Eindhovense gifbeker moet tot de laatste druppel leeg

Donderdag, 12 december 2013 om 20:49Thijs Post • Laatste update: 21:49

Tiny Sanders heeft zijn zin. De PSV-directeur zei onlangs dat het voor een jonge ploeg als PSV niet slecht zou zijn om een jaar geen Europees voetbal te spelen. De geplaagde ploeg van trainer Phillip Cocu liet zich in eigen huis de kaas van het brood eten door Chernomorets Odessa (0-1) en door die nederlaag ligt PSV, dat aan een gelijkspel genoeg had om door te bekeren, uit het toernooi. Vlak voor tijd verprutste invaller Ola Toivonen dé kans om PSV alsnog door te laten bekeren: hij schoot voor open doel hopeloos naast.

/

PSV had in het eigen Philips Stadion voldoende aan een gelijkspel, omdat het onderlinge resultaat met Chernomorets in dat geval in het voordeel was van de Eindhovenaren. De ploeg van Cocu speelde een prima eerste helft en had de controle over de wedstrijd, al kwam het in het eerste halfuur niet tot grote kansen. Het grootste gevaar in de eerste minuten kwam tot tweemaal toe van de als middenvelder geposteerde verdediger Jorrit Hendrix. Zij eerste schot werd simpel gepakt door keeper Dmytro Bezotosnyi, met de tweede inzet van de jongeling had de sluitpost meer moeite.

Na ruim een halfuur kwamen doken de bezoekers voor het eerst echt gevaarlijk op voor het doel van keeper Jeroen Zoet. Franck Dja Djédjé liep door op de doelman, die botste met Karim Rekik en daardoor een halve ingreep verrichtte. Oleksiy Gai kon de bal in het lege doel werken, maar hij stiftte het ding naast. Aan de andere kant kwam Adam Maher tot een uitstekende mogelijkheid, maar na een actie van Jürgen Locadia kwam het schot van de middenvelder niet verder dan de benen van een Chernomorets-verdediger.

/

PSV nam het heft weer in handen: Hendrix kwam weer eens tot een schot en Petro Kovalchuk haalde de bal na een voorzet van Luciano Narsingh net weg voor de lijn. Ook een schot van Memphis Depay werd tijdig gekeerd, dit keer weer door keeper Bezotosnyi. Het slotakkoord van de eerste helft was weer voor Chernomorets: Oleksiy Antonov volleerde voorlangs. Na rust was het voor PSV zaak om in ieder geval geen schade op te lopen, maar de Eindhovenaren bleven de beste kansen krijgen. Zo verscheen Narsingh na een vloeiende combinatie helemaal vrij voor het vijandelijke doel, maar wipte hij de bal over de lat.

De thuisploeg was een klasse beter, maar liep in het mes van de bezoekers. Na een scherpe uitbraak en een heerlijke kopbal van Dja Djédjé stond er 0-1 op het scorebord. Met Ji-Sung Park, Toivonen en Zakaria Bakkali als invallers probeerde PSV het nodige te forceren en in de slotfase sloeg de vlam in de pan. Santiago Arias duwde Sito Riera de boarding in en de Spanjaard kwam verhaal halen. Riera raakte buiten zinnen, kreeg rood, spuugde Maher in het gezicht en ging met opgestoken middelvinger richting het PSV publiek richting de kleedkamer. Maher kreeg voor zijn aandeel een gele kaart. PSV ging va banque spelen en Toivonen verprutste een niet te missen kans: voor open doel schoot hij op onbegrijpelijke wijze naast. Ook Depay, die vrije doortocht kreeg richting het vijandelijke doel, wist het net niet te vinden.

Dinamo Zagreb - Ludogorets 1-2
In de wedstrijd tussen Dinamo Zagreb en Ludogorets stond niets op het spel, want de thuisclub was al uitgeschakeld en de bezoekers waren al zeker van de groepswinst. Ludogorets kwam na een klein halfuur op voorsprong via Dani Abalo, die scoorde met een schuiver na een handig steekballetje van Marcelinho. De Bulgaren dachten met de positieve marge de rust te halen, maar niets bleek minder waar: in de blessuretijd van de eerste helft werkte Duje Cop de gelijkmaker tegen de touwen. Het tweede punt van Dinamo Zagreb in de groepsfase kwam er uiteindelijk niet, want in de tweede helft maakte Roman Bezjak de 1-2 voor de bezoekers.


Poll

Dit was de druppel: Phillip Cocu moet aftreden als hoofdtrainer


Gerelateerd

Meer sportnieuws

477 reacties (laatste reactie door de toekomst)
12 december 2013 om 20:53

Wisten we toch al van Tiny Sanders dat ze zouden verliezen.. ik heb alleen petje af voor Depay, de rest is allemaal bagger en vooral die Toivonen *bah*.

Daar gaan onze punten weer.. pff het word met dag en jaar erger voor ons Nederland.

12 december 2013 om 21:43

Petje af, voor het harde werken. Mag het? 5 ton per jaar verdienen.

12 december 2013 om 21:53

Wat heb jij toch tegen Depay, overal zie ik jou hem afkraken. Hij werkt er tenminste hard voor in tegen stelling tot enkele anderen! Kan jij wel weer met het riedeltje aankomen dat dat normaal mag worden gevonden maar je kan beter afgeven op diegenen die het niet doen in plaats van wel.

12 december 2013 om 22:11

Dat je dat zegt als Ajacied?!

En dat zeg ik als Feyenoorder...

12 december 2013 om 22:28

Ja sulejmani kan er nog n puntje aan zuigen

12 december 2013 om 22:42

de enigste die goed speelde vandaag waren depay en arias
peperdure blunder van zoet.

12 december 2013 om 22:53

@donerking; Wie?

12 december 2013 om 23:01

Als ik aan sulejmani denk denk ik gelijk aan gebrek aan inzet. Je weet wel duurste speler van Ajax ooit, en gelijk ook een duurste flopper

12 december 2013 om 23:21

die speler die in portugal speelt bedoel je??

13 december 2013 om 00:57

Danku realplayer

13 december 2013 om 14:06

Dus eigenlijk geen enkele voetballer van niveau PSV of hoger mag geen compliment krijgen?? Als je een hoog salaris krijgt kan je nog wel goed spelen toch? En dan mag dat niet gezegd worden?

12 december 2013 om 20:53

Verdiend, maar ze maakten ook de fout van Ajax gisteren, op het laatst alle ballen hoog in de zestien waar het al lekker druk is.

Jammer voor Psv, jammer voor Nederland, maar ik vind het wel grappig...

12 december 2013 om 20:56

En ook net als Ajax de hele tijd gaat alles voorspelbaar langzaam naar de vleugels. Echt die Nederlandse clubs moeten dat echt eens loslaten en verrassender aanvallen / van positie wisselen meer door het midden voorin. Moe word je er van!

12 december 2013 om 21:00

Je haalt me de woorden uit de mond. Het speltempo ligt vaak zo laag, dat je gewoonweg niet kunt verrassen. En dan ook viel me op dat PSV zich geen raad wist met een Chernomorets, dat in hetzelfde systeem als PSV speelde, daar hebben ze in afgelopen wedstrijden wel meer last mee gehad.

Ik weet niet of het anderen ook is opgevallen?

12 december 2013 om 21:05

Grofweg gebeurt er inderdaad hetzelfde, alleen kun je qua niveau dit totaal niet vergelijken met de wedstrijd van gisteren. Milan graaft zich compleet in. Dit gasten zijn 20 keer beter dan dat oostblokcluppie. Ajax was 20x beter als PSV vanavond! maar grofweg komt het erop neer dat beide hadden moeten winnen.

12 december 2013 om 21:10

Vreemde reactie Ajax speelt laatste tijd erg goed.

12 december 2013 om 21:11

@ Arwinos.

Niet overdrijven jongen, Wel realistisch blijven. Ajax was gister niet 20x beter dan PSV vanavond. PSV was echt niet slechter dan die lui. Dat zou ook wel een schande geweest zijn overigens. Maar ja, aj die kansen gewoon afmaakt zoals die van meneertje Toivonen, (en Zaterdag tegen Vitesse) dan staat het leven er heel anders voor.

12 december 2013 om 21:12

@arwinos Het gaat niet om het verschil in niveau, het gaat om de manier waarop je het spelletje speelt en daarin faalt PSV gewoon hopeloos. Ze hadden moeten leren van de fout die Ajax gisteren maakte en gewoon moeten door voetballen, want voetballend kwamen ze er namelijk wel gewoon doorheen.

12 december 2013 om 21:14

@cojw,

Pik, het gaat niet over de laatste wedstrijden, het gaat over het laatste kwartier van gisteren. Daarin maakte Ajax, net als PSV vandaag, de fout door alles in de pot te gooien. Dat win je met spitsen die Nederland gewend zijn, nooit niet van die Italianen en Oostblokkers...

12 december 2013 om 21:16

Vergelijk de wekelijkse wanprestaties van PSV aub niet met ons aller Ajax, Wij hebben meer punten in de CL poule dan jullie in een dramatische EL poule tegen jupiler league clubs, Bij psv zit et geen lijn en vooral geen beweging en idee in het spel, Ook ik irriteer me af en toe mateloos aan het Ajax maar ze in 1 adem noemen met het zwalkende PSV is niet gepast.

12 december 2013 om 21:18

Heb soms het idee dat ze veel te veel bezig zijn met een bepaald systeem / idee / tactiek waardoor ze gewoon niet het maximale uit zichzelf halen. Het moet allemaal wat opportunistischer/risicovoller/sneller/vrijer zoals in de laatste paar minuten, maar dan de hele wedstrijd. En natuurlijk met plezier! Hoe vaak hebben we dit seizoen Maher lachend in beeld gezien?
En het is inderdaad gewoon de afgelopen wedstrijden iedere keer hetzelfde liedje. Maar dat is logisch al die clubs stellen zich in op dat voorspelbare balbezit vleugelaanvalspel en slaan toe in de counter.

12 december 2013 om 22:20

PSV was ook beter, alleen dat moment waar die goal uit voort kwam...
Zoet vond ik er ook niet bepaald goed uit zien... die leek er geen eens moeite voor te doen.

12 december 2013 om 22:59

Hey gijp

12 december 2013 om 23:22

Waar ik me aan irriteer is deze belachelijke arrogante coment.

On: PSV puntje moeten halen maar, als je er niet vol voor gaat
, op zo een laag tempo speelt en kansen niet afmaakt heb je gewoon kans om tegen deze zwakke tegenstander onderuit te gaan.

13 december 2013 om 04:11

Off topic, ons aller Ajax? Zegt arsenalmyheart?

12 december 2013 om 20:53

Hun tegenstander was ook niet al te best hoor. Beiden ploegen zijn matig. Gelijk spelletje was meer terecht geweest maar ja.

12 december 2013 om 20:54

Verdient verloren vind ik zeker niet maar het is wel zeer triest dat ze van Chernomorets Odessa verliezen. Die kunnen er helemaal niks van.

12 december 2013 om 20:54

Ga toch weg man psv was veel beter dat hun 3 kansen krijgen en 1 maken...

12 december 2013 om 20:56

Dat heet een hoog rendament. En de wet der voetbal! Als jij ze niet maakt, doet je tegenstander dat wel

12 december 2013 om 21:03

Dat gifbeker verhaal moeten we bij elke topic van psv lezen of wat? Wat was psv toch slecht. Zelfs kansen die erin moeten verprutsen ze. Ongeloofelijk je zou haast smeken dat ze psv opheffen, het is soms gewoon pijnlijk aan je ogen.

Toivonen aub geef die man een zak met geld en laat hem ergens anders spelen. Bakkali dacht dat hij er al was met twee mooie wedstrijden en aandacht van Belgische bond. Vind het alleen zielig voor Cocu en jongens als Depay bijvoorbeeld die hun best doen.

12 december 2013 om 21:09

Tja als je zoveel kansen weet te verprutsen.

12 december 2013 om 21:10

Psv was net zo matig. Beiden ploegen verdienden noppes.
Het lijkt alsof psv expres zo bagger presteert zodat hun TD ff weer wat Euro's kan uitgeven.

12 december 2013 om 22:22

Tja Ajax was gisteren ook beter.
Maar als je vergeet te scoren heb je er niets aan.

12 december 2013 om 20:54

Ja maar het zit ze ook niet mee. Als Depay of Toivonen die bal 'gewoon' er in had geschoten dan was er niks aan de hand. Probleem is dat dat niet lukt. Het is ook pech, maar daarnaast ook iets structureel fouts. Die reactie van Maher toont een hoop frustratie. PSV moet goed gaan kijken naar alles in de winterstop. Potentie hebben ze maar het komt er allemaal totaal niet uit.

Cocu, Sanders en Brands zijn extreem raar bezig. Zonde dat PSV niet door is, gun het een Nederlandse club toch altijd.

12 december 2013 om 20:57

Toivonen interesseert het geen reet!!! Die wilde helemaal niet scoren. Lamlendeling!!!!!

12 december 2013 om 21:00

En Locadia en Depay wel dan??

12 december 2013 om 21:04

Nee dat van hun was gewoon pech want steeds net op het laatste moment werden ze geblokt. Maar toivonen kom op man, zag je hoe die zn shirt aantrok? Echt PSV onwaardig, respectloos.

12 december 2013 om 21:07

Ja! Locadia en Depay wel. Vooral Depay. Ik heb hier al van meerdere mensen moeten lezen dat Depay er met de pet naar gooit, maar waar ze het vandaan halen? Depay is volgens mij de enige die er wel 100% voor gaat.

12 december 2013 om 21:17

Depay zit hier enorm mee, maar dat willen veel mensen niet zien. Die doet er als een van de weinige alles aan. Arias valt me de laatste tijd trouwens ook positief op, die toont ook mentaliteit, zal wel iets colombiaans zijn ofzo.

12 december 2013 om 20:55

Verdiend vind ik niet hoor. Psv was tweede helft beter. Maar hoe kan die kopbal er überhaupt in?? Zoet moet er echr uit. Tyton pakte punten voor psv. We zijn bezig met een project en moeten dasr vertrouwen in houdrn

12 december 2013 om 21:11

Hoe kun je nu van verdiend spreken. Welke wedstrijd heb jij gezien.
Er was maar 1team dat wilde voetballen terwijl dat niet hoefde. En hoe kun je cocu hier de schuld van geven. 4 opgelegde kansen moeten er in. Dan zit je op rozen. De tegenstander krijgt in de 2e helft niet eens een halve kans.

12 december 2013 om 22:45

Zielig , zielig PSV, ik hoop per direct dat NL zakt op de lijst en dat er een ticket wegvalt en dat PSV na 34 rondes op die positie staat zodat ze niets hebben.
Dat gaat dan wel ten nadelen van het NL voetbal maar daar kunnen we al 2 jaar op rij PSV voor bedanken , nu de heer Sanders en vorig jaar Advocaat met zn B teams .. Ga toch weg !

13 december 2013 om 00:29

Is Sanders nu coach dan ? vorig jaar dickie de schuld geven en nu Sanders ? Volgens mij is het toch echt cocu doe faalt .

12 december 2013 om 23:48

Nederland gaat slecht. !

Tjah, dit begint echt zielig te worden, Als we gewoon de statistieken erbij pakken van de laatste 12 wedstrijden:

1x gewonnen
3x gelijk
9x verloren

12 december 2013 om 20:54

Triest

12 december 2013 om 20:54

Hoelang kun je Cocu nog hanteren als hoofdtrainer?

12 december 2013 om 21:01

Dit is het ideale moment om Cocu's mentale kracht te testen. Op dit moment moeten hij, PSV en de spelers hun ruggen recht houden en die vorm van het begin van het seizoen terugpakken. Ik denk dat je Cocu weinig kan verwijten van deze nederlaag, die bal wou er maar niet in. Als er toch veranderingen moeten worden gemaakt dan kan je beter dit A-team van PSV gaan aanpassen. Dit team is veel te jong en onervaren.

12 december 2013 om 21:04

Alleen hoelang ga je dat willen? PSV kan toch niet een seizoen spelen zonder Europees voetbal? Daar haal je geen nieuwe spelers mee binnen die er toe kunnen doen, je verliest geld wat wel begroot is, ga zo maar door.

Dus waar trek je uiteindelijk de streep als PSV zijnde?

12 december 2013 om 21:09

ik denk nu toch wel dat er iets aan de technische staf moet gebeuren of dat er spelers bij komen maar dit kan gewoon niet, dit is voor mij de druppel

12 december 2013 om 21:10

@ Iniesta8

De enige manier waarop Cocu zijn rug kan rechten is door een heel aantal spelers buiten de ploeg te zetten. Er zit namelijk 0,0 concentratie of inzet in deze ploeg. Met uitzondering van Zoet en Depay misschien. De rest loopt er bij als zoutzakken die helemaal geen zin hebben.

Ik had niet verwacht dat ik dit nog is zou zeggen, maar zet alsjeblieft Manolev terug op de rechtsback. Weliswaar kwalitatief niet de beste maar wel een 150% inzet. Manolev loopt in 1 wedstrijd meer dan Bakkali, Toivonen en Maher samen lopen.

12 december 2013 om 21:14

Maar dat is wat ze juist willen tegenwoordig bij Psv, met de jeugd/jonkies verder.
Dan is het gevaar inderdaad dat er wel eens verloren kan worden en niet één of twee keer maar iets vaker.
Kijk naar Feyenoord toen men noodgedwongen met de jeugd/jonkies verder moest, dat heeft tijd nodig.

12 december 2013 om 21:26

Je kunt ook zeggen dat Cocu als onervaren trainer dit niet meer op de rails krijgt.

12 december 2013 om 21:37

@rjf1993,

Je hebt gelijk gekregen gabber! Cocu zegt net op de persconferentie dat er een of meerdere spelers bij moeten gaan komen in de winterstop.

Dus die investeringen aan het begin van het seizoen bleken toch niet genoeg, of PSV heeft overbetaald voor die spelers. Het is maar net hoe je het wil zien.

12 december 2013 om 21:43

@A Iniesta8
"dit is het ideale moment om Cocu's mentale kracht te testen. Op dit moment moeten hij, PSV en de spelers hun ruggen recht houden en die vorm van het begin van het seizoen terugpakken. "

Hoe moeten ze dat volgens jou doen dan? Hoe jij het stelt klinkt het wel heel erg makkelijk allemaal om te bewerkstelligen. Neem maar van mij aan, dat Cocu heel graag die vorm terug wilt halen. Het is zeker niet dat ze dit allemaal bewust doen.

"als er toch veranderingen moeten worden gemaakt dan kan je beter dit A-team van PSV gaan aanpassen. Dit team is veel te jong en onervaren."

Ook hier dezelfde vraag. Hoe zou jij dat dan aanpakken?
Alle ervaren spelers bij PSv zijn geblesseerd of komen net terug van blessures. Aankopen van spelers zal moeilijk gaan aangezien PSV daar niet het geld voor heeft, tenminste dat was de uitleg van Brands en Sanders.
Psv moet het nu gewoon doen met de selectie die het nu heeft.

Ik ben eerlijk gezegd wel benieuwd naar je reactie.

12 december 2013 om 21:52

Cocu heeft net al gezegd dat er in de winter een of meerdere spelers bij moeten gaan komen. Dus jouw tweede vraag hoeft hij al niet te beantwoorden.

12 december 2013 om 22:40

@analyse

Cocu eruit gooien gaat niet helpen. Dat kan voor nog meer onrust binnen de groep en club zorgen wat PSV niet kan gebruiken.

Het voetbal is zo slecht nog niet. Ik heb eerlijk gezegd wel genoten van PSV vanavond. Veel mooie aanvallen en combinaties gezien. Talent en kwaliteit hebben ze wel, maar het probleem zin hem mentaal. Ze hebben niet de mentale kracht om bv 90 minuten lang een voorsprong of goede wedstrijd vol te houden. Die jongens zijn naar mijn mening niet klaar voor het profvoetbal in hun bovenkamer. Ik zie veel mooie dingen gebeuren maar daar alleen win je geen wedstrijden mee.

Ik stel dus voor om Toivonen eruit te knikkeren, hij is geen aanwinst. Probeer in de winter te kijken naar volwassen en ervaren spelers die een terugkeer naar Nederland zien zitten, denk maar aan Afellay of Elia bijvoorbeeld, en die de jonge groep een mentale boost kunnen geven. Ervaren spelers kunnen nooit kwaad binnen een groep en een Van Bommel type erbij kan Cocu meer lucht geven. Daar zou ik mij dus op focussen de komende tijd.

@ De Lano

Toivonen als eerste. Ik weet niet wat Cocu in hem ziet. Groepsgesprekken of uitjes(hoe kinderachtig dit ook klinkt) kan de groep dichter bij elkaar brengen wat problemen onderling beter kunnen oplossen. Ik kan me voorstellen dat er een paar jongens zijn die zich mateloos ergeren aan bv Toivonen (zie Maher-twitter). Wie weet wat hij, en misschien wel meer spelers, over elkaar denken als er zelfs zo'n bericht vanuit Maher komt. Dat is geen goed teken.

@apyrog

-Hoe moeten ze dat volgens jou doen dan? Hoe jij het stelt klinkt het wel heel erg makkelijk allemaal om te bewerkstelligen. Neem maar van mij aan, dat Cocu heel graag die vorm terug wilt halen. Het is zeker niet dat ze dit allemaal bewust doen.-

Die vorm zal komen. Naarmate er wedstrijden worden gewonnen(wat gegarandeerd zal gebeuren) zal dat de club, Cocu en de spelers weer hun vertrouwen teruggeven. Op deze manier kan PSV weer het lek boven krijgen en langzaam hun vorm van het begin van het seizoen terugpakken. Dat gebeurt altijd.

-Ook hier dezelfde vraag. Hoe zou jij dat dan aanpakken?
Alle ervaren spelers bij PSv zijn geblesseerd of komen net terug van blessures. Aankopen van spelers zal moeilijk gaan aangezien PSV daar niet het geld voor heeft, tenminste dat was de uitleg van Brands en Sanders.
Psv moet het nu gewoon doen met de selectie die het nu heeft. -

Ik heb een deel van je vraag bovenaan al beantwoord.

Nu weet ik niet wat de financiële situatie in Eindhoven is, maar als kopen niet mogenlijk is dan zou ik kijken naar huuropties.(rest staat 3e alinea)

Het gaat niet (altijd) om kwaliteit, wat gauw gedacht wordt wanneer we het hebben over aankopen, er spelen meer dingen eromheen. Kwaliteit heeft PSV echt niet nodig. Dit team barst van het talent, geloof me. Ik zie prachtige dingen dus daar heeft PSV echt geen gebrek aan.

Wat deze jongens missen is een groot boegbeeld in de kleedkamer. (waar PSV voor zou moeten zorgen in de winter naar mijn mening). Als ik elke ochtend die kop van Toivonen zie word ik daar mentaal niet sterker op noch raak ik nog meer gemotiveerd van iemand als hij.

Waarom denk je bijvoorbeeld dat Ajax Christian Poulsen heeft aangetrokken? Voor zijn briljante acties? Zijn geweldige vrije trappen? Fenomenale solo's? Nee deze man is voor tactische redenen aangetrokken. Weet je wat voor een boost zo'n man geeft aan de jonge spelers bij Ajax en vooral de Denen? Keurige prof waar elke jonge hond in Amsterdam naar kan opkijken. Iemand die Frank een zet in de rug kan geven zodra dingen niet doordringen bij sommige spelers. Zo'n effect kan een aankoop ook hebben. Je hoeft het niet persé altijd terug te moeten zien op het veld om het geen miskoop te noemen, want daar is een aankoop niet altijd voor.

Ik hoop dat ik je vraag nu heb beantwoord.

12 december 2013 om 22:50

Als je een type van Bommel haalt, dan valt Schaars buiten de ploeg, die hebben ze juist gehaald om de rol van Mark over te nemen. Waarop dat vertrouwen in Schaars gestoeld is mag Joost weten, want ik heb dat nooit eerder bij hem gezien, behalve nu opeens zeer geforceerd bij Psv.

Cocu wegsturen is altijd een optie, als je je spelers niet in de hand hebt en ze niet kan motiveren, dan moet je zo eerlijk zijn om te zeggen dat er met deze groep niet te werken valt. Het zou dan financieel beter zijn om Cocu weg te doen en een trainer te halen met ervaring, dan een hele zooi spelers weg te doen. Want zo slecht is die selectie helemaal niet.

Ik weet verder niet welke wedstrijd jij hebt gekeken, maar echt mooi en aanvallend voetbal heb ik niet gezien. Wat ik wel zag was een PSV wat zeeën aan ruimte kreeg om te voetballen, maar dit niet helemaal een perfecte uitvoering wist te geven. Gebrek aan tactisch inzicht was echt schrijnend...

12 december 2013 om 23:19

de bal wilt er al 3 maanden niet in die smoes heb ik al veel te vaak gehoord die bal Moet erin anders win je niks maar er is niemand die er constant een paar inschiet jammer maar helaas

12 december 2013 om 23:28

Cruijf: "als je niet scoort, dan win je niet."

12 december 2013 om 20:54

Daar komt er zondag nog een bij... :D

12 december 2013 om 21:00

Dat zou zomaar kunnen... normaal is PSV vrij goed in Utrecht, maar Utrecht ruikt ook bloed natuurlijk, en ze weten dat als er ooit een héél erg goed resultaat neergezet kan worden tegen PSV dat het nu is.

12 december 2013 om 21:06

Uit praktijk blijkt dat Psv altijd punten verspeel na een Europese wedstrijd. Ik zie totaal geen punten meer halen tot de kerst. Zelfs Ado is in goeie doen.

12 december 2013 om 21:06

Normaal is Utrecht nu juist vrij goed thuis tegen Psv. Vorig jaar gewonnen, nota bene Isaksson heeft er een paar keer een gelijkspel daar uit gesleept. Uit tegen PSV is Utrecht wel altijd om te huilen.

12 december 2013 om 21:24

Hmm, ik dacht dat PSV altijd redelijk speelde in Utrecht. Nevermind, ze zullen het zondag moeilijk krijgen tegen de FC Utrecht, en waarschijnlijk is de gifbeker zondag ook nog niet leeg...

12 december 2013 om 22:25

En in het nieuwe jaar uit tegen Ajax... ik wens ze veel succes.

12 december 2013 om 20:55

Ik kan mij niet herinneren dat ik een club eerder zo snel zo diep heb zien vallen. Echt heel treurig. Normaal gezien heb ik een stevige afkeer van die club, maar dit gaat zelfs voor mij te ver, heb alleen nog medelijden. Weet ook echt niet meer hoe de club hieruit moet komen (op enigszins korte termijn...)

12 december 2013 om 21:05

Om maar een voorbeeld te noemen: Feyenoord in de nog niet al te verre geschiedenis?

12 december 2013 om 21:35

Had ik natuurlijk ook al aan gedacht, maar Feijenoord was daarvoor al veel langer geen serieuze titelkandidaat, dus viel van minder hoog. Daarnaast waren de redenen voor de problemen van die club een stuk eenduidiger... Daarom vind ik deze val "spectaculairder".

Maar het idee is vergelijkbaar, op den duur kreeg je ook voor Feijenoord eerder medelijden dan leedvermaak, als dat gebeurd zit een club echt serieus in de problemen.

12 december 2013 om 21:37

El Jardinero
Dat kun je niet vergelijken met de situatie waar PSV in zit.
PSV is in 1 seizoen tijd nu wel erg ver weggezakt. Bij Feyenoord duurde dat wat langer.
Niemand weet hoelang PSV nog zo dramatisch gaat presteren, maar echt veel hoop blijft er niet over, als je de prestaties ziet van de spelers. Het lijkt wel of de spelers het vertrouwen missen. Ik kan me namelijk niet voorstellen dat het aan kwaliteit ligt. De onervarenheid zal ook zeker invloed hebben op de prestaties, maar nooit zo'n lange tijd. Psv presteert nu wel erg lang zeer slecht.

12 december 2013 om 21:38

Toch niet, bij Feyenoord ging het wat geleidelijker. Het begon in 2007 al, maar het échte dieptepunt was eigenlijk pas in het seizoen 2010-2011.

PSV is gewoon plotsklaps opeens verschrikkelijk gezakt. In een paar wedstrijden tijd....bij Feyenoord duurde het nog iets langer voordat ze in deze situatie zaten.

12 december 2013 om 20:55

Als de Knvb net zo telt als jij, had PSV in het linkerrijtje gestaan....dat dan weer wel

12 december 2013 om 20:57

PSV onwaardig. Vind het voor het Nederlandse voetbal zeer jammer. Het geluk zit ons niet mee.

12 december 2013 om 20:59

Ik ben ook voor ajax maar kom op PSV heeft dit toch aan zichzelf te danken? Dit heeft niet meer met geluk te maken. Ze hebben veel verloren in de groep dus dan ligt het niet zozeer aan geluk lijkt mij. Gewoon slecht, klaar.

12 december 2013 om 21:35

Merkt het helemaal niemand op? 13 wedstrijden

12 december 2013 om 23:04

Jawel haha. Alleen reageerde wat later. Zag jouw reactie niet

12 december 2013 om 23:03

Laatste 12 wedstrijden en ik tel er 13?

12 december 2013 om 23:59

Wow, ik wist niet dat het zo erg was! Dit is natuurlijk topclub onwaardig. Ik kan echt niemand noemen die met deze statistieken zijn baan als coach behield bij een club die normaal gesproken mee moet strijden met het kampioenschap.

Hoe kan cocu nu nog serieus genomen worden. Dit moet toch de genadeklap zijn? Zo kun je toch niet verder?

Toivonen ook nooit meet opstellen dat is wel duidelijk! Als ze niet uitkijken dan gaan ze straks de nacompetitie in. Scheelt maar 4 punten.

12 december 2013 om 20:55

ik denk dat Cocu zelf opstapt binnenkort. Arme vent. Arm Psv. Arme supporters. En dat terwijl ze zo flitsend van start gingen. Het is niet dat er geen kwaliteit rondloopt. Succes gewenst vanuit Amsterdam

12 december 2013 om 21:08

Cocu was een grote speler maar te klein als trainer van een topclub net als in het verleden Blind, Wouters Van Basten etc

Wat een triest zooitje, ongelooflijk. Wat een dramatisch zooitje is het. Helemaal spuugzat ben ik het. Die Toivonen weer met zijn achterlijke hoofd die die enorme kans mist... Moe gestreden word ik ervan.

12 december 2013 om 20:54

Ja, reageer maar alles op Toivonen af.
Het hele elftal draait niet en dat komt echt niet allemaal door Toivonen.
Geen enkele speler doet het goed daar, dus wijs hun dan ook maar meteen aan, inplaats
als een triest persoon op 1 speler af te reageren.

12 december 2013 om 20:59

Ach toivonen is toch een waardeloze zak hooi? wat heeft hij dit seizoen nou laten zien? Die jongen wil weg dat is duidelijk. Hij mist een kans die iemand uit de E-tjes van de lokale voetbalclub nog had gemaakt. Dat gaat nergens meer over!

12 december 2013 om 21:04

Ik reageer niet alles op hem af, ik krijg gewoon frustratie als je zo'n kans mist. Het hele elftal was weer dramatisch.

12 december 2013 om 21:10

En 1 man is verantwoordelijk hiervoor en dat is de trainer zelf. Ik begrijp niet dat Cocu het niet inziet dat hij geen kwaliteiten heeft als trainer.

12 december 2013 om 21:20

Ik denk zomaar dat de druk op het huidige PSV te groot is.
Het team is niet in balans en het wegvallen van Schaars gaan nog meer ellende opleveren, dat is je ervaren man die je nodig hebt in dit soort wedstrijden.
Er is geen éénheid, er is geen team op het veld als ik naar PSV kijk.
Dat kan je gedeeltelijk op de trainer afschuiven maar de spelers mogen ook eens in de spiegel kijken.
Ook de directie gaat niet vrijuit, van de één op de andere dag verder met hele jonge voetballers en die ook gelijk heel belangrijk maken kan je opbreken, en dat gebeurd nu wel heel snel bij Psv.

12 december 2013 om 20:54

Nee. Die Depay de nieuwe Ronaldo. Of die zo lekker is, wat een kans in de 92e minuut. Ook zijn vrije trappen zijn van een lachwekkend niveau. Als keeper zijnde, kan je gewoon alvast bij de ballen jongen vragen of je de bal wilt hebben.

12 december 2013 om 21:00

Depay toont tenminste vechtlust. Hij was overal te vinden vanavond. Hij werkt hard, hij is juist een uitzondering op de regel van de rest van de spelers.

12 december 2013 om 21:05

Daar heb je wel gelijk in. Maar mag ik zeggen dat Maher een miskoop is?

12 december 2013 om 21:05

De teleurstelling van gister nog niet overkomen??? Hij zegt toch ook dat het een dramatisch zooitje is, dus geeft niet alleen Toivonen de schuld.

En Depay is de enige die een voldoende haalt bij PSV dit seizoen en zijn vrije trappen zijn nog efficiënter dan die van Ronaldo ook, dat hij er 2 in de muur schiet deze wedstrijd betekent niet dat hij opeens geen vrije trappen kan nemen.

12 december 2013 om 21:08

Inderdaad. Irriteer me mateloos aan die knul. Dat doet-ie veel goed, maar dan gaat-ie te vaak door in z'n acties. En z'n vrije trappen en schoten zijn kansloos.

12 december 2013 om 21:10

Broken, die vrije trappen slaan nergens op. Van 30 of 14 meter. Hij doet ze overal het zelfde. Tot nu toe nooit 1 raak gezien dit seizoen.

12 december 2013 om 21:11

Als hij ook nog oog had voor medespelers dan was hij een topper geweest. Mede dankzij hem slaagt geen enkele spits bij Psv

12 december 2013 om 21:37

@ahjacied dan kijk je toch echt andere wedstrijden, hij heeft er dit seizoen al 2 ingeschoten in de competitie. Tegen Gae, AZ

12 december 2013 om 21:40

Vechtlust is toch wel het minste dat hij mag tonen. Overal te vinden,dat was hij idd ! Die clown had gewoon vanuit zijn positie moeten blijven voetballen. Waarom laat hij op het laatst links open voor Hendrix en gaat in het al zo volle centrum iedereen voor de voeten lopen.nee,depay deelt zeer zeker mee in de malaise !

12 december 2013 om 20:59

Die man doet het Expres snap het nou! dit is een herhaling van de gemiste kans in het verleden ook Europees geloof ik was het ook leeg doel, schoot hij ook huizen hoog over, die man wilt gewoon weg daar, een echte voetballer scoort dit natuurlijk. Toivonen idioot Cocu grootste flop ooit als trainer.

Dit is gewoon diep en diep triest, erg jammer.

12 december 2013 om 20:59

Ja man. Heb er geen woorden voor. Hoop voor PSV dat het in de tweede seizoenshelft beter wordt. Vind het sneu voor de supporters.

Wauw, dit gaat nergens meer over hoe slecht.
Gecondoleerd aan de PSV supporters. Leef met jullie mee.

12 december 2013 om 20:55

Bedankt Svensk.

Dit is een grote lijdensweg en als je PSV zo ziet de afgelopen 10 wedstrijden dan zijn ze rijp voor de eerste divisie.

12 december 2013 om 21:01

Kunnen ze niet jong PSV opstellen want die presteren beter.

12 december 2013 om 21:07

Je lacht nu wel, maar op dit moment wint Jong PSV van Psv. Puur op wilskracht

12 december 2013 om 21:58

misschien ff omwisselen dan?

Uefa leidt eens goeie scheidsrechters op, in de extra tijd 2 minuten tijd gerekt en dat wordt er eigenlijk nooit bijgetrokken.

12 december 2013 om 20:54

Had je verwacht dat PSV nog zou scoren dan? Die hadden nog niet gescoord al kwamen er nog 180 minuten achteraan. Genoeg kansen gehad, maar afmaken kunnen ze toch niet, al maanden niet.

12 december 2013 om 20:55

Of je scoort gewoon 1 van de zoveel kansen en zeikt niet zo veel op de scheidsrechter.

12 december 2013 om 20:57

ik geef niet de scheids de schuld maar het gebeurt altijd in cl of el of wat dan ook, want ik had het ook helemaal niet verwacht dat ze nog zouden scoren.

12 december 2013 om 20:55

Haha jou reactie verklaard gewoon de crisis van PSV. Als de scheidsrechter om niet bijgetrokken tijd in de blessuretijd al als reden wordt opgegeven in zo'n poule...

12 december 2013 om 20:57

het is ook crisis maar gister bij ajax had er ook gewoon 3 minuten meer mogen zijn.

12 december 2013 om 21:14

@ Psv19132013

Er hadden misschien nog wat minuten bijgekund. Maar als je ze in 92 tot 95 minuten niet maakt dan maak je hem in de 96e minuut ook niet. Dan heb je hem trouwens ook neit verdiend om te maken.

12 december 2013 om 20:56

PSV had 10 minuten blessure tijd kunne krijgen nog steeds zouden ze niet scoren.

12 december 2013 om 20:57

En dan beweren dat Ajacieden altijd de schuld bij andere neerleggen..

OT:
Drama PSV, al vraag ik me wel af hoe erg zit dit eigenlijk vinden. Ze verdienen geen klote aan die europa league en al helemaal niet als je kijkt hoeveel supporters er op af komen.

12 december 2013 om 21:00

Ze hebben de hele wedstrijd niet kunnen scoren, maar gaan het wel in 2 extra minuutjes doen?

12 december 2013 om 21:01

het kan toch maar ik bedoel niet alleen voor deze wedstrijd.

12 december 2013 om 21:09

Je hebt wel een punt hoor, gisteren hetzelfde verhaal bij Ajax. Er wordt over de hele tweede helft waarschijnlijk iets van 10 of meer minuten gesmokkeld en dan komen er 4 bij waarvan er ook meteen 2 weg zijn. Het ergste is nog dat 5 minuten voor het einde 3 minuten weg zijn getikt door die rode kaart en dat er dan maar 4 bij komen.
Psv had wel al veel eerder moeten scoren want de tegenstander kon er echt niks van, dat is nog het ergste.

Ben benieuwd of er wel een beker is, wat denkt die Depay wel niet allemaal. Zogenaamd super sterretje.

12 december 2013 om 20:55

Het lag vanavond niet aan Depay. Hij werkt tenminste hard en was een van de beteren vandaag.

12 december 2013 om 20:58

Dat zielige gedoe met hard werken. Dat doet Ajax ook, RKC ook. Dat doet elke club, maar hard werken is niet het enige waar je tevreden van moet zijn.

12 december 2013 om 21:02

Depay deed dat, Rekik deed het, Locadia werkte hard en Zanka speelde goed. Toivonen loopt er als een lapzwans bij. Ze moeten allemaal hard werken, niet een, twee of drie.

12 december 2013 om 21:10

Zomaar Toivonen de schuld geven. Hij won tenminste kopduellen. Een goede aanspeelpunt. Kan je van die Locadia echt niet zeggen. Die gast heeft al moeite met de bal aannemen.

12 december 2013 om 21:12

Ik heb bij Psv telkens het gevoel dat er 3-4 totaal geen inzet tonen, dat werkt ook nog eens irritatie op bij ploeggenoten. Als het dan al slecht gaat kan je tenminste nog inzet tonen maar dat is teveel gevraagd. Depay is tenminste echt betrokken bij PSV en zit hier enorm mee, misschien wel het meeste, neem dat maar van mij aan. Dat zeg ik niet omdat hij na Vitesse toevallig in beeld kwam.

12 december 2013 om 22:31

Dat van Zanka mag ook wel eens gezegd worden inderdaad.
Speelde een puike pot.
Alleen jammer van die goal, niet goed weg gewerkt en Zoet stond te ver voor zijn goal.
Misschien verwachte hij een terugkopbal

PSV heeft dit helemaal over zichzelf afgeroepen... wat een kansen hebben ze op het einde nog gekregen, namens Toivonen en Depay.
Ik begin het onderhand toch best wel zielig te vinden voor de fans van PSV

12 december 2013 om 20:56

Totaal niet zielig. Je moet het ook niet zielig vinden. Ze dwingen het allemaal zelf af. Kijk die Depay eens, vrije trappen die altijd 20 meter overgaan. Daarnaast een vreselijke arrogante blik heeft ie.

12 december 2013 om 21:01

Ik vind het niet zielig voor de club, de trainer of het bestuur... ik begin het zielig te vinden voor de fans, zoals ook in mijn eerste stukje staat

12 december 2013 om 21:05

Ik begin mezelf ook zielig te vinden. Moedeloos word ik ervan, geloof me.

12 december 2013 om 21:08

Ik kan van PSV genieten op dit moment. Als Ajax dit was, dan waren de reacties andersom. Ik geniet van dit PSV, omdat ze het zelf afdwingen. Domme gasten zoals Toivonen, Maher en Bakkali die niks toevoegen. Die zitten alleen, maar naast hun schoenen te ballen.

12 december 2013 om 21:27

Ik ben ook Ajacied, maar ik kan me gewoon niet voorstellen hoe ik me zou voelen als dit ooit met Ajax zou gebeuren... (en ja, het gaat vast nog wel een keer gebeuren)
En het is zielig, dat het nieuwe seizoen vrij groots werd aangekondigd, en de eerste weken waren prima, maar er is he-le-maal niks meer van over.

Zeer zwak optreden. Ik heb een futloos psv gezien.
Zelfs als ajax supporter doet het pijn aan de ogen wat ze op dit moment in eindhoven laten zien.

Einde Cocu?

12 december 2013 om 21:09

Eerder einde bestuur. Het bestuur was immers deze weg ingeslagen en heeft zijn vertrouwen in Cocu uitgesproken.

12 december 2013 om 21:17

ik denk dat de supporters dit nu ook gaan beseffen, bovendien zal Cocu niet lang meer blijven zitten als het zo doorgaat, vindt dat de supporters geduldig genoeg zijn geweest. denk dat er binnen nu en een paar dagen wel wat seizoenskaarten van PSV op marktplaats zullen verschijnen en wat andere advertenties die misschien minder prettig zijn voor de beleidsbepalers, technische staf en spelers

12 december 2013 om 21:24

Laat diegene die nu hun plaats eventueel op marktplaats gaan zetten dan ook wegblijven voor eeuwig, juist nu hoor je je club te steunen en niet gelijk weg te lopen als het even stevig tegenzit.

12 december 2013 om 21:31

@rfj1993
Mensen die nu ineens geen PSV supporter willen zijn, zijn dus geen echte supporters. De letterlijke vertaling van support is steun. Dus als echt PSV supporter hoor je gewoon achter je club te staan, in goede en in slechte tijden. Wat dat betreft heb ik echt veel respect voor de supporters van Feyenoord. Zelfs toen Feyenoord dat drama seizoen had onder Been, bleef het legioen erachter staan. Wat dat betreft mogen meerdere "supporters" daar een voorbeeld aan nemen.

12 december 2013 om 21:18

@fritsie2

Duidelijk de wedstrijd niet gekeken dus? PSV was alles behalve futloos. Zoveel inzet zag je niet eens bij Milan - Ajax.

12 december 2013 om 22:34

Kevink dan moet je een brilletje kopen.
Bij Ajax bleven ze gaan.
Met inzet kan je ook overdrijven.
Het was namelijk een zelfde verhaal als bij Ajax.
Beter zijn, kansjes krijgen maar niet scoren.
En dan moest Ajax nog tegen een zeer verdedigend ingesteld team spelen... van hoger niveau.
Ik vind het heel jammer voor PSV en in het bijzonder het Nederlandse voetbal.

Tsjonge jonge, PSV heeft inmiddels al een heel krat gif geleegd. Schaam je diep, weer coeficientenlijst verpest.

12 december 2013 om 21:11

Toivonen is een verrader.

Zeer triest dit, hoe kun je in godsnaam verliezen van Chernomorets Odessa?

12 december 2013 om 21:20

Nou er zelf geen 1 inschieten van je vele kansen en dan blunderen als zij er wel 1 krijgen. Niet zo moeilijk hoor, doen ze al weken.

Een schande dat Psv verliest van een onbekende club uit Oekraine ookal ben ik voor Ajax. Psv verdiende zeker de volgende ronde.

12 december 2013 om 20:58

Waarom verdienen ze het dan?

12 december 2013 om 20:59

Hoezo verdiende de volgende ronde, speelden vandaag niet best en eigenlijk de laatste europa league allemaal niet, dus eigenlijk terecht uitgeschakeld, hoe spijtig dan ook.

12 december 2013 om 21:17

@reservebankje

Ze speelden wel beter dan de tegenstander, op basis daarvan verdienden ze het meer, maar het gaat er niet altijd om wie er beter speelt jammer genoeg.

Dit kan toch niet zo doorgaan. Ik ben het meer dan zat en ik kan ook niet begrijpen dat Cocu nog langer verdedigd wordt. Natuurlijk een clubheld, en dat zal hij ook altijd blijven, maar helaas niet geschikt als coach van Psv.

12 december 2013 om 21:29

Ik denk toch dat het niet zozeer aan cocu ligt, wie weet wat hij krijgt te horen van bovenaf? Bijvoorbeeld over toivonen: naat de beloften betekend immers waardedaling en dus verlies op eventuele verkoop. Zo zijn er wel meer dingen die voor mjj niet logisch zijn en waarvan ik denk dat er iets achter zit. Hoe dan ook, als er mensen vertrekken moeten bij psv zou ik zeggen dat het bestuur dat moet doen en niet cocu. Mochten ze cocu ontslaan, spelden ze zichzelf daarmee ook het brevet van onvermogen op, en is dit bestuur niet meer serieus te nemen.sterkte voor de psv fans..

13 december 2013 om 01:32

Ik denk dat het wel zo zeer aan Cocu ligt. De spelers ogen ongemotiveerd en hoewel ze steeds zeggen te willen winnen en het om te willen draaien, is het er niet vanaf te zien op het veld. Dat is in mijn ogen een duidelijke fout van de coach. Weliswaar ontbreekt er ook een kwaliteit, de laatste tijd vooral het scorend vermogen, maar zelfs zonder die spits moet je toch beter kunnen presteren dan uit de beker vliegen, uit Europa vliegen en 10de staan. Dus m.i. ligt er een grote fout bij de coach.

Daarnaast zou Cocu zelf op moeten stappen als hij werkelijk van bovenaf te horen krijgt dat hij Toivonen moet opstellen. Dat wil ik dan Cocu niet aanrekenen, maar dat zou een een dappere stap van hem vinden. Jij als coach regelt wat er op de training of in de wedstrijd gebeurd en geen technisch directeur. Cocu moet zelf bepalen of hij Toivonen opstelt of niet, niet Brands. Als Brands dat voor hem bepaald dan zou ik als Cocu zijnde niet eens meer willen werken daar.

Ten slotte ben ik het overigens met je eens dat er ook sprake is van een falend bestuur. Zij hebben dit beleid ingezet, de selectie klaargezet, Cocu aangetrokken als trainer. Uiteraard is het ontslaan van Cocu dan een brevet van onvermogen voor de directie, maar daar staat tegenover dat als ze zo blijven voetballen, ze dat brevet ook wel krijgen. Het heeft gewoon gefaald en dat zie je overal aan. Brands hoopt nou vurig dat er een ommekeer komt en dat hij toch kan laten zien dat zijn beleid heeft gewerkt, maar hij beseft blijkbaar niet dat het seizoen voor PSV allang is weggegooid.

Er heerst gewoon een vloek over ons.
Focus maar op volgens seizoen.

Toivonen, wat een dwaas, missen voor open doel.

12 december 2013 om 20:56

PSV speelt u voor geen enkele prijs meer mee.. Jeetje, Toivonen had zich gewoon voor even onsterfelijk kunnen maken als hij die enorm kans er in schoot.

12 december 2013 om 21:07

Misschien is de druk er dan een beetje af. Maar Man United degradeerde ook bijna toen Ferguson zijn eerste jaar bij United begon.

Het team is ook nog jong en kan hier alleen maar uit leren.

Maar het is gewoon klote dat heel het seizoen voor de winterstop al voorbij is.

12 december 2013 om 21:14

Dat is in de vorige eeuw.
Verleden geen garantie voor de toekomst.

12 december 2013 om 21:18

Dit seizoen is weliswaar voorbij, maar ik vind dat we moeten kijken naar de lange termijn. Cocu moet gewoon aanblijven, een ontslag zal niet helpen. Ik bedoel, we hebben de beste talentjes van het land. Met Depay, Locadia, Bakkali en Narsingh heb je over een paar jaar een dodelijke aanval. Het middenveld met Maher en Hiljemark is redelijk tot top en Zoet als keeper heeft enorm veel potentie. Enkel de verdediging is een struikelblok, maar daar valt het een en ander te regelen op de transfermarkt.

12 december 2013 om 21:03

Die Maher is echt een rare. Zielig talentje voor 6,5 miljoen. Beetje de tegenstander in ze gezicht weg duwen. Waar is die respectvolle, spontane aardige Maher gebleven. Waar iedereen respect naar had?

12 december 2013 om 21:06

Ben het helemaal met je eens over Maher, niks gepresteerd en het enige beetje agressie wat ik heb gezien is verkeerde agressie. Moet er wel bij zeggen dat die Riera op zijn hoofd spuugde volgens mij.

12 december 2013 om 21:13

Ja, dat zag ik ook. Maar alsnog, weer Maher betrokken bij iets negatiefs. Vind jij Maher een miskoop? Als hij tegen Feyenoord scoort, zie ik reacties hij is terug!! Maar ik vind het zo'n gehypte speler. Ik vind dat een speler als Jozefzoon veel meer krediet vangt.

12 december 2013 om 21:15

@ahjacied

Hij duwde hem niet in z'n gezicht he, dat je het even weet. Nog steeds is het niet de bedoeling dat hij zo reageert na in z'n gezicht gespuugd te zijn, maar er waren meerdere Psv'ers die die Riera gewoon zo snel mogelijk van het veld weg wilden krijgen.

12 december 2013 om 21:16

Maher reageerde toen die vent spuugde in zijn gezicht. Natuurlijk moest Maher weggaan nadat de speler rode kaart had gekregen.

12 december 2013 om 21:20

Ja, maar waarom zit die Maher altijd zo schijt irritant te doen. Dacht dat die jongen over 2 jaar naar het buitenland wilt.

12 december 2013 om 21:21

Net zoals Fischer zwaar overrated is? D beste jongen maakt zelden kansen af maar elke ajacied doet alsof ie 50 miljoen waard is.

12 december 2013 om 21:21

Als Maher geen miskoop is weet ik het ook niet meer, dramatische zwakke speler. Had zo veel meer verwacht van hem...

12 december 2013 om 21:27

@roybh, was overduidelijk te zien dat Maher pas in zijn gezicht werd gespuugd nadat hij die Riera bij zijn keel probeerde te pakken. Maher had dus geen enkel excuus en daar niks te zoeken...

12 december 2013 om 21:31

Ik ook. Begin nog de voordeel van de twijfel. Maar ik begrijp Overmars nu helemaal. Klaassen kwam er aan en heeft ook heel, heel veel talent. Nu al meer goals als Maher na 2 wedstrijden.

12 december 2013 om 22:10

@wilshere

Die Riera is niet helemaal goed...maar Maher moet daar niet eens lopen om zich er mee te bemoeien...al is dat makkelijk gezegd als je zelf wat ouder bent...het blijven natuurlijk jonge ventjes...

12 december 2013 om 22:42

Nee maar Fischer heeft tenminste wat dreiging en inzet.

Wat een schande! En moeilijk he scoren?! Gek word je ook van dat voorspelbare vleugelspel. Laat ze toch wat meer van positie wisselen en loopacties maken naar / door het midden.

Sanders gaat Cocu nu waarschijnlijk een dikke salarisverhoging geven aangezien Cocu heeft voldaan aan zijn doelstelling: Geen Europees voetbal spelen...

Man, man, man, elke keer dat je denkt dat PSV niet meer aan lager wal kan geraken blijkt er niets minder waar.

Chromogogororeststhehtheht, wat een geweldig schande is dit voor PSV en het Nederlandse voetbal. Waar ligt de fout? Kwalitatief is PSV beter, Cocu lijkt me nou toch ook niet de minst tacticus/trainer . Instelling misschien? Tegen Utrecht gaan ze ook niet winnen.

12 december 2013 om 21:03

Afmaken en de eindpass. PSV mist een afmaker en de eindpass ontbreekt. De bal komt voor het doel, maar niet verder.

12 december 2013 om 21:31

En vergeet ook niet dat PSV een zeer matige en onervaren verdediging heeft. Dat in combinatie met het feit dat ze niet over genoeg kwaliteit voorin beschikken om te scoren maakt het wel heel lastig om wedstrijden te winnen.

12 december 2013 om 22:11

@messipvp

Psv heeft kansen gekregen die ze natuurlijk af hadden moeten maken...maar ga nou net zeggen dat Psv zo geweldige heeft gespeeld en het alleen aan de afwerking schort.

Het is een schande...

Ik weet dat PSV niet de beste selectie heeft maar er kan/moet meer uit deze ploeg worden uitgehaald. Ik denk dat Philip Cocu en zijn assistenten moeten vertrekken. Er moet een type Verbeek/ Van gaal komen en de boel op orde stellen daar!

12 december 2013 om 21:13

Dat is iets wat juist totaal niet moet gebeuren, Advocaat was namelijk zo'n kerel maar dat liep totaal niet.

12 december 2013 om 21:19

Met Advocaat speelden ze niet als een losse zand. Cocu heeft als trainer geen ballen. Ik schat Van Bommel hogerin als trainer dan Cocu.

12 december 2013 om 21:21

misschien krijg je Hiddink wel zover? maar Cocu kan het gewoon niet. anders win je wel van Chornomorets. hij krijgt ze niet scherp

Wat een pech, wat een pech.. Gewoon weer een eerste helft met veel kansen, en uit de twee countertjes voor de tegenstander volgt toch een doelpunt. Dan de tweede helft gewoon te zwak gespeeld maar in de slotminuten had het toch twee keer 1-1 moeten worden, maar mede dankzij die Toivonen die het weer even mooi wilde doen lukte ook dat al weer niet. Gelukkig is er bijna de winterstop...

rot toch op Toivonen en cocu je kan er niks van die wissels sloegen helemaal nergens op

Wissel dan narsingh voor park niet voor willems doe met een kauwgum rondloopt

12 december 2013 om 21:12

@pietro

Wat wil je nou? Narsingh voor Park niet voor Bakalli? Bakalli en Park zijn beide ingebracht drol!

12 december 2013 om 21:22

typfoutje bedoelt willems

Inspitatieloos PSV... Kunnen zich nu focussen om uit de degradatiezone te blijven. Als ze zondag verliezen bij Utrecht komt die zone echt dichtbij...

Wat een afgang man...wat een stelletje prutsers daar in Eindhoven!! Lekker ook weer voor de coëfficiënten ranglijst....

12 december 2013 om 20:55

Cocu eruit

12 december 2013 om 20:58

Dit is wel erg zeg. Gun je die Cocu toch ook niet. Zonde dat ze niet doorgaan, had makkelijk gekund geloof ik. Ongelooflijk. Nouja, Sanders zijn zin.

Dit verzin je alleen in een film. Wat een kwelling om PSV fan te zijn. Ik had zo gehoopt dat ze door gingen. En het had makkelijk gekunt. En weer valt het aan de andere kant. Dit is niet meer te geloven.

Lekker voor de puntjes voor Nederland dit. Zonde dat Depay of Toivonen dan niet scoren, dan geef je jezelf een enorme boost(ook al is het maar tegen Chornomorets). Ik vind het sneu worden voor Psv, al weken eigenlijk. Hoe moet dit uit winnen bij een tot op het bot gemotiveerd Utrecht?

12 december 2013 om 21:01

@loopfiets

Ik denk dat nog maar weinigen weten hoe dat zou moeten lukken.

In Utrecht weten ze het wel..... die roepen in koor: dat gaat niet tegen ons gebeuren!.

En ze zouden zomaar gelijk kunnen krijgen daar in de Domstad.

Wat ik ook in het live draadje zei: Typisch NL dit. Veel kansen missen dan dan een tegengoal krijgen uit het niets. NL speelt sinds ik weet aanvallend voetbal, maar is 1 van de slechtste landen qua afwerken. Toch merkwaardig...

Ik krijg nu wel medelijden met Psv. Had ze een overwinning gegund. Het zit Internationaal echt nooit maar dan ook nooit mee met NL clubteams of NL elftal.

Psv ? Ooh dat ligt toch in Eindhoven?
oooh wacht dat is de nr 10 van Nederland en de verliezer van de nr5 van Oekraïne toch?

ik wil alleen hiermee aangeven dat psv van de kaart verdwijnt.
PSV vroeger grootmacht in Europa nu kleintje in Nederland triest dat het zo ver moet komen

12 december 2013 om 21:02

Ik ben het met je eens dat PSV het waardeloos doet, maar PSV zal nooit van de kaart verdwijnen. Feyenoord had het een paar jaar geleden ook en bleef ook altijd een grote club die er uiteindelijk weer bovenop kwam. Dat zal met PSV ook gebeuren, maar het is nu gewoon om te janken dit Psv.

12 december 2013 om 21:22

Ja sinds Jan Reker daar heeft gezeten is het sportief allemaal achteruit gegaan.

Schandalige vertoning dit. psv heeft op alle fronten een beter team. Echt dat hele team moet zich schamen

Maher was ongeinspireerd en vooral heel dom vandaag. Voor de rest 0.0 creativiteit en efficiëntie. De verdediging was slap en totaal niet meedogenloos. Vollédig terecht verloren.

12 december 2013 om 21:07

.wat een stelletjes amateurs die spelers van PSV bah bah

Als Cocu de winterstop haalt, vreet ik mijn voetbalschoenen op!!!

12 december 2013 om 21:03

Ik ben bang dat je dan kan beginnen met ze te kruiden want ik heb totaal niet het idee dat Cocu eruit wordt gegooid of dat er druk op hem wordt uitgeoefend om weg te gaan.

12 december 2013 om 21:21

Eet smakelijk.
Wil je er ketchup en mosterd bij?

Het begint gewoon bijna zielig te worden... Er zit totaal geen lijn in het spel, geen lef, geen agressie, geen beweging.. Het is echt ongelofelijk.. Schaam je diep dat je van Chornorets verliest zeg, man man man.. K denk dat Utrecht ze ook verslaat dit weekend, want PSV is niet normaal slecht bezig..

En nog bedankt voor het verpesten van de coëfficentenlijst he jongens? Hopelijk weet AZ de Nederlandse eer nog te redden..

12 december 2013 om 21:08

@eziomessi

Als je de wedstrijd niet gekeken hebt kun je beter niet reageren. Geen lijn? Onzin. Geen lef? Onzin. Geen agressie? Complete onzin. Geen beweging? Nog meer onzin.

12 december 2013 om 21:27

Ok, ik overdrijf. Feit blijft wel dat PSV de afgelopen weken (op deze en thuis vs Vitesse misschien na dan) belabberd speelt. Aanvallend onmachtig tegen Chornorets vind ik eigenlijk best wel beschamend..

Ik kan eigenlijk maar ik ding zeggen helaas ' beschamend'
Ik vind dit echt erg, als dit zo door gaat bij psv ben ik bang dat ze echt niet boven plaats 10 eindigen.
Wellicht komt de winterstop precies op tijd.
Ik hoop het voor ze.

12 december 2013 om 21:07

@ajax33*

Wat is er zo beschamend aan? Alleen dat ze verliezen? Want ze tonen wel degelijk inzet, en het loopt ook allemaal redelijk, ondanks alle blessures.. Die bal wil er alleen niet in, dat is aanvallende onkunde (gebrek aan ervaring misschien?) en ook gewoon veel pech. En pech hebben is niet beschamend.

12 december 2013 om 21:25

Ja hoor het is al 10 wedstrijden pech , pech en pech... Andere clubs hebben ook blesures, er is gewoon meer aan de hand! Wat dat is kan ik ook niet zeggen, geen chemie mentaal niet goed misschien toch niet zo goed als dat iedereen zegt, combinatie van alles, of misschienis cocu toch niet de juiste man voor de job.
Maar dan nog is het beschamend dat ze niet winnen van deze ploeg.....

12 december 2013 om 22:15

@kevink

Blijf jezelf maar moed inpraten dat het allemaal pech is. Och och, wat een matige stelletje is het toch. Depay en Hendrix brachten nog wel iets positiefs, maar de rest is echt hopeloos...zelfs Rekik doet vrolijk mee in de malaise.

En Cocu...zucht...en mensen die maar blijven refereren aan het debuutjaar van Ferguson...nou Cocu is en wordt nooit een Ferguson. Wordt toch eens wakker.

Donderdag 12 december 2013. Het seizoen van PSV is met de uitschakeling door Chernomorets eigenlijk voorbij.
Eerder werd men al uitgeschakeld in het nationale bekertoernooi en staat men vrijwel kansloos op de 10de plaats in de competitie.....
De voorbereiding op seizoen 2014-15 kan al gestart worden.......

12 december 2013 om 20:58

Daar heb je nu een hele tweede seizoenshelft voor. Zie iedere pot als een vriendschappelijk potje. wel uitkijken voor de degradatiestreep

12 december 2013 om 20:59

elk nadeel hep zijn voordeel.

12 december 2013 om 22:16

Die uitspraak mag jij helemaal niet gebruiken, na het beschimpen van de grote meester

12 december 2013 om 22:46

Of het is weer een plan, nu hoeven ze niet meer in de beker en niet meer europees te spelen.

Hoe kan een elftal het seizoen zo openen, en dan nu al 10 wedstrijden zo aanmodderen....

12 december 2013 om 21:01

Omdat ze in de eerste 5 wedstrijden de teams tegen kregen waar bij ze nu in de buurt staan, en daarna de teams kregen die nu boven hun staan!

12 december 2013 om 21:06

Ow ja, zoals Ajax zeker?

12 december 2013 om 21:21

Je bent kansloos dit stukje gaat toch niet over Ajax, ik ga niets eens verder op jou in .....

12 december 2013 om 22:47

Ajax kreeg Psv, Twente, AZ, Heerenveen en Groningen uit... dat zijn gewoon lastige wedstrijden... en allen uit he.
PSV kreeg Cambuur, Pec(ook niet van gewonnen), RKC en ga zo maar door.
Tja hij zegt niets raars, je moet je niet aangevallen voelen want het zijn keiharde feiten.

12 december 2013 om 22:55

Ook tegen Milan legde PSV de eerste wedstrijd echt een mooie wedstrijd op de mat. Onbegrijpelijk hoe ze zijn afgegleden, de kwaliteit is gewoon aanwezig.

Tja, als het nu ook bar, boos en allemaal slecht was, maar als de aanvallers een normaal rendement halen, scoor je er vijf vandaag. Dat is nog het meest zieke van alles.

Volgens mij kan alleen PSV zoveel pech hebben, niet normaal. Los van de andere wedstrijden waren ze vandaag de enige ploeg die op voetbalbasis drie punten verdienden. Maar zoals zo vaak komt de tegenslag totaal uit het niets, en wordt vooral kans op kans niet afgemaakt.

En bedankt scheids voor het afkeuren van de zuivere goal van Rekik... En voor het geven van zoveel extra tijd, laatste kwartier is er niet meer gevoetbald. Anti-voetbal loont weer. Maar ja, geef ze eens ongelijk. Voor de rest floot de scheids redelijk overigens, dat mag niet de reden zijn van uitschakeling.

Hier word je als Psv'er echt door en door ziek van. Totaal geen automatisme in de aanval en alle ballen of kansloos naast of recht op de keeper. Vroeg of laat zal het publiek dit ook zat zijn.

Balen ook voor de toto-spelers die op PSV hebben ingezet ...

Dit is geen Pech meer dit is gewoon een mislukt PSV met de slechtste Trainer ooit in jaren voor Psv, ook al is het Club legende Cocu, als je weet dat je niet kan trainen doe het dan nog niet.. of begin op z'n minst wat lager, Frank begon ook met het trainen in de jeugd van Ajax A1 en kijk waar hij nu is. Cocu begint meteen het eerste elftal te trainen JAA zo gaat het niet eh..

12 december 2013 om 21:04

Jij weet duidelijk niet waar je over praat.. Cocu begint meteen met het eerste elftal? Nee, hij is eerst jeugdtrainer geweest en daarna assistent-trainer.

12 december 2013 om 21:08

Dan moet hij dat maar eens opnieuw doen, meneer de Expert ik ben ook een mens fijn dat je dat nu bij deze weet, en een mens kan fouten maken groetjes.

13 december 2013 om 00:24

Ga dan niet iets zomaar op het internet neer kwakken als je niet weet waar je over praat.

Triest.. Niks meer, niks minder.

Vakkundig verkloot dit...
Verschikkelijk ieder jaar weer en maar roepen dat ze geen CL Spelen..
Als ze niet mee willen werken om onze competitie weer op de kaart te zetten....

Dit zou een wedstrijd moeten zijn geweest om het goede gevoel weer terug te krijgen. Wat ze nu voor elkaar hebben gekregen is dat het vertrouwen nog verder geslonken is en de weg omhoog voorlopig nog niet ingezet gaat worden. Je ziet ook aan de domme reactie van Maher dat er ontzettend veel frustratie in de spelersgroep zit die grotendeels veroorzaakt wordt door eigen onvermogen.
Wat een afgang, verschrikking en schaamtevolle vertoning voor het hele Nederlandse voetbal.
We staan er weer lekker op in Europa.
Uitwedstrijd tegen Utrecht gaan ze ook beslist niet winnen.

Die toivonen wil die bal ook helemaal niet maken. En wat doet die Maher nou bij die Reira die al lang rood heeft. Wat een dieptepunt weer!

12 december 2013 om 20:59

Ik vind het niet zo heel raar dat o.a. Maher daar stond, ze wouden hem gewoon zo snel mogelijk het veld af hebben. En als Riera dan gaat spugen reageert Maher, dat was gewoon stom.

Een seizoen als dit gaat er voor zorgen dat ik zwaar alcoholist wordt.
oi oi oi oi oi oi oi wat een ellende simpelweg geen goal meer kunnen maken
Ik ga er ff nog een paar weg zetten om zodoende dit maar weer te zien vergeten.

Tjonge jonge jonge dit was slecht zeg... Dit was echt bagger van de bovenste plank.

Ik weet t echt niet meer... Wat bagger. Tja mn kaartje is al besteld voor zondag. Ik hoop zo dat we daar iets kunnen afdwingen.

12 december 2013 om 21:40

ben bang van niet. Had er wel vertrouwen in na Vitesse, maar als je zo moeilijk scoort word het en moeilijk verhaal.

Tsja, het resultaat is voor mij bij PSV al een tijdje niet meer belangrijk.

Er werd best goed gespeeld, kansen hadden afgemaakt moeten worden dan had het de eerste helft al over kunnen zijn. Een aantal spelers was wel weer teleurstellend: Maher speelde slecht en had eigenlijk gewisseld moeten worden, Toivonen bracht weinig en had natuurlijk moeten scoren, Bakalli bracht gewoon niets. Het tegendoelpunt is zuur, want hoe vaak wordt er nou van die afstand op goal gekopt, en gaat hij er een cm onder de lat in? Vrijwel nooit. Voor de rest werd er wel veel inzet getoond, en het zat gewoon niet mee, punt.

En ik kan nu wel gaan zeiken over die misselijkmakende spelers van de tegenstanders, met hun tijdrekken, blessures faken, die walgelijke Riera.. Maar ja, wat verwacht je van zo'n club (verdedigend ingesteld) die voor het eerst Europees spelen en een 1-0 voorsprong kunnen verdedigen?

12 december 2013 om 21:32

Maar zoals je bij mij reageerde is het allemaal pech he verder niets.... Dat ze de kansen niet afmaken pech, dat spelers hun niveau halen pech, dat cocu niet goed genoeg is pech, dat er een leiding is die zegt dat ze beter geen el kunnen spelen pech, alemaal pech, pech en pech.
Misschien moet je even je hoofd uit het zand halen.
Wellicht is de chemie er toch niet tussen de technische staf en de spelers groep

Ben er onderhand wel een beetje klaar mee, heb mn club ten allen tijden gesteund maar ik zit nu te overwegen om niet meer te gaan kijken tot cocu weg is.

De nederlaag van vanavond was terecht, hopen op betere tijden als psv fan

12 december 2013 om 22:05

Dit klinkt misschien raar maar het ligt denk ik niet aan Cocu. Er zijn gewoon tijden dat alles misgaat en er zit dan meestal ook iets structureels fout maar vaak lost zich dat dan weer vanzelf op. Ik voetbal zelf al jaren en heb eigenlijk altijd met mijn teams, selectie of vriendenteams, bovenin meegedraaid of tenminste als het wat minder ging middenmoot. Er is echter in 15 jaar één seizoen geweest waar we de eerste 4 wedstrijden wel goed speelden en ook drie keer wonnen en een keer gelijkspeelden (werd achteraf kampioen dat team. Tijdens die wedstrijden verloren we al twee spelers die wel wat toevoegden met blessures. De eerst volgende wedstrijd raakte ik en onze laatste man geblesseerd, de aanvoerder en de vice-aanvoerder. Daarna hebben we in de 1.5-2 maanden erna alles verloren en soms ook dik ook van teams waar we zelfs eerst met dikke cijfers wonnen. Een voor een kwamen de geblesseerden terug maar pas toen echt iedereen, met mij zelf en de laatste man als laatste, begon het weer te lopen. Het spel was ineens weer beter en de punten kwamen ook weer.
Nu zal een BVO en zeker een topclub het wegvallen van een paar belangrijke spelers moeten kunnen opvangen, maar gezien de leeftijd en ervaring van de spelers is deze situatie helemaal niet zo gek te verklaren. Er moet gewoon doorheen gezet worden!

Cocu stap alsjeblieft op pannenkoek. Dit heeft totaal geen zin meer. Spelers spelen zonder vertrouwen en jij kan hun niet motiveren. Dit is de zoveelste wedstrijd die hij niet weet te winnen. Belachelijk dat dit als een kaart huis in elkaar stort doordat Wijnaldum niet meespeelt.

12 december 2013 om 21:17

Ik hoop dat Cocu nooit opstapt. Kans moet ie nog krijgen. Maar ze hebben zich hard verbaasd over de zogenaamde talenten. Uhm. Bakkali, Maher.

Trieste vertoni g van PSV. Ook leuk dat van te voren Sanders al gezegd had dat het niet uit zou maken of ze uitgeschakeld zouden worden. Triest stukje matchfixing

12 december 2013 om 21:01

@kacper

Tsja, want het was ook duidelijk te zien dat PSV niets probeerde he? Lullo.

12 december 2013 om 22:50

Nou het maakt dus echt wel uit.
Puntjes zijn nodig voor Europa... stel dat PSV 6e word dan spelen ze geen eens europees omdat we een ticket kwijtraken.

Wat een schande. Psv bewijst het Nederlandse voetbal wederom een slechte dienst. Laten we hopen dat ze de komende 5 jaar zich niet weten te plaatsen voor Europees voetbal. #desinteresse.weg.ermee

12 december 2013 om 21:00

@fcbogarde

Provocatie van de hoogste plank, gewoon onzin hoor. PSV heeft gestreden maar door een hoop pech valt die bal er niet en vliegt die kopbal van Odessa er wel in.

12 december 2013 om 22:11

Nogmaals het is niet op basis van deze wedstrijd. maar het hele toernooi spelen ze al zwak en hautain. De echte wil lijkt te ontbreken.

Dit is door de clubleiding al ingefluisterd (lees: het zou goed zijn als ze geen EL spelen). Voeg daarbij de wedstrijden van vorig jaar toen ze ook moedwillig wedstrijden lieten lopen om vol voor het kampioenschap te gaan.

Kortom; geen provocatie (hoe graag je daarachter wil verschuilen) maar een mening gebaseerd op feiten.

PS: tevens een schande dat zo'n club 13.000 man weet te activeren om naar het stadion te gaan...

12 december 2013 om 22:19

@kevink

Bovenste plank...bovenste...

Verder heb je gelijk...het is allemaal pech, net als de afgelopen twee maanden...alleen maar pech en het ligt totaal niet aan Psv, spelers en of trainer.

Wordt toch wakker, jongen.

12 december 2013 om 22:51

Ja pech, heel veel pech.
alleen maar pech.
Nee gewoon een gebrek aan kwaliteit, mentaliteit / instelling.

12 december 2013 om 23:40

hoop pech?? sorry hoor maar dit is niet gebasseerd op alleen dit dramatische jaar... psv maakt er een gewoonte van dramatisch te spelen in de El.. alsof ze der eigen er te groot voor voelen... ongeloofelijk

12 december 2013 om 21:15

Je zegt dat PSV en slechte dienst heeft geleverd voor het Nederlandse voetbal. Maar vervolgens zeg je dat ze de komende vijf jaar niet meer Europees moeten spelen. Stel hè, dat ze volgend seizoen in de CL zouden uit komen, dan ben je weer blij voor het Nederlandse voetbal. Raar mannetje ben jij, provocateur.

12 december 2013 om 21:34

Kijk de EL nemen als voorbeeld zou nog kunnen via Play-offs dan, maar de CLE kan je niet noemen, zelfs niet als voorbeeld

12 december 2013 om 21:41

Daarom hoopt hij ook dat psv de komende 5jaar geen europees meer spelen omdat ze zoveel punten voor ons halen de laatste jaren.
Het is geen provocatie maar een mening, ik hoop dat psv wel gewoon europees halen maar dan wel beter presteren dan wat ze nu doen.
Maar het wordt nog een hele klus om dit jaar europees te halen voor psv, en dat is geen provocatie maar een feit

12 december 2013 om 21:31

Utrecht, Feyenoord en Vitesse zijn nog erger voor de punten hoor

12 december 2013 om 22:08

Klopt Utrecht en Vitesse waren ook een schande. Alleen zij hadden de pech dat ze midden in de voorbereiding al moesten spelen.

Psv bakt er niets van. En toont ook amper de wil om er iets van te maken. Vanuit de club werd al geopperd dat het beter was als ze geen Europees zouden spelen. En vorig jaar kunnen we ons nog herinneren dat ze moedwillig wedstrijden lieten lopen om zo vol voor het kampioenschap te gaan. Vandaar dat ze een schande zijn en dus niet gebaseerd op 1 of 2 mindere wedstrijden !

12 december 2013 om 22:53

Nee dat valt nog mee van Utrecht, want uiteindelijk komt er een gemiddelde uit voor Nederland.
Utrecht had ik nog wel 6x zien verliezen waardoor het gemiddelde nog lager uit viel.
Feyenoord had ik nog wel wat willen zien winnen en idem dito bij Vitesse.

Officieel crisis in eindhoven

12 december 2013 om 21:02

joh

12 december 2013 om 21:06

Dat was het al, of heb jij onder een steen gelegen?

12 december 2013 om 23:08

Ja, samen met het bestuur...

En het stomme is.. voor het eerst in tien jaar zit ik te genieten van Psv. In balbezit is het namelijk echt leuk om te kijken af en toe. Terwijl het in andere jaren vaak heel verdedigend was.
Maar goed.. de overtuiging ontbreekt. En achterin gaat er teveel fout.

12 december 2013 om 21:03

Nou kan toch niet zeggen dat ze geen kansen gehad hebben of wel dan? Is gewoon niemand die een bal erin schiet, zelfs vanaf de doellijn niet.

Wat heeft dat PSV een onwijs slecht elftal dat zonder enig vertrouwen speelt!

Binnenkort speelt de kampioen vd eredivisie ook nog voor rondes EL..

Je hebt al na twinitg minuten het idee dat niemand bij PSV ooit gaat scoren. Zoveel kansen en mogelijkheden en die keeper heeft niet 1 moeilijke bal moeten pakken. Alles recht op hem af of zoals Narsingh en Toivonen die naast en over schieten van twee meter.

Dit PSV is gewoon ongelooflijk. Ze krijgen een klap en komen die niet meer te boven. Dit seizoen van PSV doet mij heel erg denken aan dat seizoen van Feyenoord een tijdje geleden. alle ervaren krachten eruit en met allemaal jonkies opnieuw beginnen. Dit seizoen wordt gewoon een overlevingstocht

Onzekerheid van Cocu ook langs de lijn zeg....plaatsvervangende schaamte

Wat een schande zeg!

Hoe kan die gozer vanaf ongeveer de 16 meter lijn over Zoet koppen? Wat slecht verdedigd en gekeept zeg. Niet normaal! Een beschamend seizoen voor PSV en ik hoop dat het nog goed komt voor ze, want ik vind dat zo'n grote club als PSV ieder jaar Europees moet spelen. Maar ik heb er echt een hard hoofd in voor Psv. Een play-off plaats voor Europees voetbal maximaal.

Succes in Utrecht Zondag! En sterkte PSV supporters dit seizoen.

Waarom kiest Toivonen voor de meest onmogelijke keuze bij een 'bijna-niet-te-missen kans'? Ongelofelijk!

Kijkend naar de gehele wedstrijd had PSV zeker een doelpunt verdiend, misschien wel meerdere, maar blijkbaar moet die gifbeker helemaal leeg. Maar de vraag is, wanneer is die beker leeg? Dit begint echt beschamend te worden voor Psv.

Maar wat vind ik die Willems toch een slechte speler! Loopt als een zoutzak op het veld, dramatisch slechte passes en 0 inzet.

Ik gunde PSV absoluut om te overwinteren in Europa, ook al gaat het dramatisch met hen. Ik sta altijd achter de Nederlandse ploegen op Europees niveau, maar och och.. van een B-ploegje uit Odessa die wel geteld een kwart kans hebben gehad en dan nog verliezen in eigen huis.. het woord schande durf ik niet meer in de mond te nemen na gisteravond, maar de verleiding is erg groot..

Dit begint wel heeeel zielig te worden,

En wat het mooie ervan is dit is de ''toekomstige keeper van het NL Elftal'' voor vele mensen, dit is een walgelijke keeper die niks kan, zet Tyton erin! Zoet is het niveau FC Utrecht niet meer niet minder.

Sjonge, zeg, wat een schande. Toch triest dat dit de naam PSV draagt. Je zo te kijk laten zetten door nietszeggende Oostblok-clubjes, heel jammer. Gelukkig houdt Ajax de eer hoog door zich goed te verweren tussen de grote ploegen. AZ doet het natuurlijk ook niet slecht.

Ik zie wel gelijkenissen met de situatie van Feyenoord drie jaar geleden, ironisch genoeg toen er verloren werd van PSV met 10-0. Alles zit tegen, dit team is veel te jong om met zoveel tegenslagen om te gaan en van ieder team kan verloren worden. Succes Philip en Psv'ers, dit zijn geen leuke tijden voor jullie club.

Medelijden? Ik dacht het niet. Ik weet nog de reacties richting mijn clubje vanuit psv toen we degradeerden. Laat ze daar ook maar eens een goede dip hebben. Beleid van lek me vestje, waar zijn die 40.000.000 gebleven van de gemeenschap. Ik zie het nog somberder voor ze in als de e.u. daar een percentage vordert.

12 december 2013 om 21:07

als er bij jouw nog oud zeer zit dat er een enkele psv supporter gelachen heeft toen w2 degradeerde (als dat al zo mocht zijn ) dan is het met jouw nog triester gesteld dan met het huidige psv

dit is wel erg jammer voor het Nederlands voetbal, ik denk niet dat AZ ver gaat komen in de Europa League.

Hopelijk volgend jaar gewoon Feyenoord en Vitesse in de Europa League, maar daar hoopte ik dit jaar al op.

12 december 2013 om 21:06

Ja want die kwamen dit jaar heel erg ver ook. Oh wacht eens.....

12 december 2013 om 21:29

Feyenoord en vitesse hebben aan het begin van het seizoen ook gefaalt in europa, dat geef ik toe !

Feyenoord had in principe gewoon de groepsfase moeten halen al moet er wel gezegd worden dat de loting niet bepaald gunstig was, Kuban is gewoon een uitermate lastige opponent, wel een die je moet kunnen verslaan wil je echt wat bereiken maar niet de makkelijkste, helemaal niet als het in het begin van het seizoen totaal niet loopt (getuige de 1e 3 eredivisie wedstrijden)

Dit gaat toch helemaal nergens meer over. Deze tegenstander zou in onze JL niet mistaan en wij verliezen hiervan. PSV is brandhout. Sanders en Brands hebben de club op de rand van de afgrond gezet.

13 december 2013 om 03:23

Dat zegt genoeg over dit PSV dan de jl.Er moet wat gebeuren bestuur eruit trainer eruit zeg het maar.

Gelukkig moeten we zondag uit naar utrecht..............................................

12 december 2013 om 21:16

Zal het ze al dun door de broek lopen?

on: Ik blijf het ongelofelijk vinden dat Toivonen uberhaubt nog bij de selectie zit. Ook gek dat Hiljemark maar mag blijven starten. Echt een typische 13 in het dozijn voetballer. Meneer rent veel en werkt hard. Maar voegt aanvallend niets toe, en verdedigend vind ik hem eerlijk gezegd ook niet veel.

12 december 2013 om 22:24

Ik denk zelfs dat je je zorgen moet gaan maken om ADO thuis. Het is echt ongelofelijk hoe zwak dit Psv is. Ook niet altijd even gelukkig, maar ook veel en veel te mager voor een club als Psv, maar daarmee vertel ik jou niks nieuws.

12 december 2013 om 22:31

Ado thuis? Das pas over twee weken, eerst deze ton met cyaankali maar eens leeg maken en na zondag wacht nog een vaatje dus voorlopig te druk bezig om aan ado te denken.....

12 december 2013 om 22:42

Snap ik...ik bedoel meer dat je tegen Utrecht echt nog wel een beetje gif erbij kan/zal krijgen en dat je maar moet hopen dat dit tegen ADO niet zo is. Erg naar om dit als supporter mee te maken.

Er komt een tijd dat je Cocu gewoon niet meer kan handhaven.. Opzich vind ik dat hij gewoon moet blijven zitten, maar het lijkt mij dat de mensen bij psv onderhand wel eens gaan twijfelen aan hem... 13 punten achter in de mickey mouse competitie en verliezen in europa van ploegen waar cocu zelf het bestaan waarschijnlijk niet van af wist.
Spijtig voor het Nederlands voetbal en helemaal voor de psv supporters...

Bedankt voor de punten Psv, jullie waren weer geweldig bezig het Nederlands voetbal te verneuken. Wauw, stelletje overbetaalde volgevreten nep veddete's.

Niet beledigend bedoeld voor de fans van PSV wat hierboven staat. Ik denk dat die al langzamerhand last van hun hart krijgen na al weer een verlies. Pff, sterkte en hopelijk staan jullie volgend seizoen weer netjes 2e in de competitie want dit hoort echt niet.

12 december 2013 om 21:08

Maak me meer druk om de kansen die we niet verzilveren. Tegen Vitesse kansen zat en nu nog meer gehad maar scoren zo moeilijk. Kun je beter zijn dan je tegenstander en dergelijke, als je niet gaat scoren win je nooit uiteraard. Wijnaldum topscoorder, haha die is al 12 weken geblesseerd. Dat zegt alles lijkt me.

Gebrek aan chemie, kwaliteit, scherpte, geluk, aan alles eigenlijk. Als er nu geen koppen rollen weet ik het niet meer, wat een aanfluiting. Een keeper die geen bal tegenhoudt, de gênante Toivonen, de onzekere defensie. Van Gaal heeft Depay verpest door hem te selecteren voor Oranje. Die jongen denkt nu echt dat hij kan voetballen maar zijn rendement is bedroevend.

12 december 2013 om 21:08

Sorry maar ik vind Depay maar niets, iedereen hemelt hem maar, op basis waarvan? Kansen afmaken kan hij niets geeft zelden een assist, loopt alleen maar te pingelen. Ik zeg Mertens die had wel rendement.

12 december 2013 om 21:28

Inderdaad. Grootste fout van PSV om Mertens zo makkelijk te laten gaan. Die Depay pingeltt alleen maar, en als hij er eindelijk voorbij is, gaat-ie te ver door. Over zijn schoten en vrije trappen zullen we het maar niet hebben.

Jammer, Ik word er een beetje moedeloos van. Er zit ook helemaal geen lijn in het spel van Psv, telkens die balletjes breed. Misschien wordt het inderdaad tijd om Cocu (hoe jammer ook) van de spelersgroep af te halen. Ik weet echter zo op dit moment geen goede vervanger te noemen.....

12 december 2013 om 21:44

Ernie Brands en Van Bommel als assistent.

Zielig voor Psv, wat een overrated ploegje is het ook.

dit gaat gewoon niet meer dit! dr zal iets moeten gebeuren, dan maar transfers want dit kan gewoon niet.
als het aan mij lag vlogen Cocu en Brands er allebei uit. ik heb Cocu lang genoeg gesteund maar dit kan ik niet meer pikken

12 december 2013 om 21:09

transfers is het domste wat je kan doen.. dat zouden dan pure paniek aankopen zijn... kijk naar ajax... die hebben jaren terug ook kansloze aankopen gedaan, maar het loopt pas weer sinds ze terug zijn gegaan naar de basis..

PSV moet veel meer rust bewaren en eens echt van onderaf aan beginnen.. Dit jaar kopen ze toch weer allemaal koekebakkers van buitenaf aan, terwijl ze nou eens moeten beginnen bij de eigen jongens..

12 december 2013 om 21:46

Psv heeft een ervaren trainer nodig met verstand. Cocu had verstand als speler maar niet als trainer.

Ik heb geen werklust gezien geen strijd verwende nesten, dan net doen of je ermee zit lapzwansen. Cocu wat een dooie zeg deed niet geen aanwijzing geven niet schreeuwen niets heb je ook niets aan. Depay is overschat speler niet waarom iedereen hem ophypt. Kan geen makkelijk kans afmaken, leuke speler maar rendement nul, nul. Depay is wel telkens betrokken bij tegendoelpunten, omdat hij vaak een actie wil maken op gevaarlijk plaatsen, domme speler. Maher je speelt eens op 10 en laat je niets zien omhoog hoogevallen ventje. Locadia wat een flutspeler.

Ben ik de enige die vind dat Zoet totaal niet kan keepen?

12 december 2013 om 21:07

Nee

12 december 2013 om 21:12

Zoet is (nog) geen puntenpakker. Ja, bij de goal stond hij te ver voor zijn doel. Maar hij kan wel degelijk keepen.

12 december 2013 om 22:16

Hij maakt een merkwaardige periode door. Bij RKC één van Nederlands betere keepers.

Maar bij PSv is hij geen schim meer daarvan. Nou treft hij het dit seizoen ook niet met nobody's als Arias, Willems, Zanka etc voor hem.

13 december 2013 om 03:29

Dat heb ik al een keer eerder gezegt toen werd ik voor gek uit gemaakt.Maakt hele duren fouten zo doelman kost je veel punten.Ik vind Rekik ook tegenvallen had ik toch meer van verwacht dat tekend ook dit PSV Maher zelfde verhaal zo kan ik wel doorgaan.

Manman wat is dit zielig zeg.. Dat Chornomorets kan er he-le-maal niks van. Maar echt, de instelling van die spelers, wat is dat ernstig. Cocu mag er nu toch wel echt uit. Als je soms zag wat een afstand er lag tussen de spitsen en de verdediging, dat valt toch ook nooit te belopen door de middenvelders.. Als die spitsen nou verder van hun goal af zouden spelen, en de verdedigers dichter erop, dan was er zoveel ruimte achter hun verdediging gevallen. En nu komt er een counter, maar dan rent er maar een handjevol spelers naar voren, tsja..

Ik zou nu echt ingrijpen als PSV zijnde. Sanders moet zijn conclusies trekken en niet slap lullen dat hij juist blijft als het slecht gaat.
Toivonen en Zanka voor ieder bedrag of zelfs gratis weg in de winter. Een ervaren CV aantrekken, Tyton een basisplaats geven,matavz een basisplaats of een nieuwe spits. En daarnaast Maher gewoon laten spelen op de positie waar hij zich het best voelt en daar je systeem op aanpassen.

PSV heeft onverdiend verloren.
Klote voor psv en ook voor het nederlands voetbal.

12 december 2013 om 21:10

Nou ja als je zulke kansen er niet in krijgt als Narsingh, Toivonen en Depay krijgen verdien je werkelijk helemaal niks.

Gifbeker moet leeg zeggen ze tot de laatste druppel. Nou ik denk dat die beker nog halfvol is. Dus nog ff te gaan met dit zooitje prutsers

niet leuk voor de psv supporters maar ik ben wel blij.

chernomorets doet het in de competitie ook niet slecht, ze krijgen echt heel weinig tegen maar maken er ook niet zoveel.
vond het al vreemd dat ze thuis zo makkelijk waren weggespeeld door psv maar ok.
deze wedstrijd telde en die winnen ze dan, psv was over het algemeen wel beter maar echt hele grote kansen heb ik niet gezien (die van toivonen en in eerste helft nog eentje)

hopelijk speelt dynamo kiev gelijk of wint dan zijn er maar liefst 4 oekrainse clubs door in de europa league

Nou ja....dit kan er ook wel bij...psv uitgeschakeld door een nietszeggende club...maar in deze vorm is het denk ik maar beter ook.

Dit gaat een zware kluif worden tegen Utrecht uit...het zou mij verbazen als men die wint...

Ik krijg hier weer de gedachten van Danny Blind en M van Basten als coach...enorme voetballers...maar als trainer...hoewel Marco het nu wel begint te begrijpen is het niet iedereen gegeven om coach te zijn.

Ik vrees dat Cocu gewoon een aantal zaken mist om het te maken...al zou hij 1e staan nu...
Ik denk dat de ellende nog wel even aanhoudt...en ik vraag mij af hoelang Cocu mag blijven zitten

Is het niet gewoon een weergave van onze competitie op dit moment en dat de verwachtingen bij de supporters gewoon te hoog ligt? We zijn gewend geraakt aan bepaalde vroegere resultaten in Europa.. maar die tijd is toch gewoon voorbij.. We zijn niet meer geworden dan een derderangs landje in Europa, tiss erg genoeg maar zo is het wel en daar kunnen we maar beter aan wennen..

12 december 2013 om 21:10

Toen won Groningen ook nog gewoon van atletico Madrid en inter

12 december 2013 om 21:19

Ja, toen nog wel.. en inter Milan met Ludo Coeck , wie kent hem niet en wij hadden Fandhi nog.. was er nog bij, dus ik ben ook een dinosaurus..

12 december 2013 om 21:34

Geweldig dat team toen. Eric groeleken scoorde ook nog een keer kiezelhard, geloof thuis tegen atletico.

12 december 2013 om 22:39

Och ja Fandhi, geweldige voetballer was dat. Mooie tijd en Nederlandse clubs wonnen Europees nog wat.

13 december 2013 om 10:56

Ja, maar ze gingen er uiteindelijk wel af tegen Inter. Maar het was idd een prestatie van formaat. Aan de andere kant waren er vroeger ook zeperds en tegenwoordig zijn er ook positieve uitschieters zoals AZ dat niet lang geleden Napoli uitschakelde en natuurlijk Ajax dat Barca en Man City verslaat. Verder presteerden we niet al te lang geleden nog goed in de EL, met FC Twente, PSV en ook AZ. Eigenlijk is vorig seizoen pas echt de klad erin gekomen en die lijn is dit seizoen verergerd. Toch staan we op de Uefa ranglijst op een niet onlogische plek, maar als PSV (altijd belangrijk voor de punten) zo doorgaat wordt dat een serieus probleem.

13 december 2013 om 12:25

Daar heb je gelijk in, Az was tegen udinese overigens. De Europacup was vroeger echter voor mijn gevoel heroïscher. Veel minder clubs en wedstrijden, een knock out-systeem en meer gesloten competities zonder veel buitenlanders met andere spelsystemen, omstandigheden etc. Een europacup-avondje op woensdag was echt iets om naar uit te kijken. Die mystiek is nu helaas voor een groot deel verdwenen door globalisering, berekening en overkill.

12 december 2013 om 21:13

Nee...dat is het niet...ajax deed het heel goed naar behoren in de Cl...we hebben pech dat we eruit liggen...maar ver in de EL komen zit er wel in.

PSV zit nu in een heel diep dal...ik wist niet dat die zo diep konden zinken...maar als je ook weer die Toivonen ziet missen...volgens mij boeit het hem niet echt veel...

Ik zou niet verlengen met die gast...en gewoon niet meer opstellen. Maar ze hebben Cocu...en man zonder stem, dus ja...wat verwacht je daar van...totaal niet consequent...

12 december 2013 om 21:23

Ben het niet met je eens, hoeveel keer zijn jullie de laatste jaren in de knockout fase gekomen? het is gewoon niet haalbaar meer.. want jullie moeten toch je beste mensen ieder jaar weer verkopen en kom je dus in een vicieuze cirkel terecht..

12 december 2013 om 22:00

Welnee...ajax zat telkens dicht bij de 2e ronde..maar telkens pech,of der is wat gerommeld met de potten...

In de Cl wint Ajax van zware tegenstanders...keer op keer...we komen nu nog niet wat tekort...maar over een tijd zitten we aan de andere kant van de medaille...

PSV zit gewoon in een enorm diep dal waar ze voorlopig vermoedelijk nog niet uit zijn. Snel de winterstop voor ze...en dan hun wonden likken...en hopen op Europees voetbal...meer zit er niet in vrees ik.

PSV gaat pas weer winnen als niemand iets van ze verwacht. Zondag bij Utrecht bijvoorbeeld is denk ik wel zo'n wedstrijd waar verlies al normaal gevonden zal worden en ze zich van daaruit kunnen herpakken.

12 december 2013 om 21:13

Zal als ik Cocu toch maar eens een paar middagjes gaan trainen op afronden. Werkelijk geen 1 erbij die er ook maar een bal inschiet,

12 december 2013 om 21:17

Dat probleem hebben Nederlandse ploegen in mijn beleving al sinds mensenheugnis. Maar denk dat bij PSV er ook sprake is van een mentale blokkade. Tegen Ajax wonnen ze zo ineens met 4-0.

12 december 2013 om 21:22

Nou ja, Europees misschien wel. Echter binnen de eigen landsgrenzen niet. PSV haar topscoorder is een middenvelder die er al twaalf weken niet bij is. En die doorgaans ook tien kansen nodig heeft er 1 te maken. Diep en diep triest.

Sanders zal wel tevreden zijn lijkt mij.

12 december 2013 om 21:29

Pff ja. Onzin uitspraken van die man. Dat hij alsjeblieft weg gaat bij psv. Ik wil psv mensen aan de top zien. Net zoals bij ajax.

Beschamend dit. Ik weet niet wat we hier aan moeten doen...

Sommige willen echt, andere lopen extra meter. Ik zou hier graag een wedstrijdverslag typen of iets dergelijks. Maar daar kan ik me niet toe zetten. Ik zit er echt doorheen. Het is zwaar om PSV supporter te zijn. Het is echt een crisis in Eindhoven.

Als supporters kunnen we alleen met zijn alle de spelers steunen die het verdienen.

Complimenten aan Depay en Arias vanavond. Zij werkte hard en deden wat ze konden. Erg jammer dat die bal er niet in ging. Ik kan het Memphis vergeven vanwege zijn harde werken. Maar die Toivonen... Met een slappe plasser had hij die bal er nog in kunnen leggen. Ik hoop dat die vermeende interesse van Liverpool in Toivonen waar is. Ik zet hem hoogstpersoonlijk op de bood. Desnoods rijdt ik hem naar Liverpool toe.

Ik schaam me gewoon...

Iedereen haast zich om maar vooral politiek correct te antwoorden dat Cocu de tijd krijgt en zeker niet ontslagen zal worden.

Maar....... heeft men wel eens gedacht dat óók Cocu zelf de handdoek wel eens zou kunnen gaan gooien?. Dat die zoiets heeft van..... 'ik krijg de boel ook niet meer op de rit' ??.
Want ja.... ook Cocu kan het op een gegeven moment niet meer zien zitten hè?.

12 december 2013 om 21:12

Dat klopt! Cocu kan beter de eer aan zichzelf houden. En dat geldt nog sterker voor Brands en Sanders.

12 december 2013 om 21:22

Contract voor 4 jaar met een evaluatie. Dus geen 5 jaar. Er zijn meer trainers die de handdoek hebben gegooid. Verbeek dacht ik? Van Basten bij ajax.

12 december 2013 om 23:10

Jawel na de wedstrijd tegen Sparta dacht ik. Oké ja ik dacht bij feyenoord toen.

12 december 2013 om 21:21

Cocu zal alles geven om psv op de rails te krijgen. Ik zie hem niet na een jaar zelf de handdoek in de ring gooien. Wat van der gijp laatst zei over bij elkaar gaan zitten en alle ego van iedereen opzij zetten en kijken wat er nu echt fout gaat en hoe je dit kunt oplossen. Cocu en de aanvoerder er sowieso bij en die moeten ook eens goed met de groep gaan praten. Aan kwaliteit ontbreekt het niet, ervaring natuurlijk wel. Geen van de spelers die er nu in staan heeft ooit onder druk gestaan van het moeten presteren, het moeten behalen van de titel. Qua ervaring allemaal, met alle respect, middenmoot van de competitie. En dan doel ik op de druk van het presteren staat bij het voetballen van een topclub.

12 december 2013 om 22:34

Alleen clubliefde houdt hem op de been......

Bedankt voor de co-efficiency punten he... ik schaam me ook enorm voor deze wan-vertoning. Een puntje was genoeg geweest.....

Wat een ramp.... wat een afgang.

die punten, wat kan iemand die punten rotten... je kan beter feyenoord, vitesse en weet ik veel wie bedanken voor die punten... die waren al voor het toernooi uitgeschakeld...

Hoe speelde psv? Iemand zijn objectieve mening alsjeblieft? Ik moest werken helaas.

12 december 2013 om 21:18

Ze benaderde het niveau van Barcelona...

Wat denk je zelf? Als je van deze club verliest heb je per definitie bagger gespeeld.

12 december 2013 om 21:24

Wat een onzin reactie weer. Je kan ook goed spelen en verliezen. Zeker tegen zo'n onbekende club waarvan vrijwel niemand wat vanaf weet. Reageer dan niet als ik om een fatsoenlijke mening vraag.

12 december 2013 om 21:28

Bij deze dan. Ze waren de bovenliggende partij. Maar veel kwam er niet uit. Toivonen mistte nog een wereldkans. Maar dat was het dan ook wel. Oja, en Narsingh had ook wel moeten scoren 1 op 1. Maar goed, als je het artikel gewoon had gelezen had je zelf ook tot die conclusie kunnen komen.

12 december 2013 om 21:23

Het ging wel aardig maar tegen deze grootmacht konden ze niet op

12 december 2013 om 21:24

@riick_psv

Ze waren duidelijk de betere, speelden fel maar te vaak slordig in de eindpass en vooral voor het doel. Maher speelde de hele wedstrijd erg zwak (had gewisseld moeten worden), Locadia deed weinig goeds. Narsingh, Depay, Hendrikx speelden sterk, Zanka en Arias waren ook wel goed. Rekik matig. Zoet had die kopbal kunnen hebben, al valt hem niet veel te verwijten.

13 december 2013 om 03:35

Jij moet echt onder die steen vandaan was gewoon een dikke blunder van Zoet.

12 december 2013 om 21:27

Niet zo dramatisch als iedereen hier wil doen laten geloven. Wel echter een blunder van Zoet bij de goal(veelste ver voor zijn goal en kopbal over hem heen van ver). En vooral zelfde als weken ervoor, veel kansen maar niet scoren. Waren een stuk beter dan de Oekraniers, maar niemand die kan scoren bij Psv.

12 december 2013 om 22:27

@rolotjuh

Sorry, maar die goal kun je Arias echt aanrekenen. Waarom mag die vent uberhaupt koppen. Heel zwak verdedigd. Daarvoor zat Psv er al niet bovenop waardoor de voorzet zonder enig probleem kon worden gegeven.

13 december 2013 om 04:45

Agh als Zoet gewoon staat waar ie moet staan is het een simpel vangballetje.

12 december 2013 om 21:35

er zijn er altijd die meer geluk hebben dan ik
ik zou mijn avondbaantje maar een tijdje aan houden als ik jouw was

12 december 2013 om 22:31

@riick_psv

Psv probeerde wel, maar je zit aan alles dat het ontbreekt aan vertrouwen, kwaliteit en er zijn echt een aantal verzakers...waaronder mijnheer Maher. En mijnheer Bakkali. Ook was Rekik weer erg matig.

Wat mij wel beviel was Hendrix op de Cvm...wat ik niet al te lang geleden hier ook al had voorgesteld als optie tegen een mede Psv-supporter...Depay werkte enorm hard, maar had zoals vaker gewoon weer te weinig rendement...een beetje vergelijkbaar met Fischer bij Ajax...keihard werken en best goede dingen doen, maar op het moment supreme het verkeerde doen of de verkeerde keuze maken.

Ik vond PSV nog niet eens zo slecht spelen, maar ze scoren gewoon te weinig, zeker in het strafschop gebied. Als ze al scoren is het vaak met afstandsschoten. Als PSV een aantal kansen benut had, hadden ze zonder problemen gewonnen. En dit geld voor meer wedstrijden en niet alleen voor vandaag. Ze hebben toch een groot aantal (open) kansen gehad.

12 december 2013 om 21:38

Ze scoren te weinig? Ze scoren helemaal niet. 0-1 verloren. Meestal is het zo als je kansen benut dat je dan wint, als je tenminste meer kansen benut dan je tegenstander.
Maar PSV weet nog niet van af de doelijn te scoren.

Ik denk dat de belangstelling voor Toivonen na deze wedstrijd exponentieel is gegroeid!

Het ligt aan de trainer. Onder Advocaat was dit nooit zo uit de hand gelopen dat weet ik zeker. Hoe Cocu ook zo nietszeggend aan de 4de man vraagt of die wel op de tijd moet letten en daarna mompeld jaja is goed jongen.. Totaal geen uitstraling een begrafenisondernemer. Sorry ik heb veel respect voor Cocu als voetballer, maar op deze manier begin ik echt een hekel aan die man te krijgen.

De ploeg heeft genoeg kwaliteit alleen er staat een pussy voor de groep. Een pussy die alles maar toestaat. Schreeuwen en zorgen dat ze alles uit die kan halen verdomme.

Cocu stap aub op voordat we straks voor degradatie spelen.

12 december 2013 om 21:27

helaas staat er geen Verbeek of Stevens voor de ploeg, iemand die ze flink op hun flikker geeft en geen gekut tolereert.

12 december 2013 om 21:28

ALs je als trainer Bakkali niet op zijn vingers tikt omdat hij er arrogant bijloopt met een kauwgum in zijn mond dan faal je inderdaad

12 december 2013 om 21:38

Het rare is dat Cocu als voetballer echt geen begrafenis-ondernemer was...die liet echt niet over zich heen lopen hoor en wist op het juiste moment ook even flink uit te delen...dat kan hij kennelijk niet overbrengen...het probleem zit hem denk ik in de samenstelling van de gehele technische staf...naast hem zitten ook 2 van die brave jongetjes (vd Weerden en Faber)...ik denk dat ze naast hem een heel ander type moeten zetten.....voor mijn part Stijn Vreven die nu Lommel schijnt te trainen, zo las ik deze week in VI

Au, dit is niet goed.
Een lichtpuntje is toch wel Hendrix, die het naar mijn mening goed deed op het middenveld (i.p.v. verdediging)

Wat een trieste bende zeg...verliezen van een ploeg die in 2011/2012 pas is gepromoveerd naar het hoogste niveau in Oekraïne. De laatste 10 wedstrijden ging het al slecht, maar dit is toch het dieptepunt.

12 december 2013 om 21:26

Wat heeft deze promotie ermee te maken ? Swansey city speelde 10 jaar geleden nog in de 3de divisie (vierde niveau) en speelt nu europees. Is dit een schande voor alle teams waar ze van winnen ?

Gister het anti-voetbal van milan en vandaag het anti-resultaat voetbal van psv.

Rode ster Belgrado is dus niet de enige ploeg die van Chernomorec heeft verloren :P. Wel echt een schande hoor voor het Nederlandse voetbal. Dit moet je minstens met 2-0 winnen in eigen huis. Cocu bedanken voor zijn energie die hij heeft verspild aan Psv en gewoo lekker een nieuwe trainer zoeken want dit kan echt niet.

dat gelul van depay werkt hard, ja boeien maar hij een flank speler dan hoor je rendement te hebben. maar hij speelt vaak als een kip zonder kop actie maken balverlies en bam tegendoelpunt. geen rendement niks heeft die gozer ben er echt klaar mee. en maar hypen die jongen, het zal ook nooit de nieuwe robben worden komt veel te kort. als hij nou niet dom zat te pingelen op een gevaarlijk plaats was psv door. niemand door kritiek op hem uit loopt maanden lang als een natte krant te voetballen.

Wilde PSV wel winnen? Heb bij PSV altijd het gevoel als ze EL spelen nooit willen, maar zo gauw het CL is super goed voor de dag komen.
Jammer voor Nederlands voetbal dit weer, gaat weer punten kosten dit..

12 december 2013 om 21:26

@banaantje

Voor als je de wedstrijd niet gekeken hebt, PSV wilde duidelijk wel winnen.

12 december 2013 om 21:39

@kevink,

Nee, heb de wedstrijd niet gezien, vandaar ook mijn vraag, het was geen verwijt. Als PSV er alles aan gedaan heeft om te winnen is het gewoon jammer

12 december 2013 om 21:51

Ze willen het wel ( behalve Toivonen ) maar ze kunnen het niet.

12 december 2013 om 21:33

erg objectief ben je verbaas me van de objectiviteit hier

Cocu heeft nu toch echt wel bewezen dat ie t niet kan, anders zak je niet zover af. Brands mag er voor mijn part achteraan. Sanders twijfel ik over

Elke keer als je denkt dat het niet slechter kan gebeurt het toch. Hoewel het natuurlijk zwaar onterecht is is het ook een feit dat Psv uit de Europa League ligt. Ze waren de bovenliggende partij maar er zat totaal geen overtuiging in. De doelpogingen ook, het is om je te schamen. Toivonen voor open doel. Depay die veel te lang wacht met afdrukken, Narsingh met een zwak stiftje. Het lijkt gewoon helemaal nergens op. Ook Cocu kan het tij niet doen keren blijkbaar. Zwakke wissels en totaal geen geloof uitstralen. Hij had na vijf minuten al moeten ingrijpen en Willems moeten wisselen. Dramatisch. We kunnen met elkaar concluderen dat het seizoen er inmiddels op zit voor Psv. In de competitie presteren ze belachelijk en ze zijn uitgeschakeld in de beker en Europa. Het seizoen 2013-2014 zit erop.

Het is zo moeilijk om de vinger te leggen waar het aan ligt. Ik ben mijn hele leven Psv supporter maar heb dit nog nooit gezien. Er zit geen overtuiging in het team. Of dat aan Cocu ligt of aan de jonge mentaal zwakke spelersgroep weet ik niet. Er zijn verzachtende omstandigheden gezien het enorme aantal blessures en de totaal vernieuwde spelersgroep. Maar dan nog mag dit niet gebeuren. Er zullen knopen doorgehakt moeten worden want dit begint beschamend te worden. Minimaal twee directe versterkingen. Een linksback die wel betrouwbaar is en een spits die kan scoren.

Cocu zal wel weer zo een donderspeech op zijn spelers afvuren

PSV moet Cocu wegdoen en Co Adriaanse halen, iemand waarvan je al bang word als je 'm al ziet.

schande voor het nederlandse voetbal

weg met cocu

Velen zijn op zoek naar oorzaken. Maar is de fout niet afgelopen zomer gemaakt?.

Ik bedoel.... je kunt niet ongestraft vrijwel je gehele basisteam verkopen en dat met jeugd en aankopen adequaat opvangen. Dat bestaat niet.
Verkoop een paar, maar houdt ook een deel van je oorspronkelijke ploeg in tact.....

En hoe bewonderenswaardig het is geweest, om het roer om te gooien en dus een nieuwe weg in te slaan..... ik denk dat ze net iets te ver zijn doorgeslagen en dara betaal je nu de prijs voor.
En tuurlijk, het zal heus wel beter worden......maar dat zal voorlopig veel tijd gaan kosten....misschien wel heel veel tijd.

12 december 2013 om 21:41

ik heb hier tijd genoeg , iets teveel naar mijn zin eigenlijk.

Heeft iemand Maher gezien vanavond? Ik had het gevoel dat PSV met 10 man speelde.

Wat mij opviel in de laatste 20-30 minuten is dat Maher continu inzakte als laatste man/voorstopper om van daaruit de pass te geven. Die jongen moet toch veel meer bij de 16 staan voor beslissende passes of afvallende ballen?

Het Nederlands voetbal in een notendop:
- FC Utrecht (huidige nr. 7 Nederland) uitgeschakeld door huidige nr. 3 Luxemburg.
- Vitesse (huidige nr. 1 Nederland) uitgeschakeld door huidige nr. 2 Roemenië.
- Ajax (huidige nr. 2 Nederland) uitgeschakeld door huidige nr. 9 Italië.
- PSV (huidige nr. 10 Nederland) uitgeschakeld door huidige nr. 5 Oekraïne.
- Feyenoord (huidige nr. 4 Nederland) uitgeschakeld door huidige nr. 9 Rusland.

Ik ben maar 16 jaar oud, maar is er iemand die ooit het Nederlands voetbal dieper heeft zien zakken?

12 december 2013 om 21:41

Ik ben ouder als 16. Maar iemand, die deze reactie van een laag niveau vind. Gelijkspelen tegen Milan wat een schande zeg.... Nog altijd beter, wat je in je lijstje noemt.

12 december 2013 om 22:11

Ajax hoort ook niet in dit rijtje thuis. Ik wilde alleen alle uitschakelingen van Nederlandse clubs tot op heden op een rijtje zetten. En dat rijtje is niet volledig als ik de uitschakeling van Ajax door Milan in de CL daar niet bijzet.

12 december 2013 om 21:42

Utrecht heeft niet hetzelfde begroting als Vitesse,ajax,psv en Feyenoord en zijn ze ook niet verplicht om te winnen voor Nederland. Utrecht moet normaal gesproken wel winnen natuurlijk maar 1 offday was genoeg voor de beslissing aangezien Utrecht in de thuiswedstrijd wel won.

12 december 2013 om 22:17

het is veelal niet best, maar Ajax mag je niks kwalijk nemen, pakken de laatste jaren nog de meeste punten voor NL, zelfde geld voor AZ. PSV en FC Twente lijken er nooit echt zin in te hebben omdat het financieel niet interessant is (ook voor de spelers want een wedstrijd EL levert de club weinig op dus de spelers krijgen minder premie) Feyenoord had een ongunstige loting want nr9 uit Rusland of niet zulke teams vechten zich altijd naar de punten, overigens geen excuus en eigenlijk had Feyenoord dit met een 0-1 achterstand thuis gewoon recht moeten trekken. Utrecht had gewoon moeten winnen van een club uit Luxemburg maar we moeten niet vergeten dat het bij Utrecht al jaren massale leegloop is en wat er voor terug komt is van twijfelachtig niveau.

12 december 2013 om 22:32

Ja klopt. Met name AZ verrast me positief. Maar inderdaad, Kuban Krasnodar en AC Milan zijn natuurlijk beter dan wat dat lijstje laat zien. Voor met name Utrecht en Vitesse was het inderdaad lastig omdat zij toen zij hun Europese wedstrijden moesten spelen nog totaal geen ingespeelde selecties hadden, maar verliezen van Differdange en Petrolul is nog altijd dik ondermaats. Als Ajax en AZ niet hoge ogen gaan gooien na de winterstop is het gewoon een seizoen dat gemiddeld genomen internationaal gezien gewoon dramatisch is verlopen voor en door de Nederlandse clubs.

Offtopic:
http://giel.vara.nl/het-leukste-dorp-van-Friesland...
Wil iedereen even stemmen op Lemmer aub!!!!

Ontopic:

Het is natuurlijk erg slecht dit. Ik ben voor Ajax vind het ergens wel leuk maar toch ook weer niet. Dit is slecht voor het Nederlands Voetbal!!!!!!

Het seizoen is nu al afgelopen voor psv. Het is nu zaak om een goede teamgeest op te bouwen dus Toivonen kan beter verkocht worden in Januari

Begin van het seizoen speelde PSV goeie wedstrijden. Veegde o.a. Ajax volledig van de mat.
Nu is het een zielig hoopje bij elkaar. Cocu kan de ontwikkeling van sommige spelers niet stimuleren. Bakkali is na zijn blessure bedroevend. Locadia scoort niet... Bruma en Rekik zijn of worden minder.
Depay wil wel, Hendrix doet ongelofelijk zijn best... maar de spelers ontwikkelen niet door onder Cocu.

Om te beginnen een andere trainer voor het elftal zetten, en verder gaan met je jeugd. Ambities dit seizoen en volgend seizoen bijstellen. Afscheid nemen van Toivonen, Arias en dat soort typjes... en er voorlopig maar even het beste van hopen... je seizoen is toch al verloren.

ik vind niet dat je dit cocu kan kwalijk nemen, ja 1 ding dat hij de spelers niet hard genoeg aanpakt.. Psv moet eens moet gaan voetballen en niet als verwende kleuters gaan rondlopen. Zoals wat Maher deed dat had ik niet van hem verwacht. Aan de andere kant het is nog een jonge ploeg , maar daar kan je niet alles op gaan afschuiven.

Ik had psv echt overwinteren in europa gegund, maar het spel us dramatisch. Tsja en dan ben je als technische staf toch verantwoordelijk. Uit dit materiaal moet echt meer te halen. Als cocu echte psv'er is stapt hij zelf op. Hij is simpelweg niet geschikt als hoofdtrainer

dit begint zo zachtjes aan medelijwekkende proporties aan te nemen
Cocu zit er ook echt bij alsof ie geen idee heeft wat te doen , die krijgt dit never nooit meer op de rit .
in de winterstop weer 11 nieuwe halen ...
toch gun ik cocu dit niet de man is een te grote voetballer geweest en te sympathiek maar dit gaat em echt niet meer worden

Doe eerst die ola maar weg want die kan er echt niks van, en dan word het misschien ooit nog wel een keer wat met dat pis vee

Weg met cocu matige trainer en matige voetballer geweest

12 december 2013 om 21:54

Cocu een matige voetballer....... aanvoerder van Barcelona geweest maar verder was het idd niks, goed gezien hoor

Een grotendeels verwende kleuterklas, dat is de status van het huidige Psv. En achteraf net doen alsof je kapot bent van de nederlaag. Het wordt tijd voor de knoet. Dat betekent dat de huidige staf een stap opzij moet doen. Misschien een poosje Guus Hiddink? Ik kan me niet voorstellen dat die zich in het hemd laat zetten door dat stel pubers....

13 december 2013 om 04:48

Vind ook dat ie gewoon de kreupele schaars had moeten opstellen.

Mijn PSV hart huilt diep van binnen. In de 10-15 jaar dat ik voor PSV ben heb ik mijn ploeg nog nooit zo diep weg zien zakken. Echt hoe kán dit nou, ongelooflijk. In augustus was het zó goed en nu dit.

12 december 2013 om 21:49

Cocu, en de rest van de zogenaamde talenten. Ook de blessures speelt een rol.

12 december 2013 om 21:50

@6ishet

Misschien was het aan het begin van het seizoen een vertekend beeld. Was PSV zo goed òf was een Zulte Waregem eigenlijk gewoon een heel pover ploegje?. Vergeet niet dat Milan, toen dat voorbij kwam, pas 2 weken (!) in training was. De eerste tegenstanders in de competitie nu rond PSV op de ranglijst staan òf onder ze en dat dat de garantie was voor de flitsende start. De meeste teams waartegen puntverlies opgelopen werd staan in de competitie boven hen. Uitzondering is Ajax. Die werd idd met 4 goals weggeveegd...... echter ter verdediging van de Amsterdammers valt aan te voeren, dat die vol in hun dip zaten....
En in zekere zin is de winst van PSV op Ajax nog maar goed ook, want waren de rollen omgekeerd geweest had je nu al PSV rond de streep van promotie/degradatie duels aan het eind van het seizoen gestaan.....

Het valt voor alles en iedereen, die PSV een warm hart toedraagt te hopen, dat dat ver weg blijft en dat men niet nog verder afzakt als wat nu reeds het geval is.......

12 december 2013 om 22:49

Ja misschien heb je gelijk, misschien is het wel helemaal niet zo goed als dat de eerste weken deed vermoeden. Ik heb lange tijd gezegd er geen versterkingen in de winterstop gehaald hoefde te worden, maar zoals het nu gaat kan echt niet. Ik zat te denken aan een balvaste, kopsterke spits. Een nummer 10 huren (misschien Afellay?) Maher verhuren zodat die zichzelf even kan terugvinden, Een CV. en een ervaren 3e keeper die het niet erg vindt om op de bank te zitten voor de ervaring in de kleedkamer. En last but not least Toivonen verkopen. Kampioen zullen we daar niet mee worden maar Europees voetbal vind ik een goede doelstelling. Brands en Sanders eruit. Brands heeft het in geen enkele transferperiode voor elkaar gekregen om sportief goede, creatief gevonden spelers binnen te hengelen. Zijn beleid is ook vaag te noemen, eerst zeggen dat ze de jeugdopleiding willen gaan gebruiken, vervolgens alleen maar dure eredivisie toppers halen dan uitspreken dat ze de beste spelers van de eredivisie naar eindhoven willen halen en vervolgens jeugd opstellen. En Sanders heb ik in de 3-4 jaar dat hij bij PSV de algemeen directeur is nog nooit op een zinnige opmerking in de media kunnen betrappen. Met bijvoorbeeld over Hutchinson zeggen dat dat de vervanger van Afellay is. En nu weer dat Europa league gedoe. Het is gewoon geen voetbalman, al moet ik hem wel de credits geven voor de grondtransactie.
Maar als dit allemaal na de winterstop bij de hervatting van de eredivisie is uitgevoerd dan kan ik weer met een gerust hart wedstrijden van PSV kijken.
Zo, nu ik dit allemaal van me afgeschreven heb kan ik weer verder. Voetbalzone heeft zowaar ook nog een psychologische kant.

Volgens kun je cocu niet veel verwijten.

Dit Europa League duel had alles voor PSV om zich te herpakken; een thuisduel met supporters die er zin in hadden (het hele duel waren ze in positieve zin aanwezig) tegen een zwakke tegenstander waarbij de druk om echt te presteren laag lag (een gelijkspel had voldoende geweest). Zo speelde PSV vooral de eerste helft ook. Het voetbal was tactisch goed en oogde stabiel. Waar het jonge PSV vooral in het begin van het seizoen zeer frivool speelde en veel energie in de wedstrijd stopte, maar tactisch weinig had om op terug te vallen was het vandaag tactisch beter. En uiteindelijk kan een team het meest voortborduren op een tactiek die voor stabiliteit in het elftal zorgt. Dat was vandaag in de eerste helft te zien bij Psv. De uitvoering liet ook in de eerste helft geregeld te wensen over, maar er zat een idee achter.

Dat het dan zo verschrikkelijk lullig verloopt allemaal.. Het is jammer, het is zonde, maar het hoort erbij. Een jonge ploeg leert hiervan. Ik zag Depay vandaag uitstekend, werkelijk waar uitstekend spelen. Hij koos de juiste momenten om meer risico in zijn acties te leggen en koos (in tegenstelling tot veel andere wedstrijden die ik van hem gezien heb) vaker (en op de juiste momenten) voor een eenvoudigere oplossing. Het was volwassener bij Depay. Ondanks de uitslag geeft dit duel PSV wel weer dingen om op voort te borduren.

Het enige dat Cocu fout gedaan heeft is Toivonen erin te brengen. Waarom? Die jongen heeft nog niks ondertekend, strijd niet meer voor Psv.. Wat heeft Toivonen in hemelsnaam laten zien dit seizoen? Toch grijpt Cocu altijd terug naar Toivonen als het even tegenzit. Die vent moet eruit. Verscheur zijn contract. Daar valt niks meer op te winnen.. Aflopen verhaal; wat duidelijk van Toivonen's gezicht af te lezen was.

Je moet wel heel oud zijn wil je de laatste overwinning van PSV meegemaakt hebben (geintje jongens, moet kunnen )

12 december 2013 om 22:19

Op zich heb je qua Toivonen gelijk...maar ja wie dan had hij in kunnen zetten....? Ik had ook Toivonen gebracht, dat leek me de enige die in principe nog enige klasse heeft om die bal er in te schieten...was er een ander alternatief geweest had Cocu die waarschijnlijk gebracht..alleen, die is er gewoonweg niet

12 december 2013 om 22:27

Een jeugdspeler in flow, zoals Vloet of Van Ooijen kan zijn. Iemand die wel op dreef is en met een positieve instelling iets bij kan dragen aan PSV of minimaal andere ook een beter gevoel geeft. Ik heb niet het idee dat Toivonen's invallen veel goeds gedaan heeft bij Psv, zet er dan even zo'n jonge jongen bij.

En ja.. Weer een jong pikkie, maar is dat heel verkeerd? Nu baalt PSV ervan, maar ze moeten juist trots zijn op die spelers. Zelfs nu. Over enkele jaren betalen die talenten je dan ruimschoots terug voor het vertrouwen.

12 december 2013 om 23:33

Weet je wat ik denk na weer een zeperd, de positieve dingen maar meenemen naar de volgende wedstrijd. De eerste helft speelden ze gewoon goed en verdienstelijk, alleen jammer dat hij er niet ingaat. De tweede helft, een klein foutje, eentje maar, en hij hangt voor de tegenpartij. Zanka, die speelden echt een goede wedstrijd en heeft naar mijn inziens laten zien waarom we hem hebben gehaald.

Hendrix als middenvelder werkte ook aardig goed, zorgde voor veel dreiging. Echter zijn specialiteit, een dieptepass, kon hij vandaag niet heel veel laten zien.

Ik weet het anders ook niet meer, snap er even helemaal niks meer van verder.

13 december 2013 om 22:17

Terecht, ik weet het ook echt niet meer waar begonnen moet worden. Alleen Toivonen eruit, maar dat roep ik al sinds het begin.... En tot nu toe heb ik gewoon gelijk. Die jongen heeft niks gepresteerd dit jaar bij PSV en oogt echt ongeïnteresseerd. Lekker erbuiten laten joh. Die jongen presteert echt niet meer als een Vloet of Van Ooijen.

13 december 2013 om 04:54

Agh het is al weken zo. Tegen Roda verlies je 2-1 en 1-3 terwijl je twee keer tig kansen heb gehad. Tegen NAC een zooi kansen op de 0-2 en ipv daarvan wordt het 2-1 en dan nog kansen op de 2-2 verprutsen. Tegen Vitesse en gisteren ook kansen zat, maar scoren ho maar. Dat breekt je echt op dat je een wedstrijd maar niet kan beslissen. Zie je constant, na mate de wedstrijd vordert zakt het geloof steeds verder weg.

Het klinkt misschien raar maar misschien is het wel beter voor psv dat het een jaar slecht gaat had feyenoord ook toen we met alleen maar jonge spelers gingen spelen dus misschien gebeurt dat ook wel bij psv

12 december 2013 om 22:00

En dat ze daarna een paar goede jaren hebben

12 december 2013 om 22:05

alleen speelt PSV met jongels als Park en Schaars... die hebben de toekomst niet meer voor zich..
Daarnaast is Rekik niet van PSV en als Bruma een beetje gaat voetballen koopt Chelsea hem gewoon terug voor de paar miljoentjes die ze hebben afgesproken.

Feyenoord kwam met allemaal eigen mensen, die zich lekker konden doorontwikkelen. Bij PSV zie ik dat moeizamer gaan door bovengenoemde reden.

13 december 2013 om 04:59

Schaars kan nog wel een paar jaartjes denk ik. Park misschien niet, maar denk dat Vloet wel kan aanhaken als middenvleder. Daarnaast hebben Zoet, Brenet, Willems, Bruma, Rekik(die gaat volgend jaar nog blijven en jaar erna misschien nog wel, City geeft die jongen echt wel de tijd voordat ie daar basis wordt), Maher, Hiljemark, Matavz, Bakkali, Narsingh, Locadia, Arias, enz enz nog jaren zat. Leuk dat je met die bullshit komt van onze twee enige oude spelers, maar we hebben dit jaar al een paar records gebroken met jongste ploeg ooit.

Van bommel trekt de schoenen weer aan

12 december 2013 om 22:27

Worden het zijn stoute schoenen of schandalen?

Riera had volkomen gelijk dat hij Arias neer wilde hoeken. Hij zat heel de wedstrijd al te etteren. Al denk ik dat hij niet wordt geselecteerd voor het Nederlands elftal.

12 december 2013 om 22:15

Arias is een Colombiaan dus die kans is inderdaad klein

Hoop dat cocu zich kan herpakken. Wouters en blind kunnen er over meepraten hoe het kan gaan bij een topclub als beginnende trainer. Lerby had het bij Bayern. Die heeft later waarschijnlijk niet voor niets voor een andere baan gekozen.

Gifbeker moet leeg? Heeft er niks mee te maken. Het is gewoon los zand bij Psv, zit totaal geen lijn in. PSV mist leiderschap in het veld.

Een keepr als een zoutzak die nooit punten zal pakken (dit in tegenstelling tot Tyton die al 2 jaar om raadselachtige redenen niet speelt ten faveure van zeer matige keepers als Zoet en Waterman)

's lands domste man met zijn Droopey-ogen op linksback

Een aardige rechtsback die echter te veel cruciale kopduels verliest

Een centraal verdedigingsduo met potentie

Harde werkers op het middenveld, doch elk greintje creativiteit ontbrekend

Een beoogd spelbepaler gekocht voor 7 miljoen (maher) die nog niks anders heeft lopen doen dan zeiken en zeuren

Een rechtsbuiten (narsingh) die zijn man niet voorbijkomt

2 matige spitsen

1 aardige linksbuiten

1 totaal over het paard getild talent (bakkali) die 1 goede wedstrijd heeft gespeeld

1 rondsjokkende Zweed

Tsja, meer valt er van dit PSV niet te maken dan een verdedigingsduo en een linksbuiten met potentie en een goede aanvallende middenvelder die nog wel een possje geblesseerd kan zijn (wijnaldum)

Cocu moet ontslag nemen.
Verhuizen naar Canada,
Andere naam neem en in een kroeg gaan werken. Deze man doet werkelijka alles fout.

Kerel hé, hoe krijgt PSV het voor mekaar om van een club van dit formaat te verliezen. Waar zijn de dagen dat Nederlandse clubs tot de hemel reken. Ik hoop dat we deze dagen ooit weer gaan beleven en weer trots kunnen zijn op onze prestaties als Nederlanders zijnde.

Helemaal niets in Eindhoven, geen titel, geen beker en geen overwintering in Europa, uithuilen en opnieuw beginnen, bouwen aan een team voor volgend seizoen.
En Cocu niet ontslaan, hij kan er nies aan doen dat er een zwak PSV staat, gooi dan Brands er uit onder zijn leiding is PSV nog geen een keer kampioen geworden.
Ik als Ajacied vind het leuk dat PSV geen enkele prijs windt maar ik vind wel dat ze te laag staan, en dat ze afgegaan zijn in europa

12 december 2013 om 22:40

Zo Edwin: " geen enkele prijs windt " met dt nog al liefst.

Ik denk dat er zat PSV-ers zijn die hetzelfde sympathieke gevoel hebben met jou club die nooit overwintert. Die feitelijk ook elke keer weer tegen beter weten in spelen in de CL.
Voor het gedeelte " bouwen aan een team voor volgend seizoen" geef ik je helemaal gelijk. Dat is wat PSV zou moeten doen....
Oh ja en voor je het afvraagt. Ik ben geen psv fan.

PSV dacht de vele miljoenen die van de zomer binnen kwamen in de zak te kunnen doen en ajax en feyenoord na t ekunnen doen door dit op te vullen met eigen talenten...de talenten van PSV hebben echter totaal de verkeerde instelling (bakkalli, Zakalya (of hij heet die gast ook al weer), Willems) ....daar moet PSV eerst beginnen, de eigen talenten met de voetjes op de vloer houden...zo'n invalbeurt van Bakkalli...ronduit beschamend

P.s.v ----- Pijnlijk Slecht Voetbal

Jeetje ik krijg bijna medelijden. Als je als 'topclub' verliest van de huidige nummer 5 van Oekraïne, vorig jaar nummer 6, in eigen huis? Oei oei oei.

Ik denk dat alleen een andere trainer dit PSV op de rit kan krijgen. Cocu stap aub zelf op of bestuur ontsla deze trainer. Dit lijkt nergens op.tijd voor actie nu

Als ik Cocu zou zijn, zou ik aan het Jupiler bier gaan....

12 december 2013 om 22:52

Haha droog, maar wel een goeie..

12 december 2013 om 22:59

Kan hij alvast beginnen met indrinken want als het zo door gaat word het volgend jaar Jupiler league wuahahahahah

Auch, dit zal wel pijn doen zeg..

Alles zit letterlijk tegen echt erg voor PSV dit

Kan er ook nog wel bij. Wordt toch al elke dag in de zeik genomen over Psv.
Heb geen zin meer eens om over voetbal te hebben.
Dit is gewoon echt niet leuk meer deze bizar slechte reeks.

PSV gaat nacompetitie spelen als het zo doorgaat. Wat is die Tiny Sanders een homeaux zeg..........Hoe durf je om als directeur de media te verkopen dat het misschien wel beter is om geen europees voetbal te spelen????? Foute instelling. En zo zijn er bij psv wel meerdere voorbeelden van spelers, bestuurs of stafleden die ongemakkelijke uitspraken doen die de club in discrediet brengen. In het belang van het nederlands voetbal en het niveau van de eredivisie is het gewoon zaak dat de clubs het goed moeten doen. Ajax heeft helaas niet de knock out gehaald maar gaat nu tenminste wel door in de EU league. PSV moet zich schamen voor het beleid dat daar gevoerd wordt, iedereen heeft een grote mond weet het beter en op papier staat het er waarschijnlijk mooi op, maar de praktijk en de uitvoering is bar slecht en men komt nu van een zeer koude kermis thuis.

Psv moet s een keer op zoek gaan naar een identiteit en daar omheen een visie creeeren die de club kan helpen beter te functioneren.

trabzonspor is wel door en galatasaray ook hmmmmmm

Het erge is dat door dit soort randzaken men weer gaan twijfelen aan de jeugd enzv. en weer andere spelers worden gehaald en zij het weer niet doen hoe het moet.
PSV is in een regelrechte rap op dit moment en vertoont het slechtste spel ooit,wat een dieptepunt zo laag door de bodem gezakt. Philip Cocu is misschien niet klaar hiervoor.
Ik bedoel het echt niet met arrogantie, maar omdat Frank De Boer het grootste trainer talent bleek te zijn uit die generatie Nederlanders betekent niet dat Cocu hetzelfde kan doen en dat kan je ook zeker niet verwachten. Ik sta versteld, in een poule waar ik maar een ander team van ken en ik weet echt wel veel over voetbal worden ze derde, Drama. Weer punten verliezen aan het Oosten van Europa

Met een woord: DRAMA!!

13 december 2013 om 03:47

Weet je wat triest is dat er een club in Nederland is waar een klein deel van het publiek hersenloos is.Jij zal er vast ook tussenstaan want er komt alleen maar onzin uit

Ik zie nu al 3 weken dezelfde titel boven alle psv-verslagen staan.

Da hele gezanik met die gifbeker en dat ie leeg moet snappen we (ik in ieder geval) nu ook wel....

Pffff, Psv, wtf?!? kom op zeg. Geen woorden voor. Waardeloos.

Ga je schamen daar in eindhoven en durf je aub niet meer te vergelijken met Ajax, wat een drama.. Hoe kan je het wederom zo verkloten in de f*cking Europa League zeg, ongelofelijk!! Een drama voor het NLse voetbal, gelukkig zijn er altijd nog de supporters om te troosten... Pffff

ze schijnen interesse te hebben in ritzmaier van cambuur

Ongelooflijk dat psv in het begin van het seizoen nog met 4-0 van ajax won. Psv is geen schim meer van de ploeg die in het begin indruk maakte

Ongelofelijk dat je psv zo moet zien, Ik weet niet of het nou aan cocu ligt of de selectie. Maar dit seizoen mogen ze het toch al vergeten.

Gooi alles om zou ik zeggen

Het probleem bij PSV ligt bij de filosofie. PSV is altijd al een 'koopclub' geweest, in tegenstelling tot met name Ajax. Sanders en consorten moeten gedacht hebben dit ook wel even te kunnen doen, maar er is niet zo heel veel kwaliteit in de jeugd. Ik kom niet verder dan Hendrix, Bakkali, Ritzmaier en Vloet. Om dan opeens het roer om te gooien is desastreus.

Daarnaast de opstelling, het continue switchen van middenveld is niet bevorderlijk voor de spelers zelf. Helemaal als jonge speler heb je behoefte aan duidelijkheid. Vervolgens het inconsequente beleid van Cocu en assistenten. Gewoon keihard zijn tegen Toivonen. Verlengen en anders naar het tweede plan. Dat was volgens mij ook de insteek aan het begin van het seizoen, maar daar zijn ze snel van afgestapt

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax2230
2.PSV2110
5.Feyenoord1611
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
C. GakpoAanvaller93
E. ZahaviAanvaller93
R. SchmidtUnknown
Y. VertessenAanvaller81
J. DrommelKeeper80
N. MaduekeAanvaller72
BrumaAanvaller72
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

0 fans
Aanvaller, 35 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 Cannes 0 0 0 0
2020/2021 Cannes 2 0 0 0
2019/2020 Cannes 15 4 1 0
2018 Kaisar 17 2 2 0
2017 Kaisar 11 1 0 0

In de wandelgangen

Woensdag 20 oktober
Ook Liverpool heeft zijn pijlen gericht op Ricardo Pepi. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren