Van Ginkel volgt Maher op als Talent van het Jaar

Maandag, 13 mei 2013 om 17:41Erik van Dam • Laatste update: 17:43

/

Marco van Ginkel is uitgeroepen tot de winnaar van de Johan Cruijff Prijs, als Talent van het Jaar 2012/13. De twintigjarige middenvelder uit Amersfoort heeft net zijn vierde seizoen bij Vitesse achter de rug en legde met zijn teamgenoten beslag op plaats vier in de Eredivisie. Die geeft in het nieuwe seizoen recht op deelname aan de Europa League.

Van Ginkel miste dit seizoen maar één wedstrijd in het shirt van Vitesse en maakte acht goals. Bovendien werd hij door bondscoach Louis van Gaal opgeroepen voor het Nederlands elftal: in november vorig jaar maakte hij zijn interlanddebuut tegen Duitsland. Van Gaal liet hem een half uur meedoen in de oefenwedstrijd.

De jury die de talenten van het afgelopen seizoen beoordeelde, bestond naast Johan Cruijff uit onder anderen de trainers Frank de Boer, Jan Wouters, Fred Rutten, Ronald Koeman, Phillip Cocu en Erwin Koeman. De naam van Van Ginkel kan nu toegevoegd worden aan een imposant rijtje ex-winnaars sinds 2003, toen de prijs zijn huidige naam kreeg.

Winnaars Johan Cruijff Prijs:
2003: Arjen Robben
2004: Wesley Sneijder
2005: Salomon Kalou
2006: Klaas-Jan Huntelaar
2007: Ibrahim Afellay
2008: Miralem Sulejmani
2009: Eljero Elia
2010: Gregory van der Wiel
2011: Christian Eriksen
2012: Adam Maher


Poll

Is Marco van Ginkel de terechte winnaar?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

109 reacties (laatste reactie door arsenal_ftw)

Volgend jaar wordt het Boetius,fischer of Vilhena.

Ben voor Ajax. Maar dat heeft niks met deze namen te maken. Ik vind dit gewoon de 3 grootste talenten van de Eredivisie. Van Depay en Locadia ben ik niet kapot van.

13 mei 2013 om 17:48

Licht natuurlijk aan de ontwikkelingen van de jongens maar ook aan de ontwikkeling van bijvoorbeeld Locadia en Depay.

13 mei 2013 om 17:53

Ja daarom zeg hij Fischer hahaha

13 mei 2013 om 17:54

Omdat hij drie grote talenten opnoemt die altijd spelen? Waarvan er 1 overig Ajacied is. Met Cocu is de kans inderdaad groter dat een Locadia en een Depay kans maken op deze prijs, want ik acht de kans op een basisplek onder Cocu een stuk groter. Grote talenten zijn het zeker, maar zoals bekend, krijgt de jeugd niet altijd volop de kans bij Psv. Al denk ik dat het volgend jaar anders zal zijn met Cocu aan het roer.

13 mei 2013 om 17:57

Het ligt niet aan het feit dat hij Feyenoorder is want het zijn logische kandidaten maar zoals diegene boven me zegt kunnen Depay of Locadia ook verrassen. Ik denk eerlijk gezegd dat volgend jaar Vilhena of Locadia het wint. Beide zijn echt een klasse apart op hun positie.

Dit jaar had ik eerlijk gezegd eerder Fischer verwacht hoewel ik hem zelf niet de prijs zou geven. Van Ginkel is ook een hele goede speler verwacht een grote toekomst maar toch schat ik Maher iets hoger in!

13 mei 2013 om 18:08

Hij moet zichzelf nog enigzins geloofwaardig maken, maar ja toch is het mislukt

13 mei 2013 om 18:06

Fischer dus

13 mei 2013 om 18:07

@blackjesus, straks zijn ze volgend seizoen allemaal gebleseerd. Dit kun je niet voerspellen man maar er zijn ook heus nog wel meer talenten dan boetius, fischer en vilhena(die het ook nog maar waar moeten maken).

13 mei 2013 om 21:14

Helemaal mee eens, er valt eigenlijk niks te zeggen over talent van het komende jaar.
Bij alle clubs is het mogelijk dat er talenten doorbreken die nu nog geen wedstrijd in het eerste hebben gespeeld. Ook kunnen er natuurlijk nog talenten worden gekocht. Natuurlijk kan je gaan bedenken welke talenten zich volgend jaar aan voetballend Nederland laten zien en weten te overtuigen van hun kwaliteiten, maar er is nog zo veel meer mogelijk.

13 mei 2013 om 18:28

Dat kan je nu nog niet zeggen. Er zijn zoveel getalenteerde en jonge spelers actief in onze competitie en ze kunnen zich stuk voor stuk ineens stormachtig ontwikkelen. De namen die jij noemt zullen zeker kanshebbers zijn, maar van Ginkel was dit seizoen ook deels een outsider.

Een prachtige erkenning van zijn talent. Op en top een complete, moderne voetballer. Hopelijk realiseert hij zich dat Vitesse hem alles biedt dat hij in Nederland mag verwachten. Over een jaar of twee kan hij dan een mooie transfer maken naar een grote, Europese club.

13 mei 2013 om 17:48

Volgens mij speelt Vitesse volgend jaar geen CL. Hij kan een mooi salaris krijgen, en zal altijd basis spelen, maar bij Ajax zal hij toch beter af zijn. Om de week voor 50.000 man spelen, groepsfase Cl tegen grote clubs...

13 mei 2013 om 18:36

Van Ginkel heeft al een mooi salaris, speelt al voor een groot publiek in een groot stadion. Bovendien, wat koop je daarvoor als profvoetballer? Zou Maher van AZ naar Vitesse willen voor een (iets) beter salaris en het feit dat Vitesse voor meer toeschouwers speelt? Ik denk het niet.

In een gezonde carriere wissel je hooguit vier à vijf keer van club. Telkens moet dat een significante verbetering zijn. De stap van Vitesse naar Ajax is op dit moment niet groot genoeg. En wat koop je voor die zes kansloze Champions League wedstrijden?

13 mei 2013 om 19:06

Ajax is de laatste jaren zeker niet kansloos. Ze hadden 2 jaar terug een flinke dosis pecht toen Lyon met 7-1 won tegen Zagreb, en dit jaar weer. Gewoon 4 punten gehaald tegen de rijkste club ter wereld. Ook tegen finalist Dortmund was Ajax niet kansloos.

Het Gelredome zal vast wel 'groot' zijn, maar het aantal lege plekken is nog steeds oerlelijk. Waar zou jij liever spelen? In een kolkende Arena, die altijd vol is, of een Gelredome waar de helft van de stoeltjes onbezet is.

13 mei 2013 om 19:42

Het aantal lege plekken in Gelredome wordt altijd schromelijk overdreven. De Arena is daarentegen op papier meestal uitverkocht, maar telt in de praktijk meestal minstens 10.000 lege plekken. Van een kolkende en volle Arena is dan ook geen sprake.

Nog los van het feit dat ik denk dat een stadion voor de carrièrekeuze van een profvoetballer nauwelijks van belang is. Ook denk ik dat Ajax niet bereid is om 'suljemani-achtige bedragen' te betalen voor Van Ginkel.

Ik had Vilhena gekozen, maar ja dat is ook maar een mening

13 mei 2013 om 17:48

Vilhena heeft niet het hele jaar gespeeld, maar zeker een toptalent. Misschien het grootste talent van Nederland.

13 mei 2013 om 17:54

Dat vind ik nog veel te vroeg om te zeggen.
Maher heeft sowieso al meer gepresteerd, Maher is dan ook ouder en heeft meer kansen gehad dus het is logisch natuurlijk.
Vilhena moet eerst maar eens een heel seizoen goed spelen...

13 mei 2013 om 19:02

Idd, maar vilhena moet nog wel groeien hoor. Speelde de laatste tijd niet beslissend n daarom verdient v ginkel hem ook meer

13 mei 2013 om 18:09

Van Ginkel heeft hele jaar basis gestaan, Vilhena niet en brak dit seizoen pas een beetje door. Maar misschien volgend seizoen

13 mei 2013 om 21:00

Misschien heeft Vilhena wel meer potentie, kan ik moeilijk zeggen, maar zou kunnen. Hij heeft in ieder geval nog veel minder betekend voor zijn team dit seizoen als van Ginkel. Dat is ook niet raar, het is nu al het vierde seizoen van van Ginkel bij de selectie van Vitesse, waar Vilenha nu net pas komt kijken.
Ik vind van Ginkel in ieder geval een prima keuze. Zo jong nog, maar toch al zo bepalend voor zijn team, zo functioneel en betrouwbaar, een moderne middenvelder die loopvermogen, dynamiek, tactisch inzicht en techniek combineert. Geweldig talent.

Mag je niet 2 keer op rij gekozen worden? Vindt toch dat Maher het beter heeft gedaan.... Evenals Fischer eigenlijk die toch erg veel heeft laten zien in de topwedstrijden.

13 mei 2013 om 17:49

Ben het met je eens dat Fischer aardig heeft gepresteerd in topwedstrijden, maar toch is hij nog vrij wisselvallig en qua gedrag kan hij nog een stuk professioneler worden. Van Ginkel heeft het mooi tot Oranje geschopt en heeft een topseizoen gedraaid met Vitesse. Voor mij is het niet meer dan terecht dat hij gekozen is tot talent van het jaar, al had Maher hem inderdaad ook voor de tweede keer op rij kunnen winnen.

13 mei 2013 om 17:54

Van Ginkel heeft idd een goed seizoen gedraaid, maar heeft naar mijn idee nou niet echt geexcelleerd. En de uitverkiezing voor het Ned elftal moet je natuurlijk ook met een korreltje zout nemen gezien het om vriendschappelijke wedstrijden ging waar van Gaal ook ongeveer alle talenten in nederland voor heeft opgeroepen. Buiten dat is Fischer toch ook opgeroepen voor het Deens elftal en heeft hij, ondanks grote ups en downs dan van Ginkel, in de wedstrijden die er echt toe deden heel veel laten zien.

Maher spreekt voor zich natuurlijk, geweldige speler.

13 mei 2013 om 17:50

Ik zou zeggen Maher, V. Ginkel, Fischer.

13 mei 2013 om 19:47

Nee, je mag niet 2 keer op rij gekozen worden. Als iemand een grootste talent wordt gekozen, dan wordt het verwacht dat hij daarna ontwikkelt tot meer dan een talent.

sulejmani al weer 5 seizoenen geleden wat sonde, jongen is niks beter meer geworden.
voor van ginkel wel terecht goede voetballer die op termijn een basisplaats in het nl elftal kan bemachtigen

Terechte keus vind ik. Speelde eigenlijk alle wedstrijden en haalde vrijwel altijd een constant hoog niveau. Daarnaast kon hij ook eindelijk zijn opwachting maken in Oranje dit seizoen. Gun het hem van harte.

Logisch en dus terecht.
Zou niet weten wie er beter gespeeld heeft over een heel (!) seizoen.
Volgend seizoen Fischer voorspel ik.

13 mei 2013 om 20:29

Als hij wat professioneler wordt misschien. Nu ligt hij soms als een klein kind te schoppen op het veld omdat hij geen penalty meekrijgt...

Elia was het in 2009, die jongen heeft in mijn ogen nog minder gedaan dan Sulejmani. Elia komt bij Werder Bremen (tegenwoordig een Duitse degradatiekandidaat) nog niet aan de bak. Sulejmani gaat zonder ooit maar een keer zijn best te doen bij ajax naar Benfica. Kan je nagaan wat hij met de juiste instelling zou bereiken. (niet dat ik zeg dat Sulejmani zo goed is, bij Benfica komt hij ook gewoon op de bank te zitten).

13 mei 2013 om 19:34

Slaat natuurlijk nergens op wat je nu allemaal uitkraamt.

Elia heeft gewoon 2x achter elkaar de verkeerde club gekozen. Juventus waar hij niet aan de bak kwam en Werder Bremen die heel slecht draaid. Geloof me de mentaliteit van Elia is zo slecht nog niet. Word veelste snel afgeschreven deze jongen. Ik zou hem wel weer bij Twente willen zien als opvolger van chadli.

Terecht, volgende seizoen wie of wie zal et worden?

Off: Volgens Engelse geruchten site, is Ajax akkoord gegaan met een bedrag van 30 miljoen op Eriksen en Toby. Maar denk dit klinkklare onzin is.

Leuk om te zien dat er in dat rijtje een paar spelers zijn die de absolute top gehaald hebben, maar ook een paar die het totaal niet waargemaakt hebben. Ik hoop toch dat van Ginkel die paar extra stappen wel kan zetten. Vind het altijd een fijne voetballer om naar te kijken.

terecht. Deze jongen speelt het hele seizoen al op hoog niveau. En dan te bedenken dat hij al een paar jaar meeloopt.

Fischer is de enigste concurent dit seizoen geweest voor de prijs. Alleen speelde hij niet het hele seizoen.

Oja, voor de zeikers onder ons. Deze prijs kan je maar 1x winnen.

13 mei 2013 om 21:16

Goeie reactie. Er zullen wel weer mensen komen met Boëtius, maar die jongen is veel te mager voor dit niveau. In Nederland kan hij op techniek en snelheid nog spelers passeren, maar in het buitenland zul je toch wat meer body nodig hebben. Daarnaast heb ik hem nog nooit een voorzet zien geven.

Fischer zal het volgend seizoen wel winnen, als hij z'n goeie lijn doorzet.

Terechte keuze. Van Ginkel is naar mijn mening de meest constante van alle talenten in de Eredivisie. Maher is natuurlijk een supertalent, maar heeft AZ niet op sleeptouw kunnen nemen (geen schande). Fischer heeft laten zien heerlijk te kunnen voetballen, maar is ook delen van het seizoen onzichtbaar geweest. Hetzelfde geldt voor Vilhena, die top wedstrijden afwisselt met dramawedstrijden.

13 mei 2013 om 18:10

Want van Ginkel heeft Vitesse wel op sleeptouw genomen?
Het beeld vertekent nogal, wanneer de één in een goed draaiende ploeg speelt en de ander in een ploeg die moet knokken voor de punten. Vitesse heeft dragende spelers als Kashia, Janssen en Bony, terwijl ik bij AZ niet één speler kan noemen naast Maher die het team draagt/kan dragen. De individuele kwaliteit van Maher heeft AZ dit seizoen nog een heleboel opgeleverd.

13 mei 2013 om 21:35

Natuurlijk is het zo dat Van Ginkel in een beter team speelt, maar bij de paar wedstrijden dat hij er niet was, speelde Vitesse echt zichtbaar slechter. Maher vind ik persoonlijk een groter talent, maar Van Ginkel vind ik voor zijn leeftijd constanter en volwassener. Ieder zijn mening natuurlijk, het zijn allemaal toptalenten.

Oke, weinig tegen deze keuze al had ik zelf verwacht dat Fischer het zou worden.

Is er een kwalificatie van het aantal wedstrijden dat je gespeeld moet hebben ofzo?

Van Ginkel is al 20 en speelt al 3 jaar in de basis van Vitesse, dus ik had hem niet echt meegerekend. Wel een heel goed seizoen gedraaid, enorm gegroeid.

Ik dacht dat het ging tussen Fischer, Vilhena en Boetius en dat Fischer dan met overmacht zou winnen. Net als Maher vorig seizoen kwam Fischer dit seizoen binnen en profileerde zich gelijk.

3 keer raden wie het volgend jaar gaat worden.

Foutje voetbalzone. Van ginkel komt niet uit amersfoort, maar uit scherpenzeel! opletten geblazen!

Ik had gehoopt op Fischer of Maher,van Ginkel verdient het ook wel , maar ik had verwacht dat het eerder tussen Fischer, Maher, Boetius en Vilhena zou gaan..

13 mei 2013 om 18:20

ik wordt een beetje moe van die Boetus hype. Wat heeft die jongen laten zien na 4 leuke potjes voetbal?
Die is er nog lang niet. Laat hem eerst eens even wat zien.

Vind die Linksbuiten van Zwolle tot op hede een veel betere voetballer!!

13 mei 2013 om 18:37

Weet je wie pas een hype is die zogenaamde chelsea linksbuiten van julli.boetius heeft sinds ajax thuis tot zijn blessure alles gespeeld terwijl hij pas van een 9 maanden lange geblesseerd was hij had op een gegeven moment een dip en heeft het door zijn blessure niet goed gemaakt

13 mei 2013 om 18:38

Haha ja precies!!, ik dacht vanwege die hype zou hij wel kandidaat zijn

13 mei 2013 om 19:59

Hahaha jij vindt Boetius een hype ? Die jongen heeft alles wat een moderne linksbuiten moet hebben. Voor zijn leeftijd heeft hij zelfs veel gescoord.

Hij is 3 klasses beter dan Ibarra en Kakuta..

13 mei 2013 om 20:15

@frhich Is Kakuta een hype ja? je hoort er zowat nooit wat over in het nieuws, er zijn geen mensen die zeggen wat voor een geweldenaar is etc. Maar toch i het ene hype? Knap!

13 mei 2013 om 18:10

Kan weg reactie kwam opeens ergens anders

2008: Miralem Sulejmani
2009: Eljero Elia
2010: Gregory van der Wiel

Is maar te hopen dat ze niet hun 3 volgen, van de wiel gaat dan nog maar Elia is helemaal doorgedraaid.
Terecht dat Van Ginkel hem wint, ben benieuwd als een nl club hem kan kopen. schat hem toch wel 10 a 15mil moet kosten.

13 mei 2013 om 18:10

Ja misschien moeten ze deze prijs maar afschaffen, ze worden er overmoedig van.

Verder is dit een terechte keuze, Fischer speelde namelijk niet het hele seizoen. Volgend jaar gaat die jongen hem wel met 2 vingers in de neus winnen. Een rendement van bijna 1 op 2 als een pas net 19 jarige linksbuiten

Van Ginkel was het meeste constant van alle talenten. Ik vind spelers als Maher en Eriksen meer potentie hebben, maar deze jongen heeft zich het meest ontwikkeld vergeleken met alle talenten, ik had zelf toch iets meer van Maher verwacht en van Clasie die naar mijn mening zich minder hebben ontwikkeld dan van Ginkel. Hopelijk zal deze lichting zich verder ontwikkelen en nog beter presteren.

13 mei 2013 om 20:35

Eriksen was twee jaar geleden al het grootste talent. Lijkt me dat hij dit jaar speler van het jaar wordt.

Deze prijs zou alleen bestemd moeten zijn voor Nederlands talent. Die wat toevoegen aan het voetbal voor dit land.

wat is het toch met noemen van alleen maar aanvallers. van Ginkel terechte winnaar. maar een andere naam die het super heeft gedaan is van de Hoorn scoort ook nog regelmatig.

13 mei 2013 om 18:07

In eigen doel ja ;-)

On: ben het wel met je eens, de vrij, BMI als hij centraal staat..
Als aanvallen val je nou eenmaal meer op. Wordt toch gekeken naar goals en assist enzo.

Van Ginkel is de terechte winnaar!

In mijn ogen een terechte winnaar. Van Ginkel is dan wel niet een speler die vaak scoort maar ik vind hem als middenvelder een van de beste op de Nederlandse velden. Ik kan zeker genieten van zijn spel inzicht en loop vermogen.

Maar goed het is leuk om deze prijzen te winnen maar gezien de carriers van sommige is het zeker geen garantie voor succes.

Je weet nooit hoe spelers zich ontwikkelen, maar ik geef vooralsnog Fischer de meeste kans op de prijs volgend seizoen. Vilhena is zeker niet minder qua talent, maar Fischer gaat er volgend jaar misschien wel 15-20 inschieten. Tja, dan gaat ' ie m ook winnen.

Volkomen terecht veruit het beste presterende talent dit jaar. ik kan me niet voorstellen wie hem anders had moeten winnen behalve van Ginkel. Ja Fischer die komt eraan maar die zal hem waarschijnlijk volgend jaar wel winnen. En ondanks dat er niet van elke speler evenveel terecht gekomen is is dit toch een zeer mooi lijstje om tussen te staan

13 mei 2013 om 18:33

Denk dat Fischer volgend jaar concurrentie krijgt van Vilhena. Boetius kan misschien ook maar vind hem nog niet constant genoeg. Het is inderdaad een zeer mooi lijstje en ik snap dat je als talent er erg blij mee bent om erop te staan.

Dat is toch een mooi rijtje waarin hij terecht komt. Dik verdiend ook. Mooi voor zo'n speler dat hij zich staande kan houden in het vreemdelingen legioen dat Vitesse heet.

Terechte winnaar en iemand met een betere uitstraling en mentaliteit als vergelijkbare spelers als Fer en Strootman.

Volgend jaar hopen op Hölscher, Promes of Eghan

13 mei 2013 om 18:29

En wie moeten die 3 voorstellen???

13 mei 2013 om 18:30

Hij oogt inderdaad iets sympathieker.. Maar dat doe je als snel als je het met meneer Strootman vergelijkt. Vergeleken met hem vond ik Suarez nog sympathiek lijken

Weet iemand wat de criteria zijn? Wat is bijvoorbeeld de maximale leeftijd? Een Djuricic is bijvoorbeeld ook nog erg jong en heeft ook een uitstekend seizoen gespeeld.

Volledig terecht dat van Ginkel is uitgeroepen tot talent van het jaar hij speeelde fantastisch
Volgend seisoen denk dat het Fisher wordt, hij draaide dit seizoen ook al goed.

13 mei 2013 om 20:08

zo goed was hij niet ! ikd ek dat boeitius iets beter was jongen man! kijk je wel eens wedstrijden sjongenjongen zeg

@frisianreds

Niet de voetballers, maar een jury van 11 vakmensen van (ex-)voetballers en (ex-)trainers kiezen het “talent van het Jaar”. De leeftijdseis is vervallen en de spelers worden beoordeeld op de veertien criteria: Techniek, Tactiek, Overzicht, Aannemen, Passen, Trappen, Koppen, Creativiteit, Verantwoordelijkheid, Initiatief, Teamspeler, Coachen, Persoonlijkheid en Sociale betrokkenheid

Uitgaande van deze criteria had Djuricic die prijs niet kunnen winnen, vanaf koppen tot aan de laatste valt het bij hem een beetje tegen, behalve de creativiteit natuurlijk. Dit zijn dingen die Van Ginkel al veel meer heeft

Dit lijkt me meer dan terecht. Van Ginkel is toch wel een van de spelers die opvalt (net als Bony) in het verder goede collectief van Vitesse. Jammer dat ze aan het eind van het seizoen tekort kwamen. Ik denk ook dat je de prijs maar één keer mag winnen, anders zou Maher ook weer een goede kans maken.

Voor spelers als Boetius, Fischer, Locadia en Vilhena komt deze prijs denk ik te vroeg. Kijk maar hoeveel wedstrijden van Ginkel dit seizoen heeft gespeeld. Daar komen de vier eerder genoemde niet aan. Die zijn later in het seizoen gebracht en sommige speelden de laatste helft van het seizoen dramatisch. Niet erg, want deze jongens zijn pas 18/19 en dat is volkomen normaal.

Volgend jaar wordt het Vilhena, Fischer of Boeitius. Dat zijn toch de nieuwe toppers in spe.

13 mei 2013 om 21:17

Vele zullen mij nu uitlachen, maar ik voorspel dat het volgend jaar Serero wordt. Of kan hij niet meer als talent worden gerekend met zijn 23 jaar oud?

Vilhena en Fischer zijn absoluut de grootste talenten van de Eredivisie. Komt niemand in de buurt.

Maher naar Ajax, van Ginkel naar Ajax. Toch de 2 talenten van de afgelopen 2 jaar. Ja ik weet het, als het rondkomt. Lijkt me niet.

Meer dan terecht natuurlijk dat Van Ginkel het talent van het jaar geworden is. Was gewoon het beste van alle jonge spelers in de eredevisie.

mijn top 5:

1. V. Ginkel
2. Maher
3. Misidjan
4. Fischer
5. Boeitius

13 mei 2013 om 19:38

Als Feyenoorder zet ik Vilhena sowieso boven Boetius, maar het is jouw top 5 natuurlijk. Vilhena heeft ook meer wedstrijden gespeeld en was gewoon veel constanter. Tweede seizoenshelft ietsjes minder, maar hij speelt controlerend op het middenveld, toch ook een vrij lastige postie.

13 mei 2013 om 19:52

ik heb misidjan niet zo vaak zien spelen, maar die kan toch eigenlijk alleen maar heel hard rennen?

13 mei 2013 om 20:02

Misidjan, even serieus, Misidjan?
Nee, gewoon nee.
En als je hem dan perse in de top 5 wil zetten moet Fischer toch echt boven Misidjan hoor.
Maar ja, dat is een Ajacied hè

Nee maar kom op, Misidjan mag de veters nog niet strikken van Fischer qua prestaties... (ook niet van Boëtius overigens)

13 mei 2013 om 20:04

Belachelijk dat je clasie er niet n hebt staan die hoor sowisow n de top 3 die gaat xavi vervangen let op

13 mei 2013 om 20:18

Clasie? Man het halve elftal van Feyenoord gaat verder komen dan hij.

13 mei 2013 om 21:35

Noem ze alle 5

13 mei 2013 om 23:17

Boëtius, Vilhena, De vrij, Martins Indi en momenteel pelle vind ik beter.

13 mei 2013 om 23:51

Maar Pelle gaat niet meer een top transfer maken dus 4

13 mei 2013 om 20:07

waar is pelle ?! die is beter dan messi man pfff

13 mei 2013 om 21:33

Daarom Pelle past in het rijtje van persie lewandowski cavani falcao

13 mei 2013 om 22:17

Ik ben er nog niet over uit of jij nou belachelijk dom of gewoon sarcastisch bent..

Terechte winnaar! Groot talent, volgend jaar zal hij (voor welke club hij ook speelt) belangrijk moeten zijn. Dan gaat hij mee naar het WK.

13 mei 2013 om 20:02

Clasie heefd 10 keer zo veel talent alleen zie jij dat door de vingers

13 mei 2013 om 21:09

Niet zo op je teentjes getrapt zijn. Volgens mij ging dit bericht over Van Ginkel en niet over Clasie.

13 mei 2013 om 21:34

Gerben, je ziet het nogsteets door de Vingers he

Het valt me op dat van dat lijstje winnaars alleen Sneijder en Robben wereldtop zijn geworden. En dat waren ook de eerste 2 die hem wonnen.

13 mei 2013 om 20:01

Belachelijk snijder kun je tog geen wereld top noemen waar haal je het vandaan

13 mei 2013 om 20:16

Thotje1,

Sneijder is op dit moment geen wereldtop nee, maar hij heeft een belachelijk goed seizoen gedraaid bij Inter toen hij bijna alles won wat er te winnen viel. Toen hij bij Inter als misschien wel de belangrijkste speler het seizoen had afgesloten, vocht hij Nederland met 2 doelpunten langs Brazilië om vervolgens in de finale pas uitgeschakeld te worden door Spanje.

Sneijder heeft zeker weten de wereldtop bereikt dat seizoen, werd ook door best veel mensen getipt als beste speler van het jaar. Alleen hij is het nu niet meer helaas, laten we hopen dat hij nog enigszins op niveau weet te komen.

Van Ginkel verdiend de prijs ook wel, is erg belangrijk geweest op het middenveld van Vitesse dit jaar. Vind het knap hoe hij zich daar zo gemakkelijk binnen het elftal heeft weten te spelen. Hoop toch dat hij of Maher naar Ajax komt, vooral nu wel duidelijk is dat Eriksen naar Dortmund zal vertrekken.

13 mei 2013 om 20:55

Met 1 goeie seizoen behoor je nog lang niet tot de wereldtop.

Mooi voor Van Ginkel, dat verdient ie ook. Een erg realistische speler die geen gekke dingen doet. Verder is het natuurlijk een geweldige voetballer, goed dat Vitesse nog zulke (nederlandse) jongens heeft lopen, hopelijk nog een seizoentje erbij, ik verwacht het wel.

Met Van Ginkel als talent van het jaar, Bony als topscorer en speler van het jaar (de gouden schoen) doen we ten minste weer engszins mee.

Van Dijk. Letterlijk en figuurlijk het grootste talent op een positie waar we in Nederland niet veel goeds hebben lopen!

Ik vind het wel raar dat alle prijzen in Nederland de naam van Cruijff dragen.

13 mei 2013 om 21:08

De Johan Cruijff-beker? De Johan Cruijff-eredivisie?

On: Toch mooi dat Van Ginkel 'm heeft gewonnen. Fischer heeft ook mooie dingen laten zien. Vooral tegen de topclubs. Maar ik denk dat Van Ginkel het meest constante talent van het jaar was. Verder waren er niet echt concurrenten, lijkt me. Maher was niet top, dit jaar. Het zelfde geldt voor Van Dijk, die vooral vorig seizoen een grote ontwikkeling doormaakte.

13 mei 2013 om 21:20

Ik vind ook dat Van Ginkel hem heeft verdiend, hij heeft een prima seizoen gekend. Maher was het vorig jaar dus ik denk dat hij daarom niet gekozen is dit jaar. Als Fischer in de Eredivisie blijft denk ik dat hij het volgende jaar wint.

Ik hoop dat het ze lukt om pellegrini aan te stellen. Die staat garant voor aantrekkelijk en aanvallend goed voetbal. Maar met het geld in manchester en het gebrek in malag lijkt het maar een kwestie van tijd.

Echt onbegrijpelijk dat mancini zo lang is aangebleven.

Voor mij Janmaat. Groot talent en heeft in mijn ogen de grootste stap gemaakt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Vitesse

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
6.Vitesse22-7
8.NEC19-3
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
E. DasaVerdediger130
S. TronstadMiddenvelder130
L. OpendaAanvaller135
O. TannaneAanvaller40
J. HouwenKeeper10
D. ReizigerKeeper00
M. SchubertKeeper120
Voor de complete selectie: Clubpagina Vitesse.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Vitesse.

192 fans
Middenvelder, 28 jaar

In de wandelgangen

Vrijdag 26 november
Chelsea heeft Nicolás Tagliafico op het oog als vervanger van de langdurig geblesseerde Ben Chilwell. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren