Brands polste Altidore: ‘Voor als er iets zou gebeuren met de spitsen’

Zaterdag, 1 februari 2014 om 09:24Erik van Dam • Laatste update: 09:35

Marcel Brands deed de afgelopen dagen navraag bij Jozy Altidore van Sunderland. De Amerikaanse spits, die twee seizoenen actief was bij AZ, werd gepolst voor een overstap naar Eindhoven. Brands wilde een optie achter de hand hebben, voor het geval er ‘iets’ zou gebeuren rond de spitsen in de selectie van PSV. Omdat actie rond Jürgen Locadia en Tim Matavz uitbleef, liet Brands het rusten.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Jozy Altidore zou een meerwaarde zijn geweest voor PSV


Gerelateerd

Meer sportnieuws

43 reacties (laatste reactie door bondskoots)

Blijkbaar speelde er iets rondom de heren, anders ga je niet al polsen....als je weet dat er een bod is gekomen, dan ga je om je heen kijken. Als je weet dat er 0 interesse is, geen mails en telefoontjes ontvangt over de spitsen, ga je ook niet rondkijken! Zeg er dan gewoon bij: er speelde iets rondom Matavz of Locadia...

1 februari 2014 om 11:27

Jij gelooft Brands dat was omdat Locadia (wie zou hem nou willen hebben?) en/of Matavz (zou kunnen maar lijkt me heel sterk in deze wintertransferperiode) mogelijk zou vertrekken? Ik geloof er helemaal niks van.

1 februari 2014 om 11:42

Wat zegt Brands hier wat verkeerd is? Elke club heeft een schaduw lijst waar spelers opstaan als er een vertrekt. Locadia wie hem wilt hebben? Everton toonde interesse, Aston Villa ook en volgens mij Liverpool. Matavzs kon vorig jaar in de winterstop ook vertrekken voor en bedrag van 8/9 miljoen in de winterstop.

1 februari 2014 om 12:59

Beste man, je hoeft me natuurlijk niet te geloven, maar ondanks dat er niet over gesproken is, ligt dit wel degelijk voor de hand

1 februari 2014 om 14:40

Er is volop interesse vanuit Engeland (Aston Villa vooral) geweest voor Locadia. Matavz werd ook al enkele keren in verband gebracht met Fiorentina, Malaga, Benfica. Zo gek is het dus zeker niet dat je alvast nadenkt over een opvolger.

1 februari 2014 om 14:26

PSV-ADO hij kon ook gewoon een langdurige blessure bedoelen..

Wat een slapjanus die Brands wees gewoon een man en zeg gewoon eerlijk dat altidore een te hoog salaris verdiende. Alsof er clubs Matavz en locadia willen overnemen.

1 februari 2014 om 09:44

Lazio zit al achter Matavz aan sinds hij begon te scoren bij Groningen, maar meneer Brands denkt dat hij een spits a la Klose heeft dat hij 10 miljoen minimaal vraagt. Moet ook wel aangezien Matavz PSV 7 miljoen heeft gekost. En Locadia word vroeg of laat weggekaapt door Liverpool aangezien zij in hem hun toekomstige nr 9 zien (vraag me ook niet waarom)

On: Altidore ipv van Matavz zou ik zeker hebben toegejuicht. Sterke spits die ballen WEL kan vasthouden in de spits, iets wat nu totaal ontbreekt bij Psv

1 februari 2014 om 11:16

Was dat niet napoli ipv lazio? On: ik vind altidore een sterke, balvaste spits. Het grote mankement bij psv dit seizoen

Voor als er iets met de spitsen zou gebeuren??? Dus Locadia had zomaar weg gekocht kunnen worden. Verstandig om je jeugd kosten wat kost te houden. Die Brands maakt er echt een rommeltje van daar.

1 februari 2014 om 11:15

Denk dat Brands gewoon geen namen wilt noemen maar weet wel zeker dat hij 99,9 % op Matavzs bedoelde ondanks zijn wat mindere vorm hebben club´s als Benfica, Lazio Roma en Napoli nog steeds interesse in hem. Jammer dat het er bij PSV niet helemaal uitkomt maar ik zie Matavzs in Italie of Portugal er zeker 15+ maken. Die andere 0,1% is Locadia ook al hebben club's als Everton/aston Villa en Liverpool interesse in hem getoond zal hij gewoon blijven denk dat het inpassen van jeugd goed was nu moeten we deze selectie lang bij elkaar houden dat gaat denk ik ook wel lukken.

Moeten ze daar niet gaan kijken voor goede verdedigers een keer?

1 februari 2014 om 09:50

Daar sla de spijker op zijn kop. PSV is een typische koopclub, die koopt zonder echte gedachte. Zo zie je in buitenland ook clubs met 5 entrumspitsen en een stuk of 6 nummer 10.

1 februari 2014 om 09:56

Ligt eraan om Brands de huidige, of ex-verdedigers van AZ goed genoeg vindt voor Psv.

1 februari 2014 om 10:06

Waarom roept iedereen dat toch? Ga eens na het aantal doelpunten voor en tegen kijken van PSV, het probleem ligt overduidelijk bij het aantal gescoorde goals hoor. PSV heeft minder tegen goals dan bijvoorbeeld Feyenoord en dat terwijl die 2-6 er nog tussen zit.

1 februari 2014 om 10:28

Soms heb je geen statistieken nodig innemen probleem te zien. PSV verdediging is gewoon flut. Al jaren trouwens. Vorig jaar riep advocaat al dat Brands verdedigers moet halen maar hij kwam aanzetten met een middenvelder. De aanvalslinie van PSV is onervaren maar wel getalenteerd. Ik zou als TD, Matavz verkocht hebben tegen een bedrag van 5 miljoen en zsm een betere spits halen. Wijnaldum komt terug en die gaat nog wel wat goals maken.

1 februari 2014 om 11:20

Ja Advocaat zij dat vorig jaar toen hadden we Marcelo, Bouma en Derijck centraal achterin.....

Nu hebben we Bruma, Rekik en Hendrix die alle drie jong zijn. op de backs hebben we Willems die zijn up's en down's heeft maar dat is logish als 19 jarige al basis spelen en Arias die steeds beter speelt. Als er een verdediger moest komen dan liever een met veel ervaring die nog het niveau aankan.

Wat een zeikers hier zeg. Het is toch normaal dat Brands alvast rond gaat kijken voor het geval dat er plotseling een spits vertrekt. Anders kom je in tijdnood en haal je het niet, zit je de rest vh seizoen met maar 1 spits en dan zitten jullie allemaal te zeuren dat hij eerder had moeten rondkijken. En zeg nou niet: Ruiz kan ook in de spits, daar heeft hij al 10 jaar niet gespeeld.

Het hele imago van 'gezellige club' is bij mij totaal verdwenen. Niks geen sympathie meer voor PSV. Meteen de portemonnee trekken als het huidige beleid niet binnen 3 maanden z'n vruchten afwerpt. Geef de jeugd de kans, en heb geduld. Daar heb je uiteindelijk het meeste plezier van. Zolang PSV maar blijft kopen en kopen hoop ik dat ze nog jaren geen prijs gaan pakken.

1 februari 2014 om 10:08

Ja meteen de portemonnee trekken, want PSV heeft echt voor miljoenen ingekocht deze transferperiode. Of tellen geruchten tegenwoordig ook als aankopen?

1 februari 2014 om 11:13

Nja wel weer een miljoen voor een onnodige speler

1 februari 2014 om 11:24

Hoezo onnodig? Ruiz is een top speler in de Eredivisie en El.
Narsingh heeft er 1 jaar lang uitgelegen, Jozefzoon is niet goed genoeg en Bakkali is 17 jaar!!!

1 februari 2014 om 11:35

Omdat psv ten eerste geen El meer speelt, dus daar heb je hem sowieso niet voor nodig en Psv had de El plekken ook wel zonder Ruiz kunnen halen. Ik vind het nonsens om te zeggen dat narsingh niet kan spelen, die moest vlak na zijn blessure 2/3 wedstrijden gelijk vol spelen en nu zou dat ineens niet meer kunnen? Gewoon slap excuus om de paniekhuur van ruiz goed te praten

1 februari 2014 om 11:39

Dus omdat hij een top speler in de EL zou zijn moet PSV hem maar niet halen omdat wij geen EL spelen? Had je Narsingh wel toen zien spelen? PSV moet geen risico's gaan nemen met hem en hem gewoon rustig brengen. Verder brengt Ruiz ervaring met zich mee die hij kan delen met Depay en Bakkali.

1 februari 2014 om 12:01

Ik vond narsingh helemaal niet verkeerd spelen. Hij was de beste aan Psv zijde in die ene El wedstrijd voor Feyenoord en wordt de wedstrijd tegen Feyenoord ineens door Cocu op de bank gezet. Hoezo raar? Nee, omdat Psv Ruiz op dit moment niet nodig heeft, daarom hadden ze hem niet aan moeten trekken. Heb je trouwens gezien hoe Ruiz de eerste wedstrijden speelde? Niet bepaald goed

1 februari 2014 om 21:03

Dat is ook de enige wedstrijd dat hij goed heeft gespeeld. Narsingh heeft in de competitie nog geen enkele assist of goal.
En het was helemaal niet raar dat Cocu heb daarna op de bank zette, want hij kon toen nog niet 2 wedstrijden in en week spelen. Hij heeft zelf gezegd dat hij in het begin meteen een paar wedstrijden in de basis had gestaan en daarna even rust nodig had.

1 februari 2014 om 10:08

Slap lullen 10 . Ajax koopt al jaren hetzelfde aantal spelers en vaak zelfs meer. Vraag types als Hoesen, vd Hoorn of Sana hoe gezellig zij het vinden.

1 februari 2014 om 11:30

Zucht @bondskoots. Ten eerste gaat het hier over Psv en niet over Ajax en als je zogenaamde feiten wil noemen doe het dan goed.

Psv 2013/2014: Bruma, schaars, park, ruiz, rekik, maher, jozefzoon, arias.
Ajax 2013/2014: v.d. hoorn, duarte, bojan.

Psv 2012/2013: hiljemark, narsingh, tyton, zanka, v. Bommel, waterman, swinkels.
Ajax 2012/2013: hoesen, schone, sana, andersen, babel, moisander, poulsen.

Psv 2011/2012: jan vennergoor, mertens, matavz, strootman, willems, wijnaldum, derijck, sinouh.
Ajax 2011/2012:cillessen, bulykin, sigi, janssen,boerrigter, serero.

Dus nee Ajax koopt de laatste jaren nooit meer dan Psv bovendien als je bekijkt naar de totaalsom van de transfers, zie je bij Ajax altijd opvallend hoge inkomsten, terwijl Psv vaak genoeg een klein verlies lijdt na de transferperiode.

1 februari 2014 om 11:40

Kun vertrekken van spelers er ook bij zetten.....

1 februari 2014 om 12:07

We hebben het over aankopen, waarom zou ik dan de vertrekken erbij zetten. Die kan je zelf ook zien op transfermarkt.de. Bovendien: wat ik al zei Ajax heeft vaker een positieve transferbalans dan Psv. Dus Ajax verkoopt ook beter blijkbaar.

2 februari 2014 om 00:36

Inderdaad: doe het goed.

In 2012 kocht Ajax ook nog Boccara. En dus Meer spelers dan Psv.

In 2013 mis ik Meleg, lobotka, Honer, cuenca etc.

Lees de lijstjes op soccerway en je ziet dat ik gelijk heb. Zie je gelijk dat Ajax vorig seizoen 22 miljoen beurde voor verkoop, PSV 38 miljoen.

Hetbis gewoon triest om te zien dat er gewoon helemaal niks gebeurd in zo'n transferperiode. Nderlandse clubs zijn nagenoeg failliet en het maximaal haalbare is een huur van een overbodige speler elders.

Ook in het buitenland wordt het geld schaarser, met uitzondering van een enkele club.

Er is weinig tot nul interesse voor spelers uit de eredivisie. Zoals Gijp gisteren al zei, wil men zich niet meer branden aan een derde De Jong, Dost etc.

De competitie is naar de kloten.

Kopen. Kopen. Kopen. En koop er nog maar 1, en koop er nog maar 2.....

1 februari 2014 om 13:45

En dan alleen maar ex eredivisiespelers door topscout brands.

1 februari 2014 om 14:32

Het ging om een eventueel huur contract. Wel goed lezen he

1 februari 2014 om 16:43

@PSV-ADO
Ik vraag me af waar jij dit ziet staan dan. Er staat alleen dat hij gepolst werd voor een eventuele overstap, en dan ga ik er toch vanuit dat hij dan gekocht wordt!!
Dus voor je iemand anders bekritiseerd dat hij niet goed heeft gelezen, moet je eerst zelf even de tekst lezen!!

Trouwens wel weer top gescout daar in eindhoven, ik denk dat ik ga solliciteren daar want o kan ik er nog wel een paar verzinnen voor ze!!

1 februari 2014 om 16:50

Kijk even de andere stukken door over Altidore, dan weet je waar ik het over heb!

Noem eens een andere spits die je op korte termijn zou kunnen halen als Matavz bijvoorbeeld weg zou gaan de laatste dag?! Vertel....

Hahaha Brands Brands Brands. Geloof je in je eigen leugen?? Alsof Altidore 3e keus is als ie naar PSV gaat, en als t daadwerkelijk zo is komt ie echt niet naar PSV hoor. Altidore heeft ook wel "iets" meer kwaliteit dan de huidige spitsen van PSV. En brands... Wees gewoon eerlijk dat je niet tevreden bent over je spitsen!

Spelers halen terwijl het kampioenschap al verkeken is. Dan moet je wel een hele visieloze gast aan het roer hebben staan met daarnaast ook nog eens 0 vertrouwen in de huidige spelersgroep.

Toch grappig dat het hier weer om een aanvaller gaat. Wanneer gaat Psv nou is bedenken dat het middenveld/voorhoede uit kwalitatief goeie spelers bestaat. Het risicoplekje van Psv is de achterhoede, die valt wekelijks door de mand. Met uitzondering van de keeper.

de scouting bij psv laat ook wel te wensen over hè!!!
Als ze in nederland een seizoen gepresteerd hebben, zijn ze voort goed genoeg voor brandts en consorten!!
In plaats van eens te scouten op goedkope en goede talente, hadden ze gewoon weer de veel te dure altidore gehaald, als er een spits van ze weg was gegaan.
Wanbeleid op zijn zachts gezegd!!

Ik vind het te lachwekkend dat ze alleen maar middenvelders en of aanvallers halen. Terwijl ze vele male beter kunnen gaan voor een hele goeie centrum verdediger.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax4145
2.Vitesse3818
3.PSV3722
4.Feyenoord3519
5.AZ3416
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
D. MalenAanvaller169
E. ZahaviAanvaller93
R. SchmidtUnknown
J. PiroeAanvaller71
M. RomeroAanvaller11
Y. MvogoKeeper160
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

73 fans
Aanvaller, 31 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 19 januari
De gesprekken tussen Everton en Bayern München over een transfer van Joshua Zirkzee zijn nog altijd gaande. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren