‘Twente wil van Mihaylov en twee collega’s af en baalt van Stekelenburg’

Dinsdag, 4 juni 2013 om 11:06Peter Nusselder

FC Twente moet op zoek naar een nieuwe gegadigde om keeper Nikolay Mihaylov aan te verkopen. De Tukkers hopen dat de Bulgaarse doelman deze zomer getransfereerd zou kunnen worden en hadden hun zinnen gezet op een overgang van Mihaylov naar Fulham, maar die lijkt niet meer door te gaan.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Denk je dat Nikolay Mihaylov vertrekt bij FC Twente?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

76 reacties (laatste reactie door toss)

Niks Marsman is geen verkeerde keeper voor de onderste teams. Misschien leuk voor RKC ofzo. Al begreep ik dat ze voor Sinouh gingen?

4 juni 2013 om 11:13

Hij wordt volgens mij al definitief overgenomen door de Eagles. (Marsman)

5 juni 2013 om 03:38

Ik denk dat Mihaylov nu sowieso zal vertrekken. Twente laat zo duidelijk zien niet verder te willen/ gaan met hem. De vraag is of ze nog wel de prijs gaan krijgen die ze ervoor zouden willen hebben op deze manier.

4 juni 2013 om 14:41

haha! Gelukkig hebben we met Stevens een goed keepertje binnen die nog wel lang mee kan.

Ja, krijg je er van als je eerst koopt terwijl je nog van de 'oude zooi' af moet. Ik ben benieuwd of er een club is die Michaylov wil kopen, voor Marsman zie ik meer perspectief, qua leeftijd.

4 juni 2013 om 11:57

De transferwindow is nog nauwelijks geopend man. Deze spelers raken ze nog wel kwijt.

4 juni 2013 om 12:16

u mag me hier best op aanvallen en er is ook nog een hele tijd te gaan. Maar zoals Michaylov zich presenteerde de laatste weken(dat hij speelde) in de goal, is nou niet echt een goed visite kaartje voor een grote club. Mening.

4 juni 2013 om 12:55

Ja, maar je mag er toch vanuit gaan dat je een speler niet koopt na het zien van zijn laatste wedstrijd.

4 juni 2013 om 13:14

Laatste wedstrijd en laatste weken zit een aardig verschil in, vindt u niet?

4 juni 2013 om 13:34

Laatste weken of laatste jaren zit ook een aardig verschil in. Het hele team loopt voor geen meter. Mihaylov heeft ook geen goed seizoen achter de rug, maar hij heeft laten zien dat hij wel degelijk heel goed kan keepen.

4 juni 2013 om 13:49

pfff dit is kansloos. Laatste jaren, waar trek je dat nou weer weg?
Laten we niet meer op elkaar reageren.

4 juni 2013 om 13:58

Zoals Riche hieronder ook al aangeeft. Van zijn 3 jaar in de eredivisie 2 jaar de minst gepasseerde doelman. Eén minder seizoen hoeft geen afbreuk te doen aan zijn prestaties.

4 juni 2013 om 19:04

Nee maar daarom kiest een Fulham eerder voor Stekelenburg dan Mihailov. Twente heeft nog alle tijd om ze te verkopen maar als ze dat niet lukt zitten ze op de blaren zitten. Off: Die Fernandes heeft nog bij PAOK gespeeld deed daar ook wel aardig. Snap niet dat ze Boscker erin zetten, de man kan bijna naar een seniorenflat...

4 juni 2013 om 12:39

Weinig keuze. We hebben hier nu al een tijd een keepersprobleem doordat Mihaylov niet meer in staat is 2 wedstrijden achter elkaar te keepen. Mihaylov is te vaak geblesseerd of heeft kleine pijntjes wat waarschijnlijk dan weer te maken heeft met zijn motivatie. Voor de rest heeft Twente nog geen spelers aangetrokken zonder te verkopen. Vergeet ook niet dat veel contracten aflopen. De tijd dat we 5-10mjn voor een speler konden neerleggen is nu ook definitief voorbij dus dan moet je er ook op tijd bij zijn wil je de selectie op peil houden.

4 juni 2013 om 16:44

Zit maar 2 jaar tussen de 2 keepers hoor. Marsman moet gewoon nog een stap in Nederland maken en er zullen wel een aantal clubs zijn met interesse. Mihaylov daar in tegen kan overal wel heen. Heeft misschien niet al te veel wedstrijden gespeeld mede door blessures, maar is toch wel normaal gesproken eerste keeper bij Twente die het redelijk doet. Ook bewijst hij zijn waarde door eerste keeper te zijn bij de nationale ploeg van Bulgarije.

Toen ik de titel las dacht ik in eerste instantie dat FC Twente Stekelenburg wilde aantrekken. Maar ik snap dat ze er van balen dat Maaten naar Fulham gaat, anders hadden ze Mihaylov waarschijnlijk voor een mooi bedrag kunnen verkopen. Zeven keepers onder contract zijn er trouwens wel erg veel, en eigenlijk is er geen 1 die echt goed is. Die Nick Marsman heb ik een paar keer zien spelen, dacht dat die wel potentie had? Maar als ze er vanaf willen is er vast wel een andere club in Nederland die hem wil overnemen.

Waarom willen ze Mihaylov verkopen? Of wil de keeper zelf weg bij Twente?

4 juni 2013 om 11:22

Combinatie van factoren. Verdient een heel behoorlijk salaris, wil graag naar een grote competitie (ik dacht een voorkeur voor Engeland) en presteerde dit seizoen volgens mij ook niet al te best.

4 juni 2013 om 11:23

Allebei. Mihaylov heeft een aflopende contract en wil een stap hoger zetten, FC Twente wil geld voor hem vangen en bovendien hebben ze in de persoon van Stevens al een opvolger gehaald.
Het zou zonde zijn als zo een talent op de bank verpietert.

4 juni 2013 om 11:24

Mihaylov heeft nog maar een eenjarig contract en heeft volgens mij zelf aangegeven niet te verlengen en een stap hogerop te willen. Als ze dus wat willen verdienen aan hem zullen ze hem nu moeten verkopen.

4 juni 2013 om 11:27

Ok, dank jullie wel. Dan lijkt het me een logisch verhaal vanuit de club gezien dat ze van hem af willen. Op deze manier krijgen ze nog wat geld en hebben ze een ontevreden speler minder. Dat is ook wat waard.

Tja voor Fulham is het natuurlijk logisch. Stekelenburg is veel beter dan Mihaylov.

Gewoon nog 5 jaar door gaan met Boschker.

Met alle respect voor Sander, maar dit kan toch niet meer op Eredivisie niveau. Ik vind het echt lachwekkend. Zelfs voor een club-icoon.

4 juni 2013 om 12:55

Ach.. als derde keeper...
Ik geloof dat er bij Ajax ene Verhoeven als derde keeper stond een tijdje terug. Dan toch liever Boschker hoor!

4 juni 2013 om 15:26

Verhoeven is geen slechte keeper en pakte toch aardige ballen, buiten dit keepte hij niet veel wedstrijden. Boschker daarentegen laat al jaren zien dat hij eigenlijk moet stoppen, maar krijgt steeds contractverlenging en keept nog aardig wat wedstrijden voor een 3e keeper. Waar hij voorheen een blunder per maand had, gebeurt hem dit nu bijna elke wedstrijd. Met Boschker in de goal weet je haast zeker dat je minimaal een goal tegen zal krijgen.

4 juni 2013 om 19:08

Boscker kan het niveau echt niet meer aan, misschien leuk om de jonge keepers het vak te laten leren. En Verhoeven is makkelijk grappen maken.. Maar in de play-offs had Sandertje een paar blunders waar je U tegen zegt. Nee Twente zit zichzelf voor lul met hem in het veld. Is niet meer de keeper van een aantal jaar geleden en leeftijd haalt hem in

4 juni 2013 om 22:40

Als het de keeper was van een paar jaar geleden, dan was het ook niet de derde geweest. Hoe vaak komt het voor dat een derde (of vierde?) in het doel staat?
Tegen Utrecht was het inderdaad dramatisch, maar de wedstrijden daarvoor heeft hij toch erg goede reddingen verricht.

Twente heeft dit jaar gewoon te veel pech gehad waardoor Boschker alsnog in actie moest komen. Michaylov was de helft van het seizoen weer eens geblesseerd. Bednarek had een ongelukkig ongeval en dus blessure en Fernandes heb ik zelf nog helemaal nooit gezien..

Ik verwacht eerlijk gezegd ook niet dat Boschker het aankomende jaar er nog bij zit om echt veel te keepen, maar meer als een goede leermeester voor het grote aantal jonge jongens.

Ging een paar keer verschrikkelijk goed met transfers en toen dacht Munsterman dat hij het wel wist allemaal. Nu lopen er toch een paar voor weinig weg en is het animo om naar Twente te komen bij spelers van buiten wel minder, geen Europees voetbal, geen aansprekende trainer en minder kans om in de top mee te draaien. Moet snel veranderen anders komen er lege plekken in het stadion,

4 juni 2013 om 11:26

Die lege plekken waren er genoeg na de winterstop in het stadion. Tegenwoordig ook weinig spelers waarvoor je naar het stadion komt bij FC Twente. Tadic zou het kunnen, maar liet het afweten na de winter. Dan blijft er niet veel over,

4 juni 2013 om 11:39

Tadic, Chadli en Guttierez. De rest zijn allemaal net-niet spelers

Knap staaltje wanbeleid om 7 keepers onder contract te hebben die bij de concurrentie Ajax en PSV niet bij de eerste 2 doelmannen zouden behoren.

4 juni 2013 om 12:31

Jij behoort dan denk ik tot een selecte groep mensen die liever Waterman heeft dan Mihaylov.

4 juni 2013 om 13:00

Nee, ik behoor tot de groep mensen die Tyton en Zoet beter vinden dan alle 7 keepers die FC Twente inmiddels onder contract heeft staan.

4 juni 2013 om 23:43

Blijkbaar is Tyton niet beter, anders speelde hij wel.

4 juni 2013 om 12:59

Scheelt dat je de helft nog nooit hebt zien keepen
Toegegeven: Ik heb Fernandes ook nooit gezien, wat een miskoop!

Bedenk ook dat Plattel nog gewoon een jeugdspeler is en dat Marsman verhuurd is/wordt

Hoop wel dat Sonny Stevens de nieuwe 1e keeper wordt bij twente, want verder zit er in die leeftijd niet echt een topkeeper, dan kom je bij boy de jong, van der hart, bertrams zulke keepers.

Maar Stevens is van 1992 en kan dus lekker na het ek de 1e doelman in jong oranje worden en mee naar het volgende ek.
Maar waar het om gaat hoop echt dan Sonny Stevens echt een vaste basisplek kan veroveren en ik denk het toch ook wel?

Hij zal de strijd van Boschker winnen en de portugees en Marsman gaan weg, en anders wint ie het daar ook van.

Die gaat in de basis toch ?

Wordt leuk om naar FC Twente te gaan kijken veel grote talenten.

Stevens, Ebecilio, Eghan, Pelupessy, Hölscher, Born, Promes, veel grote talenten waarvan ik er minstens 3 al heel snel een basisplek zie veroveren en heel snel zie imponeren, Ik ben een groot fan van Ebecilio, Stevens, Promes en ook Hölscher, Eghan is ook een bijtertje, type Tioté, Pelupessy kan zomaar een leuke selectiespeler worden, Born is een aardig talent in de spits.

Ligt het aan mij of is het raar dat Twente Stevens heeft gehaald terwijl men Marsman al onder contract heeft. Ik bedoel, Marsman is 3de keeper bij Jong Oranje en dat is vast niet zonder reden en Stevens heeft daarvan niet eens de voorselectie gehaald. En mij lijkt dat het leeftijdsverschil tussen die 2 ook niet echt groot is.

4 juni 2013 om 11:45

Volgens mij zijn ze niet echt te spreken over het mentale aspect bij Marsman. Dat is de reden at ze het niet zien zitten om hem voor de basis te laten strijden.

Het is goed dat Twente een aantal keepers van de hand doet.

Marsman heeft talent alleen komt te kort voor het niveau Twente, althans op dit moment wel. Daarbij is hij best klein en coacht hij te weinig.

Fernandez is gehaald maar heeft te weinig indruk gemaakt op de staff van Twente.

Mihaylov wil graag een stapje hogerop, en dat kan hij ook, want in topvorm is hij een van de betere keepers van de Eredivisie zoniet de beste.

Verder is het vrij logisch dat Boschker nog een jaar doorgaat. Hij heeft veel ervaring en kan gewoon nog steeds goed keepen als lijnkeeper, voetballend word het inderdaad minder...

Bednarek is een redelijk talent en daar ziet Twente het toch wel inzitten, wel word hij tweede doelman.

En Stevens word naar alle waarschijnlijkheid eerste doelman. Men is erg enthousiast over hen, ze zeggen dat hij over 5 jaar in het Nederlandselftal zal staan. Hij is tweebenig, - vroeger veldspeler geweest - Kan goed coachen, en durft iemand op z'n flikker te geven. Daarbij is hij erg lang en heerst hij in de 16 meter.

Plattel is nog erg jong en kan nog in de A1 als ik mij niet vergis, hij is door blessures bij de selectie gekomen. Dus hij speelt volgend seizoen gewoon bij de beloften. Overigens word hij gezien als een redelijk talent.

Al met al veel keepers natuurlijk, maar best begrijpelijk waarom zij erbij zitten. Marsman, Bednarek en Plattel komen allemaal van de beloften sinds een jaar of 2. Deze hebben allemaal talent alleen je kunt ze helaas niet allemaal opstellen.

4 juni 2013 om 11:48

Serieus? Logisch dat Boscker doorgaat? Ook logisch dat Wisgerhof doorgaat, eigenlijk onlogisch dat ze Landzaat niet verlengd hebben.
Nee een schoonmaak is gewenst en verlengen van de oudjes heb je niets aan!
Daarbij vind ik Marsman zeker wel goed.
Plattel deed het overigens in de de wedstrijd dat hij mocht keepen het gewoon goed. Vreemd dat Schreuder ( als het goed ga zie ik geen reden te wisselen) hem de wedstrijd erna niet liet staan.
Fernandez waren ze eerder ook enthousiast over, dus even afwachten, hopen op het beste.

4 juni 2013 om 11:50

Boscker is een ervaren doelman die als "lijn"keeper nog goed meekan. Dat zul jij toch moeten erkennen. Hij heeft de wedstrijden die hij mocht keepen uitstekend gekeept. Alleen op het voetballende gedeelte komt hij flink te kort, helaas. Wisgerhof is ook niet gek. Wanneer Douglas vertrekt heb je alleen nog : Bjelland, Bengtsson ( wil eigenlijk ook weg ), Röseler. Nou dan kun je Wisgerhof er nog goed bij gebruiken. Ook omdat hij vrij hoog staat in de ranglijst van aanvoerders.

4 juni 2013 om 11:54

Boscker deed het altijd goed, dit jaar werd het serieus minder en moet je afscheid gaan nemen, vind ik,, hij kan evt wel in een keeperstrainer rol verder.
In de defensie is het ook tijd om door te selecteren, het geringe aantal cv's mag geen invloed hebben bij de beoordeling van een oude, (over the top?) verdediger. Dat hij aanvoerder is zegt mij niets, dat was zelfs Fer.
Ik hoop volgend jaar een fris aanvallend en jong Twente te zien!

4 juni 2013 om 13:05

Boschker deed het ook dit jaar weer prima!
Maar de wedstrijden tegen Utrecht blijven we ons helaas herinneren..

4 juni 2013 om 19:17

Hoe ik me Boscker 3 jaar geleden herinner was het een goede keeper. Nu kan je hem echt niet meer opstellen, hij oogt zenuwachtig af en toe. Net zoals je al zei tegen Utrecht, die bal moet je gewoon rossen. Sander moet keeperstrainer worden bij Twente, maar nu zit ie zichzelf hard gezegd voor aap. De beste man zen kwaliteiten zie je afnemen en denk dat je hem eerder wil herinneren toen ie bijv. De beker vasthield. Want anders word dat vervangen door de blunders en dat kan je hem en Twente niet aandoen

4 juni 2013 om 12:00

Marsman is 1 meter 88, volgens mij is dat een goede lengte voor een keeper. Verder heeft hij afgelopen jaar veel geleerd. GAE gaat hem waarschijnlijk overnemen. Omdat hij nu in Israël zit duurt het wat langer.

De enige grote fout die Fc Twente heeft gemaakt betreffende de keepers is Boschker een nieuw contract te geven. Nu Stevens eerste keeper maken en desnoods Michailov als tweede keeper. Marsman uitlenen aan Go Ahead Eagels. Dan heeft Fc Twente Platel en Fernandez voor jong Fc Twente.

Goed beleid van Twente;
7 keepers in je selectie is nou niet echt goochem
Zijn toch salarissen op je begroting waar je niets voor terug ziet
Hiervoor heb je toch al gauw een goede speler voor

4 juni 2013 om 13:08

Dat sommigen vertrekken zijn zekerheidjes. Volgens mij had bijvoorbeeld Fernandes een contract van een jaar en Plattel is gewoon jeugdspeler.
Daarbij heb je ook nog je contractspelers nodig voor de beloften in de jupiler league. Eigenlijk is het dus voor 3 teams (eerste, beloften en A1)

Het is/lijkt veel, maar de transferwindow is nog lang en we hebben er toch een paar nodig.

4 juni 2013 om 16:36

Als het voor 3 elftallen is dan is dit nieuws dus helemaal geen topic
Dank je ieder geval

Is stekelenburg zo slecht geworden dan? Voor zijn transfer naar roma zag je behoorlijke clubs interesse hebben en nu gaat die naar fulham....

4 juni 2013 om 11:54

Fulham is een mooie club hoor en ik denk zeker dat Stekelenburg nog stappen kan gaan maken in de Premier league. Daarnaast heeft Van Der Sar daar ook gezeten natuurlijk dus we hebben allemaal kunnen zien wat een stapje 'terug' op de lange termijn kan betekenen.

4 juni 2013 om 11:54

Hij hoopt op een vd Sarretje denk ik..

4 juni 2013 om 19:20

Hij kan hopen wat ie wil, maar zoals VDS gaat ie NOOIT worden. Stekelenburg moet gewoon vertrouwen hebben en een stabiele verdediging. Wel slim 1 stap terug en hopelijk 2 vooruit dalijk.

Op de een of andere manier vind ik Michailov niet passen bij Twente, sinds hij in doel staat draait het achterin minder. Boschker is te oud om nu nog doelman te worden. Ik zeg: Michailov verkopen, er zijn genoeg clubs die hem wel willen hebben. Marsman naar Go Ahead, prima club voor deze man. Boschker moet derde keeper worden en Plattel misschien tweede. Stevens moet volgend jaar eerste doelman worden, heb enorm veel vertrouwen in hem!

4 juni 2013 om 12:03

Alsof Mihaylov er wat aan kan doen dat Janssen en Brama de bal niet over de middenlijn kunnen combineren. Mihaylov heeft het gewoon goed gedaan.

4 juni 2013 om 12:14

In de laatste drie seizoen 2 x de minst gepasseerde keeper in de eredivisie, hoe kun je dan zeggen dat het achterin minder draait met Mihaylov? Met Mihaylov hadden we Utrecht gewoon verslagen in de finale van de play-offs.

4 juni 2013 om 15:40

Keepersklasse ontbreekt het zeker niet aan, maar wel aan de manier van in de ploeg passen enzo. Ik acht Stevens een goede opvolger te zijn

Mihaylov...na zo'n seizoen vraag ik me af of er een goede buitenlandse subtopper op je zit te wachten!
Alle keepers van Twente zijn matig dit seizoen, waarom geven ze de jeugd geen kans? (marsman deed het verdienstelijk bij Eagles toch?)

4 juni 2013 om 12:16

Plattel en Bednarek hebben hun debuut gemaakt dit seizoen, Marsman vorig seizoen. Men is alleen niet tevreden over Marsman dus wordt hij definitief verkocht. Met Stevens hebben ze opnieuw een jonge keeper aangetrokken, misschien geen eigen jeugd maar wel jeugd.

4 juni 2013 om 12:20

@riche

Thanks voor je info! Stevens is ook geen slechte vervanger idd!

Ik vind Mihaylov nog niet geschikt voor achilles. Zwaar overschatte keeper die 1 korte goede periode kende maar verder niks. Geen uitstraling rare fouten

4 juni 2013 om 13:12

Geen uitstraling? Dan heeft Valdes het ook niet, haha

Heeft veel moeten opruimen wat Douglas en Brama hebben nagelaten.
Waarschijnlijk heb je alleen wel eens een (halve) samenvatting gezien van een wedstrijd...

Die Mihaylov gewoon op de bank zetten, hij heeft veel te vaak een blessure en schermt zelf dat hij weg wil, zie vorig seizoen. Begon sterk maar is maar een matige doelman. Twente wil verjongen nou zet Stevens er maar in. Mihaylov voelt zich en gedraagt zich te groot.....mooie ballenvanger !!!

Marsman en Fendarnez verkopen. Bosscker trainerskeeper laten worden.

Als Michaylov niet weggaat, laat hem het uitvechten met Sonny Stevens. En Bednarek als derde keep. Plattel verhuren eventueel.

Lijkt mij niks aan de hand voor volgend jaar. Tenzij Michaylov gewoon nog een transfer gaat maken is het ook goed.

Evt. deal maken Michaylov voor speeltijd volgend jaar nog wel een jaar verlengen.

Michay is van glas. Jammer maar daar kun je niet op bouwen. Laat Plattel of Stevens maar direct onder de latten want het aankomend seizoen wordt toch aftasten en kijken wat het wordt. Alhoewel het transfer gebeuren nog niet helemaal op dreef is zal er een heleboel veranderen bij Twente. Ik ben benieuwd wat het wordt! Ik vind het trouwens nog steeds erg raar dat als de competitie begint de transfer markt nog doorgaat tot 1 september. Zou moeten stoppen zo gauw een competitie begint!! Maar ja het draait om de centen en verder niet zo veel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

FC Twente

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
12.FC Twente37-2
13.PEC Zwolle35-7
14.RKC Waalwijk26-20
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
J. DrommelKeeper310
DaniloAanvaller3115
T. EbuehiVerdediger301
J. BoschMiddenvelder302
G. RoemeratoeMiddenvelder290
Q. MenigAanvaller298
L. NarsinghAanvaller140
Voor de complete selectie: Clubpagina FC Twente.

16 fans
Keeper, 32 jaar

In de wandelgangen

Vrijdag 7 mei
Arsenal heeft een bod van 9 miljoen euro uitgebracht op Thilo Kehrer. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren