Arbiter spaarde Velthuizen: 'Daar zal ik in Zeist wel wat van te horen krijgen'

Maandag, 12 augustus 2013 om 00:00Bart Kruyt

De tweede speelronde in de Eredivisie werd een erg teleurstellende speelronde voor Vitesse. De ploeg van Peter Bosz ging met 4-2 onderuit bij RKC Waalwijk en Piet Velthuizen zei na afloop dat dit waarschijnlijk de slechtste wedstrijd was van zijn periode bij Vitesse. De keeper was dan ook behoorlijk gefrustreerd en maakte kort na rust een trappende beweging naar Peter Jungschläger.

Volgens diverse spelers van RKC Waalwijk had scheidsrechter Reinold Wiedemeijer het incident gezien, maar besloot de arbiter om Velthuizen te sparen en geen rode kaart te trekken. "Daar zal ik in Zeist wel wat van te horen krijgen", zou de scheidsrechter meteen na het voorval in het veld hebben gezegd tegen spelers van RKC. Dat meldt het Brabants Dagblad.

Het is niet de eerste keer dat Wiedemeijer in een thuiswedstrijd van RKC een speler van de tegenstander spaart: vorig jaar verzuimde de arbiter om Mark van Bommel van PSV een tweede gele kaart te geven, na een forse overtreding op Rodney Sneijder. RKC won dat duel overigens ook, met 3-2.


Poll

Piet Velthuizen had een rode kaart moeten krijgen


Gerelateerd

Meer sportnieuws

85 reacties (laatste reactie door tijmen88)

Velthuizen had inderdaad een rode kaart moeten krijgen. Misschien had hij dan ook niet zo'n grote waffel gehad na de wedstrijd. Vitesse speelde weliswaar niet best, maar wat heb je nou weer aan een keeper die niet duikt bij vrije trappen. Balgevoel heeft hij wel, weet precies waar de bal is. Kijkt hem immers altijd na als hij in het hoekje vliegt.

12 augustus 2013 om 00:05

voordeel is dat men nu Velthuizen wel kunnen straffen achteraf!

Hopelijk krijgt hij 3/4 wedstrijden aan zijn broek voor natrappen!

Bah!!!

12 augustus 2013 om 00:08

Als ik me niet vergis is dat juist niet mogelijk. Hier in de tekst staat ook dat volgens RKC spelers Wiedemeijer het had gezien, maar er niets mee deed. Als hij dat ook achteraf verklaard dan wordt het nietig verklaard. De scheids heeft het dan gezien, maar vond het geen rode kaart. Dan doet de tuchtcommissie ook niks. Dat is alleen wel als hij zelf verklaart het gezien te hebben. Verklaart hij dat hij niets heeft gezien dan komt de tuchtcommissie in actie en krijgt hij vast 4 wedstrijden 3 voorwaardelijk o.i.d.

12 augustus 2013 om 00:09

Als de scheidsrechter dit incident heeft waargenomen dan kan hij achteraf niet meer geschorst worden. Hij heeft het namelijk op dat moment beoordeeld als geen rode kaart

12 augustus 2013 om 04:03

Slappe scheidsen in de eredivisie , er worden veel penalty's onterecht gegeven kijk maar naar gisteren in alle vier de wedstrijden werden penalty's gegeven en onnodige rode kaarten zoals bij Ricardo van Rhijn. En dan durven ze voor natrappen geen rode kaart te geven?? Slechte scheidsen in nederland joh ik erger me er echt aan

12 augustus 2013 om 07:11

Penalty en rode kaart was terecht bij az-ajax(vrhijn).
Vasthouden shirtje en doorgebroken speler,is pingel en rood.
Het probleem is dat men dit vaak niet bestraft,dus als ze het wel doen valt het op.
Maar vond bijv de rode kaarten van feyenoord wel zwaar bestraft.
Eerste gele kaart van de vrij,was gewoon een goede tackle waarin de bal werd gespeeld. 2e kaart was wel terecht.

12 augustus 2013 om 07:15

@ Senne,

De Kaart en strafschop bij van Rhijn was gewoon terrecht hoor, hij trekt hem toch duidelijk aan het shirtje. dit gebeurd wel twintig keer in een wedstrijd alleen van Rhijn had nu de pech dat de scheids er precies achter liep en goed kon zien.

12 augustus 2013 om 07:22

@ Cocqie,

Als dat zo is komt pietje goed weg, zelf denk ik ongeacht of de scheids het heeft gezien dat de openbare aanklager er toch iets mee moet doen

Natrappen blijft gewoon vies ongeacht of het raak of niet raak was
De intentie zegt al genoeg dan

12 augustus 2013 om 08:04

Natuurlijk was er contact en dus is die pingel terecht. Kijk echter eens hoe Viergever valt, je wordt even aangeraakt en valt als een stervende zwaan met twee armen wijds gespreid in de lucht. Probeer dit 100 keer zelf, zal je niet lukken. Misselijkmakende naaierij. Probleem is dat men niet met dezelfde maat fluit, Volgende week een topper zonder drie spelers terwijl Vitesse gewoon weer over Velthuizen kan beschikken.

12 augustus 2013 om 08:43

is het niet zo van dat als de scheidsrechter het niet bestraft heeft kan de tuchtcommissie alsnog bestraffen ook al heeft de schreidsrechter het wel gezien??

12 augustus 2013 om 09:04

De rode kaart was niet terecht, Viergever kon nooit meer bij die bal, Cillessen had hem al, Viergever gaat dan slim liggen.. dat is gewoon geen rood.
Hij trok eerder aan zijn shirt, toen liep hij nog een paar meter verder, ziet: o nee, de keeper heeft de bal *val*..

12 augustus 2013 om 10:12

Ja dat zijn de regeltjes volgen. Dit natrappen stelde ook geen ruk voor maar had volgens de regeltjes natuurlijk ook rood moeten zijn.

12 augustus 2013 om 11:02

@world. Als dat zo is, ben je wel heel dom bezig met al geel op zak en dus een 2e geel voor een schwalbe. Lijkt mij dat er dus wel degelijk wat aan de hand was, anders ga je niet met al geel op zak, op zoek naar een penalty.

12 augustus 2013 om 11:14

dat kan niet omdat de scheidsrechter het beoordeeld heeft en het niet nodig vond om rood te geven had hij het niet gezien kon veldhuizen geschorst worden

12 augustus 2013 om 11:28

Doe er wat aan zou ik zeggen en pak een fluit? Iedereen maakt fouten dus ook scheidsrechters. Zolang er geen videoref komt zal er nooit consequent gefloten worden.

Misselijk mannetje die piet. Zonde want dat heeft hij totaal niet nodig. Was zuiver rood!

12 augustus 2013 om 00:34

Beetje tegenstrijdig wat je zegt. Eerst misselijk mannetje daarna heeft hij niet nodig waarmee je aangeeft dat het een toffe peer is.. Natuurlijk het was rood daar niet van.

12 augustus 2013 om 07:22

Nee ik bedoel dat hij het niet nodig heeft omdat hij als keeper genoeg kwaliteiten heeft om er bovenuit te steken!

Hij heeft met iedereen medelijden die in waalwijk van rkc verliest.

Zoiets moet gewoon bestraft worden. Jammer dat er nu niks meer mee gedaan kan worden.

12 augustus 2013 om 00:08

Jawel, op basis van de beelden kan hij alsnog gestraft worden. Ook meerdere wedstrijden, ligt aan de zwaarte van de overtreding.
Ik hoop dat hij minstens 3 wedstrijden krijgt.

12 augustus 2013 om 00:19

Ben je nou serieus zo dom, kan je niet begrijpend lezen of ken je de regels niet? Jij mag het zeggen. Er wordt namelijk duidelijk aangegeven dat Wiedemeijer het geconstateerd heeft, maar hem spaarde. Dit wil dus zeggen dat achteraf schorsen onmogelijk is.

12 augustus 2013 om 00:19

Nee, kan niet want de scheidsrechter heeft het dus waargenomen en niet bestraft om een of andere reden. Je kan alleen bestraft worden op basis van tv-beelden als de scheidsrechter het incident compleet gemist heeft.

12 augustus 2013 om 00:24

Het staat helemaal niet vast dat Wiedemeijer het geconstateerd heeft. De enige bron die dat aangeeft is "de spelers van Rkc". Vult hij zelf in dat hij het niet heeft geconstateerd dan volgt er alsnog een schorsing.

12 augustus 2013 om 00:31

"daar zal ik in Zeist wel wat van te horen krijgen", zou de scheidsrechter meteen na het voorval in het veld hebben gezegd tegen spelers van Rkc.

12 augustus 2013 om 00:47

het staat wel vast. de scheidsrechter keek op het moment van de overtreding richting die kant, de grensrechter stond op een marge van 5 meter er vandaan. daarnaast zijn de beelden weg gelaten uit de samenvattingen. uit het verleden blijkt dat als er geen beelden van in de samenvatting staan. dat het incident een beetje in een doofpot worden gestopt.

12 augustus 2013 om 04:05

JimePSV ga slim doen

12 augustus 2013 om 07:50

jonge jonge. Doen alsof je er verstand van heb. Maar je slaat de plank volledig mis.

Als Wiedemeijer het gezien heeft ( dus zelf heeft beoordeeld ), dan kunnen ze in Zeist niks meer doen.

12 augustus 2013 om 08:08

@smk88. Doe jij eens even normaal en lees de tekst zelf eens goed. Wiedemeijer zou dat in het veld gezegd hebben in aanwezigheid van een aantal spelers. Dat is dus helemaal nog geen officiele mededeling en berust grotendeels op speculatie. Als hij straks officieel naar de Knvb moet rapporteren en zegt dat hij het niet heeft waargenomen, dan kan er nog van alles gebeuren.

Bovendien weet je helemaal niet hoe het in het veld gegaan is. Misschien heeft een speler hem geattendeerd op de actie van Velthuizen, en heeft hij vervolgens gezegd 'als dat zo is, dan zal ik daar vanuit Zeist nog wel iets over horen'.

Je trekt veel te snelle conclusies en om dan direct andere mensen dom te gaan noemen is wel erg treurig als je klaarblijkelijk zelf de tekst niet eens goed kunt lezen.

Smerige actie van hem, tegenstander wel hem optrekken (vind ik sportief), en dan trapt ie hem na?! Dan is er toch ook een steekje bij je los! Hopelijk worden dat minstens 3 wedstrijden schorsing.

12 augustus 2013 om 00:10

3? Hopelijk 5 dit hoort niet op t voetbalveld te gebeuren

12 augustus 2013 om 01:28

Je leest toch dat de schijts het gezien heeft. Dan kan er nooit meer achteraf geschorst worden. Dus hoe kan hij dan ooit 3 wedstrijden krijgen

enige voordeel is dat hij het tenminste toegeeft!
Maar die Velthuizen is ook zo domme kerel... Sta je al met 2-1 achter op dat moment?( weetniet zeker) ga je ook nog bijna een rode kaart pakken, man minder en kwalitstief een stuk mindere keeper op goal

12 augustus 2013 om 00:10

Ze stonden 2-1 voor ja. Maar hij geeft het zelf niet toe, hier staat dat RKC spelers hem dit hoorden zeggen, dus hoeft nog helemaal niet waar te zijn.

Sjonge jonge wat worden toch een lulletjes competitie. Trappende beweging. Het was alleen maar een soort 'nou opzouten' iets. Dat was toch geen trap. Kijk al die moraalridders hier weer reageren. Alsof die iemand doormidden heeft geschopt. Gebeurde helemaal niks.

12 augustus 2013 om 00:16

Inderdaad, je haalt me de woorden uit de mond. Al zullen die wijven in Zeist natuurlijk weer anders oordelen.

12 augustus 2013 om 00:18

// Kijk al die moraalridders hier weer reageren. Alsof die iemand doormidden heeft geschopt. \\

Welke 'moraalridder' hier reageert dan zo?
Feit is echter wel dat je in het voetballen niet iemand mag natrappen, ongeacht of het heel hard of juist zachtjes gebeurt.

12 augustus 2013 om 00:22

Smerige actie van hem, tegenstander wel hem optrekken (vind ik sportief), en dan trapt ie hem na?! Dan is er toch ook een steekje bij je los! Hopelijk worden dat minstens 3 wedstrijden schorsing.

3? Hopelijk 5 dit hoort niet op t voetbalveld te gebeuren

Zie net ietsje boven je . Daarnaast is natrappen gewoon een regel en is de enige gradatie die daarin aangebracht wordt gewoon het aantal wedstrijden dat iemand ervoor geschorst wordt.

12 augustus 2013 om 00:21

Het gaat er niet om of hij hem daadwerkelijk trapt of niet. De regels zeggen nou eenmaal dat natrappen / een natrappende beweging maken met rood bestraft moet worden. Dat is vandaag weer nagelaten, terwijl de bond nog zo heeft meegegeven dat ze zich strenger aan de regels moeten houden. Als dit waar is Wiedemeijer gewoon lekker een schorsing geven, want teams bevoordelen en dat vervolgens zeggen tegen de spelers van de tegenstander is schandalig.

12 augustus 2013 om 00:24

Blablablabla.... ben je deurwaarder van beroep of zo met je regeltjes? Er gebeurde gewoon geen reet. Niet eens de moeite waard om er een topic over te hebben maar iedereen struikelt weer over elkaar heen om te zeggen dat het een schande is. Wat een geouwehoer om niks.

12 augustus 2013 om 07:34

Ansjo jij hebt er duidelijk weinig van begrepen.. Anders schaffen we meteen alle regels af, ik bedoel we moeten ons allemaal niet aanstellen toch? Althans dat stel jij... Regels zijn regels en Pietje moet zich gewoon leren gedragen, want je ziet dat Jungsläger, dacht ik, niet meer kon uitwijken en nog even excuses aanbiedt en Pietje denkt dat die daarna even zijn eigen normen en waarden opstelt, want dit is gewoon een rode kaart. Natrappende beweging is rood, beetje vergelijkbaar met die van Douglas tegen Toivonen.

12 augustus 2013 om 13:08

Nee, ik ben geen deurwaarder. Echter ben ik wel op de hoogte van de regels en die horen gehanteerd te worden. Hij maakt een trappende beweging, hoe onschuldig het er ook uit zag, en daar hoort een schorsing op te staan.

Als ik jou tegen het lijf loop op straat en ik geef jou een duw en jij valt toevallig met je hoofd tegen een paal aan en houd er wat aan over, dan wil je toch ook dat ik een straf of iets dergelijks krijg? Dan kan ik wel zeggen: ja maar ik raakte hem maar heel zacht, maar dan ga ik het niet redden hoor bij de politie en de rechtbank.

Hoe zacht de trap ook is of als die trappende beweging zelfs mis is, er hoort gewoon niet met verschillende maten gefloten te worden. Rood is rood en Vitesse is hier dus gewoon in het voordeel gebracht, ondanks dat het uiteindelijk allemaal niet uitmaakte.

12 augustus 2013 om 11:56

een trappende beweging richting een tegenstander is al genoeg voor rood

Piet heeft al een 3 jaar geen goede middag meer gehad bij Rkc, haha!

12 augustus 2013 om 00:33

Maar maar 'heel Vitesse' van 'piet' hahaha, een heuse angstgegner.

werkelijk waar wat een achterlijke drop...len hebben we als scheidsrechter... Ik kan me nog een incident herinneren van PSV - Heracles waar Pieckenhagen (heracles) een trappende beweging zou hebben gemaakt naar Toivonen. en de scheids wist niet hoe snel hij rood moest trekken. en zo wel veel meer incidenten. Ik zeg Wiedemeijer ga maar mooi een aantal maand op een lager niveau fluiten. Ze zeggen wel dat er clubs aan competitie vervalsing doen. Maar als de scheidsrechters zo door gaan bepaald het voetbal niet wie kampioen word maar de scheidsrechters! te achterlijk voor woorden

Piet is te dom om te poepen. Ik snap wel dat hij gespaard wordt, is puur medelijden.

Ach arbiters "sparen" wel vaker spelers zoals vandaag weer het geval was met mathijsen en schone.
Consequent fluiten met zijn allen zal altijd een utopie blijven
en wat pietje deed was natuurlijk volkomen fout maar hem vergeef ik zijn frustratie actie

Echt serieus. Dit kan toch gewoon niet?! Dat een scheids het ziet en niets doet?! Geef dan tenminste geel. Dit is het typische met 2 maten meten... Schandalig. En niks tegen Piet. Maar het gaat gewoon om het idee dat scheidsrechters op deze manier dingen besluiten.

Hij had inderdaad wel een rode kaart kunnen krijgen! Als ik het me goed kan herinneren maakte de keeper van Heracles Pieckenhagen ooit een zelfde overtreding op de toen graag vallende Toivonen en die kreeg direct van de toenmalige scheidsrechter. Nu weet ik niet hoe het precies zit met de regelgeving van de KNVB, want er is niks meer van te volgen, maar ik denk dat de scheidsrechter dit heeft afgedaan als niet gezien dus nu zal hij niet meer geschorst kunnen worden! Daarnaast vond ik het een idiote actie van Velthuizen, omdat de speler van RKC hem amper raakte.. Hij bood zelfs zijn excuses aan maar de frustraties was vrij hoog bij meneer Velthuizen!

'daar zal ik in Zeist wel wat van te horen krijgen'

Waarom geef je hem dan niet? Waarom hebben we dan scheidsrechters, als ze toch niet volgens de regels fluiten?

Natrappen = rood

12 augustus 2013 om 00:32

Hij zal eerder bedoelen dat hij het persoonlijk geen rood vond, maar dat ze er in Zeist andere gedachten over zullen hebben.

12 augustus 2013 om 00:51

dat maakt geen ene reed uit wat hij er van vind. een scheidsrechter hoort de wedstrijd te lijden naar de regels. en de juiste gevolgen (kaarten, doelpunten) toe te kennen of te geven bij elke actie. Ik vind dat dit soort incidenten echt steeds vaker gebeuren. en ik weet ik ook wel dat je soms dingen door de vingers moet zien als scheidsrechter. en dat je af en toe een kaart niet hoeft te geven bij discutabele overtredingen. maar natrappen is rood en dus behoort de heer velthuizen te vertrekken en het spel dient hervat te worden met een penalty.

12 augustus 2013 om 01:00

Een goede scheidsrechter beoordeeld een overtreding ook op basis wat de situatie op dat moment is, en er was dus niks aan de hand. Als we het strekken van een been al ''natrappen'' gaan noemen, zijn de we de mooie sport voetbal behoorlijk aan het verwijven lijkt me.

12 augustus 2013 om 13:16

Als je dit af doet als 'het strekken van je been' dan pas ben je raar bezig. Je ziet duidelijk een trappende beweging, hoe zacht die ook was en ondanks dat hij mis was, en dat hoort bestraft te worden. Natuurlijk vind jij als Vitessenaar van niet, maar wat jij vind doet er niet toe. Regels zijn regels en die horen gehanteerd te worden.

Zal wel compensatie zijn voor die heel makkelijk gegeven penalty en vrije trap waar de goal uit kwam.

12 augustus 2013 om 00:53

vind jij dat er aan beide dingen geen overtredingen zijn voor gegaan?
zoals ik net al zei een overtreding is een overtreding en de scheidsrechter moet fluiten bij elke overtreding die die waarneemt of voordeel afwachten.

12 augustus 2013 om 00:54

Zeg dan niks...
Dit gebeurde toen het nog 2-1 stond.

Gewoon rode kaart klaar , hopelijk krijgt Piet alsnog zijn schorsing

Scheidsrechter voelde het goed aan, al was dit natuurlijk een rode kaart. De schorsing zal nog komen.

Floot verder ook vrij goed, tenminste in de samenvatting.

12 augustus 2013 om 01:04

Ik kan ook goed fluiten maar dat maakt mij nog geen goede scheids

Vind die veldhuizen maar een vervelend ventje. Die tegenstander wil gewoon zijn excuses maken, maar piet voelt zich weer te hoog hiervoor. Als piet niet aangeraakt wil worden moet pietje lekker op dammen gaan.

Velthuizen stond inderdaad als een zoutzak in de goal, ongelofelijk hoe slecht hij keepte vandaag. Die natrappende beweging is een schande, pure frustratie die eruit kwam. Hoop eigenlijk dat Bosz m een wedstrijdje op de bank zet, maar dat zal wel niet gebeuren

12 augustus 2013 om 02:29

Als je goed kijkt wat er bij Piet Velthuizen gebeurt dan zie je dat Peter Jungschläger
met zijn knie 't hoofd Velthuizen raakt en dan 3x sorry zeggen.

12 augustus 2013 om 10:49

Nul reden dus om boos te zijn voor Velthuizen

13 augustus 2013 om 18:58

Nee als iemand een knietje tegen je hoofd geeft is geen reden om boos te zijn.
Hij moet hem niet natrappen. Maar het is zeker een reden om boos te zijn.

Ja wat is dit voor onzin?
Ajax en Feyenoord worden flink benadeeld op een absurde manier maar nee, iemand die trapt wordt gespaard...
Ronduit belachelijk.

12 augustus 2013 om 01:31

Van rijn trekt gewoon aan een shirtje dus pingel en rood en bij fey hetzelfde alleen de eerste van de vrij ging nergens over. Dus waar word je benadeelt

12 augustus 2013 om 10:10

Feyenood en Ajax zijn benadeeld door hun eigen spelers! Die maken domme overtredingen. In andere topics staat bijvoorbeeld dat cillessen eerder bij de bal was en dat van Rhijn daarom geen rood had moeten krijgen. Nou als dat zo was had van Rhijn niet moeten vasthouden op een doorgebroken speler...

Te belachelijk voor woorden. Natrappen doe je om iemand bewust te raken of te blesseren. Dus hiervoor trek je gewoon de rode kaart. Nu geeft de scheids aan ddat hij het goed keurt.

Menen jullie serieus dat iemand hiervoor rood moet krijgen? Zo ontzettens kinderachtog. Misschien is dit wel een goed voorbeeld van die nieuwe generatie zielige boekjes nalopende scheodsrechters. Een echte vemt zegt geeoon even dat malle pietje normaal.moet doen en trekt zoch geen bal hiervan aan. Het is maar weer ne wat je wilt zien. Kinderachtoge shit

12 augustus 2013 om 07:40

En wat als een speler boos wordt en verhaal gaat halen, omdat ie is nagetrapt en de scheids niks deed? Dat mag dan ook wel even toch??

Natrappen is een achterlijke reactie en je hebt je te gedragen op het voetbalveld. Je bent geen beest

12 augustus 2013 om 08:27

heeft hij dan daadwerkelijk nagetrapt ?? je hebt een verschil tussen natrappen en een klein geirriteerd tikje geven. Ik zeg ook niet dat hij geen verhaal mag halen bij de scheids uiteraard. Als iemand natrapt , kan dat uiteraard niet,, maar hij raakt hem geeneens man! kom nou toch...

Natrappen is een van de lafste overtreding die je als voetballer kunt maken. Puur spelbederf om je eigen frustraties af te reageren. Als scheids heb je als enige in het veld de verantwoordelijkheid om tegen dit soort walgelijke gedragingen op te treden en dan dien je natuurlijk meteen een rode kaart te trekken

Te bizar voor woorden dat zo'n scheidsrechter dan de regeltjes verbuigt al naar gelang het hem uitkomt.

En dan die begeleidende tekst: 'daar zal ik wel...'. Alsof ie t continue gezeik uit Zeist zat is en zich er allang niks meer van aantrekt. Klinkt alsof ze de boel goed op orde hebben daar haha.

En bij Van Rhijn (die niet natrapte maar ietwat onhandig een duel aanging) is het commentaar van de scheids 'ja, die moet ik natuurlijk een rode kaart geven want dat zijn de regels'!?

ach, mensen zijn weer overstuur door een klein trapje. Nu is natrappen gewoon rood natuurlijk. Maar maak je liever druk om de kaarten de gegeven zijn die het helemaal niet waren.

Wiedemeijer zet zich zelf daar mee wel in een lastige positie als een gelijksoortig voorval zich weer voor doet en dan wel rood trekt. Wiedemeijer had beter zn mond kunnen houden.

Je kunt merken aan de spelers van Viesse dat er frustratie zit. Dat merk je aan Theo Janssen, Piet Velthuizen, maar om als keeper dit zo te doen, staat maar één straf op en dat is een schorsing van minimaal 4 wedstrijden.

Ik ben trouwens wel benieuwd wie dit jaar de eerste trainer is, die er wordt uitgeschopt. Ik zet mijn geld op Peter Bosz, want Jordania zal dit niet lang volhouden. Maar wellicht zou je Jordania buitenspel moeten zetten, want het gaat nog altijd om het voetballen en niet om je eigen te verrijken aan het voetbalspel!

12 augustus 2013 om 09:03

Ik zet mijn geld op alex pastoor

was zeker om de onterechte penalty te compenseren??

Gelukkig compenseerde hij dat met een lachwekkende penalty en dito vrije trap.

Niet om iets af te doen aan de prestatie van RKC en de wanprestatie van Vitesse trouwens. Overwinning was verdiend.

Als Mathijsen voor die doodschop geel krijgt, is hier inderdaad niets aan de hand! Want die tik die Mathijsen uitdeelde was veel harder

er zal nog een schorsing moeten komen

tijdens de wedstrijd feyenoord tegen twnthe zach ik Ruben Schaken natrappen

die zal zich daarvoor ook nog moeten verantwoorden in zeist, want
als hij dat niet hoeft, is men niet geloofwaardig meer bij de Knvb

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Vitesse

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax8275
2.PSV6837
3.AZ6729
4.Vitesse6016
5.Feyenoord5525
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
R. PasveerKeeper310
L. OpendaAanvaller318
O. TannaneAanvaller287
B. BayazitKeeper00
J. FroelingKeeper00
J. HouwenKeeper10
T. LetschUnknown
Voor de complete selectie: Clubpagina Vitesse.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Vitesse.

31 fans
Keeper, 34 jaar

In de wandelgangen

Woensdag 12 mei
Chelsea wil Miralem Pjanic uit zijn uitzichtloze situatie verlossen bij Barcelona. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren