De Graafschap verspeelt weer punten, rode kaart voor Enoh

Vrijdag, 22 november 2013 om 21:58Erik van Dam • Laatste update: 10:48

Voor De Graafschap is november een maand om gauw te vergeten. De Superboeren spelen voor het tweede jaar op rij in de Jupiler League, maar maken door matige resultaten steeds geen aanspraak op een positief einde van de competitie. Na de remise in eigen huis tegen Achilles’29 ging het ook vrijdag mis: uit in Maastricht werd door twee goals in zes minuten met 2-1 verloren van MVV. FC Den Bosch won afgetekend van Jong Ajax, mede door een hattrick van Erik Quekel (4-1). FC Volendam sneed zichzelf ook in de vingers door thuis klop te krijgen van FC Emmen.

/

FC Volendam - FC Emmen 1-5
De laatste weken redde FC Volendam zich prima zonder topscorer Robert Mühren, maar na drie wedstrijden zonder nederlaag begon men slecht tegen FC Emmen. Al in de eerste minuut sloeg Anmar Almubaraki toe; de Irakese aanvaller maakte zijn eerste van het seizoen. FC Emmen kende daarmee een droomstart, maar sneed zichzelf in de vingers met een rode kaart voor Yannick de Wit, voor rust. FC Volendam wist niet te profiteren van de man meer-situatie en Henny Schilder hielp FC Emmen ongewild verder op weg met een eigen doelpunt, na een uur. Ludcinio Marengo leek de comeback in te leiden met de 1-2, maar snel daarna zag ook Nick Coster rood en was het weer tien tegen tien. Wout Weghorst, Quentin Martinus en Alexander Bannink voerden de score in de slotfase nog op.

/

VVV-Venlo - SC Telstar 1-1
De goede lijn die VVV vorige week inzette op Woudestein (0-1) kreeg vrijdagavond een vervolg. De jonge aanvaller Dyon Gijzen maakte na acht minuten zijn eerste doelpunt als prof en Pim Balkestein was dicht bij een tweede Venlose goal, ware het niet dat zijn kopbal nog van de lijn werd gehaald. Ook in de tweede helft bleef het team van René Trost bovenliggend en Oguzhan Türk joeg een vrije schop op de lat. Randy Wolters deed hetzelfde en daarmee trof VVV tweemaal het hoogste aluminium. Telstar had weinig gecreëerd, maar kwam twintig minuten voor het einde terug tot 1-1 via Shabir Isoufi.

/

MVV Maastricht - De Graafschap 2-1
Het gelijkspel tegen nieuwkomer Achilles ’29 was een zware dobber voor de Superboeren, maar op bezoek in De Geusselt ging het aanvankelijk beter. Het spel van De Graafschap was goed, er zat tempo in de wedstrijd en er werden prima kansen gecreëerd. Nadat Piotr Parzyszek een geweldige mogelijkheid liet liggen werden de Doetinchemmers echt wakker en viel de 0-1. Parzyszek maakte zijn vijftiende in zestien wedstrijden en gaf daarmee andermaal een visitekaartje af. De Graafschap zette echter niet door en dat gaf Maic Sema de gelegenheid voor 1-1 te zorgen. Diezelfde Sema mocht het bezoek uit de Achterhoek nóg eens overrompelen, vijf minuten later.

Achilles‘29 - Excelsior 0-0
Voor het geringe aantal van 750 toeschouwers speelden Achilles’29 en Excelsior vrijdagavond doelpuntloos gelijk. Lars Veldwijk en Lars Hutten lieten in de eerste helft kansen liggen voor de bezoekers uit Kralingen en ook na de helftwissel waren zij samen goed voor enkele mogelijkheden. Achilles, dat geen van zijn laatste zes competitieduels omzette in een zege, putte moed uit de gemiste kansen van het beter geachte Excelsior. Net als vorige week tegen De Graafschap hield het stand, maar ditmaal zonder te scoren. Excelsior probeert volgende week eerherstel te vinden op Woudestein, tegen Fortuna Sittard.

/

FC Den Bosch - Jong Ajax 4-1
Benjamin van den Broek en Moreno Rutten namen doelman Mickey van der Hart al vroeg onder vuur, maar het was Jong Ajax dat toesloeg bij de eerste serieuze kans van de wedstrijd. Vincent Vermeij zette zijn team op 0-1, maar de voorsprong hield geen stand. Erik Quekel tekende met een lob voor de gelijkmaker en in de tweede helft zorgde hij uit de scrimmage ook voor de verdiende 2-1 voor de Bosschenaren. Jong Ajax raakte de weg kwijt, Eyong Enoh moest een harde charge bekopen met rood en Quekel werd de ware held van De Vliert door ook een derde te maken uit de rebound. Ralf Seuntjens vergrootte de feestvreugde daarna nog met de zeer fraaie 4-1.Gerelateerd

Meer sportnieuws

65 reacties (laatste reactie door ajax4xcl)

De trainer van VVV is toch René Trost dacht ik..

Zat je gewoon weer is een keer op te wachten....!

Tevens wel vermakelijk!!!

Enoh

Ja die is de trainer van vvv

Dordrecht doet het , nou feyenoord nog en mijn maand december kan niet meer stuk!!

23 november 2013 om 01:00

December is nog niet eens begonnen...

Als Feyenoord vervolgens alles verliest in december dan ben jij niet meer heel tevreden over die maand denk ik.

Ik wacht met smart op de eerste die zegt: "het maakt niet uit dat Jong Ajax verliest, zolang de spelers maar progressie boeken en zich ontwikkelen".

Wanneer je elke week een wedstrijd verliest met 2 à 3 doelpunten verschil dan loopt er iets fout. En ik kan me niet voorstellen dat de spelers dit leuk vinden, als je elke wedstrijd wint heb je een beter gevoel over jezelf en je team. Wanneer je elke keer verliest, ...

Winnen blijft belangrijk, niet enkel de ontwikkeling van de spelers.

22 november 2013 om 22:16

Je hebt helemaal gelijk. Ik als Ajacied irriteer me dan ook de pleuris als dat (winnen is niet belangrijk) gezegd wordt.

En met deze spelers lijkt het mij ook helemaal niet nodig om steeds te verliezen. Ondanks dat er steeds andere jongens (moeten) staan, moet het gewoon beter en moeten er gewoon punten gepakt worden. Dit slaat nergens op, met alleen FC Oss en Achilles onder ons..

22 november 2013 om 22:56

Gezien de spelers onnodig, mmm, daar twijfel ik over want zoveel loopt er niet rond.
Zeker als je iedere wedstrijd met Martina aan komt zetten... brrrrrr.
Natuurlijk ligt het niet aan 1 speler maar wat een toeval dat Ajax wel won van Sparta toen hij eens niet mee deed...

Nee maar wie kunnen het halen? Lobotka, Bazoer, Meleg (misschien, ik ben nog niet overtuigd), Tete (maar nog te jong en nog niet klaar) en van der Hart maar verder?
Toch helemaal niks?
El Hasnaoui heeft nog wel iets maar verder.... En als je dan meerekent dat Meleg, Bazoer, Tete en Lobotka zeker niet alles spelen, tja, dan houd je toch niks over?

Zeker achterin is het huilen met de pet op bij dit team.
Vaak wordt er ook nog eens gespeeld met een verdedigende middenvelder als centrale verdediger (sporkslede, van den Boomen die ook nog eens niet goed genoeg is etc.)

Ik vind het echt niet gek hoor deze resultaten.
Al die rode kaarten vind ik zorgwekkender want dat slaat nergens meer op natuurlijk.

22 november 2013 om 23:41

Nou ja, Enoh is toch ook uitstekend voor dit niveau? Evenals de wat oudere talenten die nu gebruikt moeten worden bij het eerste vanwege blessures. Met dit materiaal moet het toch echt wel wat beter kunnen dan de absolute kelder. Is het niet een idee om groenedijk eens aan te pakken daar...?

23 november 2013 om 01:12

De oudere talenten... Ja, ik zie ze amper bij jong Ajax hoor en als ze er zijn dan komen ze terug van een blessure en doen ze het nog redelijk rustig aan uiteraard.
Enoh is zowat de enige die regelmatig speelt.... Maar als hij speelt, dan speelt Bazoer dus weer niet... (en andersom)
Dus tja, ik vind het echt niet vreemd hoor, 4 leuke spelers met 6 zeer middelmatige spelers die nog veel te jong zijn en dus niet alleen fysiek missen maar ook nog eens techniek, overzicht etc. etc. dat kunnen die 4 of 5 spelers nooit compenseren natuurlijk...

En als jong Ajax dan eens met een goede opstelling speelt met bijna geen zwakke plekken dan winnen ze wel knap van Sparta bijvoorbeeld.
Dat is gewoon het verschil, kwaliteit, iets dat er amper is bij jong Ajax wekelijks. (plus de rode kaarten)

23 november 2013 om 05:41

Zondag werd er gewonnen van Sparta met uitblinker; de Sa ook Sana speelde goed. Kortom deze spelers staan dit weekend bij het eerste op het wedstrijdformulier. Zo krijg je nooit enige vastigheid.
Daarnaast mist Jong Ajax bijna het gehele seizoen diverse basis verdedigers: Ligeon, Sporkslede en Gravenbeek. Ik denk dat er maar weinig clubs zijn die drie basisverdedigers missen dan goede resultaten halen.

23 november 2013 om 09:01

Bij jong PSV zijn de spelers ook nog te jong. Dat zag je aan het begin van het seizoen duidelijk. Wat ze bij jong PSV hebben gedaan met de jongens moet bij Ajax met al die toptrainers en oud voetballers toch zeker wel lukken dan. Daar komt bij dat de jeugdopleiding van Ajax alom geroemd wordt en dat ze ook nog beschikken over een handvol jeugdinternationals, zoal meleg, bazoer en lobotka, wat prima aankopen zijn. Dit aangevuld met de supertalenten uit de eigen jeugd waar Ajax bekend om staat en je hebt een team dat om de titel mee moet kunnen doen.

22 november 2013 om 22:17

Het bijbrengen van een winnaarsmentaliteit is een essentieel onderdeel van de opleiding.
Dat is overal zo, behalve bij Ajax waar het verzamelen van rode kaarten kennelijk centraal staat.

En niemand kan mij wijsmaken dat het optreden van dit Jong Ajax een promotie is voor de zogenaamde opleidingsclub Ajax..

22 november 2013 om 22:33

Oleguapa..

Het bijbrengen van de winnaarsmentaliteit is zeker een essentieel onderdeel van de opleiding. Het probleem is echter dat er wekelijks te veel veranderd om echt iets op te kunnen bouwen. Maar, zoals ik zeg, vind ik dat geen excuus voor deze reeks slechte wedstrijden. Dat is gewoon slecht en, gezien de spelers, totaal onnodig.

Ik denk juist dat dit wel een promotie is aangezien veel jeugdspelers een tandje harder moeten werken om resultaat te boeken. Het moet echter gewoon beter, dat is duidelijk.

22 november 2013 om 22:39

Het gaat natuurlijk niet over de collectieve winnaarsmentaliteit maar over de individuele winnaarsmentaliteit.

Jong PSV coach Kalezic heeft al vrij snel bij een aantal spelers gezien dat deze mentaliteit ontbrak en gewoon een aantal spelers "weggesaneerd".
Die zijn toen vervangen door 4 A-junioren (inmiddels 5) die wel in alle facetten serieus met hun vak bezig waren.

22 november 2013 om 23:24

Gelukkig hebben we Veltman. Beste Nederlandse verdediger die er momenteel rondt loopt.

22 november 2013 om 22:18

Ssssssjjjjt, niet hard op zeggen, anders ben je een hater

22 november 2013 om 22:27

wandering..

Doe niet zo kinderachtig man. Er zijn ook Ajacieden die wél normaal kunnen reageren. En daarbij weet je waarschijnlijk zelf ook wel dat er veel mensen zijn die 'haat' hebben richting Ajax omdat ze de grootste club van Nederland zijn en veel zaken erg goed aanpakken!

22 november 2013 om 22:43

Zie zelfs als er iemand is die volgens eigen zeggen wel normaal reageert benoemd toch nog ff dat er veel haat naar Ajax is.
Jij weet net zo goed als ik dat zelfs de lichtste kritiek op Ajax door 90 procent van de Ajax supporters als haat reactie wordt gezien.

22 november 2013 om 22:51

Maar wie zegt dat het niet zo is dat 90 procent van de kritiek ook daadwerkelijk van haat/clubvoorkeur komt?

Je kunt mij veel vertellen maar zeker hier is er maar een klein clubje dat enigszins serieus te nemen is en de rest is totaal niks waard door de pure subjectiviteit door clubvoorkeur...

Maar goed, dit is een nutteloze discussie die totaal nergens over gaat en al helemaal hier niet thuis hoort...

22 november 2013 om 23:00

Aldus de vos die de passie loopt te preken...

22 november 2013 om 23:25

wat een zinvolle en nuttige reactie weer van je oleg...

22 november 2013 om 23:34

Goed te zien dat jij de spreekwoorden kent.
Ik draag tenminste weer eens bij aan jouw zelfreflectie...

23 november 2013 om 01:01

Overschat jouw invloed nou niet te veel oleg a.u.b., toch jammer weer die zelfoverschatting.
Want oef, ik kan je garanderen, dat is echt 0,0.

23 november 2013 om 09:43

Je zit nog in de eerste fase van het heropvoedingsproces.
Ontkennen tot je er bij neervalt....

23 november 2013 om 11:18

Ik denk niet dat er veel haat naar Ajax is omdat ze de grootste club zijn en "zaken goed aanpakken". Ik denk dat de haat meer voort komt uit de arrogante houding die de club uitstraalt.

22 november 2013 om 22:38

Dat is ook het belangrijkste.
Tja, wat de buitenwacht ervan vindt moet Ajax helemaal niks kunnen schelen, Ajax is nu qua mentaliteit verandert en richt zich nu op de individuele talenten.

Resultaten zijn slecht maar ook simpelweg omdat er maar hooguit 4 spelers in de toekomst iets voor Ajax gaan betekenen.
De rest, pure middelmaat. (in de toekomst zal het beter zijn verwacht ik, dan komt de veel betere generatie daar te spelen, volgend jaar al denk ik met enkele goede A spelers)

Top talenten als Veltman, Denswil, Andersen en nu ook iemand als de Sa (die niet eens een top talent is) zitten nu bij het 1e.
Spelers die nu bij jong Ajax spelen zijn dus kwalitatief zeer zwak (vermeij, Martina (serieus, wat doet hij bij Ajax?) etc.) of simpelweg buitenlandse talenten (lobotka, Meleg) of talenten die nog absurd jong zijn (bazoer, Tete) die nog moeten wennen aan het niveau etc.

Tja, op zich niet heel vreemd dat de resultaten dan slecht zijn.
En als dan ook nog eens iedere pot rood gepakt wordt...

Het is jammer, zeer jammer, maar ja, eerlijk gezegd kan ik me er niet druk om maken zolang de toptalenten er maar baat bij hebben... (en of dat het geval is zullen we pas weten over enkele jaren)

22 november 2013 om 23:11

Zo kun je alles recht lullen wat krom is..

Een vraagje aan jou.

Sam Hendriks heeft het altijd van zijn fysiek moeten hebben in de jeugd, die kan toch nooit mee met het technische spel van Ajax.. is die dan gekocht als een soort van "opvulling" voor jong-Ajax omdat er in de A1 of ander 11-tal niemand rondliep ?

Of is die na een paar weken trainen met Bergkamp ook een volgende uitvoering van hem. (uitgegaan van de reacties op Veltman/stam)

22 november 2013 om 23:20

Hoezo alles recht lullen wat krom is?
Zo zie ik het, kun je het er niet mee eens zijn, prima maar volgens mij is het een vrij realistische reactie...

Bij mijn weten is Hendriks wel degelijk gehaald als talent dat uiteindelijk verder zou moeten komen.
Ik heb nog niet gezien waarom en misschien zit ik er naast en is hij inderdaad opvulling maar dat was volgens mij de insteek niet.

Ik ben nog onder de indruk van hem, maar goed, misschien komt het helemaal goed, nog beetje vroeg om echt iets te voorspellen.

22 november 2013 om 23:32

"resultaten zijn slecht maar ook simpelweg omdat er maar hooguit 4 spelers in de toekomst iets voor Ajax gaan betekenen."

Altijd claimen "de beste" te zijn, en als dan nederlagen elkaar in snel tempo opvolgen maakt het ineens niet uit omdat het maar om 2/3 (ik zie ze niet) spelers gaat. Ze zijn in Amsterdam toch niet vergeten dat voetbal een teamsport is ?

23 november 2013 om 01:05

@ Jeffrey

De jeugdelftallen zijn er puur voor die paar spelers die doorbreken. Er vallen jaarlijks 100 spelers af en een enkeling breekt daadwerkelijk door. Bij een jeugdelftal gaat het vaak om een paar talentjes wie het eerste kan halen, de rest is eigenlijk veldopvulling.

23 november 2013 om 01:06

Ik zei dit al voordat de competitie überhaupt was begonnen...

En inderdaad, een teamsport, een teamsport waar het 1e elftal de belangrijkste resultaten genereert, een 1e elftal dat het vooral moet hebben van die enkele talenten die tot hun maximale mogelijkheden kunnen ontwikkelen en dan verkocht kunnen worden voor veel geld.

Niet om de 7 andere middelmatige spelers die de ontwikkeling van de toppertjes negatief beïnvloed. (want dat gebeurt wel als je alleen naar het team kijkt denk ik, maar ja, dat kan een verschil in visie zijn hè)

1e team is het belangrijkste, de rest daaronder, jammer als het slecht is, leuk als het goed is maar belangrijkste is het 1e team en de individuele talenten die dat 1e team op termijn gaan versterken...

Kun je het er niet mee eens zijn, prima, maar zo werkt het nou eenmaal bij Ajax op het moment...

23 november 2013 om 01:03

Verliezen is belangrijk. Je leert te winnen door te verliezen. Dit is een veel betere ervaring. Voorheen was de jeugd van Ajax altijd de kampioen en speelde het met 80% balbezit. Daar leren ze van voetballen, maar bij Ajax 1 zijn die cijfers niet reëel en dan is de stap toch wel heel groot. Nu leren ze niet alleen voetballen, maar ook de andere aspecten, zoals het fysieke spel en het mentale spel. Want hoe ga je om met nederlagen? Als je alles wint leer je dat allemaal niet.

En het klopt dat het voor Ajax niet uitmaakt of Jong Ajax verliest. Ze doen eigenlijk voor spek en bonen mee (kunnen ze trouwens degraderen?), en de ontwikkeling staat voorop. Toch zouden ze een betere winnaarsmentaliteit moeten ontwikkelen, nu kunnen ze vrijuit voetballen. Zet er een premie tegenover als ze winnen, dan creëer je dat ze ook puur voor de winst gaan.

mooi gedaan mvv, had het niet verwacht dat jullie zouden winnen US Mvke

Dordrecht gaat er snel vandoor zo. 7 punten voorsprong is toch redelijk veel op dit moment. Toch zie ik Sparta kampioen worden aan het eind van de rit..

Enoh kost aan salaris meer dan dat de andere ploegen in de eerste divisie voor het hele team uitgeven. Goed bezig met zo'n schopper die het goede voorbeeld moet geven bij Jong Ajax.

22 november 2013 om 22:27

He...enoh staat er enkel in om weerstand op te doen he....winne of verlieze maakt niet uut!

Mag Enoh nu eigenlijk zondag wel meedoen met Ajax?
Schorsingen worden uitgevaardigd op maandag altijd, dus je zou zeggen dat het kan.
Best idioot eigenlijk...'de Enoh liep tegen zijn tweede rode kaart aan'

22 november 2013 om 22:41

Nee, reglementair mag geen een speler die vandaag heeft meegespeeld met Jong Ajax (en uberhaupt de "jong"elftallen) meedoen met een wedstrijd van het eerste in hetzelfde weekeinde.
Dus ook Duarte mag niet meedoen.

Parzyszek moet heel snel naar de Eredivisie, geweldige spits voor FC Groningen!

22 november 2013 om 22:42

Die hebben Zyvkovic (vast verkeerd geschreven) toch al ?

Die jongens moeten zich beide nog ontwikkelen, dan is het toch zonde als er een van de twee op de vbank komt te zitten..

Buiten dat heeft Groningen ook nog Zeefuik en Texeira toch..

22 november 2013 om 23:05

Zivkovic is nog niet klaar voor een vaste basisplaats Parzyszek scoort er op los!

die 2 namen die je noemt kunnen het niveau niet aan..

23 november 2013 om 11:31

Dan vergeet je samet samanci nog, gaat een grote worden

Adios Huistra met je ***-wissels.. Ga maar ergens anders zoeken naar "lichtpuntjes"

Ik zie dat topkeeper Mickey "nieuwe Stekelenburg" van der Hart zijn gemiddelde van 4 goals tegen per wedstrijd weer weet te halen, dat is ook een prestatie op zich..

Misschien moet die even gaan trainen met Edwin, want als Veltman zoveel leert van Jaap in die korte tijd moet dit varkentje ook zo gewassen zijn.

22 november 2013 om 23:01

@ jeffrey vandaag kan het niet aan de trainer liggen want onze keeper lag pakweg 25x in de weg (echt onze Motm) daarbij lagen er gemiddeld 6 MVV spelers voor de bal als de Graafschap hem erin wilde schieten, en is MVV zelf pakweg 2 minuten (van de 90) op jullie helft geweest.
Het is echt een wonder dat MVV deze wedstrijd heeft gewonnen; ik ben er natuurlijk niet rouwig om want het is me club uit me stad, maar het is echt met de hulp 'van boven' want anders had MVV deze wedstrijd van z'n levensdagen niet gewonnen.

22 november 2013 om 23:04

Heusinkveld heeft het zeker goed gedaan vandaag.. (wat ik meekreeg op de radio)

Ik had er misschien een titel boven moet zetten, want het 2de stukje gaat over de keeper van Jong-Ajax.

22 november 2013 om 23:11

Oh oké ja ik ken de keeper van jong Ajax niet dacht dat het de keeper van de Graafschap was en dat je zat af te geven op je club.
Ik heb de Graafschap niet veel gezien dit seizoen, want het is me club niet maar ik denk dat vandaag wel een van de beste wedstrijden van jullie kant was, het was bijna alleen maar de Graafschap zoals ik in mijn stukje al vertelde.
En als de trainer na deze wedstrijd wordt ontslagen bij de Graafschap dan snap ik er niks meer van, want meer dan z'n elftal vandaag heeft gedaan (om te kunnen winnen) kan die niet. ja misschien kan die zeggen de kansen moeten erin dan was het bij de rust al 0-4 geweest, maar voor de rest was de Graafschap een klasse beter dan (mijn) Mvv.

22 november 2013 om 23:40

beetje afgeven op de trainer..

De wissels:

Calvete - Echcharaf
Jansen - van Ewijk

Begrijp ik niet
Net de samenvatting als je het al zo kan noemen op FOX gezien maar daar werd je ook niet veel wijzer van..
Verwacht straks iets te lezen over een blessure, en anders heeft Pieter een "de zoveelste" tactische fout gemaakt.

Mats Seuntjens speelt bij NAC Breda en niet in Den Bosch. Dit moet Ralf zijn!!!! The One and Only

Ah, na een wedstrijd eens geen rood (en dus een prima resultaat) weer eens zoals gewoonlijk een rode kaart...
Tja...
Maar goed, zoals bekend spelen er maar hooguit misschien 4 spelers die het 1e eventueel zouden kunnen halen bij jong Ajax, de rest zijn spelers die er lang niet aan toe zijn en ook nooit zullen zijn.
Ik denk dat de komende jaren jong Ajax een stuk nuttiger is aangezien er dan meerdere top talenten spelen daar.

FC Den Bosch dik verdiend gewonnen in een met vlagen kolkende vliert! Eerste helft was doodsaai beide ploegen speelden erg angstig en grote kansen waren er niet.

Na de schandalige overtreding van Enoh kwam er wat meer vaart in het voetbal en begon de wedstrijd een beetje te leven.

Leuk trouwens zeg die beloftenteams.. wederom een uitvak met 0!! supporters, en toch weer een overmacht aan politie...

Groenendijk zal wel weer klagen dat al die internationals in zijn team steeds rode kaarten pakken. En de bond zal die kaarten dan voortaan wel seponeren, het is niet eerlijk zo!

Dordrecht heeft weer een topweekend zo. Benieuwd of ze dit vast kunnen houden, zo wel weer eens leuk zijn.

22 november 2013 om 22:56

Hij scoorde maar verder heeft hij vrij weinig kunnen laten zien.

Weet iemand hoe Hahn keepte?

Pfff, Mats Seuntjens? Die jongen heet Ralf! Prachtige goal btw, net als de 1-1 van Quekel! 2e helft was het bij vlagen tikkie-takki voetbal wat FC Den Bosch liet zien. Hopelijk trekken we de lijn nu een keer door...

FC Den Bosch - Jong Ajax 4-1 (1-1)
33. Vermeij (-) 0-1, 42. Quekel (De Looijer) 1-1, 64. Quekel (-) 2-1, 70. Quekel (-) 3-1, 86. Seuntjens (tahapary) 4-1.

De Ruiter; Tahapary, Boddaert, Hofstede, Rutten; Maguire; De Looijer (67. Seuntjens), Van den Broek; Zeldenrust, Quekel (88. Kodalak), Mols (46. Bakx).

Ik dacht dat Achilles zo leefde, maar dat er nu gewoon 750 supporters zitten zegt natuurlijk wel wat. Waarvan nog een hoop voetballende leden..

Rood, wit, rood wit......rood wit aan de bal....dat is Emmen!!
Hoppa, heerlijke overwinning op Volendam!!
Dat zijn weer 3 heerlijke punten!

23 november 2013 om 00:01

Hoe is het mogelijk. Die Jupiler League is nog 200x gekker als de Eredivisie. Is gewoon echt de vorm van de dag. Iedereen kan van elkaar winnen. Alleen Dordrecht is redelijk stabiel. Nooit meer toto op Jupiler League clubs. Alleen als Dordrecht thuis speelt. Ik had toto op Volendam!

23 november 2013 om 00:34

Dat is erg sneu voor je!
Je kunt ook al geld op verlies jong ajax zetten want dat gaat ook niet de goede kant op..

23 november 2013 om 20:44

Hahahaha dat boeit mij helemaal niets! Als Veltman en Denswil uit die ploeg komen kan ik daar alleen maar trots op zijn!

Nooit meer toto op de Jupiler League zetten. Dit is echt niet normaal meer. Had alleen Volendam, en wat laten die mij in de steek. Telstar pakt opmerkelijk een punt mee uit Venlo. Ook wonder met zo veel schorsingen en blessures die ze hadden. Zondag was Telstar niet om aan te gluren tegen FC Oss. Was aanwezig op de media tribune toen..
Gelukkig kunnen ze weer positief verrassen, net als tegen Willem II thuis!

Tjeetje ik wou iets zeggen...ah daar gaan we.

Dat geleuter van mede Ajacieden over 4 top talenten daar kan ik niks mee.
Dat geleuter van andere clubs over de Ajax jeugd ook niet.

Feit is dat er misschien 1 of 2 doorbreken bij Ajax 1 en de rest verdeelt wordt over de eredivisie en eerste divisie clubs en dezelfde mensen die nu lopen te piepen dan juichen als ze het goed doen.

Het stoort mij mateloos dat mensen over 17-18 jarigen praten alsof ze het 'talent' zelf hebben uitgevonden. Groot talent hier, groot talent daar. Weerstand nodig. Winnen, verliezen. Iedereen heeft een mening al dan niet onderbouwd. Meningen over talenten of beleid van ander clubs zijn populair. Goed zo. Applaus voor jezelf.

En niemand die nu al weet wat de toekomst (woordspeling) gaat brengen. Dat geld voor de jeugd van alle clubs. Tegenwoordig wordt er hier gepraat alsof 'eigen jeugd' heilig is en 17 jarigen vanzelfsprekend kunnen opboksen tegen een 27 jarige speler die fysiek volgroeid is. Het slaat helemaal nergens op wat op VZ wordt bezoldigd. Haat is een populair word dat te pas en te onpas wordt gebruikt.

Roeptoeters en papagaaien.

PSV heft het deze periode erg knap gedaan. Feitje
Ajax doet het deze periode heel slecht Feitje

Oorzaken zijn niet belangrijk. De feitjes gaan de boeken in. En aan iedereen die precies weet wat de oorzaak is...succes met je nieuwe baan als directeur van je cluppie. Je wordt jaar in jaar uit kampioen.

On topic: Heerlijk avondje Jupiler Leaugue.

Mats Seuntjens? Die speelt bij NAC. Het gaat hier om Ralf, zijn broer..

Wat keepte Hengelman weer ontzettend goed bij Achilles '29. Richt zich helemaal op na een dramatisch begin. Die is straks niet te houden voor Achilles.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

De Graafschap

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
7.Jong Ajax6319
8.NAC Breda5915
10.VVV-Venlo48-14
11.FC Den Bosch47-19
Voor de complete stand: Keuken Kampioen Divisie
SpelersPositieW
H. JurjusKeeper
G. VaagsKeeper
R. BaasVerdediger
Voor de complete selectie: Clubpagina De Graafschap.

Polen
15 fans
Aanvaller, 28 jaar

In de wandelgangen

Donderdag 30 juni
Neymar zou enorm blij zijn als hij terug mag keren naar Barcelona. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren