VVV wil verder met Lokhoff maar rekent op vertrek van aanvoerder

Maandag, 20 mei 2013 om 16:11Erik van Dam • Laatste update: 16:41

/

De degradatie van VVV-Venlo betekent niet dat de club nu afscheid wil nemen van hoofdtrainer Ton Lokhoff. In december 2011 tekende hij een tweejarig contract in De Koel, als opvolger van Glen De Boeck. Hij ligt nu nog vast bij VVV en de club respecteert die overeenkomst, zo laat men maandag weten aan de Limburgse zender L1.

Lokhoff ligt op dit moment nog tot medio 2014 vast; directeur Hans Soentjens stelt dat de trainer met VVV samen afzakt naar de Jupiler League. VVV slaagde er in de play-offs niet in zich voorbij Go Ahead Eagles te spelen en moet de Eredivisie zodoende na vier seizoenen verlaten. “Wegsturen is niet aan de orde. Wij respecteren de doorlopende contracten van spelers en staf, niemand hoeft weg”, aldus Soentjens.

De contracten van tien spelers lopen ten einde en enkele huurlingen keren terug naar hun oorspronkelijke club. In Venlo rekent men erop dat Marcel Seip niet zal blijven; de 31-jarige verdediger kwam vorig jaar zomer terug naar Nederland en gaf al aan dat hij alleen bij lijfsbehoud wilde praten over een nieuw contract.


Poll

Is het goed dat Ton Lokhoff bij VVV-Venlo blijft?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

48 reacties (laatste reactie door sjengske07)

Ben benieuwd wat Seip gaat doen, er zullen toch niet veel clubs om zijn komst staan te springen. Misschien een leuke speler voor Cambuur? Heeft veel ervaring, iets wat Cambuur goed kan gebruiken komend seizoen!

20 mei 2013 om 16:20

Ik denk niet dat Seip echt een verschil kan zijn voor Cambuur. Ik vind hem te beperkt voor de eredivisie. Zelfs voor Cambuur. Hopelijk gaat Cambuur spelers als Rodney Sneijder en Achabar oppikken en andere afvallende talenten!

20 mei 2013 om 16:41

Marcel Seip zou uitstekend passen bij Cambuur en ik denk dat hij juist wel een aanwinst is. Een strijder en veel ervaring (championship). Met allemaal Rodney Sneijders kom je er nooit.

Niet alleen Marcel Seip zal zo goed als zeker vertrekken bij VVV Venlo, maar ik ga er ook vanuit dat spelers als Nils Röseler, Ismo Vorstermans, Uche Nwofor, Bryan Linssen, Niki Mäenpää, Barry Maguire, Kaj Ramsteijn, Ricky Van Haaren en Yanic Wildschut zullen vertrekken bij VVV Venlo.

Ik ga er met name vanuit dat Uche Nwofor en Bryan Linssen redelijk veel belangstelling zullen krijgen, aangezien hun een vrij goed seizoen hebben gespeeld.

Yanic Wildschut moest gewoon vorig jaar verkocht worden, dit seizoen was hij niet de Wildschut van vorig seizoen.

Overigens speelde Marcel Seip ook een uitstekend seizoen bij VVV Venlo.

20 mei 2013 om 16:21

Vorstermans, Röseler en Ramsteijn vertrekken sowieso want die zijn gehuurd.

20 mei 2013 om 16:47

@ _onpartijdig_,

Klopt, maar het contract van Ismo Vorstermans liep dit seizoen af bij FC Utrecht en hij had al aangegeven dat als VVV Venlo in de Eredivisie bleef, dat hij een langer verblijf dan niet uit zou sluiten.

Maar over Kaj Ramsteijn en Nils Röseler heb je gelijk.

20 mei 2013 om 16:23

Ik zou graag Linssen en/of Wildschut bij FC Utrecht zien! Wel sneu voor VVV en de supporters, maar dat zijn helaas de onoverkomelijke gevolgen van degradatie.

20 mei 2013 om 16:30

Bryan zou het niveau van de subtop in Nederland zeker moeten aankunnen.

20 mei 2013 om 16:55

@ Caeser,

Bryan Linssen lijkt mij ook een uitstekende versterking voor FC Utrecht.

Hij speelde dit seizoen uitstekend bij VVV Venlo en voor FC Utrecht zou hij zeker een goede speler zijn.

Bij Utrecht kan Bryan Linssen Nana Asare misschien opvolgen, want zijn contract loopt volgende maand af en nu VVV Venlo gedegradeerd is, zal de vraagprijs van Linssen wel betaalbaar zijn voor FC Utrecht.

Yanic Wildschut zou zeker een aanwinst voor FC Utrecht zijn, mits hij zijn vorm van zijn eerste seizoen bij VVV Venlo terugkrijgt.

Yanic Wildschut zou Édouard Duplan of Jacob Mulenga op kunnen volgen, want Duplan zal transfervrij vertrekken bij FC Utrecht en Jacob Mulenga heeft na dit seizoen nog maar 'n een jarig contract.

Edit:

Opstelling kan verwijderd worden.

Ruiter
v.d.Maarel
v.d.Hoorn
Heerings
Zullo
Mårtensson
Toornstra
Wildschut
Linssen
20 mei 2013 om 17:04

Clubs als Heerenveen, Roda, Utrecht, Groningen etc. etc. moeten eens goed gaan rondneuzen daar.
Er valt daar zeker wat te halen voor die clubs.

20 mei 2013 om 17:07

@ Crazydj07,

Dat is zeker waar.

Misschien dat bijvoorbeeld Uche Nwofor ook naar Cska Moskou zal vertrekken, net als Ahmed Musa en Keisuke Honda.

Verder zijn spelers als Bryan Linssen, Yanic Wildschut en Ricky Van Haaren allemaal uitstekende spelers voor clubs als FC Utrecht, SC Heerenveen, FC Groningen, etc.

20 mei 2013 om 18:24

Roda heeft als ik me niet vergis ook al eens aangegeven interesse te hebben in wildschut en linssen. Maar zoals bekend is er 1) geen geld en 2) moeten ze eerst nog over twee wedstrijden van sparta winnen.

20 mei 2013 om 19:32

Kortom: Roda JC zal ze nooit halen.

20 mei 2013 om 19:31

De spelers die jij opnoemt zullen vast wel vertrekken, ja.

Röseler en Ramsteijn vertrekken weer naar hun oorspronkelijke clubs FC Twente en Feyenoord.

Voor Nwofor en Linssen zal zeker interesse zijn. Nwofor zal wel naar het buitenland vertrekken, misschien wel Rusland. Linssen zal wel naar een middenmotor gaan of naar een club van het niveau PEC Zwolle, ik denk dat ie bij zo'n ploeg best wat kan betekenen.

Mäenpää zal of naar het buitenland vertrekken of zal wel tweede of zelfs derde doelman worden bij een middenmotor of iets daaronder.

Ondanks dat van Van Haaren weer niets heeft laten zien blijft hij toch een getalenteerde middenvelder en zal er ook voor hem wel interesse zijn. Misschien ook wel vanuit het buitenland, België bijvoorbeeld.

Voor Vvv-venlo is het jammer dat ze vorig jaar Wildschut niet verkochten, hij zal nu veel minder opleveren dan dat hij vorige zomer vertrok. Maar een Wildschut in vorm is een versterking voor 13 van de 18 Eredivisie clubs.

Maguire zal wel naar het buitenland gaan. Nergens in Nederland slaagt hij. Als hij niet naar het buitenland vertrekt denk ik dat ie bij Vvv-venlo blijft.

Ook van Vostermans moeten we nog maar eens zien wat hij doet.

Ik denk dat heel veel Venlonaren niet zo heel erg blij zijn met dit nieuws. Ze zien Lokhoff liever vandaag nog vertrekken. Hij heeft het VVV verkeerd in het daglicht gezet. Het hele imago is verdwenen van een leuke mooie nostalgische voetbalclub naar een verdedigende niet kunnen voetballende slechte voetbalclub.

Het voetbal is niet om aan te zien en ze gaan zo Excelsior achterna

20 mei 2013 om 16:20

VVV behoort te spelen zoals Zwolle én Willem 2 dat deden.

Was echt drama

20 mei 2013 om 16:23

Het voetbal was misschien niet om aan te zien, ik vind niet dat VVV z'n imago heeft verloren, Clubs als Twente, Feyenoord en Vitesse hadden het heel erg moeilijk tegen VVV en dat mag toch worden gezien als een prestatie van formaat. Ik denk dat VVV de eredivisie met opgeheven hoofd zal verlaten.

20 mei 2013 om 16:26

Het is gewoon triest dat een passant de club zo kan beinvloeden. Wat nog triester is dat het bestuur niet durven te handelen omdat ze anders een slechte naam krijgen. Maar die naam hebben ze nu inmiddels al.

We werden in het eerste jaar nadat ze kampioen werden 12de in de Eredivisie met goed en aanvallend voetbal. Iedereen had respect voor VVV en vond het een mooie club en nu zijn we het lachertje geworden.

20 mei 2013 om 16:27

Laten we hopen dat ze er van geleerd hebben, mensen in de omgeving hier willen dolgraag dat VVV een stabiele middenmotor wordt en qua mogelijkheden moet dat zeker kunnen. Echter er dienen weer mensen met verstand aangetrokken té worden(zoals Sef Vergoossens) en een toekomst visie die iets gematigder is.

De historie, en achterban is er zeker wel alhoewel mensen boven de rivieren natuurlijk deze connectie niet hebben en liever andere clubs zien.

Laten we hopen dat er nu genoeg kennis is opgedaan om in de E.D te blijven als ze weer promoveren(wat dat zie ik wel gebeuren).

20 mei 2013 om 16:29

Fctinsider klopt helemaal wat je zegt. En heel veel supporters kunnen zich niet meer identificeren met de club. Het is echt diep triest de voorzitter denkt alleen maar aan geld en aan het nieuwe stadion. Hoop dat het ooit nog goed komt maar ben er bang voor dat we de komende 10 jaar weer in de JL spelen.

20 mei 2013 om 16:29

Ik vind VVV dit seizoen juist niet het lachertje, van alle degradatiekandidaten was VVV dit seizoen wel de grootste angstgegner voor Twente. Uit naar VVV is altijd lastig, en dat is wel weer eens gebleken dit seizoen...

Bryan Linssen schijnt in de belangstelling te staan bij Heracles en dat lijkt me voor beide een mooie stap, kan hij voor veel geld doorverkocht worden en Bryan kan zich goed ontwikkelen

Dat gaat ze dan heel veel toeschouwers kosten. Ik heb al tientallen mensen gesproken die geen seizoenkaart meer kopen zo lang Lokhoff trainer is. En dan heb ik het ook over mensen die al meer dan 30 jaar bij VVV komen.

VVV kan beter op zoek gaan naar een trainer die aanvallend voetbal wilt spelen want VVV heeft daar zeker het materiaal voor. Als je een rechtsback als rechtsbuiten gaat opstellen dan ben je echt defensief bezig. Ook de tactiek van VVV deugt niet ; countervoetbal.

Erg jammer dat Lokhoff het erin heeft gestampt want de aanval is immers de beste verdediging toch? PEC Zwolle is wat dat betreft een mooi voorbeeld. Verzorgd positiespel, aanvallend spelen. En ja, soms ga je wel eens op je bek zoals Az-uit met 4-0 of Heracles thuis met 0-3 maar je wint uit van PSV en thuis van Feyenoord en als resultaat behaal je een keurige 11e plaats.

Met Lokhoff aan het roer volgend jaar zie ik VVV niet promoveren.

Was te verwachten, Nu nog een jaartje met deze pannekoek doorkomen en dan een jonge frisse trainer laten komen en die wil voetballen en dat ook uitstraalt iets wat bij Lokhoff ver te zoeken is.

Ben effe de trainerscarrière van deze man nagegaan en begin gelijk m'n vraagtekens te zetten bij de 'cursus trainer voor betaald voetbal'. Wat word daar überhaupt geleerd? Lokhoff in ieder geval niets.

Je zult zien dat hij toch nog een keer opduikt ergens als hoofdtrainer, waarschijnlijk uit paniek, en dan weer een contract in de wacht sleept...

Edit: En mensen die bij die Poll op ja drukken, willen vvv nog verder zien afzakken neem ik aan? of houden die rekening met de goedkoopste optie (ivm contract dat nog loopt) wat me sterk lijkt.

20 mei 2013 om 16:54

Lokhoff is opzich een prima trainer hoor, wat verwacht je dat VVV volgend seizoen in de jupiler league met z'n tienen voor de goal gaat hangen? het is niet zo gek als je als degradatiekandidaat in de eredivisie verdedigend gaat spelen. VVV heeft naar mijn mening samen met willem 2 de slechtste selectie dus dat ze degraderen is natuurlijk geen verassing. En dat ze gister tegen Gae niks hadden te vertellen lag ook deels aan dat door de snelle 1-0 de kopjes wel een beetje gingen hangen. en het alles of niets spel wat daarop volgde hielp ook niet echt.

20 mei 2013 om 17:44

Dat valt reuze mee, VVV supporters zien liever met strijd ten onder gaan dan bang zijn om ten onder gaan.

Dat is het hele verhaaltje, men wilt voetbal zien en als men verliest so be it, ze hebben wel voor vermaak vertier en inzet getoond.

Spelen om niet te verliezen is gewoon funest, daar is VVV niet groot mee geworden.

Natuurlijk voor veel clubs onderin de Eredivisie of clubs met weinig budget die hier een slaatje uit willen slaan. En ik voor Heracles zitten hier denk ik waaridge spelers tussen. Seip zou ik wel graag zien komen, in een Antoine van der Linden rol. 2 a 3 jaartjes de leiding geven aan de jonge jongens bij ons achterin.

Ook Linssen zou denk ik heel goed bij ons passen. Een voor Heracles groot talent die kan doorgroeien. Wildschut is uiteraard ook een optie, maar daar zitten wel meer clubs achteraan.

Als je met VVV op een 0-0 gaat spelen in Deventer dan snap je er echt helemaal niks van. Weg met die trainer

Dit is denk ik een domper voor de fans van Vvv. Met Lokhoff aan 't roer zie ik VVV niet snel terugkeren in de Eredivisie. Vind Lokhoff namelijk een zeer matige trainer die niet al de kwaliteiten van VVV heeft benut.

Linssen zal een goede aanwinst zijn voor Heracles. Hopen dat Bosz volgend seizoen wat realistischer gaat spelen. George transfervrij overnemen van Nec.br Passeerbr Ter Wierik schenkenveld veldmate beltermanbr Rienstra Linssen vejevicbr Gouriya castillion George

Wildschut zal wel naar Feyenoord vertrekken. Is bijna gratis op te halen. br Joppen zal een goede rechtsback voor NAC kunnen worden.br Van haaren zal een goede middenvelder zijn voor NEC

20 mei 2013 om 17:52

Wat is het voordeel van George om naar Heracles te gaan i.p.v Nec?

20 mei 2013 om 18:28

George wil niet bijtekenen, of krijgt geen contractverlenging. Ik dacht het laatste, maar transfervrij en dus goede optie voor Heracles. Maar ik denk dat er wel meer clubs voor hem in de markt zijn. Is gewoon een goede speler voor de subtop en lager, maar is bij Nec gewoonweg uitgevoetbalt. Die jongen is toe aan een nieuwe uitdaging, ik hoop dat hij die vind in Almelo haha.

Dat lokhoff maar ff gaat fietsen, dit antivoetbal hoeven we echt niet meer!

Voor George is dat een stap vooruit

Goede zaak, Lokhoff snapt heust wel dat je niet anti voetbal moet gaan spelen in de JL. Daarom zal hij volgend seizoen heel anders gaan spelen. Ook is het belangrijk dat je niet de trainer zomaar de laan uit stuurt. Hij is dan wel de verantwoordelijke maar niet gelijk de schuldige van het niet behalen van de doelstelling. Daarnaast is het voor dit soort clubs erg belangrijk om eens een structuur/basis neer te leggen waar op gebouwd kan worden, want elk jaar je trainer de laan uit sturen helpt natuurlijk niet. Denk bijvoorbeeld aan aankopen die door de trainer gedaan zijn, en bij de volgende trainer totaal geen krediet hebben.

20 mei 2013 om 19:00

Daarom moet hij dus weg, om er zeker van te zijn dat er geen continuïteit komt met hem aan het roer om zo te voorkomen dat de verkeerde structuur/basis word neergelegd! Welke drollenvanger haalt Roland Bergkamp nouw!? Omdat het een 3e rangs speler van Excelsior was... ga weg man hij haalt niets uit z'n beste spelers en heeft de uitstraling van een dode vink, die man gaat geen club naar een hoger niveau tillen en dat is toch waar je naar moet streven.

Gelezen dat Lokhoff blijft. Schandalig dat deze man zelf zijn biezen niet pakt. Heeft diverse spelers slechter gemaakt en kan met verschillende niet door een deur. Dus zitten die op de tribune. Hij kan het zelfs met Dusseldorp de Technisch Manager het niet vinden. Nee Lokhoff evenals de gehele technische Staf wegwezen!. Lukt dat niet dan zullen wij - als supporters - dit via de media afdwingen.
We hebben lang genoeg onze mond gehouden . De gehele leiding van VVV is een stel amateurs.
Glen de Bock had dus toch gelijk, dat een profclub geleid werd door amateurs. Nieuw stadion?. Laat ons niet lachen voor 2-3000 duizend toeschouwers?.
Kortom bij VVV moet de bezem er door en wel zo snel mogelijk!

Ik zal wel gewoon weer een seizoenkaart aanschaffen, maar ook ik ben niet blij met het feit dat Lokhoff blijft. Dit gaat zeker ten koste van de seizoenkaartverkoop komend seizoen. Misschien moeten wij als supporters nog duidelijker naar het bestuur toe zijn dat we het niet eens zijn met zijn aanblijven als trainer. Aardige vent verder die Lokhoff, maar zijn visie past absoluut niet bij een club als Vvv. Dat is wel gebleken het afgelopen seizoen.

Seip lijkt me best een interessante optie veel een aantal clubs uit het rechterrijtje. Hij heeft toch de nodige ervaring en kan ook aanvallend voor gevaar zorgen.
Guus Joppen lijkt me ook een interessante speler voor veel club. Hij is nog jong en echt veel goede backs zijn er niet in de eredivisie.
Brian Linssen lijkt me ook een prima speler voor de Eredivisie. Is talentvol en bij een voetballende ploeg komt hij beter uit de verf dan bij het laffe spel van Vvv.
Dan is er ook nog Yanic Wildschut. Hij heeft een drama seizoen doorgemaakt, terwijl hij vorig jaar toch een van de betere buitenspelers was van de eredivisie. Ik denk dat hij nu goedkoop op te halen is. Hopelijk kan hij zijn oude niveau dan weer bij een andere club oppakken.

Rampzalig nieuws voor de club VVV Venlo. Deze meneer Lokhoff zou zsm moeten vertrekken na het rampzalige betonvoetbal seizoen aldaar. Genoeg leuke voetballers maar bedroevende tactieken. Dit zeg ik al buitenstaander maar lijkt me dat mensen die wekelijks in de Koel hebben gezeten het hier ook mee eens zijn?

Deze trainer was misschien wel de slechtste trainer uit de historie van de club. Onbegrijpelijk dat hij mag blijven na deze wanprestatie. Geen enkele speler beter gemaakt, goodwill verspeeld, transferwaarde talenten laten verdampen. Na eerder zijn afgemaakt in de pers bij het ontslag van Van Dijk durft Hai Berden het niet meer aan. Terwijl nu de etter uit de wond springt en de pers er geen moeite mee zal hebben. Oprotten met Lokhoff!

Ik denk dat heel veel Venlonaren niet zo heel erg blij zijn met dit nieuws. Ze zien Lokhoff liever vandaag nog vertrekken. Hij heeft het VVV verkeerd in het daglicht gezet. Het hele imago is verdwenen van een leuke mooie nostalgische voetbalclub naar een verdedigende niet kunnen voetballende slechte voetbalclub.

Marcel Seip gaat waarschijnlijk naar Cambuur en trainer Lokhoff naar een derde klas amateur club. Het bestuur gaat vrijwillig weg en de Technische Staf er achteraan.
De keeperstrainer, die tevens de grasmat verzorgd wordt afgeschoten naar de maan! Dennis Gentenaar zei eens tegen deze kwal: ik kan jou nog wat leren, hetgeen ook nog eens waar is.
Volgens oud VVV spelers moet de gehele T.s. verdwijnen en plaats maken voor nieuw elan. We moeten af van groepjesvorming.
Lokhoff heeft volkomen gefaald! Mocht die blijven dan wordt het weer Niks, dus........wegwezen!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

VVV-Venlo

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
10.NAC Breda293
11.VVV-Venlo26-9
12.Telstar26-16
13.FC Den Bosch26-17
Voor de complete stand: Keuken Kampioen Divisie
SpelersPositieW
S. JanssenMiddenvelder220
Y. RoemerAanvaller222
J. SchroijenAanvaller190
N. VenemaAanvaller31
J. CraenmehrKeeper00
L. ZimaKeeper160
Voor de complete selectie: Clubpagina VVV-Venlo.

5 fans
Coach, 62 jaar

In de wandelgangen

Vrijdag 28 januari
Alexander Nübel moet bij Tottenham Hotspur de opvolger worden van Hugo Lloris. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren