Chelsea druipt af in Moskou maar gaat wel naar halve finale

Donderdag, 11 april 2013 om

Chelsea heeft zich als eerste club geplaatst voor de halve finale van de Europa League. De Londenaren reisden met een 3-1 zege op zak af naar Moskou voor de return tegen Rubin Kazan en de 3-2 nederlaag deerde de ploeg van Rafael Benítez dan ook niet. The Blues, met Nathan Aké het hele duel als centrale middenvelder, verloren zodoende voor het eerst in Rusland van een Russische tegenstander.

De wedstrijd werd niet in Kazan, maar 800 kilometer westelijker afgewerkt, omdat de UEFA de speelomstandigheden in Tatarstan niet optimaal achtte. Al na vijf minuten openden de bezoekers uit Londen de score. Frank Lampard bediende Fernando Torres met een prachtige pass en de Spanjaard versloeg doelman Sergei Ryzhikov met een boogbal: 0-1. De Spanjaard had op Stamford Bridge ook al twee doelpunten van Chelsea voor zijn rekening genomen. De wedstrijd leek hierdoor al vroeg op slot komen te zitten.

Chelsea was tot het halfuur namelijk de betere partij en behoudens wat halve kansen werd Rubin niet gevaarlijk. Tien minuten voor rust werd onder anderen Aké in verlegenheid gebracht bij een solo van Alan Kasaev, maar het schot dat volgde van Roman Eremenko was erg vriendelijk. Op slag van rust was ook aanvoerder Gökdeniz Karadeniz nog dicht bij de gelijkmaker op de kunstgrasmat, maar Petr Cech had een katachtige redding in huis. Kort na rust was het wel raak voor de huidige vier van de Premjer Liga, want Ivan Marcano kopte een voorzet van Pablo Orbaiz binnen: 1-1.

De gasten, die zondag het in de halve finale van de FA Cup opnemen tegen Manchester City, reageerden echter met een nieuwe voorsprong. Victor Moses combineerde met Ramires en schoot in de verre hoek binnen: 1-2. Rubin bleef zijn huid echter duur verkopen en was eigenlijk de gehele tweede helft de baas in Moskou. Na ruim een uur kwam de gastheer weer op gelijke hoogte door een kopbal van Gökdeniz en een kwartier voor tijd werd het zelfs 3-2 door een benutte strafschop van Bibras Natkho. Rubin had nog twee treffers nodig, maar verder dan een kopkans voor Salomón Rondón kwam men niet meer.

Bekijk hier het fraaie doelpunt van Fernando Torres


Poll

Wint Chelsea de Europa League?


Gerelateerd

106 reacties (laatste reactie door ua010)

ik heb me echt enorm zitten ergeren aan chelsea in de 2d helf, enorm veel fouten slordigheid. En die benitez is volgens mij blind, dat hij oscar derin doet i.p.v. hazard en hem gebruikt al breekijzer terwijl hij dat niet eens kan vind ik ook vreemd en die benayoun ik denk dat hij perfect past bij de eredivisie met alle respect naar de eredivisie toe.

11 april 2013 om 19:57

Vriend zondag staat het goedmaker van het seizoen op het programma, waarom Hazard brengen als Rubin toch geen 5 zou scoren? Als Benitez 1 minuut twijfelde had hij Ake er wel afgehaald hoor ipv Ramires of Benayoun

11 april 2013 om 20:15

Ik vind dat Benitez het toch wel redelijk doet. Di Matteo zou vast hetzelfde presteren als hoe Benitez nu doet. Ik begrijp soms de woede niet bij Chelsea supporters.

11 april 2013 om 20:39

Grapjas Benitez is statistisch de slechtse Chelsea trainer onder Abramovich

Ake linksachter stopte met lezen man man man wat een slechte journalistiek dit weer.
Chelsea precies gedaan wat nodig weinig energie verspild niet in de problemen gekomen met eventuele uitschakeling, kom maar op Benfica aub

11 april 2013 om 20:01

Ja en dan zijn ze goed geìnformeerd, en als je dan kritiek geeft wordt je reactie verwijderd...

11 april 2013 om 20:07

Ze hebben het direct verandert Maakt me weinig uit hoor, fouten make mag, maar als je als Nederlander zijnde de debuut van een van je grootste talenten niet eens serieus neemt moet je als voetbalsite stoppen xD

11 april 2013 om 20:20

Chelsea maakte inderdaad totaal niet de indruk dat zij een resultaat wilden neerzetten vandaag. Ze hadden maar een visie en dat is doorgaan naar de volgende ronde. Met een 1-2 voorsprong hoef je wat mij betreft niet door te zetten als je weet dat je tegenstander en nog 4 moet gaan maken. De titel '' Chelsea druipt af'' is dan ook niet correct wat mij betreft. Who agree?

11 april 2013 om 22:47

Ja, dat is hun probleem, maar wat betreft het spel was het inderdaad zeer matig hoor. Kijk, als ze verdedigend speelden en toch zouden winnen of gelijk spelen- dat is een ding. Maar als ze dan verliezen- dan is zo'n titel wel gepast, vind ik.

11 april 2013 om 20:21

Tegen wie speelt Chelsea komende weekend dan? Het zal toch niet zo zijn dat ze om die reden zo gingen spelen?

11 april 2013 om 20:30

Ze spelen tegen Manc in de halve finale van de FA cup.

11 april 2013 om 22:45

Niet in de problemen gekomen? Ik vond het eigenlijk wel een wanvertoning van Chelsea.
Als Ryzhikov niet zo'n zenuwen zou hebbne, zou het nog veel spannender kunnen worden. Anyway, verliezen uit is ook niet al te eerbiedig.

Mooi dat Rubin voor de eer wint, ik gun het de russen wel.

Als Basel vanavond de Spurs uit weten te schakelen, dan zie ik ze de Europa League wel winnen!

Chelsea zou de europa league eigenlijk wel moeten kunnen winnen, maar met een slechte instelling kom je er niet...

11 april 2013 om 19:59

Mwoah het b-elftal is 60 minuten eigenlijk niet in gevaar geweest, vergeet niet dat Chelsea zonder Mata, Mikel, Hazard, Oscar, Ivanovic en Bertrand speelde. Rubin is een van de gevaarlijkste ploegen, schakelde ook Atletico uit. Ik denk dat als Chelsea niet te makkelijk loot (enige optie Basel) dat het gewoon de Europa League wint.

11 april 2013 om 20:30

Misschien lees ik jouw reactie verkeerd, maar dat valt nog vies tegen wat betreft FC Basel. Basel is wel degelijk een sterke tegenstander en dat hadden zij vorig jaar al bewezen en nu ook weer. FC Basel is zeker niet de minste van alle clubs die nog meedoen.

11 april 2013 om 20:42

Je interpeteert hem idd verkeerd. Basel heeft een prima ploeg, maar is qua spelers wel gewoon matig. Het probleem is de onderschatting richting Basel, daarom heb ik liever Benfica, die pakken ze sowieso serieus aan, in een finale pakken ze iedereen serieus aan

11 april 2013 om 22:49

In de eerste helft hadden ze al 2 tegendoelpunten kunnen krijgen. Dan kun je niet zeggen dat ze niet in gevaar kwamen.

12 april 2013 om 00:04

Tsjah als je zo gaat denken dan ken ik er ook nog wel een paar. Die ballen gingen er niet in. Het was zelfs het enige gevaarlijke van de 1e helft terwijl Chelsea gewoon lekker rustig aan deed. Wanneer had Benitez moeten zweten dan? Prima dan scoor je de 1-1 voor rust, denk je dat Benitez dan opeens denkt oh god en nu? Rubin zou dan nog 2 moeten scoren. Meteen na de 1-1 was het ook gewoon 1-2 einde oefening. Als Rubin de 2-1 maakte had Benitez ongetwijfeld meteen Hazard en Mata gebracht.

Druipt af, nou ja, het is geen schande om te verliezen van Rubin. Taaie ploeg. En voetballen in Moskou met een paar duizend toeschouwers op de tribunes is natuurlijk ook geen motiverende voorwaarde. Ze zijn gewoon door, terwijl zij net zo veel geven om de Europa League als ik om de staatsobligatiekoers van Tanzania. Prima avond.

11 april 2013 om 19:59

Goed gezegd man ben totaal met je eens

11 april 2013 om 19:59

Ze gaan met een lekker gevoel terug naar London

11 april 2013 om 20:10

Tenzij jij heel veel om staatsobligatiekoers van Tanzania zou geven, ben ik het niet eens met je laatste zin (wel heerlijk geformuleerd trouwens ). Chelsea wil denk ik wel degelijk de EL winnen, maar het zal niet hun eerste prioriteit zijn. Met een 3-1 zege in eigen huis, waren ze nagenoeg zeker van de volgende ronde, en de wedstrijd van zondag is dan veel belangrijker voor ze. Maar in de halve finale zullen ze weer met het sterkste elftal aantreden denk ik.

11 april 2013 om 22:51

Er waren 35.000 man op de tribune (visueel dan), dus ongeveer hetzelfde als op Stamford Bridge.

Zwakke pot van Chelsea, alhoewel we hier dik benadeeld zijn door de scheids. Dit was nooit een penalty maar eerder een schwalbe.

Chelsea speelde de 1 helft goed maar o jee wat was de 2 helft slecht zeg... Ake heel slecht gespeeld, en Torres mooi doelpuntje ben blij voor hem

11 april 2013 om 19:59

Ake speelde wel vrij goed vond ik, alleen verdedigde hij zwak bij de 2de goal.

Heeft een enorm goede pass en kan snel spelen. Zie hem nog wel een grote worden.

11 april 2013 om 20:00

Nou sorry hoor maar wat ik ervan zag was hij dik aan het prutsen

11 april 2013 om 20:03

Ja vond hem niet goed spelen, vind soiso niet dat hij bij ons past. Er zijn andere pelers in het tweede team die het meer verdienen dan hem om in het eerste eltal te spelen. Het is gewoon dat Benitez bepaalde beslissingen neemt...

11 april 2013 om 20:05

weet jij hoe charly musonda jr. het doet?

11 april 2013 om 20:08

Valt een beetje tegen, maar ontwikkelt zich wel heel rap.

11 april 2013 om 20:16

je kunt je afvragen of die 2e goal een fout was van nathan ake.

ake begon als verdedigende middenvelder in een 4-1-4-1 systeem. toen ramires gewisseld werd voor mikel, werd mikel de verdedigende middenvelder en schoof ake naar voren. bij die 2e goal van rubin liet mikel zn man achter zn rug weglopen. die lette niet op en stond lucht te dekken. ake zag het gevaar en probeerde nog te corrigeren, maar was te laat. daardoor leek het fout van ake, maar het was de fout van mikel.

zoiezo was het chaos op het middenveld van chelsea nadat mikel erin was gekomen voor ramires.

11 april 2013 om 20:28

@cloud, zelden zoveel onzin gelezen.

Ake ging gewoon niet in duel met degene die kopte en liet hem ook lopen. Helemaal zijn fout.

En Chelsea begon in een 4-2-3-1 en later schoof Lampard terug naar het middenveld waardoor we een 4-3-3 zijn gaan spelen.

11 april 2013 om 20:32

misschien dat jij het allemaal niet zo goed begrijpt.

kijk het maar eens terug en let maar op mikel. die staat niets te doen en laat gokdeniz zo uit zn rug lopen. ake, die inmiddels na het inbrengen van mikel een meer aanvallende rol op het middenveld had, die zag het gebeuren en trekt nog een sprint om het te corrigeren. maar hij is te laat.

zoiezo lijkt het wel alsof jij iets aan je ogen mankeert. want chelsea speelde heel de wedstrijd met de punt naar achteren en niet met de punt naar voren zoals jij hjier beweert.

11 april 2013 om 20:39

Lees jij wel wat ik typ. Chelsea begon in een 4-2-3-1 met Ramires en Ake centraal. Na minuut 20 schoof Lampard terug en werd Ake een defensieve middenvelder...

11 april 2013 om 20:40

ok, dat zou kunnen want ik ben pas na een kwartiertje ingeschakeld.

maar de fout van de 2e goal lag bij mikel en niet bij ake, die de fout van mikel probeert te corrigeren.

11 april 2013 om 20:56

Ik weet niet wat voor onzin je allemaal aan het praten bent, maar nee.
Als je Iets weet van onze club dan weet je dat we nooit een 4/1/4/1 systeem hebben gespeeld. Ten tweede het was Akes fout, Mikel stond iemand anders voor hem te dekken, hij is geen JT dat hij 2 mensen kan verdedigen tegelijkertijd. Akes fout, en nu moet je stoppen met het doen alsof je alles weet, houdt het maar bij je eigen club als je dit soort onzin vertelt.

11 april 2013 om 21:11

@marre123

Cloud heeft gewoon gelijk, ook over de opstelling en over Mikel's fout bij de goal. Ramires schoof regelmatig in bij balbezit waardoor Aké als enige verdedigende middenvelder speelde. Toen Mikel er inkwam ging Aké vervolgens meer naar voren.

Hier een foto over de situatie bij de 2-2: https://twitter.com/carefreechronic/status /322409897117487104/ photo/1
(spatie na status en voor photo weghalen).

Bij deze situatie gaat Aké natuurlijk nooit meer dat kopduel winnen. Aké probeerde Mikel's gebrekkige meelopen te corrigeren.

11 april 2013 om 21:29

op die foto staat zowel ake als mikel fout tenzij de opdracht was naarbuiten knijpen en buitekant dekken. met benitez weet je nooit :P

11 april 2013 om 21:38

Trouwens over Musonda: Je hoort er niet veel van, dacht eens gelezen te hebben dat hij af en toe mag mee trainen met de A selectie. Maar ik vond het wel bizar dat hij niet meedeed bij de Next gen series ondanks dat zijn broers er wel in speelde.

11 april 2013 om 22:00

natuurlijk heb ik gelijk.

helaas hebben we op voetbalzone veel te maken met tweedimensionale voetbalkijkers. die zien gokdeniz ake in een kopduel verslaan en concluderen daaruit dat het de fout ake was. de wat meer intelligente voetbalkijkers onders ons die kijken ook wat er gebeurt voorafgaand aan de goal.

11 april 2013 om 22:41

@marre123

Zo gek is het toch nog niet dat Musonda niet mee speelde? Boga is daar de grote held en die is nu net 16. Musonda is net iets ouder (4 maanden) maar is pas sinds de zomer deel van de club, dus zal zich natuurlijk nog even moeten aanpassen. Het is dan niet zo gek dat een 16-jarige nog niet meespeelt in een competitie voor 19 jarigen, waarbij het grootste talent ook nog eens op dezelfde plek speelt als hijzelf.
Ik verwacht dat hij komend seizoen wel mee zal gaan spelen bij de U18 en U19, aangezien ik hoop dat Boga volgend seizoen gepromoveerd wordt naar het reserve elftal en ook geregeld mag mee spelen in het eerste.

12 april 2013 om 00:49

Ik weet het niet, volg de u21 en u19 niet echt. Dus kan weinig zeggen over die Boga.

Maar wel dat Musonda een hele goede is, kwam vorig jaar op de Belgische TV en liet daar fenomenale dingen zien in een jeugd interland. En daarom vond ik het raar dat die nog niet op de bank zat, en zijn broertjes wel die niet hetzelfde talent hebben.

Hopelijk wint Chelsea de Europa League! Zou echt geweldig zijn na de uitschakeling van de champions league!

Chelsea is in mijn ogen erbij in de Amsterdam Arena. Ze spelen niet mooi, maar toch komen ze ronde's verder. (overigens) EL is altijd lastig, want je speelt tegen onbekende ploegen en namen van spelers waar je nooit van gehoort hebt.

11 april 2013 om 20:01

Hey vreemdganger Chelsea speelt niet mooi zeg je? Ze speelden met een B ploeg kom op
Hazard Mata,oscar,en vele anderen speelden niet dus...

11 april 2013 om 20:40

Chelsea speelt nooit mooi voetbal, ik vind ze altijd erg verdedigend spelen. Jammer, want met 3 van die creatieve middenvelders (hazard, Oscar en Mata) moet je toch heel mooi voetbal kunnen spelen.

Fernando komt langzaamaan terug tot leven, wereldspits als hij in vorm is.

En nu komen de reacties; Torres is nooit meer in vorm blablabla.

11 april 2013 om 20:02

Sinds hij de gemaskerde man is, speelt hij wel beter. Maar om nou te zeggen dat Fernando Torres een topper is? nou.. nee. Het blijft voor mij een middelmatige speler eerste klas.

Demba Ba mag niet spelen in de Europa League, maar hij is in mijn ogen wel beter dan Torres.

11 april 2013 om 20:06

Als je dat zegt over El Nino die voor zijn dip bijna evenveel goals als gespeelde wedstrijden had ken je bitter weinig van voetbal. Torres is een wereldtopper als spits, vooral in zijn Atletico en Liverpool tijd, nu is het minder, maar zelfs nu is hij topschutter van Chelsea, enough said.

11 april 2013 om 20:17

Zelfde verhaal als Wesley Sneijder. 1 jaar leuk gepresteerd voor Liverpool en nu is het niks meer van hem geworden met Torres

Ik kan jou echt niet serieus, want als hij echt 'wereld top' was? dan mag hij beter presteren als spits. Zlatan, van Persie, Suarez ect. zijn top.

11 april 2013 om 20:29

''torres is een wereldtopper als spits, vooral in zijn Atletico en Liverpool tijd''

Ja die tijd is geweest, maar we leven in het heden. (overigens) Je hebt er niks aan om naar het verleden te kijken, want je moet er nu ook staan als spits zijnde en dat doet Fernando Torres de laatste jaren/maanden niet meer.

Ik heb geen hoge pet van hem en wil een club als Juventus hem in de selectie? denk het niet. Er zijn wel beter alternatieven dan een wisselvallige-speler als hij.

(kortom) Lukaku neemt volgend seizoen zijn taken over en dan is het exit voor hem. Wie weet komt daar nog eens Falcao bij? wordt vervolgd.

12 april 2013 om 00:23

@ vd.vaart: 1 jaar leuk gepresteerd bij Liverpool? Wel iets meer dan 1 jaar en in die tijd was hij gewoon één van de beste spitsen op dat moment.

Hij was wereldtop in die tijd. Nu is hij dat niet meer, maar men niet doen alsof hij dat nooit is geweest, want dan praat je echt totale onzin.

12 april 2013 om 14:17

Het grappige vind ik wel dat Van Persie maar 4 goals meer heeft dit seizoen in totaal dan Torres als je me niet gelooft zoek maar op en die voetbalt bij een topclub in vorm.

12 april 2013 om 14:25

Jij vindt Ba beter dan Torres ahahahaha.ba is een echt voorbeeld van gehypte voetballers.die man heeft in zijn hele voetbalcarriere nog geen enkele keer 20 doelpunten in alle competities in een seizoen kunnen maken.

11 april 2013 om 23:14

ís de gemaskerde man wel Fernando Torres?

12 april 2013 om 07:47

Ja dat is hij

mooi dat Ake speelde hoe deed die het en waarom stond hij linksback?

11 april 2013 om 20:00

Ferreira stond linksback, Ake centraal op het middenveld. Lekker stukje journalistiek dus van VZ

On: Vond hem wel goed spelen, zo'n beetje als Mikel speelt die.

11 april 2013 om 20:04

Ferreira O.o die naam hebk al lang nemeer gezien.

11 april 2013 om 20:02

Hij stond naast Ramires op het middenveld, in de tekst staat het fout.

11 april 2013 om 20:03

ah oke

11 april 2013 om 20:20

Ramires speelde net iets voor Lampard vndg.

11 april 2013 om 20:29

Ze wisselde elkaar wat af, zoals in de klassieke 4-3-3 die Chelsea vroeger speelde met Ballack en Lamps

Zo win je de CL en zo zo speel je donderdag, voor de EL. Met zoveel investeringen. Chelsea moet zich schamen.

11 april 2013 om 20:03

Man Utd vloog er vorig jaar ook uit in de groepsfase. En behaalde zij de halve finale van de El?

Trouwens Chelsea had een enorm moeilijke loting in de CL en werd gedeeld 2de met een slechter doelpuntensaldo

11 april 2013 om 20:23

Wat heeft Manchester United er mee te maken? Hij bedoeld dat Chelsea zoveel heeft betaald afgelopen zomer en dat ze nu in de Europa League spelen..

11 april 2013 om 20:30

Dat hij het een schande vind dat we EL spelen terwijl er nog zat veel top ploegen er ooit zijn uitgegaan in de groepsfase? Maar daar hoor je nooit iets van..

Leuk dat Gökdeniz gescoord heeft. Is toch schandalig dat hij niet opgeroepen wordt en spelers als Sararer en Bekir wel worden geselecteerd ....

Jammer voor Rubin ze hadden meer verdiend.. Vraag me echt af of Chelsea blijer zal worden als ze die prijs winnen.

11 april 2013 om 20:21

hoezo meer verdiend, zelfs tegen een niet initiatief tonend Chelsea speelde ze slecht. De goals die ze maken kan je gaan zoeken bij fouten achterin en bij de scheids(penalty(net zoals in londen)). over 2 wedstrijden dus niks laten zien en Chelsea terecht door.

11 april 2013 om 20:28

Ik bedoel niet letterlijk natuurlijk is/was Chelsea beter.. maar Chelsea hoort dan ook niet in de Europa legeau als het een Europea leeau tegenstander was had Rubin meer kans gemaakt

11 april 2013 om 23:01

Niks laten zien?
Alle doelpunten van Chelsea kwamen uit fouten van de keeper of van de verdediging van Rubin. Geen enkel doelpunt mmooi uitgespeeld ofzo. En Rubin heeft er 4 ingeprikt (en ja, al die penalty's waren gewoon verdiend). Zelfs als die penalty's niet verdiend zouden zijn, kun je over een ploeg die 4 doelpunten heeft gescoord tegen winnaar van de Champions League niet zeggen, dat het niks heeft laten zien!

12 april 2013 om 10:01

ohja die goal van moses was idd niet mooi uitgespeeld samen met ramires.
hahaha penalty's verdiend. afgelopen wedstrijd een schwalbe en de thuis wedstrijd net onder zn schouder en als je dat weg kan doen moet ie geamputeerd zijn. die goal van die kleine turk was een verdedigingsfout van mikel, en de andere van Marcano was goed ingestudeerd (mag gezegd worden). de combinatie in de 3 minuut mocht er ook zijn. Maar dat was het ook wel.

Wat een matte vertoning van Chelsea zeg!
Het was werkelijk waar de hele wedstrijd niet om aan te zien. Niemand deed wat. De enige die nog wat deed was Lampard. Cech had op alle 3 de goals geen enkel antwoord.
David Luiz loopt als een pupil te voetballen, wat is die jongen toch overschat. Dan hebben we onze o zo geweldig verdedigende middenvelder genaamd John Obi Mikel. Aangeven aan de Engelse pers dat je het niet prettig vindt om op donderdag te voetballen in de Europa League. Nee, daar zit je als Chelsea zijnde op de wachten, op zo'n onnozele reactie.

Torres stond op een eiland, maar ondernam verder ook weinig initiatief. Het enige waar Chelsea voor kwam was om de boel dicht te houden en toevallig hebben ze 2 doelpunten gemaakt. De eerste is gewoon een fout van de keeper, ook al doet Fernando het geweldig en de 2de goal is een van de spaarzame acties van Chelsea. Vlotte aanval en als afronding de individuele kwaliteit van Victor Moses.
Nee, verdedigend is het bijzonder zwak. Vooral de luchtduels gaan allemaal verloren. Luiz en Terry zijn beide langer dan 1.85 en moeten echt meer kopduels winnen dan dat ze vanavond deden.

De halve finale is bereikt, dat telt, maar hoe dat is gegaan is niet des Chelsea's te noemen.
Denk dat Benfica - Chelsea de finale wordt in de Amsterdam Arena. Al mag je FC Basel ook nooit onderschatten!

11 april 2013 om 20:21

Nathan Ake speelde vrijwel foutloos. Verlegde het spel goed van links naar rechts en ook balletjes vooruit gaf ie met precisie. Verdedigend won hij ook vrijwel alle duels. Alleen tegen het einde van de wedstrijd zag je de conditionele achterstand die hij heeft ten opzichte van de rest. Maar verder prima pot voor zo'n jonge jongen!

11 april 2013 om 20:23

de eerste helft en het begin van de tweede helft degelijk. pakte de nodige ballen af en en was aardig in de passing. toen hij in de tweede helft een meer aanvallende rol kreeg was het allemaal wat minder.

12 april 2013 om 00:45

Ik zie die Aké nog wel deze kant opkomen deze zomer, groot talent, jong en een Nederlander ook. Liet wel zijn man lopen vandaag, maar speelt vaak erg goed (wel ander niveau).

Mooi dat Aké vandaag speelde voor Chelsea. Hopelijk kan hij doorbreken bij Chelsea, zo slecht vond ik hem vandaag ook niet spelen. Jammer voor hem dat Benitez weggaat, het is maar de vraag of de volgende trainer het ook zo in hun ziet zitten. Maar hoe dan ook, de perspectieven voor een doorbraak bij Chelsea is in ieder geval positief.

Chelsea was gewoon dramatisch

Fereirra moet naar willem Iii
Benayoun naar Mersin idman yurdu
Daar horen ze thuis
Oscar vind ik gewoon overschat

En Mikel pff laat me daar nie aan beginnen

Rafa OUT

11 april 2013 om 20:22

Wat ben ik het met jou eens. Helemaal waar wat jij zegt. Ik snap echt niet waarom Paolo Ferreira nog bij zo'n club als Chelsea voetbalt. Die man heeft alle clubs onderhand al gehad en heeft geen eens wedstrijdritme. Een schande om naar te kijken. Ook John Obi Mikel, Benayoun en Oscar zijn het Chelsea niveau niet waardig. Oscar is nog een kind, die redt het fysiek en mentaal gewoon niet in Engeland.

11 april 2013 om 20:31

Ach ja, Ferreira zeurt ook nooit en is wat blij dat hij nog bij de selectie zit. Vind het niet erg dat hij nog bij de selectie zit en enkel in nood word opgesteld of in ronde 1 van de League Cup

11 april 2013 om 20:46

Marre123, als ik zo een salaris verdien wat Ferreira verdient, had ik never nooit gezeurd. Je kunt mij echt wekelijks op de bank stallen, ik word er niet warm of koud van. Zoveel geld verdienen terwijl je lekker op de bank zit. Wat een leven.
Nee, jij en iedereen weet dat dit oneerlijk is. Zo'n jongen is geen voorbeeld voor het goede maar harde leven dat we leven.
Er zijn mensen die het ontzettend slecht hebben en dat zit er een of andere koekebakker de stoel waren te houden tegen een salaris van 100.000 per week. Shame on you!

11 april 2013 om 21:05

Lol 100.000 per week, Ferreira zal echt tegen het minimumloon van Chelsea aanzitten.

En als ik je post zo lees, denk ik niet dat je weet hoe de voetbal wereld in elkaar zit.

toen Mikel in het veld kwam was het over en uit, die man verpestte alles. Aké speelde echt goed en controleerde het middenveld voordat die slungel de wedstrijd mee kwam "controleren"
Verder was Torres eerste helft goed, Moses heel de wedstrijd, Ferreira, Terry en Azpilicueta waren de enige die nog iets niveau haalden.
Maarja we zijn door, goed zat

Haha fernando torres beste man van Chelsea hier op VZ bij die cijfers. Wie had dat gedacht?

Zonde dat die ene fout van Ryzhikov Rubin de das om doet. Toch vind ik het fantastisch dat Rubin hun kop niet lieten zakken en er het beste van maakte. Nu kunnen ze het toernooi met opgeheven hoofd verlaten, want Atletico en Levante verslaan is niet niks. Nu moeten ze proberen om in de subtop van de RPL te eindigen. Wat mij betreft mogen zij standaard Europees voetbal spelen.

11 april 2013 om 23:08

Kijk, wat ik mooi aan Rubin vind: zij verliezen nooit kansloos en met grote cijfers. Maar vandaag zijn ze inderdaad boven hun hoofd gesprongen. Met zo'n spel van Zenit en Anzhi kunnen ze wel 2de eindigen achter Cska met een beetje geluk.

12 april 2013 om 15:30

Nou, ze hebben van Dinamo toch een flinke pakkie gehad hoor.

Maar ik snap wat je bedoelt: van te voren denk je bij Rubin dat ze van een grotere tegenstander met 4, 5-0 verliezen, maar uiteindelijk doen ze het toch niet zo slecht of verrassen ze zelfs(zie Atletico). Ik denk dat Rubin Anzhi nog wel kan inhalen als ze zo dramatisch blijven voetballen, maar Zenit zie ik de 2e plaats niet meer uit handen geven.

Fernando Torres lijkt terug
Hij weet het net weer te vinden
Als hij weer in vorm is dan is hij de beste spits van de wereld.
Ibrahimovic word pas overschat 29 knock out wedstrijden 5 goals kan het nog slechter,

Rubun kazan won wel van Barca in Camp Nou met 0-2, een paar jaar geleden, dat kunnen weinig clubs zeggen, ze zijn al wel een tijd bezig met dit elftal, heel sterk.

11 april 2013 om 23:10

1:2, maar je hebt gelijk verder, man!
Als ze in Kazan zouden spelen, zou het, misschien nog iets meer kunnen opleveren (hoewel er nu voor de verandering ook 35.000 man op de tribune waren)

Torres alweer met zijn 20ste goal best een aardig gemiddelde

Misschien dat dit Europa League avontuur nog eens goed uitpakt voor bepaalde spelers bij Chelsea. Aké die minuten maakt, Torres die wedstrijden achter elkaar scoort, Ferreira die we al like drie jaar niet meer gezien hebben, etc.
Vind ik toch mooi, alleen jammer dat ze dan van die saaie tegenstanders loten waar niet naar te kijken valt .. (red. Sparta Prague, Steaua en Rubin), hopen op iets wat te pruimen valt volgende keer!

11 april 2013 om 22:11

Ferreira heb ik dit seizoen toch al zeker 4 keer zien rennen in dat chelsea shirt durs 3 jaar is lichtelijk overdreven maar voor de rest wel met je eens Europa league lijkt Torres wel te liggen

Hopelijk gaat de EL finale tussen Chelsea - Fenerbahce/benfica.

Hoe speelde Aké? En Torres is weer aardig op dreef de laatste tijd, ben blij voor hem!

Ik ben trots op zo'n Rubin!
Wij waren niet een kleine broertje in deze kwartfinale.
En in ieder geval hebben wij het beter gedaan dan welk ander club uit Rusland dan ook!

Vorig jaar tijdens de Play Offs rende er ook een Fener supporter het veld op. Geen straf. Dus waarom nu wel? Je zegt dat ze de scheidsrechter wilden aanvallen. Dat kan je niet weten omdat er niks is gebeurd. Ook kan je het niet bewijzen..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Chelsea

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Liverpool5740
4.Chelsea4723
5.Arsenal4114
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
Antonio RüdigerVerdediger10
Gary CahillVerdediger10
César AzpilicuetaVerdediger10
David LuizVerdediger11
Voor de complete selectie: Clubpagina Chelsea.

381 fans
Aanvaller, 34 jaar

In de wandelgangen

Donderdag 17 januari
Richairo Zivkovic gaat opnieuw van werkgever veranderen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren