Werder Bremen strikt voormalig Vitessenaar: 'Een interessante speler'

Woensdag, 26 juni 2013 om

Eljero Elia krijgt, als hij zijn huidige werkgever gewoon trouw blijft, gezelschap van een speler met een verleden bij Vitesse. Werder Bremen maakt op de website van de club melding van de komst van Luca Caldirola, die is overgenomen van Internazionale. De Italiaans jeugdinternational, aanvoerder op het afgelopen EK Onder-21, heeft een vierjarig contract getekend in Duitsland.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Luca Caldirola is een aanwinst voor Werder Bremen


Gerelateerd

Meer sportnieuws

27 reacties (laatste reactie door sorinsamir amm)

Goeie aankoop van Werder Bremen. Op het EK onder 21, vond ik, hem ook wel vrij goed spelen en ook bij Brescia, vond ik, het wel aardig wat hij liet zien.

26 juni 2013 om 19:18

Net of je 1 wedstrijd van 'm heb gezien bij Brescia! Inter heeft blijkbaar geen vertrouwen in 'm.

26 juni 2013 om 19:26

Wie ben jij om te beweren dat Rochester niet naar Brescia kijkt?

On:
Ken deze speler persoonlijk niet zo goed en hij kon me bij Vitesse nooit heel erg overtuigen. Werder Bremen, als gewezen subtopper uit Duitsland, moet toch de mogelijkheid hebben om betere spelers te halen als je het mij vraagt.

26 juni 2013 om 19:46

Geloof me er zijn boeiender wedstrijden dan die van Brescia!

26 juni 2013 om 19:56

@ Uncle Junior,

Eigenlijk alleen naar Torino, vanwege Angelo Ogbonna.

Maar er zijn ook leuke spelers in de Serie B en Luca Caldirola was ik vooral erg benieuwd naar, omdat hij al in de Eredivisie op huurbasis bij Vitesse heeft gespeeld en ook onder contract bij Inter Milan heeft gestaan

En inderdaad, ik heb niet een wedstrijd van hem gezien, maar wel 11 wedstrijden hier in Nederland bij Vitesse en nu 15 wedstrijden bij Brescia.

Kijk jij serieus wedstrijden uit de serie B?

Ik vind 11 wedstrijden eredivisie en 14 wedstrijden serie B nou niet echt "veel ervaring", ook al is hij pas 21. Hij gaat Werder Bremen geen kampioen maken, gok ik.

26 juni 2013 om 18:38

Wie zou Werder wel kampioen kunnen maken dan?

26 juni 2013 om 18:49

Sowieso gaat een centrale verdediger Werder Bremen geen kampioen maken. Dat doen heel vaak de aanvallende spelers. Natuurlijk is een goede defensie ook nodig.

Daarnaast is de doelstelling van Werder Bremen ook helemaal niet kampioen worden. Werder Bremen heeft daar gewoon het elftal en de financiën niet voor om uberhaupt een fatsoenlijke titelkandidaat te zijn. Ze zijn niet opgewassen tegen Bayern Munchen, Borussia Dortmund, Schalke 04 en Bayer Leverkussen in mijn ogen.

Zitten een beetje rond VfL Wolfsburg achtige clubs in mijn ogen!

26 juni 2013 om 19:11

Nog niet eens. Als ik me niet vergis vocht Werder voor lijfsbehoud
in de Bundesliga afgelopen seizoen, ze zijn behoorlijk afgegleden.

26 juni 2013 om 19:39

Net als Schalke, Hsv, Wolfsburg afgelopen drie jaar. Het verschil in niveau is erg klein in de Bundesliga dus als het keer niet draait en het een beetje tegenzit sta je zo op de eindklassering van Werder. Maaaaarrr natuurlijk weten jullie allemaal precies hoe het financieel en sportief zit met Werder als ik de reacties afgelopen dagen las. Iets met opportunisme en scorebord-journalistiek!

27 juni 2013 om 09:37

100% met je eens!

26 juni 2013 om 19:50

@ Grasvreter,

Ja, ik kijk ook wedstrijden uit de Serie B, maar dan is het vooral naar Torino vanwege Angelo Ogbonna.

Bij Vitesse speelde hij inderdaad niet zoveel, maar Caldirola speelde pas sinds Januari 2013 voor Brescia en hij heeft toen 15 wedstrijden gespeeld.

Dusja, ik weet niet hoeveel wedstrijden hij anders in 'n half jaar zou moeten spelen.

En voor Cesena heeft hij het afgelopen seizoen alleen de eerste seizoenshelft gespeeld en toen speelde hij 18 wedstrijden.

Daarvoor is hij ook verhuurd geweest aan Brescia van Januari 2012 tot de zomer van 2012 en toen speelde hij 19 wedstrijden.

Daarvoor speelde hij bij Vitesse op huurbasis en speelde hij in 'n heel seizoen 11 wedstrijden.

26 juni 2013 om 20:05

torino speelt Serie A hoor

26 juni 2013 om 20:11

@ Legend21,

Vorig seizoen niet. Als je goed leest, dan zie je ook dat ik het over vorig seizoen heb. Vooral 'bij Vitesse speelde hij inderdaad niet zoveel, maar Caldirola speelde pas sinds Januari 2013 voor Brescia en hij heeft toen 15 wedstrijden gespeeld.' zou ik nog 'n keer lezen.

27 juni 2013 om 09:37

Goh, meen je!

Absoluut geen topper maar wel een speler die, mits hij de juiste begeleiding krijgt, uit kan groeien tot een solide verdediger. Mist vooral nog de hardheid en zekerheid in zijn spel, maakt toch iedere wedstrijd één of twee fouten die beslissend kunnen zijn. Maar goed, hij is nog jong.

Redelijke speler! Speelde bij de wedstrijden die ik van Brescia gezien heb wel redelijk! Daarnaast op het EK - 21 ook wel oké.

In de tekst staat trouwens dat Caldirola 22 is, maar hoe heeft hij dan mee kunnen doen aan het EK -21, of is hij pas sinds kort 22?

26 juni 2013 om 18:52

Dat Ek-21 is voor spelers die bij de voorafgaande kwalificatie nog geen 21 zijn, vandaar. Iemand als Strootman is zelfs al 23. ;-)

Ikzelf vraag me af of dit nu een goede versterking is, iemand die Werder naar een hoger niveau tilt. We zullen zien!

Helaas is Werder Bremen erg gezakt, dat ze nu spelers van dit kaliber gaan halen.
Verder is het wel een talent die misschien wel een vooruitgang boekt, die ze later voor een mooi bedrag kunnen verkopen en een betere gevestigde speler voor terug kunnen halen.

Hoe heeft Strootman kunnen meedoen? simpel, je moet 21 jaar of jonger zijn bij aanvang van de kwalificatieronden, en aangezien die kwalificatieronden 1 à 2 jaar duren kan het goed zijn dat je 22 of zelfs 23 bent wanneer het EK begint.

Edit: was als reactie op het bericht van Glennn bedoelt.

Ik dacht dat Werder interesse had voor Marcelo. Waarschijnlijk heeft de scouting van Werder het videobandje van Marcelo nog eens kritisch bekeken. Jammer voor Marcelo en Psv, goed voor Werder.

Deze jongen heeft mij niet kunnen overtuigen in de periode bij Vitesse. Maar wil deze jongen niet afkeuren. Hij was toen heel jong.

Je zou bijna denken dat deze er wel komt. Een verdediger en een Italiaan. Die combie staat gerand voor een top aankoop.

Laten we het afwachten. Moet alleen wel zeggen dat Werden wel steeds mindere spelers aantrekt. Zakken na mijn meening toch elk jaar iets weg.

Wel opvallend, dat na Donati nu ook Caldirola naar Duitsland vertrekt. Hebben de Duitsers niet zelf een goede jeugdopleiding voor verdedigers?

Maar goed, ik denk dat Inter maar al te blij is dat ze Caldirola kunnen laten gaan. Heeft een verrassend goed EK gespeeld en zich enigzins staande weten te houden, maar maakte ook samen met Bianchetti achterin toch nog te veel foutjes tegen vooral Jong Spanje. Bovendien heeft Inter met Simone Pasa naar mijn mening een veel talentvollere centrale verdediger in huis.

Heb persoonlijk niet echt op hem gelet afgelopen Ek. Eichin heeft er blijkbaar vertrouwen in en hij heeft tot nu toe enkel goede dingen gedaan dus hopen maar. We kunnen in ieder geval wel een goede centrale verdediger gebruiken. Ik erger me welaan het opportunisme wat ik hierboven lees, want wie volgt hier Werder nou echt? Laatste 2 jaar liepen niet echt mede door onaangenaam veel pech. Mensen zoals @tactloos zien dat we één jaar vlak boven de degradatiestreep zijn geëindigd en gelijk ze we ver afgezakt en niet meer wat we zijn geweest. Ik verwijs iedereen hierbij naar het feit dat de gehele top10 op Bayern na van dit jaar afgelopen 10 jaar wel eens vlak boven die lijn zijn geëindigd!

26 juni 2013 om 23:23

Dit is een verademing ten opzichte van Lukimya, dus goed gedaan door Werder. De laatste jaren zijn er grote gokken genomen door het bestuur. Spelers als Elia en Arnautovic hadden Werder zeker omhoog kunnen brengen, maar ze doen nu juist het tegenovergestelde. Werder heeft hier een flinke prijs voor moeten betalen, maar ze lijken het nu door te hebben.

Overigens, niets van aantrekken van de reacties. De Buli is de competitie die het minst gevolgd wordt van alle grote competities, en dat zie je terug in de reacties. Men kijkt af en toe wat wedstrijden en denkt dan een volledig beeld te hebben van hoe clubs spelen, ze ervoor staan en ga zo maar door..

Inter loost de mindere talenten dus in duistland weten we dan ook maar weer zo word die bundesliga niet spannender

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Werder Bremen

Stand
Actuele wedstrijden

0 fans
Verdediger, 28 jaar

In de wandelgangen

Woensdag 16 oktober
Real Madrid is bereid lang te wachten voor de peperdure Kylian Mbappé. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren