‘Iedereen was sceptisch, omdat ze me lang niet hadden zien spelen’

Woensdag, 8 januari 2014 om 09:20Peter Nusselder

Evander Sno moest na zijn vertrek bij NEC in april lang wachten voordat er weer een club te vinden was die het met hem aandurfde, maar de middenvelder vond onderdak bij RKC Waalwijk en heeft daar inmiddels laten zien hoe waardevol hij nog kan zijn. Sno zelf is daarover totaal niet verbaasd.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Denk je dat Evander Sno volgend seizoen nog bij RKC Waakwijk voetbalt?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

9 reacties (laatste reactie door pdb4)

Ik vind het echt geweldig dat deze man door blijft spelen na al de problemen die hij al heeft gehad. Dit laat echt zien dat hij van dit spelletje houdt.

8 januari 2014 om 09:28

Wat heb ik diepe respect voor deze jongen, ik moet ook zeggen dat hij ook echt goed speelt daar op het middenveld hij tilt ook het middenveld van RKC naar een hoger niveau als hij zo doorgaat kan hij wel een stapje hogerop denk ik.

8 januari 2014 om 10:25

In een interview liet Sno weten dat zijn hart nu gezonder is dan de meeste mensen. Puur omdat hij de juiste operaties voor heeft gehad, en medicijnen voor geslikt heeft

Hij kan wel voetballen, heeft alleen de kanttekening dat hij hartproblemen heeft. Hij zou voor iedere club in Nederland een versterking zijn op het middenveld. Ontzettend sterk aan de bal, aardig spel overzicht.

Niks anders dan veel respect en bewondering voor deze man. Moge hij een succesvol en vooral gezonde vervolg van zijn carriere beleven.

Deze jongen kan toch makkelijk de subtop in Nederland aan? En bij de lagere teams in the PL zie ik hem ook nog goed spelen, al is dat wellicht iets te optimistisch. Wellicht toch iets voor Psv, in het teken van aankopen waar vaak vraagtekens bij staan, maar wel jongens met ervaring.

9 januari 2014 om 11:41

Hoop niet voor Psv en het Nederlandse voetbal dat ze het daar mee moeten doen... Sno is goed in de Eredivisie voor een middenmoter en eventueel subtop, maar verder denk ik ook niet.

Zou het als Feyenoorder niet erg vinden om hem in Rotterdam te zien, vilhena op 10 en sno samen met clasie daarachter ...

Sno is erg overschat. het is een leuke middenvelder voor RKC maar Bij NEC viel hij volledig door de mand. Palsson had Sno binnen een mum van tijd uit de basis gespeeld. natuurlijk heeft hij niet erg veel gespeeld (7) maar het leek alsof hij wat tekort komt. snelheid? handelingssnelheid? Ik weet het niet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

RKC Waalwijk

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
J. GaariVerdediger140
M. MeulensteenVerdediger141
A. ToubaVerdediger140
S. BakariMiddenvelder141
M. KramerAanvaller145
J. OdgaardAanvaller143
A. AzhilMiddenvelder130
Voor de complete selectie: Clubpagina RKC Waalwijk.

Nederland
18 fans
Middenvelder, 34 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 30 november
Scouts van Ajax, Manchester United, Borussia Dortmund, Internazionale, Southampton, Everton en Rangers waren zondag aanwezig bij Charleroi - Anderlecht. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren