Update: 'Manchester City ontslaat Mancini maandag of dinsdag'

Zondag, 12 mei 2013 om 15:10Peter Nusselder • Laatste update: 15:11

Prolongatie van de landstitel zat er dit seizoen al niet meer in voor Manchester City, nadat aartsrivaal Manchester United onlangs reeds kampioen van Engeland werd. Een andere hoofdprijs had nog wel gepakt kunnen worden, maar ook de FA Cup ging aan de ploeg van trainer Roberto Mancini voorbij.

/

Lange tijd werd er zaterdag tijdens de finale tegen Wigan Athletic niet gescoord, maar in de slotfase was het Ben Watson die de degradatiekandidaat in de Premier League alsnog de bekerwinst bezorgde. Namens the Citizens legde aanvoerder Vincent Kompany zich neer bij het teleurstellende resultaat. “Wigan verdiende het om te winnen”, gaf de Belgische verdediger toe in gesprek met BBC Sport.

“Mijn felicitaties gaan dus naar hen uit. Wij krijgen wel weer een nieuwe kans om deze prijs te pakken”, sprak Kompany zelfverzekerd. De vraag is evenwel of City dat zal doen onder leiding van Mancini; de Italiaanse oefenmeester ligt onder vuur en baalt van de geruchten die de ronde doen over zijn mogelijk naderende afscheid. “Ik weet niet waarom de club die verhalen geen halt heeft toegeroepen. Ze hadden iets moeten doen.”

Toch gaat Mancini ervan uit dat niet de vaak genoemde Manuel Pellegrini (momenteel nog de coach van Málaga), maar hijzelf komend seizoen voor de groep staat in Manchester. “Al die speculatie is onzin”, geeft de Italiaan aan in gesprek met ITV Sport. “Ook na de zomerstop zit ik nog hier. Het is onzin.”

Update 12 mei 15.10 uur - 'Manchester City ontslaat Mancini maandag of dinsdag'
Volgens Britse media hebben de beleidsbepalers van Manchester City besloten om Roberto Mancini te ontslaan. Het congé van de Italiaanse manager zal naar verluidt maandag of dinsdagavond wereldkundig worden gemaakt, nog voor het thuisduel met Reading. Het verliezen van de finale van de FA Cup-finale heeft het afscheid van Mancini in een stroomversnelling gebracht. De afgelopen dagen werd al gesuggereerd dat Málaga-coach Manuel Pellegrini door the Citizens was benaderd.


Poll

Denk je dat Roberto Mancini aan mag blijven bij Manchester City?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

72 reacties (laatste reactie door razmo)

Wanneer het goed gaat, Komt dat (volgens mancini) allemaal door hem. Wanneer het slecht gaat komt dat door iedereen behalve mancini.

Ik word een beetje moe van die man.

11 mei 2013 om 21:23

Over een paar weken hoefje niet meer moe van hem te worden

12 mei 2013 om 15:57

Maak er er maar 1 week van

12 mei 2013 om 16:59

Maak daar maar morgen of overmorgen van !!

11 mei 2013 om 21:50

idd en daarbij huilt hij heel vaak over het feit dat er geen aankopen zijn geweest... lmao. lekker in italie blijven, deze mancini zou zelfs met barca het nog verkloten.

daarom, om al zijn kattengejank, is het extra lekker dat wigan won. niets provocerends naar city, maar jullie coach is gewoon een grap.

12 mei 2013 om 01:18

Noem mij, 1 trainer die na een nederlaag of iets dergelijks toegeeft dat hij heeft gefaald. Op het aspect dat hij zegt dat het door hem komt is een beetje arrogant ja, maar eigenlijk is elke trainer, net zoals Mancini.

12 mei 2013 om 10:53

precies goed omschrevn holland4
en dan de vraag nog als je zoveel miljoen mag spenderen en je kan je elftal niet laten voetballen ga je je eigen ook nog afvragenheeft hij er wel verstand van .
maar goed die sjeiks zullen nu toch ook wel een keer zien dat meneer maar matig is

12 mei 2013 om 22:52

Ben dan ook hartstikke blij dat Pellegrini er waarschijnlijk komt. Lijkt me echt een heel goede trainer voor City, is een echte topcoach.

Op zich vind ik ook wel dat Mancini weg mag hoor. Het is een prima coach, maar ik vind dat je met dit materiaal beter voetbal kan laten zien dan dat er nu gespeeld word.

11 mei 2013 om 21:53

Prima coach? Met al die beesten in het elftal weet hij een formatie samen te stellen met één aanvaller, vijf verdedigers en twee verdedigend ingestelde middenvelders. Met dit spelers materiaal moet je tot de laatste seconde kunnen concurreren met United om de titel, maar de tactiek en opstelling van Mancini zijn iedere week weer om te huilen.

Ik hoop dat hij nog lang mag blijven (aangezien ik United-fan ben) maar die clubeigenaren zullen zich toch ook wel een paar keer achter hun oren krabben de komende tijd...

12 mei 2013 om 08:58

Hij speelt 4-5-1 zoals de meeste teams spelen. Kijk maar naar psg, real, Chelsea bijvoorbeeld. Dus waar heb je het over ?

12 mei 2013 om 14:01

Je kan 4-5-1 toch op verschillende manieren invullen? Waar heb je t over? Bij een PSG spelen Lucas, Ibra, Matruidi, Pastore en Lavezzi allemaal mits fit. Bij Real spelen Benzema, Ronaldo, Di Maria en de laatste tijd ook Modric. Allemaal spelers die aanvallend ingesteld zijn (matuidi natuurlijk minder). Manicini daarentegen zet Aguero erin die vervolgens Milner, Garcia, Barry en Yaya om zich heen heeft lopen bij wijze van spreken.

City heeft nog een of twee top middenvelders nodig en een goede trainer.

12 mei 2013 om 15:39

uh in het gros van de wedstrijden bestond de voorhoede van City uit Aguero in de punt en daarachter Tevez - Silva - Nasri... Dat is net zo aanvallend als de teams die jij net opnoemt. Tuurlijk zijn er duels waarin het niet zo is, maar in de meeste duels verscheen City gewoon (als het kon) in die samenstelling. Dus dat je dit stelt is bullshit.

Waar het probleem bij City en Mancini zit is de opvatting van Mancini. Het is een Italiaan, dus 1-0 is genoeg. Zal bij 1-0 nooit een aanvaller voor een aanvaller wisselen, maar voor een middenvelder. Zekerheid inbouwen. Dat is vaak saai.

Overigens vind ik ook niet dat City tot oogstrelend of beestachtig voetbal in staat kan zijn en dat komt door het type voetballers dat ze hebben. Goed? Ja, absoluut. Solistisch? Ja, veel te veel. Neem een Tévez, die gaat 99 van de 100 keer alleen.

City heeft 2 voetballers die in staat zijn om snel combinatievoetbal te spelen en dat zijn Nasri en Silva. De rest (een Barry, Milner, Martinez, Rodwell Touré (alhoewel hij het bij Barca ook kon)) kan dat vanaf het middenveld simpelweg niet. Dan heb je nog de verdediging. Backs die aanvallend niet veel toevoegen of in elk geval te weinig rendement hebben, terwijl de centralen alleen maar verdedigen en verder weinig voetballend vermogen hebben (afgezien van Kompany).

Kortom: op papier heet City een heel goed team en elke speler is ook een speler uit de topcategorie. Maar dat maakt je nog geen wereldelftal. Puur naar de afzonderlijke spelers gekeken zijn het teveel dezelfde soort spelers. Weinig creatief, weinig bewegend. Vrij statische spelers en zo is het spel van City dus ook...statisch/saai.

12 mei 2013 om 16:02

Dan vergeet je Özil ook nog eens, die praktisch altijd speelt.
Maar bij City voegt Touré aanvallend wel veel toe.

12 mei 2013 om 22:54

En een aantal goede verdedigers. Als je de aanval vergelijkt met de verdediging is de verdediging gewoon 'pure shit'. Behalve Kompany natuurlijk, Nastacis valt ook niet tegen maar ik vind hem nog niet van het gewenste niveau. Maar hij komt er zeker wel. Zabaleta is wel een leuke, maar ook geen geweldige.

13 mei 2013 om 01:22

Zabaleta is een zeer constante factor als je het mij vraagt... maar inderdaad geen wereldklasse verdediger. Richards kan dat echter wel zijn, al heb ik die gast om een of andere reden al 100 jaar niet meer zien spelen..

Mancini moet gewoon weggaan.
Zoveel miljoenen en weer geen prijs dit seizoen, het ligt gewoon aan hem zelf.

Dit lijkt me toch echt het einde van Mancini bij Man.city.

Ook al omdat Pellegrini er waarschijnlijk naar toegaat.

Of het nou boven/onder was voor Roberto Mancini, het doek voor hem is sowieso gevallen. Speculatie's over de komtst van Pelligrieni is op volle toeren, dus zeg maar dag met je bestuur en spelers.

Hij heeft het zwaar verloren van Martinez. Waardeloze coach, weliswaar heeft hij te maken met sommige rijke spelers die niet vol geven maar die straft hij vaak niet en hij maakt spelers niet beter. Ook durft hij niet gedurfde wissels Rodwell kwam erin toen het nog 0-0 stond en pas na de goal van Wigan bracht hij Dzeko erin. Hij heeft gefaald bij City het is het beste voor beide partijen om afscheid te nemen.

11 mei 2013 om 21:26

Martinez staat in de belangstelling van Everton. Zou de ideale opvolger zijn van Moyes.

On: Met alle respect voor mijn eigen club Ajax, maar met zijn budget en selectie had hij gewoon in de (2) wedstrijden van ons moeten winnen. Waarom zet hij steeds Barry erin(?) blijft voor mij een rare beslssing steeds in zijn basiself.

11 mei 2013 om 21:32

Martinez naar Everton zou ideaal zijn. Everton gaat er zeker niet op achteruit.

Ik snap die Mancini ook niet, ik vind het een vreemde trainer. Hij beschikt over een selectie waar vele clubs van kunnen dromen maar toch spreekt hij zijn wens uit naar versterkingen. Hij is ook niet consequent: Nasri en Tevez spelen bijna altijd dramatisch(weliswaar zijn zij ook niet altijd gemotiveerd) dan moet hij als trainer dat gelijk aanpakken maar dat laat hij achter wegen. Barry was verantwoordelijk voor de tweede gele kaart van Zabaleta. Snap ook niet waarom hij hem erin zet terwijl Garcia, Rodwell en eventueel Silva daar kunnen spelen.

11 mei 2013 om 21:40

Scott Sinclair en Jack Rodwell hadden ze nooit moeten halen en de eerste genoemde kan weer terug naar Swansea City. Volgens Laudrup staat de deur voor hem altijd open, want hij was de man die zorgde dat Swansea liet promoveren naar de Premier League.

K. Toure en Lescott zullen sowieso vertrekken uit het Etihad Stadium en Nasri staat in de belangstelling van AS Monaco. Het word dus een leeg loop bij City en dat kan best goed uitpakken (tijd voor frissing) rond de club.

11 mei 2013 om 22:57

ideaal? omdat hij de fa cup gewonnen heeft? vergeet niet dat hij op het punt staat van degradatie... dat nemen ze bij everton ook mee in hun beslissing.

11 mei 2013 om 23:10

Ik vind dat Mancini eigenlijk vervangen zou moeten, nieuwe trainer die eigen jeugd de kans zou geven (iemand als Arsene Wenger) zou veel betere keus zijn.

12 mei 2013 om 22:56

Martínez is echt wel een goede trainer hoor. Kijk eens naar het materiaal waar hij het mee moet doen. Het is een goede coach met veel potentie om uit te groeien tot een toptrainer die zeker zal gaan slagen bij Everton naar mijn mening.

Ja ze moeten jou eruit schoppen van de nr18 verliezen en dan zeuren dat de club(terecht)gaat aoeken naar een nieuwe coach echt ik begrijp sommige mensen echt niet totaal geen zelfcritiek

Haha, Mancini klinkt als een trainer in paniek die zelf ook bang begint te worden voor een mogelijk ontslag (al krijgt hij vast een fikse oprotpremie). Ik snap zijn angst wel. Als de clubleiding gesignaleerd is in Madrid met de zaakwaarnemer van die Chileense trainer van Atletico Madrid en de geruchten niet ontkent is de kans dat er daadwerkelijk wat speelt aannemelijk.

Exit Manchini, ik verwacht dat Pelligrini volgend seizoen voor de groep staat.

Peligrini bij City, Mourinho bij Chelsea, Villa-boas bij Tottenham, Moyes bij United, Wenger bij Arsenal. De Premier League wordt volgend seizoen weer erg spannend met topcoaches bij elk topclub.

11 mei 2013 om 22:59

ik hoop van wel
ik vind dat de premier league meer kwaliteit heeft, maar op tactisch gebied is la liga beter. Met mourinho, Avb, pelligrini, wenger, moyes, rodgers en waarschijnlijk martinez bij everton krijg in ieder geval goed voetbal van de top 7 teams

Wauw zeg. Volgens die man ligt alles fout is bij iedereen behalve bij hem. de ene keer ligt het aan de spelers en nu ligt het aan de clubleiding.

Als ik het goed begrijp is Kompany kwaad op de clubleiding en heeft Mancini daar niets over gezegd? Of is dit weer een manier om sensatie te brengen...

Mancini, ga daar asjeblief weg !
Je hebt (bijna) nog geen hol gewonnen daar bij Ctiy en je zit altijd te zeiken en excuses te zoeken.
Elke clown zou het daar met zo'n mooie en kwalitatieve selectie goed doen,maar je bent er hoogst persoonlijk verantwoordelijk voor dat de prijzenkast bij City ondanks de vele miljoeneninversteringen er nog erg bescheten en dunnetjes bijstaat.
Gewoon terug naar Italië en een clubje uit het rechtste rijtje van de Serie A zoeken of misschien wel de serie B
Arie verderdsjie ( of zoiets)

12 mei 2013 om 15:28

Je zou toch zeggen dat een Chelsea-fan als jij hem juist zou willen laten blijven.

12 mei 2013 om 17:00

Als United-fan is dat precies het zelfde!!

Zet het toch gewoon aan de deur...
Brengt ook niet echt voetbal met de ploeg die hij heeft.

Wat een slappe excuus, prutser. Hij moet daar echt weg, hij is totaal niet zelfkritisch. Zulke geruchten ontstaan er bij elke grote club als het wat minder gaat, het is dus heel normaal. Blijkbaar kan hij daar niet tegen.

Ooh oohh wanneer komt er toch een Coach die deze ploeg stralend en mooi voetbal laat spelen.
De spelers zijn er alleen de coach is waardeloos... vaak te laf.... te verdedigend.... te ... italiaans?

Geef mij maar Pellegrini !! :D

Deze trainer is echt een ramp.
Snap niet dat City hem niet buite gooit.
Na de uitschakeling in de CL moesten ze hem direct ontslaan.
Als je met zo'n spelers materiaal niet eens van Ajax kunt winnen, dan ben je echt slecht.

11 mei 2013 om 22:17

Hahaha klopt. Dan ben je echt heel slecht.

Ja, dat krijg je ervan als je Balotelli verkoopt

Ik ken wel een goeie Schotse trainer die bekend is in Manchester en net zonder job zit ;-)

11 mei 2013 om 22:53

Het is nog te vroeg voor mopjes... ;

Heb hem lang als Citizen lang kunnen waarderen. Maar die waardering is nu echt weg. Ik kijk nu al 3 maanden naar afschuwelijk voetbal op uitzondering tegen Utd na. Mancini heeft gewoon gefaald. De organisatie is er niet en de motivatie bij de spelers is helemaal ver te zoeken. Als je niet eens de betere kunt zijn tegen de nr18 die in degradatie nood zit dan moet je echt bij jezelf ten rade zijn. En kappen met de spelers de schuld te geven. Ik hoop dat de geruchten over Pellegrini waar zijn want City kan een frisse wind wel gebruiken.

Mancini is gewoon niet de goede trainer voor een ploeg als City. Het City op dit moment is ontzettend sterk op papier maar als een collectief is het echt duizend keer niks. City heeft op dit moment behoefte aan een trainer die een team van alle individuele spelers kan maken, en niet een verwende trainer die miljoenen uitgeeft aan spelers en dan uiteindelijk iedereen de schuld geeft van zijn zwakke prestaties behalve zichzelf.

Mancini heeft sinds zijn aanstelling al ca. 250 miljoen euro uitgegeven aan nieuwe spelers en weet met zijn team dit jaar geen prijzen te pakken en is was in de CL al vroegtijdig uitgeschakeld. Waarom zal de club deze man in bescherming moeten nemen?

City moet voor een andere trainer gaan, als je zoveel budget hebt en nog niet weet te winnen van een degradatiekandidaat dan weet ik het ook niet meer

Wat een hond is het toch. Het hele jaar lang heeft Mancini belooft dat Pantillimon de FA Cup wedstrijden zou spelen - óók de finale. Hij zei het twee weken terug nog: "dat hebben we zo afgesproken". En hij stelt doodleuk Hart op. Totaal onbetrouwbaar sujet, deze man.

12 mei 2013 om 15:19

die pantilimon is nog niet eens zoveel slechter dan hart, dat vind ik nog het grappigst.
die hart is echt 1 van de meest overschatte keepers op dit moment.

anyway, mooi dat mancini weggaat ik vond hem bij de aanstelling al niet de juiste keus.

Mensen lullen hier wel veel over mancini, maar hij heeft meer prijzen gewonnen bij dan Mourinho de afgelopen jaren bij real. . Je wint niet elk seizoen dat kan gewoon. Mancini zorgt bij city voor een optimale sfeer. Kijk maar naar citytv, de sfeer bij city os echt goed en dat ligt merendeels aan mancini. Mensen roepen ok pellegrini, maar wanneer heeft hij een prijs gewonnen dan? Juist jah, laat mancini gewoon zitten.

12 mei 2013 om 12:05

De kwaliteit van een trainer beoordelen naar aanleiding van de prijzen die hij won, is zo'n beetje het domste dat je kunt doen. Federer is in het tennis de beste omdat hij de meeste prijzen en de grootste toernooien won, maar dat doet hij helemaal zelf. Een coach is voor het leeuwendeel afhankelijk van het materiaal dat hij tot zijn beschikking heeft als het gaat om het winnen van prijzen.
Een trainer kan een fantastische prestatie leveren door met een team derde of vierde te worden. Zonder iets te winnen kan een coach het uiterste halen uit een selectie, aantrekkelijk en verzorgd voetbal op de mat leggen en goede PR bedrijven voor zijn club.
Aan de andere kant kan een oefenmeester vrijwel onbeperkte financiele mogelijkheden hebben, de beschikking hebben over het neusje van de zalm op het gebied van spelersmateriaal en met deze voorrechten niet verder komen dan afbraakvoetbal gebaseerd op vlagen van individuele klasse. Dan win je her en der een prijs maar ben je eigenlijk een pannenkoek.

13 mei 2013 om 00:32

onbeperkte financiele middelen had Pellegrini ook bij Real en iedereen heeft gezien hoe dat afliep...

12 mei 2013 om 15:22

Mourinho wist ook dit jaar door te dringen tot de halve finale van de Champions League, heeft de bekerfinale bereikt en is dan wel weer teleurstellend 2e in de competitie geëindigd. Als we dat tegenover Man. City zetten, is City voor het 2e jaar op rij in de groepsfase van de CL uitgeschakeld, en hebben ze de FA Cup-finale verloren van Wigan Atlethic. Toch een groot verschil.
Hij heeft zodanig spelersmateriaal tot beschikking, dat hij betere prestaties geleverd zou moeten hebben.

12 mei 2013 om 17:05

Wat lul jij vriend? Mancini meer prijzen dan Mourinho? Zoek eerste een beetje informatie voor dat je zonder iets te weten dingen zit te roepen.

Mancini is niet eens de teen van Mourinho waard, zo slecht is hij

En wat de prijzen betreft: Mancini won de Fa Cup, de PL en de Community Shield, dat zijn 3 prijzen.. Zover ik weet won Mourinho de Copa Del Rey, La Liga en de Super Copa, daar komt waarschijnlijk nog een copa del rey bij.. Dat zijn dus 4 tegen 3.. En als dat niet genoeg is heeft Mourinho 3 x achter elkaar de halve finale van de Cl bereikt (iets wat niet vaak gebeurt bij Real de laatste 20 jaar). City overleefde de groepsfase niet eens (2 jaar achter elkaar). Dan hebben we het niet eens over hoe Mourinho Barca's hegemonie een einde aan heeft gegeven (zie da laatste wedstrijden tegen Barca)

Dus 1 tip aan jou, stop met voetbal te volgen en volg ping pong ofzo, daar is de 'sfeer' misschien wat meer van belang

13 mei 2013 om 00:31

ik zie nog steeds 3 tegen 3 dus waar heb je het over? want waarschijnlijk is geen prijs. en de een halve finale is geen prijs..
dus jah waar heb je het over vriend.

Nou sfeer in een groep is wel van belang vriend voor het groepproces

13 mei 2013 om 16:15

Ik kom vrijdag wel terug

En ik weet niet hoor 3 en 3 zijn gelijk dus ik snap niet van waar jij haalt dat Mancini 'meer' prijzen heeft gewonnen......

12 mei 2013 om 22:59

Ja, en daarom wordt er ook net zoveel geluld over Mourinho, haha.

Op dit moment zijn er weinig tot geen plaatsen waar de woning stijgt !

Terecht, vorig jaar had hij al de zak gehad als dzeko en aguero hem niet gered hadden, laat gewoon veel te weinig zien met deze selectie, het voetbal is zwaar onder de maat en in de cl van de mat gespeeld worden door Ajax is ook niet de bedoeling als je 250 mil aan spelers op het veld hebt staan.

Laat hem asjeblieft heel snel gaan, want wat kan deze man zeuren zeg. Alles ligt aan de spelers of het bestuur, maar naar zichzelf kijken nooit. Man. City zou hier zoveel beter aan doen, maar had hem vorig seizoen al ontslaan ook wonnen ze de PL. Bye bye Mancini!

Zal waarschijnlijk niemand om rouwen behalve mancini zelf.

Ik zou Roberto Martinez halen als ik City was. Vind ik een fantastische coach die met weinig geld enorm veel bereikt. Het is eigenlijk een te mooie coach voor een koopclub als city maar wel de beste die er rondloopt. Mourinho of Pelligrini is ook al een vooruitgang t.o.v. Mancini.

12 mei 2013 om 15:58

Vrees dat Martinez die groep niet onder controle krijgt. Beetje zelfde geval als Villas-boas bij Chelsea. Martinez zou wel een hele goede zijn. Vanwege zijn spelopvatting, vanwege zijn passie en vanwege hetgeen hij al jaren doet met Wigan.

12 mei 2013 om 16:10

Martinez verdient een mooiere club dan Shitty.

12 mei 2013 om 16:38

Everton?

12 mei 2013 om 18:11

Dat is al stukken beter ja, denk dat dat ook een mooie stap is. Stabiliteit is sowieso erg belangrijk voor een coach in ontwikkeling.

Het zou me verbazen als de nieuwe coach van Manchester City iemand anders wordt dan Pelligrini.

Deze coach is echt een schande, heb je zo'n selectie en dan speel je nog verdedigend. Gewoon 4-3-1-2 spelen en dan je kan met United concurreren.

Dat zou vies zijn haha aangezien Mancini zei dat hij volgend seizoen ook nog coach zal zijn van City. Wel terecht als ie ontslagen wordt hij heeft gewoon gefaald als coach. Vorig jaar met geluk kampioen geworden en in de Champions League gaat het ook niet makkelijk.

Mooi nieuws, te Verdedigende trainer voor City, neem simone of pelligrini allebei aanvallend, neem gelijk Isco mee en word weer een goed team wat het veld breed moet houden en strijden.

En terecht, wat een idioot is deze Mancini.
Vind hem qua gedrag wel veel weg hebben van Mourinho, ook zo een rare snuiter.
Balotelli had nooit gekocht moeten, net als Sinclair,nasri en Pantilimon.
Tevez situatie heeft die totaal verkeerd gedaan, ik had Tevez er nooit om alleen maar tijd te rekken er in blessuretijd in gebracht.
Mancini is een hele onzekere trainer met een vlottebabbel die zo het geld uit de zakken van de sheik babbelt om weer een nieuwe karrevracht aan spelers te mogen kopen.
De nieuwe coach zal toch eerst spelers moeten verkopen eer die nieuwe spelers erbij zal kunnen krijgen.

Die Mancini hadden ze er eerder uit moeten schoppen, die man lult maar wat raak en
presteerde totaal niets.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Manchester City

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
S. CarsonKeeper
A. MurićKeeper
N. AkéVerdediger
Yan CoutoVerdediger
Voor de complete selectie: Clubpagina Manchester City.

268 fans
Coach, 35 jaar

In de wandelgangen

Vrijdag 30 juli
Voor minder dan zestig miljoen euro mag Kalidou Koulibaly niet bij Napoli vertrekken. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren