Beenbrekende horrortackle levert recordschorsing op voor opvolger Bony

Vrijdag, 10 mei 2013 om

Een schandalige overtreding van Sparta Praag-aanvaller Léonard Kweuke heeft een recordschorsing opgeleverd in Tsjechië: twaalf wedstrijden. De Kameroener brak met een wilde tackle het been van opponent Radek Dosoudil van Mlada Boleslav. Kweuke is bij Sparta Praag in de punt van de aanval de opvolger van Wilfried Bony, die tegenwoordig furore maakt bij Vitesse.

De overtreding werd gemaakt in de halve finale van het Tsjechische bekertoernooi. Kweuke liet de bal van zijn voet springen, om vervolgens met twee gestrekte benen richting zijn opponent te springen. Dosoudil werd vol geraakt en later werd in het ziekenhuis een dubbele beenbreuk geconstateerd.

De 25-jarige Kweuke zien we net als zijn slachtoffer voorlopig dus niet terug op de velden. “Hij is nog geen wereldtopper, maar hij heeft veel potentieel. Hij kan beter worden dan Bony”, zei assistent-trainer Martin Hasek in een eerder stadium nog over de aanvaller. Overigens verloor de ploeg van Kweuke de halve finale ook nog eens met 1-2.

Bekijk hier de beelden:
Waarschuwing: de beelden kunnen als schokkend worden ervarenGerelateerd

Meer sportnieuws

110 reacties (laatste reactie door mootje1993)

En hoelang duurt die schorsing?

10 mei 2013 om 16:42

12 wedstrijden

10 mei 2013 om 16:44

Het is zolang dat het niet te vermelden valt. Dat is een echte recordschorsing die nooit verbroken zal worden

10 mei 2013 om 16:48

Nou die recordschorsing mag van mij wat hoger. Suarez bijten 10 wedstrijden. Je breekt iemand z'n been 12 wedstrijden. Ik weet niet, maar denk dat je been breken je langer problemen mee zult hebben, dan bijten.

10 mei 2013 om 17:13

Voor dit soort overtredingen zou ik hem net zolang schorsen als dat die andere speler geblesseerd is... Die speler gaat zo onbesuist in dat die tegenstander met gemak de komende 6 maanden langs de kant zal staan. 12 wedstrijden staat gelijk aan 3 maanden als je voor het gemak 4 wedstrijden per maand neemt. In mijn ogen te weinig, zeker als je kijkt hoe hij erin gaat. Het slechte scenario gebeurde en dat weet je gewoon als je zo naar de bal toe springt, letterlijk.

10 mei 2013 om 17:49

Inderdaad. En dan heb je ook nog kans dat de ander nooit meer op niveau kan komen. Zulke spelers die bewust met zo'n tackle inkomen gewoon verbannen van het voetbal.

10 mei 2013 om 19:34

wat een flauwe kul
je ziet aan de reactie van de speler dat dit nooit met opzet doet
om zo iemands been te breken

natuurlijk is het heel vervelend dat hij zn been breekt en ik hoop ook dat het snel weer goed komt met hem maar om meteen te roepen verbannen zo iemand gaat mij te ver hoor

11 mei 2013 om 06:55

Deze gozer was in de voorronde CL ook al bezig tegen fey met ellebogen uitdelen.

Raar dt geen ene official dit zag. Zeer vervelende speler en het zal nog verkeerd uitpakken Ls hij zo doorgaat.

Hoop dat de Knvb niet zo mild is op deze jongen die dit gewoon in hem heeft zitten.

11 mei 2013 om 07:06

Ik kom ook elke dag met gestrekt been in joh niks aan de hand waar zijn je ogen man

10 mei 2013 om 16:46

12 wedstrijden... Dat een dubbele beenbreuk bijna hetzelfde is als een beet... Had van mij het dubbele mogen zijn!

10 mei 2013 om 16:52

Ja ik snap niet dat Suarez 10 wedstrijden heeft gekregen, hij heeft Ivanovic amper pijn gedaan en hij moest er wel om lachen, krijg je voor het breken van een been nagenoeg hetzelfde, chapeau.

10 mei 2013 om 16:54

@ Woseo,

Hij is inmiddels niet meer welkom in Tsjechië, want de overtreding die hij maakte was gewoon te schandalig voor woorden .

10 mei 2013 om 17:26

je bent toch niet goed bij je hoofd als je dit soort tackles inzet. Van mij mag hij net zo lang geschorst worden totdat het slachtoffer weer fit is en aan die reactie van hem te zien gaat dat nog heel lang duren.

Ik ben benieuwd in welk land hij dan nog wel welkom is

Lol. Er staat niet eens hoeveel wedstrijden hij is geschorst.

On:
Verschrikkelijke tackle minimaal 7 wedstrijden.

10 mei 2013 om 16:44

Ik las het topic 3x, ik dacht dat ik het over heen had gelezen.

10 mei 2013 om 16:54

het is 12 wedstrijden.

10 mei 2013 om 16:53

Hij krijgt er 12

10 mei 2013 om 16:55

@ Vitesse2606,

Klopt, minimaal zeven wedstrijden, maximaal tien tot vijftien wedstrijden.

Zou wel makkelijk zijn om te vermelden hoeveel duels die nu geschorst is...

En hoeveel wedstrijd schorsing is dat dan? Staat er niet bij.

10 mei 2013 om 16:56

12 wedstrijden om precies te zijn.

Wat een smeerlap zeg, schors hem net zolang als dat Dosoudil eruit ligt door zijn blessure.

10 mei 2013 om 16:46

Wow, eindelijk iemand die mijn mening deelt, de beste straf voor zulke gekken is gewoon een schorsing, die gelijkloopt met de duur van de uitschakeling die het slachtoffer overhoud na de fout. Prachtig geredeneerd, 12 wedstrijden (zoals hier verteld word) is veel te weinig, wat leert zo'n speler daar nu uit? Helemaal niets.

10 mei 2013 om 16:49

Je weet dat een recidivist iemand is die zoiets vaker doet? Ik weet niet of dat bij Kweuke het geval is hoor, maar stel dat het een 'eenmalige' actie is, dan is het dus geen recidivist. Overigens volledig eens met het feit dat je bij dit soort schandelijke acties zeker net zo lang langs de kant gehouden moet worden als je slachtoffer.

10 mei 2013 om 16:53

Excuseer, dat wist ik niet, zal het aanpassen. Maar feit is dat als je zoiets doet je niet helemaal spoort.

10 mei 2013 om 16:49

Gewoon de schorsing laten ingaan op het moment dat Dosoudil weer herstelt is. Zulke overtredingen zijn gewoon niet goed te praten.

10 mei 2013 om 16:53

@futures Je hebt helemaal gelijk, maar dan kan de schorsing goed ook laag uitvallen, want je hebt zomerstops en winterstops. Of ze moeten ook oefenduels hem niet laten spelen, maar het is wel een goede regel.

10 mei 2013 om 16:58

Ja maar dat kan wel worden verholpen. De schorsing hoeft namelijk niet op te houden zodra het slachtoffer weer is herstelt. Stel speler A geeft speler B een doodschop. Speler B ligt er voor 5 maanden uit, dan mag speler A pas weer spelen als hij zelf ook 5 maanden aan de kant heeft gestaan. Zomer en winterstop worden niet meegeteld.

10 mei 2013 om 17:20

Haha, ik zei ook al toen ik zag hoe hij ging trappen: wat een motherf*cker.
Zoiets zou ik ook doen, misschien nog langer. Dit is echt een gruwelijke tackle puur erop gericht om de andere speler veel pijn te doen.
Dit soort tackles moeten veel zwaarder bestraft worden.

Ja leuk dat er ergens ook vermeld wordt hoe lang die record schors wel niet is

Fijn dat er dan ook vermeld wordt om hoeveel wedstrijden het gaat!

10 mei 2013 om 17:04

12, maar van mij mag t hoger

Pfoe, dacht effe dat ie door z'n been heen zou gaan zo hard kwam die in.
Veel sterke voor het slachtoffer en een terechte (record)schorsing voor 'de nieuwe Bony'

10 mei 2013 om 16:48

Ik weet niet of je de beelden hebt gezien, maar hij ging door zijn been heen... Het is dat er een sok om heen zit die boel nog een beetje bij elkaar houdt. Wat afschuwelijke tackle.

Leuk dat ze het hebben over een recordschorsing, maar dan mogen ze er bij VZ ook wel bij zetten hoe lang die schorsing nou is.

Schandalige overtreding, zeker gezien de plek waar het gebeurt. Laat die bal lekker rollen dan, je weet dat je hem niet meer kan hebben.

Maar hoeveel wedstrijden schorsing krijgt hij dan? Staat niet in de tekst...

"kweuke liet de bal van zijn voet springen, om vervolgens met twee gestrekte benen richting zijn opponent te springen. "
Ik zie volgens mij maar 1 gesterkt been.

Heb ze wel eens erger gezien

10 mei 2013 om 17:09

ja ik ook, neemt niet weg dat dit een verschrikkelijke tackle is natuurlijk hopen dat het snel goedkomt met het slachtoffer en kan die kweuker mooi even een tijdje nadenken over zijn smerige tackle

10 mei 2013 om 17:13

Hij breekt zijn been op 2 plaatsen erg genoeg toch. Hoe kun je dit soort overtredingen vergelijken? En er ook zo luchtjes over doen.het is schandalig meer kun je er niet over zeggen.gewoon net zolang schorsen als de revalidatie.komt hij niet meer an voetballen toe? Maandelijks een bedrag overmaken.

10 mei 2013 om 17:16

tuurlijk is het gevolg heel erg, maar het ziet er toch niet zo heel heftig uit?

10 mei 2013 om 17:37

Moet het er heftig uitzien dan??? Als ik iemand met 1 klap dood sla ziet het er ook niet heftig uit.het resultaat is immers immens. Het inkomen was abnormaal de gevolgen erg ernstig. Schandalig is het enige woord!

Zeer ernstig, maar je weet dat dit kan gebeuren bij voetbal. Daardoor is het een contact sport. Zeer triest van het gebroken been van die speler en een idiote overtreding van deze Kweuke... Ziet er ook niet fijn uit nee.

Wat ik me wel afvraag is: hoelang is deze gast nu geschorst? Want heb ik er nu overheen gelezen in de tekst of?

10 mei 2013 om 16:46

Het is een excuus dat zo'n overtreding kan gebeuren, omdat voetbal nou eenmaal een contactsport is. Hij zag al ver van te voren dat hij te laat zou zijn, en zijn enige intentie was om een forse overtreding te begaan. Zulke dingen horen niet op een voetbalveld thuis, dan heb je totaal geen respect voor je tegenstander.

10 mei 2013 om 16:53

Hoezo, dit kan gebeuren bij voetbal? Dit kan gebeuren als een idioot beslist dat de bal even niet het belangrijkst is, maar de benen van de tegenstander wel. Als je zegt dat voetbal een contactsport is dan accepteer je blessures die ontstaan als spelers voor de bal gaan en ongelukkigerwijze hun tegenstander raken. Dat ben ik met je eens. Maar dit soort acties moet van de velden geweerd worden omdat het geen ongelukken zijn maar aanslagen.
Clubs moeten hiervoor beleid ontwikkelen dat er voor zorgt dat dit soort voetballers van de velden verdwijnen.

10 mei 2013 om 17:04

Als hij zich nou meteen zou verontschuldigen en zich zou realiseren dat wat hij deed echt niet kon, dan had ik nog enigszins respect voor die jongen kunnen opbrengen. Maar, in dit geval was hij er echt op uit om de tegenstander zwaar te blesseren omdat meneer zo graag zijn frustratie kwijt moest.
De clubs kunnen hier amper beleid voor ontwikkelen om zulke gasten te weren van de voetbalvelden. Tegenwoordig hebben voetballers zoveel macht binnen de club, dat ze bijna overal mee weg komen. Het kost de club miljoenen aan inkomsten, als ze die jongen weg zouden sturen ipv door te verkopen.

10 mei 2013 om 17:37

Het is een contactsport. Daar kan het breken van een been ook bij horen. Ook al is dat niet de bedoeling, of misschien wel (indien het met opzet gebeurd)..
Deze man wou hem vast ook wel blesseren gezien zijn inkomst, maar hij wilt echt niet iemands been breken hoor...
Verder valt het breken van een been onder contactsport... Het kan gewoon voorkomen

Hoeveel wedstrijden? Dat staat dan weer niet in het bericht!

Eng dit zeg, in Engeland kom je er met 2 wedstrijden schorsing er vanaf.

10 mei 2013 om 17:55

trololol

10 mei 2013 om 20:00

ja hou je er van dat mensen hun been breken? want dat is wat je zegt, dan kom je bij mij over alsof je niet helemaal goed ben bij je hoofd...

ont: vind dat ze het goed aanpakken om zo'n hoge straf uit te delen schandalig dit! wat mij betreft mogen ze in gevallen als deze de speler schorsen tot dat het slachtoffer weer hersteld is.

En wat is nou de schorsing:? Het enige wat er staat is dit:

"de 25-jarige Kweuke zien we net als zijn slachtoffer voorlopig dus niet terug op de velden. "

Voor mensen die vragen hoeveel wedstrijden, het zijn er 12.

Deze man was sowieso irritant bezig in De kuip, salto's maken voor het legioen. Hopelijk komt hij niet in Nederland. Hij heeft niet eens 1 procent van de kwaliteiten van Bony.

10 mei 2013 om 18:00

Juist, dacht precies hetzelfde. Constant provorceren, gemene tackles maken, theater. Had er in de Kuip in de eerste helft al afgemoeten met rood.

Het is dat hij een transferwaarde vertegenwoordigt, maar anders wil je zo'n figuur toch niet meer terug zien bij je club? Echt te belachelijk voor woorden. Laat zijn schorsing lekker in gaan op het moment dat die andere jongen weer herstelt is. Dat zou wat eerlijker zijn. Helaas zie je zulke tackles veel te vaak.

Gaat bewust voor het been, ziet dat hij het niet meer haalt en uit frustratie trapt hij dan maar even op zijn scheen, dit maal mer harde gevolgen, lange schorsing is op zijn plaats.

En wat is de schorsing dan? lekker hoor voetbalzone.

10 mei 2013 om 16:50

12 westreiden

Pff wanne overtreding, terechte schorsing! Moet er niet aan denken dat zo'n Kweuke op mn benen land.., Hij heeft nog geluk dat het geen Bony is!

Vind het altijd zo raar als mensen zo inkomen want daar zit totaal geen gedachte achter. Dus wat mijn betreft lekker lang schorsen. En hoorde ook mensen roepen dat deze jongen de opvolger van Bony zou moeten worden. Nou wat mijn betreft hoef ik deze gozer bij mijn club in ieder geval niet te zien laat die lekker maar wat anders gaan doen

10 mei 2013 om 16:53

Die jongen vertegenwoordigt een transferwaarde, waardoor je hem als club niet kunt weg sturen.
Spelers hebben tegenwoordig zoveel macht dat ze bijna alles kunnen flikken. In een normaal bedrijf zou je veel sneller ontslagen worden.

wat mij betreft is de schorsing zolang als de herstel, revalidatie periode. Te belachelijk voor woorden dit soort overtredingen.

schandalig, niet goed te praten.

kweuke is wel een goede voetballer trouwens.

Leuke misleidende titel weer. Ik dacht dat deze speler naar Vitesse zou komen om Bony op te volgen. Blijkt het gewoon anders te zijn haha.

ON: Deze tackle slaat dus weer nergens op. 12 wedstrijden is meer dan terecht.
Hopen dat het slachtoffer weer op niveau kan komen en zijn carriere na het herstel kan voortzetten.

Meest schandalige is nog wel de reactie van de speler , totaal niet bewust van wat hij net heeft gedaan en vind de rode kaart maar overdreven , hij lijkt aan te geven dat zijn tegenstander zich maar ligt aan te stellen en dat er niks aan de hand is.

Blijven verschrikkelijke beelden om te zien als iemand zo zijn been breekt , de rillingen lopen over je rug.

10 mei 2013 om 17:05

Tuurlijk is hij zich wel bewust van wat hij heeft aangericht. Hij had het alleen totaal niet zo bedoeld. Het was misschien een gefrustreerde actie door zo in te komen, maar hij zou echt niet hebben de gedachte hebben gehad om die speler z'n been te breken. Later in het filmpje zie je ook dat hij treurt om wat hij heeft aangericht en er mentaal echt helemaal doorheen zit. Natuurlijk, zonde komt na de daad, en daar heeft het slachtoffer ook niks meer aan, maar het gebeurde allemaal in een fractie van een seconde.

Overigens wil ik de tackle absoluut niet goed praten en vind ik de schorsing meer dan terecht, maar dat mensen nu Kweuke afschilderen als een gefrustreerd persoon met schandalige trekjes, dat vind ik te ver gaan.

10 mei 2013 om 17:10

Ja, soms zie je spelers in het heetst van de strijd te hard inkomen maar zich meteen realiseren dat ze te ver zijn gegaan. Dat excuus kan deze gast niet aandragen, als je kijkt naar zijn reactie. Hij moest gewoon zijn frustratie kwijt door dat op iemand te botvieren. Zo'n overtreding kun je zowat rekenen onder mishandeling. Als ik even gefrustreerd ben, ga ik toch niet een willekeurig persoon een klap in zijn gezicht geven? Laat die jongen a.u.b. een cursus woedebeheersing volgen. Zo'n overtreding maken en dan zo koeltjes reageren slaat echt helemaal nergens op.

Zeer terechte schorsing.

Overigens komt de opmerking van die assistent trainer ook wel enigszins apart over, aangezien Kweuke ouders is dan Bony.

Ik herinner me deze gek nog van de wedstrijden tegen Feyenoord eerder dit seizoen. Toen liep ie ook al met z'n armen te zwaaien als een gek en had echt een paar keiharde overtredingen. Spoort niet die gozer.

Ik zal wel duimpjes omlaag krijgen (boeit me geen ene ruk), maar vind 12 wedstrijden wat te veel voor dit.
Uiteraard donker en donkerrood, maar gekeken naar andere straffen voor soortgelijke tackles is 12 te veel. Want er is geen sprake van een witsel tackle en/of wasilewski breuk.

10 mei 2013 om 17:17

Precies dezelfde overtreding die Witsel maakt, ook dubbele beenbreuk trouwens. Gestrekt been over de bal op het been van de tegenstander. Bovendien geen enkele intentie om de bal te spelen. Schandalige actie, twaalf wedstrijden is nog aan de magere kant, gewoon schorsen tot de tegenstander weer fit is. Oh en nog wat extra wedstrijden voor het verongelijkte gezicht na de overtreding.

10 mei 2013 om 17:34

Als je met 2 gestrekte benen een duel in gaat.wat denk je dan te bereiken???????? Bal bezit? Aub zeg dat je dit niet meent!

Edit : mijn reactie verschijnt onder de verkeerde poster.

10 mei 2013 om 17:40

Geen opzet? Hij stormt 15 meter op hem af om dan gestreekt been erop in te hakken, heb je stront op je ogen ofzo?

Schandalige overtreding natuurlijk, dit kan toch niet man? 12 wedstrijden is een hoop, maar zo'n voetballer hoort niet thuis op het veld vind ik. Vraag me af of zulke spelers wel leren van schorsingen... Ze zullen het zo weer doen toch?

gewoon net zolang aan de kant laten staan totdat de man met het gebroken been ook weer op het veld staat.

Ik vind dat zulke overtredingen erger bestraft moeten worden. Het liefst tot dat het slachtoffer helemaal herstelt en weer kan voetballen.

Ik weet waar ik het las. Volgens mij zei iemand hier boven mij het ook al, maar ik vind dat je een regel moet instellen dat als je iemand een rotschop geeft en die persoon hierdoor lang eruit ligt dat je gewoon de zelfde tijd buitenspel staat.

Dus is iemand 4maanden geblesseerd. Speel je gewoon 4maanden niet. (excl. zomer of winterstop)
Plus gewoon ook salaris inhouden. Teams zijn niet verplicht een salaris uit te betalen.
Spelers letten dan wel op om zo debiel in te komen!!

Smerige overtreding. En een goede voetballer zal het nooit worden, laat staan een topspeler. Heb hem gezien tegen Feyenoord en je kon toen snel zien dat ie er niet zo veel van kan. Zeer matige onbeholpen speler, die vooral door zijnn fysiek opvalt.

Vind het altijd raar om te zien als voetballers totaal geen intentie hebben om de bal te spelen. Komt op mij altijd over als een zwakte.

Veel vaker zouden scheidrechters / tuchtcommissies moeten kijken naar de intentie die een speler heeft ipv te kijken wat de uitkomst van een blessure is. Ik zie zo vaak spelers belachelijk hard inkomen op tegenstanders die op het laatste moment de tackle nog kunnen ontwijken waardoor de speler vaak weg komt met een gele kaart. Dit is typisch een geval van bewust iemand zwaar blesseren, dan vind ik 12 wedstrijden zelfs een magere straf.

1 woord: randdebiel, wtf is dit nou weer voor een tackle. Je ziet die tweebenige tackles ook best vaak in de grotere competities dit is dan een voorbeeld hoe slecht het kan aflopen... Ze moeten voor dit soort tackles gewoon minimaal de helft van de seizoenswedstrijden schorsing geven

da zijn 12 wedstrijden te weinig wat een smeerlap zeg

Het is idd een ontzettend domme overtreding waar de gevolgen enorm groot van zijn. Maar er gaat wel een goede actie aan vooraf waarin hij 2 man te kakke zet. Als hij die blok goed uitgevoerd had dan was hij ook die laatste man kwijt geweest en had hij door kunnen lopen naar het goal. Misschien gescoord en was het een wereld goal geweest. Nu zet deze Kweuke een tackle in (wat je niet aan een aanvaller over moet laten) en gaat het volkomen mis en zijn beide de pineut. Jammer en dom, maar dat beseft hij zelf ook wel als je het filmpje ziet.

10 mei 2013 om 18:01

Zoals je zegt kunnen meeste aanvallers niet tackelen want deze Kwueke zet z'n noppen vooruit en voor de rest ziet hij wel wat er gebeurt. Zulke spelers moeten of niet tackelen of een ander tijdverdrijf zoeken.

Een Scholesje! Kunnen ze in Engeland nog wat van leren, dit zijn fatsoenlijke straffen. Dan denkt die jongen, als dat binnen z'n vermogens ligt natuurlijk, de volgende keer wel twee keer na.

Suarez 10 voor een beet? Hansie 16 voor een "duwtje" tegen de scheids? en nu 12 voor iemand zijn carriere te beeindigen ; het is bekend dat die speler wss nooit meer kan ballen; of er moet een wonder komen maar de komende 3 jaar zie je hem niet meer terug...

Deze tackle heeft niets meer met voetbal te maken, had van mij een langere straf mogen krijgen.

Schandalig gewoon, naar mijn mening moet een speler die een tegenstander zijn been breekt levenslang krijgen + alle gemaakte kosten voor de behandeling betalen en een boete van 10 miljoen Euro.

Dan zul je pas zien hoe die hersenloze spelers als Ramos, Pepe, N.de Jong, Martin Taylor, Witsel zich inhouden. Dit is gewoon crimineel gedraag ,daar horen criminele straffen tegenover te staan.

Natuurlijk Ramos en Pepe hebben geen been gebroken maar wat scheelt het.

Echt schandalig geen woorden voor , en dan nog verontwaardigt kijken, precies zoals Witsel deed na zijn horror tackel. Want natuurlijk is meneer zijn ego aangetast :''zo van Hoe durft die scheids,hiervoor rood te geven''

''hij kan beter worden dan '' Bony , wat een grap , een speler van 25 jaar oud die bij Sparta Praag speelt.

10 mei 2013 om 18:22

Inderdaad, al vind ik Kweuke geen onaardige speler. Maar laten we wel zijn, Bony is natuurlijk op zijn minst een paar klasse beter.

Een hele onhandige actie van deze voetballer. Lees hier dat men de schorsing te kort vind. Ik vind dat onzin. 12 wedstrijden is een hele lange schorsing, maar die geblesseerde komt daardoor niet eerder terug. Beter zou zijn als hij de kosten van de behandeling in revalidatie op zich neemt. Tis een profvoetballer en die verdient echt wel wat. Al is het in Tsechie. Bezoek deze speler in het ziekenhuis en help hem waar mogelijk.

Je ziet hem ook een beetje verslagen over het veld lopen. Dit was geen bewuste actie, maar een domme.

Schandalige overtreding, meer dan terecht dat hij een flinke schorsing krijgt, al had het zelfs nog hoger gemogen van mij. De reacties van de teamgenoten (van het slachtoffer) zeggen alles. Ze worden niet eens boos op hem, ze zijn gewoon vol onbegrip hoe je ooit zoiets kunt doen. Dat zegt wel hoe erg de overtreding is.

Dan ben je echt niet goed bij je hoofd. Die moet je gewoon 30 wedstrijden schorsen.

Schandalige overtreding en zeer terecht dat hij zolang is geschorst, dan zal hij de volgende keer wel twee keer nadenken vooraleer hij zo'n domme tackle inzet.

De titel is weer zo misleidend als het maar kan.

Ik dacht eerst dat deze man de opvolger gaat worden van Bony.
Kom je in de tekst erachter dat hij de huidige opvolger van Bony is bij Praag.

Maar deze actie was wel bruut zeg, 12 wedstrijden komt hij goed mee weg.

Dan maar Kaldlec he? Ik hoop niet dat Jordania zijn miljoenen uitgeeft aan dat soort spelers.

Ik vind het wel mee vallen, hij lijkt niet expres het been op te zoeken al is dit natuurlijk wel erg raar, om zo'n sprongetje te maken op het laatste moment.en dan over de bal heen te springen. Ik zeg 3 wedstrijden schorsing omdat het natuurlijk wel risicovol is.

Praag zou deze speler moeten ontslaan...
Dan maar kapitaal vernietiging.

Deze jongen moet gewoon aangeklaagd worden.

Wat is dit nu voor aanslag, helemaal gek geworden die tackles. Niets meer met voetbal te maken. 12 wedstrijden is veel maar 20 wedstrijden had nog beter geweest!

Verbaast me niks dat dit over Kweuke gaat, vond het al een verschrikkelijk vervelende voetballer in de wedstrijd tegen Feyenoord

je gek in je hoofd ofzo? 3 wedstrijden. dit is een regelrechte aanslag. 1heel jaar schorsen die idioot.

je voetbalt niet vaak psv! ofwel? dit is niks anders dan bewust

Ja klopt. De huidige a1 is niet van een bijster niveau. Ik weet niet hoe het zit met deze moses daddy, maar er liep genoeg talent rond op de vorige africa cup u-17.( er is een bottentest ondergaan, dus de leeftijden zijn betrouwbaar) spelers als isaac succes(nigeria), haj hassen en chemssedine samti(tunesie) speelden een heel goed toernooi. Binnenkort zullen ze via eurosport ook te zien zijn op het wk-17 en ik denk dat ajax daar wel scouts heen zal sturen. Allewn krijgen ze dan wel concurrentie met andere clubs.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Sparta Prague

Actuele wedstrijden

2 fans
Aanvaller, 32 jaar

In de wandelgangen

Donderdag 22 augustus
Bayern München leidt de race om Kai Havertz voor het seizoen 2020/21. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren