Wegen van Franse lastpak en RKC scheiden per direct: 'We zijn eruit'

Woensdag, 8 mei 2013 om 19:48Daniel Cabot Kerkdijk

Teddy Chevalier staat binnen afzienbare tijd niet meer bij RKC Waalwijk onder contract. De aanvaller zal spoedig van de loonlijst worden gehaald, nu de partijen het eens zijn geworden over het ontbinden van het nog twee jaar doorlopende contract.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Een goede beslissing van RKC Waalwijk


Gerelateerd

Meer sportnieuws

19 reacties (laatste reactie door albuquerque)

In de eerste seizoenshelft leek het een uitstekende aanwinst te zijn voor RKC en maakte die op mij ook een heel gedreven indruk, blijkt dus van korte duur te zijn.

8 mei 2013 om 20:40

Erwin Koeman kan er ook wat van. Als ik RKC was zou ik ook hij zijn contract ontbinden en een nieuwe trainer zoeken. Met Rodney Sneijder heeft Erwin geen goeie click en het is sowieso een raar mannetje.

8 mei 2013 om 21:03

Met 2 van de 23 niet, aan wie zou het dan liggen? Chevalier en Sneijder zijn nou niet de makkelijkste spelers.

8 mei 2013 om 21:39

Koeman is juist een trainer die wel met het gross van de spelers door een deur zou kunnen. Maar met Chevalier en Sneijder noem je dan ook twee namen waarbij je meteen twijfels kunt hebben...

Chevalier leek, zoals Bakkess ook zegt, echt een aanwinst voor Rkc. Het was toen al bekend gemaakt in de media dat het een lastige jongen zou zijn en blijkbaar is dat niet zomaar geweest. Want als je bij drie clubs op rij mag vertrekken na een ruzie met je trainer?

Ik zou Koeman lekker een contract voor het leven geven! RKC degradeert niet onder zijn leiding....

Jammer, dit leek me toch wel een leuker speler voor Rkc. Maar als je je niet kan gedragen, dan ga je maar snel weer weg.

Lijkt me niet handig om nu meteen zijn contract te ontbinden. Ik bedoel tis een vervelend mannetje maar tis best een aardige speler zou toch zeker een paar ton kunnen opleveren.

Niet verwacht. Vond dit toch een goede spits voor Rkc. Maar met Lieder heb ze ook een leuke spits.

Jammer begon erg sterk eerste seizoenshelft, aangezien hij bij meerdere clubs problemen weet te veroorzaken kun je toch je vraagtekens bij het vervolg van z'n carrière zetten.
Vaak zie je dat het een enkeltje Polen/rusland of iets in die richting wordt.
Trouwens ik vond niet alleen dat hij een uitgebluste indruk maakte maar ook de rest van RKC in de 2e seizoenshelft alles koste veel meer moeite en het plezier in het spel was ook weg..

De transfer rechten liggen nog wel bij rkc volgens het ad. Betekend dat er nog steeds geld verdient kan worden

8 mei 2013 om 20:36

Het AD meldt slechts dat de Waalwijkers afspreken dat Chevalier zorgt voor een afdracht richting RKC wanneer hij een nieuwe club vindt.

Het is natuurlijk niet mogelijk, maar zoon figuur moet zelf maar gaan betalen voor zijn wangedrag. Het is niet eenmalig en je bent gewoon een werknemer binnen een bedrijf.
Dan heb je ook kans dat hij ervan leert, want hij kan wel ballen. Gezien de eerste seizoenshelft had hij wel de stap omhoog kunnen maken naar de middenmoot/subtop. Maar wie wil hem nu nog?

Het leek inderdaad een redelijke spits, hij kan voor onrust zorgen en snel jagen/druk zetten, maar vindt het maar een blindpaard.

Vond t een prima spits voor Rkc. En maakte op mij ook geen uitgebluste indruk. Ja Koeman maakte op mij een uitgebluste indruk, jammer dat hij slechts door schorsingen etc (ramos, Sneijder, Lamey, Chevalier..) een kennelijk ontbrekend natuur.ijk gezag kon vestigen.
Weggegooid geld, hier komt niks meer uit.
In de winterstop hadden ze nog gehoopt een paar miljoen te verdienen aan Chevalier deze zomer, want hij zou sowieso vertrekken.
Wat ik nou niet begrijp he: je weet van te voren dat het een 'lastpak' - niet mijn woorden, want ik vind het erg meevallen - is. Waarom trek je hem dan aan? Want alleen maar omdat ie 'lsstig' is gedefinieetd speelt ie bij Rkc. Was ie niet 'lastig' had ie niet bij Rkc maar hoger gespeeld. Het is zo krom als wat!
Met ideale schoonzoontjes als Lieder redt je het niet in de ere, nog niet in de Juup bij wijze van. Rkc moet het juist hebben van spelers die elders uit de boor vielen vanwege fysieke of psychiese malheur, prima opvanghuis voor gekwetsten van lichaam en/of geest.
Ga nou niet doen alsof je qua geld et de anderen mee kunt doen, dan is t snel afgelopen!

Kwartier, plaats jij onder elk stuk het zelfde klaag gezang tegen Koeman?

Je vroeg aan mij een onderbouwde reden waarom ik denk dat het niet aan Koeman ligt, graag zou ik dan ook eens weten wat voor bewijzen jij hebt? Ipv je stemming makerij en het je eigen mening als feiten aanzien.

Denk je echt dat Sneijder een probleem had met Koeman bij Utrecht, en vervolgens bij rkc tekent onder de zelfde trainer? Ect?

8 mei 2013 om 22:39

Ja, Sneijder had problemen met Koeman bij Utrecht. En Koeman had problemen met het trainingscomplex, dat het te amateuristisch zou zijn, dacht Zoudenbalg.
Maar nog steeds, ik heb ook hier op VZ nog niks gehoord van wat die lastigheid van Chevalier nou zou inhouden. Ik wil ook nog wel s citeren uit het RKC magazine van jan 2013 over Chevalier en Barriolet. Hpe lyries ze waren over beide spelers, het kon niet op de hagepreek. Dus toen Chevalier 8 goals had gemaakt in januari was hij niet 'lastig'? Hetzelfde voor Barriolet.
Kijk, het gaat mij erom dat mensen elkaar nogal snel nspraten: VZ komt mrt de term 'lastig'....maar behalve dat iemand schreef dat hij wel eens svholdvin het Frans, heb ikbinhoudelijks niks vernomen.
Tja, schelden in het Frans. Of is er echt wat inhoudelijks?
Dit is niet des Rkc's, deze kapitaalvernietiging. Ik vind dat Koeman ook met lsstiger spelers moet kunnen omgaan

Ik kan me herinneren dat toen hij gehaald werd dat er al wat mensen zeiden dat het nooit goed zou komen, en hoewel ik er toen mijn twijfels bij had en dacht dat het wel zou meevallen, hebben die mensen nu dus toch gelijk gekregen. Jammer voor zo'n jongen die opzich aardig kan ballen dat ie op deze manier zijn hele carierre verpest, en natuurlijk jammer voor rkc die zo een aardige speller kwijtraken.

Ik vond het ook een ontzettend dreigende speler in de eerste periode van het seizoen. Hij stond altijd op de juiste plek om af te drukken. Die jongen heeft alleen de mentaliteit niet mee zitten, en dit kan een hele selectie beinvloeden. Het is daarom noodzaak hem weg te sturen. Echter, met een andere trainer zou hij misschien weer kunnen opbloeien. Een trainer die hem iets meer naar de mond praat, zonder hem macht te geven als speler zijnde.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

RKC Waalwijk

Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
A. TahiriMiddenvelder281
L. DaneelsAanvaller282
S. BakariAanvaller271
K. LamprouKeeper290
F. StokkersAanvaller265
R. van der VenneMiddenvelder244
S. SowAanvaller231
Voor de complete selectie: Clubpagina RKC Waalwijk.

12 fans
Coach, 59 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 13 april
Sergio Peña wordt gevolgd door clubs uit België, Spanje en Mexico. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren