Revolutie aan de Mersey.

Zaterdag, 28 december 2013 om 23:20 door Frank_Lfc

Sinds jaar en dag is Liverpool Football Club een van de meest roemruchte voetbalclubs van Europa. Na jaren van tegenspoed en wanbeleid lijkt nu daadwerkelijk het licht aan het einde van de tunnel te zijn gezien. Eind mei 2012 werd na het ontslag van clublegende ‘King’ Kenny Dalglish een relatief onbekende en talentvolle manager aangetrokken in de persoon van Brendan Rodgers.

/

Na een aantal gesprekken met clubeigenaar John W. Henry werd het duidelijk dat Rodgers wel eens de juiste man kon zijn om de gevallen topclub weer terug te helpen naar de absolute top. Door het tonen van zijn manifest wat hij over zijn gehele trainerscarrière bijgehouden had werd het duidelijk dat hier toch echt om een manager ging met een visie. Rodgers was duidelijk in zijn plannen, hij werkt graag met jonge spelers. Iets waar FSG sindsdien ook het gehele transferbeleid op heeft afgestemd. Daarnaast was het duidelijk dat Rodgers een aanvallend denkende coach is, iets wat ik als Liverpool-supporter al tijden niet meer meegemaakt had. Na jaren van resultaatvoetbal van trainers als Rafael Benitez, Roy Hodgson en Dalglish is deze man toch echt een verademing voor de club Liverpool. Ik was zelf enorm tevreden over de aanstelling van Rodgers. Ik hoopte op Rodgers of Roberto Martinez, de huidige coach van Everton.

Na een enorm stroef begin in zijn debuutseizoen waar het openingsduel al direct dik verloren werd tegen West Bromwich Albion was het direct duidelijk dat we Rodgers de tijd moesten geven om zijn visie op de club uit te laten werken. Sinds zijn aanstelling heeft hij altijd gezegd dat hij vier transferperiodes nodig heeft om Liverpool weer terug te brengen naar de bovenste plaatsen. Op het moment lijkt die belofte ook daadwerkelijk uit te komen, na een fantastische seizoenstart en fantastische optredens tegen Tottenham en Manchester City lijkt het of Liverpool eindelijk weer terug is waar het hoort.

Daarnaast is het transferbeleid ook enorm op de schop gegaan, gerichte aankopen worden tegenwoordig gedaan, in plaats van onnodige aankopen. Ook worden er voornamelijk spelers voor de toekomst binnengehaald. Zo was Kolo Toure afgelopen zomer een uitzondering, ook lijken Iago Aspas en Victor Moses niet te bieden wat ze zouden moeten bieden. Toch zijn er met spelers als Daniel Sturridge, Philippe Coutinho, Luis Alberto, Tiago Ilori, Mamadou Sakho en Simon Mignolet ook daadwerkelijk spelers voor de toekomst gehaald. Dit vind ik enorm positief en hiermee kunnen we als club enorm ver komen. Wanneer het laatste stapje naar de Champions League gemaakt kan worden zullen we ook weer in staat zijn om de absolute topspelers aan te kunnen trekken. Door die reden zijn we afgelopen zomer onder andere Henrikh Mkhitaryan en Stevan Jovetic misgelopen.

Verder hebben wij op het moment de beste jeugdopleiding in Engeland, na jaren van investeringen lijken er nu ook eindelijk grote beloftes door te gaan breken. Zo hebben spelers als Raheem Sterling, Jordan Ibe, Andre Wisdom, Lloyd Jones, Jon Flanagan en Suso al aan het eerste mogen ruiken. Dit is nog maar het topje van de ijsberg als je kijkt wat voor talenten er nog meer rondlopen. Jordan Rossiter, Jack Dunn, Ryan Kent en Brad Smith mogen allen nog debuteren maar trainen wel al mee met hoofdselectie. En als je dan nagaat dat Rodgers graag samenwerkt met jonge talentvolle jeugdspelers is het optelsommetje snel gemaakt. Had je een Martin Jol gehad dan had je direct je jeugdopleiding kunnen opdoeken.

Ik ben ervan overtuigd dat Liverpool binnen nu en een jaar of drie weer eens een serieuze titelkandidaat kan zijn. Het geld is er, de spelers zijn er, de jeugd is er en het geduld is er. Daarnaast hebben we met Rodgers een enorm talentvolle trainer die de club Liverpool enorm ver kan gaan brengen. Mogen na jaren van tegenspoed de gloriejaren weer terugkeren en de traditionele Champions League-avonden weer herleefd gaan worden. Ik hoop het van harte!

Kwaliteitsbeoordeling:
Totaal 20 stemmen.
Je kunt stemmen als je een reactie hebt gegeven.
Dit document is door 1500+ bezoekers bekeken.

Gerelateerd

Meer sportnieuws

56 reacties (laatste reactie door theartist)

Wat een enorm naar stuk. Slecht geschreven en dramatische metaforen. Dan nog het onzinnige gepoch en het is een klein wonder te noemen dat voetbalzone het plaatst. Het leest totaal niet lekker weg en zinnen zijn echt heel matig. Je moet het stuk even nalezen voordat je het plaatst. Er zit geen kop en geen staart in het stuk en het danst ergens tussen ''ik vind'' en ''iedereen vind''. Het is nobel dat je probeert een informatief stuk te schrijven over Liverpool maar je bedenk bij je volgende stuk dat tenzij het uit je pen rolt je het niet moet plaatsen.

Ik zou wat meer tijd en ruimte nemen voor het bespreken van de aspecten die Rogers heeft gebracht naar Liverpool zoals het aanvallende voetbal of de hernieuwde interesse in de jeugd maar je geeft slechts voorbeelden en noemt geen argumenten. Daarnaast hebben Martinez en Jol niks maar dan ook niks te maken met het hele stuk. Gewoon weglaten dus.

Wat FSG iis mag je ook wel even uitleggen. Daarnaast vraag ik mij af waarom je in het verleden schrijft.

''daarnaast was het duidelijk dat Rodgers een aanvallend denkende coach is, iets wat ik als Liverpool-supporter al tijden niet meer meegemaakt had.'' dit leest verschrikkelijk, maak er zoiets van:

''rodgers laat in alles zien dat het een coach is met een aanvallende visie. Voor ons op de Merseyside is het hernieuwde aanvalsspel van Rodgers een verademing, zeker ten opzichte van zijn voorgangers.''

Ik raad je aan om wat top club experts te lezen en beter te argumenteren.

29 december 2013 om 12:10

Niet te vergeten de punt in de titel..

' Door die reden zijn we afgelopen zomer onder andere Henrikh Mkhitaryan en Stevan Jovetic misgelopen. '

Is het niet 'om die reden'?

Verder ben ik het redelijk eens, ik zie ook veel zinnen die niet lekker lopen. De volgende keer inderdaad niet te haastig inleveren, want je stuk had zeker potentie. Laat het een keer door een ander lezen, veel foutjes hadden voorkomen kunnen worden.

29 december 2013 om 12:27

Klopt, het is 'om die reden'.

En hij heeft weliswaar te haastig ingeleverd, maar het is ook schandalig van Voetbalzone om dit te publiceren. Mijn Ce's zijn om minder afgekeurd, dus ik snap niet waarom deze jongen niet gewoon feedback kreeg om zijn CE nog meer te verbeteren. Laten we hopen dat volgende Ce's beter worden.

31 december 2013 om 13:06

Ik ben het helemaal met Isco eens. Ik denk dat Frank_lfc nu inmiddels wel weet dat een punt in de titel niet kan. Daarnaast zijn er heel veel fouten die je makkelijk eruit kon halen als je het stukje nagelezen had, maar ook voetbalzone had dat kunnen aangeven.

Bovendien vind ik het uiterst opmerkelijk dat Frank_lfc overal te vinden is behalve hier, want ook ik vraag me af wie of wat een FSG is.

2 januari 2014 om 16:02

Door vakantie en dergelijke heb ik niet meer aan deze CE gedacht.

Maar bedankt voor de reactie, ik weet van mezelf dat ik op taaltechnisch gebied niet de sterkste ben dus ik zal er de volgende keer iemand sowieso nog een keer overheen laten lezen.

FSG = Fenway Sports Group

1 januari 2014 om 22:25

FSG = Fenway Sports Group de huidige eigenaar van Liverpool tevens eigenaar van de major league baseball club de Boston Redsox.

Ik vind het lastig dit te beoordelen. Puur op schrijfstijl en grammatica is er nog veel voor verbetering vatbaar, zoals onder andere hierboven wordt beschreven. Desondanks wil ik niet zo negatief zijn als Frikx (zijn haat tegen Liverpool speelt waarschijnlijk mee).

Verder stuit ik vooral tegen je subjectiviteit. Aangezien je fervent supporter bent van Liverpool kijk je het allemaal wat te rooskleurig naar mijn idee. Een voorbeeld:

Je stelt zonder blikken of blozen dat Liverpool de beste jeugdopleiding heeft van het moment. Natuurlijk hebben jullie geweldige talenten op komt of die nu zijn doorgebroken maar dat geldt bijvoorbeeld even goed voor United en Arsenal:

Manchester United: Januzaj, Pereira, Wilson, Pearson, Rothwell, Barmby, Thorpe, Keane, Morrison, Pogba (de laatste twee zijn inmiddels doorgebroken en spelen niet bij ons meer maar zijn wel zeer recente producten van onze opleiding).

Arsenal: Zelalem, Gnabry, Bellerin, Akpom, Eisfeld, Afobe (en nog meer waarschijnlijk, ken deze in ieder geval).

Dus je kunt niet zomaar van alles stellen.

Ik heb je overigens een ster gegeven voor de moeite. Het is toch altijd goed dat je het in ieder geval probeert, nooit geschoten is altijd mis. Als je hier de feedback uithaalt ben ik er van overtuigd dat je volgende CE een stuk beter zal zijn.

29 december 2013 om 15:18

Ik ben het gewoon met Frikx eens. Ik denk dat als het een onbekende gast was hier op voetbalzone dat mensen minder de moeite namen om te reageren. Aangezien het Frank is die vaak in Arsenal of United topics grote praatjes heeft kun je verwachten dat je felle kritiek krijgt bij dit soort walgelijke teksten die pijn doen aan je ogen.

29 december 2013 om 15:35

Frikx levert naar mijn mening dusdanig felle kritiek dat zijn eigen posten grammaticaal en op het gebied van stijl niets minder dan perfect zijn, anders heb je mijn inziens geen recht van spreken.

Helaas zitten in zijn post ook enige fouten, dus ik vind niet dat hij het recht heeft zo hard door te gaan op Frank terwijl hij zelf ook niet foutloos is.

29 december 2013 om 15:40

Ik heb recht om mijn mening te verkondingen zoiets noemen we democratie. Als je verder kijkt dan je neus lang is Sjonnie zie je in mijn andere post dat ik zegt dat een paar grammaticale fouten niet erg zijn.

Ga snel terug naar je dictatuur waar mensen geen meningen mogen hebben..

29 december 2013 om 18:14

Interessant. Naar mijn weten mag in een democratie iedereen een mening verkondingen, zo ook ik. Tevens zeg ik nergens dat jij geen mening mag hebben, ik geef louter mijn mening.

En dan noem je mij een Sjonnie, de pot verwijt de ketel dat ie zwart ziet.

30 december 2013 om 02:15

Post is heel wat anders dan een artikel. Ik heb wel wat anders te doen dan te mierenneuken over grammatica en spelling waar niemand een ruk om geeft. Lees anders ff een clubexpert van me..

Daarbij dus je hebt pas het recht ergens iets over te zeggen als je zelf perfect bent? Nou ik kan je vertellen niemand is perfect dus houd jij dan ook gewoon je muil?

Het spijt me verschrikkelijk, maar ik vond dit geen leuk stuk om te lezen. Niks is nieuw, niks is vanuit het oogpunt van een Liverpool supporter geschreven. Je probeert het wel, maar het zijn zaken die eigenlijk ieder persoon had kunnen zien.

Dan je schrijfstijl, ik snap eerlijk gezegd ook niet waarom Voetbalzone dit publiceert. Er staan zoveel stijl- en taalfouten in. Ook de afkorting FSG hoef je blijkbaar niet uit te leggen, waarop ze normaal gesproken heel streng controleren. Doe dit voortaan wel, iedere afkorting moet je toelichten of in ieder geval de eerste keer voluit schrijven.

Ik heb heel veel moeite gehad om dit uit te lezen, aangezien het gewoon niet lekker leest. Probeer wat met de feedback te doen en dan gaat het je lukken! Voor nu geef ik je geen beoordeling, want dat vind ik niet eerlijk bij een eerste CE. Dus succes met je volgende Ce's!

29 december 2013 om 15:08

Wel een beetje zwak hé, iedereen wordt gewoon vanaf zijn/haar eerste CE beoordeeld. Alleen omdat het ''frank_lfc'' is geven mensen hier geen beoordeling terwijl iedereen weer dat het een ster waard is. Is niet eerlijk tegenover de anderen die wel 1 ster krijgen.

29 december 2013 om 15:14

Nee hoor. Ik beoordeel niemand bij zijn eerste CE. Dus als jij daarover begint te zeuren, jouw probleem. Maar iedereen die een eerste CE schrijft, krijgt van mij geen beoordeling. Alleen tips om het beter te doen volgende keer.

Ik vind dit net als de rest een zeer matige club expert. Het is geen objectieve beschouwing, maar een weergave van jouw liefde voor je club. Je praat liverpool nogal de wolken in, en dat komt nogal nep over aangezien jij liverpool fan bent. Bijvoorbeeld:
-"Verder hebben wij op het moment de beste jeugdopleiding in Engeland"

Verder vind ik deze tekst weinig vernieuwend of origineel. Ik heb wel eens club experts gelezen waardoor ik een heel andere visie kreeg op een bepaald onderwerp, omdat er nieuwe argumenten en feiten naar voren werden gebracht.

Overigens lijk je wel veel van je club te weten, dus houdt niet op met schrijven, maar probeer een andere manier van schrijven. Ik vind het namelijk altijd waardevol als mensen tijd en moeite steken om een mooie tekst voor deze site te schrijven.

Beste frank, ik heb niet eens de moeite genomen om je stukje te lezen. Want de titel zag er al niet uit. Je weet dat een punt in de titel niet kan? Toch?

zal verder geen sterren geven omdat ik de ce niet heb gelezen. Maar wou je dit toch even meegeven.

Ik heb sterk het idee dat je een lichte voorkeur voor Liverpool hebt. Met alle respect, plaats dit in een topic, CE niet waard in mijn ogen..

30 december 2013 om 11:26

Pas op hoor. Voetbalzone gaat je reactie verwijderen als je dit een slecht stuk vind..

Het stuk is ronduit afgrijselijk om te lezen. Zinnen kloppen voor geen meter, alles in de verleden tijd geschreven. Nergens argumentatie voor bepaalde punten die hij aanhaalt zoals het aanvallende spel of 'de beste jeugdopleiding', slechts voorbeelden. Niet uitgelegde afkortingen en namen. Het wordt niet duidelijk wat nou het onderwerp is. Rodgers? Liverpool? Daarbij wat is de rol van Rodgers?

30 december 2013 om 16:52

Frikx, je hebt je mening al gegeven, zeer uitgebreid in je eerste reactie. Wat is het nut om zonder toevoeging nog een keer te gaan los te gaan, zonder iets nieuws te zeggen? Je punt is duidelijk, move on gast. Je bent nu gewoon nutteloos bezig, dit is doorschoppen terwijl iemand al op de grond ligt. Slap.

geen nieuws, niets origineels. vooral dat 'wij hebben de beste jeugdopleiding in Engeland', vind ik dat je teveel door je Liverpoolbril kijkt, en dan heb ik het niet alleen over dat stukje. Veel niet- Liverpoolfans zouden het hier niet mee eens zijn. Geen punt meer in de titel, dat vind ik echter wel een grote fout. Ik zie veel opmerkingen over een Niveau, dat vind ik wel erg respectloos.

Beste Frank_lfc

Ik neem als voorbeeld:
''na een enorm stroef begin in zijn debuutseizoen waar het openingsduel al direct dik verloren werd tegen West Bromwich Albion was het direct duidelijk dat we Rodgers de tijd moesten geven om zijn visie op de club uit te laten werken.''

Misschien heb je hier wat aan:
'komma's maken lange zinnen overzichtelijk. Zet een komma:
- tussen de onderdelen van opsommingen;
- tussen twee persoonsvormen;
- in lange zinnen voor een voegwoord waarmee de bijzin begint.'

Misschien ben je dyslectisch of slecht in spelling, maar ik raad je aan om eerst een paar anderen naar je stuk te kijken, voordat je besluit een clubexpert in te sturen. Het leest namelijk echt verschrikkelijk.

Verder is het stuk totaal niet informatief; het is vooral feitelijk. Neem me niet kwalijk, maar dat kan ik zelf ook wel opzoeken op internet. Het leuke van een clubexpert is, dat je iets bijzonders over je favoriete club kan vertellen wat niet alledaags in de media verschijnt.

Na een paar zinnen gestopt , belachelijk zinsopbouw en waardeloze spelling. Je probeert teveel dure woorden te gebruiken zonder ze goed te kunnen toepassen. Frank , jou niveau is precies zoals je deze CE hebt geschreven ben ik bang.

Je manier van reacties raken al vaak kant noch wal maar dit slaat alles.
Alsnog veel succes met alles wat je doet , maar dit is niet je toekomst.

Ik vind dit een lastig stuk om te beoordelen. Op spelfouten en grammatica enzovoort let ik niet zoveel op maar ik vind je zinnen te lang en 'moeilijk'. Toch vind ik dit geen slecht stuk. Maar Ik zou het simpeler en iets objectiever houden de volgende keer. Ik zie dat je niet van die dure woorden kan gebruiken in een zin, kan ik ook niet. Daarom maak ik geen CE. Volgende keer beter! Coutinho btw.. Ik ben diep teleurgesteld in het transferbeleid van mijn club om zo een topper voor een appel en een ei te verkopen aan jou club, geniale speler !

Je hebt best lange zinnen en je begint ook erg vaak een zin met ik. Dat viel me al vrij snel op. Probeer je zinnen de volgende keer wat korter of in ieder geval wat minder zwaar te maken. Ook grammaticaal is het niet perfect, maar voor een eerste vind ik het niet slecht. Verder ben ik het wel met je eens, behalve de jeugdopleiding, daarin vind ik Southampton nog altijd het beste. Voor nu vier sterren, succes met de volgende.

Ik vond het een leuk stuk, jammer dat je dan Liverpool de beste jeugdopleiding vind hebben terwijl iedereen wel weet dat Southampton de club van de jeugd is, maar desalnietemin vond ik het een prima stuk

Dit is meer een slecht onderbouwde ode aan Liverpool dan een clubexpert. Ik kan je commentaar in sommige topics nog wel waarderen (hoewel die niet altijd objectief is) maar met deze clubexpert ga je echt compleet de mist in. Liverpool speelt aanvallend voetbal (onderbouw dit met statistieken), Liverpool heeft plots de beste jeugdopleiding van Engeland (onderbouw dit met statistieken, niet door willekeurig wat namen op te noemen) etc. Dit is allemaal zo subjectief vanuit het standpunt van een liverpool fan. Ik meen me bijvoorbeeld te herinneren dat niet Liverpool maar Southampton de beste jeugdwerking heeft. Tevens heb je ook nog wat werk aan je zinsbouw, volgende zijn bijvoorbeeld is echt afgrijselijk om lezen: "ook worden er voornamelijk spelers voor de toekomst binnengehaald. Zo was Kolo Toure afgelopen zomer een uitzondering, ook lijken Iago Aspas en Victor Moses niet te bieden wat ze zouden moeten bieden.". Dan kan ik meer genieten van de Ce's van een LFC Dutchy en een Persian Gooner om eerlijk te zijn.. Indien dit echter je eerste CE is ben ik er zeker van dat je nog veel zal verbeteren!

2 januari 2014 om 13:01

Niets aan toe te voegen, ik ben het helemaal met je eens.

Het stuk is om te huilen. Je onderbouwt niets en subjectiever kan niet.

2 januari 2014 om 21:42

Jij kan het niet beter man

3 januari 2014 om 17:46

Dat is irrelevant. Jammer dat niet iedereen hier dan objectief reageert, want meer dan 1 ster is dit echt niet waard.

3 januari 2014 om 19:32

Je kan het ook op een liever manier zeggen dan jij zegt hij heeft vast zijn best gedaan

4 januari 2014 om 13:17

Het is jouw mening dat het 1 ster waard is, hoe kun je dan spreken over objectiviteit?

Dit soort beoordelingen zijn sowieso nooit objectief. Als je bv. kijkt naar Reza of Frikx, de afgunst druipt er vanaf.

Ook ik vind het een slecht stuk. Bijzonder subjectief en voegt niets toe aan de 'neutrale' lezer. Dit is leuk voor een fansite. Niet voor een site als voetbalzone.nl

De beste jeugdopleiding?
Je noemt talenten op die allemaal om te huilen zijn. Sterling is de enige die speelt en dit is ook maar een slechtere versie van Walcott. Nee, Liverpool heeft echt lang niet de beste jeugdopleiding.

Verder is je stuk niet erg goed. Wat is het doel? Dit is een verhaaltje over jouw mening en als je dit doet, moet je het wel een stuk beter brengen.
Succes met de volgende.

Wie een CE schrijft, wordt met zijn hoofd op het hakblok geplaatst. Dat heeft Frank nu wel ervaren. Gewoon lekker doorgaan met schrijven en proberen aan je grammatica te werken zoals iedereen zegt.

Bedankt voor de reacties, wie weet wanneer ik ooit weer een CE schrijf zal ik het door iemand laten controleren die wel sterk is op het taaltechnische gebied.

Wat negatieve gedoe hier hij heeft toch zijn best gedaan

Vond het wel een intressant stuk, en sommige reacties hier zijn nogal wat agressief.

Goed stuk Frank!
Als ik meer dan 5 sterren kon geven had ik het gedaan,
die punt in de titel maakt het af!
Bravo!

Vond het leuk om te lezen. Dat hij wat komma's en punten te veel of verkeerd gebruikt,ach dat doen we allemaal wel eens denk ik zo. Ik geef het 4 sterren.

Waardeloos stuk, Frikx legt het eigenlijk al perfect uit... Ik zie niet waar ik op mijn mobiel je 1 ster kan geven dus misschien ga ik het later op mijn laptop proberen.

"eind mei 2012 werd na het ontslag van clublegende ‘king’ Kenny Dalglish een relatief onbekende en talentvolle manager aangetrokken in de persoon van Brendan Rodgers." - Een relatief onbekende en talentvolle manager, dit spreekt elkaar ontzettend tegen. Als je hier het woord 'maar' in plaats van 'en' had geplaatst was dit veel logischer geweest.

Fsg? Dit behoeft wel enig uitleg. In één keer wordt er een afkorting van iets in het stuk gedropt, maar ik heb serieus geen idee wat dit betekend. Ook is het verstandig dat je bedrijven etc. de eerste keer helemaal uitschrijft en vervolgens afkortingen te gebruiken.

"na een enorm stroef begin in zijn debuutseizoen waar het openingsduel al direct dik verloren werd tegen West Bromwich Albion" - het is 'verloren van'

Voor de rest ben ik het met de personen boven mij eens dat het stuk niet echt soepel geschreven lijkt. Je schommelt nogal eens tussen de verleden en tegenwoordige tijd. Probeer hier gewoon consequent in te zijn in je stuk. Verder heeft het stuk eigenlijk te weinig inhoud. In hoeverre vind jij dit allemaal een revolutie? Een revolutie is namelijk iets extreems, maar je stuk is nogal gematigd geschreven. Dat er wat aanvallender spel wordt nageleefd is wel te zien, maar je stijl had wel iets extremer gekund als je wil benadrukken dat je het hier over een revolutie hebt.

Qua lengte is het stuk eigenlijk ook aan de korte kant. Denk dat je van de vrije ruimte nog best wel gebruik had kunnen maken om je ons een iets beter beeld te schetsen van de revolutie die er in jouw ogen plaatsvindt.

Ik minder moeite met de grammatica en spelling in dit stuk. Voor mij gaat het voornamelijk om de inhoud. Inhoud is gewoon niet goed.

Allereerst,ben je redelijk aan de oppervlakte gebleven. Je bespreekt wel een aantal zaken die in de loop der jaren verbeterd zijn. Echter zit hier weinig diepgang in. Verder is je kern te kort en bepaalde argumenten zijn niet goed/slecht uitgewerkt. Je hebt naar mijn mening ook een te groot onderwerp gekozen. In jouw stuk heb ik al 6 potentiële Ce's gevonden.

Probeer in de toekomst een wat specifieker onderwerp te kiezen en werk dat onderwerp vervolgens goed uit. Begin niet zomaar met schrijven, maar maak eerst een plan van wat je wilt vertellen en hoe je dat gaat doen.

Probeer het simpel te houden. Je gebruikt te veel gezegdes, kromme zinnen en metaforen. Allemaal niet nodig.

Ik vind het knap dat je het tenminste heb geprobeerd. En dit is pas je eerst CE dus het kan alleen maar beter gaan. Succes ermee.

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

Actiefste Clubexperts

Naam Aantal Gemiddelde rating

Liverpool

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
J. KloppUnknown
AlissonKeeper
H. DaviesKeeper
MarceloKeeper
L. KariusKeeper
AdriánKeeper
Voor de complete selectie: Clubpagina Liverpool.

In de wandelgangen

Zaterdag 24 juli
Een merkwaardige wending rond Goran Pandev. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren