Real Madrid maakt einde aan speculaties en bindt groot talent langer

Woensdag, 24 juli 2013 om
/

Jesé Rodriguez blijft in principe nog jaren aan Real Madrid verbonden. De Spaanse topclub maakt woensdagavond via de officiële kanalen bekend dat de aanvaller een nieuwe verbintenis heeft ondertekend. Jesé blijft nu tot medio 2017 aan los Merengues verbonden, met een jaarsalaris van 1,8 miljoen euro.

Jése wordt gezien als het grootste talent uit de jeugdopleiding van Real Madrid. De aanvaller twijfelde openlijk over het verlengen van zijn contract, dat oorspronkelijk volgend jaar zomer ten einde liep. Tot dusver maakte hij maar in twee duels van de hoofdmacht zijn opwachting, terwijl hij afgelopen seizoen een geweldige indruk achterliet bij Real Madrid Castilla: 22 doelpunten, 12 assists.

De top van Real Madrid, Florentino Pérez en Zinedine Zidane, sprak de afgelopen weken met succes in op Jesé, die onlangs met Jong Spanje deelname aan het WK Onder-20 in Turkije. De aanvaller was vorig jaar doorslaggevend in het veroveren van het EK Onder-19 met Spanje en werd op het WK Onder-20 tot driemaal toe tot man of the match uitgeroepen.


Poll

Een verstandige keuze van Jesé Rodriguez


Gerelateerd

47 reacties (laatste reactie door morata)

Dom van deze jongen om voor het geld te kiezen. 1.7 miljoen salaris per jaar is echt wel de enige reden waarom hij blijft. Met Ronaldo achterzich maakt hij geen schijn van kans om in de basis te spelen. Weet zeker dat hij bij menig Primera divisie ploeg in de basis aan de slag kon. Maar dan zou hij moeten inleveren. Vind het erg jammer want deze jongen is echt een groot talent.

24 juli 2013 om 19:43

Hij kan overal in de aanval dus wat lul je nou?

En me argumenten aan te scherpen op Radio Marca zeiden ze dat hij elders meer kon verdienen. Maar hij wil bij Real slagen en dat gaat gebeuren.
Ik snap jullie jongen ook niet de ene keer zeggen jullie dat Real jeugd moet laten doorstromen en nu doen we het met een geweldig talent is het weer niet goed.

24 juli 2013 om 19:47

hij heeft gewoon gelijk heel dom van Jese om te blijven, hij krijgt 2-3 jaar geen basis plaats, terwijl hij ergens anders wel een basis plaats zou krijgen.

24 juli 2013 om 22:56

@ Morata hij kan overal in de aanval. Waar moet ie spelen dan? Benzema eruit spelen? of Di Maria nou succes zou ik zeggen. Daarbij als je echt je club hebt gevolgd weet je dat hij het beste is als linksbuiten. Maar dit zegt misschien wel meer over jezelf als Real fan.

25 juli 2013 om 03:31

De klok bij di maria tikt ook door ik denk dat hij dit seizoen ook wel zal vertrekken

25 juli 2013 om 04:33

die plek word van isco dus daar krijgt jese ook geen kans

25 juli 2013 om 11:25

Real Madrid speelt 60 wedstrijd per seizoen. Tuurlijk krijgt hij speel tijd.

24 juli 2013 om 19:50

Misschien een iets te groot ego.. Ik ben bijvoorbeeld heel erg fan van Afellay maar die heeft ook een iets te groot ego door te denken dat hij bij Barca nog kan slagen. Misschien denkt deze jongen ook wel even Isco, Ozil, Ronaldo, Di Maria en Modric uit te basis te spelen.. tsja, zelfvertrouwen is heel goed maar houd het reëel, mocht hij dit denken.

24 juli 2013 om 20:03

@ ledenis @ Aze/che 4 Ever

Die jongen is al 3 jaar aan het smeken om een kans te krijgen in de eerste ploeg.wat kom je dan over geld praten joh! Typisch weer dat jaloers Barcelona gedoe! Jesé heeft helemaal niet voor het geld gekozen.jesé heeft voor zijn kinderdroom gekozen.en zijn kinderdroom is gewoon een kans krijgen in real Madrid.en dat zal ook altijd zijn kinderdroom zijn! 2 jaar geleden was het nog dat real te weinig jeugd had.nu is het ineens "het geld."

24 juli 2013 om 23:00

@realzidane22

Misschien even mijn profiel in klikken en kijken bij mijn favoriete clubs? Daar staat echt geen Barca tussen en dat zal ook nooit gebeuren. Ik heb niks met beide topploegen uit Spanje. Hij had zich beter in de picture kunnen spelen bij een prachtige club als Sevilla of Valencia voor een salaris van hooguit 1 miljoen. Nu strijkt ie 1.8 miljoen op en daarom zeg ik ook dat hij het voor het geld doet.

Als ik jonge talenten zie schitteren dan hoop ik gewoon dat ik die wekelijks kan zien en niet af en toe eens. Hij heeft zich bewezen bij Real Castilla en nog krijgt hij geen kans. Maargoed als ik hier op vz een realistische uitspraak doe over een talent dan krijg ik duimpjes omlaag omdat sommigen blijkbaar in een droomwereld zitten.

Mooie zaak dit voor Real. Hopelijk gaat hij nu ook echt minuten maken in het eerste.

gelukkig maar fantastisch talent!

Jaa!!! Mooi hopen dat Bale niet komt want deze jongen gaat zo goed worden als die veel gaat spelen!!

24 juli 2013 om 20:19

Juist ik hoop ook dat Bale niet komt. Met Jese hebben we een speler die beter kan worden en hij is bovendien Spaans en eigen jeugd.

Jesé Rodriguez is echt een toptalent, daar gaat Real de komende jaren veel plezier van hebben! Nu maar hopen voor hem zelf dat ie veel minuten gaat maken, zodat hij kan wennen aan het niveau.

1.8 miljoen per jaar, das best veel. Heel groot talent maar met de spelers die Real Madrid al heeft zie ik hem nu nog geen basisplaats krijgen. Het lijkt me het beste dat ze hem aan een middenmoter in de Primera division verhuren, iig een club waar hij sws in de basis staat mits hij dan geen blessure heeft. Van deze verlenging zal Real Madrid in de toekomst veel aan hebben

24 juli 2013 om 21:51

1,8 miljoen voor een jeugdspeler .... waar the fuck gaat het heen?
Vind dit echt belachelijk voor woorden...
Terwijl in de Eredivisie de beste spelers ruim 1 miljoen verdienen , krijgen de snotneusjes van Real die notabene niet eens bij het eerste horen , een gruwelijk salaris van bijna 2 miljoen.

Zelfs als ie komend seizoen redelijk veel aan spelen toekomt vind ik het te veel.
Als hij nu al 2 miljoen verdiend , laat staan als hij het goed doet en over 2 jaar een contract verlenging krijgt...

24 juli 2013 om 21:57

Haha, deze jongen speelde vorige jaar de pannen van het dak.
Deze jongen is zo veel beter dan de andere aanvaller in de Eredevisie.

24 juli 2013 om 22:08

Dus?
Ik ken hem niet , ik hoort alleen dat het een groot talent is.
En als ie beter is dan de aanvallers uit de Eredivisie , dan zou hij nu meer speeltijd hebben gekregen en/of verhuurd zijn.

Het blijft een jeugdspeler...
Slaat nergens op dat ie zoveel verdiend...
Het kan net zo goed een Collins John worden...ik ga er niet vanuit , maar ik geef gewoon een voorbeeld.

24 juli 2013 om 22:59

Hoezo verhuren? Castilla speelt op hoog niveau ...
Dit wordt pas ze eerst jaar hij komt bij Carlo echt wel aan spelen.

24 juli 2013 om 23:01

Dat jij hem niet kent betekent dat je niet over hem moet oordelen. De situatie dat hij geen speeltijd kreeg in het eerste elftal kwam door een persoonlijke kwestie tussen Toril en Mourinho.

Hij is zeker weten beter dan alle aanvallers uit de Eredivisie.

Goed gedaan. Ik hoop dat ze hem kunnen uitlenen net al Carvajal en weer terugkopen.

DIt heeft mijn dag goed gemaakt.

Deze jongen gaat het zeker maken bij Real.

Beste nieuws die ik in tijden heb gelezen. Jese gaat hopelijk veel spelen en een legende van Real worden.

Vraag me af of hij minuten gaat maken met al die concurrentie bij Real. Misschien moet hij 1-2 jaar uitgeleend worden aan een laagvlieger in La Liga om een beetje ervaring op te doen en elke week te spelen.

Uitstekende zet van Real Madrid. Ze zijn lekker bezig zeg, volgens mij heeft Zidane een groot aandeel in veel van de genomen beslissingen de afgelopen weken, fantastisch!

Jese is het gegund om minuten te gaan maken in het eerste van Real, ik heb er vertrouwen in dat hij deze minuten ook daadwerkelijk gaat krijgen. Carlo Ancelotti heeft wel een mooie selectie nu, enkel moet er nog een CV en een spits bijkomen, mits Pipa weg gaat.

24 juli 2013 om 20:02

Waarom een spits? Geef Benzema 100% het vertrouwen en dan zul je zien hoeveel die gaat scoren en met Morata heb je gewoon een heerlijke 2e spits.

24 juli 2013 om 20:06

Heeft hij afgelopen jaar niet 100% vertrouwen gekregen dan? Die vent heeft al zoveel kansen hgehad.. Ik heb er lange tijd vertrouwen in gehad, en heb er ook echt wel met vlagen van genoten. Maar hij komt gewoon net dat beetje kwaliteit te kort, de mentaliteit is simpelweg niet aanwezig. En dat is iets wat er in het begin ook al niet was. Daarnaast is Morata nog niet klaar voor het echt grote werk. Natuurlijk heeft hij kwaliteit en laat hij dit zien op het EK -21, maar Real speelt veel wedstrijden, tegen sterke tegenstanders. Dan moet je een echte killer hebben, een geslepen spits. Higuain was dit, vóór zijn blessure.

24 juli 2013 om 20:10

Benzema heeft niet 100% vertrouwen gekregen. Hetzelfde geld voor Higuain. Als je telkens in de 60ste minuut gewisseld word tast dat je vertrouwen behoorlijk aan. Je zag aan Benzema het laatste half jaar , dat hem niet meer boeide en dat vind ik meer dan logisch. Mourinho heeft er gewoon een puinhoop van gemaakt.

Het is beter dat Higuain nu ergens anders gaat spelen en Benzema gewoon de vaste spits wordt.

24 juli 2013 om 20:20

Mourinho heeft er een puinhoop van gemaakt, dat is zo, maar staat los van het feit dat Benzema er geen zin in heeft. Mourinho heeft er werkelijkwaar alles aan gedaan om het hem naar zijn zin te maken, maar het zit er gewoon niet in bij Karim. Real Madrid heeft geen tijd om te wachten op een speler die al drie (?) seizoenen niet tot het uiterste gaat. Ze moeten een gedreven, ervaren spits aantrekken. Torres, Ibrahimovic, Rooney. Zoiets

25 juli 2013 om 08:33

Torres??!
Gewoon Morata de kans geven, heeft het gisteren weer (in tegenstelling tot Benzema..) laten zien..

24 juli 2013 om 20:05

Je weet dat je jezelf nu tegenspreekt he? Je gunt hem minuten, maar er moet wel een spits bijkomen? Als pipita weg gaat is er helemaal niemand meer nodig!

Jese kan linksbuiten en in de spits, daarnaast heb je ook morata nog! Dus het zou juist zonde zijn als er weer een dure spits wordt aangetrokken. Real is nu juist goed bezig met het oog voor jonge talentvolle spaanse talenten, dus liever geen dure nutteloze aankopen.

Hetzelfde voor de Cv-positie, je hebt arbeloa, pepe en nacho al die daar kunnen spelen als vervanging. Alleen wanneer pepe weg gaat mag er nog een verdediger aangetrokken worden, anders is alleen maar zonde van het geld.

Ben het met je eens over Zidane, het lijkt er op dat hij een zeer nadrukkelijke stempel aan het drukken is op het eerste elftal, zal me ook niet verbazen dat hij Ancelotti over 2 a 3 jaar op zal volgen als hoofdcoach bij Real...

24 juli 2013 om 20:17

Ik spreek mezelf niet tegen. Jese moet minuten gaan maken, maar dat betekent niet dat hij direct als eerste spits moet gaan fungeren. Jese is een enorm groot talent, maar hij moet juist rustig gebracht gaan worden, anders leg je de lat veel te hoog voor zo'n jonge speler!

Zoals ik ook al in m'n reactie op Halamadrid5 zei, over Morata, ook hij is nog niet klaar om de grote taak als nummer één spits op zich te nemen. Daar heeft hij nog niet genoeg ervaring voor. Je moet gewoon een spits hebben die er staat als je hem nodig hebt. En die zorgt voor concurrentie in de spits positie. Benzema is een prima spits, maar heeft niet de mentaliteit die je nodig hebt om iedere week te knallen bij een club als Real Madrid.

Dus je vind voor de CV positie Arbeloa en Nacho wel goede tweede opties? Arbeloa speelt nooit CV, dus dat wordt het hem niet. Nacho is nog te onervaren om echt direct goed uit de verf te komen. Je moet achterin gewoon goed bezet zijn, dat zie je wel aan Barcelona. Zeker nu Albiol, Carvalho en Essien vertrokken zijn, moet er naar mijn mening nog een CV bij.

wat super!
Real pakt het eindelijk heel slim aan ! (tot ze ineens Bale halen dan valt er weer veel weg van al dat "slimme" )
ik ben erg blij dat Jese contract heeft verlengd..knap verdiend ook..en met het oog op de toekomst een zeer goede move!

24 juli 2013 om 20:07

Ik ben echt zo hard aan het hopen dat Bale niet naar real Madrid komt!

24 juli 2013 om 22:08

pffff..van mij mag die hele transfergedoe nu al sluiten hahaha..
die gedachte alleen al..ik zal niet zeggen dat ik dan niet achter Real meer sta want dat zal voor altijd blijven..
maar ik ga dat zo ongelooflijk dom vinden dat ik volgensmij een halfseizoen lang zal vloeken als hij er wel mocht komen..

ik heb een gevoel..(weet het echt niet zeker!) maar dat Zidane enorm veel invloed nu kan uitoefenen en dit ook daadwerkelijk doet..(isco/jese/morate
combi zidane real bevalt me nu al..
ik zal echter niet snappen dat juist hij Bale wilt..ik snap het nogsteeds niet sorry ging een beetje off topic..
ik hoop Jese gauw te zien schitteren in het eerste..dat hij leuke minuutjes mag meepakken daar..

Yes!!! Naar mijn mening het grootste talent uit de jeugdopleiding die we nu hebben. Jesé heeft dit nieuwe contract meer dan wie dan ook verdiend. Topscorer aller tijden van Real Madrid Castilla, vorige zomer een prachtig EK U19 meegemaakt: Europees kampioen, topscorer van het toernooi en de winnende treffer in de finale en deze zomer een individueel goed WK U20 gespeeld.

Heb afgelopen seizoen alle wedstrijden van Real Madrid Castilla gevolgd en bij Jesé druipt het talent er gewoon af. Er stond zelfs laatst een interview met een paar trainers van Valdebebas in de krant, en die gaven aan dat als Jesé het niet redt tot aan het eerste elftal dan kunnen we Valdebebas wel sluiten...

Gelukkig heeft Perez ingezien dat Jesé een nieuw contract verdiend, en gelukkig heeft Jesé dit ook ondertekend want het is niet makkelijk om andere clubs af te slaan als je daar waarschijnlijk een basisplaats had gehad. Ik hoop dat hij de komende tijd ervaring kan opdoen, zodat hij over een paar jaar de plaats van Ronaldo kan overnemen.

Zeer gelukkig met dit contract nieuws!

Edit: Verbeterde zinsopbouw

24 juli 2013 om 20:24

Haha, ik heb dat interview ook gezien. Prachtig om te zien inderdaad! Ben het volkomen met je eens, Jese heeft dit zeker verdiend.

Ik hoop maar dat hij langzaamaan wat minuten kan gaan maken, en zich ook daadwerkelijk zal laten zien. Hij bevindt zich in het eerste elftal natuurlijk in een heel andere positie dan bij Castilla. Daar was hij helemaal de man, bij het eerste begint hij pas net en moet hij weer vanaf nul beginnen.

Enorm talent, waarschijnlijk samen met Benavente en Jose Rodriguez de grootste, maar wat een jaarsalaris zeg.. 1,8 miljoen euro per seizoen? Vind het toch enorm veel hoor. Maar goed, geweldig dat hij blijft, hij kan echt een wereldspeler worden.

24 juli 2013 om 20:30

Ik weet niet waar voetbalzone die 1,8 miljoen weg heeft maar ik lees meer dat het rond de 1,2 miljoen ligt. Nog steeds vrij veel maar volgens mij verdient Morata ook zo iets.

24 juli 2013 om 20:45

Oh ok, mja is wel veel voor iemand die het nog moet laten zien in de Primera, al ben ik er van overtuigd dat hij dat wel kan. Nou goed, ben in ieder geval heel blij dat de vraagtekens rondom Jese weg zijn.

Mooi!!! Top talent, zullen we inderdaad veel plezier van beleven!

Ze kunnen hem toch een jaartje verhuren ?
Echt een talent waar we hopelijk de komende jaren van kunnen gaan genieten !

die jesse gaat nog veel meer verdienen als je nu naar hem kijkt moet je gewoon toegeven dat hij later veel beter dan cavani higuain of meschien zelfs bale dan hoeven ze hem niet meer

Zijn jaarsalaris zal wel nog driemaal stijgen denk ik. Tenminste als je correct wil zijn met zo'n toptalent. Bale halen zou dom zijn, pomp alle vertrouwen in Jesé en het komt helemaal goed met Real Madrid, dat terug Spaans getint raakt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Real Madrid

4231 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Barcelona3427
2.Sevilla3113
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
Karim BenzemaAanvaller325
IscoMiddenvelder307
CasemiroMiddenvelder305
MarceloVerdediger282
Raphaël VaraneVerdediger270
Voor de complete selectie: Clubpagina Real Madrid.

Spanje
112 fans
Aanvaller, 25 jaar
SeizoenClubW
2017/2018 Stoke City U23 1 0 0 0
2017/2018 Stoke City 13 1 0 0
2017/2018 Paris Saint-Germain 0 0 0 0
2016/2017 Las Palmas 16 3 5 0
2016/2017 Paris Saint-Germain 9 1 0 0
Laatste voetbalnieuws

'Jesé stuurt voor 5.000 euro sms'jes om ex uit te schakelen in Big Brother'

De Spaanse media smullen momenteel van een opmerkelijk verhaal over Jesé Rodríguez. De aanvaller van Paris Saint-Germain heeft bijzonder veel uit de kast getrokken om ervoor te zorgen dat zijn ex-vriendin...Lees verder

In de wandelgangen

Dinsdag 18 december
Adrien Rabiot heeft een akkoord bereikt met Barcelona. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren