Maher: ‘Ik heb die positie bij PSV uit mijn hoofd gezet’

Vrijdag, 8 november 2013 om

Adam Maher brak donderdagavond de ban, niet alleen voor PSV maar vooral ook voor zichzelf. De grootste zomeraankoop maakte in het Europa League-duel met Dinamo Zagreb (2-0 winst) eindelijk zijn eerste treffer voor de Eindhovense club. “Ik hou altijd vertrouwen in mezelf en blijf altijd in mezelf geloven”, repliceerde de ex-spelmaker van AZ.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Adam Maher rendeert het beste als nummer 10


Gerelateerd

74 reacties (laatste reactie door boony)

Allemaal door die vervelende Toivonen...

8 november 2013 om 08:30

Toivonen is op dit moment gewoon beter dan Maher. Dus heeft hij ook meer rechten dan Maher.

8 november 2013 om 08:54

Ga weg met je toivonen is op het moment beter dan Maher. Als er iemand is die lekker ongeinspireerd erbij loopt bij PSV dan is het Toivonen wel. Dit is de eerste wedstrijd dat ik toivonen een redelijk tot goede pot heb zien voetballen.... Waarom dan niet het grootste talent binnen de club vertrouwen geven?? Dat toivonen rechten heeft is absoluut waar, maar eigenlijk heeft hij ze niet verdient met zn misselijkmakend gedrag.

on:
Dus Maher gaat eigenlijk op de posities spelen waar hij Schaars, Hejmark, Ooijen en vast nog wel iemand als concurrent heeft?? Moet hij toch wel een plekje in kunnen veroveren! Snap best dat Maher daar komt te spelen met Wijnaldum op 10, waar hij een stuk beter is dan als buitenspeler. Beetje jammer dat Ola 'ik ben ongeinspireerd' toivonen nu op 10 speelt, doordat Wijnaldum geblesseerd is.

8 november 2013 om 09:08

Ach ga tog weg man. Toivonnen beter dan maher laat me niet lachen sjaakie dat je bent

8 november 2013 om 09:15

Ik ben het wel met MijnVitesse eens. Op dit moment is Toivonen belangrijker dan Maher. En volgens mij moet je altijd de beste opstellen, ongeacht of hij wel of niet zijn contract wil verlengen.

8 november 2013 om 09:27

@ Mijnvitesse,

Als je Toivonen als linksbuiten zet, is hij ook minder dan Maher. Zullen ze bij Vitesse geen last van hebben. Die krijgen toch het halve jeugdelftal van Chelsea

8 november 2013 om 09:28

@duizel

Ja je stelt je beste op wanneer hij ook daadwerkelijk het verschil kan maken, maar zelfs dan doe je het alleen in hele belangrijke wedstrijden (finales).

Je gaat toch niet iemand op 10 zetten wanneer hij van oorsprong aanvaller is. En je haalt het grootste talent in Nederland op, die het is geworden door op plekje 10 te voetballen, voor een hoog bedrag. Je haalt hem als opvolger voor Toivonen, dat is wat ze zijden tijdens de transfermarkt. En als Toivonen speelt, loopt hij Maher alleen maar in de weg. Maher die voor de lange termijn is. Toivonen die is er nog voor een jaartje + je verdient niks aan hem. Dan moet je als club ook gewoon niet twijfelen aan zo'n beslissing. Toivonen banken en Maher op 10.

8 november 2013 om 09:55

Mö10

PSV speelt al het hele seizoen zonder nummer tien; PSV speelt met de punt naar achter.

Verder, aan alle Toivonen-haters: Maher heeft nog niets laten zien dit seizoen. Behalve gisteren dan.. Maar Toivonen speelde gisteren ook een goede pot. Mijn inziens moet je altijd met de beste 11 spelen, niet met de 11 spelers met de meeste potentie.
Het is en blijft topsport, geen 3e van SV Lutjebroek, 5e klasse zondag middag.
Wanneer Toivonen dit jaar het verschil maakt tussen 2 en 3.. Of 1 en 2 is iedereen hem dankbaar; dan is het 'verlies' (hij is immer al compleet afgeschreven op de balans, dus in feite maak je geen verlies..) al helemaal weggepoetst.

8 november 2013 om 10:11

Niet zo heel gek als je Maher in een nieuw systeem zet waarin hij vooral veel moet lopen en veel minder ballen krijgt.

Wijnaldum eist ook veel ballen op en is een zelfde type alleen loopt hij meer dan Maher.
De fout die PSV maakt is dat men hem wil laten spelen op een manier waarin hij totaal niet uit de verf kan komen omdat hij niet zo is, het is geen loper zoals Wijnaldum.
Zet hem wel achter de spits zoals bij AZ en ook Oranje en je zal snel de oude Maher zien, het is zoals ik eerder heb gezegd uiteindelijk kiezen tussen Wijnaldum of Maher, beide op het middenveld is funest voor Maher.

8 november 2013 om 10:52

Maher moet de kans op 10 krijgen. Ik vind Wijnaldum bijv. niet veel, hem verkopen en maher op 10

8 november 2013 om 13:04

de kans krijgen is onzin.. Maher moet gewoon meer knokken. Al dat onzin dat Maher niet veel loopt en wijnaldum meer loopt is ook gewoon onzin. Waarom kan Maher niet zo lopen zoals Wijnaldum, gewoon omdat hij dat niet gewent is. Bij PSV en bij de top van nederland moet je nou eenmaal werken voor je plaats.

Goed dat hij een goede pot heeft gespeelt, maar ik vind Maher meer arrogant dan Toivonen, die wel vele goede wedstrijden heeft gespeeld. Alleen hebben vele Psv'er de piss op hem omdat hij niet wil bijtekenen.

Maher moet zichzelf gewoon bewijzen en dat moet eerst gedaan worden met hard werken. Hij kreeg juist in het begin van het seizoen het vertrouwen van Cocu en Toivonen zat op de bank. Nu moet maher dit vertrouwen waar maken door hard te werken aan zijn fitheid en felheid en aan met het goede spel.

8 november 2013 om 16:43

Toivonen is gewoon beter. Plus dat ze hem nog willen verkopen moet hij dus op die positie spelen.

8 november 2013 om 08:34

Toivonen heeft helemaal geen rechten. Hij zou eigenlijk helemaal niet meer moeten spelen.

8 november 2013 om 08:39

Toivonen heeft net zo veel rechten als ieder ander! Als je een contract krijgt staat daar niet in dat je een jaar van tevoren moet verlengen en anders niet meer mag spelen! Hij is op 10 momenteel gewoon waardevoller dan maher. O.a. vanwege zn duelkracht

8 november 2013 om 08:40

Hoezo heeft Toivonen geen recht? Als een club het contract van een speler niet verlengt is dat normaal, maar als een speler dat niet doet wordt er gelijk moord en brand geschreeuwd.

8 november 2013 om 08:59

Uiteraard heeft Toivonen net zo veel rechten als iedere andere speler, alleen wil je als trainer verder met je team. Als er dan twee spelers dicht bij elkaar zitten qua niveau, dan zou ik als trainer kiezen voor diegene die én jonger én een langer contract heeft.
Blijkbaar vind Cocu Toivonen een stuk beter renderen op die positie dan Maher. Ik verwacht trouwens eerder dat wanneer Wijnaldum terug is, dat dan Toivonen ook weer op de bank terecht komt.

8 november 2013 om 13:34

Dat denk ik ook. Toivonen is op dit moment heel erg nuttig met zijn ervaring voor dit jong elftal.

8 november 2013 om 08:36

En Wijnaldum dan? Napratertje

8 november 2013 om 08:36

Als toivonen er niet is en wijnaldum fit is zou die nog steeds niet op 10 staan dus niet puur door toivonen. Hij moet gewoon laten zien dat die de beste is ongeacht waar die speelt!!

8 november 2013 om 08:43

Nee, allemaal doordat PSV niet met een 10 speelt. Als Toivonen niet meedoet speelt Wijnaldum daar wel samen met Maher.

8 november 2013 om 09:04

Het lijkt me logisch dat Maher die positie uit zijn hoofd heeft gezet, omdat PSV over het algemeen met de punt naar achteren speelt (1 controlerende middenvelder en 2 vooruitgeschoven). Er is dus niet echt een nummer 10 in de traditionele zin.

Alleen wanneer PSV met de punt naar voren speelt (zoals de afgelopen seizoenen), dan is er een "echte" nummer 10.

Zolang PSV met de punt naar achter speelt, zal Maher wel in de basis staan. Wanneer Wijnaldum weer fit en in vorm is, ga ik ervan uit dat Maher en Wijnaldum samen gaan spelen.

Overigens kun je zeggen wat je wilt over Toivonen, maar hij gaat er nog steeds voor. Ik vind het sowieso belachelijk dat je een speler niet opstelt omdat hij niet wilt bijtekenen. We schreeuwen moord en brand als spelers hun contract niet willen uitdienen. Nu is er een speler die netjes zijn contract uitdient, is het weer niet goed. En andersom: als de club het contract niet wilt verlengen, kan dat ook allemaal zomaar.

8 november 2013 om 09:55

Toivonen is gewoon beter dan Maher. Is gewoon verder in zijn ontwikkeling. Misschien heeft Maher meer talent, maar dat moet er nog uitkomen,
En iedereen die zegt dat het door die "vervelende" Toivonen komt, is in mijn ogen gewoon gek.
Maher heeft gisteren bewezen dat het door hem zelf komt. Gisteren speelde hijj wel een redelijke pot. Ja, tegen een zwakke tegenstander, maar hij heeft tegen andere zwakke tegenstanders erg slecht gepresteerd.
Maher zou met zijn talent op elke positie moeten kunnen spelen EN renderen.

Toivonen is volgens alle napraters ongeinspireerd enz enz. Vervelend enz enz.. Allemaal onzin. Heel PSV speelde de afgelopen periode bagger en zonder lef en zonder geloof in eigen kunnen.

Toivonen heeft gewoon een contract tot einde seizoen en hoort gewoon te spelen. Met of zonder contractverlenging.

Die hele discussie moet eens stoppen. Je moet een speler contracteren omdat hij een toegevoegde waarde is aan de selectie. Niet als handelswaar.
Als je er leuk aan kan verdienen, dan is dat mooi meegenomen.
Nu Toivonen gratis de deur kan uitlopen, moet hij maar terug gezet worden? Denkt er nou echt iemand dat hij het voetballen dan verleert? Dat hij geen club zal vinden? 2 jaar terug kwam er een goed bod uit het buitenland voor Toivonen, maar PSV liet hem niet gaan. Nu moet ze daar de consequenties voor dragen. Ik vond het een goede zaak, dat ze hem niet lieten gaan. Want zo bleef de selectie redelijk van kwaliteit. Hetzelfde geldt nu ook, MET Toivonen heeft PSV meer kwaliteit dan zonder... En waarom zou je een speler die je toch moet betalen, niet willen gebruiken? Omdat die dan de ontwikkeling van een andere speler in de weg zou staan? En als hij zijn contract wel had verkengd, dan zou hij opeens niet die zelfde ontwikkeling in de weg staan?
Naar mijn mening wordt de ontwikkeling juist tegen gehouden door een betere speler niet te gebruiken en mee te laten trainen met de selectie. Juist dan zal een concurent op die positie harder zijn best doen en juist dan zal die speler meer kunnen leren van een ' betere ' speler op zijn positie.
En kom niet napraten dat het een stoorzender is enzo, want dat is uit een duim gezogen. Je zag gisteren juist, dat hij heel goed in de groep ligt... Ook bij Maher, met en zonder re-tweet

8 november 2013 om 16:08

Toivonen speelt linkshalf en Maher rechtshalf. Dus wat is dan de schuld van Toivonen? Cocu bepaalt toch dat PSV met de punt naar achter speelt en zonder 10 positie.

8 november 2013 om 17:11

Nu door hem ja, maar normaal doordat wijnaldum er staat.

8 november 2013 om 17:35

Nou sorry. Lekker makkelijk om Toivonen de schuld te geven. Bij Jong Oranje liet hij ook niets zien.
Hij had gewoon de vorm niet meer. En dat krijgt elk jong talent vroeg of laat na successen.
Dan zit het opeens even tegen.
Leuk dat hij ze eerste goal gemaakt heeft in de Europa League voor AZ en nu weer voor Psv.
Dat is wel toevallig. Alleen bij ze eerste keer op zijn 17e was hij denk blijer met jongst scorende speler in Europees verband.

pff...dat zegt weer over hoe slim en verstandig sommige jongens zijn.
Als je er zelf heilig van overtuigd bent dat een bepaalde positie t beste bij je past en het beste is voor je eigen ontwikkeling, dan heb je het daar toch over met de trainer voordat je tekent.
Als de trainer al zegt dat ie 2 andere jongens voor de 10 heeft, dan ga je toch ergens anders heen.

8 november 2013 om 08:57

Erg kort door de bocht je opmerking. Wie is hier slim en verstandig? Hij zal het zeker wel over zijn rol hebben gehad maar hij is dit seizoen op die positie voorbijgestreefd door Toivonen en Wijnaldum. Een nieuw onderhoud met de trainer is vervolgens een logisch vervolg.

8 november 2013 om 09:51

hij is voorbijgestreefd door toivonen en wijnaldum op die positie???
Waarneer heeft hij een kans gekregen op die positie dan? Volgens mij heeft hij er 0 wedstrijden gespeeld.

8 november 2013 om 10:20

Maher heeft wel degelijk op die positie gespeeld. In de voorbereiding en in de competitie.

8 november 2013 om 10:25

Een discussie van niks, PSV speelt Niet met een "10"!

On:
Gister was eindelijk een redelijke pot van Maher, maarja het was maar Dinamo Zagreb. Deze lijn moet hij in stijgende vorm doortrekken en ook tegen betere tegenstanders laten zien. Al met al, PSV zat er gister weer lekker bovenop! dat moeten ze vasthouden

8 november 2013 om 10:56

Het ging me vooral om het feit dat babymongo meteen oordeelt over Maher en andere jongens.
Verder ben ik het wel met je eens.

8 november 2013 om 09:13

Dan kun je net zo goed spreken over hoe slim en verstandig Psv was om een dure speler aan te trekken en deze vervolgens alleen op andere posities te zetten dan waar die het best fungeert..

Vind het wat apart dat hij zich neer legt bij de nr 10 positie, zou dat niet besproken zijn toen hij tekende. Hij is toch gehaald als nr 10. En wat als Toivonen nog steeds niet gaat tekenen mag hij zich dan weer op de nr 10 richten. Hoop dat hij snel op 10 komt is ook beter voor oranje.

8 november 2013 om 16:10

Toivonen speelt niet op 10 ! Cocu speelt met Schaars als VM en daarvoor Toivonen en Maher op het moment, dus ik snap niet waar je die nummer 10 positie vandaan haalt.

De beste voetballer van Nederland. PSV mag er nog even van genieten. Als hij op 10 gaat spelen is ie volgend seizoen vertrokken naar Engeland!

2? Ik denk alleen Toivonen. Als je Wijnaldum bedoeld is dat niet zo omdat hij juist rechts half of links half staat. Zou wel graag Park in het centrum zien

Gisteren zagen we wederom hoe ongelooflijk belangrijk Maher kan zijn voor een team. In mijn ogen is het heel simpel:
Toivonen - middelmaat, wil graag weg, levert weinig op.
Maher - super talent, is gretig, levert meer dan tien miljoen op.

8 november 2013 om 14:08

jij bent totaal niet geloofwaardig met zon profiel foto.

Misschien wel goed voor zijn algemene ontwikkeling, dat hij op het hele middenveld terecht kan. En misschien doet Cocu het daar wel om en als Toivonen dan weg is, Maher gewoon op 10 komt. Mocht er een keer iemand uitvallen dan kan Maher overal op het middenveld invallen en ook daar goed spelen.

Naar mijn mening speelt psv helemaal niet met een nummer 10.. ook Toivonen of Wijnaldum staan op links/rechts half. Dus lijkt me logisch dat Maher ook niet op nummer 10 komt te staan. Alleen als Psv met Schaars en Hiljemark staat spelen ze met een nummer 10.

PSV speelt met de punt naar achteren dus zonder echte 10

Vreemde uitspraak van Maher. Want hij speelde gisteren duidelijk in een min of meer vrije rol Zo heeft hij ook bij AZ gespeeld. De positie wisselingen met Toivonen werkte gisteren prima. Cocu moet een oplossing vinden voor het vaak te volle middenveld. Depay vindt ik een speler met prachtige individuele acties, maar met Maher in de buurt kan je geweldig combineren. Gebeurt veel te weinig op links. De samenwerking met Narsigh liep wel goed. Je kan zien dat Maher dat gewend is. Combinatie voetbal met de voorhoede. Dat is de AZ stijl!

8 november 2013 om 09:35

Daar leek het inderdaad op. Maar Toivonen is altijd een schaduwspits geweest. Hij speelt heel dicht op de spits. Daardoor lijkt het alsof Maher een vrije rol heeft, want hij heeft heel veel ruimte opeens. Met Maher en Wijnaldum heb je twee vergelijke spelers op de links en rechtshalf, dit werkt totaal niet.

8 november 2013 om 10:19

Misschien moet Toivonen echt in de spits gaan staan. Locadia lijkt handelingssnelheid te missen. PSV heeft de ideale spelers om de Barcelona variant te spelen. Zonder diepe spits. Ik vind Maher een hele andere speler dan Wijnaldum. Wijnaldum is snel en heeft een aardige individuele actie. Vind ik ook zeker geen leider. Maher heeft veel meer voetbal in zich. Laat (voorhoede) spelers veel beter renderen. PSV gaat nog enorm veel plezier beleven aan Maher, als hij goed gebruikt word. Dan wordt PSV kampioen! Als Maher bij AZ was gebleven had mijn club ook een grote kans gehad. Je wint met je middenveld. Ajax, Feijenoord, Twente en AZ hebben niet zo'n goed middenveld als Psv!

8 november 2013 om 11:21

Daar kan iedere PSV fan alleen maar mee eens zijn, Toivonen in de spits proberen. Maar hij wil dat zelf niet. Bovendien vond ik Locadia gisteren erg ongelukkig in de afronding. Ik denk dat Matavz in de spits ook zal volstaan. Narsing is terug, dus de voorzetten komen van zelf.

Gefeliciteerd met de overwinning. Het was een mooie week voor het Nederlandse voetbal zo

Wat een ontzettend zeikers op dit topic. Zeker allemaal slecht geslapen.

De mensen die Toivonen weer zitten afkraken. Jullie weten niks van de situatie af, maar hij heeft een goed gesprek gehad met Cocu, hier is het een en andere opgelost. Meer heeft Psv, Cocu en/of Toivonen ook niet gezegd.

Bovendien, Toivonen en Maher waren gisteren de betere op het veld. Ze speelde geweldig samen, ze gaven elkaar de ruimte om hun ding te doen. Verder speelde Toivonen meer als een schaduwspits. Maher zakte wat meer in.
Dus Maher rendeerde gisteren goed, als linkshalf(!).

Ik vind het overigens wel zonde van Hiljemark, ik ben echt fan van die jongen.

8 november 2013 om 10:13

Ach, Hiljemark komt er wel. Ik ben ook fan van hem, maar geef hem tijd. Als PSV Schaars niet had, kon hij daar spelen, maar goed. Het is niet anders.

8 november 2013 om 10:19

Ik zag Maher toch echt als rechtshalf spelen en uitstekend de lijnen uitzetten op Narsingh. Heel die rechterflank liep uitstekend en soms kwam hij tevoorschijn achter de spits. Ben het wel met je eens over Toivonen dat hij gister uitstekend speelden. De drie beste waren gister Maher, Narsingh en Toivonen.

8 november 2013 om 11:15

Rechtshalf dan haha, foutje!

Volgens mij scoorde hij ook tegen Zulte...

Nee dat was een eigen doelpunt

8 november 2013 om 10:03

Werd wel op zijn naam gezet toch?!...

11 november 2013 om 19:28

uiteindelijk niet.

nou is dat ook weer opgelost. Maher speelde goed gisteren , alleen ik vind wel dat hij wel wat volwassener mag reageren en gewoon zeggen dat het hem wel wat doet wat iedereen zegt want dat is zeker zo , aangezien we allemaal zagen dat hem hem behoorlijk deed opluchten. hij is nog jong en zal nog tegen dingen aanlopen maar ik denk dat hij zo wel goed staat , alleen ik hoop dat we Toivonen binnenkort ook kunnen dumpen ergens ook al speelde hij ook wel goed.

Zonde daar ligt toch niet zijn volle potentie hij is een echte "10", die cocu is ook de weg kwijt.
Grote monden aan het begin, maar inmiddels met de staart tussen de benen teruggekropen.

Morele winnaar; Toivonnen.

Toivonen gaat weg waarschijnlijk, verpest ook nog eens de sfeer in de groep, denkt dat ie alles kan maken. Gewoon weg ermee en Maher op 10. Toivonen heeft dikke schijt op alles en denkt dat ie koning is. Weg r mee

8 november 2013 om 10:15

Want jij bent er bij? Wat doet Toivonen dan dat er een geen sfeer meer is? Van wat ik heb gezien, doet hij gewoon waar hij voor betaald wordt.

8 november 2013 om 14:45

wat een onzin weer, waar is je bewijs dat toivonen de sfeer verziekt. Als dit echt zo was dan had cocu toch niet toivonen laten spelen.

8 november 2013 om 16:15

@mronehandy, volgens mij speelt Toivonen ook het liefst op 10. Waarom is hij dan de morele winnaar als Cocu besluit zonder 10 te spelen?

Ach ja, what's new. Iedereen wil aanvankelijk op 10 spelen lijkt het wel. De grootste talenten zijn ook altijd aanvallende middenvelders als je alles zo hoort.

Waar slaat het op dat mensen hier zeggen dat het door die vervelende Toivonen komt, het komt door gewoon door die Cocu????hij bepaalt de opstelling nog altijd en niet Toivonen

8 november 2013 om 12:00

Het heeft sowieso niets met Toivonen te maken. Cocu heeft in het begin van het seizoen gekozen te spelen met zowel Wijnaldum als Maher en dus met de punt naar achteren te spelen. Op dat moment is er geen nummer 10 en is het dus ook onmogelijk voor Maher om op nummer 10 te spelen.

toivonen is misschien vervelend, maar kom op die man is echt wel beter en een stuk belangrijker dan maher.
en maher moet het eerst maar eens laten zien bij PSV

Je komt er wel broertje

Mij maakt het niet of je met een 10 speelt of niet, want ik denk dat iedereen gisteren heeft kunnen zien, dat de aanvoer van belangrijker is, zo heeft Narsingh laten zien.

De eerste 5 a 6 wedestrijden was PSV onvoorspelbaar, Depay en Bakkali gaan bij te veel aanvallen voor eigen kans, zo dat het te voorspelbaar word, dat heeft op Maher, Toivonen, Wijnaldum en zo ook op het hele elftal.
Het is goed dat buitenspelers ook een paar keer een actie proberen, maar ze moeten het afwisselen.
En een speler die een actie in huis heeft en 3 man passeert is dan ook gevaarlijker en haalt Depay, Bakkali, een hoger rendement, dan nu het geval is.

Narsingh heeft dit al in z'n spel en laat PSV dan ook beter voetballen.

Hij speelde gisteren inderdaad een prima wedstrijd. Hopelijk kan hij deze lijn doorzetten en geeft die goal hem vertrouwen. Een Maher in vorm is natuurlijk een echte topspeler.

Als Toivonen bijtekent, aanvoerder Wijnaldum terug komt en Schaars belangrijk blijft voor het team, zie ik voor Maher slechts een bankplaats in het verschiet, hoe jammer dat ook is. De hoop voor hem is dat Toivonen niet bijtekent, want de 10-plek is zijn enige kans, De andere drie zijn nu voor Psv belangrijker.

8 november 2013 om 12:12

IK denk dat Maher ook beter zal spelen met de aanvoer van de zijkanten van met name Narsingh, maar ook de spitsen hebben hier meer profijt van.

Allemaal leuk en aardig, maar we spelen al een aardig tijdje met de punt naar achter... Dus geen "10"

Hopelijk voor Maher weigert Toivonen te verlengen en wordt hij in de winterstop verkocht. Zodat Maher dan eindelijk zijn kunstjes kan laten zien op 10. Wel dom van PSV je investeert miljoenen in Maher maar je geeft Toivonen die sowieso weggaat/wil de voorkeur.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV3638
2.Ajax3132
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Jeroen ZoetKeeper10
Joshua BrenetVerdediger10
Daniel SchwaabVerdediger10
Santiago AriasVerdediger10
Jordy de WijsVerdediger10
Jorrit HendrixMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

363 fans
Middenvelder, 25 jaar

In de wandelgangen

Vrijdag 16 november
In de zoektocht naar een nieuwe spits is Vitesse uitgekomen bij Cyle Larin. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren