (lens volgens mij nog een contract van 1 jaar). Jij vindt alleen Depay een topper? Jeroen Zoet is zeker een topkeeper in de Eredivisie. Doet her erg goed en houdt erg veel penalty's tegen. Heeft al een aantal punten voor PSV gepakt dit seizoen (tegen AZ was zijn beste). Willems kan er niks van? Onzin, hij is een erg goede back die nog wisselvallig is. Tegen Cambuur speelde hij goed, en eigenlijk al het hele jaar (2014). Hendrix is nog jong 18 jaar en als verdediger blink je pas echt uit op een latere leeftijd. Arias begon slecht, maar moest gewoon nog wennen. Nu speelt hij gewoon goed en scoort een 6,5 voor mij. Is ook pas 21 jaar en International van Colombia die naar het WK gaat, hij kan zeker wat hoor. Van Bruma ben ik ook geen grote fan maar hij speelde aan het begin van het seizoen ook gewoon goed hoor. Misschien was een ervaren CV halen verstandig geweest voor hem. Verheagh zie ik zeker wel komen hoor speelde tegen PSV nog in de winterstop en heeft in de jeugdopleiding van PSV gespeeld.

8 februari 2014 om 18:54

En eey ben je PSV - Twente aan het kijken?
Arias domme back?

8 februari 2014 om 19:20

Zucht, die opmerking voelde ik al aan komen. Hij speelt een leuke wedstrijd en meteen moet ik kijken. Toevallig ben ik aan het kijken en dit is nu al in mijn ogen zijn beste wedstrijd van het seizoen.

Wat je hierboven zegt, ben ik het mee eens. Behalve Willems. Daar zal ik nooit fan van worden. Verwaand ventje vind ik het.

Verhaegh acht ik onhaalbaar, maar ik bedoel, wie zijn wij? We zullen het zien toch volgend seizoen?

En Jeroen Zoet was ik vergeten, excuses. Dat vind ik een uitstekende keeper

Weer paniek, zonder visie!
Man wat een angstige man!
Angst is nooit een goede raadgever.
Als hij hem gehaald had wie had er op de bank gemoeten?.........locadia, Matavz was nog niet verkocht, man wat een geld verspilling, terwijl ze een ervaren leider in he veld moeten hebben, wat een klojo

8 februari 2014 om 15:38

In de winterstop was er al interesse voor Matavz. Met Matavz en Locadia heeft PSV 2 spitsen, Jong PSV heeft nu Schalk dat zegt al genoeg. Nu word Matavz verkocht en heeft PSV nog maar 1 echte spits.

Paniek geen visie? Als dat het geval zal zijn had hij wel een hoger bod gedaan of een andere spits gekocht. Hij ziet gewoon kansen op een positie die niet goed genoeg bezet is bij Psv.

Dus hou je calimero gedrag voor je met je paniek en geen visie want je maakt jezelf belachelijk.

8 februari 2014 om 16:34

Veel mensen hier schijnen die jongen te kennen geloof ik, want ze noemen het een paniekaankoop. Het verhaal is gewoon zo; ''he een stukje over Psv, laten we weer eens totaal primair gaan reageren op een negatieve manier'' De beste en origineelste over Brands zijn nog ''leert hij het nou nooit'' ,''paniekaankopen'' en ''ik dacht PSV meer eigen jeugd een kans zou geven'' haha zo lachwekkend. even 13 man opvangen met eigen jeugd! Ja dream on! Zo simpel allemaal die reacties

Natuurlijk de resultaten zijn niet goed, maar financieel is het PSV lange tijd niet zo goed gegaan. De salarissen zijn gehalveerd en er wordt veel aan transfers verdient. Financiele stabiliteit is het belangrijkste.

8 februari 2014 om 16:31

Niks mis mee...psv heeft hard een scorende spits nodig. Ik ken deze spits niet maar als een Spaanse 2e divisie club hem niet laat gaan voor 4,5 miljoen laat gaan, dan zal het wel wat zijn. Matavz eruit voor 8 miljoen, deze erin voor 4,5...een betere spits en 3,5 miljoen over, dat lijkt me een goede deal

8 februari 2014 om 17:33

Allemaal maar paniekvoetbal, eerst voor een goed team zorgen, dan verder sleutelen. Koop een leider in het veld!!

denk dat als heitinga terug komt in de eredivisie dat hij dan alleen naar ajax gaat

@erresses

Op zo'n beetje elk bericht over psv zit je te zeiken op brands en psv, we weten het onderhand wel.

Mensen, rustig aan. Het is een gerucht uit 1 Spaanse krant.
Iedereen reageert alsof het echt zo is.

Iedereen klaagt over de aankopen van Brands', maar zo lang hij zijn eigen miskopen met winst blijft verkopen kun je niet zeggen dat hij ondermaats presteert.

8 februari 2014 om 16:15

Dat kun je wel. Het gaat niet om winst maken maar om titels. Brands lijkt john de mol wel. Als een programma maar veel oplevert doet de kwalitiet er niet toe.

8 februari 2014 om 16:33

Brands moet een selectie samenstellen en geld verdienen, de spelers moeten kampioen worden. Slappe actie om nu Brands de schuld te geven van de slechte resultaten

8 februari 2014 om 16:38

Het gaat erom dat je geld verdient! Zo niet, dan is het snel afgelopen met je club! Jij runt toch geen bedrijf mag ik hopen met je ''het gaat niet om winst maken''.

Dat bedrag had ie op virgil van dijk moeten bieden. Marcel kickt een beetje te veel op met winst doorverkopen en weigert echt te investeren op plekken waar het moet.

8 februari 2014 om 16:21

Wat dan? In de winterstop nog een CV erbij? Naast Bruma, Rekik, Zanka, Hendrix en ( Derijck nog speler van PSV en Koch die uitstkend speelt in de JP ?)

8 februari 2014 om 16:41

Was niet gek geweest hoor, Rekik en Bruma zijn geen slechte verdedigers maar concurentie is altijd goed, Hendrix is op meerdere plekken nodig en Koch lijkt me er nog niet klaar voor terwijl Zanka echt tekort komt.

8 februari 2014 om 16:45

Rekik is gehuurd toch? Dan is het niet zo gek..

Tjonge jonge wat een dom volk tref je toch aan op Vz.

Ten eerste is het bericht afkomstig van El Comercio, een lokaal blaadje uit Gijon en nog niet bevestigd door de PSV Directie of een van de bekende PSV-watchers.

Ten tweede, indien dit waar mocht zijn, dan heeft Brands niets anders gedaan dan anticiperen op de Russische transfermarkt die nog bijna geheel Februari open is.
Rubin Kazan had al voor 1 februari bij PSV geinformeerd of Matavz niet te huur was en hun belangstelling duidelijk kenbaar gemaakt.
Aangezien bij een vertrek van Matavz de spitspositie niet dubbel bezet is (mogelijke kandidaat Toivonen is vertrokken, in Jong PSV is (nog) geen vervanger aanwezig en Ruiz heeft al direct aangegeven dat hij toen jaar geleden voor het laatst in de spitspositie gespeeld heeft), dan heeft Brands voortvarend proberen te handelen indien Matavz weg zou gaan voor een bod wat niet geweigerd kon worden.

En natuurlijk heb je hier op VZ dan weer zeikerds die in hun kortzichtigheid het woord visie gebruiken en daarvan niet eens de betekenis weten.

8 februari 2014 om 17:33

Had PSV dan, in plaats van Ruiz, niet iemand kunnen huren die ook in de spits uit de voeten kon? Lijkt mij logischer, want alleen Locadia en Matavz kunnen in de spits uit de voeten, beiden presteerde (nog) niet echt en zoals je aangeeft; de interesse in Matavz was al kenbaar gemaakt. Dan klopt het toch niet als je een buitenspeler haalt, terwijl je al Bakkali, Depay, Jozefzoon, Narsingh en Park heb voor de vleugels. Eigenlijk waren de vleugels en de positie van aanvallende middenvelders al goed bezet en dan haal je Ruiz in plaats van een spits....

Het kan aan mij liggen, maar ik vind dat helemaal niet logisch.

8 februari 2014 om 17:45

Ruiz is aangetrokken om wat meer ervaring in te brengen waaraan de jeugdige spelers zich zouden kunnen optrekken.
Bovendien is het een multi-functionele speler die op meerdere posities ingebracht kan worden.
Dat je Jozefzoon noemt is een lacher, want die is puur aangetrokken voor de breedte en niet voor de basis tegen een uiterst lage transfersom.
Bakkali is van origine een linkerspits en gold als backup voor Depay en is vanwege blessures versneld doorgestroomd.
Narsingh komt uit een langdurige blessure waarvan de verwachting is dat hij pas in maart/april weer zijn oude niveau bereikt heeft.
Park is geen rechterspits, maar een rechtermiddenvelder. Als rechterspits is het een noodverband.
Bovendien is ook nog Toivonen vertrokken.
De huur van Ruiz is dus zo logisch als maar zijn kan.

Als ik Psv'er zou zijn dan had ik actie ondernomen tegen Marcel Brands, want die blijft aanmodderen. Ik zeg het nu al minimaal twee jaar dat Marcel Brands niet geschikt is. Telkens bewijst Brands weer niet geschikt te zijn voor zijn functie als technisch directeur.

Psv'ers wijzen dan vaak op de prijzen die Brands voor spelers krijgt bij transfers. Die zijn vaak ook echt hoog, dus Brands is inderdaad een voortreffelijke verkoper. Echter is een goede verkoper zijn niet genoeg. Je moet ook een beleidsmaker zijn om de club vooruit te helpen, iets op te bouwen.

Om iets op te bouwen moet je naar de lange termijn kijken. Daar ontbreekt het aan. Toch krijgt hij elke zomer weer het vertrouwen van de PSV supporters, omdat hij weer met mooie praatjes en een nieuw beleid groots uitpakt. Dat zoveel Psv'ers erin trappen verbaast mij.

Marcel Brands heeft ervoor gezorgd dat alles wat nu bij PSV rondloopt bij PSV gekomen of gebleven is. Brands is daar 100% verantwoordelijk voor geweest en dus, in mijn ogen, ook 100% verantwoordelijk voor. Hij begon met tientallen miljoenen transfergeld, mocht kopen en aanstellen wie hij zelf wilde en kreeg de tijd iets moois op te bouwen. Jongens, na drie jaar is dit het resultaat.

Zijn jullie tevreden?

8 februari 2014 om 16:38

Nee niet echt, je hebt een punt maar ik vind dat over de selectie niet gek is nagedacht.
Locadia en Depay waren er al langer klaar voor en die gok(?) kon genomen worden. Op rechtsvoor stond Narsingh, ik denk niet dat ik dat hoef uit te leggen. Maher was een topper bij AZ en niemand had er rekening mee gehouden dat hij zo slecht zou spelen, kan je niemand verwijten behalve Maher zelf. Schaars is geen gekke aankoop, geen topper maar ook geen drama. Park is een goede aankoop want hij voegt veel toe(als een van de weinigen). Willems stond er al met Tamata als backup, terwijl ook Heesakkers eraan komt. Een extra linksback klinkt overbodig. Rekik en Bruma is een fout van Brands geweest. Beiden vrij onervaren, en met Zanka is er niet echt bepaald concurentie, een extra CV had erbij gemoeten. Op rechtsback was Brenet een goede backup terwijl Manolev er nog was als 3e rechtsback. Arias was een gokje. Zoet had zich bewezen en mocht hij falen dan zou Tyton er nog zijn geweest. Ik vind dat het wel meevalt qua selectie samenstellen, ik probeer me in Brands te verplaatsen en als ik dit voor het seizoen zo zou bekijken was ik een stuk optimistischer geweest over PSV dan dat ik dat een half jaar later ben.

8 februari 2014 om 17:27

Als jij tevreden ben met spelers als Arias, Brenet, Heessakkers, Tamata, Zanka, Locadia.. Tevreden ben met normaal gesproken drie huurspelers in de basis (rekik, Park en Ruiz).. Tevreden ben dat Toivonen zo lang bij de groep bleef.. Twee miljoen (of was het meer) uitgegeven wordt aan Hiljemark om een half jaar ingewerkt te worden bij PSV als vervanger van Van Bommel of Strootman om vervolgens alsnog andere spelers et halen en op te stellen... Jozefzoon speciaal kopen omdat Narsingh geblesseerd was en vervolgens een nog duurdere huurspeler halen omdat Narsingh nog niet helemaal fit is (twee keer een speler halen voor hetzelfde)... Als iedereen fit is van Ruiz, Park, Maher, Wijnaldum, Depay en Narsingh twee spelers op de bank moeten zitten.. (om over Jozefzoon en Bakkali te zwijgen).

Ik begrijp niet dat Toivonen nog mocht spelen. Ik begrijp niet dat, als er al zoveel verandert in de selectie, geld uitgegeven wordt voor de derde rechtsback van Sporting die nauwelijks tot niet beter is als Manolev (dan had ik op die positie de rust bewaard)... Ik begrijp niet dat Ruiz en Jozefzoon allebei gehaald worden omdat Narsingh geblesseerd is.. Ik begrijp niet dat Hiljemark een een jaar geleden voor twee miljoen (of meer) gehaald werd als vervanger van Van Bommel of Strootman, maar bij het vertrek van beide spelers nog steeds reserve is... Ik begrijp niet dat Brands een ongelukkige Zanka houdt als hij met Hendrikx en Koch twee getalenteerde, gemotiveerde spelers heeft die echt niet minder zijn dan Zanka..

8 februari 2014 om 17:58

Arias en Locadia zijn alle bij nog jong en spelen wissel valig. Locadia speelt in een eiland mede doordat komt hij niet vaak in een scoring's positie en als hij daar komt is het meestal heel ongelukkig dat hij de bal krijgt en dan is het lastig scoren maar tegen Cambuur scoorde hij toch nog de winnende, ik zou hem zeker nog behouden als PSV zijnde. Arias is een Colombiaans international en Brands had hem een keer aan het werk gezien op een toornooi in Zuid Amerika. Niet voor niet heeft Sporting hem gehaald. De zaak-Toivonen kon PSV niks aan doen PSV had een akkoord met Norwich City voor 6 miljoen, maar Toivonen vond zich zelf goed genoeg voor een club die CL speelt. Hiljemark is geen CVM maar een die ernaast speelt dus hij moet naast Schaars spelen. Als 2 van je middenvelders weggaan en je jeugdspelers zijn er nog niet goed genoeg voor. Waarom zou PSV Zanka verkopen? Omdat hij ongelukkig is? PSV wilt een bedrag van 1 miljoen en Zanka heeft nog een meerjarig contract PSV kan dat zeker vragen. Of moest Marcel Brands, Marcelo, Toivonen etc. etc. ook maar voor niet laten gaan omdat je in de jeugdopleiding spelers hebt die beter zijn ofso.? Gelukkig niet!

8 februari 2014 om 18:17

Helaas maak je - wederom - een aantal aanname vergissingen.

Jozefzoon is van origine een linkerspits en geen rechterspits en voor de breedte (niet voor de basis) aangekocht. Hoezo dubbelop?
Arias is Columbiaans international die - als een van de weinigen - na een definitieve basisplaats een groeicurve doormaakt.
Hendrikx is versneld doorgestroomd vanuit de A-Jeugd via Jong PSV naar de eerste selectie en geld als backup voor het CV duo en ook voor de linkervleugelverdediger positie.
Koch is dit seizoen redelijk bezig bij Jong PSV (na een zwaar teleurstellend seizoen daarvoor) en nog steeds te licht voor de A-selectie, dus het aanhouden van Zanka ois logisch.
Voor het seizoen is al besloten om Manolev te verkopen indie de mogelijkheid zich daarvoor aandiende. Hij was vaste speler bij Jong PSV terwijl Arias en Brenet het moesten uitmaken voor de bezetting van de rechtervleugelverdediger positie.

Over Hiljemark heb je een (klein) beetje gelijk.
Dat hij sporadisch in de basis verschijnt heeft te maken met het feit dat zijn taktische ontwikkeling achterblijft (te impulsief, te druistig)

8 februari 2014 om 17:38

Valt me vies van je tegen, de Toekomst.

Er is wel degelijk een lange-termijn beleid wat bestaat uit een 5-tal kernpunten en door Sanders afgelopen mei is gepresenteerd.
Een aantal zaken (zoals de jeugdopleiding herstructureren en van een financiele injectie voorzien, het betrekken van oud-PSV internationals bij de opleidingen, het vastleggen van talentvolle (jeugd)spelers met langdurige contracten) is al gerealiseerd.
In 2019 dient de helft van de PSV selectie uit eigen opgeleide jeugd te bestaan (i.c. 13 van de 26 contractspelers). En ook daar loopt PSV op vooruit.

Dat de resultaten tot nu tegenvallen is een waarheid als een koe, maar niemand had kunnen voorspellen dat een van de meest talentvolle middenvelders in een paar maanden tijd is veranderd in een zeurderig typetje zonder besef van eigen falen, om maar eens een voorbeeld te noemen.

Dat jij ook aan die stemmingmakerij meedoet...

8 februari 2014 om 18:22

Aangeven dat PSV beter verdient dan Brands en dat onderbouwen stemmingmakerij noemen duidt op een ontkenningsfase, domheid of naïviteit.

Ik denk dat Brands nog bij PSV zit, omdat veel PSV supporters te trots zijn toe te geven dat iets bij PSV niet klopt. Alles wordt altijd goedgepraat op internet, terwijl het (op veel aspecten) duidelijk niet goed gaat. Ga daar vooral mee verder, want zelfs spelers als Maher pikken dat op. Die denkt ook dat alles goed gaat bij Psv.

Oogkleppen op en gaan!

Brands is een uitmuntend verkoper, maar niet in staat een evenwichtige selectie samen te stellen. Hadden ze vorig jaar geen verdedigers, dit jaar laten ze al het scorend vermogen vertrekken. Voor het seizoen begon heb ik al gezegd dat dit jaar niet de verdediging, maar de aanval het probleem zou worden. Er is ruim 50 miljoen binnengekomen, had dan een leuke spits gekocht in de zomer

8 februari 2014 om 16:39

Een leuke spits? Locadia was er meer dan klaar voor en we hadden Matavz al, zo wordt je al gauw een koopclub ja..

Ik vraag me dan af waar die 55 mlj dan is gebleven, want een club als PSV hoort gewoon in de top 3.
Conclusie is gewoon heel simpel: Er is verkeerd geinversteerd, want als je kijkt naar bijvoorbeeld Maher die is aangetrokken en meneer Brands ging er blindelings van uit dat deze man gewoon zou presteren, want anders zou er nog geinversteerd worden in een vervangende speler of zou een jeugdspeler doorschuiven.

8 februari 2014 om 16:57

Lees de reacties terug in het forum waarin stond dat PSV interesse had in Maher, iedereen had er vertrouwen in en sommigen noemden PSV gelijk alweer kampioenskandidaat nummer 1. Als je een door jou zo benoemde 'conclusie' wil trekken, doe dat dan niet als je niks zinnigs te vertellen hebt.

Brands gaat gewoon nog effe lekker door. Gewoon laten zitten waar hij zit dan houden wij de komende jaren een concurrent minder.

Alle "kenners" hier (hoofdzakelijk van 1 club ) weten het allemaal zo goed : Brands moet eruit want het enigste wat hij goed doet is spelers verkopen voor een veelvoud waarvoor ze zijn aangetrokken.
Wie zou dan toch die (goed verkochte) spelers hebben aangetrokken??????

8 februari 2014 om 17:20

Gaat het in het voetbal om zoveel mogelijk winst maken, zo goed mogelijk presteren of een combinatie van beide? Bij jullie slaat de balans namelijk behoorlijk naar 1 kant uit. En voor zover ik weet als "kenner van die "ene club" doen wij het ook niet echt verkeerd de laatste jaren, alleen presteren wij ook nog aardig op drie fronten en niet alleen de eerste paar wedstrijden.

Klinkt als een goede spits, misschien in drie zomer nog een poging wagen!

Het scheetl dat Ruiz maar zo'n €65.000 per wedstrijd kost. Geld genoeg daar en anders betaalt de gemeente Eindhoven gewoon weer. Ik zie het probleem niet... Koop er nog maar 1, koop er nog maar 2, koop er nog maar 3..... Lang leve het moderne voetbal.

8 februari 2014 om 18:47

doe niet zo raar man, ajax betaalde ook 6 miljoen voor twee middelmatige spelers (duarte en van der hoorn)

9 februari 2014 om 00:10

Je bedoelt misschien verkoop er nog maar 1 verkoop er nog maar 2....

Je weet dat psv nu voor bijna 60 miljoen heeft verkocht in een half jaar met dries mertens, marcelo, lens, strootman, nijland, pieters, toivonen en matavz. en ze hebben maar voor 11 miljoen gekocht (schaars, arias, maher en bruma)

Nooit doorgebroken bij Club Brugge, nu topschutter in de Segunda Division. Zijn broertje Marko speelt voor Olympiakos.

lol scepovic, schandalig slechte spits. heeft geen bal goed geraakt bij club brugge

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
10.NEC00
12.PSV00
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
R. SchmidtUnknown
Y. MvogoKeeper
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

73 fans
Aanvaller, 31 jaar

In de wandelgangen

Zondag 1 augustus
Erik Palmer-Brown heeft de mogelijkheid om zijn carrière voort te zetten in de Serie A. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren