Update: NAC Breda overweegt aangifte tegen Willem II-supporters

Vrijdag, 15 maart 2013 om 16:30Daniel Cabot Kerkdijk • Laatste update: 16:31

De supporters van Willem II zijn klaar voor de beladen derby tegen NAC, zondagmiddag vanaf 12.30 uur. Een aantal fans hing aan de hoofdingang van het stadion in Breda een spandoek met de tekst: 'Altijd lastig als de hekkensluiter op bezoek komt', zo meldt Omroep Brabant vrijdag.

Ook ging de hoofdingang van het stadion met zeven kettingsloten op slot. Fans van NAC en Willem II hebben er de afgelopen jaren traditie van gemaakt om elkaar op ludieke wijze voor schut te zetten.

De regionale omroep maakt melding van onder meer een Tilburgse fontein die geel water spuwde en dienstregelingen naar de stadions in de Jupiler League in alle bushokjes in Tilburg. Fans van Willem II dumpten eerder brood, kleding, mest en een badkuip bij het Rat Verlegh Stadion.

Update 15 maart 16.30 uur - NAC Breda overweegt aangifte tegen Willem II-supporters
NAC Breda denkt eraan om aangifte te doen tegen de Willem II-fans die in de nacht van donderdag op vrijdag kwetsende leuzen op het trainingscomplex van NAC hebben gekalkt. Dat meldt Omroep Brabant. De clubleiding kon nog wel lachen om de ludieke actie van de supporters, die de hoofdingang met zeven kettingsloten op slot hadden gezet, maar de kwetsende teksten zijn in het verkeerde keelgat geschoten.


Poll

Degradeert Willem II dit seizoen?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

113 reacties (laatste reactie door heintje1985)

Haha, kijk, dit zijn streken waar ik dan wel om kan lachen. Kijken of er nog een antwoord komt van de Nac-supporters :P

15 maart 2013 om 09:25

Dit zijn inderdaad leuke acties, die ik wel kan waarderen. Wat minder is dat er een stel grapjassen graffiti hebben gespoten op de kleedlokalen. Er gaat vast nog wel een tegen actie komen maar die zal vanzelf verschijnen

16 maart 2013 om 15:46

Reactie van de Nac-supporters? Zie: www.derat.nl
Link: The News/vers van de Pers. 15-03-2013 12:00 uur.

Een zeer geslaagde reactie, doorgeborduurd op een reactie van ongeveer een week eerder. Overigens hebben de Nac-supporters schijnbaar de site van Willem II gehackt en een bericht achter gelaten waarin vermeld staat dat er volgend seizoen aparte supportersbussen vanuit Tilburg naar de thuiswedstrijden van NAC Breda zullen rijden en dat men daarvoor reeds een seizoenkaart kan reserveren.


''dienstregelingen naar de stadions in de Jupiler League in alle bushokjes in Tilburg.''

Zijn ze wel ff mee bezig geweest dan haha.

15 maart 2013 om 09:30

als het 50 man doen is het zo gebeurd denk hoor, en denk het de meeste random het stadion zijn in een straal van 5-10km.

Hahaha, goede grap dit! Hopelijk zijn de 3 punten voor W2. Met (een beetje) geluk kunnen ze rechtstreekse degradatie ontlopen!

En dit is echte rivaliteit. Niet elkaar de kop in slaan of dingen kapot maken, maar gewoon een ludieke acties waar beide partijen om kunnen lachen. Leuk gedaan!

Hopelijk blijven de wedstrijden Nac-willem2 de komende jaren nog bestaan. Dit blijft één van de leukste derby's uit Nederland.

Als Nac'er kan ik hier wel om lachen. Zit ook een mooi stukje zelfspot in opgesloten. Al blijft het een feit dat je alleen met een slappe lul in een kruik kunt pissen

Natuurlijk kan je in een kruik pissen met een slappe lul, ooit geprobeerd om met een stijve lul te pissen ?

Leuke actie, maar zou het nog veel leuker vinden om zondag 3 punten mee te nemen naar Tilburg !

Dit zijn nog eens acties waar je om kan lachen, en leuk zijn om te lezen!

I.p.v. dat de supporters elkaar in de hersens in hebben geslagen..

Heerlijk, de hekkensluiter komt even de hekken sluiten. Mooi zo'n derby die leeft.

Haha mooi dit! Pas maar op voor d# hekkensluiter! Breda breda tilburg komt eraan. Wij blazen het fabeltje van het zuiden uit!

Geweldige actie....humor, geen schade, geen geweld. Dit is een voorbeeld voor alle rivaliserende clubs.

offtopic: NAC kan er ook wat van...het meest grappige spandoek ooit gezien komt uit Breda: Toen Rydell Poepon ooit tegen nac speelde hing er een spandoek met de tekst "sms Poep ON naar3**4

15 maart 2013 om 10:36

Nou geen schade... Hoewel ik de actie met de sloten kan waarderen hebben de Tilburgers ons trainingscomplex volgekalkt met graffiti. Kleedkamers, doelpalen, ramen en muren zijn ondergespoten met een rekening van een paar duizend euro...

15 maart 2013 om 12:26

dat is inderdaad een minder geslaagde actie..
Wat wordt de reactie uit Breda?

15 maart 2013 om 15:22

En hoe weet jij zo zeker dat het Willem II supporters waren? Heb je er foto's van gemaakt dan?

15 maart 2013 om 15:38

Doe alsjeblieft niet zo schijnheilig man, in dezelfde nacht als de actie van jullie, 2 dagen voor de derby en de tekst k*nk*r ratten (ja het stond er echt), je kunt dan echt zelf invullen wie dat zijn geweest. Komop man....

15 maart 2013 om 16:37

Achja, er zijn mennekes die het stoer vinden om zoiets te doen. Lees nu net dat Nac aangifte wil doen, laat ze die mennekes oppakken dan, want ik denk niet dat degene die die slotenactie gedaan hebben dezelfde zijn als die van de graffiti

16 maart 2013 om 15:55

'alleen gekken en dwazen schrijven hun namen op deuren en glazen.' En daarom staat vast dat de daders uit Tilburg afkomstig zijn.
Men liet de kleuren rood, wit en blauw achter en het kentekennummer van de stad en de naam Willem II en vele schunnige opmerkingen. De politie is inmiddels ingeschakeld en vanuit het bestuur bij NAC zal er zondag met het bestuur van Willem II over dit ergerlijke vandalisme worden gesproken.

Mooie actie, origineel, grappig en vol zelfspot!

Altijd leuk die derbysfeer, met acties op en neer. Hopen op een heerlijke wedstrijd met veel spanning tussen de spelers en supporters, dat zijn de leukste wedstrijden! De mannen van De Rat hebben ook een ludieke sticker ontworpen, zie de link hieronder, en hopelijk komt er van onze kant nog een actie, we zijn er in ieder geval al mee bezig!

http://img194.imageshack.us/img194/5848/willemi2.j...

Punt jpg moet er staan bij de link hierboven, VZ haalt links meestal weg.

Normaal gesproken kan ik wel lachen om de Willem2 grappen,maar nu ze ook als een stel vandalen het stadion hebben zitten onder te spuiten met spuitbussen,vind ik dat ze deze mensen moeten oppakken en laten opdraaien voor die paar duizend euro aan schoonmaakkosten,het ludieke is er met deze kostenpost wel vanaf,beetje jammer.

15 maart 2013 om 15:23

Zucht.. Waar lees je dat het stadion ondergespoten is? Een paar duizend euro aan schoonmaakkosten?

Waar baseer je dat op? Er zijn ramen en doelpalen op het trainingscomplex van nac beklad (zie omroep brabant).. Is natuurlijk gewoon vandalisme en absoluut niet goed te keuren, maar met een flesje wasbezine is het er zo weer af lijkt me..

Overigens hebben de Willem II supporters die het doek en de sloten opgehangen hebben zich gedistansieerd van het graffiti spuiten.. kun je nu dan wel weer lachen om de grap?

15 maart 2013 om 16:10

@bengbeng
zucht...zie reactie A.swinkels.

De initiatiefnemers hadden een leuk idee,de uitvoerders hebben het verprutst.

15 maart 2013 om 16:25

@1979.
Ik richtte me op jouw reactie dat het stadion (niet waar) ondergespoten zou zijn en dat ze de paar duizend euro schade (niet waar) moeten verhalen op degene die dit op hun geweten hebben. Daarnaast staat de leuke, ludieke actie (hangsloten & spandoek) los van de trieste actie van het spuiten van graffiti teksten (inderdaad vandalisme).. We hebben het hier over twee verschillende gebeurtenissen.

15 maart 2013 om 17:08

Stadion klopt. Echter is het trainingscomplex van zundert onder gespoten met kwetsende teksten en zijn er daar vernielingen aangericht. Dat met die sloten is geweldig leuk maar wat er op het trainingscomplex in zundert gebeurd is gaat echt te ver.

15 maart 2013 om 15:24

''upd: De initiatiefnemers hebben het enkel hier bijgelaten en hebben geen doelpalen beschilderd. Zij distantiëren zich dan ook van de kwetsende teksten die elders op het trainingscomplex van het NAC stadion gespoten zouden zijn.''

Haha grappige acties over en weer! Zo hoort het voetbal te zijn. Gewoon de supporters onderling een beetje laten dollen om een derby, heerlijk!

Zo horen de fans elkaar te bestrijden. Leuke ludieke acties en veel sfeer tijdens de wedstrijden natuurlijk !!

Chapeau voor Willem II ! Alleen daarom al, hoort Willem II in de Eredivisie thuis.

Leuke actie, alleen erg jammer dat ze het trainingscomplex van NAC onder handen hebben genomen met graffiti. Kan iemand mij uitleggen wat hier de lol aan is?

Achja we pakken die kruikezeikers zondag wel

'altijd lastig als de hekkensluiter op bezoek komt'

En dan het hek op slot zetten. Heerlijke zelfspot. Zou jammer zijn als we de derby volgend jaar niet hebben

NAC komt al jaren met veel grotere ludieke acties dus werd tijd...
Jammer dat het trainingscomplex ook vernield is maar goed t blijven kruiken.

Leuke actie en inderdaad geen schade aangebracht aan het stadion. Maar voetbalzone, meldt er ook bij dat er een paar trieste figuren naar het trainingscomplex van NAC zijn gegaan om daar met graffiti van alles onder te spuiten.

Neemt het idee van de ludieke acties alleen maar weg..

15 maart 2013 om 16:17

Inderdaad jammer dat er weer enkelen het moeten verpesten. Dit zorgt ervoor dat bij de volgende editie van Willem II - Nac ongetwijfeld iets dergelijks wordt teruggedaan.

15 maart 2013 om 18:00

Niet om anti willem 2 te zijn, maar kan me herinneren dat ze ook wel eens naar Breda zijn gekomen om onder elk tunneltje dingen als "kk NAC of KK 076" te schrijven. Hier is ook nooit iets dergelijks terug gedaan. We zijn altijd ludiek gebleven, in tegenstelling tot willem 2 kant waar een groep wel ludiek is, en een ander totaal niet.

Kijk, acties waarom gelachen kan worden.
Zo kan het dus ook.
Gezonde rivaliteit.

15 maart 2013 om 16:33

Heintje1985, niet alles van de Willem Ii-kant is ludiek te noemen. Op een website van Nacstond het navolgende vermeld:

"ludiek moet wel ludiek blijven: Willem Ii-fans bekladden trainingscomplex NAC in Zundert
Naast de leuke, ludieke actie bij het Rat Verlegh Stadion ook minder ludieke actie van Willem II fans op het trainingscomplex van NAC Breda in Zundert waar ramen en doelpalen met graffiti werden bespoten, onder meer het Willem Ii-logo en kwetsende teksten. Het spuitwerk wordt inmiddels verwijderd. Of het om dezelfde supporters gaat is niet bekend. Nac-verdediger Jens Janse (ex-willem II) noemt de actie in Zundert belachelijk. “het enige wat wij als spelers kunnen doen is ons best en zondag drie punten pakken.” En zo is het maar net …

Stilzwijgend werd ooit door het zojaah actieteam en de NAC supporters afgesproken elkaar op ludieke wijze naar de kroon te stoten. Deze belofte is door de Tilburgers nu dus verbroken. Nac-supporters zullen deze afspraak blijven respecteren."

Erg vervelend dat een groepje aso's veel schade aan de opstallen van NAC heeft toegebracht. Van het een volgt meestal het ander, maar ik hoop dat onze spelers voor een sportieve revanche zullen zorgen.

15 maart 2013 om 18:22

Als Willem Iier wil ik me sowieso van die kwetsende teksten distantiëren die sloten vind ik geweldig maar die teksten vind ik onsportief en dom! maar toch gaan wij de punten pakken

15 maart 2013 om 18:56

Ik neem aan dat je bedoelt: "wij gaan de pinten pakken." Dan heb je pech gehad, want als de Willemii-supporters komen mag er niet gedronken worden!
Overigens ben ik het voor de rest van jouw verhaal wel met jou eens.

Het is te hopen dat dit gebeuren niet uitmondt in veel meer ellende. Ik verwacht dat de schade door de Willem Ii-aanhang wel betaald zal worden of in ieder geval door de club Willem II.

16 maart 2013 om 11:52

haha mooi woordgrap

Verder vraag ik me af wie van de Willem II aanhang je wil gaan laten betalen aangezien er niemand als getuige is en je kunt niet zo maar een aantal seizoenkaarthouders de schuld geven!

18 maart 2013 om 17:17

Ik reageer op de ludieke acties die in dit artikel omschreven worden. Dat er daarnaast andere acties zijn geweest, heb ik geen weet van.

Prima actie, niks mis mee.
De verhalen over het trainingscomplex keurt iedereen denk ik af maarja je hebt er altijd hersenlozen tussen zitten... Het grotendeel van de Tilburgers zal zich daar dan ook van distantieren.

En ach die sfeerdiscussie...
Over sfeer valt niet te discussieren iedereen beleeft dat op zijn eigen manier.

Ik durf wel te zeggen dat als je écht objectieve mensen vraagt of ze de sfeer in Breda of Tilburg beter vinden dat het merendeel zal zeggen in Breda. Maar goed, dat doet er ook niet toe.

Vroeger was het Willem II een grijze muis, zeker qua sfeer.
Nu gebeurd er in ieder geval wat, dat is jaren anders geweest...

Het is niet mijn manier van sfeer maken en ik krijg het er niet warm van maar dat is voor iedereen anders.

Verder is de sfeer redelijk gezond tussen 2 beide clubs, ik snap die rivaliteit niet zo goed.
Ik heb geen hekel aan Willem II en ik denk de meeste NAC supporters niet.
Andersom weet ik niet hoe het zit. Het is meer meeloperij van mensen die het nodig en ruig vinden om een hekel te hebben aan anderen. En als er dan ook iets gebeurd zullen de meeste echte supporters zich daar ook van distantieren.

Op naar de 3 punten zondag!

Schitterend. Ludieke acties maken de derby nog mooier.
Voor zondag: nac heeft iets meer kwaliteit, willem II moet het compenseren met inzet. Dit zijn wedstrijden op zich. Ga voor 1-2 overwinning door onze Bredase vriend Lumu.
Gaan we weer over de A58 naar Breda, alle toegangswegen weer geblokkeerd, om naar een wedstrijd te gaan. De laatste keer vertrokken we 1 1/2 uur van te voren en was ik 5 minuten voor aanvang in dat aquarium. Want als er 1 stadion is dat onvriendelijk is voor uitsupporters dan is het wel dat Ratstadion, dat is pas een schande. De bus vertrekt nu zelfs al om half 11, over een afstand van 20 minuten, moet toch echt niet gekker worden. Door containergebied en ME naar het voetbal. Ik denk dat de ludieke acties aangeven hoe echte supporters zijn, niet die "pubers die Zutphen onder spuiten met graffitti". Gewoon leuk, sportief en ludiek van beide kanten. Tot zondag!

15 maart 2013 om 16:14

Slaat inderdaad nergens op dat onze bussen al om half 11 vertrekken!

15 maart 2013 om 17:50

Dan kan ik je al iets opvrolijken, jullie mogen als eerste de nieuwe 'ontvangsthal' in gebruik nemen, de containers zijn als ik me niet vergis inmiddels weg en vervangen door hekken die horen bij het project stada store, of zoals het hier genoemd wordt: stadionkwartier.

Het uitvak is misschien niet het beste, maar zo kan ik er nog genoeg noemen. PSV bijvoorbeeld, tien trappen omhoog en dan ben je eindelijk in het uitvak kijk je vanuit elke houding tegen een steunbalk aan of tegen dubbel net..

Betreffende de acties, altijd leuk die ludieke. Alleen zonde dat dan andere supporters zich zo moeten laten gelden als op t trainingscomplex in zundert. Overigens voor degene die beweren: waren het wel Willem 2 supporters? Lijkt me sterk dat je als bijvoorbeeld feyenoorder een Willem 2 logo tekent..

16 maart 2013 om 16:14

En die burgermeester van Zutphen al direct navraag gaan doen!

Beste Willem deus het trainingscomplex ligt in Zundert! Een ding is nu wel duidelijk: jouw naam kan van het lijstje met verdachten in ieder geval worden geschrapt.
Het vak voor de uitsupporters is een afgedwongen oplossing. Diverse supportersgroepen konden namelijk met de hen geboden vrijheid in het Rat Verleghstadion niet omgaan. Dus .......

Jij bent in ieder geval van harte welkom bij NAC Breda!

Overigens hebben ze het zelfs op 3fm over het avondje nac zegt al genoeg.
En ''k***ratten'' en dergelijke teksten (letterlijke teksten) vind ik niks ludieks aan

Het zit je wel erg hoog he Zulu? Dit topic gaat over een leuke ludieke actie van Willem II supporters, niet over welke sfeer in welke locale krant of op welke radiozender het meest geroemd wordt.. Laat lekker gaan joh.

Deze actie is schitterend, leuke dosis zelfspot ook! Zo hoort het natuurlijk ook gewoon te zijn. Het onderspuiten van de doelpalen van een trainingscomplex met graffiti keurt ieder weldenkend mens uiteraard af, al moeten we het ook niet overdrijven als ik het zo lees..

Ik ga voor een kleine overwinning van Willem II komende zondag

15 maart 2013 om 16:10

De tekst die Zulu gebruikt hebben ze anders wel op het trainingscomplex gespoten. Dat is gewoon vandalisme, dat is niet overdreven lijkt mij.

15 maart 2013 om 16:19

Helemaal mee eens. Zulke teksten horen inderdaad nergens thuis. De actie van de hangsloten icm het spandoek is schitterend. Jammer dat er (andere!) supporters zijn die met het plaatsen van zulke teksten het geheel toch een negatieve lading kunnen geven.,

Haha wat een actie weer! Alleen daarom zouden wij erin moeten blijven. Het is iedere keer weer leuk om te zien wat supporters van Nac en Willem-ii uithalen op een grappige manier. Hopelijk gaan we winnen al hoewel ik toch op een gelijkspelletje gok

Topic mag inmiddels wel aangepast worden.
Heel het stadion staat volgespoten met verwensingen van ziektes en andere kwetsende leuzen.
Schade gaat meer dan 10k euro worden.
Inmiddels worden de camera beelden bekeken en word er aangifte gedaan,ludiek is leuk,maar dit is gewoon vandalisme.

Voor een update kan bndestem of omroepbrabant geraadpleegd worden,of je gaat het net als ik zelf even bekijken.

15 maart 2013 om 16:31

Als dit klopt is dat ronduit schandalig en is het inderdaad een zeer treurige actie geweest. Aangezien op diverse Willem II websites vermeld stond dat de uitvoerders van het ophangen van het spandoek en de hangsloten zich distansieerde van de graffiti ben ik daar van uit gegaan. Jammer dat het dan zo moet..

15 maart 2013 om 16:45

@1979

Je kunt ook overdrijven he, het is inderdaad fout wat er is gebeurd, alleen is er alleen op het trainingscomplex een aantal dingen gespoten en dus niet het hele stadion. Lijkt me trouwens ook sterk dat het meer dan 10.000 gaat kosten

15 maart 2013 om 17:03

Trainingscomplex van Nac is in Zundert,dus dat klopt zo en zo al niet.
Ik overdrijf niet,er is rondom het hele stadion gespoten,en ook in het stadion is de kleedkamer van Nac onder handen genomen.
Misschien dat het normaal geen 10k zou kosten nee,die voor hun werkstraf bij Nac werken hoeven ze niks te betalen.
Alleen moet alles nu voor Zondag opgeruimd zijn,daar moeten ze speciale apparatuur en mensen voor inhuren,en daardoor gaan de kosten omhoog lopen.

15 maart 2013 om 17:14

De kleedkamer van nac is onder handen genomen? Er is ingebroken in het stadion dus?

15 maart 2013 om 17:46

Nee,ze zijn gewoon over de hekken geklommen,als je op het veld staat of in de gracht,loop je zo naar de kleedkamer.

15 maart 2013 om 16:54

@1979, verhaal gaat weer een eigen leven leiden. Stadion is niet beklad of vernield. Daar is een spandoek opgehangen en 7 kettingsloten op de deur gezet. Trainingscomplex is wel beklad alleen weten ze nog niet door wie. Op de site van omroep brabant staat dat het vermoedelijk om een andere supportersgroep gaat!

Dat van het trainingscomplex is schandalig en ik hoop dat ze degene die dat gedaan hebben snel oppakken. Of dat nou willem II supporters zijn of niet. Dat van het stadion is gewoon ludiek en geweldig zo hoort het en zo is het ook altijd van beide kanten geweest. Al moesten er ook schoonmaakkosten voor de fontijn gemaakt worden wat dat bleek verf te zijn.

15 maart 2013 om 17:12

Bij het stadion is duidelijk van Willem2,ook de teksten met spuitbus.
Het trainingscomplex is in Zundert,ik weet niet of daar ook toegeslagen is,begint er steeds meer op te lijken,maar daar hoorde ik bij Nac niemand over.

15 maart 2013 om 17:56

Ik werk elke werkdag in het stadion maar heb daar niks meegekregen of zelf gezien mbt graffiti. Neem dus aan dat het enkel om het trainingscomplex gaat in Zundert..

15 maart 2013 om 18:06

Er stonden teksten bij Toren 3 en 4,en in de gracht bij de kleedkamers.

Altijd jammer als een ludieke actie gevolgd wordt door kwetsende teksten en vandalisme.

Dat bij de hoofdingang met de hekkensluiter is gewoon geniaal!

Ik moet mijn woorden terug nemen, ik vond het leuk wat de supporters van Willem 2 bij de ingang hebben gedaan, maar zodra je gaat kwetsen en/of vernielen ben je verkeerd bezig.

Ze hebben in breda zeker geld nodig. Als wij bij elke keer dat ons stadion was beklad door nac supporters 10.000 euro zouden krijgen dan hadden we nooit in de schulden gezeten.

15 maart 2013 om 18:01

Het kost Nac 10k,ze krijgen het niet.
Of dacht je dat bedrijven geld bijleggen om bij Nac iets te mogen schoonmaken,ik snap dat jij dat bij een geweldige club als Nac wel zou verwachten,maar helaas is dat niet zo,ook Nac moet daarvoor gewoon betalen.

15 maart 2013 om 18:23

Nouja misschien kan nac het stadion en de gebouwen voor tien duizend verkopen aam die schoonmaakbedrijven en dan voor 1 euro terugkopen? Is in het verleden voor jullie ook geem probleem geweest

Frapant dat zowel nac als omroep brabant nog geen foto's heeft durven te publiceren. Ik hoor allemaal wel een hoop gezeur, maar beelden heb ik er nog niet van gezien.
Mocht het inderdaad echt zo zijn als hier boven genoemd ( wat mij nog steeds overdreven lijkt) dan is het meer dan terecht dat die jochies eruit worden gepikt en worden aangeklaagd.

Nac-supporters hebben overig al wat teruggedaan.

http://www.omroepbrabant.nl/?news/190255822/nac-su...

16 maart 2013 om 13:29

Een site hacken. Beetje jammer en niet echt noemenswaardig als ludieke actie. Ik had een betere ludieke actie verwacht van nac.

Leuke actie inderdaad. Als je dit al niet kan waarderen, dan snap je weinig van gezonde rivaliteit.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

NAC Breda

Stand
Selectie
 TeamPnt+/-
6.Excelsior6625
7.Jong Ajax6319
8.NAC Breda5915
10.VVV-Venlo48-14
Voor de complete stand: Keuken Kampioen Divisie
SpelersPositieW
B. van SchuppenMiddenvelder356
O. VelanasMiddenvelder3010
K. de RooijAanvaller303
P. KestensAanvaller253
N. OlijKeeper380
J. AntoniaAanvaller160
M. AdiléhouVerdediger271
Voor de complete selectie: Clubpagina NAC Breda.

In de wandelgangen

Zaterdag 21 mei
Manchester United moet 25 miljoen euro op tafel leggen om Sergiño Dest over te nemen van Barcelona. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren