Maher geeft felle reactie: ‘Wat jij er verder van vindt, is jouw zaak’

Vrijdag, 8 november 2013 om
/

PSV zette donderdagavond een grote stap richting een plek in de volgende ronde van de Europa League. Voor eigen publiek boekte de ploeg van trainer Phillip Cocu tegen Dinamo Zagreb de eerste zege in een maand tijd: 2-0. Adam Maher brak de ban, niet alleen voor PSV maar vooral ook voor zichzelf. De grootste zomeraankoop maakte eindelijk zijn eerste treffer voor de Eindhovense club.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Adam Maher maakt PSV sterker


Gerelateerd

81 reacties (laatste reactie door mö10)
8 november 2013 om 00:16

Ach ja, ik kan niet beoordelen hoe hij werkelijk heeft gereageerd. De media maakt overal zo'n topic van...alles word uitvergroot tegenwoordig. Niks is meer zoals het is.

Dit vind ik dus eigenlijk altijd een beetje achterlijk nieuws en zoeken naar vuurtjes om die op te stoken. Verder niets zinnigs op te zeggen.

8 november 2013 om 08:19

Ik wel, het was op radio 1. Hij reageerde als een gepikeerd kind, niet in staat om zich op de vlakte te houden. De interviewer vroeg of de wedstrijd zo makkelijk was als hij eruit zag en Maher blaatte dat het niet zo eenvoudig was maar dat 'de media' hun mening toch alweer klaar hadden en dat hem dat niks uitmaakte, wat een vreemd en onvriendelijk antwoord was op een eenvoudige vraag. Later werd hem gevraagd of er nog iets gezegd moest worden over de tweet en wederom begon hij direct te roepen dat iedereen zijn meninkje toch wel klaar had. Ik snap dat hij het vuurtje niet wil opstoken maar simpelweg laten vallen dat het onhandig was lijkt mij intelligenter dan je gedragen als een kat in het nauw. Toen het goed ging bij Az en hem elke dag duizend keer gevraagd werd naar welke club hij ging vond ik hem vrij volwassen en zelfverzekerd overkomen. In dit interview was duidelijk te merken dat hij op geen enkele manier goed in zijn vel zit. Benieuwd in hoeverre dit ligt aan Toivonen of het feit dat hij bij psv vooralsnog niet lijkt te aarden.

8 november 2013 om 09:33

Ja, want die interviews waarin spelers zich op de vlakte houden en allemaal hetzelfde zeggen (niks), die zijn leuk om aan te horen.

8 november 2013 om 00:25

Ik heb net deze interview gezien en het viel echt wel mee. Hij maakte gwn zn punt duidelijk dat hij nooit onzeker is geweest en de journalist kon het wel verwachten want hij bleef wel doorvragen

Dit kan niet, gedraag je als een prof Maher.

“Ik hou altijd vertrouwen in mezelf en blijf altijd in mezelf geloven.”

Dit vind ik altijd bulllshit wanneer spelers dit roepen. Als zij net als ons ook gewoon mensen zijn dan gaat de zelfvertrouwen na een lange periode slecht te hebben gespeeld natuurlijk gewoon omlaag. Dan kun je wel stoer op camera roepen dat het niet zo is maar wij weten wel beter.

Verder heeft hij goed gespeeld hoor, daar niet van.

8 november 2013 om 04:58

Nou weet ik niet damsco. Als je weet dat je beter kunt omdat je in het verleden vele malen beter hebt gepresteerd, kan ik best geloven dat zo'n jongen lang gelooft in de ommekeer. Zeker wanneer je van club bent veranderd en je je draai moet proberen te vinden.

8 november 2013 om 08:07

"wij weten wel beter."

Dit vind ik altijd bullshit wanneer mensen dit roepen. Als jij net als ik ook gewoon een mens bent, dan kan jij op afstand niet weten wat ik vind, hoe ik me voel of ik vertrouwen heb of niet. Dan kun je wel stoer op forum roepen dat het zo is, maar weet je het eigenlijk niet beter.

Verder heb ik de wedstrijd niet gezien, maar doet me goed dat Maher (hopelijk) op de weg terug is. Kan die nog mee naar het WK en mag v.d. Vaart thuis blijven.

8 november 2013 om 16:32

Dit vind ik altijd bullshit wanneer gastjes zoals jij bullshit gaan roepen om even punten te scoren bij de rest van het forum. Je kan bijdehand en stoer gaan roepen dat je een eigen mening hebt, maar dat kan mij weinig schelen. Als jij een normaal stel hersens hebt dan begrijp je dat zo een jongen zijn zelfvertrouwen echt wel beschadigd raakt na zo lang slecht te hebben gespeeld. Begrijp je dat niet dan is er iets mis met je en wens ik je sterkte in je verdere leven.

8 november 2013 om 23:51

Waarom? ik geef op jou manier van schrijven mijn mening. Of ik punten krijg of niet...who cares? boeit mij echt niet...als ik een berichtje krijg met punten mindering of verhoging ga ik er niet slechter/beter van slapen. Dat jij blijkbaar denkt dat die hele punten systeem voor alle forum leden wat boeit, tjah...moet je zelf weten. Natuurlijk raakt het beschadigd, maar voor ieder verschillend. De een heeft het al na een wedstrijd of 2 en de ander na 1 slecht seizoen. Om dan nu al te zeggen; zijn zelf vertrouwen is beschadigd en dan stoer voor de camera toepen dat het niet zo is, want jij weet het wel beter...gaat ook te ver of niet? Als jij niet begrijpt dat je niet kan weten hoe iemand zich voelt, wat hij denkt e.d. dan is er iets mis met je. Ik wens je ook sterkte toe.

Laat die jongen lekker met rust, hij is jong, tuurlijk bijt hij van zich af. Om als jong talent zo'n druk op je schouders te krijgen door een 'grote' transfer en vervolgens te worden afgebrand in de media gaat niet in de koude kleren zitten. Dan is je eerste reactie je groot te houden voor de camera, job well done.

8 november 2013 om 00:17

Hiermee praat ik die retweet oveigens niet goed.. Maar laten we dat nu maar rusten, hij heeft zijn excuses aangeboden.

8 november 2013 om 10:42

Ja laten we het rusten net als vdwiel zijn twittergedrag, ik bedoel maar de Psv'ers hebben het niet eens het zwaarste hier..

8 november 2013 om 10:09

Dat is het harde leven van een speler bij 1 van de topclubs. Media aandacht, druk, negativiteit, kritische supporters. Dat wordt allemaal even wat erger als je bij de top speelt.

Moet ie maar mee om leren gaan, anders red ie het uiteindelijk gewoon niet.

8 november 2013 om 16:05

iedere speler reageert daar natuurlijk weer anders op. ibrahimovic reageert nauwelijks voor de camera behalve een kleine snauw en een geïrriteerde blik. vervolgens wil hij op het veld jouw ongelijk bewijzen. anderen beweren dat het ze niks doet, ik vind deze reactie van maher niet eens heel gek. daarnaast proberen interviewers precies dit soort uitspraken los te krijgen bij een speler, en ja een jong ventje hapt daar eerder op.
de comeback van maher wordt de nieuwe hype als hij nog even zo doorgaat. de media blaast dit soort zaken gewoon buiten proportioneel op.

Wat een slechte media training heeft Maher gehad. Je hoeft niet alles recht te praten. Die man vroeg of hij in een lastige periode zat, en dan begint hij zelf over de publieke opinie. Dan maak jezelf wel heel ongeloofwaardig dat het je juist wel wat doet. Niet te min goed je voeten laten spreken deze wedstrijd. Zag weer een beetje de oude losse Maher. Ook al kan Zagreb er geen pepernoot van..

8 november 2013 om 00:29

Ach het is wat Johan Derksen zegt, al die jongens worden compleet gehersenspoeld met die mediatraining. Laat ze een keer hun echte mening even in plaats van het gebruikelijke onnozel gebrabbel.

De media maakt er een te grote hype van, laat emh gewoon z'n ding doen. We weten allemaal dat Maher Toivonen eruit speelt..

Jong, onbevangen... stoot zich vast niet nog een keer aan dezelfde steen....

Wilt zich niet kwetsbaar opstellen, alsof het niks met je doet wanneer 50.000 mensen je weleens uitfluiten... koppie erbij houden, scoren en een grote jongen worden...

Waar is dat vrolijk mannetje van AZ gebleven? Mis hem!

Niet zo raar toch dit? Stom incidentje geweest dat al is behandeld in de media, en waarover PSV al heeft gezegd dat 't binnenkamers al is opgelost. Beetje jammer om daarnaar te gaan vragen na deze gewonnen wedstrijd.

8 november 2013 om 10:11

Als je dacht dat niemand er voor de rest met hem over zou praten van de media ben je vrij naief.

Eerste treffer voor de Eindhovense club? Volgens mij scoorde Maher ook in de voorronde Champions League wedstrijd tegen Zulte Waregem....

8 november 2013 om 00:27

Die goal ging als een eigen doelpunt de statistieken in.

Altijd dat gezeur met die media, laat die jongen met rust en zet hem op positie nummer 10 en het komt allemaal goed met hem! Top aankoop!

8 november 2013 om 10:12

Dat gebeurt niet als je bij 1 van de topclubs uit het land speelt...

Hij moet er maar mee om leren gaan en zich professioneler opstellen, want anders kan het hem nog wel problemen opleveren.

Speelde goed vanavond!
Eindelijk, hopelijk heeft hij het licht gezien...
Dan kan die mee naar Brazilië.

Mensen hier op VZ praten zomaar. Als jullie familie een roddel over jullie zou horen of vrienden zouden jullie al overstuur raken. Laatstaan als de media en heel Nederland een mening over je heeft en er 100 verhalen van jou elke dag jou kant op komen.
Heb het al vaker gezegt maar prof zijn is keihard ik ken mensen die het hadden kunnen worden maar keihard zijn bezweken onder de druk. Die milioenen zijn lekker maar je moet mentaal ijzersterk zijn en je mag geen fouten maken die wij allemaal wel kunnen maken in ons leven. Zodra je die ster ben is het over en moet je volwassen zijn zoniet ga je alvast maar voorbereiden op heel veel bulshit verhalen, krietiek en haat die jij en je familie meegaan maken.

8 november 2013 om 08:02

Wat zeg je nou eigenlijk?
Je zegt dat het prof bestaan hard is en dat jij mensen kent die eronder bezweken zijn... zeg je hiermee dat de reactie van Maher normaal os en goed is, of dat deze logisch is?
Volgens mij hoort contact met de media ook bij het prof leven en daarin is de een iets sterker dan de ander. Dat kan. Ik vind het vermakelijk en ben blij dat er bij ons niet meer zo een speler rondloopt. Ben bang dat hij nog voor heel wat meer onrust gaat zorgen... komt op mij nogal verwend over en dat zal vast te maken hebben met de invloeden van buitenaf.

Deze overwinning gaat PSV weer goed doen dit is wat ze nodig hadden vertrouwen voor de eredivisie, en cocu moet hem eens op zijn positie laten spelen net als wat Verbeek met hem deed dan gaat PSV veel mooie dingen zien en genieten. En de media is echt vervelend ze zoeken altijd wel iets maar jah dat is ook hun werk

En hij moet mee naar Brazilie? Serieus.. Wat een niveau man.

8 november 2013 om 01:15

Heb ook liever dat hij zich eerst een seizoen laat zien want tot nu toe is het drama met Maher.

8 november 2013 om 05:01

Nee niet tot nu toe, tot gisteravond 1900 toe. Wel beetje opletten he?

8 november 2013 om 09:52

Hij speelde ge-wel-dig gisteren. Maar je het vast en zeker alleen eventjes een blik op teletekst geworpen.

8 november 2013 om 10:39

Grappig 1 wedstrijd...

Hij zal toch moeten inzien dat hij tot nu toe veel te weinig heeft gebracht. Maar goed, vandaag speelde hij goed, alhoewel de tegenstander ook wel heel pover was, hopelijk voor hem de ommekeer deze wedstrijd....overigens blijken hij en Toivonen prima samen te kunnen spelen, want ook Toivonen speelde goed.

Waarom wordt er zoveel commentaar geleverd op deze uitspraak. Ik vind dat er helemaal niks mis is met deze uitspraak en dat hij hier 100% gelijk heeft. Die retweet was misschien niet zo slim, maar ik denk niet dat hij dat voor een 2e keer zal doen. Verder ook professioneel gereageerd door Maher.

8 november 2013 om 10:16

Verre van professioneel reageren...

Hij kreeg een vrij normale vraag en begon gelijk de media aan te vallen.

Ik kan me nog een keer eerder herinneren dat hij ook iemand aanviel vanwege een vraag ofzo.

Dat geeft gewoon aan dat het mentaal nog niet goed zit bij die jongen.

Ben ook blij dat Ajax hem niet gehaald heeft.

Gewoon geirriteerd door de verslaggever, mag best, die zijn ook vaak irritant om een reactie uit te lokken. Hij is nog jong dus normaal dat hij reageert na zo'n vervelende periode. De stelling in dit bericht en de uitslag ervan geeft ook gewoon aan dat deze jongen PSV veel beter kan maken. Hij is jong maar brengt ervaring en net als bij AZ verdedigend en aanvallend veel meer dan OT, ST en GW. Cocu kan alleen maar kiezen om Maher DE belangrijke rol op het middenveld te geven of zelfs zijn eigen carriere op het spel te zetten. Maher is met Depay en straks misschien Locadia, de toekomst van Psv. PSV heeft opzich het beste team van NL, het is aan Cocu om het neer te zetten om Maher en Depay om PSV en zichzelf een dienst te bewijzen.

8 november 2013 om 10:17

Der zijn geen spelers de "toekomst" van psv...

Als ze het een beetje leuk doen zijn ze zo weg naar het buitenland, gebeurd dat niet zijn ze niet goed genoeg.

Bloed irritant dat soort verslaggevertjes die ff proberen te scoren live op tv.
Goed antwoord van Maher en mooi dat hij een x belangrijk is.

Maher zei op tv dat de kritiek hem niets deed, maar aan zijn reactie kon je aflezen dat hij wel degelijk ermee zat. Raar dat hij dit niet wil toegeven, is toch niet erg? Het is menselijk en dat willen supporters ook zien en niet dat stoere mannetje met pokerface dat zijn gevoelens wil verbergen. Waarschijnlijk bedoelt hij dat hij wel altijd in zichzelf heeft geloofd, in tegenstelling tot anderen, en is hij natuurlijk gefrustreerd over de opmerking over het 'twitter-incident'. De felheid afreageren op interviewer moet je niet doen en maakt je alleen maar minder populair. Maher gaat zijn draai wel weer vinden.

Off: Wat een rotdag is dit trouwens voor onze Lex Muller. Als de Nederlandse clubs verliezen, dan schrijft hij meteen een stuk op voetbalzone over het dalende niveau, maar als ze winnen dan hoor je er niets over. Benieuwd of hij wederom ongelijk krijgt over Sneijder, want die kraakt hij al sinds 2010 af.

8 november 2013 om 11:58

Omdat een overwinning tegen dit soort clubs helemaal niet zo bijzonder is.
De clubs winnen van met alle respect; celtic, Zagreb en shiahsaojsij??? valt allemaal reuze mee toch? Voor hetzelfde geldt is dit een incident.

Zielig mannetje aan het worden, zit niet op de juiste plaats. Wat een standaard antwoorden ook zeg sjongejonge

8 november 2013 om 09:56

Onzin. Wat zijn antwoorden betreft, ben ik het met je eens. Dat had wel iets genuanceerder gemogen.

Maar Maher begint zijn draai te vinden. Gisteren speelde hij min of meer in een vrije rol op linkshalf. Want Toivonen, die rechtshalf stond, speelde als een soort schaduwspits. Hierdoor kreeg Maher veel meer ruimte om zijn ding te doen. Je zag meteen de oude Maher op het veld, qua spel maar ook qua uitstraling. Hij strooide weer met acties, passjes en schoten als vanouds.

Natuurlijk maakt een zwaluw nog geen zomer, maar dit is een goed begin om de weg naar de oude Maher weer in te zetten.

Weet je wat me opvalt? Dezelfde mensen die een paar dagen geleden. Maher hier voor miskoop hebben betiteld stoppen nu veren in z'n reet. Wispelturigheid viert hoogtij bij sommige namaak voetballiefhebbers! Misschien slim om in het vervolg na te denken voordat je iemand afschrijft.

Prima reactie, zet die gasten van de pers maar ff op hun plek.

8 november 2013 om 08:58

Edit, kan verwijderd worden

Meneertje Maher maakt eindelijk z,n eerste goal voordat clubje uit Eindhoven, en heeft meteen een grote bek, wat is het toch een arrogante kwal, blij dat Ajax hem niet heeft gekocht, dat over het paard getilde voetballertje

8 november 2013 om 11:45

'Meneertje Maher' en 'clubje uit Eindhoven'. Wie is er nou arrogant bezig haha. Beetje respect voor mijn 'clubje' mag best . On: hij speelde erg lekker gister. En dat ook nog in combinatie met Toivonen. Ik vind t alleen maar leuk als voetballers een beetje menselijk reageren in interviews ipv zo politiekcorrect mogelijk.

8 november 2013 om 16:23

Aan de ene kant kan ik hem wel begrijpen. Omdat hij eindelijk eens wat laat zien. Na al die druk en gepraat in de media bijt hij van zich af.

Vooral de media tegen je in het harnas jagen. Dat is niet slim en ook niet eerlijk. Hij speelde niet goed en retweette zelf die tweet. Dan moet je dat niet op anderen afreageren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV3638
2.Ajax3132
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Jeroen ZoetKeeper10
Joshua BrenetVerdediger10
Daniel SchwaabVerdediger10
Santiago AriasVerdediger10
Jordy de WijsVerdediger10
Jorrit HendrixMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

363 fans
Middenvelder, 25 jaar

In de wandelgangen

Vrijdag 16 november
In de zoektocht naar een nieuwe spits is Vitesse uitgekomen bij Cyle Larin. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren