Update: Fenerbahçe verslaat Galatasaray en heeft Potuk binnen

Woensdag, 22 mei 2013 om

Landskampioen Galatasaray is van zins om het middenveld voor komend seizoen te versterken. De topclub uit Istanbul maakt dinsdagmorgen via de officiële kanalen bekend dat de onderhandelingen over de zomerse komst van Alper Potuk, een 22-jarige middenvelder van Eskisehirspor, zijn gestart.

/

Hoewel Alper geen directe concurrent voor Wesley Sneijder zal zijn, wordt de keuze van coach Fatih Terim op het middenveld er wel ruimer op. De Turks international wordt gezien als een eventuele opvolger van Felipe Melo, die ook in 2012/13 van Juventus werd gehuurd. De optie tot definitieve overname werd niet gelicht.

Volgens diverse Turkse media zal Galatasaray een formeel bod van 5,5 miljoen euro op Alper uitbrengen, plus de diensten van Yigit Gökoglan en Emmanuel Culio. Alper, in de laatste twee seizoenen goed voor negentien gele kaarten in de Süper Lig, was ook afgelopen seizoen een van de steunpilaren van Eskisehirspor.

Update 21 mei 21.51 uur - ‘Fener kaapt talent na bliksembezoek weg voor neus Galatasaray’
Niet Galatasaray, maar Fenerbahçe lijkt de nieuwe werkgever te worden van Alper Potuk. De persvoorlichter van Eskisehispor, Erdal Sahbaz, zou aan LigTV hebben bevestigd dat de club uit Aziatisch Istanbul de middenvelder voor 6,25 miljoen euro overneemt. Henri Bienvenu, en wellicht ook Orhan Sam, vertrekken naar verluidt als onderdeel van de deal naar Es-Es. Voorzitter Aziz Yildirim zou na een bliksembezoek aan zijn collega-voorzitter Halil Ünal tot een akkoord zijn gekomen over de transfer van Alper. De clubs maken overigens nog geen officieel melding van de transfer van de Turks international.

Update 22 mei 21:55 uur - Fenerbahçe verslaat Galatasaray en heeft Potuk binnen
Fenerbahçe heeft de transfer van Alper Potuk afgerond. De kersverse bekerwinnaar schrijft woensdagavond op de officiële website dat de viervoudig Turks international een contract voor vijf seizoenen heeft getekend in het Sükrü Saraçoglu Stadion. De Gele Kanaries maken naar verluidt 6,25 miljoen euro over naar de bankrekening van Eskisehirspor en vermoedelijk verhuist er ook een aantal spelers als onderdeel van de deal van Aziatisch Istanbul naar Centraal-Anatolië.Gerelateerd

376 reacties (laatste reactie door furkiturki)

Genoeg geld daar lijkt mij.. Ik heb geen idee hoe het team in elkaar zit bij Gala maar volgens mij is het middenveld het minst stabiele in het team daar. Misschien wat gif op het middenveld kan geen kwaad. Btw 19 gele kaarten is al een prestatie opzich..

21 mei 2013 om 09:50

Dat valt wel mee. Gs betaalt meestal tussen de 5-8 miljoen aan transfersom.

21 mei 2013 om 10:07

Lijkt me eerder dat de verdediging het minst stabiel is daar, hoe ongelooflijk slecht het centrale duo daar wel niet speelde in de cl. Maar genoeg geld bij gala, dus zal vast en zeker nog wel een cv bijkomen.

Als ik gala was zou ik eerder proberen melo definitief over te nemen, zijn salaris kunnen ze sowieso wel betalen, en lijkt me beter dan deze potuk.

21 mei 2013 om 14:30

@ritalin

Wij hebben bijna geen verdedigers en als we ze hebben zijn ze van jupiler niveau. Er komt minimaal een verdediger bij.

22 mei 2013 om 01:40

Ik ben anders best wel te spreken over jullie Semih. Geweldige verdediger die alleen een kapitein naast zich nodig heeft.

25 mei 2013 om 22:22

ik zou melo juist niet kopen, is goed maar niet zo goed, wel wat oud dus best ipv melo iemand kopen die goedkoper/ jonger is.

22 mei 2013 om 00:00

De transferbeleid van fener is zo slecht, dat ze telkens gaan bieden op spelers die wij op onze transferlijstje hebben staan. Maarja voor Turkije is het wel beter want ik weet zeker dat Alper meer aan spelen toe komt bij fener, aangezien wij Melo, Selcuk en Sneijder hebben. Voor ons is het dan wel weer jammer want talenten hebben we nodig en het is ook nog mooi dat hij Turks is.

22 mei 2013 om 01:43

Jullie konden hem anders goed gebruiken voor de positie van Melo. In de Champions League viel Melo door de mand door steeds zijn man te laten lopen. Ik denk dat je hem erg overschat. Met een slimmere verdedigende middenvelder heeft galata een veel beter middenveld, dan met een krachtpatser die niet weet wat hij doet. Al denk ik dat daar genoeg andere opties voor zijn, gezien de zes miljoen.

We hebben geen echte flankspeler @eerlijkepsvfan

Amrabat speelt niet en Hamit is niet een pure flankspeler.

Alper is een topper! Nu nog een CV en LB en de rest van het team bij elkaar houden!

21 mei 2013 om 08:36

Als Alper komt en Melo blijft dan is de kans groot dat Yekta weg moet.

Een linksback zal Galatasaray deze transferperiode nog niet kopen denk ik.

Ik denk dat ze eerder 2 Cv's zullen kopen en een spits, misschien nog een flankspeler.

Voor de linksback heb je nog Caglar en Halan Balta en ik zie die 2 nog niet verkocht worden.

21 mei 2013 om 09:54

Caglar us einde contract en hij kan zich blesseren zonder te spelen(prestatie op zich). Balta is niet meer goed. Riera deed het redelijk, maar hij is geen echte back. Ze gaan zeker een linksback halen. Ik hoor en lees overal Carlinhos. We zullen zien.

21 mei 2013 om 14:31

Carlinhos wordt al ruim een jaar aan Galatasaray gelinkt, maar de voorzitter wilde hem niet verkopen afgelopen seizoen.
Toch hoop ik dat ze hem alsnog weten te halen.

In de titel staat concurrent voor sneijder en dan in het artikel dat hij geen directie concurrent wordt.. Lijkt me al sterk dat Gala zoveel geld uitgeeft aan wesley om vervolgens gelijk een ander te halen voor dezelfde positie, als opvolger van Melo lijkt me realistischer maar dan had ik niet op het artikel geklikt

Had liever gehad dat Felipe Melo blijft

21 mei 2013 om 08:21

Ik denk dat het probleem met Melo is dat hij teveel verdient.

En daarnaast bezet hij 1 plek voor buitenlanders, met Alper heb je een goedkopere speler die ook nog Turks is en nog jong is.

Dus zijn aankoopbedrag kan je later nog terugkrijgen, dus slim gespeeld van Galatasaray.

21 mei 2013 om 08:31

Dat is wel waar, maar Melo is ook zeer geliefd bij de fans. en Ik denk niet dat dat zo snel gebeurd als die in Brazilië is..

21 mei 2013 om 08:38

Galatasaray kijkt niet naar hoe geliefd een speler is bij de fans.

Anders was Keita niet verkocht, of Lincoln en nog een paar spelers die ondanks hun populariteit weg moesten.

21 mei 2013 om 08:52

Kemal K

Juist daarom speelt Melo structureel in op de gevoelens van de fans. Hij is pas de laatste 10/15 wedstrijden van het seizoen serieus aan het voetballen ( op zijn niveau). Hij wist dat zijn huurcontract ten einde zou gaan en draaide meteen de knop om.

Af en toe doet hij nog van die sympathieke bewegingen op en buiten het veld. Vervolgens maakt hij zich geliefd bij de fans en hoopt op een langere samenwerking.

Ik vind hem echt goed (als hij zin heeft), maar ik heb liever een stabielere Melo die heel het seizoen constant speelt (net als vorig seizoen). En anders moeten we verder kijken...

Als dit de deal is, ben ik wel blij over de spelers die gaan vertrekken. Dan ben je in 1 klap Culio (buitenlander) en Yigit kwijt. Daardoor heb je twee spelers minder op je loonlijst en dat scheelt zeker.

Alper is een goede speler, hij is een CM, maar hij kan ook als MR. Op langer termijn kan hij ook Hamit aflossen op rechts (als Melo toch aanblijft). Anders kan hij een blok vormen met Selcuk.

De tijd zal ons leren. We moeten eerst de speler officieel vastleggen.

21 mei 2013 om 09:57

Alper zou fantastisch zijn. Met zijn geringe ervaring was hij gewoon de beste man op het veld tegen Hongarije tot dat Avci besloot hem eruit te halen.

21 mei 2013 om 13:23

Dat snapte ik ook niet van Avci (ik snap hem vaker niet), Alper was de meest dreigende speler van het team. Die jongen heeft van natura veel zelfvertrouwen en lef. Daarom speelt hij ook 9 van de 10 keer in de diepte. Dat is goed om te zien!

Ik zie hem slagen, want hij houdt zijn hoofd koel. Als hij niet met de druk zou kunnen omgaan, dan zou hij totaal inzakken na zijn afgeketste transfer (naar fb). Het zit wel goed in zijn kop.

Ik verwelkom hem ook.

21 mei 2013 om 13:28

Wellicht was hij wel blij met het afketsen van zijn transfer naar Fener hehe.

21 mei 2013 om 13:38

Haha, dat had ik stiekem ook in gedachte. Want de clubs hadden een akkoord. :- )

Er zijn drie mogelijkheden:

- Alper is Gsli
- Alper gaat voor de meest gunstige/rationele stap
- Allebei

22 mei 2013 om 00:04

Nog een 4e mogelijkheid.. Geen 1

22 mei 2013 om 00:20

Hahahaha. Je hebt gelijk, deze mogelijkheid zag ik he-le-maal niet aankomen. Dat moet ik toegeven. Alhoewel ik het in mijn eerdere post toch had vermeld:

''de tijd zal ons leren. We moeten eerst de speler officieel vastleggen.''

Naja hoe meer turken in de selectie hoe beter zelf het is voor Turkije zelf en de spelers!

Ik vind het een rare transfer. We hebben al genoeg middevelders en met Alper zou je andere spelers weg moeten doen of krijgen minder speeltijd. Dat zorgt dan weer voor scheve gezichten in het elftal. Ten tweede Alper is niet een zelfde speler als Melo. Als Alper wordt gekocht ipv Melo dan mogen we ons borst nat maken volgend jaar. Ik heb er geen vertrouwen in! Melo is een echte opruimer, vechter, strijder, Alper daarentegen heeft die kwaliteiten niet. Tevens met zijn aantal gele kaarten laat die zien dat ie t nog niet kan. Hij heeft dus meer overtredingen nodig om een aanval te stoppen of bal af te pakken. Ik heb me twijfels..

Dit zou geweldig zijn. Een jonge, dynamische Turk met pit en loopvermogen. Hij blijft rennen tot de eindsignaal. Zoveel jonge, getalenteerde Turken zijn er niet op dit moment. Ik zie hem niet als een vervanger voor Melo. Hopelijk halen ze Melo ook.

21 mei 2013 om 14:33

Melo is zoals jij eerder hebt aangegeven een geweldige voetballer. Je ziet in sommige wedstrijden dat hij echt uitblinkt. Ik hoop dat ze hem definitief overnemen of gewoon nog een jaartje huren.

21 mei 2013 om 15:10

Melo was in CL de uitblinker van GS. Het was eerste keer dat ik voor hem ging juichen (mocht hem nooit in lig) tegen Schalke 04. Wat een passie had hij toch. Zeker een aanwinst volgend seizoen in CL !

Melo was toen die kwam een echte opruimer. Nu moet echt toch wat sneller worden. Kijk maar is naar hem als zijn mannetje hem voorbij is dan loopt hij er traag achteraan . Integendeel van Alper is hij niks.

21 mei 2013 om 10:50

Je laatste zin deugt niet, hou het simpel.

On: Melo en Alper kan je niet vergelijken. Het is het een of het ander. Hopelijk Melo en Alper samen. Mag Alper de bank warm houden.

21 mei 2013 om 14:34

Melo is net een pitbull die uit het niets opduikt, balletje afpakt, mannetje passeert en zelf of iemand anders laat scoren. Hij heeft maar 1 of 2 van die momenten nodig.

Is het niet beter voor Galatasaray om de verdediging te versterken? Ik dacht dat hun verdediging het zwakke punt was. Is wel belangrijk om goede verdedigers te hebben als je Champions league niveau wilt halen.

21 mei 2013 om 10:52

Dat klopt. Auerelien Chedjou is de belangrijkste kandidaat om de CV positie in te vullen. Zijn zaakwaarnemer was afgelopen week in Istanbul gesignalleerd. Er is dus al gesproken. Waarschijnlijk zal er een transfer komen, maar Monaco heeft ook interesse. De rijke Russiche eigenaar wil hoge ogen gooien dus kan maar zo dat die geld tikt om Chedjou over te nemen.

5.5 is goed, alles daarboven is weggegooid geld

21 mei 2013 om 17:49

Heb jij tegenwoordig een glazenbolletje waardoor je kunt zien wie wat waard is? Liever 10 miljoen voor een Turkse speler wegens de maximale spelers die je mag opstellen dan 5 miljoen voor een buitenlandse speler.

21 mei 2013 om 19:14

Nee maar anders wordt de markt verziekt en is het zonde van Gala de geld

Off : Tk1326 vliegt vandaag vanuit Bologna naar Istanbul, vliegtuig zal om 22:15 landen in Ataturk Airport

Chiellini zit er in met zijn vrouw en 1 kleine koffer )))

Had iemand een Chielini besteld ?

Edit : De vrouw waarmee hij reist heet Carolina Bonistalli.l waarschijnlijk zijn vrouw

22 mei 2013 om 01:48

Haha volgens jou redenatie betaalt jou club nu bijna een miljoen teveel en verpesten ze de markt.

21 mei 2013 om 12:24

Met je laatste zin ontkracht je heel jouw verhaal. Waarom zou het een transfer zijn om de concurrenten tegen te werken, als hij 1 van de grootste Turkse talent is ? Een 22-jarige talent is altijd welkom. Melo is 29, Hamit 30, Selcuk 28. Zo jong is onze middenveld niet. Ik vind jouw aanname daarom nergens op slaan.

Als deze Turkse Iniesta binnen is, hebben we kwalitatief de komende jaren een voortreffelijk middenveld. Hoop dat de mensen die over de transfers gaan, zich ook een beetje richten op de verdediging. Ze willen natuurlijk van Galatasaray een internationaal merk maken en dat begint dan meestal met grote/populaire voetballers te halen (meestal aanvallers en middenvelders), maar ze moeten zich ook richten op de gatenkaas achterin. Als daar een beetje geld in wordt gestoken, zul je verder komen op een internationaal nivevau en uiteindelijk ook bekender worden.

Eboue en Riera mogen van mij vertrekken. Eboue heeft natuurlijk een geweldige persoonlijkheid, maar ik zie liever een wat jonger iemand die er al kan staan en nog volop kan doorgroeien. Ik vind Eboue maar een slaapkop in verdedigend opzicht en kan ook niet zo'n 1,2,3 een actie uit zijn hoed toveren. Vind ik toch erg belangrijk als back. Wat Riera allemaal heeft laten zien, is natuurlijk prima voor zijn doen want het is van oorsprong helemaal geen back, maar het is nog steeds ondermaats. Ik heb meerdere malen zijn mannetje vogelvrij zien lopen over de linkervleugel en uiteindelijk had het geleid tot grote kansen of zelfs goals.

Een CV is natuurlijk ook erg handig, want Dany doet het op het turkse lig niveau het nog wel goed, maar op internationaal niveau zakt hij erg door de mand. De ene na de andere rare beweging floept uit zijn paasei en ja dan kan je snel gestraft worden op zo'n hoog niveau. Verder is het sowieso niet iemand met uitstraling en een echte body. 1 van de Cv's zou eigenlijk wel een vogelverschrikker moeten zijn, is toch een vertrouwenbron en rustpunt in het elftal.

Als Hamit Altintopografie ook verder vervangen zou kunnen worden, tenminste als basisspeler, dan zie ik ze wel erg ver komen (op internationaal niveau). De Turkse lig zie ik ze sowieso wel de komende jaren nog domineren.

21 mei 2013 om 11:48

Een vogelverschrikker zoals Servet was destijds?

21 mei 2013 om 12:09

Ik heb liever potuk op de plaats van hamit? wat vind jij daarvan?
en over een vogelverschrikker,als ujfalusi eenmaal beter is(weet niet of hij weggaat of blijft)
vind ik hem best een baas achterin,hij moet wel ritme opdoen wat weer tijd nodig heeft.

Zat Fenerbahçe ook niet achter Potuk aan?

21 mei 2013 om 13:29

In de winterstop wel. Toen had Fener een deal met Eskisehirspor, maar kwam het niet in overeenstemming met Alper. Vraag me niet wat Alper allemaal verzocht, maar blijkbaar werd het teveel dus daar eindigde dat verhaal. Als je het mij vraagt, is Alper meer met zijn gevoelens bezig dan zijn professionaliteit en gaat hij liever naar de kleuren die hem wel sieren. Het is wat het is.

21 mei 2013 om 17:51

Dat kun je hem ook niet kwalijk nemen gezien beide topclubs hem binnen willen halen. Jij zou voor Fener kiezen en ik voor Galatasaray. Heeft naar mijn mening vrij weinig met professionaliteit te maken.

21 mei 2013 om 20:36

Volgens mij had Galatasaray geen belangstelling in Alper in de winterstop. Anders hadden ze hem wel gehaald direct nadat het mis ging bij Fener.

21 mei 2013 om 19:18

Ja, maar hij wilde een clausule in zijn contract laten zetten dat als Fenerbahçe degradeerde vanwege het omkoopschandaal, dat hij transfervrij mocht vertrekken. Daar ging Fenerbahçe dus niet mee akkoord.

21 mei 2013 om 20:34

Onzin. Wanneer een speler weg wil bij Fenerbahçe, dan kunnen ze altijd weg. Dat hebben we met Emenike, Niang, Lugano en Santos al eerder gezien. Wie weg wil kan weg, daar doet Fener niet moeilijk over. Alper koos voor de kleuren waar hij een voorkeur voor heeft, meer is het niet.

Er wordt echt elk jaar veelste veel betaald in de Turkse competitie. Amrabat voor 8 terwijl die hooguit 5 waard was. Nu bij alper ook, hij moet te kopen zijn voor alleen dat geld zonder spelers. Culio is Paar jaar geleden ook gekocht voor 5 milj en word nu gewoon als ruilwaar gebruikt! Ze moeten beter met het geld overgaan!

21 mei 2013 om 12:40

Culio is gehaald voor 2-2.5m, hoe kom je nou weer aan 5 ?

21 mei 2013 om 14:48

Dan was het stancu die voor 5 miljoen kwam. Heb ik ze door elkaar gehaald. Maar alsnog je begrijpt wat ik bedoel toch. Zelfde geld voor stancu wordt gehaald voor 5 milj en speelt een klein jaartje bij GS wordt verhuurd en na 1,5/2 jaar verkocht voor de helft.

21 mei 2013 om 16:54

Je hebt inhoudelijk verder helemaal gelijk. Ze betalen veel te veel. Kijk buitenland begrijp ik nog. Tr is nu eenmaal niet erg aantrekkelijk voor veel spelers. Maar voor spelers die al in Tr spelen moet je minder betalen.

Fener en Bjk heeft alles verpest. 8m Tabata, 11m Topuz, 6m Ismail. Sindsdien vraagt elke anadolu takim minimaal 5m.

21 mei 2013 om 13:33

Culio heeft 2 gekost. Gs heeft 1 seizoen gebruik gemaakt van zijn diensten en voor de rest hebben ze hem telkens uitgeleend (dus een groot deel van het loon is door de tegenpartij overgenomen). Hij verdiende overigens 6 ton, dus dat is ook niet een exorbitant salaris (in verhouding dan he).

Tevens gaat het nu om de restwaarde van Culio en dat ligt tussen de 5 ton en miljoen.

Alper gaat Gs een bedrag van 7 miljoen kosten (7,5 ton Culio en 7,5 ton Yigit plus 5,5 mil).

Dit bedrag wordt opgekrikt door de buitenlandse regel.

21 mei 2013 om 13:52

Exorbitant ? Vayyyyyyy hehe.

Het is maar dat ik begrijpend kan lezen, anders zat ik nu met m'n wenkbrauwen te fronsen.

21 mei 2013 om 13:59

Muhahah. Dat krijg je als je nog in de schoolmodus zit.

Dit is nog niks in verhouding van wat ik van jou heb mogen leren in tig jaar.
(Je wist wel wat het betekende, hehe)

21 mei 2013 om 13:51

Door de binnenlandse concurrentie worden er zulke bedragen betaald. Een speler als Potuk zou normaliter toch echt 2 of 3 miljoen kosten gezien zijn status (basis bij een middenmoter, heeft al een debuut gemaakt in de elftal van Turkije.) Nu laat een Eskisehirspor 1 van zijn uitblinkers niet gaan voor de normale prijs en met Fener en Gala stijgt de prijs zo met 2/3 miljoen

21 mei 2013 om 17:53

Voor Amrabat is er veel betaalt, maar die hoge transfersommen zijn te danken aan het perse weg willen van Amrabat. En Amrabat betaalt die transfer gedeeltelijk terug van zijn salaris. 3,5 miljoen uit me hoofd dacht ik. En 4,5-5 miljoen voor een voetballer als Amrabat is wat aan de hoge kant, maar echt duur kun je hem niet noemen.

ik zie het niet als een concurrent voor sneijder, want sneijder is van een andere klasse.
buiten dit allemaal is het een top transfer. Alper kan je op verschillende plekken gebruiken.. rechts half ? CVM ?

De transfer van Alper heeft genoeg voordelen:
- hij heeft een turkse nationaliteit
- hij is vrij jong nog maar 22 jaar.
- hij is bijna overal op het middenveld beschikbaar.


5.5 + Yigit + Culio goeie deal!
Yigit die nooit tot spelen komt en waar we toch niks aan hebben mag je gelijk weg doen.
culio mag ook weg, is niet eens Gs waardig en hop gelijk een buitenlander minder.

zo ben je misschien 7,3 miljoen kwijt aan Alper, maar dat geeft niet. Tegenwoordig zijn zulke bedragen heel normaal geworden.

Zolang de regel bestaat dat er maar een max aantal buitenlandse spelers in de basis mogen starten, zal er nog steeds enorm veel geld worden betaald aan middelmatige Turkse spelers, Alper is zeker niet slecht maar 5.5 miljoen en Culio ? Dat is hij zeker niet waard.

Erg misleidende titel dit, iedere Galatasaray supporter weet dat nu de vraag komt of Melo wel in het team zal blijven, en ja hoor hij staat ook op de foto i.p.v. Sneijder Als je zo'n artikel geloofwaardig gaat maken doen dan tenminste een foto van Sneijder erbij. Alper Potuk is een geweldige middenvelder voor Galatasaray. Ik heb hem laatst in de bekerwedstrijd gezien tegen Fener en daar blonk hij ook uit. Ik hoop dat hij nog lange jaren bij ons zal spelen

Alper Potuk is zo goed als binnen. Mooi om te zien dat het bestuur niet alleen maar aan grote namen denkt, maar ook aankopen doet om op de langere termijn van te profiteren.

Ik volg deze jongen al heel lang , en pfff wat een speler. Heerlijke spelverdeler , goede balvast , heeft een goed uitzicht en is jong ook.

Als GS een goed CV en LB halen , oftewel een goede vleugelspeler , dan kunnen ze leuke dingen doen in CL.

21 mei 2013 om 16:49

Inderdaad.

Ik weet niet waar zijn huis zit dat hij zo een goede uitzicht heeft, maar je bedoelt vast inzicht hehe.

Hij is enorm dynamisch. Vorig jaar liep hij nog teveel met de bal, maar onze Ersun lijkt dat eruit te hebben gehaald uit zijn spel.

22 mei 2013 om 14:07

Hahaha domme fout van mij , uitzicht... fatale blunder.

Ik vind het jammer dat hij naar Fener is gegaan , hij beweerde toch echt dat ie Gsli was , jammer genoeg maakt geld het liefde kapot.

Alper Potuk is een degelijke voetballer, en GS zou ook direct zijn plafond zijn. Een stapje hogerop zou deze jongen niet aankunnen, omdat het niveauverschil te groot is.

Ik volg hem al een tijdje, en in Turkije doet ie het redelijk. Maar heb hem ook zien spelen tegen Olympique Marseille, en daar kwam hij helemaal niet uit de verf. Maakte veel fouten, en had ontzettend veel moeite om mee te draaien..

Ook verwijt ik hem en Semih ervan dat we geen deel uitmaken van het WK. Hij had alle rust en tijd om de bal aan Burak te geven, terwijl zijn directe verdediger nog een paar meters achter hem was. Maar in plaats daarvan rost ie de bal met een snelheid van 100 km/p uur naar voren. Toen werd ook gelijk blootgelegd dat ie de rust mist.

Ik als Fener-supporter ben ook blij dat Fener hem niet heeft gehaald.

21 mei 2013 om 16:47

Ik vind jou 'gs is zijn plafond' uitspraak nergens op slaan, tenzij jij Gs enorm hoog inschat in Europa.

Hij is 22 jaar. Je weet niet welke stappen hij gaat maken. Je weet niet hoeveel deze jongen in zijn voetbal leven gaat stoppen.

Ik zie hem met Oguzhan en Salih later het Turkse middenveld vormen. Sky is the limit voor deze jongens.

Eerst Melo binnenhalen, en dan volgt de rest. Boven de € 5mln is te duur voor deze speler. Hij is aardig, maar zeker niet meer dan 5 mil waard. Maar eerst Melo halen, want hij is een must en dan pas naar andere transfers kijken.

Ik weet niet of wij hem nodig hebben. Natuurlijk is hij een een groot talent met het Turkse nationaliteit. Ook ik zie dat hij goed kan voetballen. Heel goed zelfs. Heeft snelheid, inzicht, conditie en is overal op het veld. Maar we moeten niet vergeten dat we op de positie van Alper ook Yekta, Emre en Engin kunnen gebruiken. Yekta die meestal goed speelt wanneer hij een kans krijgt. Emre kan beter centraal spelen dan op de flank als je het aan mij vraagt. Emre is geen flankspeler. Engin, die vorig jaar één van de beste was. Ook hebben we in de jeugd spelers die door moeten stromen. (okan Derici)

En nu word er gezegd dat Fenerbahce WEER een transfer in de weg zit van Gala. 6.2 orhan sam bienvenu. Ben benieuwd of dit waar is. Alper is eigenlijk overbodig met een Salih in de selectie maar goed ben benieuwd wat Kocaman er van gaat maken.

Top van Fener dit. De oorlog is losgebarsten! :D

Interessante wending zo ineens. Wat is het precies voor speler? Want hoe kun je nou een mogelijke concurrent voor Wesley worden maar anderzijds de vervanger van Melo?

Is toch gekkigheid? 6.2 mil + orhan sam en bienvenue. Dan ben je echt niet goed bij je hoofd. Deze jongen is max 5 miljoen waard. Maar koop hem maar Fener, dan zijn we van hem af.!

Al geloof ik hier niks van. Iedereen die kan kiezen tussen GS en FB kiest voor GS.

Grappig dat mensen beweren dat alper voor gs is! De reden dat hij niet naar fener kwam was dat de manager van alper op het laatste moment zijn vergoeding verhoogde! In een interview had alper zlefs aangegeven dat hij zelf heel graag naar fener wilde komen en dat het ookmzijn eigen beslissing was.

Maargoed raar van fener om eerst te ontkennen en stiekem toch te onderhandelen!

Edit: het is officieel bevestigd door fb!

Ach, ik kan er mee leven. Het is jammer dat zij (wederom) een talent kapen echter kunnen wij nu onze prioriteiten voortzetten; een CV en een LB halen + Melo en wellicht als extra een beroemde flankspeler.

Belachelijk veel geld voor zo 'n overschatte voetballer. Komt echt op alle fronten tekort. Ook een overbodige transfer. We hebben al genoeg goede middenvelders. Dat bedrag hadden ze beter kunnen investeren in een talent.

Ongelofelijk wat een actie van Aziz Yildirim weer

6.25 is 1.25 miljoen te veel als het al waar is.

Wat mij nog meer verrast is dat Orhan Sam en Bienvenue zijn betrokken bij de deal.. Normaal gesproken krijg je niet eens een plakje jong belegen kaas als je die 2 aanbiedt..

Ik ben blij dat er 2 nietsnutten nu weggaan uit de selectie, scheelt miljoenen aan salaris en ee zijn af van die talentloze gasten.

Ik zeg niks totdat het niet bevestigd is, geruchten gaan dat Eskisehir 5 miljoen wilt en die 2 spelers afwijst

Edit : Als we door deze - mijn lul is groter- wedstrijd geen genoeg geld meer hebben voor andere versterkingen is het echt belachelijk. Sowieso is 6 miljoen te veel man. We hebben als het goed is 50 miljoen euro transferbudget ( excusief verkochte spelers ) ik hoop dat ze weten wat ze doen.

En Chiellini is in Istanbul samen met 1 of andere Carolina, ze zijn om 22:15 Turkse tijd geland in Istanbul

Vliegtuignummer Tk1326 vanuit Bologna naar Istanbul, 1 kleine baggage en de terugreis is geboekt voor 25 mei.

Ik ben benieuwd.

21 mei 2013 om 22:32

Zit je bij de Turkse geheime dienst ofzo?

Ik vind het ook redelijk veel geld, maar voor een speler als Alper kan je dit risico gerust nemen. Volledig Turks middenveld als einddoel zou toch mooi zijn.

21 mei 2013 om 22:48

Haha nee

Het is hier meer een psychologisch transfer dan een normale. Goede zet van Fener.

Alper Potuk zou ook banken bij Galatasaray. Selcuk Inan zou hij nooit uit de basis spelen.

Mooie transfer alleen wel voor teveel geld.

als jullie alper potuk een overschatte voetballer vinden (omdat fener hem waarschijnlijk gaat afpakken
van galatasaray) wat voor een voetballer is melo dan?

21 mei 2013 om 22:17

Eskisehirspor wilt 5 miljoen zolang we de namen van die 2 niet opnoemen tijdens de onderhandelingen

hope dat unal aysal nu boos is en gaat schitteren met een top transfer, eenige plus punt van hem was dat hij een turk is.

Heel mooi dit, als ook Inler komt moeten Baroni en Meireles weg, misschien nog een DM erbij ipv Selcuk, voor de breedte, dan hebben we een heel Turks middenveld.
Alper doet me aan Emre denken, heeft telkens de drang naar voren, welk team hem ook haalt heeft een goede zet gedaan voor in de toekomst, hoop niet dat hij eindigt zoals Topuz, maar hij heeft ook veel meer talent.

21 mei 2013 om 22:23

Ookal komt Inler naar Fener, er zal niet veel veranderen onder Aykut Kocaman. Jullie hebben hem al 3 jaar en nog steeds spelen jullie het zelfde bagger voetbal. Zoveel Fener fans gaven toe dat ze dit jaar veel geluk hadden gehad. Een coach die Stoch kapot maakt voor Caner, een CM Baroni op 10 laat spelen, een spits Sow op links zet moet je toch niet serieus nemen?
eerst moeten jullie af van Aykut. Anders zie ik Fener weer geen kampioen worden.

21 mei 2013 om 22:35

Dat Aykut Kocaman tactisch niet erg sterk is klopt, maar als we hem nu weg doen kunnen we weer opnieuw beginnen. Hij heeft nu de spelers die hij wilt, als we een andere coach halen wilt die weer andere spelers. Herinner jij je 2007-2008? Kwartfinale CL, komt Aragones is alles weg. 5 jaar later halen we weer Europees succes.

We moeten nu voortbouwen, de weg die wij zijn ingeslagen is positief. Hopen dat Aykut zich tactisch ontwikkelt, want in de EL speelden we vrij aardige potjes, vooral tegen Lazio en Benfica (de eerste wedstrijd dan). Ik wil in ieder geval dat hij aanblijft. Ik heb hem in het verleden ook bekritiseerd, erg vaak zelfs, maar je hebt continuïteit nodig voor succes.

22 mei 2013 om 05:52

Je 2e aliniea is een hele goede broer. Je hebt gelijk!

Kuyt na de landstitel van GS: "ik heb nog nooit een team iets zien vieren na een nederlaag''.

Ik zeg:: ''ik heb nog nooit een club aankopen zien doen, pardon speler kapen uit de handen van zijn rivaal uit jaloezie en afgunst''!

Smeerlappen daar bij Fenerbahce. Ik kan het niet anders noemen. Een speler die letterlijk heeft aangegeven in de media geen gevoel te hebben voor een transfer naar Fenerbahce, wordt toch getransfereerd, damnz hoe laag en sportief ben je dan nog als club? Is er nog erger dan dit?? En dan maar in de media mooie dingen zeggen om alle nodige kritiek te ontkrachtigen. Ik heb echt vieze scheit aan deze transfer alleen de manier waarop is niet ethisch. Niet dat hij per se bij Gala moet absoluut niet. Maar door deze acting van Aziz maak je echt niks goed. Hoe wil je dan nog respect winnen??

21 mei 2013 om 22:36

Alper kan ook gewoon het contract van Fenerbahce weigeren. Bovendien is Fener de eerste topclub die interesse toonde in Alper, vorig jaar in de winter, dus wat is je punt? Hij komt pas als hij zelf het contract tekent, niemand dwingt hem.

21 mei 2013 om 23:48

Mijn vriend; de punt is dat er niet ethisch is gehandeld tussen de clubs. Dit staat los van het feit dat fener eerder interesse had getoond. Wat is jou punt als ik vragen mag?

22 mei 2013 om 01:05

Was jij er dan bij toen er werd onderhandeld ?

21 mei 2013 om 22:37

vind het een rare reactie van je. alper potuk was vorig jaar al heel dichtbij een transfer naar fenerbahce, maar de deal is toen afgeblazen doordat de manager een extra miljoen vroeg.

vervolgens is alper potuk altijd op het lijstje blijven staan van spelers die wat kunnen toevoegen aan het elftal.

ook snap ik je opmerking over 'geen gevoel voor fenerbahce' niet. die jongen tekent toch met zijn volle verstand zonder dat er een pistool tegen zijn kop gericht staat?

geef gewoon toe dat fenerbahce slim heeft gehandeld en iets teveel betaald, want 6.25m is toch echt teveel, zelfs voor de 'turkse iniesta'. althans, zo werd hij vanochtend wel genoemd door een galatasaray-supporter.

21 mei 2013 om 23:54

Als jij mijn reactie raar vindt, waarom reageer je überhaupt? Deze transfer is voor mij lucht. Ik had vannochtend al gereageerd dat Alper niet per se hoeft te komen, omdat het gaat ten koste van andere spelers. Hij kan geen vervanger zijn van Melo!

Ten tweede gaat het mij hier om het ethisch handelen tussen de Turkse clubs. Fener beschuldigt Galatasaray in de media dat wij provoceren, nou heb je hier een mooie voorbeeld van provocatie jegens Galatasaray. Harde feit dit! Fener haalt een speler die niet wenste te tekenen voor jullie in de winterstop, en die tevens uitgescholden werd in de thuiswedstrijd. Mijn serieuze vraag aan jou is, hoe voelt deze verrassende transfer voor jou?? Ik wens Alper succes bij zijn club, mocht hij getekend hebben. Er is nog niks op papier .

22 mei 2013 om 01:54

Battigol ik begrijp je frustraties, maar dat is nergens voor nodig. Alper heeft geen pistool tegen zijn hoofd gehad tijdens het tekenen.
Zijn voorkeur is Fenerbahce en dat besluit hebben we te respecteren. Fenerbahce is gewoon tactisch erg slim geweest.

dan proberen inler te halen van napoli dat een zware klus zal worden. en queresma als vervanger voor hamit en een paar verdedigers en de aanvallers tuurlijk burak met drogba

muslera
eboue
semih
aziz/tasci
transfer
quaresma
sneijder
selcuk
inler
21 mei 2013 om 22:26

Waarom Quaresma als je Amrabat hebt? Amrabat speelt steeds beter en vooral op rechts!

21 mei 2013 om 22:28

Nee dan gaat fener weer bieden ondanks dat ze overschot aan middevelders hebben, echte palla's zijn die. Transfer strategie van Fenerbahce is gebaseerd op de schaduwlijst van Galatasaray. Er is in het Turks een mooie spreekwoord: ''isin icinden cikamiyosan, hile yapacaksin''. Nederlandse vertaling van dit spreekwoord is als volgt: als je toch niet onderuit kan komen, kun je of moet je gewoon corrupt handelen. Dit vind ik echt passend bij deze transfer. Fenerbahce heeft gemerkt dat ze niet beter en groter zijn dan Galatasaray dus daarom proberen ze pyschologisch te spelen, echt diep triest. Godzijdank ben ik geen fan van zo'n club! One love GS!

21 mei 2013 om 22:39

Inler staat toevallig ook op het lijstje van Fener, en er zijn zelfs geruchten dat het Meireles of Krasic in de deal wilt betrekken.

Mij doet Fener geen pijn met deze zet. Ik heb het boven al vermeld.
Volgens mij wilt Fener deze transfer afronden om maar één reden: Gala proberen pijn te doen. Mij lijkt het een overbodige transfer. Zal zonde zijn voor Salih Ucan. Fener heeft op de middenveld nu keuze uit Meireles, Emre, Salih, Baroni, S Sahin en Ozturk. Mocht Alper er bij komen dan denk ik dat Ozturk en Mereiles verkocht zullen worden.

22 mei 2013 om 09:45

Selcuk , Sezer en Baroni mogen weg, de eerste 2 is al zeker maar Baroni wordt er aan getwijfeld, AS Roma wilt hem graag.

Dit zou wel echt een wonder zijn, als dit gebeurt. Maar lijkt me stug, want ik dacht dat Alper voor Galata was.. Ben benieuwd. Anders als alternatief Inler van Napoli halen, lijkt me. Misschien dat Meireles in de deal betrokken kan worden.

Waar ik nog benieuwd naar ben is de keuze van Alper Potuk. Want hij heeft zelf nog niet gesproken met zijn zaakwaarnemer. Er is op papier nog niks getekend, kan zijn dat hij nog roet in het eten kan gooien door niet te tekenen. Zou echt gekkehuis zijn. Je weet maar nooit.

Mwuah, vele ''talenten'' zien vertrekken naar Fenerbahçe zoals Özer Hurmaci, Sezer Öztürk, Gökhan Emreciksin, Mehmet Topuz etc. maar we weten zelf hoe dat allemaal is afgelopen... En dan praat ik niet over spelers zoals Emre, Mehmet Topal en Stoch, puur om een blok aan de been van Galatasaray te zijn. Op 9 mei maakte Fenerbahçe zelfs via de officiële kanalen bekend dat Alper niet op 't verlanglijstje staat, but guess what: Galatasaray kondigt aan dat de onderhandelingen begonnen zijn en dezelfde dag proberen ze Alper weg te kapen. Getuigt wel van weinig respect van deheer Halil Ünal, die géén belofte houdt.

Mij maakt het niet veel uit of Alper wel of niet gaat naar Fenerbahçe. Wij hebben al Selçuk Inan en ik hoop dat we of Melo, of Gökhan Inler vastleggen. Daarnaast beschikken we ook nog over Sneijder en Yekta. Als we Chedjou halen, is er ook nog een mogelijkheid dat Dany doorschuift naar het middenveld.

Gefeliciteerd Fenerbahçe-fans, jullie mogen de spelers afpakken, maar vergeet niet dat de bekers van ons zijn

21 mei 2013 om 22:37

You mad bro? Vanaf komend jaar gaan we weer vlammen. Hoop voor jullie dat je niet weer 8ste word.

21 mei 2013 om 22:42

Waarom zou ik boos zijn? We zijn 2 jaar achter elkaar kampioen, dit team heeft alleen maar versterkingen nodig op de flanken en in de verdediging, voor de rest staat alles perfect.

Ja, als ik mensen zoals jouw moet geloven, gaan jullie elk jaar vlammen. Aziz beloofde dat hij Fenerbahçe 3 jaar achter elkaar kampioen zou maken maar dat hebben we ook gezien. 1 kampioenschap (bewezen dat het omgekocht is) en daarna 2x Galatasaray kampioen en naast dat ook kwartfinale Champions League bereikt, daar waar Fenerbahçe niet eens in de voorrondes Spartak Moskou nota bene kon uitschakelen. Dit jaar staan clubs als Milan, Zenit, Schalke te wachten. Probeer nou maar eerst in de groepsfase te komen, dan praten we wel verder =)

21 mei 2013 om 22:44

Bewezen? Waar bewezen? Ik zie nog geen straffen hoor? Moet ik jou ook, net als die 100 andere gs-fans die ik heb gevraagd, ook vragen om concreet bewijs te noemen? Dat heb je toch niet. Ga de wedstrijden maar eens terugkijken. Omkopen my ass.
Jij moet gewoon niet zo veel last hebben van grootheidswaanzin. Jullie doen het twee jaartjes goed, en komen gelijk doen alsof jullie de enige Turkse club zijn. Gedraag je man.

21 mei 2013 om 22:58

Wij als fans kunnen ook echt die bewijzen ff bij het stadshuis afhalen toch -.- #logic

21 mei 2013 om 23:45

Je kan dan toch zien wie en bewuste fout begaan heeft, als er is omgekocht? Of gaan jullie weer 'rechtbank' roepen?

21 mei 2013 om 22:37

Als je eerlijk moet zijn heeft Özer Hurmaci veel kansen gehad bij Fener waar hij bijna altijd de slechtste was. Mehmet Topuz had gewoon een hele seizoen altijd gespeeld, Hij was bij Kayserispor aanvoerder de leider, bij Fener niet. Gökhan Emreciksin is gewoon bar slecht! heeft na Fener nog voor 4 clubs gespeeld. Sezer is gewoon een speler voor een club als Genclerbirligi, Gaziantep. Het is gewoon dat niet elke talent een goed voetballer is.

21 mei 2013 om 22:44

Ozer speelde vaak zijn eigen wedstrijd en kreeg het soms iets te hoog in zijn bol. Gokhan Emreciksin is gewoon een waardeloze voetballer gebleken, hij mag blij zijn dat die ooit het shirt van Fener heeft mogen dragen.

Mehmet Topuz is gewoon een hele degelijke middenvelder die een sleutelfiguur was in de kampioenschap van 2010/2011.

21 mei 2013 om 22:44

Vind het wel raar om de voorzitter de schuld te geven! Een club kan altijd met meerdere teams een overeenkomst sluiten. Uiteindelijk zal de speler zelf de keuze maken waar hij wilt spelen. Dat is ook gewoon normaal! Moet wel toegeven dat er een vies spelletje wordt gespeeld door eerst te ontkennen en stiekem toch te onderhandelen!

21 mei 2013 om 22:47

Fenerbahce ontkent altijd dat er onderhandeld word, is niet de eerste keer en de enige reden hiervoor is de beurs.

Fenerbahce is een beurs genoteerd bedrijf, dus moeten ze iedere onderhandeling wereldwijd bekend maken. Dit doet Galatasaray bijvoorbeeld wel, maar het pakt niet altijd uit zoals men wilt. Denk aan de berichten over mogelijke transfers van Shaqiri en trio Reyes, Forlan en Ujfalusi.

Bij afketsen van transfers houd je alleen maar ongelukkige supporters over.

21 mei 2013 om 22:50

Klopt is ook zo! Maargoed of het eerlijk is, is natuurlijk vraag 2! Maargoed zoals ik al zei de speler zal altijd bepalen waar hij zal spelen! Een club kan dus ook meerdere overeenkomsten hebben met clubs!

21 mei 2013 om 22:59

Waarom zou het niet eerlijk zijn? Ieder club is voor zich, als Fener had laten weten wel te onderhandelen voor Alper. Zou Galatasaray zich dan terug getrokken hebben? Ik betwijfel het...

als we chedjou kunnen halen en melo kunnen behouden en een linkback kunnen kopen is het prima. Maar hopelijk kunnen we deze zomer een nieuwe toptransfer halen en dan denk ik aan spelers zoals robben of arda

Weer een Aziz Yildirim classic. Een verloren kampioenschap proberen te camoufleren met het zwart maken van Galatasaray en de fans blij maken met transfers. Naar alle waarschijnlijkheid was de deal allang rond, maar wachtte hij totdat Galatasaray de onderhandelingen zou vermelden aan de beurs. Misschien moet Aziz de fans laten genieten door mooi voetbal en prestaties, in plaats van onnodige transfers waarbij meer wordt betaald dan nodig.

Galatasaray bood 5.5 en Culio. Je kunt dan ook 5.5 en Orhan bieden. Nu betaalt Fener 14.25m(6.25+5+3) tegen de 7.5mn van Gs. Dat is het dubbele ! Waarom ? Om Gs een pootje te haken. Belangen van de club ? Neee hoor. Dat is niet belangrijk.

Ik vind het jammer, maar ik zal er geen seconde om rauwen. Wij zijn de champ, we zijn niet afhankelijk van spelers. Bij ons spelen op dit moment is een grote kans voor elke speler. Stabiele team met perspectief.

Nu Melo halen, de echte Gs'li.

21 mei 2013 om 22:51

Om dit hoeven jullie niet te stressen. Ik zie Galatasaray veel verder dan Fener nu. Jullie grootste transfer was Aykut Kocaman.

22 mei 2013 om 00:22

Stressen ? Tuurlijk niet. Wij hebben al een goede team. Alper zou een mooie transfer zijn, maar ook zonder hem worden we champ. De Fener fans zijn alweer gelukkig en vergeten dat wij champ zijn geworden. Mission completed: Aziz.

21 mei 2013 om 22:54

Orhan Sam en Bienvenu zou je never nooit meer verkopen voor recpectievelijk 3 en 5 miljoen euro. We zijn nu in een klap van twee nietnutten af die samen jaarlijks bijna(!) 2M€ verdienden.

En zeg nou eerlijk, voor Turkse voetballers moet je gewoon de volle pond betalen. Zeker als je weet dat we volgend jaar maximaal 5 buitenlanders in de basis mogen hebben.

22 mei 2013 om 11:59

Jullie zouden die spelers nooit voor die bedragen kunnen verkopen alleen jullie hebben die bedragen zelf wel voor hun betaald en dat moet je dan natuurlijk optelleen boven de 6.25 die jullie aan Alper gaan betalen.

22 mei 2013 om 12:25

Okee, dan betaal ik liever 6.25m + spelers dan dat ik 3M neertel voor een prutser als Yigit Gotoglan.

21 mei 2013 om 22:57

Hahaha, ik moest aan de Yesilcam-moves denken (kidnapping).

Alper is zeker een versterking voor iedere Superlig club, ik verwelkom hem graag. Maar het is nu echt aan hem. Als hij niet wil, is er géén deal. Al geeft Aziz zijn leven. Ik leun achterover en kijk verder. Gs moet een tegenreactie geven (waar Aziz wellicht op doelt).

21 mei 2013 om 22:58

'de echte Gs'li'. Je bedoelt die speler die aan het begin van dit seizoen meer salaris wou, waarna vrijwel iedereen hier zat met geblaat als 'als hij zo'n geldwolf is hoeft hij niet te komen'. En opeens kwam hij toch wel, en alle neuzen gingen weer de andere kant op en opeens was het al jaren iemand met een hart voor Galatasaray. Lekker hypocriet bezig hoor, maar dat zijn we van sommigen wel gewend he.

22 mei 2013 om 00:18

"de echte Fenerli": 30.000 man in het stadion van Fenerbahce (dat zijn de echte supporters tenslotte) die massaal Alper aan het uitfluiten waren maar nu als dolle stieren niet weten waar ze het moeten zoeken van blijdschap omdat dezelfde Alper misschien voor hun club gaat spelen. Voordat je zonder enige reden gaat afgeven op Galatasaray (afgunst?) moet je eens eerst naar je eigen hypocriete supportersschare kijken.

22 mei 2013 om 22:09

En jij dan? Toen sneijder het over 20.000 turken had in Arena? Jij was zeker de eerste die een gat in de lucht sprong toen hij bij GS had getekend, dus gast zulke mensen heb je overal

22 mei 2013 om 23:14

Sneijder had gewoon gelijk over al die Turken in de Arena, en wat dat met Galatsaray te maken heeft ontgaat me geheel. Ik heb voor zijn transfer niet negatief over hem gesproken en ja, ik sprong inderdaad een gat in de lucht toen hij voor Galatasaray tekende. Problem?

22 mei 2013 om 00:12

@ gangstar Het is niet rauwen maar rouwen, Vat het niet persoonlijk op, ben het verder helemaal met je eens. Er is niet ethisch gehandeld. Er zal dan ook nooit respect voor elkaar zijn in Turkije door mensen als Aziz Yildirim en Halil Unal- figuren. Maken de voetbal en waarden kapot in Turkije.

22 mei 2013 om 00:18

Batigol

Ik had het al verbeterd voor jouw reactie, maar Voetbalzone ging plat. Ik weet niet of dat ook bij jullie was ? Ik kon niet op de site of app.

22 mei 2013 om 00:22

Ja, de bom is ook op VZ gevallen, hehe. Alper is een hot onderwerp.

22 mei 2013 om 00:23

Ow bij mij ging die ook plat. Mijn reacties verdwenen per direct. Het is niet denigrerend bedoeld mattie, je bent een gerespecteerde lid hier, i know. U got my respect too.. Op naar Melo zeg ik!

22 mei 2013 om 10:08

Ik ga niet provoceren over Alper, maar je laatste zin is toch wel lachwekkend. De echte Galatasarayli van de laatste tijd hebben jullie weggestuurd. De man die even kwam omdat Terim hem nodig had, daarna zonder pardon werd weggestuurd. Ik heb het over Necati. Hij deed nergens moeilijk over, kwam en ging zoals opgedragen. Melo echter duurde weken totdat hij binnen kwam. Zijn salaris werd een probleem, een hoop gedoe. Zijn houding in de eerste seizoenshelft was bagger en hij doet zijn gekke gezichten om de fans blij te maken. Als dat een echte Galatasarayli is, dan gaat dat synoniem met smerig/vies/lelijk. Denk het niet toch?

22 mei 2013 om 11:37

Ik zal jou eens wat feiten bij spijkeren, aangezien je geen Tr voetbal meer kijkt:

Necati hoefde niet weg. Terim kon hem geen basisplaats garanderen, daarna is hij uit eigen wil vertrokken. Dit is door Gs en Necati zelf bevestigd. Ik weet dus niet waar je wegsturen vandaan haalt.

Geldwolf,lelijk weet ik veel wat nog meer: hij geeft zijn ziel en zaligheid in het veld voor ons. Dat telt voor mij.

Dan is Terry geen echte Chelsea speler(racisme etc), Totti geen echte Roma speler(zovaak natrappen) en Volkan geen echte Fb'li.

22 mei 2013 om 13:53

gangstarr,

Er zit een verschil tussen wedstrijden niet meer kunnen kijken en nieuws volgen, tenzij jouw hele verhaal tijdens een wedstrijd gebeurde natuurlijk

Albayrak: ''eskisehirspor zei vorig jaar dat ze in problemen zaten, dus ze verzochten om Necati te halen. Ik verzocht Terim om Necati te geven en hij vond het goed.'' Het komt inderdaad een beetje in de buurt van jouw verhaal. Niet helemaal gedetailleerd natuurlijk, maar oké.

Je laatste zin klopt ook weer niet. Wat andere voetballers bij andere clubs doen is niet mijn pakkie aan, maar dat van de supporters van die clubs. Wat zij vinden over hun spelers beïnvloed jouw visie over je eigen speler toch niet? Volkan mag zich een echte Fenerli rekenen, maar iemand die zijn ploeg zo vaak in diskrediet brengt hoef ik niet. Heb ik ook al eerder gezegd. Melo deed daarnaast moeite over zijn salaris, maar de door jou genoemde spelers doen dat nooit. Eenmaal binnen laat Melo zijn trekjes zien om te scoren bij de fans. Net zoals hoe jij zegt dat Aziz Yildirim probeert te scoren bij de fans met zo'n transfer, doet Melo dat weer met zijn trekjes. De ene zie jij niet, de andere wel. Haha, zo lang het maar jou uitkomt

23 mei 2013 om 04:23

En Fenerbahce heeft de echte Fenerli na acht jaar trouwe dienst via de achterdeur weggebonjourd. Alex was een echte gentleman en deed nooit moeilijk, wat zegt dat dan over Fenerbahce dat jullie zo'n voorbeeldige prof zonder pardon wegsturen? Volgens jouw logica is jouw club dus smerig/vies/lelijk/achterbaks/hypocriet/etc.

23 mei 2013 om 08:11

Applegreen,

Over Alex moet je goed nadenken. Er was een hele drama rondom hem, duurde te lang en daar moest een oplossing voor gevonden worden zodat iedereen weer verder kan. Aangezien het niet goed ging met Fener (en eigenlijk de kampioenschap daar al verloren werd) kwam er veel op zijn schouders omdat hij een akkefietje had met Kocaman en niet super presteerde. Toch kreeg Alex daarvoor nog een standbeeld van de supporters. Galatasaray daarentegen stuurde Turkse helden zoals Hakan Sukur en Hasan Sas zo via de achterdeur. Denk dat je mijn woorden niet kunt terugkaatsen als het minstens net zo erg, zo niet erger is gegaan bij jouw club.

Hmm, hier hangt een luchtje aan..br Gala die aan het onderhandelen is, en even later komt fener er tussen.. onrespectvol, diepe haat!!

Ik hoop dat alper niet gaat tekenen en de boel omgooidbr Ik las dat voorzitter halil unal een belofte aan gala had gedaan? br Maar goed afwachten maar..br

21 mei 2013 om 22:53

Geld is belofte. Voor de rest is buigbaar.

21 mei 2013 om 23:47

Ik hoop ook dat hij niet gaat tekenen. Ik zelf denk dat hij dat geld niet waard is max 5M. Je hebt ook nog in je jeugd Oguz Mataraci lopen groot talent. Ik heb in de wandelgangen gelezen dat ze zijn geintresseerd in Inler , als dat waar is hoop ik eerder op hem

Hehehe,

Boys, kijk niet op van zulke acties. Deze actie van Aziz was een zeer efficiente manier in de jaren 80 en 90 om spelers aan te trekken. Spelers werden gekidnapt door vier mannen in pak, met dikke snor in een Tofas Sahin. Vervolgens moesten ze een handtekening zetten onder een contract!

Hahahahah. Ik moest even aan dat denken.

Top Alperde. De bal is in de voeten van Alper. Hij moet nu laten zien voor welke club hij wil uitkomen. Pak popcorn erbij en leun achterover.

Nog even over die buitenlanderregel: moeten Turkse clubs komend seizoen zes Turken op het veld hebben staan? Ontopic: dit zie je volgens mij wel vaker in Turkije, als de ene club interesse heeft, volgt de ander al snel.

21 mei 2013 om 22:59

In het aankomend seizoen mogen clubs nog zes buitenlanders opstellen, het seizoen daarop nog maar vijf. Echter staat deze regel onder hevig vuur, het is een kwestie van tijd dat deze regel de boeken in zal gaan.

21 mei 2013 om 23:02

Het is ook een net-niet actie. Als deze regeling er niet zou zijn zouden Galatasaray en Fenerbahce het nodige talent uit het buitenland kunnen plukken waardoor de jeugdopleiding niet kan instromen daar. En ik denk dat dat ook wel zou leiden tot een ontwrichting waarbij Galatasaray en Fenerbahce ver gaan uitlopen ten opzichte van de rest. Anderzijds is dit weer een regeling waarmee we ons in de voet schieten in Europa. Moeilijk, moeilijk.

21 mei 2013 om 23:48

Maar kijk hoeveel je nu voor Alper moet betalen. Hij is een zeer goede speler en heeft genoeg kwaliteiten, maar een bedrag (met de huidige waarde van de ruilspelers) van 8 a 9 miljoen is gewoon te veel. De hand van preses als Unal worden versterkt door zulke regels.

Ik zie nu nog steeds géén voordeel betreft de jeugd. Alleen Semih is in de laatste jaren doorgebroken en Salih is er hard mee bezig.

Voor de rest? De baten dekken de kosten niet..

Zeker moeilijk!

21 mei 2013 om 22:59

Als ik me niet vergis kunnen er komend seizoen nog 6 buitenlanders op het veld staan, en in 2014/2015 wordt dat teruggedrongen naar 5.

Ik dacht dat Fener niet bezig was met zijn komst, groot talent, jammer voor ons maar zoals verwacht gaat Aziz de supporters blij maken. Net als vorig jaar, het verliezen van het kampioenschap compenseren met transfers om de supporters blij te krijgen. Veel supporters van Fener zullen er nog in trappen ook. We zijn veel verder, met alles, met het aantal kampioenschappen, spel, Europese bekers etc. Mede Gala-fans: als de voorzitter en trainer van 'onze concurrent' met zo'n gedachte de transfers gaan binnenhalen: alvast gefeliciteerd met de 4de ster komend seizoen.

Gefeliciteerd Fener met deze transfer, maar ik verwacht zeker nu een aantal grote transfers van Gala zoals Quaresma, Nani, Inler, Chedjou en nog een linksachter.

Nogmaals: had hem graag bij ons gezien, zeer groot talent, maar wat Terim met Turkse spelers en vooral talenten doet kan géén coach evenaren.

Liegen is de tweede natuur van dit Aziz Yildirim bestuur. Ik kan er wel om lachen.

Op 9 mei zeiden ze op de beurs dat Alper Potuk helemaal niet in de plannen van het komende seizoen paste.

Drie weken terug verklaarden ongeveer 50.000 Fenersupporters de liefde aan de moeder van Alper. Nu zou hij daar gaan voetballen. Ik ben benieuwd.

Goede voetballer, maar anderhalf jaar terug leek ook alles rond. Toch mislukte de transfer.

22 mei 2013 om 00:09

Haha, geeft niet maat.

Hij heeft een gs-complex, hij wilt transfers verrichten om andere clubs sneller af te zijn. Deze transfer verricht hij om gs pijn te doen, maar hij faalt keer op keer. Alper is een goede speler en ik zou hem graag in mijn elftal willen zien, maar niemand is onvervangbaar. Gs is niet afhankelijk van één speler, oké als je Metin Oktay heet, dan is het een ander verhaal.

22 mei 2013 om 13:50

Hij faalt keer op keer? Wanneer is hij gefaald dan? Volgens mij waren jullie alleen bezig met Stoch toen wij ermee bezig waren, en wij wonnen. Voor de rest kan ik behalve Alper geen voorbeeld verzinnen. Je moet niet zo spacen jij.

22 mei 2013 om 19:14

Olm, spoor je wel? Heb jij een Bkorkmaz-obsessie?

Waarop is 'maar hij faalt keer op keer' gebaseerd? Op het eerste gedeelte van de zin. Dus......... Om GS pijn te doen. Probeer een gezonde link te leggen, niet wat je zelf wilt. Probeer mijn woorden te snappen met je hoofd en niet andere lichaamsdelen.

22 mei 2013 om 23:42

Aha, bedankt voor de wijze les, supergenie.

22 mei 2013 om 23:45

Géén prob maat (kijk zeg het ook/zelfs tegen jou)!

Hahah:-)

22 mei 2013 om 01:16

Voor iedereen die het nog steeds niet door heeft. Fenerbahce ontkent altijd elke transfer tot deze officieel. Dit is niet de eerste keer dat een aankoop van Fener eerst is ontkent en vast ook niet de laatste.

Fenerbahce en Galatasaray zijn beurs genoteerde bedrijven en moeten alle onderhandelingen officieel kenbaar maken. Dit heeft de voordeel dat iedereen die bij de club betrokken is inzicht heeft over de gang van zaken. Zoals ieder voordeel heeft dit ook zijn nadeel en laat je telleurgesteld supporters achter als je ze eerste lekker maakt door te vermelden dat je onderhandeld over de komst iemand.

22 mei 2013 om 13:51

Jullie voorzitter liegt heel Turkije voor. Jullie zouden toch geen viering van de beker doen ivm wat er vorige week allemaal gebeurde? En wat gebeurde er afgelopen weekend? Toch een viering.

Dan houd je pas mensen voor de gek.

22 mei 2013 om 17:10

Zoiets heet 'kupa töreni', of moeten we de beker ook maar niet aannemen? Kijk maar op youtube hoe we het vorig jaar hadden gevierd (ik neem aan dat je niet hebt gekeken, omdat je zat te janken) en kijk hoe we het dit jaar hebben gedaan. Als je ook alle intervieuws hebt gevolgd van de spelers na de uitreiking, zeggen ze ook nadrukkelijk dat ze liever een uitgebreide feest van hadden gemaakt zoals het gepland was.

Jij houdt je zelf pas voor de gek. Het zit je wel heel diep zo te zien.

22 mei 2013 om 18:00

Kijk berichten van begin dit jaar terug. Ik zei toen al 'zolang Aykut trainer is met dit laffe spel, zal Fener geen kampioen worden', en ik had gelijk. Niet meer dan logisch dat jullie kampioen worden als je tegenstander zo zwak is.

Maar goed, we hebben jullie in de vorige derby kapotgemaakt. Dat is een teken voor volgend jaar. De transferperiode is in ieder geval leuk begonnen, haha. Bereid je maar voor.

23 mei 2013 om 04:26

En wij hebben Fenerbahce in de Super Cup en thuis kapot gemaakt. Galatasaray voetbalde niet eens in Kadikoy. 2/3 derbies heeft Galatasaray dus gewonnen, dus dat is inderdaad een zeer goed teken voor volgend seizoen makker. Eens kijken of de Turkse Messi z'n verwachtingen wel gaat waarmaken.

Van de verhalen die de Turkse boys uit me buurt vertellen over Alper Potuk is dat hij een prima aanwinst zou zijn voor cimbom. Jonge speler die door kan groeien bij een grote club als gala, en over een paar jaar met dikke winst kan worden door verkocht naar een van de topclubs in Europa.

On: Als we deze rubriek dagelijks moeten geloven koopt AS Monaco die Europese velden compleet leeg. Topic: Ik ben best wel benieuwd wie ze daadwerkelijk gaan kopen in de transferperiode.

Jammer dit, eerst hand schudden met Galatasaray maar daarna verkopen aan Fener. Had hem wel bij Gs gezien, Nu hij niet komt, komt Melo waarschijnlijk wel. En heb liever Melo!

Wel grappig, die Fener fans. Eerst het bedrag van GS te hoog vinden en Alper uitschelden, maar nu......

22 mei 2013 om 13:48

Jullie dan? Eerst zeggen wat een geweldige speler Alper is, maar nu...

23 mei 2013 om 00:40

Nu? nog steeds een geweldige speler!

23 mei 2013 om 01:48

Dat is niet wat veel van je kameraden zeggen maat, haha.

Ik ben anders best wel te spreken over jullie Semih. Geweldige verdediger die alleen een kapitein naast zich nodig heeft.

22 mei 2013 om 02:14

Semih heeft idd een leider nodig die naast hem staat. Nu speelt Semih met afgeschreven spelers. No worry. Die leider(s) zullen naar Galatasaray komen.

Jullie konden hem anders goed gebruiken voor de positie van Melo. In de Champions League viel Melo door de mand door steeds zijn man te laten lopen. Ik denk dat je hem erg overschat. Met een slimmere verdedigende middenvelder heeft galata een veel beter middenveld, dan met een krachtpatser die niet weet wat hij doet. Al denk ik dat daar genoeg andere opties voor zijn, gezien de zes miljoen.

22 mei 2013 om 01:52

Ook al is het een verdedigende middenvelder, dat is niet zijn hoofdzaak. Dat is aan de 4 man die achter hem staan. Als Galatasaray een sterkere verdediger heeft, mag Melo er nog 10 laten lopen. Waar Melo goed in is en vooral mee moet doorgaan is; balletje afpakken van de tegenstander, bal verdelen, aanspeelpunt kunnen zijn, en goede passes geven. Niets meer niets minder.

Ik lees nu op diverse nieuws sites dat Fenerbahce slechts de onderhandelingen is begonnen omtrent Alper Potuk. Er staat dus nog niets vast. Ook op de officiële website van Fenerbahce staat slechts dat ze begonnen zijn met onderhandelingen. Niets meer en niets minder.
De rest van het verhaal zijn speculaties. Net zoals toen Fenerbahce in de winterstop rond was met Belhande (en een forumlid hier een account met Belhanda aanmaakte).

23 mei 2013 om 20:13

Hey de transfer is afgerond

Wat zijn je gevoelens momenteel ?

23 mei 2013 om 23:55

Ik vind het net zoals jij een veel te dure transfer. Ze hebben dik een miljoen teveel betaalt och?
Ik heb er helemaal geen problemen mee. Hartstikke goede transfer en er zullen er nog vele volgen. Hopen dat Fenerbahce nog een paar gerichte aankopen kan doen zodat de competitie volgend jaar spannend wordt en wij niet met dik 10 punten voorsprong kampioen worden.

24 mei 2013 om 01:16

Ja je hebt helemaal gelijk betreft de betaalde geld, 5 miljoen plus Orhan en Henry zou beter zijn.

Er zijn een paar wiskundewonders die zeggen dat Fener 14 miljoen heeft betaald maar n spacen. Alsof de waarde van een speler nog het zelfde is als zijn aankoop bedrag van 2 jaar geleden..

We zijn gelukkig af van die 2

Gezien de nieuwssites, is deze transfer voor 95 rond. Fenerbahce kaapt hiermee een goede, Turkse speler voor de ogen van Galatasaray weg. Eerlijk gezegd vind ik dit wel jammer, omdat hij goed zou passen bij Galatasaray. De plek van Melo/hamit zou hij goed opvullen. Bij Fenerbahce zijn er veels te veel middenvelders, ik hoop dat hij zich daar wel kan ontwikkelen en dat hij Salih Ucan niet in de weg loopt. Hij blijft een belangrijke schakel voor het Turkse elftal de komende jaren.

Wat grappig is dat de Fenerbahce fans, die wekenlang lulde dat 9 miljoen voor Alper te veel was, zijn nu wel stil omtrent het transferbedrag. Er wordt totaal 11-13 miljoen betaald door Fenerbahce. Ze zijn bezig met het uitlachen van de Galatasaray fans, net zoals ze deden bij Stoch en bij Besiktas toen ze Mehmet Topuz wegkaapte. Iedereen weet hoe het is afgelopen met Mehmet Topuz en Stoch.

Ook wel frappant Alper naar een club gaat waar zijn moeder 2-3 weken geleden door 40.000 man in het stadion van Fener werd uitgescholden. Raar allemaal.

Galatasaray gaat nu waarschijnlijk Melo overnemen en ik verwacht transfers voor de verdediging en de flanken.

Ik snap de gs fans totaal niet, eerst gingen jullie allemaal Q7 afkraken dat hij dit en dat was, en nu zitten jullie te smeken om hem. Toen hij bij ons Besiktas speelde, was iedereen jaloers dat ze niet zo een speler hadden, is natuurlijk normaal. Jullie zijn toch allemaal hetzelfde, allemaal goede dag supporters. Opeens zijn jullie allemaal zo fanatiek, is echt grappig om te zien.. Nogmaals als serdar adali terug komt, dan is cArsi en Q7 ook terug, dan kunnen jullie alleen maar weer dromen van hem. Ik meen het echt de aankomende 5 jaar gaat niemand ons kunnen stoppen, ik schrijf het hier voor jullie, gaan jullie aan mij denken. Ik haat jullie meer dan iedereen en gun jullie echt totaal niks. Ik kan zoveel schrijven nu, zoveel wat jullie allemaal niet weten, maar wil geen tijd verspillen aan jongetjes als jullie. Binnekort zie ik jullie allemaal weer negatief praten over jullie mooie club. Owja sorry jullie hebben een uefa cup, was ik vergeten...

Top transfer van Fener, ze wilden Alper al en nou hebben ze hem ook..
Zeer talentvol, jammer voor GS, niks aan te doen.

Snap de bedoelingen van Galatasaray supporters ook helemaal niet. Het is toch de normaalste zaak van de wereld als er twee clubs strijden om een speler en dat de hoogste bieder uiteindelijk succesvol is?

22 mei 2013 om 10:20

Nou het punt is dat fenerbahce op 3 mei met een officiele statement komt dat ze niet zijn geintresseerd in Potuk maar de dag dat GS aangeeft dat ze aan het onderhandelen zijn komt FB ertussen dit getuigt van weinig Ethiek en bewijst het doel van Aziz dat is namelijk het dwarsbomen van GS. Waarom start hij dit niet 1 week eerder maar precies op de dag dat GS het aan KAP bekendmaakt. Hij moet zich meer bezighouden met FB dan GS

23 mei 2013 om 02:04

Heel goed gezegd, die Aziz yildirim kan niet tegen dat gala kampioen wordt... Ze willen ons gek maken !

22 mei 2013 om 10:31

Bestuur van Fener geeft via een officieel persbericht aan dat zij niet geïnteresseerd zijn in Alper Potuk en wanneer Galatasaray aan de KAP meldt dat de onderhandeling zijn gestart, start Aziz met een operatie. Dit is de voornaamste reden voor alle ophef.
Dat 'beloofd aan Galatasaray' uitspraak zit ik niet echt mee. Beloftes worden zo vaak gebroken in Turkije.

Aziz doet dit soort acties wel vaker met als doel om de orde van de dag te veranderen en de supporters verder te laten slapen. Zie transfers na Spartak, Paok etc.

22 mei 2013 om 12:28

Ik heb het al eerder verteld, maar blijkbaar heb je moeite met begrijpend lezen.

Fener ontkent altijd interesse te hebben in spelers tot de transfer echt rond is. Zo voorkom je telleurstellingen onder de fans als een transfer niet rond komt.

Dit is toch heel logisch? Hoevaak hebben jullie mis gegrepen bij transfers met officiele berihten? Denk eens aan Shaqiri en de trio Forlan, Reyes en Ujfalusi.

En daarbij komt nog, Fener is al sinds vorig jaar winterstop bezig met Alper Potuk. Het is dus allang geen geheim meer dat Fener interesse heeft.

22 mei 2013 om 13:46

Precies dat. Respect.

Mensen praten over Calim. Niet vergeten dat veel 'calims' pas succesvol zijn wanneer het lijdt tot een goal(resultaat). We moeten nog zien hoe dit uitpakt voor Fener.

22 mei 2013 om 15:52

Waar ?

22 mei 2013 om 15:57

Ligtv

22 mei 2013 om 15:58

Check de website

22 mei 2013 om 16:06

Zo een bericht zie ik niet man, wat wel mooi is dat Ziegler is vertrokken

22 mei 2013 om 16:11

Oh, ik zie hem wel man. Iets in de richting van 'alper heeft beslist'. Hij stond er net nog..

Ik hoop dat hij daadwerkelijk tekent bij Fenerbahçe. Dan kan Cristian Baroni ook meteen zijn koffers pakken en vliegen naar Rome. Als het tenminste klopt wat er in de media wordt gezegd over Baroni en interesse van AS Roma.

Alper Potuk is in meerdere opzichten voordeliger dan Baroni, bijvoorbeeld in leeftijd. Terwijl Baroni al bijna 30 jaar oud is, is Alper Potuk maar 22 jaar jong. Verder is het ook een enorme voordeel dat Alper Potuk een Turk is, aangezien je een Turkije een limiet hebt aan buitenlandse spelers.

Baroni heeft de laatste tijd goed gestreden voor Fenerbahçe, maar ik vind hem te wisselvallig. De ene wedstrijd speelt hij de sterren van de hemel, terwijl hij de andere wedstrijd onzichtbaar is. Daarentegen heeft Alper Potuk zicht dit jaar meerdere keren bewezen, en vooral tegen de grote clubs (fenerbahçe, Galatasaray, Besiktas, Trabzonspor) heeft hij de sterren van de hemel gespeeld.

Zodra dit officieel is en Baroni wordt niet verkocht, heeft Aykut Kocaman een luxe probleem op het middenveld:

Meireles,
Emre,
Salih,
Baroni,
Topal
En nu dus Alper Potuk.

En dan praat ik niet eens over Selçuk Sahin en Mehmet Topuz, die ook op de flanken uit de voeten kan. Van deze 8 controlerende middenvelders zou ik Emre sowieso willen zien bij Fenerbahçe volgend jaar, aangezien hij een dragende kracht is. Salih moet sowieso blijven bij Fenerbahçe, al kan die wel uitgehuurd worden in het geval dat Meireles niet wordt verkocht. Baroni en Meireles mogen wat mij betreft ook weg, vooral Meireles (als het klopt dat Monaco 13 miljoen euro heeft geboden op Raúl). Selçuk Sahin is alleen maar een last voor Fenerbahçe, dus die mag zelfs gratis vertrekken. Mehmet Topal is een uitstekende balafpakker en zijn afwezigheid was meteen opmerkelijk bij de wedstrijden van Fenerbahçe, plus het feit dat hij een Turk is, mag hij blijven bij Fenerbahçe. Mehmet Topuz ben ik nog aan het twijfelen, maar ik vind het handig dat hij én op de flanken kan spelen, én in het centrum. Maar hij is niet van het niveau van Fenerbahçe, maar als back-up zou hij wel handig kunnen zijn.

Nu nog hopen op de transfers van Emenike, een CV en Manuel Fernandes (?)! :

Volgend jaar strijden voor de kampioenschap hoop ik!

Volkan
Gökhan G.
Yobo/Santana
Egemen
Hasan Ali
Emre B.
Alper P.
Dirk Kuyt/Me
Fernandes (?
Sow
22 mei 2013 om 15:23

Baroni gewoon verkopen. Hoorde dat Roma 9 miljoen bood. Heb je gelijk je geld van Alper ruim terugverdiend. Op het middenveld dan gewoon Alper/emre of Alper/topal (emre vind ik ook best vaak wisselvallig spelen) en Salih op Cam. Speelde toch als een baas daar, niet te vergeten zijn heerlijke goals tegen o.a. Antalya toen hij CAM was. Maar ik hoop vooral dat we met twee spitsen spelen komend jaar. Webo en Sow of Emenike en Sow zou wel echt te ziek voor woorden zijn.

22 mei 2013 om 16:12

Als je doelt op mijn opstelling, die ging helemaal verkeerd. Ik dacht dat die niet was gelukt, maar dat was dus niet zo. Ik heb hem nu verwijderd (als het is gelukt tenminste)

Ik weet het nog niet met Salih, prachtig talent, daar niet van. Maar of hij het niveau een heel seizoen lang kan volhouden. En tegen clubs als Galatasaray, Besiktas, Trabzonspor en Bursaspor? Hoe zal die het tegen hun doen? Vandaar dat ik Fernandes graag zou willen zien bij Fenerbahçe.

Over twee spitsen heb je gelijk, maar dan zou je zo moeten spelen (zie opstelling) en dat is zonde voor al onze Cm's (alper, Emre, Meireles, Topal, Salih etc.). Vandaar zou ik liever in een 4-2-3-1 spelen.

Volkan
Gökhan G.
Yobo/?
Egemen
Hasan Ali
Emre/Alper
Kuyt?
Stoch?
Fernandes?
Sow
Emenike?
22 mei 2013 om 16:19

Ja, dat kan, maar als we Emenike er bij krijgen hebben we een kopsterke man, waardoor we weer van onze vleugels gebruik kunnen maken. Afgelopen jaar speelden we wel leuk met vleugelspitsen, maar alleen Webo en af en toe Sow scoorden af en toe een kopdoelpunt. Ik vind dat we een soort 4-4-2 met hangende vleugels zouden moeten spelen, dus meer eens soort 4-2-2-2 opstelling. Die man achter de spits is nutteloos. Kan je beter lekker op de aanval met twee voorhoedespelers. Je hebt ook nog eens een creatieveling als Sow. Een bal op hem is direct een gevaarlijke aanval.

En ik blijf idd ook hopen op Fernandes. En dan nog een goede verdediger erbij. Hasan Ali ipv Ziegler (die nu gelukkig weg is) want ik vond hem erg goed spelen de laatste paar wedstrijden, en hij is nog jong en Turks ook. Dan Volkan langzaam met pensioen sturen en Ertugrul terughalen van Kayseri.

Wat een monsterlijk team heb je dan zeg..

22 mei 2013 om 16:34

Er gaan geruchten rond dat we een officieel bod op Mertens hebben gedaan

22 mei 2013 om 16:49

Hoop het niet. Overschatte speler.

22 mei 2013 om 22:22

Nou nou, we hebben juist veel kopdoelpunten gemaakt. Na Gençlerbirligi (17) heeft Fenerbahçe de meeste doelpunten met het hoofd gemaakt (14). Maar voor de rest heb je gelijk 4-2-2-2 is ook een uitstekende opstelling, maar dan speel je zonder een #10 en als we (hopelijk) Fernandes binnen kunnen halen is 4-2-2-2 nutteloos. Fernandes kan het best uit de voeten op de #10 positie.

Ertugrul doet het zeker goed bij Kayserispor en Mert doet het juist minder de afgelopen tijden, dus een terugkeer van Taskiran zou zeker op z'n plaats zijn..

22 mei 2013 om 22:26

Ik hoop dat Driesje komt, vind het juist geen overschatte speler. Heeft dit seizoen rond de 15 assists en 15 doelpunten, dat is een gemiddelde van ongeveer 1 doelpunt/assist per wedstrijd (afwezige wedstrijden etc.). Dan beschik je over Kuyt, Krasic, Stoch, Driesje, Topuz en Caner als buitenspelers. Dan mogen Krasic en Caner weg voor een goed prijsje en hou je Kuyt, Stoch, Driesje en Topuz over. Uitstekend toch?

Al die ophef over een doodgewone speler. Hij is geen speler hoor. De huidige middenvelders van fener en gala zijn beter. Hij is een type Emre Colak en daar heeft Gala er 3 van. Emre, Yekta en Engin. In de buurt van Selcuk en Melo kan hij sowieso niet komen. Emre Belozoglu is ook beter dan hem.

22 mei 2013 om 22:00

Hahaha Belhanda heeft gelijkt. Gala fans waren eerst lyrisch over hem en nu is het maar een matige speler ?

22 mei 2013 om 22:31

Thiagomessi

Goed dat jij dat inziet vriend !

22 mei 2013 om 23:23

30.000 Fenerbahce fans scholden zijn moeder uit voor h..r, en nu hij bij jullie tekent is hij de Turkse Messi? Hahaha.

22 mei 2013 om 23:36

@applegreen

Miljoenen Galatasaray fans scholden Burak Yilmaz uit in de tijd dat hij bij Fenerbahçe en met name bij Trabzonspor speelde, en nu is hij jullie 'kral'?

Doe niet zo dom, je weet zelf ook dat het niet alleen bij Alper gebeurt dat een speler wordt uitgescholden, dat gebeurt vaker bij spelers van de tegenpartij, dat weet je zelf ook!

22 mei 2013 om 23:40

Ach wat probeer je uit te leggen Gelekanarie

Laat die gast lekker

23 mei 2013 om 04:34

Natuurlijk haal je er direct iets anders bij om je kromme straatje recht te lullen. Dat dat van Burak fout is (heb je ook mijn antwoord betreft deze) betekent toch niet dat Fenerbahce fans zich niet aan hetzelfde schuldig hebben gemaakt, of wel soms? Tsjongejonge, moet nog de eerste Fenerbahce supporters tegenkomen die z'n fout kan toegeven. Wat is dat toch, is Aziz Yildirim een cult-leider ofzo?

Burak heeft lang moeten wachten op erkenning van Galatasaray fans. Na de winterstop waren er nog veel fans die niet warm liepen voor hem. Hij heeft z'n best gedaan om de fans voor zich te winnen. Nogal een verschil met Alper, me dunkt.

23 mei 2013 om 13:38

Tuurlijk is het niet slim wat de 30.000 supporters deden, maar dat was vooral omdat Alper toen zo goed als zeker bij Galatasaray was, terwijl die het jaar daarvoor voor 99% bij Fenerbahçe was. Wat heeft Aziz Yildirim hier nou mee te maken? Kon je niks anders meer verzinnen of zit er wat achter?

Nog niet elke fan van Fenerbahçe is blij met de transfer van Alper Potuk, maar dat kan veranderen na een half jaartje ofzo, net als bij Burak Yilmaz.. Dus wat is je punt precies?

Gefeliciteerd FB. Ik hoop dat GS nu Melo gaat binnenhalen, die is belangrijker voor ons hoewel met Alper meer perspectief zou bieden...

Overigens is het Aziz weer gelukt. Gisteren was het opdonderen met Aziz vandaag is het weer billen likken, gaat al een decennia zo en het is Aziz wederom gelukt.

Mooie transfer. Was al een beetje jaloers op Galatasaray dat zij hem binnen zouden hebben. Waarschijnlijk gaat Cristian weg, dus Alper zou een mooi duo vormen met Topal op het middenveld. De beker er ook nog bij. Oggggg, ik chill hem goed vanavond.

In dat interviewtje van hem leek het wel alsof hij een begrafenis achter de rug had...

Leek helemaal niet motiverend en hij sprak zo rustig ,hij maakt een toptransfer en het kan hem precies niks schelen,waarschijnlijk omdat GS in zijn hart zit

Gefeliciteerd met jullie Transfer

Nu over naar Plan B ; Gokhan Inler

22 mei 2013 om 22:14

Zo was Alex in het begin ook. En kijk wat er van gekomen is. Die Alper heeft ook zware dagen achter de rug he. Waarschijnlijk word hij non stop door Gs-fans getwitterd over wat een **** hij is... :D

22 mei 2013 om 23:25

Wat voor verklaring heb je dan voor de 30.000 Fenerbahce fans die hem bij de warming-up voor Fenerbahce-eskisehir uitfloten en uitscholden? Toen was hij ook een **** toch? Maar nu is hij ineens de volgende Iniesta? Over hypocrisie gesproken, kijk eerst eens naar je eigen hoopje fans.

23 mei 2013 om 19:44

Vonden ze leuk.

Voorr Gs ze moeten melo vergeten en nuri sahin halen is ook jong en goed en arda erbij
Chedjou ook en Carlinhos ook !!! top Transfer Muslera verkopen voor 30m daar na onur halen Voor 4m ofzo dit is een goede opstelling Quaresma die mag ook komen van mij !!
Spits Burak

Muslere/onur
Eboue
Semih
Chedjou
Carlinhos
Selcuk
Nuri sahin
Quaresma
Sneijder
arda
22 mei 2013 om 22:14

Voetbal is geen Fifa of FM ofzo, gedraag je.

22 mei 2013 om 22:21

Is Nuri Sahin verdedigend sterk dan? Je hebt nu geen breker op het middenveld. Zo'n team zou in praktijk niet kunnen slagen.

23 mei 2013 om 04:37

Mwah, Arda komt echt niet terug (waarom zou hij?) en Nuri Sahin speelt straks in de Champions League finale. BVB is een club waar heel veel groei en rek inzit en zal de komende jaren bij de top van Duitsland spelen. Hij zit ook goed in Dortmund, lekker in z'n hometown dichtbij familie. De enige reden waarom hij eventueel zou komen is als het verteld wordt dat hij echt nul perspectief heeft bij zowel Real Madrid als BVB zelf.

Jammer had hem graag bij Gs zien spelen. Aziz doet weer het gebruikelijke om de supporters tevreden te houden ... wonderbaarlijk lukt dit ook keer op keer. Wat de gedachte achter deze transfer is weet ik ook niet weten aangezien je al over Meireless, Baroni, Salih, Emre, Topal, Selcuk en Topuz beschikt. Hoop dat het geen gevalletje Sezer, S. Kesimal, Stoch, Orhan Sam, ... gaat worden die uiteindelijk niks meer hebben bereikt.

Geniet maar van een speler die zich eerder hoger als een club als FB opstelde door niet akkoord te gaan omwille van de salaris, een speler die vervolgens met de grond is gelijk gemaakt door de aanhang ... Maarja lekker boeiend zolang jullie maar weer is een speler uit de handen van Gs hebben kunnen 'stelen' is het allemaal goed.

22 mei 2013 om 22:16

Waar zijn al die sneren voor nodig? Alper zou gewoon voor elke club een aanwinst zijn, hoezo 'supporters tevreden houden' en 'stelen'? Kan je er niet tegen dat wij hem hebben? En ehm, als Alper in TT Arena zou komen terwijl berichten de ronde deden dat hij naar Fener zou gaan, zouden jullie hem ook uitfluiten. Wat een hypocrisie zeg, niet te geloven.

22 mei 2013 om 22:17

En Selcuk (als die al het benoemen waard is) is langdurig geblesseerd, en Baroni en Meireles gaan misschien weg. Logisch dus dat er een vervanger komt. Sezer en Serdar kwamen ook niet uit de verf door blessures. Beetje kromme vergelijkingen die je trekt. Ik kan het ook hebben over jullie geflopte spelers.

22 mei 2013 om 22:33

Eerlijk is eerlijk, misschien ben ik wat te fel met men reactie. De manier waarop deze transfer is verlopen komt gewoon hard aan. Desondanks ben ik er zeker van dat Aziz deze transfer uit eigen belang heeft gedaan om de supporters tevreden te houden. Wat betreft de spelers die geflopt zijn bij beide clubs kunnen we nog dagen over discussiëren.

Hoop dat hij zich kan verder ontwikkel bij Fener de zo de stap naar een Europese (sub)top club kan maken. Zie in hem ook de vervanger van Emre bij de nationale ploeg.

22 mei 2013 om 22:40

Kijk, zo kan je toch ook gewoon reageren. Bespaart een hoop onnodige ruzies.

Alper is een goede speler met goede bedoelingen. Vooral op lange termijn zou hij Hamit kunnen vervangen. Hij heeft veel loopvermogen en zelfvertrouwen, zulke Turken zijn nu schaars. Dus ik vind het jammer, maar het is hooguit morgen weer over. Want mijn prachtige club heeft altijd alternatieven, vooral voor jongens die amper getransfereerd zijn. Dus laat dat duidelijk zijn.

Over Alper zelf. Hij is afkomstig uit een gezin met een beperkt inkomen. Zijn vader is/was een fabrieksarbeider en zijn moeder is een huisvrouw. Zijn keuze is grotendeels uit een financieel oogpunt. Dat merk je meteen aan zijn uitspraken 'profesyonelim' (ik ben een professionele voetballer) en 'ekmek param' (het is mijn baan). Dat verklaart het e.e.a.

Ik gun Alper een mooie carriere, al is het bij onze aartsrivaal. Maar hij moet 1 ding niet vergeten. Als je zo een stap zou maken, moest je tijdens de warming-up de ballen niet naar de Fb-supporters toe schieten toen ze jouw moeder uitscholden. Want nu ga je voor hun prestaties strijden. Dat is het enige.

Veel succes jongen!

22 mei 2013 om 22:43

Renktas, het spijt me! Voor het eerst geef ik je een duimpje omlaag. Zijn achtergrond en situatie van zijn familie maakt niks uit. Die paar ton of een miljoen per jaar gaat heus niet het verschil maken. Hij kon ook genoeg verdienen bij Galatasaray. Als je een jaar terug weg wordt gestuurd om het salaris of een of andere clausule en dit jaar je moeder de tering hebben uitgescholden, je nog steeds naar die club gaat, dan heb je wat mij betreft geen karakter. Vele bekritiseren Amrabat, maar zien niet wat hij heeft opgeofferd om bij Galatasaray te spelen. Dat is karakter broeder!

22 mei 2013 om 22:52

Ik snap jouw punt helemaal en ik geef je er 100 procent gelijk in. Alper is 21/22. Hij beseft sommige dingen nog niet. Geld is warm, doet je mening veranderen. Als hij een gevoelige Gsli was (zoals ons), dan had die voor Gs gekozen, maar hij is een professionele Gsli. Net als Emre B. die ook voor ons speelde en FB uitschold omdat hij een professional as en moest uitmaken van het toneel.

Zijn moeder werd ook in negatieve zin gescandeerd door de meeste aanwezige supporters van FB (nogmaals voor de slecht begrijpende: de aanwezige) en hij schoot ook de ballen naar ze toe (met dikke haat), maar geld. Dat is wat telt voor hem. Dat respecteer ik niet, maar ik snap hem wel.

Zelf zou ik zo een stap niet zetten, want in zijn positie zou je bij beide clubs veel geld kunnen verdienen plus mijn kleuren zijn bekend én er is nog interesse van die club, pffff. Geld heeft een overgrote rol gespeeld en bij Gs was zijn plek niet gegarandeerd, dat heeft hem ook doen denken.

Dit noem je nou een karakterloze voetballer. Vorig jaar werd je weggestuurd door de bestuurders van Fenerbahce. Dit jaar hebben de supporters je moeder uitgescholden. En dan maak je alsnog de overstap. In 1 woord Wauw!

Heerlijk dat dit ook bevestigd is ! Nu snel richten op de andere transfers waardoor we goed aan het nieuwe seizoen moeten beginnen.

Over de kwaliteit van alper is niet over te twijfelen. het is een speler met veel potentie en fener heeft een goede speler binnengehaald. Er roepen nu bij mij wel een aantal vragen op.
Waarom verklaar je op 9 mei dat je geen interesse hebt en koop je hem 2 weken later. Waarom koop je hem niet eerder maar wacht je totdat gs het aan kap meld om met een verhoogd bod apler voor gs zijn neus weg te kapen. Dit is gewoon weer en goedkoop spelletje die aziz aan het spelen is. De fans zijn weer tevreden en zijn de fouten van het bestuur weer vergeten. Een ander vraag is wat gaat er nu met salih gebeureb. Meirelles en topal en emre zijn zekerheden en nu alper er is gaat salih geheid wissel staan jammer van zo een groot talent. Al met al is fenerbahce weer bezig net het uitdelen onder de riem maar de echte hoeken worden uitgedeeld door gs(kampioenschap). Alper zelf heeft ook weinig zelfrespect door nu te worden toegezongen door fans die een week eerder de liefde verklaarden aan zijn moeder maar ik wens hem veel succes en hoop datmhij slaagt zodat er en waardige vervanger klaarstaat voor selcuk in het turkse elftal

22 mei 2013 om 22:42

Wat Gangstarr ook al eerder zei: het kan zo zijn dat Halil Unal en Aziz Yildirim al een akkoord hadden over Alper, maar dat ze op een bod/melding van Gs gingen wachten om vervolgens onder de gordel te slaan. Zo heeft Aziz vaker gehandeld, dus zijn referentie over dit onderwerp is goed.

Die man hecht waarde aan zulke dingen, dat doet hem goed. Ach, die man moet ook eens lachen en als dit zijn hobby is. Laat hem gaan met die banaan. Oh wacht, die vrucht is laatste tijd een vrij pittige vrucht.

Correctie: laat hem gaan met die handel!

22 mei 2013 om 22:44

Zoals ik hierboven zei. Als Alper in TT Arena kwam, terwijl berichten de ronde doen over zijn mogelijke transfer naar Fener, zouden jullie hem ook uitschelden.
Ik denk ook dat dit een sneer is van Aziz. Ik snap niet waarom hij het zo heeft uitgespeeld. Maar toch is het heerlijk. Dat kan je niet ontkennen, want als je in mijn schoenen zou staan zou je ook zo denken. That's just the way it is man. Cristian en Meireles gaan waarschijnlijk weg, dus ik vind dit een erg goede vervanger. Het kan ook zo zijn dat Aziz een goed bod van Roma kreeg op Cristian, en toen dacht: 'dan wil ik Alper als vervanger'. Toch? En Alper zou voor elk team een versterking zijn, dus ik ben sowieso blij dat hij er is, naast het hele circus wat er is ontstaan.

22 mei 2013 om 23:30

"als Alper in TT Arena kwam, terwijl berichten de ronde doen over zijn mogelijke transfer naar Fener, zouden jullie hem ook uitschelden."

Dit is gewoon puur speculatie en om eerlijk te zijn gewoon gelul. Je kunt zoiets helemaal niet zeker weten. Zijn naam werd ook met Galatasaray gelinkt, waarom zouden ze een toekomstige voetballer uitfluiten en uitschelden?

Dat Galatasaray fans dit "misschien eventueel" gedaan zouden kunnen hebben, praat absoluut niet goed dat Fenerbahce fans zijn moeder de liefde verklaarden en hem uitfloten. Maar natuurlijk zou je de daden van je clubje zo willen verdoezelen, precies zoals je nog steeds om bewijzen vraagt als we het feit aandragen dat Fenerbahce heeft omgekocht.

22 mei 2013 om 23:37

Bla bla bla, huil iets meer. Kleuter. Heb geen eens meer zin om er op in te gaan. Al twee jaar hetzelfde gejank van jou. Al twee jaar vraag ik jou om concreet bewijs, maar je blijft rechtbank roepen als een baby die om zijn mama roept.

Fener wint de beker, en steelt Potuk uit jullie handen, en jij bent weer de hele avond bezig met provoceren. Ik zat er al op te wachten.

En nog iets. Galatasaray zou dit niet 'misschien eventueel' doen. Ze zouden dit ongetwijfeld doen. Als jullie fans al op Voetbalzone komen, puur om te provoceren, zou hij in TT Arena sowieso de volle laag over zich heen krijgen. Op jullie topics zie je nooit provocateurs, maar op onze topics zijn er meer Gs dan Fb fans, haha. Dit zegt wel wat over 'jouw clubje'.

23 mei 2013 om 04:46

Hahaha dude, het is "fener aglama" (fener huil niet), laat dat duidelijk zijn. Zo te zien is het jankseizoen weer geopend.

Zal ik je eens een klein lesje maatschappijleer geven? Luister goed. In deze wereld hebben wij, de mensheid, afgesproken dat er een neutraal en onpartijdig orgaan moet bestaan om conflicten tussen burgers of instanties op te lossen. Zoiets heet een rechtbank. Een neutrale rechter toetst of de aangeklaagde zich aan de wet heeft gehouden en beslist of hij/zij schuldig is. Natuurlijk mag je je verweren. Aangezien de rechter heeft bepaald dat Aziz Yildirim ZES Jaar en 3 Maanden (!!!) mag brommen, acht iedereen de omkoping bewezen. Je club is dus kei- en keihard schuldig aan omkoping. Dat jij als een struisvogel je hoofd in het zand steekt betekent absoluut niet dat het niet waar. Het is waar, google maar eens "fenerbahce match fixing" (als je het durft) of zoek eens op Dollar Dirk.

Neuh, Galatasaray supporters zouden dit niet doen want ze staan een treetje hoger op de evolutionaire ladder van de supportersverenigingen. Ultraslan en co is de best georganiseerde groepering van Turkije en eenieder die buiten de schreef gaat zou direct gecorrigeerd worden.

Op Galatasaray topics zijn heel veel provocateurs van jouw clubje aanwezig, te beginnen met jou en Belhanda. Jullie komen er als parasieten op af omdat er nou eenmaal weinig te praten valt over dat zooitje ongeregeld wat zich Fenerbahce noemt. Ooh ja,toch wel, er valt bij Fenerbahce veel te praten over Galatasaray aangezien jullie voorzitter op een congres 30 van de 45 minuten vol lult over Galatasaray en vervolgens op de website zeven vragen aan GS stelt. Ga je met je eigen club bezig houden, peuter.

23 mei 2013 om 19:31

Heb jij niets beters te doen om 5u in de ochtend?

En aangezien het weer een heel document is aan rood-gele onzin, zeg ik alleen dit:

Belhanda en ik waren tenminste mans genoeg om jullie als eersten te feliciteren, zonder alle onzinnige provocaties er om heen die ik bij jou en Bkorkmaz wel zie. Wat Aziz doet boeit me niet, ik let alleen op mijn eigen gedrag. Als jullie provoceren provoceer ik terug. Zo simpel is het. Dat we elkaar niet objectief kunnen beoordelen weten we wel langer dan vandaag.

24 mei 2013 om 02:46

Amen to that my brother!

Bah, wat walg ik van die verschrikkelijke voorzitter van Fenerbahce, de dictator van Fenerbahce genaamd Aziz Yildirim.

En het ergste is nog wel dat zijn ''propaganda'' nog blijkt te werken ook bij de Fener-supporters als ik de reacties van ze zo lees.

Wat had ik graag Fener willen supporteren tijdens de El-finale maar ik kon het gewoon niet, en dat alles komt door één man, de man die jullie als zombies achter zich aan laat lopen.

Desalniettemin, gefeliciteerd met jullie transfer Fb-supporters.

22 mei 2013 om 23:21

Waarom? Omdat hij wél aan de eisen van Eskisehir voldeed?

22 mei 2013 om 23:36

Nee, omdat hij eerst middels een officieel statement ontkent dat Alper Potuk in de transferplannen van dit jaar voorkomen om vervolgens, nadat Galatasaray middels een officieel statement bekend maakt de onderhandelingen te zijn gestart met Eskisehirspor, alles uit de kast te halen om Galatasaray dwars te zitten.

Maar je liefde voor je dictator verblind je, wat overigens voor 99% van de Fb-fans geldt.

Fijne avond verder.

22 mei 2013 om 23:38

Zoals ik al een keer eerder zei op een van jouw kleurgenoten:

Wat als Aziz een heel goed bod van Roma heeft ontvangen voor Baroni, en nu een vervanger aan wil trekken? In twee weken tijd kan er veel veranderen. Jullie doen alsof hij gister zei dat hij geen interesse had. Heeft niks met 'gs dwarszitten' te maken, wat een kinderachtig gelul weer.

22 mei 2013 om 23:41

Niks kinderachtig gelul, een officieel statement is geen kinderachtig gelul.

En dat over Baroni kwam vandaag pas boven drijven dus het is niet eens zeker.

Reageer inhoudelijk op mijn bericht, want vind jij dan niet dat Aziz Yildirim zich als een dictator gedraagt?

22 mei 2013 om 23:47

Een officieel statement van twee weken geleden ja. Dat van Baroni is ook al ruim een week bezig, dus ik zou het nieuws wat beter bij houden.

En ja, dat vind ik aan de ene kant wel, omdat hij Fener een beetje runt als alleenheerschappij. Aan de andere kant heeft hij veel betekent voor Fener, en respecteer ik hem, zolang hij zich normaal gedraagt. En hij heeft zich bij deze transfer normaal gedragen, dus weet niet wat jullie zeurden. Gs bood niet wat Eskisehir wilde, Fener wel. Zo simpel is deze wereld.

22 mei 2013 om 23:58

Een officieel statement waarin stond dat het voor de hele aankomende transferswindow gold ja. Dat van Baroni is weer een of andere verzinsel uit het sprookjesbos van de Turkse media, dus ik zou voortaan niet meer zo goedgelovig het transfernieuws lezen als ik jou was.

En wat betreft je stuk over Aziz Yildirim, oke, kan ik mee leven, maar het valt niet te ontkennen dat hij dit soort transfers alleen doet om ons (gs) te dwarsbomen.

Overigens had GS al een akkoord bereikt, dat hebben meerdere bestuursleden van GS aangegeven gisteren en vandaag. De voorzitter van Eskisehirspor, Halil Ünal, had zelfs zijn woord gegeven aan Gala, maar je weet wat het geld van Aziz Yildirim met mensen doet he.

23 mei 2013 om 00:02

Je moet gewoon niet zo zeuren man, heb geen zin meer om er op in te gaan. We zullen het toch nooit eens zijn, omdat jij te gekwetst bent door deze transfer ofzo. Snap niet waarom je niet gewoon helder kan oordelen. Altijd maar de schuld op iets afschuiven.

23 mei 2013 om 00:10

Wat lul jij nou weer, omdat jij het verschil tussen normen en waarden (belofte van Halil Ünal aan de bestuursleden van GS) niet kunt in zien betekent niet dat ik dat niet kan.

Jij bent gewoon de zoveelste die zich laat verblinden door het zwarte geld van jullie voorzitter.

Nogmaals, fijne avond verder.

Ik heb al eerder een bericht geplaatst over de kwaliteiten van Alper dus daar gaat mijn bericht niet over maar meer over Fener en hun 'zaken' doen.

Toen het leek dat Alper naar Gala ging werd er door de supporters van Fener gezegd dat Fener geen serieuze interesse heeft of had gehad in Alper en als er wel interesse zou zijn dan zou dat een normale interesse is van een Turkse topclub om een jonge getalenteerde middenvelder te kunnen halen. Daarnaast zou Fener al genoeg middenvelders hebben en geen behoefte aan hem hebben. En nu dat hij gekocht is wordt er gezegd dat er altijd interesse was en Fener alleen zei dat ze geen interesse hebben om zo geen teleurstelling bij de supporters te geven. Dit wordt in het Turks iki yuzluluk genoemd (2 gezichten hebben) en de bestuur van Fener heeft dit ook al eerder gedaan, de grootste voorbeeld hiervan is Mehmet Topuz. Hij zou een contract getekend hebben met Besiktas. Hij was in de trainingsveld van Besiktas met een vertegenwoordiger van BJK met zijn nieuwe shirt voor het volgend seizoen. Hij heeft toen ook een interview gegeven waarin hij vol lof over BJK sprak. Een paar dagen later tekent hij een contract met Fener omdat zij hem veel meer geld hadden aangeboden op het laatste moment!! En hij speelt nu al een aantal seizoenen voor Fener al

Alsnog gefeliciteerd Fener fans (ook met jullie beker trouwens) maar dit moest ik effe kwijt, Ik vind Alper beter dan Topal en ik zie hem in een paar jaar ook de rol van Emre op zich nemen. Want Emre begint ook al oud te worden. hij is 32 nu geloof ik??

En weer zijn de provocateurs aanwezig hier, wat een stelletje zielepoten ook toch ongelofelijk.

Alper ( zijn management ) heeft onderhandeld met die blaaskaak Abdurahim Albayrak, ze zijn niet tot een compromis gekomen waardoor Fener direct heeft toegeslagen.

Als er geld moet rollen kan geen enkel club in Turkije opbotsen met Fener, dus na 6 maanden van euforie moeten jullie dat weer even inzien.

Ga nu maar lekker door met haten jongens

22 mei 2013 om 23:50

Ohhhhhh wat hoop ik dat het nieuwe seizoen snel begint, haha. Tijd om die blaaskaken een lesje te leren. De faam is ze even naar hun hoofd gestegen, ze denken even dat het weer 2000 is...
Grootheidswaanzin in het kwadraat. Als er een club is die de afgelopen jaren als enige elk jaar om de prijzen heeft gestreden is het Fener, maar na twee goede jaartjes (mede dankzij de crisis waarin Fener zat) hebben hun breintjes door de adrenaline iets te veel endorfine aangemaakt..

22 mei 2013 om 23:52

Als jij niet in kan zien dat er hier iets verkeerds aan is, dan is dat is dat je eigen tekortkoming. Ik wil er verder ook eigenlijk geen woorden over kwijt.

Gefeliciteerd nogmaals met deze transfer en jullie beker ik hoop dat Fenerbahce nog betere transfers kan of zal maken dan deze uitstekende speler maar niet op deze manier.

23 mei 2013 om 00:03

Hoezo niet man. Ff serieussss, wat een babies. We hebben gewoon een beter bod dan Gs gedaan. Zo is voetbal.

23 mei 2013 om 00:12

Het gaat ook helemaal niet over wat voor bod er is gedaan en hoeveel Fener meer heeft betaald dan Gala want daar kan iedereen het er over mee eens zijn dat de bod van Fener gunstiger is voor de speler en de verkopende club.

Waar het om gaat is dat Fener met deze bod komt nadat er een officiële verklaring komt van onderhandelingen van Galatasaray. Fenerbahce brengt al eerder een bericht uit dat er geen interesse is in Alper en dan toch met een bod komen?? Daar gaat het om Mezara_kadar_f.

23 mei 2013 om 00:20

Die verklaring was ruim twee weken geleden. In twee weken tijd kan er veel veranderen. En ik denk dat dat is omdat Baroni of Meireles verkocht gaan worden. Selcuk is sowieso geblesseerd, dus daar was een vervanger voor nodig. Waarom moet je altijd het slechtste achter iets zoeken? Ik snap dat je Fb haat omdat je voor Gs bent, maar dit gaat gewoon te ver.

23 mei 2013 om 00:44

Selcuk de contract loopt over precies 11 dagen af renktas

Renktas= Kleurgenoot btw

23 mei 2013 om 00:45

Ik snap dat je Fb haat omdat je voor Gs bent, maar dit gaat gewoon te ver.

Wat jij net hebt gezegd geldt ook voor jou. Ik snap dat je van Fenerbahce houdt omdat je er een supporter van bent, maar dit gaat gewoon te ver.

Ik ga ook niks meer reageren. Ik respecteer ieders mening en zo ook die van jou. Zolang we elkaar maar respecteren vind ik het wel genoeg want ik kan me toch niet verantwoorden aan jouw gedachtegang omdat ik rood geel ben en jij blauw geel

23 mei 2013 om 02:28

Gek genoeg ben ik het met je eens. Ik ben het volledig met je eens dat Fenerbahce correct heeft gehandeld door een hoger bod dan de concurrent te doen en daarmee Alper binnen te halen. Er is ook niets mis mee, zo werkt het in de voetbalwereld. Als Barcelona te weinig biedt voor Neymar en Real Madrid 20 miljoen meer voor hem over heeft mogen zij hem aan de selectie toevoegen. That's the wat is.

Echter, als je nagaat dat Fenerbahce eerst mededeelde geen interesse in Alper te hebben en hem vervolgens pas vastlegde nadat Galatasaray bij de beurs had gemeld dat de onderhandelingen met Eskisehir zijn gestart mag je daar wel je kanttekeningen bij zetten. Het is ook vreemd omdat er een officieel persbericht over geschreven was omdat zulke transfergeruchten meestal voor de camera, in een reportage van drie minuten, ontkend worden, niet in een officieel statement. Je verliest daar toch ook je geloofwaardigheid mee? Je kan er donder op op zeggen dat Aziz Yildirim bijbedoelingen heeft. Maar uiteindelijk doet het natuurlijk niet af aan de handelswijze van de transfer. Fenerbahce heeft op papier niets fout gedaan.

Wat de meeste irritatie oproept hier is dat Fenerbahce fans dingen zeggen als "jullie wilden Alper zo graag hebben maar nu hij voor ons getekend heeft vinden jullie hem waardeloos". Het omgekeerde geldt precies voor Fenerbahce supporters die hem drie weken geleden nog de huid vol scholden en hem nu als held binnenhalen. Als je Galatasaray fans dingen gaat verwijten moet je je niet aan hetzelfde schuldig maken en wel consequent blijven he

Maar toch vraag ik me af of je ook zo gereageerd zou hebben als het andersom was geweest

Ik heb trouwens van genoeg Galatasaray supporters gehoord dat ze Alper niet wilden hebben en/of blij zijn dat de transfer is afgeketst omdat zij (mijzelf incluis) veel liever Melo op het veld zien. Galatasaray heeft dringend behoefte aan verdedigers, niet aan middenvelders.

23 mei 2013 om 08:16

Applegreen,

Ik laat je mening voor wat het is, iedereen zal het anders opvatten, maar je laatste alinea is een foute gedachtegang. Dat merk ik ook bij de andere Galatasaraylilar. Galatasaray moest zowel Melo als Alper halen, puur voor de breedte van de selectie. Nu zijn de supporters ineens alleen tevreden met Melo. Ik neem aan dat hij niet alle wedstrijden volgend seizoen kan spelen i.v.m. blessures of schorsing, dan heb je toch een probleem. Buiten mijn persoonlijke mening over Melo, moet Galatasaray hem nu wel halen maar eigenlijk daarna nog een middenvelder want anders hang je teveel aan twee centrale middenvelders voor de hele seizoen.

23 mei 2013 om 00:23

De provocateur hier ben jij, en dat je Albayrak zonder enige reden een blaaskaak noemt bewijst dat wel. Ik heb je naam al diverse keren voorbij zien komen op profielpagina's (als mikpunt van spot welteverstaan, dus dan moet je de fout dringend bij jezelf zoeken en niet bij anderen). Net als anderen zou ik jou niet serieus moeten nemen maar je verdient het om voor eens en altijd op je plek gezet te worden.

Je bent zelf degene die het meest "haat", ik verdenk je er ook van geen Fenerbahce supporter te zijn maar gewoon een blinde Galatasaray hater. Denk je werkelijk dat Galatasaray de ruim 30 miljoen die ze aan de CL hebben overgehouden en met de recordomzet die de GS Stores dit jaar hebben geboekt Alper niet hadden kunnen binnenhalen? Natuurlijk wel. Galatasaray had zes Alper Potuks kunnen vastleggen. Echter, in tegenstelling tot jouw club heeft Galatasaray wèl hun kop gebruikt en rationeel gehandeld. Ze zijn namelijk tot het maximale bod gegaan wat Alper daadwerkelijk waard was. Wat doet Fenerbahce? Ze kopen, puur om Galatasaray een hak te zetten, niets anders, een speler die ze helemaal niet nodig hebben. Jij noemde het gister nog een "mijn lul is groter"-wedstrijd. En je vindt werkelijk dat Fenerbahce slim gehandeld heeft in deze? 13 miljoen voor een speler die alleen maar de weg van Salih Ucan gaat versperren? Durf je werkelijk publiekelijk blij te zijn om de domme handelswijze van je club? Gaat Galatasaray haten dan toch echt verder dan je Fenerbahce liefde? Galatasaray is in deze situatie juist degene die het laatst lacht omdat Fenerbahce 6,25m plus twee spelers heeft besteed aan een totaal nutteloze aankoop. Maar toch gefeliciteerd, als dat je blij maakt.

6 maanden euforie? We zijn al twee jaar in euforische stemming, en believe you me, het Galatasaray tijdperk is net pas begonnen. Galatasaray is hard op bezig naam te maken in Europa. Terwijl Fenerbahce nog steeds synoniem staat voor omkoping staat Galatasaray bekend als een club die zich langzaam in de (sub)top van Europa gaat nestelen, een ambitieuze club die hard op weg zal timmeren. Als je denkt dat een Alper daar iets aan af doet heb je het mis en kom je bedrogen uit. Hoe graag je het ook wil stoppen, Galatasaray zal de komend jaren blijven domineren.

Je vergeet iets belangrijks: het aanzien van een club. Galatasaray heeft een prachtige naam in Europa, de luidste fans ter wereld en de grootste prijzenkast van Turkije. Fenerbahce benoemt een bewezen racist tot aanvoerder en probeert hun racistische fans in het gelijk te stellen. Galatasaray is een grote familie, terwijl Fenerbahce niet eens een fatsoenlijke supportersgroepering heeft. Ja eentje die zingt dat voetbal "hooliganisme en neersteken van mensen" is. Ik verzin het niet, dit wordt echt gezongen op de Fenerbahce tribunes. Gezellige club hoor.

Wen er maar aan, Galatasaray komt volgend seizoen sterker dan ooit terug, en een puntverschil van 10 punten na 34 wedstrijden zal verbleken bij de eindstand van volgend seizoen. Galatasaray zal de kampioensbeker optillen met een vierde ster boven het logo.

23 mei 2013 om 00:43

Hey provocateur en niet-turk : Reageer niet op mij.

Met jou valt er niets te praten.

Sen git abilerin gelsin kocum ( Ga maar laat je broeders komen )

23 mei 2013 om 02:17

Goed zo, je begint je plek al te kennen. Met mij valt prima te praten aangezien ik ieder argument van je weerlegd heb. Kan je het niet meer aan? Als je het aandurft mag je best wel reageren hoor, discussies ontwijken is toch niets voor grote jongens

Oh en jezelf duimpjes omhoog geven maakt geen deel uit van de conversatie

23 mei 2013 om 03:00

zwakke reactie dit terwijl jij nog wel enig zins over komt op mij als een persoon die nog wel is reden wil inzien. Mezara kadar f is de weg helemaal kwijt en reageert als een jochie van 12 met de mentaliteit van alles wat ik heb is fantastisch en wat jij hebt ook al is die nieuwer of beter of wat dan ook probeert hij dat af te kraken. Applegreen gaat naar mijn mening iets te ver met de opmerking over racistische FB fans omdat dat een handje vol mensen zijn geweest die net als Mezara kadar f helemaal de weg kwijt zijn en dingen uit haat doen naar de tegenstander ipv club liefde en dat is naar mijn mening ook het probleem van de Turkse fans.

Het is eerder haat naar de ander als liefde voor de eigen club en zolang dat niet veranderd kunnen we nog wel 100 Alper Potuk/stoch transfer verhalen voorbij zien komen.

FB heeft verzaakt door te proberen deze racisten te proberen te beschermen door te doen alsof de media dit allemaal heeft opgeblazen en gemanipuleerd en nog geen paar uur later staan de bestuursleden van FB letterlijk voor schut.

Mijn probleem is nooit met FB geweest maar met 2 a 3 namen van de club en daarin is er geen haat maar kan ik FB als club zijnde gewoon niet objectief beoordelen.

Een voorzitter die op z'n eigen club bij een vergadering een half uur van zijn 45 minuten durende toespraak het heeft over Galatasaray. Een oud bestuurslid Selim Soydan die live op Telegol loopt te janken dat Gala Sneijder en Drogba binnen heeft en dat FB nu heeft gefaald en loop te huilen

Een Emre belezoglu die ongetwijfeld in hart en nieren voor Fenerbahce is maar kom op zeg er zijn geen woorden meer voor nodig om te omschrijven wat voor persoon het is. Een Van Bommel die de tegenstander kapot schopt dat soort types zul je altijd in het voetbal houden maar een figuur als Emre B die simpel weg een racist is en daarbij ook nog is iemand is die altijd maar ruzie wil ?

een Volkan die journalisten bedreigd met dat hij ze uit hun huis zal schoppen...

Een Aziz Yildirim die altijd maar anderen de schuld geeft, mensen die kritiek hebben gooit hij uit het lid maatschap en nu maakt hij ruzie met GFB omdat ze kritiek op hem hebben.

Dit zijn dingen waar ik als mens problemen mee heb en dit zijn idd dingen die ik als Galatasaray fan zeg van wat ben ik blij dat ik niet voor Fener ben geweest ofzo op jongere leeftijd.

De transfer van Stoch die nu volgens mij video clips opneemt in de genre hip hop en rap en peperdure auto's in de prak rijdt. Stoch die naar mijn mening ook enkel gehaald is omdat Galatasaray interesse in hem had.

Net zoals dat de Berichten van Sneijder naar voren komen en er meerdere malen door verschillende mensen bevestigd is dat FB dan probeert om Sneijder voor de neus van Galatasaray weg te kapen.

Net zoals nu met Alper Potuk gebeurd een transfer waarvan ik me ook weer heel erg afvraag van is dit nou gedaan om FB sterker te maken of gedaan om in de media als winnaar te worden afgeschilderd en de dag er mee te redden.

Mijn Probleem met de club in bestuurlijke vorm zijn deze dingen waarin er naar mijn mening totaal geen beleid is in wat ze willen het is allemaal maar de dag redden en dan zien we wel weer.

Fener heeft idd heel veel macht en ook echt ballen met groot doen ze zijn zeker niet bang maar ik zeg je dit en dit voor alle Fener fans die Aziz Yildirim is een dictator pur sang en zal de club helemaal de afgrond in helpen en in nog een ergere toestand achter laten dan Demirören gedaan heeft met Bjk. Kan me gewoon niet voorstellen dat Fener stabiel kan meedraaien (hoop wel op een stabiele club maar echt alsjeblieft zonder, Aziz Yildirim, zonder Emre Belezoglu en zonder Volkan.. en die aykut moet ook is ophouden met het gejank na de wedstrijden over 3 juli net zoals Fatih terim dat ook moet doen ook al hebben beide coaches op hun eigen manier gelijk in sommige gevallen)

23 mei 2013 om 08:35

Serhatgs1,

Ik vind dat je goede punten maakt, maar ik vind ook dat jij andere Galatasaraylilar hiermee herhaalt. De meeste Galatasaraylilar denken zo, en je zult mij niet de figuren die zich gestoord gedragen beschermen. Net zoals meeste Fenerliler die vinden dat Fatih Terim, Melo, Eboue en Engin walgelijk vinden. Ook daar hoeven de Fenerliler niet al te diep in te gaan, want iedereen weet vanuit welke punt zij hun mening geven. Het is algemeen bekend wie wat vind van elkaar.

Alper Potuk en Miroslav Stoch zijn misschien gehaald om Galatasaray een stapje voor te zijn, zo mag jij dat zien, maar beide spelers zijn gewoon goed en zouden van waarde zijn voor beide teams. Stoch heeft vorig jaar Fener duidelijk versterkt, dit seizoen mag je Aykut Kocaman kwalijk nemen voor zijn verdwijning.

Ook wil ik nog aangeven dat Sneijder in de media eerst in verband werd gebracht met Fenerbahçe, als ik me goed herinner was er vorig jaar in de zomer al een bericht hiervan, dus als Fener daadwerkelijk concreet werd dan was dat geen grote verrassing geweest.

23 mei 2013 om 19:36

Je kan gewoon echt niet relativeren he? Totaal niet? Ben je nu blij nu je mij genoemd hebt? Het is wel ironisch dat ik volgens jou denk als een kind van 12, maar alsnog niemand fatsoenlijk antwoord kan geven op mijn argumenten. Het is hetzelfde provocatieve gelul als altijd. Als ze er niet op in durven te gaan geven ze maar een duimpje omlaag. Vertel mij, wat is zogenaamd 'kinderachtig' aan mijn punten? Dat het waar is, en in je nadeel werkt, betekent niet dat het kinderachtig is.

Nu heb je een heel boekwerk getypt aan beledigingen en beschuldigingen aan het adres van Fener, en dan ben ik het kind van 12? Ik zie onze fans niet provoceren op jullie topics. Andersom is dit wel het geval.

Kijk eerst eens in de spiegel voor je oordeelt.

23 mei 2013 om 20:22

Serhat ik heb je een privebericht gestuurd en daarin uitgelegd waarom ik niet met Applegreen wilt praten. Zodra je het hebt gelezen zal je mij in gelijk stellen

niet zo druk over maken jongens... fijn voor Alper dit vind het jammer maar ook niet meer als dat. t is een potentie een speler die wel is uit kan groeien tot een hele goede speler maar als nog wil dat nog niets zeggen. weet niet wat de transfer bedragen zijn echter was ik als gala fan er wel op tegen dat er meer als 5 miljoen euro aan deze speler gespendeerd zou worden dit in betrekking tot de marktwaarde van de Turkse spelers met in acht neming van de aantal buitenlandse spelers die we kunnen opstellen waardoor naar mijn mening de echte waarde en de marktwaarde zo'n dubbel verschil hebben in wat ze nu kosten.

Succes bij Fener hoop dat deze speler niet verdwijnt zoals al een aantal top talenten weg gekwijnd zijn zoals Hurmaci, Topuz, Sam etc.. (ja ik ben partijdig dus zal altijd in het voordeel van mijn eigen club praten wil niet zeggen dat ik niet objectief kan zijn wil ook niet zeggen dat FB fans dat wel of niet kunnen zijn.)

't is professioneel voetbal en dat houd in dat het een en ander kwa moreel weg valt op wat er op de tribunes gebeuren en op het veld dus ja als Alper dit wil dan is dat zijn keuze en ben ik uiterst tevreden met de manier waarop onze voorzitter heeft aangegeven dat we hier niet mee verder gaan zoals de transfer zich in de afgelopen dag(en) heeft gevormd. Ünal Aysal doet het prima moet het een en ander nog leren kwa voetbal politiek maar zakelijk is het een held en vooral in mijn ogen een perfecte voorbeeld hoe je ook kan zijn als voorzitter ipv de schuld altijd naar een andere partij te schuiven.

Wat Fenerbahce nu doet is eigenlijk gewoon geniaal. Eerst aangeven dat Potuk niet in de plannen van Fenerbahce staan en dan uit het niets toeslaan.
Waarom is er zo veel woede van de Galatasaray supporters? Dit is toch gewoon een slimme strategie van Fenerbahce geweest?
Daarnaast ben ik het een beetje beu aan het worden dat clubs in Turkije elke keer miljoenen op tafel neerleggen voor een speler die zich nog moeten bewijzen. Melo daarintegen heeft zich al bewezen. Ik zou zeggen kopen die gozer!

23 mei 2013 om 04:59

Ik denk dat veel Galatasaray supporters helemaal niet boos zijn.

Galatasaray fans zien zelf ook dat dit een actie is van Fenerbahce om de misgelopen kampioenschap te verdoezelen.

Alsof Galatasaray nu in paniek gaat raken, alsof Galatasaray het geld niet heeft om op te bieden tegen Fenerbahce.

Dit soort dingen laten ook zien hoe Fenerbahce en daarmee bedoel ik eigenlijk Aziz zichzelf voor de gek houdt met het "winnen" van dit soort strijdjes want prijzen pakken en Europees succes lukt hem niet tenzij je de halve finale Europa League als succes ziet.

Als Galatasaray gewoon goede transfers doet dan zie ik niet waarom we volgend jaar ook niet kampioen zullen worden en bij een eventuele kwart finale of halve finale CL zal het geld weer binnenstromen en dan is het helemaal feest.

Niet dat Galatasaray alsnog geld zal verspillen aan transfers die het niet waard zijn maar we zullen wel transfers zien in de richting van Kaka, Higuain, Adriano of Mascherano en eigenlijk zijn dat nog niet eens de echt grote namen.

Ik zie Galatasaray binnen nu en 3 jaar wel spelers kopen van het kaliber Ibrahimovic.

23 mei 2013 om 20:24

Jullie hebben inderdaad niet de financiele middelen om op te boksen met Fener ( als het erom spant )

24 mei 2013 om 02:46

En dat staat ergens vast als een soort natuurwet?

Als Aziz niks uit eigen zak zou betalen vraag ik me af of Fenerbahce iets kan doen op de transfermarkt.

Hoe Aziz vorig jaar gehandeld heeft nadat Fenerbahce was uitgeschakeld bij de kwalificaties voor de Champions League spreekt boekdelen.

Fenerbahce probeerde geld te besparen maar toen er geen Champions League voetbal was kochten ze Meireles en dat was dus hoogstwaarschijnlijk met het geld van Aziz.

Want hoeveel shirtjes je ook verkoopt en hoeveel tickets je ook verkoopt als je geen Champions League speelt loop je enorm veel geld mis en dan is het dus echt niet vanzelfsprekend dat je zomaar even 10 miljoen kan uitgeven voor een speler.

Als Fenerbahce dit jaar ook geen Champions League haalt dan denk ik niet dat Fenerbahce financieel nog kan opboksen tegen Galatasaray.

24 mei 2013 om 11:52

Het gaat niet om de financiele middelen onwetend mens. Het gaat erom dat je als voortzitter beleid voert. Je hebt principes. Je bepaalt wat een speler waard is en maximaal voor deze speler kan spenderen. Beleid noemen ze dat. Iets wat er totaal niet van is in Turkije en ook niet bij jouw clubje. Anders hadden ze op zn minst wel 1x een intertoto cupje gepakt in hun 106 jarig bestaan. Beleid voeren qua jeugdopleidingen, transfers, sponsoren, etc. En je komt verder dan dat je 1x in een 106 jarig bestaan van Bate en Victoria wint. Aaah aaaaaaaah die hele turkse mentaliteit moet veranderen. Jammer jammer er wordt zoveel geld in het voetballerij imgepompt maar er komt niets uit. Mede door zulke onwetende mensen als jij en onwetende en corrupte voorzitters. En dit is een feit

Ik begrijp al het commotie niet...het was al algemeen bekend dat Fenerbahce ook interesse had in Alper.. En voetbal is ook zaken doen. Als persoon A meer bied dan persoon B is het snel afgehandeld. Dit was ook hetzelfde (min of meer) met Selcuk Inan. Fener wilde hem ook hebben, maar jullie boden meer en haalden hem dan ook binnen. Geen 1 fener supporter ( misschien een paar losers) dat er wat van zei.

23 mei 2013 om 19:39

Inderdaad, kijk die reacties. Je ziet geen enkele Fener-fan haten dat hij naar Gs gaat. Ik was stiekem een beetje jaloers op ze. Nu komt hij naar Fener, en zie je die kindjes van Gs los gaan als dolle honden, echt niet te geloven. En dan hebben ze nog het lef om ons provocatief en/of kinderachtig te noemen.

@mezara kadir
als dit gebeurd dan weet je dat we jullie elk jaar een 3-0 gaan geven darom reageer je zo!!!
@versin
Daar hebben we tog al die sterke verdedigers al voor dan hebben we geen Cvm nodig!!

Kijk ze toch blij. Ik gun het alle fenerfans van harte gelukkig te zijn na al die omkoopschandelen. Wat zouden ze doen als ze Drogba en Sneijder hadden gehaald.

23 mei 2013 om 19:38

Wachten tot ze geblesseerd zijn of met pensioen gaan.

23 mei 2013 om 20:26

Hahaha mkf , geniaal

We hebben Moussa Sow die 8 jaar jonger is dan Drogba.. Webo heeft zelfs meer gescoord dan Drogba en ze zijn tegelijkertijd gekomen ( niet dat webo beter is)

Salih heeft meer laten zien dan Sneijder

Bunlar netin kafasini yasiyorlar anlamadim ( wat hebben deze gasten gedronken ?)

23 mei 2013 om 20:45

Haha ik word zelfs hierboven uitgemaakt voor iemand met 'de denkwijze van een 12-jarig jongetje'. Terwijl ik me afvraag wie het jongetje is als je alleen duimpjes omlaag geeft en niet durft te reageren. Degenen die wel reageren zijn wijsneuzen die nog steeds 'omkoping' en 'racisme' roepen als ze niks meer te zeggen hebben, en niet beschikken over het vermogen om te relativeren.

Ik weet ook niet wat ze hebben genomen/gebruikt. Niet te druk om maken, ik kan er alleen maar om lachen!

Alper Potuk hhhhhhhhhha.

Ankarali Meireles was een baas trouwens, hahahaha.

24 mei 2013 om 02:52

Haha broer laat die gasten lekker, er hebben een paar nog wel mijn respect maar dat zakt ook met de Turkse topics die we krijgen.

De rascistische acties zijn bekend bij Gala broer, tegen Nouma met 'sen bir kolesin' en tegen de Israelische balili ook. Maar die gloryhunters weten dat natuurlijk niet haha, noobs.

Je moet alleen reageren op mensen waarmee je kan praten broer, jiji weet onderhand ook wel met wie er valt te praten en wie niet , met die niet-turk en islam hater Applegreen moet je niet praten broer.

Dinsizin dili zehirlidir ( de tong van een ongelovige is giftig) begrijp wat ik probeer te zeggen en scot die boy voortaan

Hahaha Meireles was geweldig serieus, kader kader kader kader hahahahah hij heeft een stuk of 4 turkse liedjes gezongen en die van Gulsen was helemaal baas hahahahaha !,

24 mei 2013 om 03:29

Haha ik snap ook totaal niet waarom Applegreen nog niet geband is. Letterlijk het enige wat hij doet is provoceren. Ook wanneer Gs wint, zie je hem wel iets beledigends roepen richting Fener. Ik snap niet hoe iemand die zogenaamd geen Turk is zo geïndoctrineerd kan zijn door Galatasaray. Het is werkelijk waar te belachelijk voor woorden. We moeten het idd niet te serieus nemen. Gewoon een melding maken, en als ze echt te ver gaan de moderators contacten. Heb er zo ook voor gezorgd dat opperprovocateur girdimi? geband is, dus dat is wel chill!

En wat een baas die Meireles, haha. Vooral bij die 'yatcaz kalkcaz' ging ik helemaal stuk hahaha. Ben wel blij om te zien dat Meireles en Cristian zich zo snel aanpassen aan de cultuur. Ze voelen zich echt thuis bij Fener. Hoop aan de ene kant dat ze verkocht worden, maar aan de andere kant zal ik ze missen. De band is wel hecht in het team. Het kan alleen maar beter worden, dus hoop dat we zo door gaan. Nu ook 'galatasarayli Alper' erbij, hahaha, oghhh.

Ik hoop alleen dat we nog een verdediger aantrekken, omdat ons centrale duo niet altijd betrouwbaar is, en ze ook best oud zijn. Yabo dayi is een baas, maar al ruim boven de 30, en niet altijd even alert. Egemen ben ik over het algemeen wel tevreden over, al is het meer dommekracht dan intelligentie. Zelfde met Bekir, die ik overigens gisteren wel goed vond spelen. Hasan Ali word ook steeds beter, en was gisteren een van de besten van het veld, en in de laatste derby vond ik hem ook erg goed. Vind Ziegler een topgozer, maar ben blij dat hij weg is.

Hopen dat we deze lijn door zetten. Laten we proberen gasten als Applegreen (en zo kan ik er nog 10 noemen) gewoon te negeren. Ze weten toch niet waar ze over praten. Vinden wij dan. Volgens hun praten wij weer nergens over. Maarja, laten we komend seizoen maar op het veld bewijzen wie gelijk had.

24 mei 2013 om 11:38

Hahaha jij bent echt op je achterhoofd gevallen. Gala heeft op elk positie een betere speler. Iedereen weet dat en jij ook. Wil je Webo met Drogba vergelijken? Of Sow? Sow van 8 jaar jonger kan alleen maar wild op doel schieten man. Hij is de slomere en donkere versie van Burak. Jullie keeper die 20 kilo aan overgewicht heeft is zeker ook beter dan Muslera. Jullie begrijpen echt niets van voetbal. Daarom presteert het turkse elftal zo dramtisch slecht. Salih heeft meer laten zien dan Sneijder dit seizoen. Sabri heeft ook meer laten zien dan Kaka dit seizoen. De enige die goed was: Alex de Souza en dat heeft die corrupte voorzitter van jullie weggestuurd omdat Alex de waarheid durft te zeggen en jullie neppe coach jaloers op hem was. Laten we rechtvaardig zijn. Alex was niet alleen een goeie voetballer maar ook een goed mens en tevens een voorbeeldpersoon. Een als Drogba. Daar kan ik alleen maar respect voor hebben.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Galatasaray

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
Voor de complete stand: Spor Toto Süper Lig
SpelersPositieW
Martin LinnesVerdediger10
Serdar AzizVerdediger10
Koray GünterVerdediger10
Papa Alioune NdiayeMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Galatasaray.

796 fans
Middenvelder, 34 jaar
SeizoenClubW
2018/2019 Al Gharafa 11 6 2 1
2017/2018 Al Gharafa 11 9 2 0
2017/2018 OGC Nice 5 0 0 0
2016/2017 Galatasaray 28 5 5 0
2015/2016 Galatasaray 25 5 11 0

In de wandelgangen

Dinsdag 18 december
Adrien Rabiot heeft een akkoord bereikt met Barcelona. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren