Die ene van FIFA

Zondag, 8 september 2013 om 19:36 door The Man

Vroeger speelde ik FIFA, heel ouderwets op de Playstation 1. PSV zat er toen niet bij en ik ging kijken wat voor ploegen er wel bij zaten. Toen kwam ik in de Amerikaanse competitie terecht en zag daar de naam Chicago Fire staan. 'Waarom ook niet?' dacht ik en ging spelen met die ploeg. Al vrij snel raakte ik onder de indruk van een van de spelers, een zekere DaMarcus Beasley. Hij stond bij mij in de spits, want de man die daar stond vond ik niks. Dat ging best goed en hij maakte veel doelpunten, alhoewel dat op de Playstation 1 niet zo heel moeilijk was.

Via internet heb ik toen geprobeerd wat over hem te vinden. Dat ging door al die Engelse sites moeizaam en dus ik besloot mijn vader om hulp te vragen, maar ook toen vonden we niets. Dagen werden weken en weken werden maanden. Totdat ik de krant aan het lezen was en zag staan 'PSV trekt Amerikaan Beasley aan'. Ik dacht 'Beasley, de Beasley van FIFA?’. Dat kan niet, dit moet een grap zijn. Maar omdat ik zo lekker eigenwijs was besloot ik het artikel daaronder verder te lezen. Daarin werd bevestigd wat ik dacht, het was die Beasley van FIFA. Het leek wel een droom, dat de man met wie ik altijd speelde naar mijn favoriete ploeg kwam.

Samen met mijn vader ging ik naar de eerste PSV-training van het seizoen. Leuk was het om hem in het echt te zien. Dat kleine zwarte mannetje met zijn kale hoofd en dat ringbaardje. Ik was meteen verkocht. Na de training was het handtekeningen jagen, alhoewel ik er maar eentje wilden hebben. Na ongeveer 45 minuten krijg ik waar ik op stond te wachten, mijn handtekening van Beasley.

In de wedstrijden van de voorronde van de Champions League tegen Rode Ster Belgrado deed Beasley waar hij goed in was. De linksbuiten zocht de actie, maakte mooie bewegingen en kroop zo nu en dan naar binnen. Ook zijn start in de Eredivisie was goed, maar dat deed het hele team. Dat seizoen was ook een droomseizoen. De landstitel werd vrij makkelijk behaald, de bekerfinale werd simpel gewonnen en ook bereikten we de halve finale van de Champions Leauge. Daarin was AC Milan helaas iets te sterk. In dat seizoen trof Beasley elfmaal maal doel, waaronder in de kwartfinale van de Champions League tegen AS Monaco. Ook in het tweede seizoen deed hij het prima, waarin de landstitel werd behaald. Ook toen was Beasley een van de verschijningen, alhoewel hij er dat seizoen nog twee maanden uit lag met een blessure.

Aan de start van het seizoen 2006/2007 ging het al snel minder met hem. De voorbereiding moest hij missen door een blessure en met het vertrek van Guus Hiddink en het aanstellen van Ronald Koeman werd het er niet makkelijker op. Hij kreeg in de hele eerste seizoenshelft geen enkel speelminuutje. Na een troosteloos half jaar vertrok hij op huurbasis naar Manchester City. Ook daar speelde hij niet overtuigend, maar wel veel. Jammer vond ik het om te zien, maar helaas gebeuren die dingen.

Toen verscheen hij weer op de Herdgang, maar ik schrok er een beetje van. Beasley was met een buikje teruggekeerd uit Engeland. Hij leek niet meer de mentaliteit van een topsporter te hebben. De wil ontbrak hem om er nog iets van te maken bij PSV. Dus toen vertrok Beasley definitief, maar wel naar een ploeg waar ik mee kon leven. Namelijk naar het prachtige Glasgow Rangers.

Maar ook daar ging het niet goed. Hij kreeg weinig kansen en raakte makkelijk geblesseerd. Zijn zelfvertrouwen ging nog verder naar beneden en hij besloot er met de pet naar te gooien. Regelmatig was hij toen te vinden in het nachtleven van Glasgow. Na drie slechte seizoenen vertrok hij bij de Rangers, transfervrij en zonder ploeg.

In oktober van dat jaar werd hij opgepikt door Hannover 96, maar daar is ook alles mee gezegd. Een zware blessure gooide roet in het eten en in de zomer vertrok hij transfervrij en ging aan de slag bij het Mexicaanse Puebla FC.

Toen besloot ik om hem te blijven volgen, hoe moeilijk dat soms ook was door het tijdsverschil. De laatste wedstrijd die ik van hem zag, rende hij weer als vanouds over het veld. Dat was prachtig om te zien. Zonde als je ziet wat er kan gebeuren met zo’n man. Er hoeven maar een paar kleine dingen tegen te zitten en hij geeft op. Gelukkig heeft hij nu het licht weer gezien en ik hoop dat hem nog een mooie carrière in het verschiet ligt.

Uiteindelijk toch wel grappig, dat het die ene Beasley van FIFA was.

Kwaliteitsbeoordeling:
Totaal 15 stemmen.
Je kunt stemmen als je een reactie hebt gegeven.
Dit document is door 3600+ bezoekers bekeken.

Gerelateerd

52 reacties (laatste reactie door jefteddy1994)

Even een bijvoeging, voor iets wat ik ben vergeten te vermelden. In oktober van dat jaar was het jaar 2011. Mijn welgemeende excuses.

Aaaaaah. Damarcus Beasley! Dit was ook de favoriete speler van een vriend van mij en eveneens via Fifa. Heb daardoor altijd wel een zwak voor deze jongen. Jammer dat het zo is gelopen maar het kon eigenlijk niet anders.

Een redelijke CE. Ik vind het niet heel bijzonder maar het is zeker niet slecht. Het heeft een goed onderwerp en ik heb geen typefouten kunnen vinden of andere grammaticale fouten. Behalve het jaartal 2011, maar omdat je dat hier meteen reageerde vergeef ik het je. Toch vier sterren waard!

8 september 2013 om 20:20

Wat grappig, waren wij vroeger toevallig bevriend .

Ik ben zolang met deze CE bezig geweest voor de gramaticale fouten, dat ik ook hoop dat ze er werkelijk niet instaan. Tsja, dat van 2011 was jammer maar dat zag ik nu pas.

Bedankt voor je reactie en je beoordeling!!

8 september 2013 om 20:32

Haha, nee, dat denk ik niet.

Overigens had ik ook de titel verandert. Vind het toch een slechte titel... Als je ervan had gemaakt 'die (ene) Amerikaan uit/van Fifa' of 'die (ene) spits uit Fifa' had het er toch al mooier uitgezien dan 'die ene van Fifa'.

8 september 2013 om 20:41

Ik wilde niet teveel verklappen, als ik het zo doe worden mensen nieuwsgierig naar het verhaal.

Het is inderdaad grappig hoe dingen zo kunnen lopen. Leuk geschreven en ben benieuwd naar volgende stukken!

8 september 2013 om 20:30

Dank je wel, als je wilt ik heb hiervoor ook al twee stukken geschreven, al weet ik niet of je die al hebt gelezen.

Bedankt voor je reactie en beoordeling!!

P.s. gelukkig haalde je niet hetzelfde grapje uit als ik met jou deed

8 september 2013 om 20:32

Had ik nog niet gelezen, maar ga ik nu doen!
Dat grapje krijg je nog wel een keer terug, wees daar maar niet te zeker van!

8 september 2013 om 20:43

Veel leesplezier

Kijk nu al uit naar jouw grap, des te meer reden voor mij om er weer een terug uit te halen

In die tijd was PSV wel in fifa hoor.

verder was het idd wel een goeie voetballer bij psv

8 september 2013 om 20:34

Dan heb ik ze over het hoofd gezien, dat kan ook maar volgensmij pas vanaf fifa 2005.

Bedankt voor je reactie!!

8 september 2013 om 20:44

Ja is ook al een tijdje terug he haha en graag gedaan

8 september 2013 om 22:25

Op de PC wel inderdaad, maar de playstation 1 waren van die flauwe spellen, dus daar zaten ze volgensmij niet bij.

Waar ik uit opmaak dat hij het licht heeft gezien is dat hij weer als vanouds over het veld renden, tsja het is moelijk te beschrijven je moet het zien. Na PSV ben ik hem blijven volgen, maar hij speelde zo weinig en als hij speelde was hij zo slecht, dat het lastig was om daar verder nog iets van te maken.

Met titels ben ik altijd bezig, maar dit was toch de lastigste van de 3.

Ja het persoonlijke gevoel staat er geschreven toen ik hem voor het eerst zag en bij zijn terugkeer op de herdgang, als ik dat bij ieder ding doe loopt het verhaal slecht, heb ik in mijn CE over Leandro gedaan en dat werkten niet.

Ik ben allang blij dat de grammatica tot nu toe redelijk tot goed is, dat is een probleem bij mij. Als mensen ook potentie zien komt het vast wel een keer goed.

De beoordeling vat ik niet negatief op, integendeel zelfs. Het is nog steeds voldoende, dat vind ik het belangrijkste.

Bedankt voor je reactie en je beoordeling.

Ik vind het een redelijke CE, maar ik word er niet warm of koud van. Slordig foutje is: "de halve finale van de Champions Leauge". Typfoutje in het woord League, maarja dat vind ik geen reden om je ster minder ofzo te vinden. Een beetje slordig is het uiteraard wel. Daarnaast zou ik persoonlijk een : doen tussen "ik dacht 'beasley, de Beasley van Fifa?’", maar ik weet niet precies hoe dat zit in de Nederlandse taal om eerlijk te zijn.

Dan de goede punten. Ik vind het wel een goede titel eigenlijk. Ik denk dat meer mensen hier zouden denken aan een vrij onbekende speler die in de huidige FIFA-versie zwaar beest is, zoals Emenike of Dédé. Uiteraard gaat het hier om een persoonlijke FIFA-held van een vroegere serie, maar de titel maakt je als je Fifa speelt wel benieuwd het artikel te lezen. Daarnaast vind ik dat je de carrière van Beasley goed beschrijft.

Ik vind het eigenlijk wel 4 sterren waard.

8 september 2013 om 20:38

Toch weer zo'n rot foutje, das dan weer jammer. Verder in het verhaal staat het wel beschreven, dus ja dit was een slordige fout.

Over titels denk ik altijd lang na, je moet mensen nieuwsgierig maken naar je verhaal dat doe ik op deze manier. Ook fijn dat ik zijn carriere goed heb beschreven, dat vond ik het belangrijkst.

Bedankt voor je reactie en je beoordeling!!

Redelijke CE. Je vertelt wel duidelijk en goed over Damascus Beasley.

Ik wil niet lullig zijn, maar ik heb wel één klein grammaticaal foutje gevonden:

'waarom ook niet?' dacht ik en ging spelen met die ploeg.'
Het hoort natuurlijk 'waarom ook niet?', dacht ik' te zijn.

4 sterren

8 september 2013 om 20:50

Jammer dat er dan toch weer eentje in staat, maar in mijn vorige stonden er meer. Dat het zo moest worden geschreven wist ik niet, en de persoon die ik het heb laten nalezen ook niet. Je bent ook niet lullig hoor.

Bedankt voor je reactie en je beoordeling!!

haha toen ik het las kreeg ik een serieuze vleug nostalgie. ik zie mezelf terug als kind gamen op mn playstation tot school begon.

mooi stuk.

4 sterren.

8 september 2013 om 20:56

Hahaha, dat had ik vroeger dus ook. Leuk dat ik niet de enige was.

Bedankt voor je reactie en je beoordeling!!

Leuke CE, Zie eigenlijk geen grammaticale fouten op wat hier boven na is genoemd. Ik heb overigens ook weer wat geleerd want ik dacht dat hij tegelijkertijd met Guus wegging naar City en eigenlijk zelfs verkocht was toen, haha!

Wat ik wel jammer vind is dat je op het laatst wat veel alinea's hebt. Ik denk dat je de twee stukjes Rangers en Hannover wellicht had kunnen samenvoegen. Daar is overigens ook alles mee gezegd. Ik heb genoten van je CE, evenals van je eerste twee. Op naar nummer vier zou ik zeggen!

4 sterren!

9 september 2013 om 16:45

Dat was het lastige, over de Rangers en Hannover. Ik had het eerst bij elkaar, toen niet, toen weer wel en uiteindelijk toch maar niet. Daar twijfelde ik best wel lang over.

Mooi dat je weer hebt genoten, betekend toch dat ik het goed doe .

Bedankt voor je reactie en je beoordeling!!

Heb je CE gelezen en los van dat het een leuk verhaal is heb ik me gestoord aan schoonheidsfoutjes. Weees alsjeblieft consequent in je taalgebruik: nu gebruik je constant de OTT en OVT (onvoltooid tegenwoordig en verleden tijd) door elkaar. In mijn ogen is dat een van de meest storende fouten die je in je stukjes kan maken. Ook moet je oppassen met het gebruik van passieve zinsconstructies. Ook zitten er wat andere taalfoutjes in zoals deze: "ook zijn start in de Eredivisie was goed, maar dat deed het hele team". Je schuift in deze zin op een hele onnatuurlijke manier met onderwerp en persoonsvorm. Je kan deze zin op twee manieren corrigeren:
1) Onderwerptechnisch: Ook in de Eredivisie startte hij goed, maar dat deed het hele team
2) Persoonsvormtechnisch: Ook zijn start in de Eredivisie was goed, maar dat gold voor het hele team/maar dat was de start van het hele team.

Je schrijfstijl is an sich fijn. Je schrijft heel open en toegankelijk, maar zolang je taaltechnisch dergelijke slordigheden maakt kan ik je niet meer dan drie sterren geven. Ik wil je wel nog een compliment maken over de inhoud: ik vond het een heerlijke anekdote

9 september 2013 om 16:47

Die stomme Nederlandse taal ook, zitten altijd wel weer fouten in . Nee klopt je hebt gelijk. Toch fijn dat de inhoud goed was.

Bedankt voor je reactie en je beoordeling!!

9 september 2013 om 18:47

Desondanks krijg je prima beoordelingen, ik stoor me er wellicht iets meer in. Maar zonder dat is het wel een erg leuk verhaal, ben benieuwd naar je volgende CE.

9 september 2013 om 19:01

Zoals ik ook eerder vermelde, heb ik al twee andere Ce's geschreven, daar kun je het verschil wel aflezen met de eerste en met deze. Ben al lang blij dat mijn beoordelingen voeldoenden zijn, en je stoort jezelf er niet teveel aan ieder zijn mening. De volgende volgt in de komende weken, eerst school maar effetjes zien te overleven

9 september 2013 om 16:48

Dat is dan weer jammer, van Ballotelli is meer terecht gekomen dan van Beasley. Sarscastisch bedoeld, en bovendien ik vat het niet rasistich op je doet het heel netjes.

Bedankt voor je reactie!!

Grappig verhaal leuk geschreven :-) Zat te twijfelen tussen 4 of 5 sterren maar omdat het over PSV gaat heb je me over de streep getrokken
P.s. Omdat PSV niet bij Fifa zat had ik PES gekocht op de playstation XD

9 september 2013 om 19:42

Was dat toen ook al op de playstation 1? Dat is dan ook al oud. Mooi dat je jezelf over de streep hebt getrokken, daar word ik blij van

Bedankt voor je reactie en je beoordeling!!

10 september 2013 om 21:15

Graag gedaan!
P.s. indd zijn die voetbalgames stokoud ze beginnen nu wel al stof te verzamelen XD

Haha, dit haalt weer leuke herinneringen naar boven! Toen ik Fifa destijds speelde, zijn er ik weet niet hoeveel controllers gesneuveld

Maar wat betreft je verhaal over Beasley, geweldig! Dit soort spelers zouden compleet vergeten worden zonder deze persoonlijke verhalen. Zo haalde ik ook enige tijd geleden weer geweldige gedachten naar boven van Luís Figo.

Good job! 5/5

10 september 2013 om 06:59

Ik weet zeker dat er bij mij meer zijn gesneuveld .
Inderdaad zouden dit soort spelers vergeten worden, maar gelukkig had ik dit verhaaltje nog.
Mooi dat je het geweldig vind, Luis Figo is ook een geweldenaar die niet vergeten kan/mag worden.

Volgensmij is er iets niet goed gegaan bij je beoordeling, staan namelijk geen sterren onder je naam

Toch bedankt voor je reactie en beoordeling!!

Edi: Nu wel, harstikke bedankt!!

Leuk stukje en echt toevallig dat het zo allemaal gelopen is! Wie weet het lot haha? Vond beasley altijd wel een leuke speler maar al te licht voor de topwedstrijden dus laat staan voor een topclub. Wel een leuk stukje las makkelijk weg geef je 5 sterren!

10 september 2013 om 07:01

Voor de absolute top was hij inderdaad wat te licht,maar hij heeft het ook aan zijn eigen mentaliteit te danken in zijn periode bij City en de Rangers.

Zo zie je maar, oefening baart kunst.

Bedankt voor je reactie en je beoordeling!!

Erg mooi stuk, heb genoten tijdens het lezen.

Wat het stuk voor mij nog mooier maakte, was dat ik mezelf er ook een beetje in kon vinden, ik ben namelijk via Fifa 07 fan geworden van Drogba en volg hem nog tot vandaag de dag.

5 Sterren!

10 september 2013 om 13:54

Haha, herrineringen komen tot leven. Dat was ook een klein beetje de filosofie van dit verhaal.

Bedankt voor je reactie en beoordeling!!

Als eerste wil zeggen dat je weer een prima stuk hebt geschreven uit eigen ervaring. Bij je eerste CE had ik echt moeite om door te blijven lezen, maar van dit stuk kan ik echt genieten. Compliment!
Je schrijfstijl is enorm verbetert en dat is goed om te zien.

Echter ben ik ook wat dingen tegen gekomen die je beter achterwege had kunnen laten.

''maar ook daar ging het niet goed. Hij kreeg weinig kansen en raakte makkelijk geblesseerd. Zijn zelfvertrouwen ging nog verder naar beneden en hij besloot er met de pet naar te gooien. Regelmatig was hij toen te vinden in het nachtleven van Glasgow. Na drie slechte seizoenen vertrok hij bij de Rangers, transfervrij en zonder ploeg.

In oktober van dat jaar werd hij opgepikt door Hannover 96, maar daar is ook alles mee gezegd. Een zware blessure gooide roet in het eten en in de zomer vertrok hij transfervrij en ging aan de slag bij het Mexicaanse Puebla Fc.''

Deze twee alinea's zijn wat mij betreft overbodig. Je kan dit het beste samenvatten in 1 of 2 zinnen. Het is niet interessant voor de lezer om dit te weten, tenzij je een fan bent van Beasley.

Verder ben ik ook wat spellingfouten tegengekomen.
´´waarom ook niet?' dacht ik en ging spelen met die ploeg.´´ Hier zet je namelijk een vraagteken neer die een zin afsluit. Dat betekent dat je weer moet beginnen met een hoofdletter. Maar dat zijn kleine foutjes.

Tot slot viel het me op dat je wel erg vaak 'alhoewel' gebruikte. Is natuurlijk niet erg, maar hoe meer variatie, des te beter de tekst.

Verder gewoon een goede CE. 4 sterren!

10 september 2013 om 13:58

Met die twee alinea's zat ik zo enorm lang mee te pitsen, dat ik er niet meer helemaal uit kwam.

Klopt van die zin, moest met een hoofdletter beginnen, maar dat was ik eventjes vergeten.

Gebruik ik serieus zo vaak alhoewel, dan kan ik beter een ander woord voor vinden.

Hij is inderdaad veel beter dan mijn eerste CE, fijn dat je dat ook ziet.

Bedankt dat je gehoor gaf aan mijn verzoek, ook bedankt voor de mooie beoordeling!!

Je word beter en beter vind ik persoonlijk, ik ga je er 4 sterren voor geven, waarom maar 4? Omdat ik weet dat je nog beter kan, nog veel beter zelfs. Vandaar hou ik die 5 sterren voor je volgende stuk, ook heb ik één kleine tip voor je. Nalezen, nalezen en nog eens tien maal nalezen, voorkomt kleine foutjes.

Maar voor de rest een leuk onderwerp, nieuwsgierige titel ook, en zoals ik al zei word je beter en beter. Vorige keer had ik je er vijf gegeven, omdat het over clubliefde en het oneervol omgaan met een clubspeler ging, dit is iets wat mij sowieso raakt, vandaar.

Wacht al op je volgende

Ciao !

Edit: Heb je er per ongeluk vijf gegeven, nou ja, zoveel kan dat geen kwaad doen lijkt me

10 september 2013 om 19:43

Daar ben ik niet rouwig om hoor

Nalezen heb ik gedaan, maar zoals je weet ging er iets niet helemaal goed. Maar dat is natuurlijk geen excuus, maar nu waren het tenminste geen storende foutjes. Maar ook als een mijn volgende stuk bedroevend slecht krijg ik 5 sterren van je.

Mijn vorige CE had ik in een keer geschreven, omdat ik daar heel duidelijk een mening over had en ook best boos was op de manier van hoe het ging.

Titels vind ik het leukste wat er is, je kan iemand er mee misleiden, om je stuk te laten lezen.

Ik weet al een onderwerp voor de volgende, alleen het is moeilijk om daar een goed lopend verhaal schrijven.

Misschien kan ik wel veel beter, maar ik wilde nu vooral een CE die grammaticaal redelijk tot goed was dat vond ik het belangrijkst om de mensen te laten zien.

Ik oordeel ook niet over grammatica in een CE, dat is niet aan mij.

Bedankt voor je reactie en je beoordeling en ik kijk ook uit naar jouw volgende Ce!!

10 september 2013 om 19:57

Dat is waar, met de inzending en dergelijke, had ik rekening met kunnen houden.

Nee, ik ben er gewoon zeker van dat hij nog beter gaat zijn, vandaar

Je kan zeker nog beter, en dat is geen verwijt ofzo hoor! Integendeel, dat is een compliment waarmee ik wil zeggen dat je potentie hebt.

Qua grammatica steekt het ook goed in elkaar hoor, al ben ik zelf niet zo bezig met wat Nederlands correct is of niet, ik ben zelf grammaticaal gezien ook niet fantastisch, ik hecht meer waarde aan inhoud, gedrevenheid van de schrijver, en emotie in een stuk

Geen probleem !

10 september 2013 om 20:01

Ach ja maakt ook allemaal niet uit, je beoordeling staat toch vast.

Vind het fijn dat er potentie wordt gezien, de eerste keer zeiden mensen dat ik een van de slechste Clubexperts was, maar zo zie je maar als je blijft vechten kom je ergens.

10 september 2013 om 20:12

Zeker waar! Mensen kraken nu eenmaal graag af ipv een persoon verder te helpen, je schrijft nu gewoon goed en het zal zeker nog beter worden

11 september 2013 om 10:07

Ik trok me daar ook niet veel van aan, pikte alleen de kritieken eruit die me ook konden helpen.

Goedemorgen vriend!

Zoals de beoordelingen ook laten zien, worden je Ce's steeds beter en zeker met minder grammaticale fouten.
Ik ben niet zo'n zeikert die gaat zitten zoeken om iemand dan te kunnen pakken op een schrijffout of iets dergelijks. Voor mij is het belangrijk dat ik het makkelijk kan doorlezen, zonder dat ik hierbij wordt gehinderd door een fout.

En hier heb ik er helaas wel 1 van gezien waardoor ik dacht: "wilden hij en zijn vader nou allebei een handtekening? " waardoor ik even een tikkie terug moest lezen.

Het gaat om de zin: 'alhoewel ik er maar eentje wilden hebben' – wilden is meervoud, het moet zijn wilde.

Verder, zoals gezegd, worden je Ce's beduidend beter en vind het ook leuk om over een man te lezen die enigszins, voor een leek, in de vergetelheid is geraakt.

Prima CE maat en de eindscore zie je hieronder!

Tot de volgende!

11 september 2013 om 10:06

Ha die Isco,

Ja de grammatica word inderdaad steeds beter, dat was vooral mijn bedoeling om te op te letten bij dit verhaal.

Mijn vader wilde geen handtekening van Beasley, mijn vader wilde naar huis. Maar dat ging natuurlijk niet omdat ik op Beasley wilde wachten. Heb die dag een stuk of 7 handtekeningen bemachtigd, maar het ging mij er maar om een. Ach ja, zo'n klein foutje kan gebeuren, het heeft een enigzins lachwekkende invloed op mij nu ik er achter ben.

Ja ik schrijf graag over vergeten spelers, maar ook over andere dingen. Heb al een idee voor de volgende, alleen dat is een best wel lastig verhaal dus daar ben ik misschien nog wel effetjes mee bezig, maar dat maakt niet uit. Oefening baart kunst.

Bedankt voor je reactie en je beoordeling mijn vriend!!

11 september 2013 om 10:11

Nee, het is voor mij ook geen grote fout om daar nou puntenaftrek voor te geven.

Iedere lezer hier heeft andere wensen bij een CE en die van mij is vooral dat ik geboeid en makkelijk kan lezen.
Wanneer er te veel fouten in zitten, leest het niet lekker voor mij en dat is me bij deze bijna niet opgevallen.
Als je wil gaan muggenziften, kan je ongetwijfeld in elke CE wel een kleine fout vinden maar we zitten hier niet op school.

Jouw bedoeling is mijns inziens toch ook gewoon om de lezer te vermaken en het is belangrijk dat dát vooral naar voren komt.
Uiteraard hoort een goed geschreven stuk daarbij maar zoals gezegd, het gaat steeds beter man!

Ben benieuwd naar je volgende, al denk ik dat deze ongetwijfeld met PSV te maken heeft

11 september 2013 om 10:16

Uiteraard heeft hij met PSV te maken, maar welke speler verklap ik niet . Je moet van mij geen Ce's verwachten om het beleid af te kraken, op het verhaal over Bouma na dan.

Nu ik erover nadenk, kom bij jou toch altijd wel weer in gesprek over mijn vader.

Goed stuk, over een van mijn favoriete spelers.

Leuk stukje om te lezen. Ik ben met Fifa 13 een fan geworden van Nicklas Bärkroth. Deze jongen heeft een rating van 68 en krijgt uiteindelijk een rating van in de 90. Koop je voor €500.000,- uit de Zweedse competitie. Op het moment van kopen heeft hij zijn snelheid al in de 90.

Zo zijn er meer: Simone Verdi (lv), Derick Tshimanga (lb), Benito Raman (rv)

Eh, ik kan niet persoonlijk reageren dus doe het effetjes zo

@kramer145
Ik hoop dat ik je nog wat heb kunnen informeren

@jv1985
Ken die jongen niet, maar indd heb je wel vaker van dat soort spelers die niemand kent.

Bedankt voor jullie reactie!!

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

Actiefste Clubexperts

Naam Aantal Gemiddelde rating

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax8687
2.PSV8372
3.Feyenoord6534
4.AZ5821
5.Vitesse5319
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
L. de JongAanvaller3428
D. MalenAanvaller3110
H. LozanoAanvaller3017
C. GakpoAanvaller161
M. RomeroAanvaller10
J. ZoetDoelman340
A. BehichVerdediger40
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

In de wandelgangen

Zondag 26 mei
Thomas Partey heeft een transferclausule van vijftig miljoen euro in zijn contract staan bij Atlético Madrid. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren