Van Persie definitief nieuwe aanvoerder Oranje: 'Wil dit graag doen'

Vrijdag, 7 juni 2013 om

Robin van Persie is de nieuwe aanvoerder van het Nederlands elftal. De aanvaller van Manchester United droeg vrijdag in de oefenwedstrijd tegen Indonesië voor het eerst de band om zijn arm en dit was niet voor slechts een duel, zo gaf Van Persie na afloop aan voor de camera van SBS 6. Van Persie heeft het aanvoerderschap definitief overgenomen van Wesley Sneijder.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Het is een goede beslissing van Louis van Gaal om Robin van Persie aanvoerder te maken


Gerelateerd

71 reacties (laatste reactie door snoek1974)

Dat is niet best voor Sneijdertje

7 juni 2013 om 18:34

Sneijdertje is niet best voor het Nederlands elftal.

Een verstandig besluit. Van Persie is ten minste een op en top professional die nog nooit met overgewicht op het voetbalveld heeft rondgelopen. Hij speelt bij een internationale topclub op het allerhoogste niveau en doet het hier ronduit uitstekend. Ik ben groot fan van Van Persie! Een echte winnaarsmentaliteit heeft die jongen. Sneijder heeft voor de Turkse competitie gekozen dus eigenlijk kun je een speler dan wel afschrijven voor het hoogste niveau. Niet om nu een sneer uit te delen naar de Turkse competitie of zo maar het mag duidelijk zijn dat oude topspelers zoals Sneijder hiernaar toegaan om af te bouwen. Deze spelers zullen nooit meer hun oude niveau terugvinden. Ik ga ervan uit dat Sneijder er in Brazilië niet eens bij is. Hij mist de topsport mentaliteit en heeft door te veel eten en te veel drinken zijn eigen lichaam verwaarloosd. Ik ben blij dat Van Gaal dit ook inziet. Hopelijk wordt het volgende besluit van Van Gaal het lozen van de nutteloze Kuyt. Strootman mag hij ook naar de bank verwijzen. Van Gaal zet de lijntjes voor de toekomst uitstekend uit!

7 juni 2013 om 22:48

Waarom strootman naar de bank verwijzen?

8 juni 2013 om 03:31

Goede en terechte keus van van gaal!

Hopelijk geeft dit hen vertrouwen en wordt het elftal nu helemaal om hem heen gebouwd. Dan kan Oranje de echte Van Persie zien.

7 juni 2013 om 18:00

Ik heb toch liever dat de kapitein een verdediger/middenvelder is. Een spits staat meestal eenzaam vooraan en kan zo niet coachen/aanmoedigen.

7 juni 2013 om 18:07

Alleen hebben we nu geen middenvelder met leidende kwaliteiten bij Oranje, ja Strootman maar die zie ik liever niet als aanvoerder. Het liefst zag ik Van der Vaart maar die wordt blijkbaar door Van Gaal over het hoofd gezien.

Edit:

Dat Van Persie in de spits staat hoeft niet te zeggen dat die niet kan aanmoedigen, bij Real hebben we jarenlang Raul als captain gehad en ik kan me niet veel betere aanvoerders voorstellen.

7 juni 2013 om 18:11

Grotendeels onzin. Je hoeft echt geen aanvoerdersband om je arm te hebben om te coachen of aan te moedigen. Van Persie is gewoon de beste keuze als Sneijder niet speelt. Is goed met de pers en verdient het op basis van zijn prestaties in Engeland, misschien dat de band hem wat extra's geeft en zorgt dat hij ook in Oranje vlamt.

Ik zou in de beoogde basisopstelling van Oranje (dus met De Vrij, Martins Indi, etc.) geen juiste aanvoerder zien op de posities achterin en op het middenveld (met De Guzman).

7 juni 2013 om 18:14

ik weet niet of jij voetbalt, maar een kapitein hoort op het middenveld te heersen en de minder ervaren spelers op sleeptouw te nemen. dat kan van persie niet vanop zijn positie of het nou een wereldvoetballer is of niet.. geen onzin dus..

raul is idd een goed voorbeeld, was echt een icoon voor real. rvp kan dat ook zijn voor oranje maar heb mijn twijfels

7 juni 2013 om 18:56

Hij stelt dat de negatie dezelfde functie kan hebben, niet dat de aanvoerder geen coach is. Lees de reactie van Rojiblanco10 nog maar eens na

Van Persie speelt altijd en is goed met de pers. Anderen die op posities staan waar Van Persie weinig komt kunnen net zo goed coachen is wat hij wil zeggen en daar ben ik het mee eens.

7 juni 2013 om 19:09

Oh ja daar heb ik over gelezen

7 juni 2013 om 21:09

RVP is bij Arsenal een jaar lang aanvoerder geweest. Dus hij zal het langste ervaring in de taak hebben, misschien dat Van der Vaart bij Ajax captain is geweest, maar Van Persie is een prima voorbeeld voor de groep. Hij is ook erg gebaat bij veel vertrouwen dus dit komt Oranje ten goede.

7 juni 2013 om 23:44

Ben het helemaal met je eens. Bovendien heeft Robin bij Arsenal laten zien een uitstekende aanvoerder te zijn. Alle spelers liepen met hem weg en hij is altijd bereid tijd te nemen om van gedachten te wisselen met teamgenoten. Bewijst ook het feit dat de Vrij dit laatst nog in de media bracht. Hulde aan van Gaal voor het recht zetten van zijn fout.

8 juni 2013 om 01:13

@ topgear

ik zie liever een ervaren speler met veel invloed en een topmentaliteit, rvp dus.

tweede captain is imo vdv, lekker met vdv beginnen en strootman in laten vallen. liep gister enorm te bleren maar hij en de guzman laten holtby het halve veld over steken om hem ook gewoon te laten schieten.

Zo, opvallend! Een duidelijk statement tegen Sneijder.

Goede beslissing van Van Gaal, Sneijder is niet meer de man waar men tegenop kijkt.

Van Persie was bij Arsenal (op zijn vertrek na natuurlijk ) ook een prima captain. Zie ook geen betere optie in het Nederlands elftal.

Ik denk dat Van Persie op het moment gewoon de beste optie is, een van de weinigen die eigenlijk altijd op een basisplek kan rekenen én al veel ervaring heeft. Robben zou dit in principe ook kunnen, maar zijn toekomst is toch een stuk onduidelijker waardoor de keuze logisch lijkt.

Hoop dat dit ook zijn spel goed doet in het Oranje. Blijft de sterspeler. Vind Van Persie nog niet de man van Arsenal/united bij Oranje. Straks op het WK moet hij zich wel laten gelden in de top wedstrijden. Verwacht veel van hem. Terecht ook dat Sneijder geen aanvoerder meer is. Om heel eerlijk te zijn verwacht ik daar niks van. Maakt een hele luie indruk. Ook niet ideaal voor de spits.

Goed, dan kan Sneijder eindelijk eens thuis gelaten worden samen met Kuyt. Van Gaal zegt altijd dat hij correct is en consequent enkel toont en doet hij dat niet.

Weer een kleine hint in de richting dat er maar twee echte sterren rondlopen in Oranje, Robben en Van Persie.

Van der Vaart (leek mij na Van Bommel de gedoodverfde aanvoerder met toen al bijna 100 interlands) is al niet meer onaantastbaar en nu Sneijder ook al niet meer. Van Persie presteert natuurlijk ook wel dusdanig dat je niet meer om hem heen kan.

Louis van Gaal kon het niet beter uitleggen net op Tv.
een logische keus, ik heb de wedstrijd verder niet gezien maar Siem de Jong op 10 en RVP in de spits is dat een optie voor op het WK ?

7 juni 2013 om 18:54

Ik zou het liever zou zien, en dan kijk ik naar wat de nu brengen en wat ze hopelijk ook volgend seizoen brengen en hopelijk ook beter.

Ik vind vooral het middenveld een hele moeilijke. Als je het op deze manier zou invullen heb je enorm veel voetballendvermogen met nog een goede stofzuiger central in de vorm van Strootman, maar voetballers als Maher, Clasie en Fer zijn ook hele goede voor op het middenveld.

Daarnaast hoop ik dat Nigel de Jong goed terug komt van zijn blessure want een echte beul hebben we zeker nodig op het WK. Het liefst zie ik hem basis staan maar goed, daar zijn vele meningen over.

Doelman ben ik 100% voor Stekelenburg, die gaat het helemaal maken in Engeland en hopelijk keert hij terug in zijn oude vorm. Vorm vind ik ook een goede doelman maar Maarten is gewoon beter.

Linksback zal nog moeten blijken of Blind er klaar voor is, maar ik denk dat hij het er momenteel uitstekend zou doen. Urby is geen linksback, en Buttner speelt nooit tot nauwelijks. Pieters moet eerst maar eens een goed half jaar achter de rug hebben voordat hij ook echt linksback bij Oranje kan zijn.

Naja voorin vind ik dat je met Lens en Robben twee spelers hebt die je op beide kanten kunt zetten en een goede aanval hebt samen met aanvoerder en fenomeen van Persie.

Overigens hoop ik dat ver der Wiel aan spelen toe komt in de Ligue 1 en dat hij sowieso mee gaat naar het WK, beste rechtsback van Nederland als hij in vorm is. Janmaat is goed, maar nog niet goed genoeg tegen landen als Brazilië.

Stekelenburg
v/d Wiel/Jan
De Vrij
Martins Indi
Blind
Sneijder
v/d Vaart
Strootman
Robben
van Persie
Lens
7 juni 2013 om 18:35

Perfecte captain misschien als hij het voetballend ook nog eens laat zien bij Oranje. Geweldig en Engeland, maar hij faalt keer op keer bij het NL elftal.

Heerlijk. Ik geniet hier echt zo veel van hé. Vond de keuze voor Sneijder en Kuyt destijds al beide volstrekt onlogisch. Sneijder ging maar achteruit en ik denk dat Sneijder ook niet de sterkste 10 is in dit elftal.

Indien iedereen fit is zie ik vd Vaart liever op de 10 achter vpersie. Die dukt meer op in de 16. Daarnaast vindt ik Sneijder ontzettend lui.

vpersie heeft aangetoond een goede captain te zijn bij Arsenal (hij vertrok, maar nam de ploeg wel op sleeptouw als aanvoerder) verder heb ik Sneijder nooit ergens echt aanvoerder zien zijn. Enige wat Sneijder echt een aanvoerder maakte vond ik is dat giftige in zijn spel! Maar dan heb je het ook ver gehad.

Nu hoef je Sneijder ook niet meer altijd op te stellen omdat hij de captain zou zijn! Zou je met vdvaart (in mijn ogen beter) en dan pas met Sneijder kunnen gaan spelen (of Maher)

7 juni 2013 om 18:48

Dit zou mijn opstelling zijn.

Enige plekken waar ik echt zou twijfelen zijn eigenlijk de keeperspositie, de rechtsback positie, de 10 positie (beetje) en de linksback positie

Blind doet het enorm goed, maar ik vind hem ontzettend traag. vaanholt is verdedigend minder, maar aanvallend beter en ook stukken sneller.

Rechtsback vindt ik Janmaat verdedigend juist minder en aanvallend sterk, terwijl ik vd Wiel gewoon in beide wel goed vind (indien hij aan het spelen toe komt bij PSG of waar dan ook)

Verder denk ik dat Krul de voorkeur heeft, maar Vorm ook enorm sterk bezig is maar wel wat kleiner is (nadeel) maar wel als voordeel heeft dat hij een penalty killer is... AL krijg je nooit zoveel pingels tegen in een wedstrijd.

Verder mis je heel misschien wat routine achterin en zou dat kunnen worden opgevangen door Heitinga (wat ik niet hoop, want vindt het zo goed staan)

Op het middenveld N.de Jong die de sterkste CDM is die wij hebben. Voetballend redelijk sterk en defensief echt enorm sterk.

Strootman en Fer ernaast zouden mijn voorkeur zijn. Strootman ontwikkeld zich goed, Fer ook, alleen vindt ik Fer met name aanvallend en in de lucht veel meer brengen dan Strootman, al lijkt Strootma mij ookvast te staan.

Verder zijn Robben en vpersie indien fit gewoon 100% zeker.

Op 10 zou ik twijfelen tussen vd Vaart en Maher. Vd Vaart is enorm goed op de 10, de beste in mijn ogen, en duikt vaak op in de 16. Daarnaast een goede klik met o.a. Robben en vpersie... Schiet ook niet steeds van kansloze posities als Sneijder en wilt niet constant de ''beslissende'' pass geven. Maher is de 2e optie in mijn ogen aangezien ook naar de toekomst moet worden gekeken en Sneijder in mijn ogen steeds verder aan het weg zakken is. Daarnaast vindt ik Sneijder ontzettend lui en ongemotiveerd ogen, maar dat is mijn eigen mening.

Op de rechtsbuiten positie lijkt mij Narsingh (indien fit) de nummer 1. Klassieke rechtsbuiten met snelheid, overzicht en een prachtige voorzet. Daar kan vpersie nog flink wat doelpuntjes mee maken!

Verder denk ik dat Ola John ook meer en meer kansen gaat krijgen in dien Robben geblesseerd is.

De 2e spelers (achter de / ) zijn mijn 2e keus.

Verder heb je nog enorm talentvolle spelers, maar kan niet iedereen spelen en moet er en goede mix zijn.

Vindt ook dat met name De Guzman steeds meer aanspraak maakt op de positie naast Nigel de Jong (indien fit en wel terug). Een wat creatievere speler naast breker De Jong (strootman, Fer of De Guzman) zie ik wel zitten. Clasie vindt ik er te weinig diepgang voor hebben (helaas, mgoede speler)

Verder hoop ik dat met name Kuyt wordt geloosd en dat Sneijder ook gewoon minder aan spelen toe komt. Is in mijn ogen echt aan het aftakelen, nu al, helaas...

Erger mij echt altijd aan dat mateloze proberen te scoren uit elke positie, de vrije trappen (waarvan 9 van de 10 kansloos mis gaan) opeist, voor geen meter loopt en constant probeert om de ''beslissende'' pass te geven. Hou het simpel, speel in dienst van het team, en je bent al meer functioneel dan dat hij op het moment is...

Krul/Vorm
Janm/vdwiel
De Vrij/Heit
BMI/vdHoorn
Blind/Aanhol
N. De Jong
Stroot/Fer
Narsingh
VdV/Maher
Robben/John
vPersie/Hunt

Sneijder heeft veel verkeerde keuzes gemaakt en betaald hier nu de prijs voor. Speelt al tijden drama en hoeft voor mij op het WK ook niet in de basis te staan. Jammer, had veel meer in gezeten voor hem.

En terecht, dat had vanaf het begin al gemoeten eigenlijk. Naast dat Sneijder nog nooit ergens aanvoerder is geweest en Van Persie wel, is het alleen maar logisch als je kijkt naar kwaliteit. Als je het hele elftal om Van Persie bouwt, hij je belangrijkste speler is en als enige basisspeler ervaring heeft met het aanvoerderschap, is het eigenlijk raar dat hij het niet eerder is geworden.

Stekelenburg misschien? Als ie tenminste weer zijn oude niveau haalt bij fulham..

Dit vind ik wel erg laag. Sneijder was de beste van Nederland op het EK en was de beste man van het Wk, terwijl Van Persie keer op keer de slechtste man was. Ik vind dit nergens op slaan. Nu Sneijder bij een Europese subtopper speelt, wordt meteen zijn captain band afgepakt. Een leider/captain hoeft niet perse op hoog niveau te voetballen, als die maar over leiderschapskwaliteiten beschikt en dat heeft Sneijder( zie bijvoorbeeld Van Bronckhorst). Ik hoop dat Sneijder zijn oude vorm herpakt en even laat zien wie de beste en meest geliefde voetballer van Nl is. Ik heb verder niets tegen Van Persie, prachtige speler.

7 juni 2013 om 18:50

Sneijder speelt amper wedstrijden uit, speelt op een relatief laag niveau (tegenover diverse anderen) en is zeker minder geworden. Daarnaast was vpersie niet eens slecht op het EK, alleen miste hij wel 2 maal helaas.

De beste speler van het Nederlands elftal is vpersie in principe al jaren, alleen wordt en werd hij verkeerd gebruikt. Met o.a. een Sneijder achter zich die alles zelf leek te willen doen.

Verder was vpersie niet keer op keer de slechtste man, in tegen deel zelfs. Evenals dat Sneijder niet de beste man was in mijn ogen

7 juni 2013 om 19:04

Het klopt dat Sneijder (nog) niet helemaal fit is. Maar in vergelijking met de andere nummer 10's van Nederland, Maher en Van der Vaart, speelt Sneijder nog steeds op een hoger niveau. Galatasaray is veeel beter dan Hsv en AZ. In de Cl deed Sneijder het ook gewoon erg goed met Gala, vooral in de thuiswedstrijd tegen Real, waarin Sneijder 1 goal en 1 assist gaf. Op dit moment is natuurlijk Van Persie de betere, maar ik vind het oneerlijk ten opzichte van Sneijder. Sneijder was grandioos op het WK (die pass in de finale naar Robben, heerlijk!) en op het EK was hij de beste man en de enige die strijd leverde, in tegenstelling tot Van Persie die er als een zoutzak bij liep. En het kan toch niet allemaal aan Sneijder liggen dat Van Persie zo slecht rendeert? Ik heb Sneijder prachtige passen zien geven aan Van Persie. Ik kan me nog herinneren dat Sneijder de nationale held was na het Ek en het Wk en dat Van Persie door iedereen gehekelt werd en dat Huntelaar voortaan als 1e spits moest functioneren. Maar sinds Sneijder naar Gala is gegaan, zijn de rollen omgedraait. Dit vind ik nergens op slaan, en niet eerlijk voor Sneijder.

7 juni 2013 om 19:10

Op het EK was hij in mijn ogen niet de beste, maar oké. Ik vond zelfs vpersie beter (maar Nederland is een kritisch land, kijken alleen naar doelpunten bij hem en gemiste kansen (waarvan de 90% van Nederland ze ook niet van zou maken en waar veel pech bij kwam kijke nbij vpersie)

vpersie als een zoutzak? Hij liep er zo omdat hij waarschijnlijk moe werd van een Sneijder die constant probeerde de ster te zijn en overal probeerde te schieten en de beslissende pass te geven... Ook alle vrije trappen opeisen en ze vervolgens de tribune in trappen...

Na het WK was Sneijder wel de beste in mijn ogen (presteerde het beste, late we het daar op houden). Na het EK was Sneijder helemaal geen held, verre van zelfs...

Sneijder presteert gewoonweg niet en vd Vaart is in mijn ogen meer geschikt als nummer 10 dan Sneijder

7 juni 2013 om 19:30

Niets voor niets werd Sneijder captain gemaakt na het Ek. Niets voor niets werd Huntelaar door Van Gaal tot nieuwe 1e spits gekroond in plaats van Van Persie, dit gebeurde ook vlak na het Ek. Van Persie werd echt gehekelt na het Ek, geloof me. Sneijder is sowieso een betere nummer 10 dan Van der Vaart, Van der Vaart komt handelingssnelheid, conditioneel en fysiek tekort. Op dit moment is Maher de beste optie. Sneijder en Galatasaray hebben al aangegeven dat ze samen keihard gaan werken aan zijn fysieke gesteldheid, onder andere op het trainingskamp. Ik kan je verzekeren, dat er een nieuwe, herboren Sneijder zal opstaan aan het begin van het nieuwe seizoen.

7 juni 2013 om 20:24

Sneijder werd captain omdat vpersie niet per direct als 1e spits werd gezien. Daarnaast had hij een staat van dienst en het gif in zich.... Nu is duidelijk dat hij amper tot niet presteert en waarschijnlijk ook alleen maar minder wordt. Dat terwijl vpersie steeds beter en beter gaat presteren (ook bij NL Elftal)

Van de vaart komt Handelingssnelheid, Conditioneel en fysiek te kort?

Sneijder heeft nog minder fysiek dan van der Vaart. Daarnaast is zijn handelingssnelheid minstens even hoog als die van Sneijder. Enige voordeel is dat Sneijder beter is met zijn zwakkere linker dan vd Vaart met zijn zwakkere rechter...

Qua conditie zijn ze beide niet optimaal. Vd Vaart kan zeker 90 minuten spelen maar wordt gewoonweg vaak gewisseld (helaas)... Hij loopt ook redelijk. Sneijder loopt daarintegen vrij weinig en zet ook amper tot nooit na, waar ik mij ook uitermate aan stoor....

Laten we het zo zeggen, ik ben geen fan van Sneijder, en nu wordt bevestigd dat hij bij lange na niet de beste speler is in Oranje (dat zijn op dit moment in aanvallend opzich toch vpersie, Robben en vd Vaart)

Bij Arsenal altijd een hele goede aanvoerder geweest. Goede keuze van de bondscoach, hij verdient het.

Laten we allen hopen dat dit het begin van het einde is van Sneijder bij Oranje. Meneer voelde zich de ultieme vedette na zijn succesjaar in 2010 en heeft ever since nooit meer fatsoenlijk gepresteerd. Dit is nu het 3e jaar geweest waarin hij eigenlijk niets heeft laten zien, het moet gewoon stoppen. Sneijder hoef ik niet meer bij Oranje te zien. Laat maar een Maher in zijn plaats spelen. Die heeft ontzettend veel potentie.

7 juni 2013 om 19:11

Volledig mee eens. Al zou ik het liefst nog vd Vaart zien die Maher helemaal klaarstoomt (maher is nog jong, je zag o.a. tegen Jong Duitsland dat hij nog niet zo constant is)

Verder denk ik dat vd Vaart door zijn diepgang, scorend vermogen en goede steekpass vpersie uitermate goed kan helpen en bedienen!

Wtf is dit allemaal? Na de kwalificatiewedstrijden waren de meeste mensen positief over van Persie. Mist-ie een paar kansen tegen Indonesië en hij kan er opeens niks meer van.

Ik vind dit de beste keuze.
Bij Arsenal deed v Persie dat ook goed als captain.

Is Robben nu 2e aanvoerder of blijft Strootman dit?

Sneijder moet echt beter worden. Op dit moment zijn er wel 5 betere nr 10 voor Oranje.

7 juni 2013 om 19:36

Noem ze dan? Ik kom niet verder dan Maher & Van der Vaart(twijfelgeval). En kom niet aanzetten met b-voetballers zoals Siem De Jong of Immers, dat is een schande en belediging voor de naam Sneijder.

7 juni 2013 om 19:42

Maher, V Ginkel, Vd Vaart ,de Jong of v Persie op 10.

7 juni 2013 om 19:49

Van Ginkel is geen 10, ik hoop dat je dat snapt. Sneijder is ook velen malen beter dan Van Ginkel. Van Persie op 10 slaat ook weer nergens op, Van Persie is geen 10 en is een pure spits, punt. Indien je Van Persie toch als een 10 gebruikt dan moet Huntelaar in de spits, en iedereen weet dat Van Persie & Huntelaar gewoon niet werkt. Dat lijstje is dus onzin, op Maher na. En in mindere mate Van der Vaart.

7 juni 2013 om 20:26

Van der Vaart is sowieso beter als 10 dan Sneijder. Maher is een groot talent en wordt sowieso beter dan Sneijder (ben ik haast van overtuigd, de klasse en techniek druipt er van af)

Van Ginkel is geen echte 10 maar is ook niet beter dan Sneijder (al is hij wel veel enveel meer in vorm)

Verder is van Persie als 10 ook stukken beter (op het moment) dan Sneijder...

Siem de Jong ben ik het dan niet mee eens, da zou ik nog eerder Jonathan de Guzman opnoemen (al vind ik die beide denk ik nog niet beter)

Het is nu wel duidelijk wat de kansen voor Huntelaar binnen Oranje zijn om de nummer 1 spits te worden...

Dit was gewoon te verwachten. Voor mij is dit niet eens nieuws. Robin van Persie is gewoon de beste speler van Oranje. Samen met Robben zijn het de twee enigste toppers die we nog van het wk 2010 over hebben. Het is nu aan van Persie om het team te leiden. Of hij dat kan is een andere vraag, maar voor mij is deze beslissing meer dan logisch.

Goede keuze van louis, ik verwacht serieus dat we het wk gaan winnen met deze geweldige speler als aanvoerder

Ein-de-lijk, Van Persie is nu twee klassen beter dan Sneijder. Nu nog Kuijt, Schaken en Pieters uit het elftal halen.

Logische keuze , het team moet ingesteld worden om de klasse van Van Persie en Robben te etaleren

Denk ook dat dit de enige 2 spelers zijn die al vast staan voor het elftal waar die het Wk mee wilt gaan spelen , hij is nog behoorlijk zoekende , verwacht dat die vanaf september gaat werken naar een vaste selectie/ team .

heeft die ook een andere 2de aanvoerder aangewezen want Kuyt komt er toch nooit in bij hem , dus die kan die net zo goed niet meer selecteren

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Nederland

FIFA ranking: 14
2200 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Frankrijk2312
2.Zweden1917
4.Bulgarije13-5
5.Luxemburg6-18
Voor de complete stand: Kwalificatie WK - Europa
SpelersPositieW
Daley BlindVerdediger60
Georginio WijnaldumMiddenvelder61
Kevin StrootmanMiddenvelder50
Wesley SneijderMiddenvelder52
Quincy PromesMiddenvelder53
Davy KlaassenMiddenvelder51
Bas DostAanvaller50
Voor de complete selectie: Clubpagina Nederland.

1647 fans
Aanvaller, 35 jaar
SeizoenClubW
2018/2019 Feyenoord 18 11 0 1
2017/2018 Feyenoord 12 5 0 0
2017/2018 Fenerbahçe 2 0 0 0
2016/2017 Fenerbahçe 24 9 4 0
2015/2016 Fenerbahçe 31 16 3 0

In de wandelgangen

Maandag 18 februari
Voor Saúl Ñíguez is het Champions League-duel van Atlético Madrid met Juventus een kans om zichzelf in de kijker te spelen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren