Het jaar dat Ronaldo de Gouden Bal krijgt

Het is weer zover! De Gouden Bal van 2013 zal uitgereikt worden op 13 januari op een gala in Zürich. Namen als Marco van Basten, Zinédine Zidane en Ronaldinho hebben de eervolle prijs al binnen in hun voetbalcarrière. Alleen zal deze prijs vijf finalisten tellen op het podium, in plaats van drie. Lionel Messi, Franck Ribéry, Zlatan Ibrahimovic, Cristiano Ronaldo en nog een onbekende speler zullen gekozen worden op het gala. Meningen verschillen over wie de prijs verdient. Is ook te snappen als je ziet wat deze fenomenen hebben gepresteerd. Alleen is er in mijn ogen een gedoodverfde favoriet: Dat is de speler uit Madeira!

/

9-11-2013, de wedstrijd Real Madrid tegen Real Sociedad stond op het programma in La Liga. Het sterrenensemble van Carlo Ancelotti moet een zege boeken om in het spoor van aartsrivaal Barcelona te blijven. Het is weer afwachten wat Cristiano Ronaldo laat. Zit hij met zijn gedachten al met de belangrijke confrontatie tegen Zweden? Of wil Ronaldo wederom een hattrick neerzetten? Het werd het tweede! 90 minuten gespeeld en de naam van Ronaldo stond wederom drie keer op het scorebord. Het was hattrick nummer 23 die Ronaldo in het maagdelijk wit van Real Madrid maakte. Dat benadrukt weer de vorm waarin de sterspeler verkeert. Steeds kijk ik met volle verbazing hoe fit de beste man blijft. Als hij zo doorgaat dan zal hij net zo lang kunnen spelen als zijn oud-ploeggenoot Ryan Giggs, misschien wel langer.

Dat scoren voor Ronaldo niet moeilijk was, wist iedereen. Voor een wedstrijd van Real Madrid begint, heb ik altijd het gevoel dat Ronaldo er wel weer twee of drie inschiet, ook bij Messi trouwens. Daar kun je op wachten. Haalt elke Madrileense legende van de topscorers ranglijst weg met zijn scorend vermogen. De een na de ander moet zijn stek overgeven aan Ronaldo. Ronaldo heeft nu 400 treffers op zijn naam staan in zijn hele voetbalcarrière tot nu toe. Om precies te zijn: 5 bij Sporting, 118 bij Manchester United, 223 bij Real Madrid en in het shirt van Portugal heeft hij er 54 gemaakt. Hij zal het record van meeste goals in de Champions League verbreken. Het record staat op acht en Ronaldo heeft dat aantal al. Met nog twee wedstrijden te gaan zal hij dat gaan vergroten. Wederom komt er een record op zijn naam.

Cristiano hoort naar mijn mening de Gouden Bal te ontvangen. Hij heeft weliswaar geen prijs gepakt, maar heeft individueel van alle spelers het best gepresteerd. Zijn concurrenten hebben uiteraard ook een voortreffelijk jaar achter de rug: Ribéry heeft de treble gewonnen met Bayern München. Hij wordt ook gezien als de beste speler van de ploeg van Josep Guardiola. Ibrahimovic is op basis van zijn spectaculaire seizoen bij Paris Saint-Germain genomineerd. Hij heeft nu weer bij een club de landstitel gewonnen en een paar geweldige goals gemaakt. Messi is voor mij in vorm de beste speler. Beiden staan voor mij op een andere planeet in vergelijking met de andere spelers, maar als ik moet kiezen wie er beter is, kies ik voor Messi. Zijn imposante overzicht, de passes die hij geeft, de dribbels, assists en uiteraard zijn scorend vermogen zijn fenomenaal! Alleen was het jaar 2013 niet zijn beste. Heeft pech met de vele blessures die hij opliep. Het sneue is nog dat de Argentijn het kalenderjaar niet kan afmaken. Het is niet zo dat Messi niks heeft laten zien, maar het was niet beter dan wat Ronaldo op dit moment presteert. Ronaldo heeft optimaal geprofiteerd van de situatie waarin Messi verkeert. Het enige wat 2013 compleet zou maken voor Ronaldo is plaatsing voor het WK, want het WK moeten aanschouwen op tv zou een ramp zijn voor de Portugees.

Ik hoop in ieder geval voor Ronaldo dat met nog een Gouden Bal zijn inzet en mentaliteit voor het voetbal wordt beloond. Hij is de laatste speler die van het trainingsveld vertrekt, omdat hij zich altijd wil verbeteren. Levert de volle 100% in elke wedstrijd voor zijn team. Is altijd gretig naar succes en bij zowel zijn teamgenoten als fans is hij zeer geliefd. Nog steeds wordt hij toegezongen op Old Trafford.

Buiten het voetbal ook een geweldig persoon. Hij zet zich in voor goede doelen en bezoekt regelmatig mensen met ernstige ziektes. Dat hij niet bij iedereen in goede aarde valt, is natuurlijk jammer. Hoe moet het wel niet zijn voor een speler om 90 minuten in een vol stadion: uitgescholden, uitgefloten en hele tijd voor de ergste dingen uitgemaakt te worden. Zulke fratsen zijn natuurlijk zuur voor een speler als Ronaldo, maar dit hoort ook bij het leven van een prof.

Hopelijk zal Ronaldo in deze vorm waarin hij verkeert vasthouden en blijven verbazen in het shirt van Real Madrid. Van mij mag hij zijn voetbalcarrière bij ons afsluiten. Al denk ik dat hij nog weleens wil terugkeren bij United waar hij zijn absolute doorbraak maakte.

Waar hij zijn voetbalcarrière zal afsluiten is nog de vraag? Iedereen zal bij de naam Ronaldo denken aan een speler die de volle 100% geeft om de beste te zijn. Hopelijk zal hij nog een Gouden Bal kunnen toevoegen aan zijn indrukwekkende lijst!

Cristiano Ronaldo for the Ballon d'Or!

Kwaliteitsbeoordeling:
Totaal 20 stemmen.
Je kunt stemmen als je een reactie hebt gegeven.
Dit document is door 2900+ bezoekers bekeken.

Gerelateerd

Meer sportnieuws

65 reacties (laatste reactie door b.badpak)

Goed stuk, ik sluit me er bij aan dat Ronaldo op basis van individuele prestaties de ballon d'or zou verdienen. Echter is de werkelijkheid dat de gun-factor een erg (zo niet té) grote rol speelt. Messi gedraagd zich nagenoeg altijd als de ideale schoonzoon, waar Ronaldo zelden een doelpunt oprecht blij lijkt te kunnen vieren. Wijzend naar zichzelf, en met een arrogante houding zijn doelpunten vieren zijn geen zeldzaamheden. Zou hij wat oprechter juichen en iets meer positiviteit uitstralen dan had hij de prijs waarschijnlijk nog wel eens binnengehaald. Een ander voorbeeld hierbij vind ik nog steeds Sneijder, die het in zijn beste jaar bij Inter ook meer dan wie ook verdiende, maar niet win. Wat betreft deze verkiezing zou ik het onterecht vinden als Messi wint, puur om de gedachte die ik heb dat Ronaldo meer prestatie levert dan Messi. Als Barça slecht speelt, is Messi meestal ook minder. Als Real slecht speelt, scoort Ronaldo alsnog vaak een hattrick. Ronaldo is in mijn ogen (in ieder geval op het moment) belangrijker voor team en (eigenlijk altijd al) voor zijn land. Ibrahimovic zou ook geen gekke gedachte zijn, want wat je nu ziet bij PSG, zag je ooj bij Milan en Inter, het team is ingespeeld en op Ibra staat geen maat. Ribery vind ik een goede speler, maar geen buitencategorie zoals een Messi of Ronaldo, ditzelfde heb ik ook bij bijvoorbeeld een Robben.

19 november 2013 om 08:24

@alegraa

Mooi dat je het een mooi stuk vind.

Ik ben het ook helemaal met je eens over wat je nu zegt. De gunfactor heeft Ronaldo tegenzitten, maar Ribéry ook en die heeft wel de prijs van beste speler in Europa gewonnen. De afgelopen vier jaar vind ik dat Messi beter heeft gepresteert dan Ronaldo. In 2010 had ik hem zelf het liefst aan Iniesta of Sneijder gegeven, maar de andere gouden ballen zijn wel terecht.

22 november 2013 om 11:15

De afgelopen 4 jaar beter gepresteerd dan Ronaldo??? Ik lach je regelrecht uit, en als Madridista zeggen dat Messi beter gepresteerd heeft is belachelijk. Het verschil is niet groter dan een teennagel. Ronaldo is minstens even goed en hij presteerde zowel bij United al bij Real in 2 verschillende competities. Ik kan uren doorgaan.

Eerlijke mening over de gouden bal.

2008/09 Ronaldo
2009/10 Messi (of snejder/iniesta)
2010/11 Messi
2011/12 Ronaldo (titel en ongelofelijk jaar waarin madrid meer dan 100 goals maakte)
2012/13 Messi
2013/14 Ronaldo

Snap niet dat je zegt dat hij 4 maal terecht gewonnen heeft, onbegrijpelijk diegene die ik aangeduid heb zijn terecht

23 november 2013 om 16:00

@nerazzurri9

'in 2010 had ik hem zelf het liefst aan Iniesta of Sneijder gegeven, maar de andere gouden ballen zijn wel terecht'.

Ik zeg dat Messi 3 Gouden Ballen terecht heeft gewonnen en die van 2010 zou ik persoonlijk aan Iniesta of Sneijder hebben gegeven. Precies hetzelfde wat jij zegt. Ik tel bij jouw mening ook 3 Gouden Ballen voor Messi. 2012 was voor beide een fantastische jaar, alleen heeft Messi op basis van zijn individuele prestaties (muller record) gewonnen. Ik snap wel dat je Ronaldo zegt, was ook fenomenaal bezig dat jaar!

Mooie stuk! Ik ben het met je eens. Ronaldo hoort deze keer te winnen. In 2013 heeft hij beter gepresteerd dan z'n grootste concurrent.

PS: Hij kan het record van het aantal goals in de Champions League poulfase verbreken, dat op 8 staat. Hopelijk scoort hij niet tegen mijn club (Galatasaray) volgend week.

19 november 2013 om 08:33

@buyuk fanatik

Bedankt voor het compliment!

Ik denk dat hij wel scoort tegen Galatasaray anders wel tegen Kopenhagen.

Goedemorgen!

Vind het wel een leuk stuk maar vind het jammer dat ik niks nieuws lees. Geen informatie waarvan ik kan zeggen: "huh?! Serieus? Dat wist ik niet".

Nu is het de vraag of je, in een stuk over 1 vd beste spelers van de wereld, iets nieuws kan vertellen maar ik ben van mening dat dat toch wel mogelijk moet zijn.

Verder ben ik het wel met je eens dat Ronaldo de Gouden bal verdient en ik denk ook wel dat hij hem wint. Want wat je al aangeeft in je stuk, er zijn er 2 die boven de rest uitstijgen.. Ribery en Zlatan zijn ook geniaal maar niet niveau Ronaldo-Messi..

Ondanks het feit dat ik weinig nieuwe info ontdekt heb. Toch 4 sterren.

19 november 2013 om 08:58

@isco24

Bedankt voor je beoordeling.

Al denk ik dat hij nog weleens wil terugkeren bij United waar hij zijn absolute doorbraak maakte.

Daar hoop ik erg op.

Verder een hele mooie stuk weer van je Blanco-Real. Je hebt een mooie schrijfstijl vind ik.

19 november 2013 om 13:57

@go rvp

Bedankt voor je beoordeling en compliment! Ik ben ook benieuwd wat Ronaldo zal gaan beslissen.

20 november 2013 om 21:54

Ik ben bang van niet. Als Sir Alex Ferguson was gebleven was die kans wel groot, hij was als zijn 2e vader voor Ronaldo.

Het stuk zelf goed geschreven!

23 november 2013 om 16:01

@jimipsv

Bedankt voor je beoordeling!

Overigens hoop ik op van Persie dat hij de vijfde genomineerde is op het gala, maar het zal vast een speler van Bayern zijn.

20 november 2013 om 07:53

Ik denk inderdaad dat het een speler van Bayern zal zijn. Ik gok op Robben, die heeft toch ook een lekker jaartje achter de rug en net zoals Ribery the treble gepakt.

@Blanco-Real: Dit is mijn eerste artikel die ik van je lees. Vind je schrijf stijl erg intrigerend en prettig om te lezen. 4 Sterren van mij!

Edit: typo's

20 november 2013 om 07:57

@madridista_010

Bedankt voor je beoordeling en complimenten!

Man man man, nu val ik toch met mijn neus in de boter. Ik heb altijd gezegd dat ik een CE over de gouden bal niet zou lezen, maar nu schrijf jij erin en raak ik toch aan het lezen. Dat komt puur omdat ik het allemaal doorgestoken vind door Blatter en die andere luitjes. Naar mijn mening is de winnaar al bekend, namelijk Frank Ribery. Blatter zou het nooit trekken al Ronaldo wint.

Maar er is dit seizoen maar een terechte winnaar, namelijk Ronaldo. Speelt al een jaar lang geweldig en is gelukkig bekender door zijn doelpunten dan door zijn ijdelheid. Alleen in die laatste 4 alinea's schijn je er genoeg van te hebben, het lijkt een beetje alsof je nog snel wat wilde opschrijven. Je had van die laatste 4 ook makkelijk 2 alinea's kunnen maken, dat leest wat prettiger weg.

De beoordeling vertel ik niet, daarvoor staan die sterren onder mijn reactie .

19 november 2013 om 14:00

@jefteddy1994

Ten eerste bedankt voor de beoordeling!

Over die alinea's. Ik zat tijdens het stuk zelf ook te twijfelen over die laatste 4 alinea's Ik besloot uiteindelijk dit te doen, maar ik snap wat je bedoelt (1a2 alinea's). Zal er de volgende keer wat beter over beslissen.

19 november 2013 om 21:37

Als Ribery die prijs wint, mogen ze die prijs net zo goed afschaffen. De enige 2 die hem kunnen en moeten winnen zijn Messi of Ronaldo. Het argument voor Messi is dat hij de beste speler ter wereld is en het argument voor Ronaldo is dat hij in 2013 het best heeft gepresteerd. Het argument voor Ronaldo weegt zwaarder naar mijn mening.

19 november 2013 om 23:18

Helemaal mee eens, Ronaldo is de enige terechte winnaar. Het is afwachten of het ook daadwerkelijk zo ver komt, maar ik denk en hoop van wel.

Wat een heerlijke artikel bedankt, leest heel goed weg.

Waarom kan ik mij 5 sterren niet geven?

19 november 2013 om 14:01

@kaka-cr7

Thanks voor je compliment!

'mooie stuk!', 'een hele mooie stuk', 'een heerlijke artikel'. Het gaat wel bergafwaards met de Nederlandse taal hier.

On: Leuk stukje, staat helaas niets nieuws in. Ben het met je eens dat Ronaldo op basis van dit jaar de verdiende winnaar zou zijn. Het is ten slotte een individuele prijs. Messi is (te veel) geblesseerd.

19 november 2013 om 14:02

@willie w

Bedankt voor je beoordeling.

Ik ga niet zeer inhoudelijk in op het artikel, want dan moet ik weer die Gouden Bal discussie aan, en daar heb ik geen zin in.

Je CE was over het algemeen gewoon goed geschreven; duidelijke tekst, mening, standpunt. Qua inhoud zat je CE ook goed in elkaar. Verder kwam ik weinig nieuwe dingen tegen, ik volg Ronaldo al lang dus ik weet hoe hij is en wat hij kan(binnen de lijnen dan). Misschien had je je CE wat beter kunnen afsluiten, je sprong in je laatste 4 alinea's van het ene onderwerp naar het andere, wat wat slordig en afgeraffeld uitleek. Misschien kon je er 1 geheel van maken, wat er stukken beter uit zou zien.

Als laatst wil ik er ook bij zeggen dat ik je prijs om je objectiviteit, maar ik neig te zeggen dat dit bewust is gedaan om zo objectief mogenlijk over te komen. Nogmaals, mooi dat je Messi de betere vindt , maar waar ik persoonlijk wel van hou van een Madrileen is iemand die een beetje pit heeft in zijn stuk, iemand die uitdaagt en laat zien dat hij niets heeft met Barcelona noch Lionel Messi. Ik vind dat wel lekker wanneer mensen die rivaliteit weer naar boven halen. Dat laat weer zien wie beide clubs zijn en hoe ze tegenover elkaar staan. Maar nogmaals, dit is een persoonlijke mening, en als je Messi de beter van de 2 vindt, prima. Maar dit kwam bewust over, alsof je beoordelingen wou scoren. Tenminste, bij mij.

Prima CE, maar je had er meer van kunnen maken: 3,5 sterren.

19 november 2013 om 14:10

@a iniesta8

Bedankt voor je beoordeling en je verbeterpunten. Daar kan ik heel veel mee voor later!

Over die alinea's. Daar twijfelde ik zelf ook over, maar dat inderdaad ingekort kunnen worden naar 1 of 2 alinea's. Daar had ik een betere beslissing moeten nemen.

Over die opmerking over Messi had ik gedaan omdat ik bij alle spelers een mening gaf en bij Messi had ik deze opmerking. Was niet bedoeld om te scoren of iets dergelijks! Gewoon een mening over wie in vorm (voor mij) de beste is.

Mooie CE hoor! Ik heb met lekker zitten lezen en ben ook voor Ronaldo voor de Gouden Bal. Anders mag Ibra het ook wel winnen. Alleen de Alinea's zijn mijn enige punt maar die zag ik al opgemerkt bij andere leden. Verder een mooie CE!

20 november 2013 om 07:16

@psv-100

Die laatste alinea's had ik inderdaad fout gedaan. Bedankt voor je reactie en beoordeling.

Goed stuk, verwacht toch dat Robben misschien die 5de plek krijgt, mensen mogen me weer voor gek verklaren maar hij maakt wel de winnende goal in de CL dus dan krijg je automatische meer aanzien van mensen.

Daarnaast is er dit jaar natuurlijk geen twijfel over mogelijk wie de beste voetballer van de wereld op dit moment is. Geen ibra ondanks zijn schitterende goals tegen onder andere Engeland en Anderlecht. Ook ribery heeff een mooi jaar achter de boeg en heeft alles gewonnen wat die kon. Hij verdient hem misschien wel maar is niet zo goed als de voetbalgoden van dit moment. Messi en ronaldo. Verwacht dat laatstgenoemde hem wint. Speelt een topjaar en blijft presteren, nooit gebleseerd wat je op dit moment niet van Messi kunt zeggen. Denk dat cruijff toch nog gelijk kan gaan krijgen wat Messi betreft. Hadden hem moeten verkopen op het toppunt en neymar de nieuwe ster maken. Je kunt geen twee koningen hebben in een kasteel en denk dat Neymar die wedstrijd gaat winnen van Messi. Nu nog niet maar over paar jaar dan gaat neymar de nieuwe held worden van Camp Nou

20 november 2013 om 07:19

@psverke

Ik denk persoonlijk dat plaats vijf naar een Bayern speler gaat (lahm, Robben) of anders zie ik van Persie op het podium.

Goed en leuk stukje! Niks op aan te merken. Alleen het heeft me niet echt weten te pakken op een of andere manier. Wellicht komt dat misschien omdat ik Ronaldo een etter vind op het veld. Maar ik geniet wel van zijn voetbalkwaliteiten, dat zonder meer. In mijn optiek verdiend hij de gouden bal.

Verder heb ik een tip voor je. Je alinea na de inleiding begint met een datum. Schrijf deze de volgende keer voluit, dat leest makkelijker.

9 september 2013, dat leest fijner door. Als ik 9-11-13 zie staan dan lees ik het als volgt: Negen elf twee duizend dertien. Snap je wat ik bedoel?

5 sterren voor dit stukje

20 november 2013 om 07:23

@messirvp

Bedankt voor je reactie en beoordeling!

De datum zal ik de volgende keer voluit schrijven, daar houd ik rekening mee.

Ik dacht eerst, och hebben we weer zo'n fanboy, maar vind je stuk leuk om te lezen, paar foutjes maar dat maakt niet uit. Ga zo door!

20 november 2013 om 07:25

@quirento

Bedankt voor je reactie en beoordeling!

Mooi geschreven en gelukkig ook nog objectief. Kunnen we wel gebruiken op deze site

Als Ronaldo hem nog een keer wil winnen is dit jaar zeker de grootste kans. Messi heeft voor zijn doen geen heel goed jaar achter de rug en hij is duidelijk de grootste concurrent van Ronaldo.

Ik zou de gouden bal nooit aan Ribery geven. Het hele team van Bayern was geweldig maar een echte uitblinker als speler was er niet echt.
Ibrahimovic zou hem wel mogen krijgen van mij. Goed jaar achter de rug en een fantastische persoonlijkheid.

20 november 2013 om 07:30

@kroef

Bedankt voor je beoordeling en complimenten!

Hoe geef je meer dan 5 sterren want ik zou er graag 10 willen geven.Normaal ben ik voor messi maar dit jaar heeft hij veel lasy van blessures dus ik ga duimen voor ronaldo

20 november 2013 om 07:33

@jordikoens

Mooi om te zien dat je voor Ronaldo duimt.

Goed en mooi geschreven artikel. Zelf ben ik het niet eens dat Ronaldo hem moet winnen.

Ik ben van mening dat het dankzij hem is dat Madrid de enige prijs die ze konden winnen heeft verloren. Dankzij het gefrustreerde en geforceerde spel van Ronaldo hebben ze de Copa del Rey finale verloren. Hij kreeg een rode kaart die hij eigenlijk al 30 minuten eerder had moeten krijgen.

Verdient een speler dus een Gouden Bal wanneer het vooral dankzij hem komt dat zijn ploeg een finale heeft verloren? Ik vind van niet.

20 november 2013 om 07:36

@i am link

Goed om te horen dat je het een mooi stuk vond. Iedereen heeft een mening over wie hem moet winnen. Ik zou wel willen weten wie je dan zou aanwijzen? Ibra, Messi of Ribery?

Misschien is dit misschien wel wat overdreven, maar zo geweldig als de beoordelingen doen voorkomen vind ik deze clubexpert niet. Het is voornamelijk geschreven in spreektaal, is opbouwend (qua stuk) nog niet echt geweldig en heeft nou niet echt een origineel onderwerp. Qua inhoud moet ik je overigens wel gelijk geven; Cristiano Ronaldo is bij het uitvallen van Lionel Messi gewoon de beste speler ter wereld en laat dat ook nu weer zien. De Gouden Bal hoort gewoon van hem te zijn, dat liet hij vanavond ook weer zien.

Nu zit ik te twijfelen qua beoordeling; aan de ene kant denk ik dat je beoordeling dichter richting de vier sterren hoort te liggen, aan de andere kant vind ik drie sterren ook te weinig voor wat je heb laten zien in dit stuk. Ik denk er nog even over na.

20 november 2013 om 07:40

@guaporta

Dat heeft Ronaldo inderdaad gisteravond laten zien, wat een fenomeen!

Denk rustig na over je beoordeling.

20 november 2013 om 18:00

Dit is één van de weinige keren dat ik het met je eens ben. Het viel mij ook al gelijk op toen ik de intro begon te lezen. Dit is schrijftaal. Dit kan één grote citaat van iemand zijn. Niet dat ik plagiaat of iets dergelijk insinueer, maar dit zeg ik om mijn punt duidelijk te maken.

Daarbij kwam ik ook aardig wat stijl- en slordigheidsfouten tegen. Daar moet je echt aan werken. Ik weet niet of je het hebt gedaan, maar een ander je CE laten lezen helpt vaak enorm met zulke dingen. Dat komt doordat je het zelf geschreven hebt en zulke dingen vaak over het hoofd ziet.

Daarbij trap je ook meerdere open deuren in. Eigenlijk weet iedereen dit wel. Het is overduidelijk dat Ronaldo de gouden bal moet winnen. Ook staat er foute informatie in je CE. Ronaldo kwam gisteren op 47 treffers in het Portugese shirt, hiermee kwam hij op gelijke hoogte met Pauleta.

Overigens is het erg frappant dat de stemming voor de gouden bal zijn heropend gisteravond. Ze waren al gesloten, maar na Zweden - Portugal zijn de stembussen weer geopend. Spelers, journalisten en bondscoaches kunnen nog stemmen wanneer ze dat niet hebben gedaan of hun stem veranderen. Hoogst eigenaardig.

Over de beoordeling twijfel ik overigens niet. De spreektaal, de fouten en de open deuren zeggen genoeg voor mij. Dat zijn voor mij genoeg redenen om twee punten af te trekken. Je mag de wiskunde zelf uitvoeren.

20 november 2013 om 18:46

@magicfeet_7

Geloof me plagiaat zal je moeilijk gaan vinden in mijn stuk. Ik heb deze CE zelf geschreven en alleen mijn mening in verwerkt. Daarom had ik deze CE geschreven.

Ik zie zelf ook een paar fouten in mijn stuk. Dat had inderdaad weg gemoeten.

Deze CE werd al voor de wedstrijd tegen Zweden gepubliceerd. Die record had ik er niet bij kunnen zetten.

Bedankt voor je mening, beoordeling en punten die je onderschept hebt. Hier kan ik veel mee voor een latere clubexpert.

Misschien vraag ik jouw wel een keer om mijn CE te controleren

20 november 2013 om 20:29

Ik bedoel ik niet letterlijk plagiaat is hoor, haha. Het was gewoon bedoeld om aan te geven dat het een citaat was.

Maar gister kwam hij op 47, dus kon hij moeilijk in de 50 doelpunten hebben.

Goeie CE man! Ronaldo stelde jouw artikel niet teleur gisteren met zijn hattrick!

20 november 2013 om 19:27

@voetbal67

Bedankt voor je beoordeling en Ronaldo stelt inderdaad zelden teleur.

Goede CE! Hopen dat Ronaldo de gouden bal wint, hij verdient het zo hard dit jaar!

20 november 2013 om 19:28

@futebol9

Bedankt voor je beoordeling. Ik ben het met je eens, hopelijk ontvangt hij hem.

Helemaal mee eens, hij verdient hem dit jaar, dat komt mede door blessureleed van Messi, maar daarnaast is hij ook gewoon een gewekdige speler.

Goede CE. Het kan niet zo zijn dat Ronaldo het niet wint. Ik sluit me aan bij jou CE! Bedankt.

23 november 2013 om 16:02

@zizou50

Bedankt voor je reactie en beoordeling!

Goed stuk, realistisch en redelijke objectief stuk over Cr7, ook fijn dat je zegt dat je het vindt dat hij de bal dit jaar verdient en niet meteen gaat roepen dat het oneerlijk zou zijn als iemand anders hem krijgt of dat Blatter corrupt is en dat daardoor Ronaldo de prijs niet krijgt. Veel mensen op VZ vergeten dat het een populariteitsprijs is die op basis van stemmen wordt uitgereikt, en roepen dat Messi de prijs nu echt niet mag winnen, die denken dat Blatter persoonlijk kiest wie 'm wint.

Goed stuk!
5 sterren.

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

Actiefste Clubexperts

Naam Aantal Gemiddelde rating

Real Madrid

4275 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
4.Sevilla2813
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
Vinícius JúniorAanvaller149
T. CourtoisKeeper140
CasemiroMiddenvelder130
K. BenzemaAanvaller1311
AsensioAanvaller124
RodrygoAanvaller120
Lucas VázquezMiddenvelder111
Voor de complete selectie: Clubpagina Real Madrid.

In de wandelgangen

Dinsdag 30 november
Manchester City is serieus van plan om Karim Benzema komende zomer los te weken bij Real Madrid. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren