'ADO Den Haag wil langer door met Ajacied Koppers'

Woensdag, 24 april 2013 om
/

ADO Den Haag is tevreden over de verrichtingen van Dico Koppers. De 21-jarige linksback kwam in de winterstop over van Ajax en heeft zich sindsdien geruisloos in de basiself gespeeld van trainer Maurice Steijn. Als het aan de Zuid-Hollanders ligt, wordt de verbintenis met de speler dan ook verlengd.

Volgens het Algemeen Dagblad heeft ADO inmiddels een eerste gesprek met Koppers achter de rug. Inzet is om de speler van Ajax te kopen, of anders de huurverbintenis met nog een extra jaar te verlengen. Het is vooralsnog onduidelijk hoe Ajax en de speler tegen dat voorstel aankijken.

Gezien zijn laatste maanden in Amsterdam lijkt er bij Ajax weinig kans voor Koppers om zich verder te ontwikkelen. Coach Frank de Boer deed in totaal slechts elf keer een beroep op het jeugdexponent, waarvan twee keer als invaller. Tot zijn verhuur in januari maakte hij bij Ajax 660 minuten in de basiself.


Poll

Ajax moet Dick Koppers ...


Gerelateerd

36 reacties (laatste reactie door vakkie-l)
24 april 2013 om 14:43

Leuk dat je dat (koopclub) er ook tussenzet. Even reacties uitlokken?

Inderdaad bij Ajax heeft hij weinig te zoeken. Blind, Dijks en Boilessen komen eerder aan spelen toe. Ik zou lekker bij Ado gaan spelen als ik hem was.

24 april 2013 om 14:44

Ajax is zeker geen Koopclub (meer)!! Ado mag blij zijn dat we jullie één van onze talenten willen verhuren..

24 april 2013 om 14:53

Hahahahaha grappig

24 april 2013 om 14:56

Ik ging er eigenlijk vanuit dat jij een Ado supporter was. Maar bedoel hier ado mee..

24 april 2013 om 15:02

' Ado mag blij zijn dat we jullie één van onze talenten willen verhuren..'

Hallo zeg, we hebben het niet over de nieuwe Eriksen, Van Der Wiel of Vertonghen die ADO hier leent, maar over Dico Koppers, een doorsnee Eredivisieback die afgelopen zaterdag tot tweemaal toe zijn directe tegenstander kwijt was die vervolgens ongehinderd de bal op de hoofden van de spitsen van Groningen kon leggen, waardoor Groningen de wedstrijd in 4 minuten naar zich toe trok.

24 april 2013 om 15:08

Haha okee daar heb je wel gelijk in.. Maar vindt hem bij Ado op het moment 1 van de beste verdedigers..

25 april 2013 om 12:45

Koppers is slecht in het verdedigen kan alleen maar goed opkomen!

24 april 2013 om 14:46

Want Blind en Dijks zijn gekocht waardoor er geen kans voor Koppers is?

Koppers komt gewoon op dit moment tekort voor Ajax. Nog een jaar Ado zou voor hem prima zijn maar betwijfel het of hij daarna wel kans op speelminuten zal hebben bij Ajax. Ado is een prima club voor deze jongen.

24 april 2013 om 14:53

Dar ben ik het mee eens

Het is beter voor Koppers om bij ADO te blijven. Met Blind, Dijks en Boilesen voor zich zal hij de komende tijd geen speeltijd krijgen. Daarbij vind ik hem persoonlijk de minste van allemaal.

Ik denk dat hij beter nog een jaartje bij ADO kan blijven, vooral met blind,dijks en boilesen. Ik zie weinig speeltijd voor hem bij Ajax.

Lijkt me voor Ajax ook een goede zaak om Koppers nog bij Ado te laten, zeker gezien de flexibele opstelling van Ado dat zowel huur als koop te bespreken is. Als de speler en/of Ajax op termijn een herheniging zien kan dat dus ook vastgelegd worden.

Het beste voor beide partijen is wanneer hij verkocht wordt, aan ADO bijvoorbeeld. Met de spelers die wij beschikbaar hebben voor de LB is hij niet nodig en bovendien gewoon niet goed genoeg.

24 april 2013 om 15:15

Precies. hij is een hele aardige back maar hij heeft de pech dat hij momenteel 4e keus is op die positie. Daarom is er weinig toekomst voor hem bij Ajax.

Bij een club als Ado komt hij wel aan speeltijd toe en verkopen is voor alle partijen de beste oplossing. 3 á 4 ton moet hij wel op kunnen brengen lijkt me.

Is een goede speler voor ADO maar komt tekort voor Ajax. Misschien krijgt Ajax nog een paar ton voor hem.

Goede club voor Knoppers. Lekker bij ADO blijven ballen...niet goed genoeg voor Ajax.

24 april 2013 om 16:33

ik denk dat je koppers bedoeld

Ik vind hem een goede verdediger voor Ado, hij doet het heel erg goed in die wedstrijden die hij heeft gespeeld. Vind hem niet onder doen voor Blind, want in de Champions League wedstrijden deed hij het ook goed bij Ajax.

24 april 2013 om 14:59

Doet inderdaad niet onder voor Blind.. Blind is dan welliswaar erg vaak man of the match bij Ajax, en hij is reserve.. maar ze zijn minstens evengoed.. Ook vreemd dat Blind bij Oranje zit terwijl hij nooit wordt opgeroepen, dat terwijl ze even goed zijn..

24 april 2013 om 15:33

Hoe ver was Daley Blind twee jaar geleden??

Die was veel minder dan Koppers nu,als Ajax zijnde zou je hem beter kunnen verhuren want ik denk dat hij in potentie zeker het net niveau aan.

24 april 2013 om 15:28

Klopt, het is slechts een kwestie van tijd voordat Louis, Koppers oproept voor de LB positie.

24 april 2013 om 17:17

Blind is wel een stuk beter hé. Speelt de laatste wedstrijden uitstekend. Als hij deze lijn weet door te zetten, zou het me niet verbazen als hij naar een subtopper kan zoals Everton als Baines vertrekt of Tottenham die ook een LB nodig heeft(vertonghen is veel beter in het centrum, Naughton is naar mijn mening niet goed genoeg.)

Laat hem maar bij ADO blijven. Blind, Boilesen en Dijks kunnen de LB positie prima invullen met z'n drietjes!
Boilesen dan evt ook op LCV dus houdt je nog dubbel bezette posities over. Ik zeg doen Koppers!

Ik denk dat Koppers typisch zo'n geval is die Ajax op dit moment moet laten gaan en over een aantal jaren terug wilt kopen omdat hij zich ontzettend heeft doorontwikkeld.. Maar op dit moment heeft hij Blind, Boilissen en Dijks voorzich, dus hij zal er verstandig aandoen om bij een andere eredivisieclub te spelen. Op huurbasis of niet..

Ik hoop dat ze hem nog een jaar verhuren en dat hij zich zo goed en snel doorontwikkeld dat ze hem het jaar erop goed kunnen gebruiken..

Prima speler voor ons, vormt een leuke tandem met Meijers ervoor.
Van mij mag hij blijven, begreep via diverse ado fansites dat Koppers er ook positief tegen over staat.

Kopen, zal gezien de huidige financiële situatie bij Ado lastig worden, wellicht nog een jaartje huren?
Hoop ook dat we met Omeruo een jaar langer door kunnen gaan, al zie ik die liever in het centrum ipv Wormgoor.
Dan zie ik Malone wel op de linksback plaats spelen..

Coutinho
Malone
Omeruo
Beugelsdijk
Koppers
Chery (weg!)
Holla
Jansen
Meijers
aankoop
Van Duinen
24 april 2013 om 17:53

Ik zie dat jij cherry liever kwijt ben dan rijk?
En gaat mike verduinen niet naar utrecht of een andere club omdat hij niet bij wil tekenen en zijn contract bijna afloopt en zo ado nog wat kan vangen voor hem.

Ik hoop dat ado volgend seizoen een eredivisie waardige ploeg neer kan zetten met hopelijk een spit die doelpunten maakt.

On:ik hoop voor ado dat ze koppers kunnen behouden maar geld is er niet dus dat wordt nog lastig. Een stand inn voor beugelsdijk lijkt me ook wel handig ivm blessures en schorsingen want in zijn spel zal dat veel voorkomen.

24 april 2013 om 18:09

het rendement van Cherry valt toch zwaar tegen? 1 van de 20 schotten is op doel, hij schiet vanaf 30meter en de meeste verdwijnen in de 2e ring (als we die zouden hebben).
En daarbij vindt Cherry zelf dat ie hoger op kan... prima.. ga maar lekker !

Het contract van Van Duinen ken ik niet, maar volgens mij ligt hij nog vast tot 2015, Vicento daar in tegen nog tot 2014, hij gaat waarschijnlijk wel weg. Maar ook daar missen we niets aan.
Van Duinen staat in de belangstelling van Utrecht, maar dat zegt nog niets.

Verkopen met de bekende 'real Madrid' clausule in het contract! Nu verkopen, en als de speler naar behoren presteert, en Ajax wil hem terug, eerste optie om te kopen, tegen een maktconforme prijs.

Dit is onder andere met Callejon, Canales en Pedro Leon gebeurd, (correct me if wrong)

En dit gaat na dit lopende seizoen met Carvajal gebeuren! (verhuurde rechtsback, Leverkusen)

Erg leuk voor Dico, het is een goede verdediger voor de eredivisie en voor Ajax niet goed genoeg. Hoop dat Ado hem kan kopen.

Koppers is een leuke speler voor de middenmoot/subtop in de Nederlandse eredivisie. Deed het bij Ajax in de basis niet eens heel onaardig, maar heeft gewoon te maken met moordende concurrentie en dan is ie momenteel 4e keus. Zou voor alle 3 de partijen een goede uitkomst bieden.

Lijkt mij het beste als Ajax hem verkoopt (dan doel ik op het beste voor alle partijen: Ado, Ajax en Koppers zelf).
Maar misschien wel met een bepaalde clausule erin dat Ajax hem voor dezelfde prijs weer terug kan kopen, om een gevalletje Elia te verkomen. Nou lijkt het met sterk dat Koppers opeens verschrikkelijk goed word maar heb liever het zekere voor het onzekere.

ik vind koppers niet minder dan dijks. ajax zal hem niet weer een jaar verhuren aan ons zijn contract is tot 2014 en loopt ie voorniets de deur uit

Zit een goede kop op die Koppers. Ik vind t eigenlijk wel jammer dat ie niet meer aan bod komt in Amsterdam.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

ADO Den Haag

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
11.Willem II13-3
12.FC Emmen13-12
13.ADO Den Haag12-11
14.Excelsior12-13
15.PEC Zwolle11-9
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Tyronne EbuehiVerdediger10
Tom BeugelsdijkVerdediger10
Aaron MeijersVerdediger10
Bas KuipersVerdediger10
Donny GorterMiddenvelder10
Danny BakkerMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina ADO Den Haag.

12 fans
Verdediger, 26 jaar

In de wandelgangen

Vrijdag 16 november
Internazionale heeft een bod van van Manchester United op Milan Skriniar geweigerd. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren