‘Ik zou met liefde mijn beide armen geven voor iemand als Messi’

Dinsdag, 28 januari 2014 om 16:48Erik van Dam

Joaquín Caparrós doet het dit seizoen voortreffelijk met Levante, dat voorlopig achtste staat in Spanje en hoopt weer zo hoog zal eindigen als twee seizoenen geleden, toen het als zesde finishte. Tegenover de prima prestaties in de Primera División staat waarschijnlijk uitschakeling in de Copa del Rey: daarin moet Levante een 1-4 achterstand tegen Barcelona gaan goedmaken in Camp Nou.

/

Vorige week verloor Levante op eigen veld ruim van de Catalanen, door een hattrick van Cristian Tello en een eigen doelpunt van ex-Ajacied Juanfran. Lionel Messi kwam ook de hele wedstrijd in actie, maar scoorde niet. Toch weet ook Caparrós dat de Argentijn levensgevaarlijk is en dat er woensdag weer ernstig rekening met hem gehouden moet worden in de returnwedstrijd.

Tijdens de persconferentie in aanloop naar het duel kreeg de trainer dinsdag de vraag, of hij misschien wist wat Messi eigenlijk waard is. “Het is heel moeilijk een bedrag aan hem te hangen”, was zijn antwoord. “Ik denk dat de beste spelers ter wereld heel goed betaald moeten worden, want ze zijn extreem getalenteerd en dat is wat voor volle stadions zorgt en grote impact heeft op de sport.”

“Ik zou werkelijk alles willen betalen om Messi in mijn elftal te hebben”, geeft Caparrós onomwonden toe. “Ik zou met liefde mijn beide armen geven om er iemand zoals hij bij te krijgen, die er in de tweede seizoenshelft nog twintig maakt.” De trainer denkt niet dat de wisseling van de wacht qua voorzitters bij Barcelona effect zal hebben op de spelers. “Iedereen zal gewoon zijn gebruikelijke niveau halen, denk ik.”Gerelateerd

Meer sportnieuws

44 reacties (laatste reactie door dd28)

Net iemand die iemand anders oraal zou bevredigen voor een speler als Kroos, bij de comments en nu een trainer die zijn armen wil afstaan voor Messi! Wat voor wereld leven we in?

28 januari 2014 om 16:56

Hahaha, daar moest ik ook gelijk aan denken!

28 januari 2014 om 17:03

En voor 14 miljoen kan je een linkervoet halen niet ter vergeten!

28 januari 2014 om 20:36

Ach, de crisis slaat toe. Dan maar een andere manier bedenken om spelers te halen. Lijkt me wel leuk als Barcelona en Messi akkoord gaan met dit voorstel. Kijken of hij echt zijn armen wil amputeren.

28 januari 2014 om 21:35

Wat schiet Barcelona met die 2 armen op?

29 januari 2014 om 09:35

Aan Valdes naaien, heeft hij meer armen om een bal te pakken

Voor Messi ga je richting de 100 miljoen komen, als hij wel weg gaat bij barca. Alleen al voor de shirtverkoop haal je al weer een hoop binnen

Gaat heel lastig worden voor hun om Barca uit te schakelen, zeg maar haast onmogelijk. De kwaliteiten bij Braca zijn vele malen hoger dan bij hun.

28 januari 2014 om 16:58

Haha echt he 100 miljoen, om te lachen. Indirect zegt hij dat bale en zo goed is als Messi.

28 januari 2014 om 17:04

300 miljoen? Waarop bazzeer je dit?

En ja, ik vindt Bale niet zo heel veel minder als Messi. Sterker nog Bale speelt soms nog wel eens beter dan Messi.

Messi is bij lange na nog geen 300 miljoen waard, geen enkele speler. Voor CR7 betaalde Real ongeveer 100 miljoen en die is echt niet veel minder dan Messi. Dus waarom dan zoveel meer betalen?

28 januari 2014 om 17:18

Niet overdrijven knul. Bale is geen 100m waard, dat weet iedereen. Dan moet je ook niet gaan doen alsof dat ineens een maatstaf is, want daarmee suggereer je dat Bale wel 100m waard is. Voor Messi zou denk ik 100-125m moeten worden betaald. (zal nooit gebeuren want Barca vraagt minstens het dubbele + Messi wilt niet weg + zal hoogstwaarschijnlijk tegenvallen in veel andere teams) en dat is geen sneer naar Messi, ik vind hem geweldig.

28 januari 2014 om 17:23

@bassieforajax Eerst beweren dat bale niet veel onder doet voor messi, om vervolgens te zeggen dat ronaldo niet minder is dan messi Hahaha

28 januari 2014 om 17:26

Haha hoogswaarschijnlijk ook nog wel.. Blijkbaar vond Perez hem wel 100m waard dus wie ben jij? Wie bepaald de prijs? Jij niet toch, en ik ook niet. Sterker nog, wij voetbalkijkers allemaal niet. Wij opereren niet op die markt, dat doen zij. Dus zij bepalen de prijs. Daaruit gezien is Bale gewoon 100m waard klaar. Daarnaast zal voor Messi gewoon zijn clausule betaald worden. Gezien de geruchten zijn er een aantal clubs zo 'gek' om dat te doen. En of Messi echt niet weg wil dat weten we niet.
Kortom, laten we het er niet over hebben, zodat Messi voor altijd bij Barca blijft :D

28 januari 2014 om 17:54

De marktwaarde van Messi is geschat op 105 miljoen pond, dat is dus 127.605.240 volgens de wisselkoersen. Wat anderen betalen maakt hem niet meteen dat werkelijk waard.

28 januari 2014 om 18:09

Messi heeft als het goed is een afkoopsom in zijn contract staan van 250miljoen euro.

28 januari 2014 om 18:19

100miljoen is een prima prijs misschien 120. maar omdat bale is overbetaald hoeft dat met messi nog niet te gebeuren. mensen roepen maar getallen als of het over centen gaat maar volgens mij spreken we in (gehele) euros en dan is 300miljoen onvoorstelbaar veel

28 januari 2014 om 19:48

Op het feit dat jij 'bazzeer' schrijft in plaats van 'baseer' baseer ik mijn mening dat jij een idioot bent. Messi zijn clausule is 250 miljoen, en meerdere clubs werden geacht dit te willen betalen simpel jochie.

28 januari 2014 om 17:01

Bedankt voor het intrappen van de grootste open deur die ik vandaag ben tegengekomen haha

Natuurlijk gaat Levante Barca niet uitschakelen.

28 januari 2014 om 18:46

Hoezo grootste deur intrappen?
Hij geeft gewoon zijn verwachting, daarom schijn je hier te kunnen reageren wist je dat al?
Verwachtingen, meningen, discussies aangaan etc dat soort dingen kunnen hier allemaal.
Alleen ben jij nu de gene die een niks toevoegend bericht plaatst. Beetje jammer dit..

Ontopic:

Denk dat iedere trainer onderhand zijn handen in het vuur wil steken om zon speler in zijn selectie te krijgen. Hoop op een spannende wedstrijd al zal het waarschijnlijk natuurlijk niet zo zijn. Maar de bal is rond, je weet maar nooit.

@ bassieforajax
Voor Messi ga je echt richting de 300mil.

Trouwens leuke foto!! ahahah!

Kom op wat een onzin artikel. Wie wilt Messi nou niet in zijn team hebben? Messi is een geweldenaar al scoort hij niet, maar mensen onderschatten vaak Barca. Barca spelers doen het namelijk beter zonder Messi, dat wilt niet zeggen dat ze slechter zijn zonder Messi, maar dat ze zelf ook veel kunnen zonder Messi. Barca is een top team.

28 januari 2014 om 17:30

Top? Ja. Maar het tijdperk is over. En het irriteert me mateloos dat spelers als Alexis en Pedro denken dat ze ook iets zelf kunnen en dus zichzelf beter laten renderen. Barca is er niet om hun een goed gevoel te geven, zij moeten in dienst spelen.

28 januari 2014 om 17:41

Al is het tijdperk over. Ze doen het nog steeds goed.

http://www.bbc.com/sport/0/football/25654224

Ik heb dit prachtig artikel 2 of 3 keer opgegeven, maar ze willen het niet op VZ zetten.

28 januari 2014 om 17:54

Aparte Chelsea fan ben jij, Je bent positief over Barca. Ze doen het goed ja.. maar goed is niet genoeg.
Het begint er langzaam in te sluipen.
- tikitaka vervaagt
- steeds meer afhankelijkheid van individuele klasse
- tegenstanders zijn niet meer bang
- messi veranderd
Guardiola moet erug komen!!!!

28 januari 2014 om 17:57

Ik snap je punt niet. Juist nu Pedro en Alexis iets egoïstischer zijn geworden scoren ze erop los. Daarnaast ook heel goed met assists. Juist met hun doelpunten en assists spelen ze in dienst van het elftal. Ik heb dat veel liever dan dat men in dienst van Messi moet spelen. Messidepencia.. ik ben blij dat het over lijkt te zijn.

28 januari 2014 om 17:57

@barca0172

Guardiola zou wel op z'n plaats zijn en vind hem beter bij Barca dan bij Bayern. Heynckes vond ik beter passen bij Bayern. Guardiola doet het wel goed bij Bayern, maar vind hem toch echt meer een Barca coach. Hoezo apart ik ben ook een voetbalfanaat. Vergis je niet hoor tikitak is leuk, maar heeft ook zwakte punten. Een team moet juist ook met weinig balbezit veel kunnen en niet altijd afhankelijk zijn van balbezit. Tegenstander die niet bang zijn voor Barca is heel normaal dat kan je niet altijd hebben en tijden veranderen. Het maakt juist het spel leuker als tegenstanders niet bang zijn, je moet juist altijd hopen dat je club het beter gaat doen, maar je moet met de toekomst je in hoofd zitten en niet met het verleden. Barca begint juist minder afhankelijk te zijn van Messi wat juist een pluspunt is en Messi is nog steeds geweldig al scoort hij niet. Het valt reuze mee wat je zegt over individuele klasse ze zijn eerder afhankelijk van elkaar, maar kunnen dingen ook best zelf.

28 januari 2014 om 18:29

Tuurlijk helpen ze het team en ik ben blij dat ze het bovengemiddeld doen. Maar het zou alleen goed zijn als Messi ook heel veel zou scoren. Het lijkt wel alsof we nu helemaal geen echte goalgetter meer hebben, geen uitgangspunt. Wat Messi eerst wel was. En dat krijg je omdat Alexis en Pedro egoïstisch worden, probleem is dat zij niet goed genoeg zijn om egoïstisch te zijn. Alleen Messi is dat. In de tijden van MVP was de balans goed, Messi was aanvalsleider, Villa en Pedro werkten voor hem en fungeerden als bliksemafleiders en daarnaast pikten ze hun goals ook mee.

Heel goed voorbeeld was de goal van Pedro laatst tegen Malaga, Messi speelt m in voor een 1-2. Wat doet Pedro, hij schiet zelf. Tuurlijk hij scoort. Maar op de lange termijn is dit niet goed, Messi verwachte de 1-2 geef die hem dan ook.

28 januari 2014 om 17:54

Ik weet niet of ik nu respect moet hebben voor de bedenker van de titel van dit artikel of dat ik nu een enorme hekel aan hem heb.
Enerzijds vind ik het knap dat het hem lukt om zo'n nutteloos artikel toch nog zovaak te laten bekijken, anderzijds vind ik het niveau van de 'journalistiek' hier echt dramatisch

Beetje macaber idee. Wat als Barca nu zegt: mwuahh is goed doe maar beiden armen

ot
Messi is een speler die elke coach in zijn team wilt hebben. Maar Bayern heeft bijvoorbeeld bewezen dat je zonder Messi ook kan winnen, Chelsea heeft dat ook bewezen. En een Barca zonder Messi zal nog steeds een topploeg zijn. Ik denk echt dat Messi vervangbaar is voor Barca. Tuurlijk uitmuntende kwaliteiten, maar zeker wel vervangbaar.

28 januari 2014 om 17:31

Zou me stuk lachen. Zit barca daar met twee van die armen. En jij bent helemaal loco. Messi is niet vervangbaar, vervangbaar zou betekenen dat je een speler daar neer zou kunnen zetten die minstens in de buurt komt van hem.... nou die bestaat voorlopig niet.

28 januari 2014 om 18:48

Ik bedoelde vervangbaar in de zin van, als iemand anders daar speelt dat barca dan nog steeds de resultaten zal boeken

28 januari 2014 om 18:59

Niet mee eens. Messi, Xavi, Iniesta Busquets en Guardiola zijn onvervangbaar (geweest) voor Barca. Zonder deze mensen had Barca haar successen van de laatste jaren nooit gehaald. Guardiola en Messi zijn de zwaarst wegende factoren.

Mensen die gwn ja hebben geklikt zijn zelf gwn homos

Dit is van de artikel van Lehmann die zegt bttr geen homo te zijn in voetballerij
En die poll , mensen die ja klikken zijn zlef homos.

Denk dat messi alleen al miljoenen opbrengt voor barca
Er bestaan namelijk honderden artikelen van messi
Van kussens tot horloge poster bekers t-shirts etc..

Ronaldo weet niet want de meeste jongetjes die ik biiten zie allemaal messi shirt
Als bale al 100 kost wat hij niet waard is dan is messi onbetaalbaar!

Tuurlijk hij scoort niet maar vergeet niet wat hij heeft bereikt heeft op zijn leeftijd!
Alle records verbroken.. Groot respect zal altijd nummer 1 blijfen wat mij betreft
Wie dat niet vindt is natuurlijk voor real en Ronaldo!

Dit is de eerste keer dat Ronaldo in de buurt van messi komt kea goals
Want kwa andere dingen is messi gewoon vele malen beter.. Die balon dor is leuk
Maar Ronaldo de goals zijn nooit echt doorslaggevend alleen
Toen ze kampioen werden daar voor won barca alles!
Dit zijn feiten

Draj?

Met wie wil jij messi vervangen dan ?
Ga spelen man. Niemand is zoals hij en wat hij doet.
Ga knikkeren zou ik zeggen

Chelsea was gewoon pech en Bayern verdient gewoon al
Ben ik overtuigd dat maar eenmalig was!

Lionel Messi’s transfer value revealed at £331million by Spanish company. Reken dat om en daar heb je je antwoord

Bron: Metro.co.uk
Betrouwbaarheid: zeer hoog!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Levante

Stand
Selectie
 TeamPnt+/-
12.Cádiz44-22
13.Valencia43-3
14.Levante41-11
15.Getafe38-15
16.Alavés38-21
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
MoralesMiddenvelder3813
Jorge de FrutosAanvaller374
Dani GómezAanvaller342
Roger MartíAanvaller3312
Sergio LeónAanvaller282
CokeVerdediger170
Voor de complete selectie: Clubpagina Levante.

2 fans
Coach, 65 jaar

In de wandelgangen

Zaterdag 12 juni
Joachim Löw is door Barcelona benaderd om na het EK met Duitsland de nieuwe hoofdtrainer van de club te worden. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren