Kritiek zwelt aan: 'Young is veel erger dan Suárez ooit is geweest'

Donderdag, 7 november 2013 om

Luis Suárez heeft in Engeland de naam zich graag te laten vallen, maar ook Ashley Young heeft inmiddels een bedenkelijke reputatie op dat gebied. De buitenspeler van Manchester United was dinsdagavond weer eens onderwerp van gesprek, nadat hij in het Champions League-duel met Real Sociedad moedwillig tegen het gras ging in de vijandelijke zestien. Dat Robin van Persie de strafschop miste, is inmiddels al lang en breed vergeten.

/

Het onsportieve gedrag van Young houdt de gemoederen in Engeland echter nog wel even bezig. Dietmar Hamann, voormalig speler van Liverpool en tegenwoordig in dienst als analist bij talkSPORT, zegt geschokt te zijn vanwege de manier waarop Young probeerde zijn ploeg aan de overwinning te helpen. "Young is veel erger dan Suárez ooit is geweest", verklaarde hij. "Dit is opzichtig vals spelen om een penalty te versieren."

Volgens de voormalig Duits international was er voor Young geen enkele aanleiding om te gaan liggen. "Hij hoefde zich niet te beschermen, wat in sommige situaties nog weleens het geval is. Hij werd licht op zijn arm geraakt en rolde vervolgens over de grond. Als Young nog tien jaar door wil blijven voetballen, dan moet hij echt stoppen met deze onzin. Maar volgens mij zit het gewoon in die jongen. Het zal lastig zijn om dat te verbeteren. Dit keer is hij echt te ver gegaan", aldus Hamann.


Poll

Dietmar Hamann heeft gelijk


Gerelateerd

112 reacties (laatste reactie door jjunited)

Haha, absoluut lachwekkend.
Hij is een Liverpudlian... meer ga ik er niet over zeggen!

7 november 2013 om 13:36

Qua dives in de 16 kan ik hem wel volgen hoor.

Maar het is onzinnig om te vergelijken. Young is gewoon een smeerlap en zijn enige kwaliteit is duiken. Daarom speelde hij ook veel in de grote wedstrijden onder Saf.

7 november 2013 om 13:42

" Daarom speelde hij ook veel in de grote wedstrijden onder Saf. "

Oei oei, een sneer richting de grote Saf.

7 november 2013 om 13:45

Die pingel van Barca was er ook een hoor. Alleen hoor je hier niemand over omdat het taboe is om iets slechts over barca te melden.

7 november 2013 om 13:49

Was een dikke schwalbe en ook typisch dat Barca zulke momenten mee krijgt. Gisteren floot Kuipers bij Dortmund en Arsenal, en daar waar hij maar al te graag een penalty aan Puyol gaf voor shirtje trekken terwijl de bal nog niet eens was vrij gegeven... liet hij dat gisteren 2x na (1x per ploeg).

@ Mkhitaryan

In het boek van Stam is te lezen dat SAF weleens opdracht gaf om meer te duiken bij bepaalde scheidsrechters en in bepaalde wedstrijden. Soms zie je het Utd team ook aanzienlijk meer fopduiken maken dan normaal (herinner met Chelsea nog, met Webb als scheids).

7 november 2013 om 13:52

Vond het een lichte overtreding die je kan geven, hoe Neymar viel was wel belachelijk en daarom zou ik em al niet geven als scheids.

7 november 2013 om 14:08

hoezo? als barca niet goed speelt, of iemand doet iets wat niet kan, mag dat toch gezegd worden?

alleen, ik heb de reacties na barca - milan gelezen en als ik niet had gekeken zelf dan had ik, afgaande op de reacties, gedacht dat barca 2-0 had gewonnen.

niemand repte over het eigen doelpunt en bijna niemand zei dat er nog een 3e gemaakt was en dat het een redelijke wedstrijd was.
ook de actie van balotelli, die niet eens geraakt werd, zag ik weinig terug in de commentaren.

het ging alleen maar over neymar en buitenspel, terwijl een wedstrijd 90 minuten lang is....

als mensen dan dat aanstippen oke, maar geef dan ook een mening over de volle 90 minuten.

7 november 2013 om 14:13

" In het boek van Stam is te lezen dat SAF weleens opdracht gaf om meer te duiken bij bepaalde scheidsrechters en in bepaalde wedstrijden. "

Ik heb dat boek niet gelezen maar wauw.. en hij word gezien als beste coach aller tijden? Ik bedoel je team expres de opdracht geven om te gaan duiken.. Toppunt van triestheid.

7 november 2013 om 14:31

Ja precies, heeft ook geen greintje respect jegens de tegenstander. Daarom zit die Young ook bij mijn top 5 duikers.


1. Ronaldo
2. Bale
3. YOUNG
4. Suarez.
5. Walcott

7 november 2013 om 14:36

@persiangooner precies dat bedoel ik dus ook, goed om te lezen dat anderen het ook zo ervaren. Het kan geen toeval meer zijn dat wanneer het barca even niet meezit qua goals, de ingrepen van scheidsrechters ze alsnog over streep helpen. Zat voorbeelden afgelopen jaren (chelsea, arsenal, real, milan, etc). De commentatoren zijn ook zo ongelooflijk partijdig. De 2 penaltys in Milan (2011-2012 meen ik) werden bestempeld als ZEER TERECHT en de schwalbe van Neymar wordt goeg gepraat.

7 november 2013 om 14:38

@leoneymar 1. Busquets 2. Pedro 3. Alves 4. Alba 5. Villa

7 november 2013 om 14:41

Wauw Leoneymar, wat ben jij een overduidelijke hater!
Geeft niks hoor. Maar om twee Realspelers bovenaan te zetten pff.
Geen speler van Barca (neymar) erbij te zetten zegt al genoeg!

Daarnaast zijn schwalbes soms slim! Ik had liever dat Sightorsson een schwalbe had gemaakt in de laatste minuut tegen Milan dan andersom.
Dan stonden wij nu rustig tweede!

7 november 2013 om 14:42

Objectief hoor...

7 november 2013 om 14:43

Dat je Messi hier niet tussen zet is absoluut terecht.
Ronaldo vind ik nogal twijfelachtig, dat lijkt me niet de ergste.
Bale erbij zetten is grote onzin.

Daarnaast vind ik Neymar wel een eervolle vermelding verdienen mbt fopduiken en naaiacties.

Het is wel duidelijk van wie jij fan bent....

Realisme heb je in ieder geval niet!

7 november 2013 om 14:44

Je vergeet neymar,je kan niet zeggen dat bale een grotere duikelaar is als neymar,laat me niet lachen en zet je barcelona bril af

7 november 2013 om 14:45

@ Baresi83: Persiangooner geeft je een half hoge voorzet die je maar wat al te graag binnenkopt! Mooi om te zien hoe je van een topic over Ashley Young je haat richting Barcelona laat blijken. Ik kan er wel om lachen

@ Moderators: Mogen zijn reacties aub blijven staan ook al heeft het geen klote met het onderwerp te maken? Dank!

7 november 2013 om 14:51

@campnou06 dank voor je steun. Jij hebt blijkbaar ook in de gaten dat de moderators, of het wel OT is of niet, alle berichten die Barca niet verheerlijken verwijderen.

7 november 2013 om 15:22

Gezien je naam is jouw lijstje niet eens serieus te nemen.

7 november 2013 om 15:29

Ik begrijp die laatste zin van je niet echt. Allereerst is het sowieso grote kul dat Young speelde in grote wedstrijden omdat het een duikelaar is. In het begin speelde hij niet eens onaardig, en meer richting het einde waren er niet echt betere wingers. Nu Januzaj pas opstaat is er een betere en meteen speelt hij dus niet. Bovendien kon hij verdedigend veel brengen.

Ik begrijp uberhaupt niet waarom je zo sneert naar Ferguson. Ik kan dat ook doen naar Wenger (iets met prijzen winnen ofzo??), maar dat zal ik niet snel (of zelfs nooit) doen. Ik heb namelijk groot respect voor beiden. Er zijn weinig coaches die zoiets kunnen, dus dat moeten we waarderen.

7 november 2013 om 15:31

zeker geen fan van real madrid er is een verschil tussen makkelijk liggen en een schwalge. als je uitleg wilt zeg het maar

7 november 2013 om 15:36

Is geen sneer, dat is gewoon waarheid. Er is geen enkele reden om Young op te stellen. Neville is tegenwoordig analist en hij praat schwalbes regelmatig goed. Typische Utd-mentaliteit. Alles om te winnen, en dat hebben ze gedaan ook... dat winnen.

7 november 2013 om 15:36

@mkhiyaryan

Of je het nou wilt accepteren of niet, Ferguson is een van de beste managers allertijden. Dit kan je gerust een feit noemen. Dat hij vreemde manieren heeft is een andere zaak, maar dat zegt niks over watvoor goeie coach dit is.

@leoneymar
Je vergeet Neymar, Sanchez, Xavi, Iniesta, Busquets, Alves, Alba, Pique en zelfs jullie keeper Valdes. Dat Ronaldo op nummer 1 staat is lachwekkend, en dat Walcott erin staat al helemaal.

7 november 2013 om 16:07

Ga toch eens weg man Persiangooner. Ooit aan gedacht dat Kuipers hem niet meer geeft omdat hij kritiek heeft gekregen voor het geven van die penalty aan Barcelona? Natuurlijk niet, want jij ziet overal een complot in. Misselijk mannetje.

Man wat een stel zielige kerels hier. Topic gaat over United, maar alsnog kunnen sommige figuren het niet laten om onzin te verspreiden over Barça.

7 november 2013 om 16:08

Kerel doe is rustig joh is maar voetbal je land word niet aangevallen.
Snap totaal niet dat mensen zich zo druk kunnen maken hierom.
Ik baal ook als mijn club verliest maar dan kijk ik om me heen werk,auto,huisje vriendin en een mooie kleine kerel denk dan van wat is het leven toch mooi.

7 november 2013 om 16:13

Neymar krijgt altijd ieder twijfelgeval mee dat moet je inmiddels wel weten nu

7 november 2013 om 16:19

@azulgrana01 het gaat hier om een schwalbe in de CL en is de schwalbe van Neymar ook gelijk aangekaart, grow up, niet gelijk in de verdediging.

7 november 2013 om 16:55

s.sanchez

Vandaar dat Neymar nog geen enkele penalty heeft gekregen in La Liga, terwijl hij er minimaal 3 had moeten krijgen.

Baresi83

Nee, het gaat hier over Young. Je bent gewoon geobsedeerd door Barcelona, terwijl je geen eens fan bent. Best zielig is je leven dan. Waarom kaart je die schwalbe van Balotelli dan ook niet even aan? Die was drie keer erger. Maar hij speelt niet bij het meest succesvolle team van de afgelopen jaren hè, dan mag het. Frustratie vanwege de successen van Barça. Maar goed, blijf maar janken als een wijf, het zal ze er niet slechter op maken.

7 november 2013 om 17:11

Dude, get a life. Dit gaat helemaal meer over. Het is wel erg duidelijk dat je een echte azulgrana bent, al dat gehuil en gezeik. FC Barcelona zou een x een talkshow moeten beginnen, zoveel zeikerds bij elkaar moet goed tv materiaal opleveren, verwacht ik zo.

7 november 2013 om 17:27

@baresi: ik heb ook door ja. Ik steun je door en door, ook in deze moeilijke tijd.

7 november 2013 om 19:55

@baresi

Gast, ben je echt zo dom? Dit artikel gaat specifiek over de schwalbe van Young van gister.

Jij bent degene die aan het huilen is over Barça. Net zoals Ronaldo dat overigens ook vaak doet.

7 november 2013 om 20:41

Als je objectief zou zijn, zou je Neymar ook in je top-5 lijstje plaatsen

8 november 2013 om 00:46

@ Azulgrana01

Nu betrek jij Ronaldo er weer bij die er totaal niks mee te maken heeft. Het gaat hier over een schwalbe van Ashley Young in de Champions League. Je deelt zelf wel sneren uit naar mensen die er totaal niks mee te maken hebben, maar als iemand anders Barcelona erbij haalt ga je totaal in de verdediging en doe je alsof je heilig bent. Je doet je clubje met huilebalken en jankerds wel eer aan gozer.

8 november 2013 om 09:47

Gewoon een koekje van eigen deeg. Die vent zit constant sneren uit te delen, daarom deel ik ook even een sneer uit. Misschien heeft mijn clubje dat huilen afgekeken bij Ronaldo, Nani, Evra en Young.

8 november 2013 om 11:11

Dan hebben ze het wel heel erg ver doorgedraafd, want de spelers die jij opnoemt komen nieteens in de buurt van die kwallen van "jouw club". Waardeloos dit..

8 november 2013 om 18:08

Ik zou ze ook kwallen vinden als mijn team twee keer in een finale weggespeeld zou worden.

9 november 2013 om 00:15

Ooh nee hoor heb genoten van het spel en ze warem duidelijk de betere, maar ik denk dat ze het allemaal beter zouden doen in een dramaserie.

7 november 2013 om 14:11

Gelukkig bijt hij niet

Hehe, ze zijn er maar weer druk mee in het Liverpool kamp. Eerst en vooral is Suarez wanneer het op duiken aankomt nog wel wat erger dan Young, hij komt er tegenwoordig gewoon veel minder mee weg (lees: krijgt geen vrije schoppen en penalty's meer). Maar daarnaast is er ook nog het schoppen, stampen, bijten, de racistische verwensingen en het andere ongein waar Suarez zich aan vergrijpt.

Dus nee, Suarez is nog wel een stukje smeriger.

Neemt niet weg dat Young ook gewoon een smeerlap is en dat hij echt moet ophouden met dat idiote gedrag. Valt me wel op dat Young's duiken door heel wat United supporters wordt veroordeeld, terwijl dat bij de Liverpool supporters nooit gebeurt wanneer het over Suarez gaat. Maar goed, het verschil is dan ook wel dat Suarez belangrijk is voor Liverpool, terwijl Young United eerder naar beneden haalt. Zo opportunistisch zijn voetbalsupporters ook wel.

7 november 2013 om 13:38

Jullie hebben (of hadden) dan ook de luxe om Young te veroordelen. Allereerst is hij jullie slechtste speler en zijn jullie normaliter wat minder afhankelijk van zulke momenten.

7 november 2013 om 14:14

Ja, dat zeg ik ook. Zo opportunistisch zijn voetbalsupporters uiteraard wel. Als het Rooney of Van Persie zouden zijn, dan zou je waarschijnlijk wel een ander verhaal horen. Al hoor je bij Rooney ook wel genoeg mensen klagen als hij toch nog eens makkelijk gaat liggen.

7 november 2013 om 14:52

Klagen maar toch niet minder blij met de 3 punten. En dat is logisch. Hoorde weinig Mancunians klagen toen Rooney ons record verbrak met zijn balansproblemen . Tegenwoordig wordt het zelfs aangehaald als een van de vele prestaties van Ferguson, terwijl die hele wedstrijd een grote farce was.

Wij hebben vorig seizoen een paar onterechte penalty's gehad (niet door schwalbes), je wil liever normaal winnen maar ik moet zeggen dat ik toch vooral blij was met de 3 punten.

7 november 2013 om 14:56

Het gaat om het duiken niet om alle andere dingen zoals bijten, racistisch zijn etc. Man lees toch eens fatsoenlijk het artikel. Dan daarbij is Suarez gewoon een winnaar die er alles aan doet om te winnen. Young daarentegen krijgt gewoonweg de opdracht om zich te laten vallen!

7 november 2013 om 16:30

Suárez doet het om te winnen en Young krijgt de opdracht om te vallen. Leg uit knul. Ben benieuwd of je net zo dom bent als je laat blijken in je tekst.

7 november 2013 om 17:16

Ben het zo goed als altijd met je eens, maar kan me vorig seizoen een schwalbe herinneren van Walcott, waardoor Arsenal met 1-0 won.

8 november 2013 om 07:36

Als er ene dom is ben jij het wel Frikx. Lezen is ook voor niet weggelegd. Veder verlaag ik mij niet tot jou kinderachtig niveau!

7 november 2013 om 13:45

Suarez maakt het telkens goed met zijn fans, wat doet Young? Haat verzamelen van overal richting United.

7 november 2013 om 13:46

Maar je kunt dit seizoen wel degelijk merken aan Suarez dat hij er alles aan doet om zijn houding te verbeteren tegenover zijn collega's, de media en supporters. Young daarentegen gaat lekker verder waar hij al jaren mee bezig is.

Ik ga Suarez niet verdedigen, maar op Suarez wordt alles wel extra uitvergroot dan wat zijn collega's doen. Suarez beet, Defoe beet. Suarez was racistisch bezig zegt de FA, Terry was racistisch bezig zegt de FA. En stampen en schoppen doet iedereen, dat doet niet alleen Suarez. Maar wanneer er daadwerkelijk iets gebeurt wat voor schorsing wordt er dan uitgedeeld? Liverpool en consorten wordt de laatste jaren extra hard genaaid door de FA als je het vergelijkt met andere teams. Zo kreeg Riether met de actie op Januzaj 3 wedstrijden, terwijl Huth in het verleden met volle opzet op Suarez borst ging staan en er zonder schorsing vanaf komt pic.twitter.com/bvfriknmno.

Bij Suarez is het inderdaad een opsomming van zaken, maar de eerste grote actie van Suarez was de racistische bejegening richting Evra, daar kreeg hij 8 wedstrijden voor terwijl onze grote vriend Terry er met 3 wedstrijden vanaf kwam. Terwijl het bewijs op de zaak Terry veel duidelijker was.

Suarez is misschien smeriger als het gaat om het algemeen, maar Young is een grotere duikelaar.

7 november 2013 om 13:51

Maar is geen een speler die en bijt en racistisch doet en duikelt en stampt en schopt.

Dat inconsequente van de FA heeft niet zoveel te maken met Suarez of Liverpool. Als iets veel media aandacht krijgt, grijpt de FA in, anders niet.

7 november 2013 om 13:57

Persiangooner

Maar dat geeft natuurlijk ook weer aan hoe beïnvloedbaar de FA is. Het is natuurlijk logisch dat de Engelse media eerder een buitenlander afbrand dan een Brit maar dat zou voor de FA geen enkel verschil mogen maken.

Ik denk dat er buiten Suarez en Terry nog wel meer spelers rondlopen die iets racistisch hebben gezegd op het veld maar dat niet elke kleurling daar een probleem van maakt. In bijten is Suarez een uitzondering, maar schoppen en stampen doen er meer. Het is overigens een zuid-Amerikaan waar ze vechtvoetbal gewend zijn.

Maar de discussie die Hamann opzet gaat er meer over wie een grotere duikelaar is en dat is toch wel echt Young. Dit was zijn derde (?) incident dit seizoen toch? Of zit ik er nu naast.

7 november 2013 om 14:11

Niet iedere kleurling maakt er een probleem van, en niet ieder land neemt het zo hoog op (rusland, Spanje).

Dat is wel waar. Buitenlanders hebben het altijd gedaan (tenzij het nationale elftal speelt, dan zijn de Britten ineens waardeloos).

7 november 2013 om 16:37

Haha Liverpool supporters die nu weer herhalen dat Suárez een nieuw mens is dit jaar en het goed maakt etc. Vorig jaar precies hetzelfde verhaal tot hij een hap nam uit de arm van Ivanovic. Young met Suárez vergelijken op het gebied van gedrag is lachwekkend. Naast Suárez is Young de heilige maagd Maria. Hij valt veel te makkelijk en ik irriteer me matteloos aan Young maar een schwalbe konig heb je in elk team, wellicht niet van het niveau Young maar voor de rest gedraagt Young zich wel. Suárez is een bijtende schoppende en racistische parasiet. Dat is wat anders dan veel te makkelijk naar de grond gaan. Alsof je de dief van een brood verglijkt met een kindermishandelaar zo ver liggen Suárez en Young uit elkaar.

Als ik moyes was zou ik hem zondag opstellen kunnen ze nog winnen.

7 november 2013 om 13:44

Als Robin weer een penalty mist niet nee.

Een Duitser met commentaar op schwalbes... Hallo pot, hallo ketel...

7 november 2013 om 13:54

Is ook achterhaald, deze generatie Duitsers zijn een stuk eerlijker en stmpathieker dan types als Lothar, klinsmann en voller waren.

7 november 2013 om 14:15

Stuk eerlijker? Oke ja ze gaan niet gemakkelijk naar de grond of gaan niet janken bij de scheidsrechter.

Maar ik bedoel, wat Muller deed bij Jordi Alba ( toen Robben scoorde ) kan ook niet.. Of hoe Neuer de bal niet gaf toen Arsenal de 0-2 maakte.. Of Weidenfeiller tegen Real Madrid niet gaf aan Benzema en Ronaldo bij de 2-0.. Dat zijn ook allemaal vieze dinges maar alsnog niet zo erg als een schwalbe.

7 november 2013 om 14:44

Bekijk voor de grap eens een paar willekeurige bundesliga wedstrijden. Je ergert je groen en geel.

Neymar vind ik nog het ergst van allemaal...

7 november 2013 om 13:48

Logisch toch als je als collega acteurs Busquets en Alba hebt

7 november 2013 om 14:52

Haha ja leuk man, maar Busquets is lang niet zo erg als deze hypocriet

7 november 2013 om 14:58

Sergio nog als acteur neerzetten is echt te triest voor woorden. Zijn laatste doorzichtige acteer werk was in 2010. Haal die poep uit je ogen, Frank, de grootste kwal uit het voetbal speelt in dat verfoeilijke shirt van jouw cluppie.

7 november 2013 om 17:19

Busquets?

@guni_gugu

Heb je er 1 kunnen vinden van lang geleden jonge?
stuur nog eens 3 van zulke filmpjes.

7 november 2013 om 14:05

Tsja als je ziet hoeveel schoppen dat manneke krijgt die onbestraft blijven dan snap ik hem in zekere zin ook wel.

7 november 2013 om 14:17

Het grappige is dan nog dat er bij Neymar altijd contact is, weliswaar licht, maar er is contact. Wat Young betreft is er nul komma nul contact en ligt hij liever op de grond dan dat hij als een man voetbalt.

Suarez speelt niet vals ? kwartfinale tegen Ghana WK ! express met de Hand de bal uit het doel halen anders was Ghana door ... die speler mag van mij dood neervallen op het veld .. het is geen voetballer Maar een wild dier .. of zoals ze in duitsland zeggen : Verdamde Arschlochh

7 november 2013 om 14:23

dat is een actie van een op en top sportman die alleen zo zijn land nog in de wedstrijd kan houden.
en hands maken mag, je misleid er niemand mee en zal na zo'n handsbal gewoon de consequentie's onder ogen moeten komen, rood en penalty tegen.
maar een schwalbe is het moedwillig misleiden van de arbiter en is zeer onrechtvaardig voor de tegenstander.

echt dat mensen de actie van suarez tegen ghana nog steeds niet op waarde weten te schatten

7 november 2013 om 22:03

Ik vraag me af hoeveel Nederlanders het nog een topsort mentaliteit vonden als ons op zo'n manier een WK door de neus wordt geboord

7 november 2013 om 22:05

0 inclusief mijzelf maar daarom is het nog wel de beste mogelijke actie in die situatie

Neymar, Young, Bale, Suarez, Busquet, Jordi Alba, Pepe mogen wel allemaal genomineerd worden voor " The Diver Award 2013 "

7 november 2013 om 13:58

Nou dan mag je daar Vidal ook wel bij zetten. Die ene dive van hem telt voor 10 jaar!

7 november 2013 om 14:03

Pfieeeeeuw! ik was die echt vergeten haha!

7 november 2013 om 16:02

Wat mij betreft nog steeds die gigantische duik die Wisgerhof maakt tegen Ajax. Niet voor niets op Youtube te vinden als worst schwalbe ever!

7 november 2013 om 14:32

The Diver Award?

Messi wint de Ballon d' Or.
Young wint de Fallon d'floor

7 november 2013 om 15:00

Even speciaal ingelogd om jouw een extra duimpje te geven ;d!

Maar on topic.
Young heeft dit al vaker gedaan en kan me ook nog iets herinneren dat er iemand had gezegd dat als hij weer zoiets zou doen het consequenties zou hebben, was dit Moyes die dit zei? Of Saf?

Als het Moyes was vind ik het een grote lafaard en zou hij Young gewoon lekker 2 weekjes bij de beloften moeten laten voetballen.

7 november 2013 om 15:04

Ha, Fallon d'floor.

Die heb ik nog nooit eerder gehoord.

7 november 2013 om 15:12

Haha, duimpje van mij!

7 november 2013 om 15:03

Zullen we dan ook Pepe, Ramos, Di Maria en Ronaldo nomineren voor "de gouden aansteller kalf"?

Of Marcelo en Alonso nomineren voor "o shit, Messi loopt me alweer voor bij ik ga maar op zijn enkel staan award"?

Als je Busquets er tussen zet mag je ook die onderbroeken verkoper uit Madrid er bij zetten.

7 november 2013 om 16:28

Waar is Bale, waar is Ronaldo, waar is Di Maria? Waar?

Ik daag je uit om met schwalbes te komen van Busquets. Op die van Inter en Madrid na. Kijken of je boven de 5 kan komen, want ik kan er zo 1000 van Ronaldo opnoemen.

7 november 2013 om 16:31

Hey Andres Iniesta, voor jij je aangevallen voelt moet je beter lezen Bale staat er bij.

Ronaldo en Di Maria zijn geen divers.

7 november 2013 om 19:44

Ronaldo en Di Maria zijn twee van de grootste divers in het voetballerij.

Welke speler dan ook. Iedereen die schwalbes maakt moet gewoon een lange schorsing krijgen, stuk of 5. Dan leren zulke spelers het wel. Word hier echt misselijk van.

Schwalbes verzieken de sport, of het nou C.ronaldo, Neymar, Messi, Young of Suarez is. Je moet dat soort zaken echt blijven veroordelen en misschien maar eens rood gaan geven. Die van dinsdag was echt een kwalijke en het is maar goed dat van Persie die miste want zo wil je niet winnen.

Mooi om te zien dat suarez als het op schwalbes aankomt al de maatstaf is in het europees voetbal. Hij heeft natuurlijk ook wel een nieuwe dimensie aan het valsspelen gegeven in het voetbal en de sport in het algemeen. Veruit de grootste valsspeler ooit. Maar om een speler als young dan te gaan vergelijken met suarez is nogal vreemd, omdat suarez zijn slechte naam met andere acties heeft gekregen, zoals het non-stop provoceren, beledigen, rascistisch bejegenen en fysiek mishandelen van tegenstanders, trainers en supporters.

7 november 2013 om 15:02

Mooi lijstje. Vertel mij eens wie hij naast Ivanovic nog meer mishandeld heeft?

7 november 2013 om 15:31

otman bakkal, maar voor dramatisch effect had ik wel beetje overdreven (eigenlijk niet nodig bij suarez aangezien hij meestal zelf wel voor drama zorgt)

7 november 2013 om 18:11

Fijn dat je het zelf inziet . Suarez is idd geen fijn mannetje en ik steun zijn acties ook zeker niet. Maar als hij aan het voetballen is (zoals dit seizoen) zonder al die ongein is hij in mijn ogen 1 van de beste spelers ter wereld. En ik moet toch even zeggen: Het is misschien zijn eigen schuld maar als hij iets doet wordt het wel weer meteen met een vergrootglas bekeken.

Hoort allemaal bij het spelletje. Alles doen om te winnen. Ik vind het juist wel wat hebben.

7 november 2013 om 14:12

Nou nee, zelfs op het schoolpleintje zijn dit soort taferelen not done. Echt een teken van zwakte als je het mij vraag. En nee, het is niet slim en laat meteen zien met wat voor type persoon je te maken hebt.

7 november 2013 om 15:31

op het schoolplein doet een schwalbe ook ongenadig veel pijn.

hier hou ik ook niet van die schwalbe van young.
hiervoor moeten spelers een wedstrijd geschorst voor worden, ultieme spelbederf.

Doe mij maar Neymar als meest irritante duikelaar. Blijkbaar is hij het nog niet gewend dat men in Europa werkelijk verdedigt i.p.v dat de verdedigers staren naar hoe mooi hij kan scoren. Deze "kwaliteit" van Neymar was waarschijnlijk ook het aspect dat Barca over de streep getrokken heeft om zoveel te betalen voor hem.

7 november 2013 om 14:44

Waarom is Barca niet voor de goedkopere Balotelli gegaan vraag ik me dan af..

Die bovendien groter en zwaarder is dan Neymar, maar alsnog 2 keer vaker op de grond ligt te rollen.

7 november 2013 om 17:17

Als hij 2x vaker op de grond zou liggen hoe komt hij dan aan z'n doelpunten? Volgens jouw theorie zou hij nl niet recht staan voor de volle 90minuten.

7 november 2013 om 19:49

Zijn doelpunten zijn penalty's die hij door middel van schwalbes en omgekochte scheidsrechters krijgt.

7 november 2013 om 20:08

Neymar is 2 jaar jonger, maar heeft al meer goals dan Penaltelli hoor. Daar gaat je doordachte theorie.

voetbalspelers moeten hiermee stoppen en het hindert aan voetballers en je provoceert de scheids en je kan hem in de maling nemen.

Ik ben Young liever kwijt dan rijk. Moyes moet hem een boete geven en paar wedstrijden op de tribune zetten. Hij is een schande voor de club. Ik wil geen duikelaars bij United. Zet Januzaj maar op de plek van Young!

7 november 2013 om 17:21

Ik hoop dat een club Young kan kopen, zal sowieso wel 10 miljoen kunnen opleveren hij is immers Engels.

zegt wel wat dat ze zich in Engeland druk maken om een schwalbe van een engelse speler bij sociedad tijdens een CL wedstrijd

Engelse zijn wel fair en houden van eerlijk voetbal
ik raad mensen ook aan om sky sport te kijken, hun commentator praat 90 min lang over voetbal, de wedstrijd en geen cafes, hotels of wat dan ook en het ze maken spelers Nooit belachelijk zoals alle Nederlandse commentatoren wel doen, ja je leest het goed Alle

Ik als Mancunian erger me ook kapot aan die Schwalbes van Young. Ik kan me in extremis misschien nog eens voorstellen dat een speler bij licht contact bij een sliding wat makkelijker valt dan nodig is, maar de schwalbes van Young zijn gewoon tenenkrommend.

Vooral bij die poging waarbij hij zelf met zijn voet tegen de verdediger trapte en neerging schaamde ik me echt kapot. Gelukkig kreeg hij daar ook geel voor, meer leren doet hij er niet van.

Hou op over Suarez! Die heeft al genoeg over zich heen gehad. Vergelijk hem maar met die gek van een Balotelli. Natuurlijk is het misselijk makend. Maar zo'n speler heeft er schijt aan en weet dat één maar telt en dat is winst. 500.000 of een miljoen dat scheelt nog al.
Spelers in de top zijn echte winnaars, Young dus ook. Ik verwijt meer die dramatische arbitrage. Want daar staan ze voor. Daarnaast was het tegen Spaanse club die als land ook wel eens een schwalbe gemaakt hebben... Dus één of andere Hamann stel je niet zo aan!

Hij leert het ook nooit af of wel? Hij heeft dit zovaak gedaan en word er elke x om bekritiseert.

Vind dat hij eens geschorst moet worden door de fa/man utd

Yound heeft teveel na Neymar gekeken maar wel goed geleerd

Zo'n jongen als Young moeten ze gewoon een keer door midden schoppen. Verschrikkelijk irritant zijn die spelertjes die bij het minste of geringste gaan liggen duiken! Ik vond het dan ook heerlijk dat RvP die bal met een rotvaart op de paal schoot.

Verder snap ik ook niet dat Young speelt, het is echt een ren-je-rot voetballer zonder een goede individuele actie en met een verschrikkelijk matige voorzet. Als hij 10x een bal voorgeeft, komt de bal 5x op het parkeerterrein terecht en 5x bij de cornervlag. Ik snap echt niet waarom Nani niet speelt, is gewoon de beste 'winger' die Utd. heeft.

Suarez is het ergst qua schwalbes. Begon in z'n ajax periode al. En het houd maar niet op. Vreselijke speler. Heb liever Young dan suarez.

Hamann heeft zeker Suarez niet in de eredivisie zien spelen

Erger dan suarez kan niet aangezien young dankzij belabberde spel meestal de bal al kwijt is voor ie aan vallen toekomt

heeft dietmar geen liverpool verleden? juist..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Manchester United

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
7.Watford203
9.Everton194
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
David de GeaKeeper10
Daley BlindVerdediger10
Phil JonesVerdediger10
Eric BaillyVerdediger10
Antonio Valencia Verdediger10
Nemanja MaticMiddenvelder10
Henrikh MkhitaryanMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Manchester United.

1012 fans
Aanvaller, 31 jaar
SeizoenClubW
2018/2019 Barcelona 12 9 2 0
2017/2018 Barcelona 33 25 9 0
2016/2017 Barcelona 35 29 8 0
2015/2016 Barcelona 35 40 6 0
2014/2015 Barcelona 27 16 4 0
Laatste voetbalnieuws

Barça incasseert pijnlijke thuisnederlaag ondanks goals Messi

Barcelona heeft zondag een pijnlijke thuisnederlaag geleden in LaLiga. De ploeg van trainer Ernesto Valverde kwam in de eerste helft op een 0-2 achterstand tegen Real Betis en in een spectaculaire...Lees verder

In de wandelgangen

Vrijdag 16 november
In de zoektocht naar een nieuwe spits is Vitesse uitgekomen bij Cyle Larin. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren