Galatasaray betaalt 3,3 miljoen euro voor ex-RBC’er en nieuwe back

Vrijdag, 17 januari 2014 om 22:34Erik van Dam

Galatasaray heeft de selectie vrijdag dubbel versterkt. De Turkse kampioen maakt via de officiële kanalen bekend dat Umut Gündogan en Salih Dursun naar Istanbul komen. Umut, die in het verleden nog een seizoen op de Nederlandse velden te vinden was, wordt overgenomen van Bucaspor. Collega-aanwinst Salih laat Kayserispor na anderhalf seizoen achter zich voor Cim Bom.

/

De 23-jarige Umut begon zijn profcarrière in Turkije bij Gençlerbirligi, maar ging in de zomer van 2009 naar RBC Roosendaal. Hij speelde er 25 wedstrijden op het middenveld en vertrok na het faillissement van de club richting België. Via FC Brussels kwam hij terecht bij Bucaspor en nu maakt de geboren Brusselaar de overstap naar Galatasaray. Roberto Mancini’s club betaalt 550.000 euro voor zijn komst.

Salih, die gehaald is voor de rechtsbackpositie, had nog een contract voor tweeënhalf jaar bij Kayserispor. Dat is voor 2,75 miljoen euro afgekocht, laat de werkgever van Wesley Sneijder weten. Salih heeft tot de zomer van 2018 getekend bij Galatasaray. Eerder deze maand trok men Izet Hajrovic al aan van Grasshoppers en kreeg Ibrahim Coskun een profcontract.Gerelateerd

Meer sportnieuws

62 reacties (laatste reactie door psikopat)

Eindelijk dat we ons richten op jonge spelers ipv spelers die komen afbouwen...

18 januari 2014 om 22:23

Als je het over Drogba en Sneijder hebt met voetballers die aan het afbouwen zijn kijk maar eens goed hoe belangrijk ze zijn geweest voor ons. Overigens ultrAslan schrijf je zo en niet (UltrAslan)

Ik zelf ken de spelers niet echt maar neem aan dat ze wel goede spelers zijn.gefeliciteerd Galatasaray

18 januari 2014 om 10:20

Umut gundogan doet me denken aan isco kwa loopstyle en uiterlijk etc voetballend moet ik het nog zien maar wat ik heb gezien van hem is dat hij heel sterk aan de bal is en het positiespel op het middenveld beheerst.

Voeg Alex Telles hier ook maar aan toe. Mooi om de aandacht voor jongeren zowel in het buitenland als binnenland te zien. Ik ga er niet van uit dat ze allemaal slagen, maar het geeft toch een goed gevoel. Maar voor mij was Ibrahim Coskun onze grootste "transfer" deze winter. Laten we hopen dat hij dit voort kan zetten en alleen maar beter zal worden.

17 januari 2014 om 22:45

Ibrahim Coskun is een goede speler, maar nog te jong om in een elftal met hoge verwachtingen door te groeien. Het zou een goed idee zijn om hem te verhuren zodat hij binnen een jaar wedstrijdritme kan opbouwen. Uiteindelijk zullen we over 5 jaar Salih Ucan van Fenerbahce en Ibrahim Coskun van Galatasaray naast elkaar zien op het middenveld bij het Turkse elftal haha

17 januari 2014 om 23:02

Naja, het hoeft niet altijd zo te zijn dat een jong talent moet verhuurd worden om vooruitgang te boeken. Hij zal natuurlijk wel meer minuten maken bij een andere club, alhoewel dat ook geen garantie is. Maar bij Galatasaray kan hij leren van Selcuk, Sneijder en Melo. We zitten nog op drie fronten actief dus hij zal sowieso nog wel minuten kunnen maken (beker en competitie).

Natuurlijk wil ik niet te hoog van stapel lopen na drie wedstrijden gezien te hebben van hem. Maar de manier hoe hij speelt, zo simpel en toch zo goed. Dat maakt gewoon indruk bij mij. Maar laten we hopen dat hij een vaste basisspeler zal zijn over een aantal jaar.

17 januari 2014 om 23:24

Vergeet Ozyakup niet, die man word sowieso de belangrijkste man later voor Turkike op het middenveld.

Twee sterke aankopen. Het transferbeleid van Galatasaray is veranderd. Ze trekken jonge spelers aan en doen gerichte aankopen. Op elke linie een ervaren speler met daar omheen jonge spelers. Ik hoop niet dat ze miljoenen uitgeven aan spelers rond de 30 jaar.

17 januari 2014 om 22:46

Drogba is de enige speler van over de 30 die miljoenen krijgt, en tevens een belangrijke aankoop is geworden. Maak je niet druk, zoiets zouden ze alleen maar in noodgevallen doen. Momenteel hebben we een selectie overvol aan jongeren.

Zoals onze preses Unal Aysal een paar dagen geleden had beloofd; elke dag zullen we nieuwe transferberichten bevestigen.

Umut Gündogan is een aardige speler, ook bij Buca is hij een bepalende speler geworden. Bij Buca kan je haast nooit verkeerde spelers (behalve Mehmet Batdal) halen, want het is echt een talentenfabriek. Ik hoop dat hij kan blijven groeien bij Galatasaray, anders wordt het een nieuwe Yekta. Een goede speler, maar dan stand-in. Mancini zal hem sowieso kansen gunnen, in vergelijking met Fatih Terim.
Salih Dursun is een goede back, een zeer verstandige keuze. Ik hoop dat hij Eboué eruit kan spelen, maar dat zal lastig worden. Overigens zou dit misschien het einde van Sabri kunnen betekenen, die gewoon aan de kant symbolisch de team captain kan blijven.

En VZ, ik hoop dat jullie redactie de komende uren nog wakker zal blijven om de transferartikel van onze nieuwe linksback te bevestigen; Alex Telles. Hij is vandaag geland in Istanbul en zal binnen enkele uren tekenen. Deze jongen verdient pas een echte artikel waar er veel gediscussieerd kan worden.

17 januari 2014 om 22:56

Voor zover ik lees zijn de meeste mensen sceptisch over Umut Gundogan omdat hij geen jong talentje meer is en nog niets bewezen heeft. Maar hij kan zich nog wat ontwikkelen en lijkt me in ieder geval een prima speler om in te zetten in bijvoorbeeld bekerwedstrijden.
Als Eboue aan het einde van dit seizoen vertrekt kunnen we volgend seizoen met een jonger elftal spelen. Ik heb gehoord dat de buitenlanderregel teruggezet wordt naar 6+4 ipv 6+0+4, dus ik verwacht zo iets:

Muslera
Salih
Semih
Chedjou?
Alex
Selcuk
Melo
Hajrovic
Sneijder
Bruma
Burak :(
18 januari 2014 om 01:39

Ik begrijp eigenlijk niet waarom Yekta geen kansen krijgt, op veld vind ik hem toch wel goed presteren. Galatasaray doet het goed maar krijgen die jongeren wel de kans om te spelen en om fouten te maken. Zoals je weet schrijven we mensen al gauw af. Galatasaray moet gewoon spelers verhuren met clausure dat ze minimaal zoveel wedstrijd moeten spelen

18 januari 2014 om 03:59

Weet je wat het is; eigenlijk schrijven wij de jongeren niet zo snel af, maar we gaven ze die kansen echt niet. We hebben onder Fatih Terim een coach gehad die de jeugd geen kans wou geven, alleen simpelweg omdat hij daar de ruimte en de mogelijkheid niet voor had. We hebben geen bekerwedstrijden gehad onder Terim waar we de A-elftal rust konden geven omdat de competitie en Europa belangrijker was. En nuist die bekerwedstrijd was voor GS de mogelijkheid om spelers aan het werk te zien die we nu hebben weggestuurd zoals Furkan Ozcal, Okan Derici en zelfs Ceyhun Gulselam. Onder Mancini zal al deze nieuwe transfers + spelers uit de A2 kansen krijgen. Ik denk ook dat Mancini het tegendeel zal bewijzen aan de mensen die altijd zeggen dat hij een koopjescoach was.

18 januari 2014 om 22:33

Door wie is Semih kaya en Emre Colak in de A team gehaald? Er zijn inderdaad enige talenten te vroeg afgeschreven bij Galatasaray maar dat komt zeker niet door Terim. Vooral de jonge talenten moet je aan het begin van de cariere aan een team verhuren waar ze wekelijks aan voetballen toe komen. Kijk maar eens naar Arda Turan. Had het fantastisch gedaan bij manisa.

Ik ken Umut totaal niet, maar 23 lijkt me aardig oud voor een talent. Hij zal geen basisspeler worden. Dan zie ik liever dat Ibrahim doorstroomt, die heeft wel het talent om een basisplaats te krijgen en beslissend te worden. Salih ken ik een beetje. Rechtsback, kan ook centraal achterin. Grote gozer die fysiek sterk is. Hopelijk betekent hij het einde van Eboue bij GS. Binnenkort ook Alex Telles erbij. 4 transfers, allemaal jonge, talentvolle spelers. 3 ervan Turks. Na al die jaren ben ik eindelijk een keer bij met het transferbeleid van GS. Hopelijk gaan we zo door.

Umut Gundogan is voor een veel te hoge prijs gehaald. En is ook niet bepaald echt nodig, behield dan de veel betere Engin ( jaja hij is een rotte appel, maar een uitstekende voetballer). Salih Dursun is wel een zeer goede transfer. Ook onze grootste en beste transfer van de winter mag aan dit artikel toegevoegd worden. Alex Telles, een enorm Braziliaans talent, die nu in Istanbul is voor een medische keuring.

17 januari 2014 om 23:08

Dat komt puur doordat Engin al 32 is, terwijl Salih nog ruimte voor verbetering heeft. Natuurlijk is Engin een betere voetballer, maar na zijn schorsing was hij ook niet meer wat hij geweest was.

18 januari 2014 om 02:57

Umut voor te hoge prijs? we hebben 1.661.000 TL voor hem betaald. wat is dat ong 5-600.00 euro? Nou voor die prijs mogen ze van mij best een risicotje nemen. Mocht hij niet slagen kan je hem altijd nog (voor de zelfde pijs) verkopen.

18 januari 2014 om 09:23

Salih is jullie nieuwe rechtsback, umut is voor de plek van Engin gehaalt beste GS kenner.

Ik weet niet hoeveel potentie deze spelers hebben. Er zijn heeeel veel jongen spelers bij de top uiteindelijk keihard op hun bek gegaan.
Mentaliteit probleem in turkije helaas spelers als Sezer, Özer die het nooit hebben waargemaakt blijft zonde.

Ibrahim Coskun (18)
Endoğan Adili (19)
Umut Gündoğan (23)
Salih Dursun (21)
Izet Hajrovic (22)
Alex Telles (22)

Mooie transfers toch, allemaal jong. Ibrahim Coskun kan de Salih Ucan van Galatasaaray worden als hij hard traint en speelminuten krijgt. Dat laatste zal moeilijk zijn maar misschien dat hij mag spelen in de beker. Als Salih Dursun z'n best doen kan hij makkelijk Eboue en Sabri wegspelen. Niet dat Sabri wegspelen heel moeilijk is. En Alex Telles natuurlijk. Nog niet veel bekend van hem maar het feit dat we eindelijk een Echte linksback hebben is al goed genoeg voor ons. Gekozen tot beste linksback in Brazilie, nu maar hopen dat hij het ook kan doen in Turkije.

Ik hoop dat Salih Dursun de nieuwe Gokhan Gonul kan worden. Beleid van Gala is sterk veranderd en we doen toekomstgerichte aankopen. We hebben na 4 jaar een linksback aangetrokken genaamd Alex Telles. Hij wordt gezien als de beste links back van de Braziliaanse competitie.

We hebben goede transfers verricht in deze transferperiode. Ik hoop dat de nieuwe aanwinsten zondag hun debuut mogen maken in de Turkse beker.

Misschien deze opstelling proberen?

Muslera
Salih
Chedjou
Kaya
Telles
Hajrovic
Inan
Melo
Amrabat
Yilmaz
Drogba
17 januari 2014 om 23:19

En Sneijder dan?

17 januari 2014 om 23:32

Ja, dan kun je omschakelen naar een 4-2-3-1 formatie maar, dan offer je een spits op. Burak en Umut kunnen bijna niks zonder Drogba naast een van hen.

18 januari 2014 om 04:17

7 buitenlanders

Goeie bron zei me dat omer bayram ook in de belangstelling staat van de turkse top, iemand die dat kan bevestigen ?

18 januari 2014 om 09:39

Nope. Misschien Besiktas maar ik weet het niet zeker

Prachtig om te zien dat we met jonge jongens bezig zijn. Ik hoop over enkele jaren een volledig elftal van galatasaray te zien met maar maximaal 2 buitenlanders. Hopelijk pakt dit goed uit

Prima gedaan van Gala, verstandiger om redelijk normale bedragen uit te geven aan vrij jonge Turkse spelers dan ipv van mega bedragen aan buitenlandse spelers met een mega salaris

kijk dit is nou een opstelling die mogelijk door mancini gehanteerd zal worden, het is ook een compact systeem waarmee we in europa gebalanceerd en doelgericht kunnen spelen.

Muslera
Salih Dursun
Semih Kaya
Alex Telles
Hajrovic
Selcuk inan
Melo
Amrabat
Sneijder
Burak
Drogba
18 januari 2014 om 04:24

nou 2 backs als CV laten spelen + 3-5-2 systeem in europa zou ik niet riskeren. Alex telles is juist gekend omwlle van zn aanvallende kwaliteiten. zn verdedigend kanten zijn blijkbaar niet zo sterk. ssalih dursun kan als back en als Cv.ik wil liever een echte Cv die alle aspecten van het verdeigen bezit. backs zijn verdedigend toch meestal minder als ze op de Cv positie komen. en nog iets salih 22? semih 22? alex telles 21? in de verdediging.. heb je helemaal geen ervaring een leider voor de CL

18 januari 2014 om 18:02

53 arda ik snap wat je redenen zijn om dit riskant te vinden, maar in een 3-5-2 systeem is het voornamelijk de bedoeling dat de middenveld (selcuk inan) (melo) als een soort van ondersteuning spelen, in verdedigende modus heb je altijd melo en vaak ook selcuk achter de bal waardoor je in feite 5 verdedigers hebt en in aanvallende optie zie je altijd melo blijven hangen en selcuk mee opgaan waardoor je minimaal 4 verdedigers hebt.. je hebt gelijk als je zegt dat het riskant is.. het kan ook helemaaaaal verkeerd uitpakken hoor.. maarja, het kan geprobeerd worden.. daar hebben we gelukkig nog genoeg bekerwedstrijden voor haha.

18 januari 2014 om 18:21

in de turkse comp en bekerwedstrijden ben ik ook fan van zo'n opstelling ( tegen de kleinere ploegen natuurlijk)

natuurlijk is er veel druk op de LM en RM met zo'n opstelling. Zie bruma tijdens ajax die fischer niet kon bijhouden omdat bruma moest zorgen voor de aanvallen op de rechterkant en er ook verwacht werd dat hij helemaal terug moest om te verdedigen.

in dat opzicht zou ik links dan als LM telles plaatsen. ( hij was vroeger een middenvelder die is omgedoopt tot een LB. aanvallend is hij ook goed. en een chedjou/zan in zijn plaats. RM vind ik izet momenteel te zwak. verdedigend zou hij veel gaten laten vallen.

het klopt wat je zegt over selcuk en melo dat ze achter de bal blijven in verdedigende modus. maar als galatasaray eenmaal aanvalt dan is selcuk ook helemaal van voor te vinden dicht bij de 16. melo blijft dan over als hangende middenvelder. zeker in de CL ben je dan kwetsbaar. zou ik nu zeker niet riskeren. juve heeft ook tig keren met een 3-5-2 gespeeld in de CL dit seizoen en ook tijdens vorige deelnames. het pakte niet uit zoals ze hadden verwacht, terwijl in de comp de 3-5-2 wel goed uitpakte :D. ik heb liever een 4-5-1 tijdens de CL zekr met zo'n gatenkaas vanachter :D

19 januari 2014 om 15:03

ik hoop voor deze opstelling tegen chelsea.

muslera
salih
chedjou
semih
telles
hajrovic
selçuk
melo
sneijder
umut
drogba
19 januari 2014 om 19:51

denk niet dat mancini zo snel salih, telles, hajrovic in de basis zet in een CL wedstrijd. en zeker niet tegelijk + sneijder op LM.

20 januari 2014 om 20:07

wil je nou Sneijder nou echt op links buiten laten voetballen? of is het de bedoeling dat hij naar binnen toe trekt?

Ik snap niks van de transfer van Umut, waarom verkoop je Yekta dan?

17 januari 2014 om 23:41

Yekta blijft gewoon hoor, ik hoop dat Dany en Riera vertrekken.

17 januari 2014 om 23:55

Er is geen overeenkomst bereikt. Volgens bronnen wilde Yekta een salaris van 1 miljoen en nog wat,en per wedstrijd wou hij rond de 15,000 euro.

18 januari 2014 om 00:00

Heey Xcess, lang geleden man.

Yekta zal blijven en dat is een goede beslissing ook. Aangezien Umut Gündogan met iemand moet concurreren om op het middenveld te spelen mag hij eerst beginnen met Yekta. Selcuk en Melo speel je er nog lang niet uit.

18 januari 2014 om 00:11

Hey Avrupafatihgs!

Dan snap ik de transfer van Umut al helemaal niet. Nu heb je dus Yekta, Umut, Ibrahim, Ceyhun en Emre Colak op het middenveld. Als het goed is is Altintop ook weer terug na de winterstop. Dus we hebben genoeg Turkse middenvelders, dan lijkt me een niet zo talentvolle speler overbodig.

18 januari 2014 om 00:44

Gezien de tactieken wat Mancini uitprobeert zal hij Ceyhun als 4e cv gebruiken en dat zal bevestigd worden als Dany weg gaat. Umut, Ibrahim en Emre zijn spelers die wel in de beker te gebruiken zijn, daar waar ze zichzelf kunnen ontwikkelen en Yekta is een echte stand-in. Een speler die je in kan zetten zodra je ziet dat Melo elk moment kan ontploffen.

Ik denk dat het voorbij is met Hamit Altintop vanwege zijn zware blessure. Ik zie hem vertrekken aan het einde van dit seizoen. Hij is ook al 30 geworden en gezien zijn laatste vorm is het gewoon een Riera, maar dan op de rechterflank.

18 januari 2014 om 05:26

Haha jij snapt de gang van zaken volgens mij niet helemaal jongeman

Galatasaray is goed bezig. Jonge spelers aantrekken en hopen dat ze doorgroeien en een basisplek veroveren.

Er is geen 3,3 miljoen uitgegeven voetbalzone, Umut ken ik totaal niet en ik vraag me ook af wat hij gaat toevoegen aan het team. Salih word de gewenste rechts-back net als de zojuist aangekomen Alex Telles, maar toch verwacht ik een stopper als Ömer Toprak, zodra we hem hebben binnen gehaald kan het niet meer fout lopen vinden jullie niet?

18 januari 2014 om 02:59

Er is wel 3,3 mil uitgegeven. 2.75.000 voor Salih en 550.000 voor Umut.

Ben blij dat we eindelijk een LB hebben aangetroffen, dat was het belangrijkste.. Verder is Salih een zeer goede aankoop alleen begrijp ik de transfer van Umut niet, verwacht ook niet al teveel van hem ookal ken ik hem niet..

Ik vraag me af wat iedereen die hierboven heeft gereageerd zo goed vindt aan Salih Dursun. Hij is fysiek sterk en voor de rest? Buiten Gökhan Gönül is er gewoon geen goede Turkse rechtsback en zelfs hij is de laatste tijd wat minder. Salih is een redelijke back-up, maar ik denk echt niet dat hij Eboue eruit zal spelen, zoals sommigen hierboven beweren.

18 januari 2014 om 01:20

Hij zal Eboue er niet zomaar uit spelen, maar deze jongeman toont veel potentie en heeft het inzich om uit te groeien tot een basis speler en wellicht de rechtsback van het Turkse elftal? Want gonul heeft z'n tijd wel gehad. De tijd zal het laten zien..

18 januari 2014 om 01:30

Het is geen kwestie van eruit spelen, maar een kwestie van een bepaalde niveau halen. Eboue speelt in de CL. Dat is een gegeven. In Turkije moeten wij echter schuiven met de buitenlanders. Dan is het handig dat je meer achter de hand hebt dan Sabri.

Salih Dursun wordt een grote. Agressie, pit, snelheid en fysiek. Hij is gewoon een goede speler/rechtsback voor Turkse begrippen.

Galatasaray heeft goed aan gedaan om jonge spelers binnen te halen. Salih, Telles en ook Umut is nog relatief jong te noemen. Het transferbeleid moest anders en is nu ook anders. We

Sommig zeurpieten vinden niks goed. Galatasaray haalt routiniers, is het niet goed. Galatasaray richt zich op jonge, Turkse voetballers en nog steeds is het niet goed. Lichte jaloezie?

Mancini heeft nu meer keuzes en kan meer spelen met het basiselftal. We hebben een sterke selectie nodig om nog in te haken op Fenerbahce.

Heb een goed gevoel

18 januari 2014 om 04:33

hey Bkorkmaz, ik weet eerlijk gezegd niet veel over salih.

kan je hem eens beschrijven? waar kan hij spelen? welke positie speelt hij het best? bij kayseri speelt hij Rb maar kan ook als CV en cvm heb ik gelezen ergens.

kan hij vanachter uit opbouwen, hoe zit het met zijn snelheid ( hij is lang etc, dus hoe geschikt is hij als back tegen wendbare spelers?, in kopduels zou hij het wel goeddoen, maar aan zijn lengte en bouw te zien lijkt hij meer op een verdedigend back ipv een aanvallend. hoe goed kan hij voorzetten ( blindelings? of kijkt hij vaak of er ook mannen zijn in het strafschopgebied)

bedankt!

Het zijn geen transfers die ons dit jaar beter gaan laten presteren. Het zijn spelers die binnen 2,3 jaar de Eboue's en Balta's vervangen(dat laatste zal niet zo moeilijk zijn). Normaal gesproken plan je zoiets aan het begin van het seizoen. Maar aangezien Turken nooit een lange termijn plan hebben, moet je blij zijn dat er notabene wordt nagedacht over het beleid.

Ik wil nog een spits erbij. Desnoods een jonge spits. Het is allemaal veel van hetzelfde voorin bij ons. Umut en Burak zijn dezelfde types en Drogba heeft ook niet het eeuwige leven.

18 januari 2014 om 01:43

Helal olsun bu yoruma...

Dit is een van de beste en meest realistische analyses die ik van jou gezien heb sinds lange tijd.. Ga zo door

18 januari 2014 om 03:06

Nou ik verwacht dat Eboue in de zomer gaat vertrekken. laaste 1,5 jaar is hij in mijn ogen niet onomstreden. Hij voegt niks meer toe dan bijv. Sabri. Daarnaast wilt Manchini met 3 verdedigers spelen. Gezien het feit dat Eboue niet op CV kan spelen moet hij Rechts buiten spelen. Op die positie hebben we nu meer dan genoeg spelers rond lopen (hajrovic, vanaf volgend jaar Bruma en Hamit weer, Aydin, Amrabat, Yekta en eventueel Emre colak en Sabri)

Daarnaast komt Telles erbij. Hij was vorig jaar de beste LB van Brazilie gekozen. Ik denk dat hij vaste basisplek zal bemachtigen.

Ik hoop dat deze salih eboue kan doen vergeten zodat we hem ook weg kunnen doen. Een geweldige jongen die veel sfeer brengt in de groep maar tijdens wedstrijden ligt hij teveel op grond en daar irriteer ik me ook echt aan. Riera is ook traag die teveel verdient vind ik.

Ik ga even van een paar voetballers hun salarissen erbij pakken.

Riera 3,3 - Sabri 1,5 - Dany 1,3 - Furkan ozcal 8 ton - Hamit 3,1 - Eboue 2,5 - Drogba (gaat stoppen) 4,4 - Hakan balta 1,4 - Aydin yilmaz 1. Aykut ercetin 3 ton.

Deze voetballers verdienen te veel en alles bij elkaar opgeteld is dit om precies te zijn 19,6 Miljoen euro!!. Ze moeten allemaal (behalve Drogba) Weggaan.

Galatasaray is aan het verjongen want na deze 2 jongens is Allex Telles de volgende die getransfereerd wordt. Ze willen verjongen voor volgend seizoen zodat iedereen er aan went dat zie je gewoon. Ik vind dit een mooie opstelling: Salih is een twijfelgeval en Chedjou/gokhan/emre kunnen ook rouleren.

Muslera-Salih-Semih-Chedjou-Alex Telles-Melo-Selcuk-Hamit-Bruma-Sneijder-Drogba.br...
Ik hoop dat Ibrahim Coskun en Emre Can goed uitpakken zodat ze Melo en Chedjou kunnen opvolgen (de grootverdieners).

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Galatasaray


1147 fans
Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
F. MidtsjøMiddenvelder20
Sérgio OliveiraMiddenvelder20
Y. AkgünAanvaller20
B. GomisAanvaller21
F. MusleraKeeper20
H. SeferovićAanvaller20
E. KılınçMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Galatasaray.

Turkije
0 fans
Verdediger, 31 jaar
SeizoenClubW
2022/2023 Fatih Karagümrük 1 0 0 0
2021/2022 Fatih Karagümrük 14 2 3 0
2019/2020 Antalyaspor 5 0 0 0
2018/2019 Antalyaspor 13 0 2 0
2017/2018 Antalyaspor 4 0 1 0

In de wandelgangen

Zaterdag 13 augustus
Cody Gakpo heeft inmiddels contact gehad met Erik ten Hag over een transfer naar Manchester United. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren