Van Bommel baalt van geel en missen kraker: 'Teken dat ze bang voor je zijn'

Maandag, 18 februari 2013 om

PSV reist volgende week zondag zonder aanvoerder Mark van Bommel naar Rotterdam voor de kraker tegen Feyenoord. De routinier liep zaterdag tegen FC Utrecht tegen zijn negende gele kaart van het seizoen aan en is zodoende geschorst. Hij baalt als een stekker.

/

Van Bommel wil echter niks afdoen aan de beslissing van scheidsrechter Pieter Vink, die hem de bewuste kaart voorhield na een stevige tackle. “Ik ging er hard in, raakte de bal, maar met mijn linkerbeen ook de tegenstander”, zo verklaart hij de beslissing van de leidsman in het Algemeen Dagblad.

Dat hij nu de ontmoeting in De Kuip vanaf de tribune zal moeten aanschouwen, zit de captain dwars. “Als ik daar mijn hoofd uit de spelerstunnel stak, hoorde je de spreekkoren al. Teken dat ze bang voor je zijn”, aldus Van Bommel. PSV verdedigt volgende week een voorsprong van zes punten op Feyenoord, dat zondag verrassend onderuit ging bij PEC Zwolle (3-2).


Poll

Wat wordt het volgende week?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

70 reacties (laatste reactie door mart113)

Bang? Ik vind het juist jammer dat hij niet mee doet. Als hij meespeelt in De Kuip is de kans namelijk heel groot dat hij weer eens een rode kaart pakt.

18 februari 2013 om 10:44

Had inderdaad liever gehad dat Strootman geel pakte. Van Bommel kan het niet meer belopen. Een aantal jaren geleden klopt het wat hij zegt, maar tegenwoordig zijn er weinig clubs bang voor Van Bommel.

Ja we zijn zo bang voor jou Mark..
Dat jij maar al te goed weet wat je staat te wachten geeft meer hoe bang je wel niet bent..
Jammer dat je praatjes hebt nu je weer niet mee mag doen..
Helaas dat PSV nu meteen een stuk sterker is..

18 februari 2013 om 11:53

Ga is naar de Ajax-topics ibra-
Je maakt je iets te druk om Feyenoord..

18 februari 2013 om 13:06

Wat een slappe reactie zeg. Die is een voetbalsite, met nieuws over elke club en iedereen mag reageren in elk topic. Nooit gezien dat hier aparte Ajax, Feyenoord, Psv of wat voor topics dan ook zijn...

18 februari 2013 om 11:33

wel bang, maar alleen omdat hij de scheids zijn ego streelt, en daarmee zijn ploeg een voordeel geeft. want veel scheidsrechters krijgen een boner van dat ego streel gedoe.

18 februari 2013 om 11:53

@ Scf

Hoe bang je wel niet bent??? Hahahahaha sorry hoor maar het word bijna treurig zo hard als dat jullie er zelf in geloven. Denk je nou werkelijk dat er een voetballer is die bang is om naar de Kuip te komen? Alsjeblieft zeg. Het is hier geen Griekenland waar ze nog alles een stadion mee naar binnen krijgen en er om de minuut vuurwerk en fakkels om je oren vliegen.

Daarnaast PSV een stuk sterker? PSV heeft een baggerverdediging maar dankzij een verdedigend sterke Strootman en Van Bommel blijft het aantal tegendoelpunten nog redelijk beperkt. PSV is echt niet sterker zonder Van Bommel maar dit zal wel indekken van je zijn.

18 februari 2013 om 15:18

quote uit het boek van van der meyde:

er was maar één wedstrijd per jaar waar wij tegenop zagen: feyenoord-uit. we waren niet bang voor de voetballers van feyenoord, maar meer voor de omstandigheden.

Overdrijven is ook een vak he meneer van Bommel. Angst voor jou, met die angst zal het wel meevallen het zal eerder een enorme aversie tegen je zijn als persoon zijnde.

18 februari 2013 om 15:35

Ik snap niet waarom je reactie zoveel duimpjes omlaag heeft aangezien de meeste mensen daadwerkelijk een aversie tegen de persoon van bommel hebben.

18 februari 2013 om 15:50

Ik denk dat 10 duimpjes omlaag, of PSV supporter zijn, of familie van of Mark heeft zelf 10 profielen hier.

Mooi gesproken Mark. Jammer dat hij er niet bij is, ondanks dat eerdere wedstrijden zonder hem werden gewonnen is zijn afwezigheid wel een gemis.

Vraag die ik nu heb is, wat gaat Dick doen met de RB. Stiekem hoop ik op brenet en dan een middenveld van Strootman Hiljmark en Wijnaldum. Aanval van Locadia Lens en mertens.
Of aanval Depay Lens Metrtens, Zou zo gevaarlijk zijn. Maar ik ben bang dat derijck Op RB gaat spelen en dan hebben we dus 4 loosers achterin staan......

Die Raiola gister over v Bommel: 'nee was geen gele kaart.'
Ik dacht toen: 'oké nou ja, dat kan zijn mening zijn.'

Toen ineens vroegen ze Raiola naar de overtreding van Zlatan of dat wel rood was.. Zegt ie: 'nee dat vond ik geen rode kaart!'

On: Ik denk niet dat de tegenstander bang voor je is maar meer jou een irritante speler vinden. Net als Strootman, als ze bij je spelen vind je ze een topper maar als je ze tegen je hebt haat je ze. Net als vele mensen bij Suarez hadden.

Van alle PSV ers die ik heb gehoord over de kwestie is van Bommel zelf het meest realistisch. Het is een overtreding, aangezien hij van achter in komt en inderdaad met zijn linkerbeen de man speelt. Ik vind geel echter zeer overdreven, maargoed dat is de interpretatie van de scheids. Ik vond 2 van de 9 kaarten voor Mark onterecht, hij had daarentegen tegen RKC ook rood mogen hebben. Zo weegt alles wel weer een beetje tegen elkaar op aan het einde van het seizoen. Hij heeft nu voor een paar overtredingen geel gehad waar dat niet nodig was, maar ook andersom kwam voor.

18 februari 2013 om 10:02

Goed gesproken! Inderdaad ligt dat wat van Bommel doet onder een vergrootglas, maar laten we niet gaan doen alsof hij het liefste jongetje van de klas is.
Hoeft ook niet van mij.

Ook hier is gewoon helder, en durft hij gewoon toe te geven dat hij fout zat.

Maar ook ik had hem er graag bij gehad komend weekend!

Dik verdiende gele kaart, komt als een debiel inglijden 90% geeft hem dan ook gewoon.. En als voetballiefhebber vind ik het jammer dat hij er niet bij is, want dat zouden echt heerlijke duels op het middenveld zijn, maar als ajax-fan vind ik dit beter, dan blijven die smerige trucjes ff een keertje achterwege

Leuk verhaal Mark

Als je nou niet elke wedstrijd slidings maakt alsof je in de Engelse competitie speelt had je nu geen 9 gele kaarten gehad.

18 februari 2013 om 10:27

Dat heeft meer met de zaalvoetbal regels in Nederland te maken, dan met de overtredingen van van Bommel. Er zaten bij de 9 gele kaarten ook zeker overtredingen waar hij in Engeland voor bestraft zou worden. Maar voor een sliding als zaterdag, zou in Engeland niet eens gefloten worden. Hier hoeft een speler maar een harde kreet te geven, 3 salto's en 4 koprollen te maken om vervolgens 20 seconde later weer volledig hersteld te zijn, en de scheidsrechter houdt je al een kaart voor.

Het is wel een gemis dat van Bommel er niet bij is tegen Feyenoord. Echter denk ik wel dat je hierdoor een nog creatiever (strootman, Hiljemark,wijnaldum) middenveld bij PSV te zien krijgt, wat zeker een interessante wedstrijd op gaat leveren.

PSV wint wel van Feyenoord, ook zonder van Bommel. PSV heeft een zeer sterke en stabiele ploeg. Feyenoord is gewoon een stuk minder. Die moeten het vooral van de bevliegingen van Pele hebben en van de 12e man

18 februari 2013 om 10:11

En toevallig doet Pelle mee en is het stadion al weken uitverkocht dus die 12e man is ook aanwezig. PSV is alles behalve stabiel.
Je hebt geluk dat v Bommel niet mee doet daardoor heeft PSV weer iets meer kans.

18 februari 2013 om 11:12

Waarom heb ik geluk dat van Bommel niet mee doet?

Verder vind ik PSV juist wel een stabiele ploeg, natuurlijk kan het altijd beter maar zij presteren toch het meest constant van alle ploegen.

18 februari 2013 om 11:22

Zij verliezen in eigen huis van Zwolle dus constant?

Bang? Is hij niet eerder bang om in de Kuip te spelen? Wat een verhaal.

18 februari 2013 om 10:19

Waarom zou hij bang moeten zijn? Van Bommel heeft al zoveel topwedstrijden achter zijn naam staan tegen de grootste ploegen van de wereld, in de nationale competities, Champions League, WK, etc. De Kuip is misschien meer intimiderend dan het gemiddelde stadion, maar we moeten het niet afdoen als een horror voor voetballers, en zeker niet voor spelers met zijn staat van dienst.

18 februari 2013 om 10:28

Klopt, maar toen was hij zelf in een andere staat.

De laatste jaren gaat zijn carriere als een nachtkaars uit. In Oranje geen potten kunnen breken. Toen kwam al de kritiek dat hij met enige regelmaat z'n man liet lopen. Op het EK zag z'n schoonvader het weer anders. Ja, Oranje ging af via de zijdeur.

Bij Milan was het compacte voetbal hem op het lijf geschreven. Daar kon hij in de middenlinie nog wel meehobbelen.

Inmiddels zien we bij PSV ook z'n tekortkomingen meer. Hij kan het niet belopen en hij tackelt vaak te laat.

Voor Feyenoord is het inderdaad jammer, dat hij niet meedoet !

18 februari 2013 om 10:44

En nu moet je ff uitleggen wat al die tactische informatie ermee te maken heeft? Het gaat over het mentale gedeelte, niet het tactische. En trouwens, je kan niet zeggen dat hij de enige is die het WK verpestte. Want tegen Portugal werd ook verloren en daar had hij helemaal niets mee te maken. Het blijft sowieso een teamsport. Verder kun je het zo negatief maken als je zelf wilt natuurlijk. Maar als je goed kijkt doet hij ook voldoende positieve dingen die je nu natuurlijk vergeet op te noemen.. Ja hij vergeet zijn mannetje weleens of is soms te laat. Clasie was ook te laat bij Arne Slot van het weekend, kan gebeuren. Voetbal is een spel waarin fouten worden gemaakt.

18 februari 2013 om 11:38

Bang om in de kuip de spelen? De kuipkomt niet in de buurt van de grote wedstrijden in Duitsland, derby in Milaan etc. Ik denk dat er weinig voetballers zijn die minder onder de indruk zullen zijn dan V Bommel.

18 februari 2013 om 22:25

Het was meer om aan te geven hoe vreemd ik deze opmerking van van Bommel vind, omdat de supporters volgens hem iets over te zeggen hebben (waar haalt hij dat vandaan?) zouden ze bang voor hem zijn... Als hij het zo zegt, dan lijkt het eerder of hij bang is voor de supporters waar hij over spreekt.

Psv heeft Van Bommel niet nodig om van zo'n zwak elftal te winnen. PSV heeft zoveel opties dat zij een oud-international als Engelaar nog ff van stal kunnen halen voor een potje in Rotterdam. Feit is dat Feyenoord kan alleen tegen de kleintjes kan winnen en Psv droogde de vorige keer Fey al af met 3-0 zonder Van Bommel, dat kan dit keer zomaar weer gebeuren.

Dit is een wedstrijd op zich en ik denk met de steun van het legioen Feyenoord nog weleens voor een verrassing kan zorgen.

18 februari 2013 om 10:28

Ik hoop met heel mijn (ajax) hart dat Feyenoord ze een flink pak rammel geeft!!!
En die v. Bommel overschat zichzelf enorm.. Bang???? Nee, Marc! Je bent gewoon een heel erg irritant mannetje!!!

Wat een onzinverhaal van Van Bommel. Ik verdenk hem ervan, dat hij sowieso een kaart wilde pakken, zodat hij niet in De Kuip hoeft te spelen.

Ten eerste zal de hoon hem bespaar blijven. Verder heeft hij in geen enkele topwedstrijd kunnen exelleren. En daarnaast is PSv vaak sterker zonder hem, dan met hem.....

Ondanks het groeiende zelfvertrouwen van het jonge Feijenoord en de aanwezigheid van Pelle, heeft PSV dit seizoen al twee keer, terecht, van Feijenoord gewonnen. Waarom zou het niet een derde keer lukken? Daarnaast blijken ze in Rotterdam moeite te hebben met dode spelmomenten, afgelopen zaterdag bleek dat PSV daar wel redelijk mee om weet te gaan. Dus Pelle uitschakelen en veel corners en vrije trappen zien te krijgen en dan ben je al een heel eind op weg naar een goed resultaat.

Bang voor mark van bommel? Laat me niet lachen

Ik hoop, uiteraard, op winst voor Feijenoord, of iig gelijkspel... Het zal best schelen dat van Bommel en Hutchinson niet meedoen... Wordt een mooie zondag!

Het had eigenlijk rood moeten zijn en dan 10 wedstrijden aan de kant deze kami-kaze piloot. Misschien is hij zelf wel bang voor weer een afgang in de kuip en is hij blij deze wedstrijd te moeten missen

De ene week word Feyenoord geprezen en na een slechte wedstrijd (lees; slecht resultaat) worden ze weer de grond in gestampt. Maken ze de helft van alle kansen af winnen ze gisteren met 2-5 en hoor je niemand zeuren en zou psv het plots in de broek moeten doen.
Psv zal naar buiten toe acteren dat het vreselijk is dat vbommel niet mee mag doen, maar het tegendeel is waar. vbommel zou een zware middag gaan krijgen tegen veel beweeglijke spelers. In de coaching en in mentaal opzicht is het natuurlijk wel een gemis. Groter probleem bij psv voorzie ik in het missen van een rechtsback, er is niemand die daar echt goed kan spelen. Boëtius zal dus wel een leuke middag krijgen, die kan lekker vaak zijn tegenstander opzoeken en erlangs scheuren.
Psv is erg kwetsbaar, vooral in uitwedstrijden. De defensie is zo lek als een vergiet en daar liggen voor Feyenoord dan ook veel mogelijkheden. Gezien de stand, de doelstelling en de ervaring van de spelers is psv favoriet, maar zo eenvoudig gaat dat niet.

Mark ik begin steeds meer respect voor jou te krijgen jij bent een echte profvoetballer.
JIJ accepteert de zoveelste gele kaart gewoon of het nu wel of niet terecht is je kunt het niet meer terug draaien.
En dan daarbij dat jij P.vink even in bescherming neemt tegenover de supporters wat daar weer dom aan het roepen waren(schandalig maar het gebeurd in elk stadion).
Een echte aanvoerder met heel veel ervaring loopt er op het veld.
Die ligt echt niet wakker van een hekseketel in de kuip sterker nog dat motiveert hem alleen maar.
Hij heeft wel voor hetere vuren gestaan in zijn loopbaan op de europese velden.
a.s.zondag hoop ik gewoon op een prachtige wedstrijd en natuurlijk gaat het legioen voor een bijzonder ambiance zorgen geweldig toch.
Psv is gebrand om deze wedstrijd te winnen net als feyenoord.

18 februari 2013 om 10:50

Hij accepteert de kaarten wel of niet terecht?

Dan heb je zijn reactie op de eerste 6 gemist denk ik, want hij zeurde er op los.

Ik vind zijn attitude erg fout. Je weet dat de scheidsrechter/teams/publiek je zoekt, hou je dan in. Moet je kijken voor welke tackle hij geel kreeg, dat kon net zo goed rood geweest zijn. Hij kwam veel te bruut langs zij/achter in, wat verwacht je dan als je ook nog eens niet de bal speelt.

Hij had er gewoon bij kunnen zijn in Rotterdam maar koos er imho zelf voor om dat niet te zijn door zo'n rare tackle uit te voeren.

Deze reacties die hier worden gegeven zeggen genoeg. Wil je echt boven Van Bommel zijn reactie staan, zeg dan niets! Mark stookt gewoon het vuurtje een beetje op, net als Van Hanegem doet met zijn column. Het is natuurlijk ook zo dat een Timothy Dereijck nooit wordt 'toegezongen' door supporters van de tegenstander, blijkbaar is dat toch leuke tegen 'mannetjes' zoas van Bommel!

Leuke uitspraken van Van Bommel. Die worden zeker uitgeknipt en even op de deur van de kleedkamer gehangen. Feyenoord zal willen laten zien dat de nederlaag bij PEC een incident was.

Wanneer Feyenoord zondag van PSV weet te winnen ligt de titelstrijd echt helemaal weer open. Ajax en PSV staan dan gelijk en Feyenoord volgt op 3 punten. PSV en Ajax spelen nog tegen elkaar en moeten alletwee nog naar Enschede (hoewel dat op dit moment niet zoveel uitmaakt, maar je weet het nooit natuurlijk).

al die feyenoord fans zo mooi
wij zijn helemaal niet bang voor van bommel
ja, jullie hoeven ook niet in een direct duel tegen hem te staan
jammer dat ie geschorst is

18 februari 2013 om 11:22

stond ik maar in een direct duel tegenover hem

18 februari 2013 om 11:30

Raar karaktertrekje heb jij...
Je ziet jezelf graag afgaan en belachelijk gemaakt worden

18 februari 2013 om 11:52

Ik word hooguit doormidden getrapt nadat ik hem een poortje geef haha..

18 februari 2013 om 12:27

Opmerkelijk.... een ziekenhuis-wens dus....

18 februari 2013 om 13:36

Nee, een Panna-wens

Wat een trieste reacties weer. Lezen is ook een vak. “als ik daar mijn hoofd uit de spelerstunnel stak, hoorde je de spreekkoren al. Teken dat ze bang voor je zijn”, dat zegt ie. En ik geloof een man die overal op niveau heeft gespeeld eerder dan een paar F'noorders.

18 februari 2013 om 11:53

Want als je zoveel ervaring hebt weet je beter dan een Feyenoorder zelf hoe hij zich voelt?

Misschien wordt hij wel om een andere reden uitgefloten. Bij van Bommel is het beste eraf. Het enigste gevaar wat hij nog met zich mee brengt is het konten gekruip bij de scheidsrechter en het matennaaien. Misschien is dat wel de reden waarom hij wordt uitgefloten.

18 februari 2013 om 11:59

Ik denk dat van Bommel goed weet waar ie het over heeft. Laat ik het daar bij laten.

18 februari 2013 om 12:34

Laat ik wel duidelijk zijn dat ik respect heb voor wat Van Bommel bereikt heeft. Hij is aanvoerder geweest bij Bayern en het Nederlands elftal, niet geheel onterecht en daarnaast ook nog bij prachtige clubs als Barca en Milan gespeeld en zeker in de periode bij Bayern was ik fan van hem. Echter nu hij weer bij Psv speelt lijkt het in mijn ogen alsof hij meer bezig is met rand zaken dan met het voetbal zelf en het vervelendste vind ik nog is dat Strootman zijn trekjes over neemt, of dat van Bommel zijn schuld is is een tweede, maar dit zijn wel dingen waar mensen zich aan irriteren.

18 februari 2013 om 12:40

Ik geloof niet dat Strootman zo doet vanwege Bommel. Mark heeft wel invloed, maar het zit in iemands karakter (het gif) zoals bij Stroot. Dus zoveel eer heeft Bommel nu ook niet.

De spreekkoren en fluitconcerten in zijn richting zijn niet vanwege het feit dat ben bang voor hem is , maar door zijn zelfingenomen houding en het feit dat hij altijd smerige overtredingen maakt en zelf niks kan incasseren en altijd loopt te janken bij de scheidsrechter. Volgens hem zijn de scheidsrechters naar hem op zoek en zelfs als hij iemand een dubbele beenbreuk zou schoppen zou een gekregen kaart volgens hem zwaar onterecht zijn.
deze uitspraken van hem zijn weer het bewijs hoe geweldig deze over het paard getilde speler zichzelf vind.

18 februari 2013 om 11:50

'deze uitspraken van hem zijn weer het bewijs hoe geweldig deze over het paard getilde speler zichzelf vind. '

Van Bommel is gewoon benaderbaar voor fans, maakt tijd voor je voor een fotomomentje of een krabbel voor de kleine. Dus zo over het paard getild is ie ook weer niet.

Verder is het een geweldige speler die alles heeft gewonnen, en alles heeft meegemaakt. We mogen blij zijn dat zo'n speler nog besluit terug te komen naar Nederland als ie daadwerkelijk nog iets kan toevoegen. Dit in tegenstelling tot Mathijssen, die een jaartje te laat is teruggekomen.

Een meer dan 2000 jaar oud Latijns spreekwoord is exact op van Bommel van toepassing:

Oderint dum metuant......

18 februari 2013 om 12:43

Precies. Alleen een vertaling erbij had het wat makkelijker gemaakt. Dan hoeft niet iedereen te googelen.

Heerlijk hoe de spanning en sfeer wordt opgebouwd voor de wedstrijd van zondag. Ik geniet er vast van.

18 februari 2013 om 12:54

Met opzet niet gedaan.
Je moet ook iets aan de "creativiteit" van anderen overlaten anders wordt het zo voor de hand liggend..

P.s.
Ik heb het idee dat jijzelf niet van Google gebruik hoefde te maken en dus daarom ook een vertaling achterwege laat.

En inderdaad, lang geleden dat een Feyenoord-psv al een week tevoren als een primair gespreksonderwerp geldt.
Toont alleen maar aan dat de traditionele top-3 toch weer de bovenhand gaat voeren.

18 februari 2013 om 19:24

Ik moet eerlijk toegeven dat ik wel van google gebruik gemaakt heb. Mijn kennis van Latijn gaat niet verder dan de echt hele bekende spreekwoorden/motto's.

Het is inderdaad leuk dat de traditionele top-3 weer een beetje in er hersteld wordt/is.

Overigens vind ik het gezeur over angst en bang zijn een tikje overdreven. Wel is het leuk om te zien hoe grote woorden en krachttermen gebruikt worden.

Inderdaad altijd een beetje overdreven die reactie's over de Kuip. Alsof het daar altijd een heksenketel is hahahaha. Je kunt tijdens een wedstrijd vaak een speld horen vallen, behalve bij een goal natuurlijk dan hoor je ze heel even.

De term Kuipvrees moet ik ook altijd hard om lachen.

Niemand zal bang worden van Van Bommel, zet er loper tegenover en hij is nergens. Zie Ajax-psv, Van Bommel heeft nog nachtmerries van die geweldenaar die hem er constant uitliep genaamd Eriksen, maar ook Siem de Jong was hem telkens te snel af.

mwah ik vind wat sommige mensen hier stellen een beetje overdreven , van bommel is ook een belangrijke speler voor psv en straalt toch persoonlijkheid uit en rust , ik denk dat psv dit goed kan gebruiken , vooral in zo'n belangrijke wedstrijd als deze , ik hoop dat onze traditionele top 3 weer komt , is toch ietsjes leuker en toch nog steeds het meest beladen en het leukste om naar te kijken , ik zie twente meer wegzakken en AZ is ook de weg naar beneden weer ingeslagen , ik ga hopen op een goede afloop daar in de kuip , maar constant zijn we allemaal eigenlijk niet!

Bang?! Ik baal er van dat van Bommel er weer niet bij is. Dat hij wordt uitgejouwd, het is ook een misselijk mannetje natuurlijk.

Feyenoord is er nu zo op gebrand PSV te pakken te nemen om de aansluiting met de top te behouden, dat PSV eerder bang mag zijn dan dat Ajax dat is.

Verwacht een geweldig gevecht waarbij 60.000 man in de Kuip op Feyenoord hetzelfde effect zal hebben als wat we zaterdagavond in Einhoven zagen gebeuren.
PSV voetbalde haar beste wedstrijd van het seizoen, zeker qua gedrevenheid en snelheid in passing.
Het publiek dreef de ploeg ten top, bewust als het was dat de punten in Einhoven moesten blijven.

Jammer dat Utrecht de laatste 30 min. steeds de verkeerde keuzes maakte, want ook zij speelde verder een heel beste partij.
Zeer vermakelijke wedstrijd die PSV uiteindelijk verdiend naar zich toetrok.

Jammer dat Mark van Bommel er niet bij is aanstaande zondag. Hij geniet van een striemend fluitconcert in de Kuip. En hij kan héél slecht tegen zijn verlies, dat missen we nu aanstaande zondag.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax5645
2.AZ5637
3.Feyenoord5015
4.PSV4926
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
P. RosarioMiddenvelder262
C. GakpoAanvaller257
BrumaAanvaller183
D. MalenAanvaller1411
K. MitroglouAanvaller131
L. UnnerstallKeeper140
S. LammersAanvaller72
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

Nederland
272 fans
Coach, 42 jaar
SeizoenClub
2018-2019 PSV
2017-2018 PSV U19
2012-2013 PSV
2011-2012 AC Milan
2006-2011 Bayern München

In de wandelgangen

Zaterdag 28 maart
Juventus is van plan om Aaron Ramsey aan te bieden als wisselgeld voor Paul Pogba. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren