Titelkansen Galatasaray lopen na teleurstellend gelijkspel deuk op

Zondag, 26 januari 2014 om 20:00Gijs Freriks

Het zal voor Galatasaray nog een helse klus worden om de landstitel te prolongeren. De club uit Istanbul verspeelde zondagavond twee punten bij Gaziantepspor (0-0) en de achterstand op koploper Fenerbahçe kan maandag oplopen tot tien punten. Galatasaray speelde op het eerste kwart na een uiterst zwakke match in Zuidoost-Anatolië. Wesley Sneijder deed de gehele wedstrijd mee, maar kon het verschil ook niet maken.

Galatasaray verloor woensdag de bekergroepswedstrijd tegen Elazigspor met 1-0 en in dat duel pakte Burak Yilmaz een rode kaart. Zonder de clubtopscorer begon Aslan met veel overtuiging aan de uitwedstrijd in Gaziantep. Doelman Zdryunas Karcemarskas sloeg na vier minuten een raket van Felipe Melo uit zijn doel en Didier Drogba mikte een vrije trap in het zijnet en kopte nog naast. Ondanks dat Galatasaray een overwicht had, bleef de thuisploeg relatief eenvoudig op de been. Het was nog wel even schrikken toen Semih Kaya na 25 minuten een poging waagde, maar de verdediger volleerde rakelings naast. In het tweede deel van de eerste helft stelde het bezoek zwaar teleur. Gaziantepspor beet ook meer van zich af, maar doordat kansen uitbleven, bleef het bij rust bij een brilstand.

Wesley Sneijder kon zijn stempel niet drukken en klaagde in het eerste bedrijf meermaals over pijntjes. Het spel van Galatasaray was in de tweede helft ook niet best. Men ontsnapte na 52 minuten aan een achterstand en dat deed Mancini besluiten om Nordin Amrabat en Salih Dursun in de ploeg te brengen ten koste van Emre Colak en Umut Bulut. De regerend landskampioen zette na het uur meer druk naar voren, maar dat leidde niet tot serieuze mogelijkheden. Na zeventig minuten had Gaziantepspor zelfs op voorsprong moeten komen, maar Semih greep tijdig in bij een counter. Galatasaray maakte geen aanspraak meer op een doelpunt en verspeelde hierdoor voor de negende keer dit seizoen punten in de competitie.


Poll

Denk jij dat Galatasaray de titel pakt?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

97 reacties (laatste reactie door bjkkartal1903)

Ze hoeven zich ook niet meer op de titel te rekenen. 2e plaats en direct cl, bovendien kunnen ze beter hun best doen in cl en Turks beker. 10punten halen ze zeker niet meer in

26 januari 2014 om 20:16

Direct CL bij een 2e plaats? Turkije staat onder NL in de Uefa ranking en de Nlse nr 2 moet ook nog altijd voorrondes doen, dus...

26 januari 2014 om 20:20

Fener wordt hoogstwaarschijnlijk kampioen, maar zijn waarschijnlijk ook uitgesloten om Europees te spelen. Dan gaat de 2e plaats er vandoor met de ticket van FB.

26 januari 2014 om 20:24

Haha in dat geval heeft gs echt veel geluk. Worden ze eerste, hebben ze cl. Worden ze tweede, hebben ze ook cl. En derde worden ze niet, ze moeten het toch wel winnen van besiktas.

26 januari 2014 om 20:26

Wat er hierboven staat dus, tenzij Fenerbahce "ineens" mag meedoen, dan moet Galatasaray voorrondes spelen idd

26 januari 2014 om 21:46

Het is aan de ene kant triest dat Galatasaray in de competitie slechter is dan in de CL. Uiteraard is het logisch, want de buitenlandse spelers zijn beter, maar toch eeuwig zonde dat er in zo'n groot land als Turkije niet eens genoeg fatsoenlijke Turken zijn die Gala naar een hoger niveau kunnen tillen buiten Selcuk, Semih en Burak. De Turkse talenten worden bewust duur, omdat de traditionele top drie toch wel moet i.v.m. dit beleid.

Het idee achter het beleid is leuk bedacht, maar Turkije is geen opleidingsland, en heeft maar 1 keer meegedaan aan een WK, dus daarvoor hoef je het ook niet te doen. Dit soort regels zouden in Engeland juist goed werken, want er loopt wel talent, maar die worden niet gekocht. Mijns inziens zal dit alleen maar zorgen dat Turkse clubs meer betalen dan nodig is en Turkije zal erdoor niet een WK gaan halen ineens. Of iedereen moet dit beleid voeren, of niemand!

27 januari 2014 om 09:28

Weet je feiten 2x en zelfs 3x gekwalificeerd, maar ze gingen 1x niet mee.

Drama voetbal dacht kijk is een beetje heb amper uitgespeelde kans gezien, snap niet dat juven is uitgeschakeld door zo'n matige ploeg.
Denk dat fener de kampioen word in turkije.

26 januari 2014 om 20:28

Galatasaray ebene atlayim wat ia dit man

26 januari 2014 om 21:27

Dat jij een clubbie uit een ander land support zegt al genoeg.. Je hebt geen recht om te praten vind ik.

26 januari 2014 om 21:41

Lol want? ben gewoon een Spanjaard, is dus best logisch dat ik voor real ben.
Maar wat maak het uit als je een andere club supporter ondanks je afkomst?

Ik ben de wedstrijd gezien en vond het gewoon dramatisch dat is mijn mening en ik mag die geven .

26 januari 2014 om 22:07

Je hebt gelijk, maar het feit dat er 4 of 5 basisspelers speelden vandaag is geen goede maatstaf voor je om Galatasaray te oordeleb.

26 januari 2014 om 23:41

@kaka-cr7

Jij neemt het woord "logisch" in de mond en toch krijg je het voor elkaar om onzin uit te kramen.

Heb je ook hetzelfe onzin lopen uitkramen in de topics van Juventus omdat ze gisteren hebben gelijkgespeeld?

Of vorige week bij Milan - Sassuolo? Of bij de topic van Vitesse? Of Borussia Dortmund? Of Psg?

Je regaeert alsof je gisteren pas bent begonnen met voetbal kijken?

Je weet zeker niet dat elke wedstrijd anders is? Dat competitie en Europa 2 totaal verschillende dingen zijn?

Dat je fantastisch kan spelen en toch verliezen?

Dat je de ene week kan verliezen van een hekkensluiter en de andere week kan winnen van de beste team ter wereld?

Jij moet wat meer voetbal volgen en veel dingen leren voorsat je hier je "mening" komt verkondigen...

27 januari 2014 om 11:03

Jij is hele goeie gezegde

27 januari 2014 om 12:07

als fener wint sta je 10 punten achter ze ?
Dat vind jij als Aartsrivaal gewoon kunnen dus ?
ik vind het triest.

Sneijder drogba etc kopen toch 10 punten achterstaan?
Terwel die druk bezig zijn met de omkoopschandaal.

( en jep ik volg de Turkse competitie door me vrienden groep).

27 januari 2014 om 12:25

fener speelt noch in de cl noch in de turkse beker dus kunnen ze zich volledig focussen op de league

Mooi voorbeeld waarom Turkse voetballers zelden bij een Europese topclub terecht komen. Manmanman. Met name Turgut Dogan Sahin. Typisch Turks, technisch goed maar heeft totaal geen verstand van voetbal. Als de voorhoede van Antep in staat zou in om betere beslissingen te nemen, als ze meer voetbalvisie hadden, had Antep hier zeker gewonnen.

Tevens ook een wanvertoning van Galatasaray. Als Selcuk Inan een international is en zogenaamd een van de betere Turkse voetballers, dan moeten we eerder een restrictie op Turkse voetballers leggen ipv buitenlanders.

26 januari 2014 om 20:12

Tevens ook een wanvertoning van Galatasaray. Als Selcuk Inan een international is en zogenaamd een van de betere Turkse voetballers, dan moeten we eerder een restrictie op Turkse voetballers leggen ipv buitenlanders.

Hahahahah je laatste stukje: restricite op Turkse voetballers.
You made my day !

ON: Een helft mee gekeken maar toen uitgezet, spel was van beide kanten niet aan te zien.. Voor miljoenen wil ik ook wel blinde passen geven !

Wow wat een slechte pot zeg. Selcuk, Eboue, Drogba spelen al tijden dramatisch, Umut die niet eens een bal kan pasen en dan heb ik het nog niet over spelers zoals Sabri en Balta die er helemaal niks van kunnen.

Alleen Melo speelt goed, hij is denk ik ook een van de weinige die echt super graag wilt winnen. Hij is echt een baas, zelfs wanneer hij in de verdediging staat speelt hij super. Zo hoort het ook, dat gretige, de wil om te winnen. En dan zie ik Selcuk, die gast wilt niet eens naar een bal toe rennen.

Het wordt tijd dat sommige spelers gaan banken, vooral Selcuk en Drogba mogen de volgende wedstrijd op de bank beginnen.

Heb de wedstrijd niet gezien, ben net thuis maar denk niet dat ik veel heb gemist.. echt een typisch avondje waar niemand zijn plicht heeft gedaan, gezien de reacties in de live-topic.

Allemaal leuk en aardig maar als dit team van Galata volgend jaar gaat draaien, dan heeft volgens mij iedere Turkse ploeg een probleem. Fener voor alles, maar mensen onderschatten deze selectie van Galata.

Hoe speelde Haris Medunjanin?

26 januari 2014 om 21:59

Speelde best wel goed, her is dat de antep spelers slecht zijn voorin, het kon zo 2-0 of misschien wel meer zijn.
Wat speelt gs drama zeg de laatste tien wedstrijden ofzo.

het probleem is dat Gala geen team heeft en ze hebben een trainer die niet een team kan maken.
ze kopen te veel (ex)topspelers en kunnen daar vervolgens niet iets van maken, heel jammer

26 januari 2014 om 20:15

Waarom kom je blindelings typen? Wie zijn de teveel gekochte ex-toppers? Alleen Drogba en Sneijder en die zijn er al een jaar. Zelfs Drogba heeft een aflopende contract. Kom niet typen als je geen verstand van zaken hebt.

27 januari 2014 om 02:44


ja en Hamit dan? Eboue? Chedjou felipe melo? die komen niet van kleine clubs af, ze hebben 4 eigen jeugd spelers, en dat is weinig als je kijkt naar de sterkte van de competitie en de grootte van de club

Nou eeeh, ik denk wel dat de een van de meest kritieke uitwedstrijden zonder echte grote schade hebben ontlopen hoor. We mogen blij zijn dat we hier nog een punt aan hebben overgehouden. Maar dit betekent niet dat onze titelaspiraties een grote deuk hebben opgelopen.

Er zijn zoveel dingen wat nog gedaan moeten worden. De nieuwe transfers laten wennen aan een vaste systeem is toch wat de supporters vraagt, maar Mancini is zelfs tijdens de wedstrijd om de 15 minuten zijn systeem aan het veranderen. Hoeveel schade moeten we daardoor dan nog oplopen?

Kampioenschap kunnen we echt vergeten.. Fener doet het gewoon hartstikke goed en morst geen punten zoals wij dat wel doen.
Lang leven Terim door hem is Melo niet weggestuurd. Speelt altijd zijn longen uit zijn lijf, verdedigend ontzettend sterk en probeert ook in de aanval mee te doen.

Wat een matige pot voetbal zeg. Totaal geen idee achter het spel, totaal geen lijn of structuur te zien. De formatie is niet eens duidelijk en veranderd in de wedstrijd, geen tactiek niks, we kunnen niet eens een bal vasthouden. En dan sommige spelers... Hakan Balta, Sabri, Umut, Eboue, Selcuk, Drobga allemaal slecht gespeeld. Als je toch zo slecht gaat spelen, stel dan maar gretige talenten op. Als Sergen besluit toch te vertrekken, mag hij het direct van Mancini overnemen, want dit is gewoon drama.

Muslera
Salih
Semih
Emre Can
Alex
Umut/Ibrahim
Ceyhun
Izet
Sneijder
Bruma
Amrabat
27 januari 2014 om 00:32

Ik heb alleen naar je opstelling gekeken en ik zie dat Melo er niet is. Zonde van al dat typen. Een uitgebreide reactie ook nog.

27 januari 2014 om 01:11

Ja, want als Melo er niet is, is mijn volledige reactie waardeloos. Heerlijke kortzichtige reactie. Melo is een goede speler, maar niet zo goed als men beweert. Heeft een aantal leuke dingen gedaan en dat valt natuurlijk op als de rest zo slecht speelt. Hij speelt niet goed, maar gewoon op niveau.

27 januari 2014 om 09:35

Beter Burak ipv Amrabat en Melo ipv Ceyhun en Selcuk die moet gewoon knokken voor een Basisplaats !

Ps:
Ik mis Imparator Fatih Terim

Dit jaar kunnen we het zeker vergeten, zeer matig gepresteerd en dan moet dit team tegen chelsea spelen

Ik vind het echt triest om te zien hoe we dit seizoen doorbrengen. Vele mensen waren tevreden met Mancini wegens het succes in de Champions League, maar de Super Lig is gewoon om te huilen. Geen passie, geen lijn, geen achterliggende gedachte, geen systeem. Gewoon geen Galatasaray, ik ken onze jongens niet zo.

Hoe kunnen wij met dit materiaal ons elke week aanpassen aan subtoppers, laagvliegers en degradatiekandidaten? Het brengt heel veel chaos en ontwenning. Mijn complimenten aan die clubs, ondanks alles blijven ze voetballen. Met onze centrumspelers kun je zoveel op balbezit spelen. Met deze flanken kun je zoveel snelheid, diepte, en pressie brengen.
Mancini: als je 3 achtereenvolgende wedstrijden ziet dat een 3mans verdediging niet past bij ons materiaal, waarom dan nog steeds forceren? Wat is de bedoeling van flankenspelers in bezit hebben maar het niet gebruiken of lozen?

De verdediging is oerdom, laat dat voorop staan. Je hoeft maar één stap naar voren te zetten en je directe tegenstander staat buitenspel. Waarom hobbel je achter iemand aan die 2x zo explosief is? Ik mag hopen dat Heitinga thuisblijft, geef mij een verdediger die misschien geen geweldenaar is maar wel de rust en orde achterin houdt. Leeftijd: niet belangrijk.

Ik snap niet waar Mancini heen wilt, en wat er gaat gebeuren. Dit gaat niet verder zo, er wordt veel te veel geleund op individuele spelers en helaas worden ook minder (bruma geblesseerd, Drogba die zijn glans verliest, Selcuk het spookje). Met dit spel mogen wij niet praten over Europees voetbal.

Melo, ik hou van je. Zonder jouw strijdlust en kwaliteiten zou ik bijna zeggen dat ons vuur gedoofd is.

26 januari 2014 om 20:24

Ik vond het al heel erg voor gala toen ze vernederd werden door real ik hoop echt dat het ze niet weer overkomt, want chelsea begint in vorm te raken. gala verdiend geen vernedering het blijft een mooie club, maar dan moeten ze gauw iets veranderen met dit spel worden ze ook geen 2de.

26 januari 2014 om 21:07

Ik spreek voor mijzelf: liever een vernedering maar alles geven en keihard je best doen met goed spel, dan denken dat je beter bent maar onderuit gaan tegen dit soort clubs. Het komt op hetzelfde neer: geen 3pt, maar wel extra rimpels en zorgen rijker bij dat 2e.

26 januari 2014 om 21:52

Je hebt helemaal gelijk. Ik ben van mening dat er te allen tijde een Turkse coach bij Galatasaray moet zijn, want die kan de passie en Turkse strijdkracht overbrengen naar de spelers. Een coach die goed kan motiveren, want dat is wat er ontbreekt aan deze spelers. De kwaliteiten zijn er wel, maar het is niet constant. Het is jammer dat Terim geen tacticus was, maar als hij dat ook goed kan had je echt een top coach. Al ben ik van mening dat hij nog steeds niet weggestuurd had moeten worden.

Wat mij wel opvalt is dat meteen na een slecht wedstrijd al het materiaal wordt afgekraakt, terwijl ze toen ze wonnen van Juventus nog lekker bezig waren. Ik blijf volhouden dat het team gewoon kwalitatief heel sterk is, maar het komt er maar niet uit.

26 januari 2014 om 20:51

Manchini is volgens mij blind als je sabri op links laat spelen ben je echt achterlijk

26 januari 2014 om 21:47

Aaahh ahhh, we missen Ujfalusi daar achterin samen met Semih. Ik zag die man staan naast mancini en co. Hij leek gewoon klaar te staan om in te vallen en terecht ook, want dit schiet niet op.

ik heb gala nu 2 keer achterelkaar in actie gezien,,, man man wat is het slecht je moet er bijna van lachen gewoon, echt helemaal niemand in dat team begrijpt sneijder als ze dat is leren dan word het wat beter. En die die drogba moet gewoon lekker kappen want dit kan echt niet meer...
ik heb medelijden met sneijder en ook die keeper muslera dat zijn de enige 2 lichtpuntjes in dat team verder is het gewoon 3 keer niks, die worden helemaal scheel gespeeld door chelsea binnenkort, wat ik wel jammer vind want ik vind gala een hele mooie club...

edit: ik ben melo vergeten dat is ook een geweldige speler en een strijder, ik hou van zulke karakters.

Als je echt kampioen wilt worden moet je karakter tonen en deze wedstrijden gewoon winnen. Onze spelers geloofden er niet in en ik kan wel zeggen dat we geluk hebben dat we nog een punt hebben gekregen.

Mancini heeft wel 5 keer tactiek gewisseld, vind je het dan gek dat we zonder spelplan spelen. Dit spel heeft me geen moed gegeven voor de toekomst . Fenerbahce moet wel heel erg hun best doen om niet kampioen te worden dit jaar.

Melo speelde echt heel goed, zonder hem waren we echt nergens dit seizoen

Wat een slechte wedstrijd zeg voor ons, wis niet dat je ZO slecht kon spelen.
Complimenten aan Gaziantepspor die mooi compact voetbal speelden alleen het afmaken misten.
Semih Kaya en Felipe Melo waren wel goed, dat zijn volgens mij enige goeie puntjes die ik uit deze wedstrijd kan halen.
Snap nog steeds niet waarom wij Salih Dursun hebben gehaald van Kayserispor.
Speelde bij Kayseri ook al slecht en dan halen wij hem endan moet hij nog tegen Chelsea spelen ?
Ik vind Mancini geen slechte coach ofso, als de spelers niet kunnen aannemen en spelen kan hij er weinig aan doen toch, hij moet accepteren dat de turkse spelers er niks van bakken OA Balta/sabri/salih.
Hoop dat we het beter doen tegen Elazigi komende week..
We moeten een paar achter elkaar goed spelen om morale hoog te houden zodat we geen pak slaag krijgen van Chelsea..

27 januari 2014 om 01:29

Zoals je zegt ; speelde salih ook zo slecht by kayserispor betekent dat je die jonge nog nooit heb gevolgd , hij is 22 jaar, speelt zijn 2e wedstrijd voor gala en wat verwacht je van hem als mancini 368963 x van tactiek wisselt, als je de wedstrijden heb gevolgd waar hij speelde moet je wel zien dat die er alles voor geeft om te winnen net als melo en sneijder. De tijd van salih komt nog wel een beetje geduld ..

Het gevolg van de buitenlander regeling: Slechte, inzichtloze Turken kopen, omdat je zes Turken moet opstellen. Weet je wat clubs als Galatasaray beter kunnen doen ? Spelers als Melo en Sneijder verkopen, want ik schaam mij echt als ik zie dat Sneijder met een Salih moet kaatsen. We kunnen beter opzettelijk stagneren, dan een ambitie te hebben om een Europese topclub te worden. We worden tegengewerkt door een voetbalbond dat met een ultieme wanhoops poging het Turkse voetbal omhoog wil krikken. Zit er een gedachte achter ? Nee. Het is de meest simpele, luie oplossing. In plaats van lange termijn oplossingen door middel van het herstructureren van het jeugdbeleid(eigenlijk structureren want er is geen structuur). Ik dwaal nu heel erg af van de wedstrijd, wat wellicht ook veelzeggend is over de wedstrijd.

Turkije is één grote grap. Antep wil Bruma huren van Gs voor 6 maanden, terwijl hij 6 maanden geblesseerd is. Zo willen ze een andere speler van Gs (yigit) gratis huren. Prof(!). Dr. Mete Duren, Tff bestuurder en ex-bjk bestuurder legt Gs vervolgens haarfijn uit hoe ze de wet kunnen omzeilen. Dit deden ze namelijk ook bij de blessure van Delgado. Wat is dit voor land ? Ik ga dan niet eens in op de politieke afdwalingen.

Vandaag haalden maar 4 spelers bij Gs hun niveau: Wes, Melo(motm), Muslera, Semih. Het wordt tijd dat de Drogba's en Eboue's hun niveau opkrikken. Antep uit is altijd lastig en gelijkspelen is dan ook geen ramp. Maar we konden druk zetten op de koploper en afstand nemen van de clubs onder ons. Zonde.

Mijn Sport1 avond woensdag:

18.00: Gs
20:00: Arda
22:00: Messi

Wat een Nederlandse Turken droom hehe.

26 januari 2014 om 22:23

Het limiet slaat inderdaad nergens op, daar zijn we het allemaal over eens. Maar dat er na ieder puntverlies weer GS-supporters lopen te zeuren over het limiet, vind ik echt grappig. Het feit dat twee derde van je reactie niet eens over de wedstrijd gaat, zegt ook genoeg.

GS heeft toch een jeugdopleiding die het afgelopen 15 jaar zo de hemel in wordt geprezen? GS werd toch zo succesvol met spelers uit de eigen jeugd? Gebruik je jeugdopleiding zou ik dan zeggen. Turkse clubs zeuren te veel, geldt ook voor mijn club Besiktas. Betalen miljoenen voor tweederangs spelers, maar vinden een miljoen per jaar voor de jeugdopleiding te veel. En maar blijven zeuren over het niveau van de Turkse spelers. Daar draagt iedereen aan mee, niet alleen de bond. Niemand dwingt een club als GS om Salih Dursun te kopen, of een Fener die 8 miljoen betaalt voor Alper, terwijl Salih en Recep Niyaz mogen dromen over een basisplaats.

26 januari 2014 om 22:55

We zeuren niet over buitenlander limiet bij puntverlies, we zeuren over puntverlies door de buitenlander limiet. We kunnen onze beste 11 niet opstellen. Dan gaat jouw reactie zijn: Gs weet al een paar jaar dat er een limiet is, moesten ze maar aanpassen. Maar dat kan bij ons niet, omdat wij Europese ambities hebben. Wij kunnen niet met minimaal 6 spelers van de nummer 40,50 van de wereld aankakken als de concurrentie andere mogelijkheden heeft.

Het is gewoon frustrerend. Natuurlijk willen we liever een Arda dan een Drogba, maar wat als er een talenten tekort is ? Kijk die Anadolu clubs. Die halen 14 Turkse Duitsers en dan breekt er 1 of 2 door. Topclubs hebben zo een luxe niet. Op dit moment zijn er maar paar Turken die Gs direct beter zouden maken: Calhanoglu, Nuri, Inler. Denk je dat die Turken op onze corrupte competitie wachten ?

Ramp tff moet opstappen.

26 januari 2014 om 23:50

Dus een Nuri of een Inler zouden wel komen als onze competitie niet corrupt was? Inler speelt in Italie, ga me niet vertellen dat de Turkse competitie corrupter is dan de Italiaanse, dus dat slaat nergens op.

Je hebt gelijk dat ik dan zo ga reageren. GS betaalt wel 8 miljoen voor een Amrabat, maar wil niet zo ver gaan voor Alper Potuk, terwijl je weet dat er een limiet is. Erman Kilic wordt voor een prikkie weggestuurd, Yekta blijft op het laatste moment bij de club. Sorry, maar dan moet je echt niet gaan zeuren dat je niet genoeg opties hebt, hoe gelijk ik je ook geef over het limiet en de tff.

Wat houden die Europese ambities dan in? Als het het winnen van de CL is, dan kan ik je verzekeren, ook al mocht je 11 buitenlanders opstellen, het gaat je niet lukken. Kwartfinale CL is het maximum dat een club als GS kan halen, misschien een halve finale met een gelukkige loting en vorig jaar is gebleken dat dat ook met Turkse spelers kan.

27 januari 2014 om 01:31

Gangstarr je bent mn mattie maar je moet echt ophouden om die buitenlanderslimiet als excuus te gebruiken telkens als jullie een slechte match spelen, en dat is vaak dit jaar..

Je kan je frustratie beter richten op het beleid en spel van je club want Gs heeft zelf gekozen om die regel steevast te negeren en dat doen ze nog steeds. Je hebt al 10 buitenlanders en dan haal je nog Telles en Hajrovic dus dat betekent dat er weer spelers gratis worden verhuurd of contract ontbonden met oprotpremie. Die regel is er nou eenmaal, en die geld voor alle 18 clubs dus deal with it..

En je argument dat jullie europese ambities hebben en dat daarom die buitenlanderlimiet voor jullie erger zou zijn vind ik echt heel slap..

Jullie grootste europese successen zijn behaald met een team waar naast een paar goede buitenlanders vooral turken in speelden en dat was een team met een speelstijl,spelopvatting en automatismes die na jaren er in zijn geslepen.. Zo bouw je een goed spelend team op die ook europees mee kan doen en niet door maar meer buitenlanders te halen..

Nu is jullie spel gebaseerd op toevalligheden en individuele momenten en zit er weinig goed voetbal in.. En ik ben bang dat het met Mancini niet veel gaat veranderen..

27 januari 2014 om 11:08

Bjkkartal

Niet mee eens. Ik denk ook niet dat je mijn reactie begrijpt. Natuurlijk wil ik liever Europees succes met meer Turken dan buitenlanders. Maar ik wil ook de keuze hebben om buitenlanders te kunnen kopen op posities waar geen top Turken zijn. Galatasaray zal ongeacht de limiet altijd Turken in de basis hebben. Maar laat ons alsjeblieft zelf kiezen hoeveel.

Je snapt toch wel dat het steevast negeren te maken heeft met de Europese ambities ? Al had je alle Turkse Turken in je selectie, dan nog zou je er niet veel beter van worden.

27 januari 2014 om 11:37

Ik snap jou heel goed maar je doet net alsof jullie de enige zijn die hinder hebben van die regel. Besiktas en Fener moeten toch ook hun transferbeleid aanpassen en turken halen?

Jullie probleem is juist dat jullie buitenlanders hebben gehaald op plaatsen waar jullie al goede turken hadden, en hierdoor komen jullie nu in de problemen. Dit heb ik al heel vaak gezegd en dit wordt nu bevestigd.

27 januari 2014 om 12:25

Nu ben ik heel benieuwd naar die goede Turken van jou. Ik kan ze namelijk maar op één hand tellen: Semih, Selcuk, Burak, Hamit, Gokhan. Daarvan zijn op dit moment twee geblesseerd. Melo, Sneijder, Drogba, Muslera, Eboue, Telles(in de toekomst) nemen verre van de plaats van één van deze spelers in. Dus ik begrijp niet precies wat er is bevestigd volgens jou. Je zou kunnen zeggen Umut of misschien Emre, maar die krijgen kansen genoeg en blijkbaar gaan ze er niet zorgvuldig mee om. Arda viel destijds in voor Carrusca en sindsdien mocht de Argentijn zijn biezen pakken. Als je goed bent pak je die basisplaats.

27 januari 2014 om 12:46

Dat is ook zo Bjkkartal1903 met namen Fener en Besiktas (misschien bjk omdat het wel moest vanwege het finan. problemen) hebben de afgelopen 2 jaar hun beleid zo aangepast dat ze Beste turkse spelers hebben gekocht en/of geprobeerd. Zo kan je bij Fener denken aan speler zoals Alper en Hasan Ali en bij Besiktas zowat het hele team. Persoonlijk kon Galatasaray meer moeite doen om Tarik te halen i.p.v. Alex. Dit zegt niet dat Tarik beter is dan Alex zou het niet weten hoe goed Alex is. Alleen aan Tarik zou je meer hebben ook in het volgend seizoen waar je maar 5 buitenlanders mag opstellen. Galatasaray is dan de enige Turkse top die in de problemen komt. (elke club wel, maar GS misschien tikje meer)

27 januari 2014 om 16:00

Jij weet goed genoeg wie die Turken zijn Gangstarr want dat heb ik je al vaker gezegd.

Jullie hebben al Burak en Umut, de 2 beste spitsen van Turkije maar jullir besluiten Drogba te halen en jullie hebben al Selcuk en je haalt Sneijder..

Ipv die nutteloze aankopen had je beter een linksback en cv van naam kunnen halen met dat geld. Dat lijkt me toch heel duidelijk? Dus het beleid klopt niet..

Ik heb alleen de 2e helft gezien maar die was ronduit bedroevend. Gelukkig kon ik op het andere scherm wel genieten van 2 goals van Arda bij Atletico tegen Rayo.

Gs komt hier goed weg met een punt tegen een matige ploeg als Antep.
Gs is nog altijd zoekende naar een systeem en speelstijl en het voetbal is puur gebaseerd op individuele kwaliteiten. Enige vorm van positiespel of combinaties is niet te herkennen.. Toch wel armoedig van een ploeg die zovele miljoenen heeft geinvesteerd..

Ik verwacht toch echt meer van zo een ploeg en het is duidelijk dat Mancini Gs niet beter gaat laten spelen.. Wel goed dat Gs jonge spelers haalt voor de toekomst want speles als Sabri en Balta kunnen echt niet meer..

Het meeste teleurgesteld ben ik nog in Emre Colak.. Het blijft een eeuwig talent die het maar niet waarmaakt en was vandaag ook zeer zwak.. Ik blijf toch hopen dat het er een keer uitkomt..

26 januari 2014 om 20:52

' ik heb alleen 2de helft gekeken '

' Emre was zeer zwak '

Emre Colak werd gewisseld in de 54ste minuut. Knap dat je in 9m hem de beoordeling 'speelde zeer zwak' kan geven.

Ik vond het onbegrijpelijk dat hij werd gewisseld. Ik vond hem nog redelijk goed speelde. Als je zag hoe Eboue, Balta, Selcuk, Drogba, Umut over het veld slenterden dan is het uiterst merkwaardig dat Emre werd gewisseld.

26 januari 2014 om 20:56

Mancini bespaarde waarschijnlijk zijn energie..

26 januari 2014 om 21:49

De 10 minuten in de 2e helft was hij zeer zwak en hij werd daarna gewisseld dus ik ging er van uit dat hij daarvoor ook zwak was anders wordt je niet als eerste gewisseld, maar als jij zegt dat dat merkwaardig was dan geloof ik je..

Die namen die jij noemt waren in de 2e helft ook heel zwak idd

27 januari 2014 om 00:40

Hahahahaha!!!!!

Umut heeft zijn eerste kans trouwens verpest. Maar ik hoop dat hij de volgende wedstrijd wel beter gaat spelen, want Burak is er dan ook niet bij. Als dit de volgende wedstijd ook zo doorgaat dan hebben we een probleem met hopeloze spitsen.

en dan zeggen dat Umut Bullut een basisplaats moet krijgen ipv Burak yilmaz *smh*

Ik heb maximaal 10 minuten gezien van de wedstrijd en daarin zag ik dat Salih geen één fatsoenlijke actie in huis heeft. Beter voor Fener dit als we morgen winnen is het verschil weer 10 punten en dan mogen wij dit echt niet meer weggeven.

Sowieso horen Umut, Emre Colak, Sabri, Hakan Balta niet bij Galatasaray! dan heb je ook nog Drogba, Selcuk die al weken er niks van bakken, Turgut Dogan die Eboue elke keer weg speelde! Salih Dursun gaat denk ik de 2e Ali Turan (miskoop) worden, wat een prutser is hij zeg

26 januari 2014 om 21:03

Knap dat je dat over een debutant ken zeggen die als verdediger zijn heil zocht in een aanvallende positie.

26 januari 2014 om 21:09

We zullen zien Yasemin. Je ziet aan alles dat hij een Ali Turan 2 kan worden

26 januari 2014 om 21:11

Ook een verdediger hoort een pass over twee meter te kunnen geven.

26 januari 2014 om 21:35

Ik vind niet dat er geklaagd mag worden als de vedettes dat ook niet kunnen.

gala speelde echt bagger. niemand had zin, behalve melo, semih en muslera (ik geef een sneijder een kleine 6).

de selectie moet weer vernieuwd worden.

out:
- yigit
- hamit
- hakan balta
- drogba
- riera
- eboue
- dany
- muslera ( hij kan makkelijk hoger op. we kunnen geld verdienen voor hem.)

in:
- alex telles
- hayrovic (turks)
- back up cv.
- onur

dit scheelt een hoop geld. hiervoor kan je gemakkelijk een goede talent ophalen.

Onur
Tarik Camdal
Chedjou
Semih
Alex Telles
Selcuk
Melo
Bruma
Sneijder
Amrabat
Burak
26 januari 2014 om 21:33

Slechte begin van de tweede helft voor gs. Ich lach mich tot

Fenerbahce wordt sowieso kampioen. We doen nergens anders aan mee en kunnen ons dus elke week alleen hierop voorbereiden. Galatasaray heeft europees turkse beker en competitie dus roulerend gaan ze zeker puntverlies leiden.

En dit moet zogenaamd van Chelsea kunnen winnen?

26 januari 2014 om 21:54

Ze krijgen thuis 6 goals van real madrid. Tegen Chelsea zal het niet veel anders worden.

26 januari 2014 om 21:56

onmogelijk, alhoewel ik het wel leuk zou vinden een verrassing is altijd leuk

27 januari 2014 om 09:38

Wacht maar gwn af, competitie is heel anders

Heb de wedstrijd niet eens gezien maar Antep is gewoon de beste. We spelen tegen de top clubs altijd goed en dat voornamelijk thuis.

Volgende week gewoon zo !

muslera
telles
dany
semih
salih
colak
ceyhun
umut gundoga
amrabat
burak
hajrovic
26 januari 2014 om 23:01

Zelfs Gerard Joling zou een betere opstelling maken. Telles rechts ? Salih links ? Wes, Melo ? Umut Gundogan huh ? What were you thinking mannnn.

26 januari 2014 om 23:19

Telles staat op links en Salih op rechts, tenminste dat was mijn bedoeling. Wes, Melo mogen van mij een wedstrijdje rusten ( we hebben al drie wedstrijden niet gewonnen met Wes en Melo) en ja Umut Gundogan wat is er mis met hem ? Je hebt hem pas een wedstrijd zien spelen en ik denk niet dat we hem niks voor niks gehaald hebben.

ps. alsof de opstelling en formatie die Mancini opstelt veel beter is.

26 januari 2014 om 23:36

Vriend. Melo laten rusten ? Melo is op dit moment zonder twijfel de beste speler van de stsl. Sneijder is de enige waar mijn hoop op is gevestigd voorin. Drogba heeft een dip.

Je opstelling is onrealistisch homie.

27 januari 2014 om 00:00

Toen ik je opstelling zag dacht ik echt dat je een jaartje of 12 was alleen je middenveld laat me al de tijd herinneren met Baris Özbek - Ayhan Akman - Mustafa Sarp! daarna kom je nog met Dany - Salih Dursun aka Emiliano Insúa - Ali Turan!

27 januari 2014 om 00:08

Aan welke tijd dacht je dan toen je de wedstrijd van vandaag keek ?

27 januari 2014 om 00:09

Over Melo en Wesley heb je wel gelijk maar voor de rest probeer ik gewoon iets nieuws uit in plaats van steeds Selcuk en Sabri en Balta enz enz

27 januari 2014 om 00:18

Ik kon vandaag niet denken omdat ik bijna in slaap viel van de wedstrijd. Maar jullie hebben gewoon spelers die enorm uit vorm zijn. Eboue, Chedjou, Selcuk, Drogba. Dan heb je nog prutsers als Hakan Balta, Sabri, Emre Colak, Ceyhun, Umut. De tüpcü regel dat er maar 6 buitenlanders mogen spelen in de basis. Je ziet gewoon nooit dat Galatasaray altijd met het zelfde opstelling speelt, zo word je nooit een team..

27 januari 2014 om 00:19

Nee man,doe dit gewoon niet. We hebben al met Rijkaard gezien dat een 4-3-3 systeem gewoon niet werkt. Ik wil nu niet de zelfde dingen als Gangstarr zeggen maar Felipe Melo en Sneijder haal je er gewoon niet uit,dat doe je gewoon niet man kleurgenoot.

27 januari 2014 om 09:50

Hajrovic is een RB geen LB je hebt het helemaal verkeerd !! Amrabat moet op LB en Hajrovic op RB en Melo derin ipv colak of ceyhun .
Zelfde is bij Salih en Allex .
Allex is een Linksback en Salih Rechtsback !!

Schandalige spel van GS, ze verdienen sowieso geen kampioenschap als ze zo blijven spelen. En Drogba is ook laatste weken naar de klote met zn zwakke prestaties, voor mij pad mag hij vertrekken na dit seizoen!!

Felipe Melo moet mee naar WK! Deze man is de beste speler van de hele competitie !!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Galatasaray


1147 fans
Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
F. MidtsjøMiddenvelder20
Sérgio OliveiraMiddenvelder20
Y. AkgünAanvaller20
B. GomisAanvaller21
F. MusleraKeeper20
H. SeferovićAanvaller20
E. KılınçMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Galatasaray.

801 fans
Middenvelder, 38 jaar

In de wandelgangen

Zaterdag 13 augustus
Cody Gakpo heeft inmiddels contact gehad met Erik ten Hag over een transfer naar Manchester United. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren