Van Persie helpt Moyes aan eerste prijs in dienst van Man United

Zondag, 11 augustus 2013 om
/

De voorbereiding was niet om over naar huis te schrijven, maar in de eerste officiële wedstrijd van het jaar (de Community Shield) stond Manchester United er weer. De landskampioen won op Wembley met 2-0 van FA Cup-winnaar Wigan Athletic en manager David Moyes sleepte op die manier zijn eerste prijs als eindverantwoordelijke van Manchester United in de wacht. Robin van Persie was de grote man bij the Red Devils.

Al na acht minuten tekende Van Persie voor het openingsdoelpunt en dat was een uitstekende treffer. Patrice Evra zorgde voor de voorzet en Van Persie zorgde met een briljante kopbal voor de verandering op het scorebord. Degradant Wigan (dat in de laatste zeventien ontmoetingen met Manchester United slechts een keer niet verloor) liet zich niet naar de slachtbank leiden in het vervolg van de eerste helft. De ploeg van manager Owen Coyle, die Roberto Martínez opvolgde in het DW Stadium, kreeg zelfs kleine kansjes via James McClean en Grant Holt, maar wist geen verandering in de stand te brengen.

/

Zo’n tien minuten na rust zette Van Persie zijn handtekening onder zijn tweede. De Nederlander had geluk dat zijn schot van richting veranderde via het been van James Perch, daardoor was keeper Scott Carson kansloos. In aanvallend opzicht was het bij tijd en wijle genieten wat de mannen van Moyes lieten zien, hoewel een derde doelpunt wellicht wat teveel van het goede was geweest. In aanvallend opzicht konden the Latics hoe dan ook geen vuist maken: United-keeper David de Gea hoefde, zeker na rust, nauwelijks in actie te komen.

In de slotfase werden Van Persie en diens kompaan Danny Welbeck van het veld gehaald en Manchester United ging vrolijk door met aanvallen, maar doelpunten zouden er niet meer vallen. Moyes zal er niet wakker van liggen: zijn team stond er toen het moest en hij heeft zijn eerste prijs als opvolger van Sir Alex Ferguson te pakken.


Poll

Robin van Persie wordt topscorer van Engeland


Gerelateerd

68 reacties (laatste reactie door scrabble)

Speelde weer goed Van Persie!!

11 augustus 2013 om 16:55

Nu graag een keer bij Oranje goed spelen en vooral scoren!

11 augustus 2013 om 17:00

In de wedstrijden zonder Sneijder speelde Van Persie al enorm sterk voor Oranje. Doelpunten komen niet als ketchup met zo'n zwak team achter je maar je ziet aan alles dat hij by far de beste speler van Oranje is, bewijst vandaag ook weer dat er geen spits in de PL is die zo compleet is als hij: scoort veel, heb wederom geweldige loopacties gezien (juist om dit aspect wordt hij in Engeland zo bewierrookt) en is zowel met zijn voeten als in de lucht meer dan sterk. De voetballende waarde van Robin wordt altijd zo onderschat, net als Benzema (in goede wedstrijden) bij Real.

11 augustus 2013 om 17:02

Ach, krijg je dit gezeik weer.

11 augustus 2013 om 17:10

Dat ligt aan het team. Het Nederlands Elftal kent alleen maar egoisten, bij Man United spelen ze in dienst van RVP. Komt erbij dat je met verschillende spelers en speelstijlen te maken hebt.

11 augustus 2013 om 17:18

klinkt allemaal leuk en aardig maar in 2010 speelde hij toch echt in een goed team hoor dat tweede werd op het Wk.. Was het ook niks.. hij is zeker de beste clubspeler bij Oranje maar op het veld bakt hij er vaak weinig van met het Nederlands Elftal, dat kan je niet ontkennen. Ook in de WK kwalificatiereeks heeft hij echt enorme kansen gemist en dan speel je toch echt niet tegen toppers. Hij heeft gewoon nog nooit zijn stempel kunnen drukken bij Oranje zoals hij dat bij Arsenal en united wel doet/heeft gedaan. Ik ben benieuwd tegen Portugal en zal eens kijken of hij het eindelijk eens kan laten zien!

11 augustus 2013 om 18:13

Ik zeg dan toch ook: in een team zonder Sneijder. Een teamplayer als robin kan niet functioneren met zo'n egoïst die nooit in de buurt van de zestien is en als hij er al is louter opteert voor het schot

11 augustus 2013 om 20:24

Met alle respect voor je mening .. maar de beste speler is toch echt wel Robben.

Die presteert ook in het Ned. elftal en in de Champ. L.... jaarlijks.!

Van Persie heb ik in al die jaren nog nooit een rol van betekenis zien spelen op dat niveau.

11 augustus 2013 om 20:30

Doet het leuk voor de premier L .... maar daar is het altijd bij geleven...al die jaren ondertussen.
Op het het top niveau heeft hij nooit het verschil gemaakt... niet bij het Ned. elftal niet bij Arsenal.. en nu ook nog niet bij Man. United op Europees vlak.
Maar het is wel een goede speler hoor.... maar zeker niet de beste.... daarvoor heeft hij het in al die jaren te vaak laten afweten ... en kun je in mijn ogen nooit bestempeld worden al de beste speler"" by far"

12 augustus 2013 om 00:21

Dus de premier league is geen top niveau?

Ga een end weg man, beste spits die nederland heeft op het moment. Ookal scoort hij niet altijd in oranje, is altijd wel belangrijk. Niks voor niks aanvoerder toch?

12 augustus 2013 om 02:28

imo huntelaar in de spits en van persie in een vrije rol eromheen!

"prijs"

Had niks anders verwacht qua uitslag, toch vond ik United maar ook Wigan buitengewoon ongeïnspireerd voetballen. RvP had zeker een mooie kopbal bij de 1-0 maar voor de rest waren bijna alle aanvallen van beide ploegen weinig soeps. Hopelijk is dit ook een voorbode van hoe United gaat spelen rest van het seizoen, maar dat zal waarschijnlijk niet het geval worden.

Grant Holt bij Wigan was wel leuk om te zien, zal zijn draai moeten vinden maar hopelijk zal deze jongen van waarde zijn in de Championship en Europa League.

Van persie scoort weer, altijd leuk om te horen!
Moyes moet wel wat aankopen gaan doen anders wordt het dit seizoen erg moeilijk om het kampioenschap te gaan verdedigen en te gaan prolongeren!
Iemand een idee hoe Zaha speelde?

11 augustus 2013 om 16:59

Hij speelde eerste helft zeer dreigend, paar leuke acties gepaard met trucjes. Ik vind het vermakelijk en effectief wat hij doet. Zeker potentie om uit te groeien tot publiekslieveling.

11 augustus 2013 om 17:09

Effectief betekent meestal dat iets tot succes leidt. Het is een aardige speler, maar bij elk trucje wil hij teveel waardoor de bal van hem af schiet of onderschept wordt door een aanstormende tegenstander. Die gretigheid is mooi om te zien, maar effectief is het nog niet. Maar ach.. dat was Ronaldo ook niet in zijn jonge jaren. Wie weet, misschien word die Zaha nog wel wat.

11 augustus 2013 om 17:25

Daar heb je gelijk in. Hij is inderdaad vrij gretig. Het woord dat ik zocht was nuttig, ik denk dat dat woord meer op zijn plaats valt.

11 augustus 2013 om 17:02

Aankopen? Misschien 1 middenvelder maar voor de rest niets. Vergeet niet dat Nani,rooney en Kagawa vandaag allemaal niet begonnen.

11 augustus 2013 om 17:09

Tenzij Moyes net zo´n People Manager is als Ferguson denk ik dat er nog wel een klassemiddenvelder bij moet hoor, denk niet dat United weer een seizoen kan teren op het collectief terwijl City en Chelsea zich zo versterkt hebben.. een beetje creativiteit zou dit team uberhaupt geen kwaad doen

11 augustus 2013 om 17:13

Rooney gaat mogelijk weg, en al zou dat niet het geval zijn, dan zit je met een in potentie topvoetballer gepaard met een onprofessionele houding en laag moraal. Nani heeft zich nog niet (terug)bewezen, en Kagawa word met hartelust verkracht op de wing.
Jullie hebben zeker een centrale middenvelder nodig, een verdediger en mogelijk een extra winger die naar binnen kan trekken of een extra schaduwspits.

11 augustus 2013 om 17:14

Dat is een understatement.

Debuut van Januzaj. Net op het moment dat hij wou voorzetten floot Clattenburg af. Trapte nog even de rechtsback van Wigan in het gezicht. Jammer want als hij echt de bal had gehad dicht bij de 16 had hij er vast iets moois mee gedaan.

Geen belangrijke maar wel de eerste prijs voor Moyes!

United heeft gewoon degelijk gespeeld en niet meer moeite in de wedstrijd gestopt dan nodig. Van Persie blijft scoren en Carrick was zoals altijd weer geweldig en kreeg terecht de Motm award.

11 augustus 2013 om 17:04

Ik heb Carrick niet echt gezien. Oh wacht, dat was de bedoeling natuurlijk. Desalniettemin is je enthousiasme wel te begrijpen, al heeft Wigan niet bepaald tegenstand kunnen bieden. En dat kwam niet door dominant positiespel van je ploeg.

11 augustus 2013 om 17:08

@starhigh

"united heeft gewoon degelijk gespeeld en niet meer moeite in de wedstrijd gestopt dan nodig."
Daarmee bedoelt hij waarschijnlijk dat Utd bijna de gehele wedstrijd heeft gecontroleert m.u.v. kwartier na rust.

11 augustus 2013 om 17:10

Zet je bril dan eens op zou ik zeggen. Hij strooide weer met passes over 40 meter en speelde gewoon goed. Dat jouw cluppie niet eens van Birmingham kan winnen in de Carling cup is niet mijn schuld. De jaloezie druipt van je reactie af.

11 augustus 2013 om 17:19

Je begrijpt me denk ik verkeerd. Ik vind Carrick persoonlijk een van de betere Cvm's in europa, maar ik beoordeel dat liever wanneer de andere partij van hetzelfde niveau of hoger is. Anders kun je hem net zo goed gaan ''raten'' bij elke oefensessie, tenzij je dat ook graag doet natuurlijk.

Oh bedankt voor de herinnering. Ik had die gebeurtenis al ver weggestopt in de sectie ''never bring it up again''.

11 augustus 2013 om 17:58

Ik begreep je idd verkeerd dan...

Was verder ook niet echt nodig om Arsenal erbij te halen maar ik raak gewoon moe van al die mensen die United maar blijven afkraken ondanks dat ze toch gewoon winnen. Niet dat ik jou hiermee bedoel.

11 augustus 2013 om 18:03

Dat is te begrijpen. Er blijven altijd kritieken, zolang het succes gloort. Man utd is een van de grootste ploegen ter wereld, ik zou willen dat ik Arsenal daar ook weer onder kon scharen, hopelijk in de toekomst.

Persoonlijk heb ik niks tegen United, ik vind het alleen jammer dat ze niet vol op de aanval spelen. Ze hebben de spelers ervoor.

11 augustus 2013 om 18:12

Ze hebben de spelers er idd wel voor maar het slechte spel komt meestal toch ook wel omdat we een type fabregas missen. Cleverley is een goede speler maar dat is eigenlijk een mindere versie van Carrick. Van zo'n type speler heb je er maar 1 nodig. Als Carrick stopt kan Cleverley wel zijn opvolger worden, maar hij is naar mijn mening op dit moment niet goed genoeg voor United. Met Modric erbij zou dit United zoveel beter kunnen.

We need a bit more creativity.

11 augustus 2013 om 18:18

Daar heb je gelijk in, ook betreft Cleverly.
Modric lijkt me vooralsnog lastig haalbaar, maar zo'n type kunnen jullie wel goed gebruiken. Heb al die speculaties rondom Fellaini sowieso niet begrepen, dat is geen creatieveling. Misschien even aankloppen bij Kondogbia, Gundogan of Gourcuff?

11 augustus 2013 om 17:20

@ Mufc-wazza

Weet jij soms waarom Valencia terug rugnummer 25 had? Misschien een voorteken dat een andere nummer 7 terugkeert richting Old Trafford?

De prijs hebben ze binnen, maar het spel vond ik een beetje slaapverwekkend. Ze moeten ploegen van het niveau Wigan terug met 5-0 oprollen zoals 5 à 6 jaar terug. Toen speelde ze veel aanvallender en aantrekkelijker voetbal, jammer. Maar toch tevreden dat Moyes zijn eerste prijs binnen heeft.

11 augustus 2013 om 17:27

Of omdat Valencia het niet waardig is dat hij het legendarische nummer 7 weer dragen mocht?

11 augustus 2013 om 18:00

Ik merkte dat idd ook op. Denk dat hij niet met de druk van het nummer 7 shirt kon omgaan.
Maar ik hoop natuurlijk dat het iets met Ronaldo te maken heeft wat ongetwijfeld niet zo zal zijn :P

11 augustus 2013 om 18:12

Ik hoopte ook al meteen op een terugkeer toen ik het zag. Maar waarschijnlijk zal het wel met de druk en beetje bijgeloof te maken hebben. Vorig seizoen met nr. 7 zijn slechtste seizoen en met nr. 25 speelde hij echt constant.

Dit was niet om aan te zien, Giggs en cleverley moeten zich zo erg schamen. Valencia was wel aardig en verdediging stond goed. Kagawa in de basis, aub

Mooie goal zeg. Verder met een half oog gekeken maar was volgens mij niet veel

En de eerste prijs in de Moyes era is een feit. United heeft Wigan gedomineerd. Rvp de grote man met 2 doelpunten. Zaha heeft laten zien dat het talent ervan af druipt en mooi dat Adnan nog wat minuten gemaakt heeft. Laat het seizoen maar beginnen.

We're the famous Man United and we're going to Wem-ber-ly

Glory United !

Het einde vond ik het mooist. Januzaj, Anderson en Kagawa... wat een geweldig voetballend trio is dat!

De eerste goal van RVP was heerlijk, mooi naar de uiterste hoek gekopt.
Voor de rest was het natuurlijk geen hoogstaande wedstrijd. Wigan heeft de hele wedstrijd geen vuist kunnen maken en United deed lekker rustig aan.
Het belangrijkste is dat United de eerste prijs van het seizoen al binnen heeft. Dit geeft het team en Moyes veel vertrouwen!

11 augustus 2013 om 17:06

Ik snap niet dat Utd niet gewoon met Carrick, Anderson en Kagawa begint. Dan Nani en mogelijk Zaha op de flanken met v Persie in de punt. Dat is toch veel creatiever, gevaarlijker en aantrekkelijker dan waar ze nu mee aan kwamen zetten? Die Anderson is onderschat, dat is echt een geweldige speler.

11 augustus 2013 om 17:14

Anderson is overschat. Heel wisselvallig en behoorlijk blessuregevoelig

11 augustus 2013 om 17:15

Ando onderschat? haha. Die vent is dramatisch.

11 augustus 2013 om 17:22

Misschien dwaal ik te ver terug naar zijn jaren bij Porto, maar man toen was het toch echt een geweldige speler. Afgelopen seizoen, al was het sporadisch, heb ik hem toch ook mooie passen en combinaties zien maken hoor. Of ben ik nou blind

11 augustus 2013 om 17:27

nee je hebt gelijk. hij is alleen niet erg constant en ook vaak geblesseerd. maar fit en in vorm vind ik het een topspeler. Die opstelling die je maakt is imo ook de sterkste op het moment. Al is rooney op de plek van kagawa nog beter maar wat daarmee gebeurt moeten we afwachten.

11 augustus 2013 om 17:28

Hij komt gewoon te kort voor Man U. Bij FC Porto was het een geweldige speler maar het blijft een net-niet speler.

11 augustus 2013 om 17:29

Ik ben het met Dreaming eens hoor. Anderson heeft best talent maar is idioot wisselvallig en allesbehalve een topspeler. Omdat hij nu een keer een goede wedstrijd speelt is hij toch niet meteen een topper? Wat een opportunisme zeg.

11 augustus 2013 om 17:34

hij heeft de afgelopen seizoenen vaak goed voetbal laten zien als hij de kans kreeg, dus dat is niet op basis van 1 wedstrijd. Maar dat hij wisselvallig is kan idd niemand ontkennen. Dat zal ook de reden zijn dat United probeert een middenvelder te kopen ..

11 augustus 2013 om 17:40

Dat opportunisme groeit vanzelf als kool als je fervent supporter van het Nederlands elftal bent.

ON: Het zou best kunnen wat jullie zeggen. Ik heb hem niet trouw gevolgd, en op basis van sporadische momenten wanneer iets wel lukt en er mooi uit ziet kun je inderdaad niet een speler als top bestempelen.

Zaha word een echte publiekslieveling heb echt genoten van hem. Ik zeg januzaj word een topper dit seizoen lkkr zijn minuten pakken. En volgend jaar basisspeler. Wigan kon niet en united deed het lkkr rustig aan. Nu 2 aankopen rooney gaat weg denk ik. Fellaini halen . Dan lkkr 4231 spelen met de gea rafael ferdinand vidic evra carrick fellaini zaha kagawa nani rvp. Dan staat kagawa eindelijk op zijn favoriete positie. Lekkere steekballen op rvp zaha en nani snelle flankspelers fellaini die box to box speelt carrick voor de controle. Word dan een mooi seizoen

De voorbereiding was nutteloos. Nu hebben ze zich bewezen. Maar zou ze wel een zien tegen een topclub.

Man u Heeft nu gewoon een complete selectie. Fergie zou hier tevreden mee zijn en gewoon opnieuw mee kunnen doen. Dit is het team dat vorig seizoen met afstand kampioen is geworden zonder goed te spelen. Kun je na gaan dat wanneer het dit seizoen zou draaien en Anderson eindelijk eens gaat laten zien wat hij in huis heeft. Als Kagawa zijn draai ook nog eens weet te vinden dan heb je het helemaal goed voor elkaar. Voorin zit het goed met RVP met vervangers als Chicharito en Welback. Rooney moet dan ook blijven voor de extra kwaliteiten. De wingers positie is gewoon dubbel bezet(united heeft ook de beste wingers van de Premier League)...

Eerste prijs is al binnen!

11 augustus 2013 om 17:40

Utd de beste wingers? Hazard, Navas, Walcott (zijn statistieken), Bale...

11 augustus 2013 om 17:46

idd .. alleen nani kan met deze jongens concurreren en die laat het al een jaar niet zien ..

11 augustus 2013 om 17:46

Navas moet het nog allemaal laten zien in de Premier League, een Nani in vorm is 2 klassen beter als Walcott en huh je noemt Bale op, was jij niet de persoon de standvastig vasthield aan de '' overrated'' argument ?

11 augustus 2013 om 17:52

Klopt, alleen Nani heeft hun kwaliteit. Alleen wil die blijkbaar geen goede voetballer zijn en doet hij er dus maar niks mee.

11 augustus 2013 om 18:11

Walcott.... lol. Hoe graag ik het ook zou willen ik vind Walcott nog steeds een onbesuisde raketpijl. Beste winger nee, misschien Santi mits hij op die positie zou worden geposteerd. Navas weet ik nog niet zeker, Hazard vind ik eigenlijk geen echte winger, Bale is enorm overschat, desondanks hoort hij alsnog wel bij de betere wingers van de PL.

Utd heeft eh.. Nani in potentie. Hadden ze J Rodriguez maar moeten halen. Snap nog steeds niet wat die bij Monaco doet.

11 augustus 2013 om 18:25

Als Nani constant een goed niveau haalt is hij gewoon een van de de beste winger van de wereld.
Nani heeft snelheid, een goeie dribbel en een geweldige pass in de benen.
Hij levert echt veel assists voor zijn positie vergeleken met andere kijk maar naar de jaren 2010/2011 en 2011/2012.
Als Nani constant weet te spelen kan hij echt een van de beste wingers te wereld zijn.
Heeft ook nog eens scorend vermogen en nog best veel rek zit er ook in

11 augustus 2013 om 18:29

@ Gekodave

+ Hij speelt bijna altijd goed in de grote wedstrijden en hij is 2 benig!

11 augustus 2013 om 20:19

Hazard en dan heeft chelsea niet veel meer. Hazard is meer een type die naar binnen komt en Oscar zou het ook wel goed in kunnen vullen, maar die zie ik toch het liefst als valse 10.
Navas is een echte winger inderdaad en zo kun je dat ook stellen bij Bale en Walcott, maar als je kijkt naar de variatie aan wat United allemaal kan gebruiken op die wings dan vind ik dat zij de beste opties hebben in de premier league(aan pure buitenspelers).
Valencia in goede doen is de beste rechtsbuiten van de PL. Zaha die liet in ieder geval een goede indruk achter de voorbereiding. Met Nani en Young heb je ook buitenspelers die het zomaar voor je kunnen beslissen. The spurs die gebruiken ook pure buitenspelers, maar die hebben toch minder opties. Arsenal, City en Chelsea die moeten het hebben van de typische spelmaker die naar binnenkomt van beide kanten(wat soms jammer is).(cazorla, Nasri, Silva enz.)

11 augustus 2013 om 20:28

Ik vind Nani in vorm echt een genot om naar te kijken.
Vind dat hij meer talent heeft dan Ronaldo, maar Nani doet er helaas helemaal niks voor

Was Rooney in het stadion?

Tegenwoordig als ik Robin van Persie zeg dan voelt dat aan als een luxe. Een luxe die we eigenlijk niet meer hebben in Nederland. Hij voetbalt als een artist, een oude meester en alles wat hij doet, doet hij het als een expert. Zijn spel is multidimensional en zijn charisma is verbluffend.

Een echte Nederlandse voetballer van dezelfde Hollandse school als Bergkamp, van Basten, Cruijff en Wilkes.. Ik hoop maar dat van Persie niet de laatste geweldenaar is uit ons land, want daar ben ik wel een beetje bang voor.

11 augustus 2013 om 18:07

Ondanks je spelling, ben ik het wel met je eens Het is jammer dat er geen andere Nederlandse voetballers zijn die van absoluut topniveau zijn, dan zou hij nog veel hoger en beter worden gewaardeerd. (robben buitengesloten)

echte topspelers laten het niet alleen zien in de competitie waarin ze spelen ... maar juist in de Champ. L!!!
Dat is de belangrijkste prijs voor een club en speler ... en juist in dat grote toernooi met grote ploegen/ teams hebben we van Persie noooit zien schitteren!!!

Wat zegt dat!??????

Dat je van Persie niet echt van het topniveau is die vele mensen hem graag toedichten.
Je hoeft m.i niet die prijs te winnen hoor .. maar je moet je in dat toernooi .. in al die jaren ...toch wel duidelijk laten zien dat je dan ook een topper bent ..... en dat juist heb ik ook nooit gezien.

Ik ken wel andere spelers .. maar zeker niet Rvp. Wordt een beetje teveel gehyped!!!

12 augustus 2013 om 09:18

wat een hoop leestekens joh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

v persie loopt 21 op 53 waarvan van die 53 ook een hoop invalbeurten zijn uit de tijd van arsenal. heft een beter gemiddelde dan ibrahimovic, rooney, cruijf, etoó, rivaldo etc en net iets minder als een patrick kluivert of thierry henry. Hij is nummer 4 in de lijst met Nederlandse topscoreres allertijden in de CL/ Ec1. als ie nog 2 jaar in de CL meedoet wordt ie 2e achter v Nistelrooij

op baiss waarvan presteert ie dan niet? die gemiste kans in Bernabeu dit jaar? die andere 2 pakt die keeper fantastisch. hij was de enige die bij Madrid overeind bleef qua niveau terwijl united bij vlagen overlopen werd.

sinds ie in de spits staat heeft ie 9 x gescoord in 16 wedstrijden. dat het er meer hadden kunnen zijn oke maar dat geldt voor iedere speler in de topscorerslijst..

dat ie een hype is is terecht, hier in Nederland wordt ie gewoon niet op waarde geschat. het is niet zo dat ie iedere wedstrijd voor een leeg goal misschiet . als je kijtk hoeveel hij zelf creert door slim te zijn, goed te lopen etc. dat kunnen er zo vreselijk weinig..zo vreselijk goed aangespeeld wordt ie helaas niet

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Manchester United

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
4.Chelsea3420
5.Arsenal3415
7.Everton244
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
David de GeaKeeper10
Daley BlindVerdediger10
Phil JonesVerdediger10
Eric BaillyVerdediger10
Antonio Valencia Verdediger10
Nemanja MaticMiddenvelder10
Henrikh MkhitaryanMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Manchester United.

1645 fans
Aanvaller, 35 jaar
SeizoenClubW
2018/2019 Feyenoord 11 7 0 1
2017/2018 Feyenoord 12 5 0 0
2017/2018 Fenerbahçe 2 0 0 0
2016/2017 Fenerbahçe 24 9 4 0
2015/2016 Fenerbahçe 31 16 3 0
Laatste voetbalnieuws

Update: Feyenoord komt met updates over Toornstra en St. Juste

Feyenoord heeft de laatste weken de wind in de zeilen op sportief gebied. De Rotterdammers wisten de laatste zes wedstrijden op rij te winnen en kunnen voorzichtig omhoog kijken. Toch zal...Lees verder

In de wandelgangen

Woensdag 12 december
Juventus is van plan om concreet actie te ondernemen om Paul Pogba over te nemen van Manchester United. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren