'FC Twente brengt officieel bod uit op attractie van PEC Zwolle'

Zaterdag, 31 augustus 2013 om

FC Twente heeft zaterdag een officieel bod uitgebracht op Youness Mokhtar, meldt RTV Oost. De club wordt al langer met de buitenspeler van PEC Zwolle in verband gebracht en bij een vertrek van Joshua John zou trainer Michel Jansen per se een vervanger willen halen. Klaarblijkelijk hebben de Tukkers er vertrouwen in dat John vertrekt, want men heeft nu dus een formele poging gedaan om Mokhtar in te lijven.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Denk jij dat Youness Mokhtar zou slagen bij FC Twente?


Gerelateerd

49 reacties (laatste reactie door fc038)

Zou wel jammer zijn voor pec zwolle op het laatst nog mohktar kwijt. Maar snap zijn keuze wel.

ligt geheel aan de uiteindelijke prijs maar lijkt mij ook geen slechte optie voor ajax

Hopelijk blijft Mokhtar minstens tot de kerst nog bij Pec. Leuke speler echt belangrijk voor de huidige equipe.

Bij PSV werd hij altijd als groot talent talent gezien en als hij vanaf zijn 18de langzaamaan in de eerste van PSV werd gebracht, had PSV echt van deze jongen kunnen genieten. Helaas is dat niet gebeurd en dan zie je dat hij makkelijk mee kan in de Eredivisie en hij kan en zal zeker hogerop spelen binnen enkele jaren.

PSV kan hem toch ook terughalen voor 1 miljoen?

31 augustus 2013 om 19:08

Nee, die clausule is er niet.
PSV krijgt 450.000 zodra hij verkocht wordt.

31 augustus 2013 om 19:12

Uhm... Nee. Die clausule bestaat niet en is zijn eigen leven gaan leiden.

Ik hoop wel dat deze transfer niet doorgaat puur omdat het een last-minute transfer is. Het geeft PEC geen mogelijkheid om goed te schakelen voor een vervanger die ingeburgerd is. Tevens gaat mokhtar naar een nieuw team terwijl er al 4 wedstrijden zijn gespeeld. Onwenselijke situatie. Heb echt geen problemen met het feit dat PEC mokhtar niet kan houden maar dit is echt @&€%€*.

31 augustus 2013 om 19:20

Zodra PEC hem doorverkoopt strijkt PSV toch nog wel een leuk bedragje op, of heb ik dat mis?

31 augustus 2013 om 20:00

Er is wel degelijk een doorverkooppercentage, vraag maar aan PSV-allesweter Thijs Slegers.

1 september 2013 om 18:56

Ik zeg toch niet dat er geen doorverkooppercentage is?!

Zag Joshua John laatst nog kermis Alkmaar ;-). On: Goede speler voor Twente beethje zelfde typebals Chadli.

Daar was het wachten op... ik roep al ruim een jaar dat deze speler makkelijk mee zou kunnen bij de Nederlandse top 3. Als niemand hem oppikt dan doet Twente het wel. Had zonder enige moeite mee gekund bij zowel ajax, Feyenoord als psv en is echt niet minder dan Schaken, Bojan of Jozefzoon, in tegendeel zelfs!

31 augustus 2013 om 19:18

Absoluut mee eens, als ik Pec was zou ik zo op korte termijn ook gewoon de hoofdsprijs vragen. Doet twente tenslotte zelf ook al tijd, ik zat te denken tussen 3-5 miljoen

31 augustus 2013 om 22:23

"bojan heeft nog geen moer laten zien"

1 september 2013 om 07:49

Jij roept ook al ruim een jaar dat PEC niets in de ere divisie te zoeken heeft!

Ik hoop dat Mokhtar nog een jaartje blijft in Zwolle, toch een belangrijke speler.
Volgend jaar laten vertrekken, levert Zwolle nog een leuk bedragje op, en dan kan hij de stap hogerop maken die hij dik verdient.

Ajax, haal hem a.u.b.
Uiteraard, hij wordt gruwelijk gehyped maar dat is ook niet voor niets, 22 jaar, bij Pec een absolute smaakmaker, tja, zo'n bijzonder dure gok lijkt het me nu ook weer niet en daarbij kunnen we wel zo'n speler gebruiken lijkt me?
Als hij uiteindelijk naar Twente gaat, wordt hij daar een sensatie en kan Twente hem binnen een aantal jaar weer verkopen voor veel geld denk ik.

31 augustus 2013 om 19:42

Mokhtar zou al gauw tussen de 3-5 miljoen moeten kosten ik betwijfel of Overmars dit zou durfen, die haalt liever voor 300k een matig talentje uit Zweden/denemarken zal vooral zijn om z'n eigen reputatie te beschermen.

Goede en leuke speler om naar te kijken...gaat Twente plezier aan beleven.

Hmm, gemengde gevoelens hierbij. Mokhtar is een geweldig talent, dat zeker mee kan bij de top in Nederland, alleen zou ik het geweldig vinden als hij bij PEC Zwolle blijft. Maarja, hij verdient ook een stap hoger.

Een stap hoger? Nog hoger dan de koploper?

Ik ben benieuwd of ze rond komen. Zwolle zal toch al snel zo'n 3-5 miljoen willen en dan moet Twente last minute nog een externe financier zoeken. Of het moet zijn dat dat al geregeld is. Als Zwolle PSV 450.000 moet betalen bij verkoop, zullen ze hem denk ik niet voor niks laten gaan.

31 augustus 2013 om 19:39

Het zou gaan om een bedrag rond 1,8 miljoen plus doorverkooppercentage!

31 augustus 2013 om 19:51

Aha, dat is niet teveel zeg. Maar dan heeft twente bij elkaar toch weer aardig wat uitgegeven in een jaar dat Munsterman zei dat er niets mogelijk was en dat de eigen jeugd het moest gaan doen.

1 september 2013 om 11:06

Nou ik kan er alweer op terug komen... Wat niemand wist is dat Mokhtar een afkoopclausule in zijn contract had staan. dus het zal beduidend minder zijn.

hij moet dit seizoen zowiezo bij PEC blijven en daarna naar een betere club als twente gaan.

zwolle moet gewoon een mega hoog bedrag vragen. dat twente gewoon schrikt en afhaakt

Mokhtar erbij, tadic blijven, corona komt straks.......best een sterk elftal heb je dan.

Is Jesper Drost niet een veel betere optie of ben ik nou gek?

31 augustus 2013 om 19:47

Nee, die heeft nog niets bewezen.

Zal een goede back up zij. Met corona en tadic hebben we natuurlojk al 2 geweldige vleugelaanvallers. Corona zal in het begin zich nog veel moeten aanpassen en dan is mokthar natuurlijk geweldig om achter de hand te hebben. Maar hoe komt twente nu aan dit geld? Vertrekt tadic dan toch?

31 augustus 2013 om 20:00

@deveste, misschien gaat het gewoon weer via een externe financier.

Voetbal is soms ook zo lelijk. Zeker met die lange transferwindow.

ik hoop dat hij blijft
maar zijn ze hiermee niet ook een beetje aan het inspelen op het vertrek van Tadic?

Ik snap niet dat Ajax ook geen poging gaat wagen, dan kan Fischer op de plek van Eriksen.

Mokhtar is Chadli, maar dan lager bij de grond. Alle acties lijken op die van Nacer. Meesterlijke speler.

Zakaria wordt genegeerd, nou dan maar Mokhtar ipv Duarte!
Slimme zet van Twente mochten ze deze jongen binnen halen.

Denk dat Zwolle hem niet meer laat gaan, Transferperiode is bijna voorbij en moeilijk om weer een vervanger te zoeken. Heeft nog een contract voor 2 jaar dus het bedrag dan Twente nu bied krijgen ze sowieso aan het eind van het seizoen ook nog en misschien nog wel meer als die zo blijft spelen

Twente of Ajax moeten diep in de buidel tasten. Nu op het sluiten van de markt vliegt de prijs omhoog. Ik schat minstens 4-5 miljoen en het zelfde geldt voor Duarte die nu 3-4 mijoen zal moeten kosten.
Afwachten maar wie er met de buit vandoor gaat. De penningmeesters van PEC Zwolle en Heracles wrijven zich al in de handen.

laten ze de rambam krijgen daar in Enschede,ik had mokhtar nooit meer laten ze maar in de winterstop terugkomen,ze hebben die mexicaan toch al binnen,ik denk dat die munsterman een beetje bang word voor pec,het draait als een tierelier in zwolle en twente draait een beetje stroefjes,maar waar moet mokhtar spelen dan ik denk dat hij op de bank beland,ik hoop dat mokhtar dat ook inziet en dat hij in iedergeval tot de winterstop bij pec blijft

1 september 2013 om 00:04

Laten we realistisch blijven, Twente is natuurlijk veel beter dan Zwolle. Vergelijk ook gewoon even de programma's van beide teams met elkaar tot nu toe. Daarnaast draait het in Enschede helemaal niet zo stroefjes. Het spel is goed en bij vlagen zelfs erg goed, de resultaten valen hier en daar nog wat tegen maar daar moet je in het begin van de competitie een beetje doorheen kijken.

Brugge lijkt me niet serieus die zijn met een Poolse winger bezig.

Promovendus Zwolle is geen promovendus meer Voetbalzone.

31 augustus 2013 om 21:49

Een zak geld is niet verkeerd voor Zwolle. Vervanger Fernández staat klaar voor Mokthar s plekkie.
Nog 8 wedstrijden winnen en Pec is veilig. Dat is de doelstelling en lukt ook echt wel zonder Mokthar.
Volgens mij kan je dan met de centen weer verder bouwen aan een goed elftal en volgens seizoen als doelstelling linker rijtje stellen.

ben ik niet met je eens sassendonk,zwolle hoeft niet te verkopen,wat moet je dan met zoon zak geld,ik wil dit seizoen wel eens zien waar zwolle toe in staat is en dan met mokhtar,als het contract nu afliep van mokhtar kon ik me er iets bij voorstellen maar dat is het geval niet.

Ik heb liever dat john blijft. Ik vind het een erg onderschatte voetballer bij twente die in principe niks onderdoet voor promes. Voor een leuk prijsje mag mohktar komen maar gezien zijn vorm en het tijdstip denk ik dat niet, dus laat maar mooi in zwolle

maakt niet uit wie er komt bij twente zelfs een hondedrol is beter dan castiognes, ongelofelijk dat die gast meer verdiend in 1 week dan ik in drie jaar, Ik ben er klaar mee om vier euro voor een glas bier neer te tellen in de veste.

Zo zou ik dan gaan spelen en Tadic gaan omturnen tot spits want dan heb je echt een goede aanval gewoon en castangiois prut

Marsman
Rosales
Bengtsson
Bjelland
Koppers
Ebicilio
Promes
Gutieurez
Corona
Tadic
Mokhtar

Dat hele voetbal is wat bedragen betreft na de kloten, ik liet vanmorgen om 9 uur de honden even uit en ging even langs bij de voetbalclub bij mij op de hoek, Daar zag ik ATC-65 F2 tegen Svzw F1 voetballen. Daar liep een knaap van vijf jaar te voetballen, de andere spelers waren zes en zeven jaar oud, zo goed als die jongen voetbalde heb ik vanavond niemand zien doen, eigenlijk heb ik nog nooit iemand zo zien voetballen als dat ventje, zoiets kan je niet op papier zetten dat moet je zien.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

FC Twente

Stand
Actuele wedstrijden

46 fans
Aanvaller, 27 jaar

In de wandelgangen

Zondag 18 november
Tottenham Hotspur gaat een bod van veertig miljoen euro uitbrengen op Nicolò Barella. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren