‘Sjeik-incident’ heeft mogelijk ook financiële gevolgen voor FC Den Bosch

Woensdag, 11 december 2013 om

Het laatste woord is nog niet gezegd over het ‘sjeik-incident’ bij FC Den Bosch. De Jupiler League-club heeft al redelijk wat negatieve publiciteit gekregen, maar zal mogelijk ook in financieel opzicht gevolgen ondervinden; Den Bosch’ hoofdsponsor Toshiba overweegt om actie te ondernemen.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Denk je dat Toshiba hoofdsponsor blijft van FC Den Bosch?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

72 reacties (laatste reactie door fcu1970)

Dat zou wel heel zielig zijn... mocht toshiba vertrekken. Maarja ze zijn er ook amateuristisch ingetuind.

11 december 2013 om 09:22

Heb er een beetje een dubbel gevoel van.
1. Ik ben blij dat pownews zulke pepernoten van bestuursleden ontmaskerd. Deze mensen zijn slecht voor een club
2. Mocht het verstrekkende gevolgen hebben voor Den Bosch zoals sponsors en supporters die de club vertalen dan zou ik dat heel triest vinden voor iedereen die de club een warm hart toedraagt. Dan zou het wel kwalijk zijn van Pownieuws.

Gewoon deze twee mannen eruit gooien en je bent overal vanaf. Voor mij ook onbegrijpelijk dat ze er nog niet joligen of zelf geen omslag nemen,

11 december 2013 om 09:31

@quickboyz

Wat is daar nou weer kwalijk aan bij Pownews?

Pownews is er juist om dit soort dingen op een harde manier aan de kaak te stellen, iets wat ze nu precies hebben gedaan. Die bestuurders en den bosch zelf (zij hebben die bestuurders aangesteld) hebben dit toch geheel aan zichzelf te wijten.

Ik snap dat je enigszins meegaat met het verhaal van zo'n sjeik om hem te behagen, maar wat die bestuurders hier deden kon echt niet.

Correct me if i'm wrong, maar ik geloof ook dat er meer clubs op dezelfde manier in de maling zijn genomen? Die zijn er dan waarschijnlijk een stuk minder (en dus op de goede manier) erop in gegaan. Zo kan het dus ook.

Wat ik nog wel het lachwekkends vond is dat vanuit Den Bosch het bericht kwam dat ze met de grap hadden meegespeeld. Dat gelooft natuurlijk geen hond haha.

11 december 2013 om 09:34

Lekker ben jij, dus als het geen gevolgen heeft dan juich je dit toe, en als het wel gevolgend heeft dan keur je het af. Zoiets noemen ze een rubberen ruggengraat, komt in de politiek goed van pas.

Pownews heeft hier niks anders gedaan dan gebruik gemaakt van hun journalastieke vrijheden. Dat het wat anders in zijn werk gaat dan klokhuis en de NOS is juist goed voor de diversiteit in het publieke bestel.

Als je als nette club wordt gevraagd of je op basis van geslacht wilt discrimineren en en formulier wilt ondertekenen om te garanderen dat er geen homo's in je team spelen, en je zegt daar vervolgens nog ja op ook. Dan verdien je ook om op de blaren te zitten.

Dat zijn wel de kwalijkste dingen uit het verhaal, Toshiba zal die andere zaken als the dragons, de kleuren en de trainer een worst zijn, Maar je kan je als multinational niet inlaten met middeleeuwse opvattingen.

Pownews treft geen blaam, Den Bosch wel. Of moet Peter R de Vries ook elke keer straf krijgen als hij een crimineel filmt ?

11 december 2013 om 10:28

@quickboyz

Ik snap wat je bedeld, maar Pownieuws valt hier niets te verwijten. Wat we inderdaad niet moeten vergeten, zoals je al aangeeft, dat er natuurlijk ook supporters en vrijwillegers bij zijn betrokken. Als Toshiba zijnde zou ik het vertrek eisen van de bestuurders en het daar bi laten. Het kan natuurlijk niet zo zijn dat deze betrokken bestuurders mogen blijven zitten.

11 december 2013 om 11:14

"gewoon deze twee mannen eruit gooien en je bent overal vanaf. Voor mij ook onbegrijpelijk dat ze er nog niet joligen of zelf geen omslag nemen,"

Tja, als het allemaal zo makkelijk ging in het leven.

Men heeft het verkloot, plein public. Dat draagt consequenties met zich mee omtrent je krediet en geloofwaardigheid.

11 december 2013 om 13:25

@inkeajacied

Het kwalijke aan pownews hierbij is dat ze het woord news in hun naam hebben staan. Dit suggereert dat zij nieuws brengen.

Hier brengen zij geen nieuws, maar hier maken zij nieuws. Daar is een nieuwsbron niet voor bedoeld. Ook moeten nieuwsbronnen objectief kunnen zijn wat niet mogelijk is als je op een subjectieve manier je eigen nieuws gaat maken/verzinnen.

11 december 2013 om 13:37

'@afcasander

Ten eerste: Nieuws is nooit objectief, het tracht objectief te zijn, maar het kan nooit gehele objectiviteit waarborgen. Dit komt omdat het nieuws altijd vanuit een bepaalde ideologie wordt vermeld die er in een land heerst. Wat wij objectiviteit van het nieuws vinden, daar vinden ze in een ander land dat het vanaf een verkeerd oogpunt is belicht.

Ten tweede: Er wordt altijd nieuws 'gemaakt'. Nieuwsbronnen beslissen namelijk zelf wat zij wel en niet het vermelden waard vinden op hun site, in hun programma of in hun krant. Op deze manier wordt dus altijd het nieuws 'gemaakt' en is nooit objectief.

Met vriendelijke groetjes een media&cultuur student

11 december 2013 om 09:29

Waarom zou dat zielig zijn? Ik zou met mijn bedrijf ook niks meer te maken willen hebben met zo'n voetbalclub. Een club die geleid wordt door een stelletje ezels.

11 december 2013 om 09:57

Voor de supporters en de vrijwilligers en iedereen die Den Bosch wel een warm hart toedraagt zou ik het wel heel zielig vinden. Grote kans dat als de hoofdsponsor zich terug trekt, dat niet snel iemand anders zich aanbied. Dan zou dus gewoon een ramp zijn voor die mensen!

11 december 2013 om 12:26

Ach weinig zullen deze club missen. Draait al jaren niet en heeft het financieel ook al tijden niet op de rit. Laatste seizoenen supporters die zich als grote jongens (nep hooligans) proberen te gedragen. Bestuursleden die de club ook verder de afgrond in laten storten. Geen gemis voor het voetbal. Wanbeleid op en top.

Met bananasplit deden zij mee en dan trappen zij er nu zelf in. Ongelofelijk dom.

11 december 2013 om 18:19

Ga gauw even je mond spoelen! De 4 -5000 man die er tweewekelijks zitten zullen door een hel gaan als de club er niet meer is, dat ze de laatste jaren weinig presteren doet daar niks aan af . Hoe zou jij het vinden als als jouw club er niet meer is, belachelijke reactie van je.

En volgens mij loopt er in Utrecht ook een groepje supporters rond dat de boel wel eens (probeert te ) verzieken zoals bij elke club!!

En ja natuurlijk is de actie dom, maar om dan maar te zeggen weinig zullen de club missen.. beetje respect voor n volksclub waar het niet alleen om resultaat gaat maar om echte clubliefde!!

12 december 2013 om 11:21

Zie jij soms driedubbel?

Gelukkig is mijn club niet zo oliedom om op zo'n stom verzoek in te gaan. Zegt genoeg over jullie beleidsbepalers. Zou mij schamen als mijn club door dit soort gasten wordt geleid naar de afgrond.

Dit kan nog een akelig vervelend staartje krijgen... Verkoop je ziel dan ook niet zo... Stond een mooi stukkie van Sjoerd Mossou in 't AD hierover...

11 december 2013 om 09:42

Die gasten van Den Bosch zaten zich al rijk te rekenen. Volgend jaar Den Bosch in de eredivisie, miljoenentransfers, Europa in...
Helaas voor ze komen ze van een koude kermis thuis.

11 december 2013 om 11:29

FC Dragons he, niet Den Bosch!

Het loopt een beetje uit de hand als ik het zo mag lezen.. Wat als een grap was bedoelt!

Heel leuk. Straks gaat er weer een Nederlandse profclub kopje onder. Leuk geintje hoor.

11 december 2013 om 09:17

Te danken aan eigen wanbeleid...

11 december 2013 om 09:21

Inderdaad.
Verkoop je ziel en omarm de consequenties.

11 december 2013 om 09:29

Tuurlijk is het heel dom van die lui. Maar je zou ook kunnen nadenk over de consequenties voordat je zo'n filmpje naar buiten brengt. Het maakt gewoon onnodig veel kapot in mijn ogen.

11 december 2013 om 09:33

@jerome

Clubs met zulke lui aan het roer verdienen überhaupt geen bestaansrecht.

11 december 2013 om 10:06

Jerome,

Het maakt Onnodig veel kapot?

Hoezo onnodig? Die 2 domme mannen wilden dit toch zelf? Zo onnodig vind ik het niet, als je je ziel en eigenlijk gewoon je club verkoopt onder middeleeuwse praktijken door homo's te weren. Heb je het volledig aan jezelf te danken. En vind ik dat dit zeker nodig is!
Het is vooral nodig om die 2 laffe honden eruit te gooien en gedag te zeggen, zo snel mogelijk.

Trouwens, Pownews moet denken aan de consequenties? Nu moet ineens Pownews rekening gaan houden omdat er van dit soort trieste figuren bestaan?

11 december 2013 om 10:37

Het contract was natuurlijk nog niet getekend. In zo'n orienterend gesprek laat je alle opties open.

11 december 2013 om 12:03

@tim_g

Nee, dat doe je dus niet. Als de opties worden voorgesteld dar er met zekerheid gezegd moet worden dat er geen homo's spelen en vrouwen en mannen apart in het stadion moeten zitten, dan hou je die opties nooit en te nimmer open. Ben je helemaal mal, dan wijs je zo'n iemand meteen de deur.

11 december 2013 om 12:15

Hier zijn natuurlijk maar een paar mensen bij betrokken geweest. Den Bosch is een mooie club met genoeg aanhangers. Het zou voor hen erg zuur zijn als dit ervoor zorgt dat er minder sponsors zijn.

11 december 2013 om 16:49

Deze mensen zijn journalisten. Die zijn er om de feiten naar buiten te brengen. Die moeten niet censureren.

Tijd voor een echte sjeik Fcdb...

Wat heb ik toch een hekel aan omroepen zoals Powned, alleen maar uit op sensatie. Staan totaal niet stil over de eventuele gevolgen.

11 december 2013 om 09:23

Wat heb ik een hekel aan de beleidsbepalers bij Den Bosch. Zijn alleen maar uit op oliegeld. Staan niet stil bij de eventuele gevolgen.

11 december 2013 om 09:24

Inderdaad. Trieste bende van egotrippende gastjes die zich onsterfelijk voelen als er maar een camera bij is.

Het zou schitterend zijn als Toshiba de kraan dicht draait maar dat Den Bosch er dan in slaagt om de gederfde inkomsten op Powned te verhalen via een rechtszaak. Denken ze voortaan wellicht wel even een paar keer na.

11 december 2013 om 09:30

Aan de ene kant is het sensatie maar aan de andere kant laten ze ook misstandeb in de maatschappij zien. Soms gaan ze ver maar vaak hebben ze wel een punt. Zo ooj nu weer. Ze laten zien waartoe clubs bereid zijn. Ze doen alles voor geld en misschien ook wel matchfixing dan. Dit is een vergaande reactie en redenatie maar het snijdt wel hout. Ja pownews gaat ver maar als mensen wat slimmer ermee omgaan in dit geval den bosch zou het een hoop schelen. Ik vind het persoonlijk geweldig en veroordeel deze actie dan ook niet

11 december 2013 om 09:36

@sammerens

Kosten verhalen op Powned? Ga eens effe heel snel weg, dat kan natuurlijk gelukkig helemaal niet.

Den Bosch heeft dit geheel aan zichzelf te danken. Clubs die zo erg op oliegeld geilen, dat ze alle normen en waarden aan de kant willen zetten (vrouwen en mannen apart in het stadion, seriously?) verdienen geen bestaansrecht.

11 december 2013 om 09:58

Powned is een publieke omroep.
Wat betekend dat als ze worden aangeklaagd en Fcdb zou winnen het geld uit onze zakken komt.

11 december 2013 om 10:51

Ik zeg ook niet dat het kan. Ik geef alleen dat ik dat schitterend zou vinden en waarom. Hopelijk komt het niet zo ver, maar je kan met dit soort grappen meerdere levens kapotmaken.

Het dient geen enkel maatschappelijk doel om aan te tonen dat een club met een boel dingen in zegt te stemmen in een gesprek waarvan je uberhaupt niet eens weet tot waar ze serieus waren en wanneer ze maar meespeelden met de 'grap'.

Je kan sowieso wel bedenken dat ze op het moment dat ze instemmen met mannen en vrouwen apart in het stadion, het serieuze al wel voorbij zijn. Dat houd wettelijk sowieso geen stand en dat begrijpt iedereen.

11 december 2013 om 16:56

Ja, in wat voor samenleving leven we dan. Als je de journalistiek die je eigen fouten blootlegt verantwoordelijk kan houden voor je eigen fouten. Dat is toch belachelijk, denk even na.

12 december 2013 om 09:19

Nee, denk zelf even na.

De journalistiek houd je dan verantwoordelijk voor de gevolgen van het uitbrengen van dit uitgelokte verhaal. In mijn ogen dient dit geen enkel doel behalve sensatie en valt wat mij betreft onder riooljournalistiek die ook nog eens van belastinggeld betaald wordt.

Als daarmee levens kapotgemaakt worden dan zou ik het graag zien dat de riooljournalisten mogen boeten voor de gevolgen van hun sensatieverhaal. Zoals ik al zei zeg ik nergens dat het mogelijk is, maar dat ik dat een prima gevolg zou vinden in het geval dat Toshiba zich terug zou trekken.

11 december 2013 om 09:26

Dit ligt meer aan het bestuur van Den Bosch.
Het ergste is ook nog dat ze dit meenden. Was het serieus geweest dan werd er dus echt met zwart geld betaald en homo's geweerd en club totaal veranderen.
Dit heeft Powned echt niet zelf gedaan.

11 december 2013 om 09:27

Het zijn toch echt die gasten van Den Bosch die erin meegingen.
Bij andere clubs wezen de nepsjeik gewoon de deur.

11 december 2013 om 10:10

Funky

Waarom moet Pownews stilstaan over de gevolgen terwijl de beleidsbepalers bij Den Bosch eigenlijk alle standaarden voor het voetbal aan hun laars lappen?

No Racism remember? Waarom dan homo's verbannen?

11 december 2013 om 11:35

Die "sjeik" stelt vragen en zij geven antwoord, wie is hier dan fout? Je had ook nee kunnen zeggen op de vraag: Naamsverandering, shirtverandering, apartheid in het stadion etc...

Pow treft geen enkele blaam, zij stellen de vragen en Fc Den Bosch geeft hierop de antwoorden.

11 december 2013 om 20:14

Ben het met je eens over Powned. En dit nieuws komt dan weer van de schrijvende variant van Powned, de Telegraf. Even de boel weer laten opvlammen. Sensatiezoekende riooljournalistiek noem ik het.

Dat was natuurlijk te verwachten. Ook als trainer van Den Bosch zou ik mij niet echt gesteund voelen door het bestuur, ik zou hier ook zeker vragen over stellen. Den Bosch heeft gewoon een modderfiguur geslagen en de betreffende personen kunnen het beste de eer aan zichzelf houden.

Beetje actie in de stijl van het engelse blad 'the sun' of het duitse 'bild'vind het een schandalige actie van pownews,dacht dat we in nederland zulk soort baggerjournalistiek niet voerden! Desalniettemin een zeer kwalijke toestand als je zulke bestuursleden in je gelederen hebt zitten. Die er uit knallen en je excuses naar de achterban maken. Den Bosch is toch een stad die historisch gezien een profclub moet hebben en als de sponsor daar weggaat vind dan nu met de berichtgevingen maar een nieuwe! Straks weer een club weg.......

11 december 2013 om 09:41

@penose

Je spreekt jezelf tegen. Aan de ene kant spreek je over bagger journalistiek en aan de andere kant vind je het een kwalijke zaak dat er zulke bestuurders bij den bosch rondlopen. Als pownews deze actie niet had gedaan, waren we daar toch nooi achter gekomen? En hadden die bestuurders lekker kunnen blijven zitten, met alle gevolgen van dien als er echt een sjeik langskwam.

Den Bosch heeft dit geheel aan zichzelf te wijten. Incapabele bestuurders neerzetten die hun ziel en normen en waarden maar al te graag aan de kant willen zetten voor oliedollars. Zulke clubs verdienen niet eens bestaansrecht.

Ik ga nu nooit meer wat kopen van toshiba want een merk dat deze acties sponsord hoef ik niks mee te maken te hebben.... wat een onzin als ze zich stil hadden gehouden had ik niet eens geweten wie3 de sponsor van den bosch was. Eigenlijk moeten ze nu blij zijn, hun naam word nu tenminste genoemd in de media, en denk toch echt dat niemand dit toshiba kwalijk neemt dus tja....

11 december 2013 om 11:55

Als je met de insteek gaat sponsoren: Zolang we stil zijn weet niemand wie de sponsor is van die club, dan kun je toch net zo goed niet sponsoren?

Eigenlijk toch best wel schandalig van de beleidsbepalers van Fcdb. Naam veranderen, trainer veranderen en spelers vervangen, gaat het nog over. Vind eigenlijk dat ze Guido op non-actief moeten stellen, slaat helemaal nergens op hoe hij zich heeft gedragen.

Tja.. Ik heb daar geen medelijden mee. Het bestuur moet gewoon zelf opstappen. Powned heeft het bij 9 clubs geprobeerd. Van 6 clubs kregen ze al helemaal geen reactie, 2 clubs waren alleen bereid om het verhaal aan te horen en FC Den Bosch trapt er helemaal in.

Het lig dus echt niet aan Pow maar puur aan het achterlijke gedrag van het bestuur van Fc Den Bosch. Zij lieten zich veel te snel ompraten.

Top actie van Powned.

Gewoon een corrupte bestuurder ontmaskerd.
Niks mis mee.

Zielig voor de Den Bosch supporters maar nu kun je juist je conclusies trekken en lekker voor een van de zovele Brabantse club worden.

Hoe incapabel ben je als directeur als je instemt met gescheiden vakken voor mannen en vrouwen. Alsof dat ooit zou mogen Dit soort mannen zijn de reden dat we in een wereldwijde crisis zijn beland. Ze doen alles voor geld...

'dragons Den Bosch'

Laat me niet lachen.

11 december 2013 om 10:35

dragons den osch lijkt wel basketbal club.

11 december 2013 om 11:31

Remember Zwelgje!

Och kom nou zeg. Of den Bosch de enige club zou zijn waar zoiets voorkomt. Neem maar van mij aan dat het overal voor kan komen, zelfs bij Toshiba. We hebben nu eenmaal met mensen van doen en die zijn overal. Helaas? Och..accepteer het zou ik zeggen. Scheelt een boel gezeik in je hoofd, want uitbannen van dit soort gedrag is onmogelijk, blijkt al duizenden jaren

normaal gesproken juich ik pownes wel toe

maar dit is een beetje een "lokauto" truc...ik vind het nergens op slaan.

Ik bgrijp het wel, Fcdb zoekt al jaren geld om iets te kunnen doen, die zeilen met elke wind mee in een poging er iets uit te halen. Ze hadden wel beter kunnen checken maar ach, zo erg is het nou ook weer niet

11 december 2013 om 10:31

@adcaroca

Neejohh, homo's discrimineren, vrouwen discrimineren, je eigen trainer en spelers voor paal zetten. Niks aan de hand daar in Den Bosch!

11 december 2013 om 11:36

ja oké, ze gingen wel erg ver natuurlijk haha

maar als die Sjeik had gevraagd of het oke zou zijn als Fcdb met blote borst zou spelen voortaan dan zou die waarschijnlijk ook ja gezegd hebben..ze moeten opstappen waarschijnlijk, foute mensen haha

Schandalige actie? Valt mee, er wordt gewoon iets aan het licht gebracht.
Het is hetzelfde als een lok-auto, iemand met goede bedoelingen gaat geen auto stelen, ook niet als deze makkelijk open te maken is.
Zo zit het ook verkeerd bij dit deel van de clubleiding, de handelingen getuigen van weinig fatsoen en integriteit en vooral de supporters moeten blij zijn dat dit onthuld is.

Nu de sponsoring zich er mee bemoeit, kunnen de betrokken mensen niets anders doen dan het boetekleed aantrekken en opstappen voordat het ook financiële gevolgen gaat hebben.
En goedkope journalistiek? Best wel, maar er zijn wel feiten boven water gekomen waar iets mee gedaan moet worden.

Ik hoop dat Toshiba zich terug gaat trekken als de bestuurders bij Den Bosch niet opstappen. Het veranderen van de clubkleuren en de naam is voor supporters natuurlijk al vreselijk, maar het scheiden van man en vrouw en het weigeren van homo's is iets dat gewoon helemaal onacceptabel is. Als bestuurders zich zo gedragen dan is er echt geen plek meer voor ze.

de actie was imo beter geweest als ze een grotere club hadden gepakt die momenteel ook eredivisie speelt.

Maar sancties tegen Den Bosch vind ik ook wel weer overdreven. Wie weet wat er bij andere clubs speelt tijdens onderhandelingen waarbij geen verborgen camera aanwezig is?

Erg origineel van Pownews was het niet, gewoon een kopie van een actie van een Britse krant. Maar hoe ze bij Den Bosch er ingetuind zijn is wel heel erg kwalijk. Die bestuurders moeten nu gewoon aftreden om verdere schade aan de club te voorkomen.

Haha en maar zeggen dat ze het al wisten en meespeelde

Zelden zo gelachen...... wat een amateurs.... gewoon deze twee gasten de laan uitsturen ( als die ook maar een klein beetje verstand hadden gehad, waren ze zelf opgestapt).

Sancties voor Den Bosch slaat helemaal nergens op, dan ga je een hele club straffen voor de dommigheid van 2 personen. Maar oh wat waren ze dom zeg........ beter emigreren die twee direct naar heel ver weg.... kan mezelf niet voorstellen dat ze zich hieruit kunnen praten. Trainer , spelers en publiek aan de kant zetten voor dollars....lekkere basis voor de toekomst.

Toont eens te meer aan, dat er voor clubbestuurders een soort van ballotage moet komen.
Trainers moeten tenslotte ook een diploma hebben, maar iedere idioot kan bestuurslid worden.

Haha dit verhaal krijgt nog een aardig staartje. Ik ben benieuwd.

Je vertrouwen opzeggen in de trainer en de spelers, discriminatie omtrent homo's toestaan, alcohol verbieden, clubnaam wijzigen en sekse gescheiden in een stadion laten zitten. Hoe ver kan je gaan..

Logisch als sponsoren weg gaan bij de club, volledig aan zichzelf te danken. Ontslag voor de betrokken personen lijkt mij de meest logisch doch noodzakelijke oplossing voor de geloofwaardigheid.

Misselijk makend,....iemand uitspraken proberen te ontlokken door een achteraf "fictieve" vette vis voor te houden,....het vervolgens filmen en het dan naar buiten brengen om mensen of instellingen bewust te beschadigen.

Iedereen (ook jij en ik) zeggen of doen weleens dingen die we liever voor ons zelf houden......stel dat wordt gefilmd en bijvoorbeeld op You-tube gezet......nou ik denk dat je gif-pissig wordt van zo'n streek.

Beetje hetzelfde dit als met die speler van Glascow die een aanbieding kreeg van een gast die namens een zogenaamd geinteresseerde club belde en dit opnam.

Iedereen zou luisteren naar een aanbod waar velen beter van zouden worden en ja verbeteringen gaan altijd ten koste van sommige dingen of personen, dat gaat al jarenlang overal zo.

Ongelooflijk dat ze akkoord wilden gaan dat de vrouwen en mannen gescheiden moesten worden. Wat een idioten.

Erg jammer dat den Bosch er als club zoveel nadelen van heeft. Natuurlijk is dit gezeik met die sjeik niet goed te praten, maar het zou erg zuur zijn als de hele club eraan onderdoor gaat. Er zijn natuurlijk wel meer mensen betrokken bij den Bosch die hier niks van wisten.

Iedereen hier zegt wel dat het eigen schuld is, maar ik denk dat deze mensen er anders over zouden denken als het om hun eigen favoriete club ging. De directie maakt de club niet.

Onzin, Toshiba wilt even meeliften rondom deze sjeik hype van Fcdb. Slechte publiciteit is ook publiciteit en blijft zelfs langer hangen bij de consument dan bij positief nieuws. Nu wil Toshiba er ook even de vruchten van plukken om te dreigen te stoppen als sponsor. Waardoor we er nu over praten als VZ community en wie weet in welk nieuws dit nog meer komt. Hoewel dit niet direct zal leiden tot inkomsten is dit wel gewoon free publicity. Puur een Marketing truukje.

Ik zou me geen zorgen maken als Fcdb zijnde. Hoewel het bestuur van mij part mag opstappen.

Laat ik is beginnen met dat hoe den Bosch tot nu toe met deze situatie omgaat gewoon ontzettend waardeloos en amateuristisch is.
Daarnaast klopt het niet wat veel mensen hier beweren over dat de 2 heren die op de bank bij de nepsjeik zaten bestuursleden waren.
Beide heren hebben en hadden absoluut niet de bevoegdheid om welke beslissing dan ook te nemen en beide zitten niet in het bestuur of rvc van FC Den Bosch.

Fred vd Hoorn ,de algemeen directeur van Den Bosch gaat oa in de fout door deze 2 heren naar de eerste ontmoeting te sturen.
Dagen later wat nog wel voor de uitzending was had FC Den Bosch het door dat ze in de maling waren genomen.
Hoe de club daarna naar buiten kwam met verklaringen en hun statement is op zn minst ook zeer zwak te noemen.
Vanavond is er een ingelaste forumavond bij FC Den Bosch voor seizoen en clubkaart houders, dan zal er meer duidelijk worden verwacht ik..

Pownews denkt alleen aan eigen belang en kijkt niet verder naar de gevolgen voor hun slachtoffers.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

FC Den Bosch

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
14.TOP Oss8-6
18.Jong AZ7-13
Voor de complete stand: Keuken Kampioen Divisie
SpelersPositieW
J. HornkampAanvaller94
P. van MoorselMiddenvelder81
D. BolsiusAanvaller70
R. TrotmanAanvaller71
M. DeijlVerdediger90
D. GreenVerdediger70
Voor de complete selectie: Clubpagina FC Den Bosch.

In de wandelgangen

Woensdag 28 oktober
De naam van Dayot Upamecano staat voor volgende zomer bovenaan het verlanglijstje van Manchester United. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren