AS Roma verliest dik, doelman Goicoechea blundert gigantisch

Vrijdag, 1 februari 2013 om

Als Zdenek Zeman een trainer is die beslist bij de waan van de dag, zal Maarten Stekelenburg binnenkort weer keepen voor AS Roma. De Nederlandse doelman verloor dit seizoen zijn plek onder de lat aan Mauro Goicoechea, die het prima deed. Vrijdagavond ging de Uruguayaan echter gruwelijk de fout in en mede daardoor verloor zijn club op eigen veld met 2-4 van Cagliari.

/

Roma kwam in het Stadio Olimpico al heel snel op achterstand; Radja Nainggolan caramboleerde de bal binnen nadat Marco Sau aan de rechterkant een goede actie had ingezet en teruglegde op de Belg. De voorsprong bleef een half uur staan, tot Francesco Totti een vrije trap nét buiten het zestien meter gebied nam en die laag in de linkerhoek joeg. AS Roma hoopte na rust verder te jagen, maar kwam bedrogen uit.

Amper twee minuten onderweg in de tweede helft maakte Goicoechea namelijk zijn vreselijke fout. Er leek heel weinig aan de hand toen Danilo Avelar de achterlijn haalde en de bal hoog voor gaf: al wat Goicoechea hoefde te doen was de bal klemvast hebben. Hij leek echter zijn evenwicht te verliezen en liet de bal uit zijn handen vallen, waarna die zo het lege doel in stuiterde.

Vol ongeloof vierde Cagliari de blunder van de Zuid-Amerikaan en niet veel later gooide Sau het duel op slot met de 1-3. Francesco Pisano verergerde het leed voor i Giallorossi verder met de vierde goal voor Cagliari. Nadat Sau de paal raakte benutte hij de rebound. De late tweede goal van Marquinho was slechts een pleister op de wonde: Roma blijft troosteloos achtste in de competitie en Zemans positie komt nog verder onder druk te staan, terwijl i Rossoblù juist klimmen tot een gedeelde dertiende plaats.

Bekijk hier de blunder van Mauro Goicoechea:Poll

Denk jij dat Maarten Stekelenburg nu snel weer een kans krijgt bij AS Roma?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

99 reacties (laatste reactie door sticazzi)

Wow.. dat is echt een blunder! Niet normaal...
Gewoon Stekelenburg weer op doel :D

1 februari 2013 om 22:41

Ja als ik dit zie snap ik niet waarom Steek weg wou, duidelijk dat toch met twee vingers in de neus een basisplaats kan veroveren.

1 februari 2013 om 22:53

Aangezien ook Stekelenburg met enige regelmaat fouten maakte, ging het overduidelijk niet met twee vingers in de neus.

2 februari 2013 om 00:31

Tja want als jij kijkt iedere wedstrijd van AS Roma toch? Je moet niet meteen oordelen omdat je is een blunder van Goicoechea ziet, merendeel van zijn wedstrijden keept hij gewoon uitstekend en laat hij zien waarom hij onder de lat staat en niet Stekelenburg.

2 februari 2013 om 05:45

Een doelman die na meer dan een jaar nog altijd niet de taal spreekt hoort gewoon op te donderen. Communicatie is essentieel voor een doelman.

2 februari 2013 om 08:20

Hij maakt een foutje,nou en?kan gebeuren

2 februari 2013 om 12:52

@almogaver
Ik ben het wel met je eens dat het handig is al een keeper de taal leert, maar als je even kijkt naar de Eredivisiedoelmannen de laatste jaren: Een paar jaar geleden was de Az-defensie de beste van de Eredivisie, met Romero (die Nederlands niet machtig was) op doel. Tegenwoordig is de Twente-defensie veruit de minst gepasseerde. Mihaylov spreekt echter geen Nederlands.
Maargoed, ik vind sws dat een buitenlandse voetballer altijd moet proberen de taal te leren. Anders vind ik dat toch een beetje respectloos richting de bevolking.

1 februari 2013 om 22:43

Ik zou het als trainer zijnde niet doen, Zeman zei dat hij geen woord Italiaans kan dus hoe moet hij dan de verdediging op orde houden

1 februari 2013 om 23:07

Lijkt me sterk dat die Uruguayaan wel al Italiaans kon toen hij z'n basisplaats kreeg, aangezien hij pas van de zomer was aan komen waaien.

1 februari 2013 om 23:16

Mee eens en dit vormt het bewijs als hij zijn verdediging op orde had was er véél minder schade.

1 februari 2013 om 23:59

Toch is het een heel stuk makkelijker communiceren voor een spaanstalig iemand met een Italiaan dan voor een Nederlander met een Italiaan.

Mooi nieuws voor Stekelburg dat de eerste keeper een blunder heeft gemaakt, zo ontstaat er een grote kans dat Steek eerste keeper word, wat niet onbelangrijk is dat de trainer eruit word gegooid

2 februari 2013 om 11:08

En dan maakt Stekelenburg weer een fout en staat ie er na 3 wedstrijden weer naast.
Een keeper beoordeel je niet op een wedstrijd maar op meerdere wedstrijden. Een spits wissel je toch ook niet als ie een kans mist?

ik ben benieuwd hoe de trainer hier op reageert. Dit mag nooit gebeuren op dit niveau

1 februari 2013 om 23:14

Ik denk dat de trainer zelf zeer binnenkort weg is Die heeft dus zijn eigen zorgen haha

2 februari 2013 om 10:32

Ik denk dat die trainer uiteindelijk zelf op doel gaat staan.

okeeeee... dus deze goalie kan ook niet goed genoeg italiaans? ^^

En Stekelenburg is gewoon derde keeper, doodzonde. Ik had gehoopt dat Stekelenburg naar een subtopper van de PL zou gaan. Net als vd Sar destijds naar Fullham.

Zo kan je ook een filmpje maken van stekelenburg zijn verschrikkelijke blunders en dat zijn er meer als 5 hoor.

1 februari 2013 om 22:43

ja zo kan je over iedere keeper wel 5 blunders eruit halen, maar dat is nou niet belangrijk.

het gaat erom dat de eerste keeper gruwelijk in de fout gaat.

1 februari 2013 om 22:47

Ja maar wat VZ hier probeert de doen is reacties uitlokken dat stekelenburg zogezegd weer onder de lat moet komen. omdat die keeper een blunder maakt net alsof Stekelenburg geen blunders maakte in de vorige periode.

1 februari 2013 om 22:49

Het kan zijn dat er een nieuwe trainer komt dat hij dan Steek in de basis zet dat zou mooi zijn.

1 februari 2013 om 22:53

ik lees wel vaker reacties van buitenlandse leden dat voetbalzone.nl chauvinistisch is, of dat de nederlandse leden chauvinistisch zijn. en maar huilen daarover.

maar vind je het gek? dit is een nederlandse site. als je daar problemen is het misschien een tip om geen nederlandse site te bezoeken. hoef je je daar ook niet over te ergeren.

kom je hier wel, moet je het lekker voor lief nemen.

is maar een tip

1 februari 2013 om 22:54

Dat heet chauvinisme mn beste Belg.
Heb jij vast ook weleens last van. Wij vinden Steek beter dan Goicoemoeilijkenaam omdat wij nederlands zijn (meeste althans)
Nou deel ik die mening ook als niet nederlander.

VZ had inderdaad met een andere zin kunnen beginnen, hiermee worden inderdaad reacties uitgelokt. Wat jij doet is echter precies hetzelfde. Jij doet alsof Steek nooit goed genoeg om Goicoemoeilijkenaam onder de lat te verdrijven

1 februari 2013 om 22:56

Dus omdat ik Belgisch ben mag ik niet kritisch zijn? vreemd dat ik daar nergens iets over terugvind in de regels.

1 februari 2013 om 23:01

Maar daarom is de Steek ook zijn basisplaats kwijt geraakt. Echter als Steek weer wedstrijden kan maken en zijn vorm terug krijgt heeft As Roma aan hem een veel betere keeper dan deze knul Het is geen top alla Casillas of een Neuer. Maar veel beter dan dit. Hij heeft zijn blunders maar zo'n domme fout zul je Stekelenburg zelden zien maken! Prima keeper voor Roma en denk dat we hem ook nog wel bij een betere club zullen zien als hij van de zomer mag vertrekken naar eerst een mindere club zoals Fulham. Dan zie ik hem nog wel naar een Liverpool of Arsenal gaan. Als ie in vorm is degelijke keeper met een fantastische redding in huis. Dus schrijf hem nog niet af

1 februari 2013 om 23:05

Laat je niet zo op de kast jagen door die idioten hier. Je hebt helemaal gelijk met wat VZ hier probeert te doen met dat filmpje. Het zijn Nederlanders die vaak ook nog voor Ajax zijn,daar geloven altijd in sprookjes. Het ligt volgens deze sukkels bovendien altijd aan de andere partij dat in plaats van dat ze eens kijken naar de gebreken van in dit geval Stekelenburg. En dat is een zeer matige keeper hoor. AS Roma verdient beter:-)

1 februari 2013 om 23:08

Maar de tweede keeper is anders nog slechter dan Steek, zulke blunders maak je nooit mee. Zo wie zo hoort Steek in de basis, klaar.

1 februari 2013 om 23:29

yorickjuve

"dat heet chauvinisme mn beste Belg.
Heb jij vast ook weleens last van. "

volgens mij is dat een eufemisme.

1 februari 2013 om 22:51

ow ok dan :

Stekelenburg is de beste doelman ter wereld al 10 jaar lang,
hij moet de volgende 8 jaren de gouden bal winnen want zijn prestaties zijn veel uitzonderlijker dan messi of ronaldo.

stekelenburg moet naar engeland want van der sar was ook een nederlandse keeper. (dat is het argument dat hier vaak gebruikt word)

zo beter dan?

1 februari 2013 om 23:11

Er is ook nog een gebied tussen belachelijk negatief en belachelijk positief, dus wat jij doet is je achterlijkheid proberen goed te maken met nog meer achterlijkheid. Dat werkt niet.

1 februari 2013 om 23:32

Deze Zuiderbuur zegt alleen dat Steek al veel meer blunders heeft gemaakt dit seizoen. Dat klopt helaas gewoon.... En dat heeft m inderdaad zijn plek gekost. Waarom hij hier zo neergezet omdat hij Belg is, is ronduit beschamend!

1 februari 2013 om 23:38

ach ik heb allang door dat ik hier het recht niet heb om gelijk te hebben. dat went wel hoor ^^ verder lig ik hier niet van wakker hoor maar toch bedankt.

1 februari 2013 om 23:43

nou begin je een beetje op louis van gaal te lijken

1 februari 2013 om 22:48

Ja en iedereen in België is wel direct een wereldkeeper. Kom op man net of Courtois nooit een foutje maakt.

1 februari 2013 om 22:53

Waar heb ik dat ooit gezegd? heb ik het over Courtois of over België? nee ik heb het over dat Goicoechea een blunder maakt en dat Stekelenburg en elke andere keeper in de wereld ook blunders maakt.

Ik zie echt niet waar ik het over Courtois of België heb.

1 februari 2013 om 22:57

Ook Courtois maakt fouten, maar iemand met een realistische kijk op het spelletje ziet ook dat Courtois op deze leeftijd al minstens even ver is als Stekelenburg. Dan zullen we het nog maar niet over z'n potentieel hebben, want dan gaat hij met twee vingers in z'n neus en z'n andere hand op z'n rug over hem heen.

Iedere speler ter wereld maakt fouten, maar als het om Nederlandse spelers gaat - van Persie uitgezonderd - wordt het altijd maar goed gepraat door velen en ligt het aan iets anders dan de persoon in kwestie.

1 februari 2013 om 23:06

Dat zeiden ze ook over de gea en die speelt nu in de top en is nou niet een heel erg betrouwbare keeper gebleken voor Man united. Courtois is een topper in wording. Maar wel pas als ie bij de echte top presteert. Atletico is een leuke subtopper maar ook courtois is daar nog niet altijd de puntenpakkende keeper die wereldsaves maakt. Ook die maakt blunders. Steek heeft op het wk zijn hoogst haalbare niveau gehad. Toen was het een van de beste keepers die er was. Als hij dat niveau weer kan halen, zit ie toch weer gewoon tegen de top aan. Hij zal geen absolute top worden. Maar zou bij de meeste topploegen wel mee moeten kunnen!

1 februari 2013 om 23:14

Haha lol serieus? Courtois pakt elke week bijna punten voor Atetico bijna elke wedstrijd houd hij de ploeg in de wedstrijd.

1 februari 2013 om 23:22

Tja en Stekelenburg pakte elke week punten voor Ajax en bracht NL bijna persoonlijk naar de WK finale. Vd Sar heeft net zo'n terugval gehad als Steek nu en kijk waar hij is geëindigd. Stekelenburg moet daar gewoon zo snel mogelijk weg en lekker naar een subtopper/middenmoter in Engeland en zich weer omhoog werken.

2 februari 2013 om 09:27

Courtois is wel beter dan alle NL keepers bij elkaar

1 februari 2013 om 23:02

Tuurlijk joh.

Nou Zeman ligt er dus uit. En laten we hopen dat de nieuwe trainer Steek erin zet. Wat Goicoechea hier doet kan natuurlijk niet. Een foutje oke, maar dit is absurd.
Wel spijtig dat Roma zich dit seizoen moet meten met Catania en dat soort teams. Met Marquinhos, De Rossi Totti, Osvaldo hebben ze toch niet de slechtste spelers.

edit: En laat ik Lamela, Pjanic en Destro niet vergeten

Schandalige blunder van Goicoechea. Ik vind het niet raar dat Stekelenburg zo gefrustreerd is, ik zou ook boos zijn als ik door zo'n loser op de bank terecht zou komen.

Stekeleenburg is 2e keeper en niet derde.. maar goed die gaat zijn kans wel weer krijgen.. Zeman werd overigens ook behoorlijk uitgefloten + er hing een spandoek 'via il Boemo' oftewel Zeman moet weg.

Cagliari top gespeeld, maakt het alleen nog zuurder dat de heenwedstrijd 3-0 verloren werd zonder te spelen.. want ook die wedstrijd had Cagliari minimaal gelijk kunnen spelen.

Forza Cagliari!

Elke keeper maakt wel eens een foutje, er is geen reden om hem dan meteen te wisselen. Ik gun stekelenburg die plaats onder de lat, maar zolang die keeper met die rare naam het redelijk blijft doen, is er geen reden tot wisselen

1 februari 2013 om 22:49

Omdat jullie nou met zo'n prutser als Waterman opgescheept zitten moet je dat niet elke club gunnen he.

1 februari 2013 om 22:53

Waterman is niet de man van reflexen zo een bal va Pelle moest hij hebben, maar wat hij wel goed kan is rust brengen in verdediging en goed mee voetballen, al ben ik meer van van Tyton.

2 februari 2013 om 00:00

@ronaldinho:
Alsof het een fout was van Waterman, het doelpunt van Pelle. Volgens mij begon het bij Hutchinson.

OT: Wat een megablunder. Had hij er maar vanaf gebleven. Die zal lekker slapen vannacht.
Stekelenburg mag weer wat hoop koesteren op betere tijden.

1 februari 2013 om 22:57

Heb jij het filmpje wel gezien? Welke keeper gaat nou met zijn lichaam naar zijn eigen doel draaien om vervolgens zo'n bal los te laten? Ik vind dit zeker een rede om hem niet meer op te stellen.

Blunders zoals Paul Robinson maakte door zo'n graspolletje of een keeper die net te laat is om zijn benen te sluiten zijn ook blunders, maar dat gebeurd wel meerdere keepers, maar deze blunder van Goicoechea, heb ik gewoon geen woorden voor.

2 februari 2013 om 11:13

Jij stelt als coach een speler die voor open doel mist ook niet meer op? Dan ga je een hele grote selectie nodig hebben....

2 februari 2013 om 11:34

Kijk nou gewoon even naar het filmpje. Welke keeper draait nou met zijn lichaam naar het doel toe als er niemand in de buurt is. Dus ja, dat is voor mij een rede om zo'n keeper op de bank te houden. Het is immers geen amateur-voetbal waar speler elke maand hun contributie moeten betalen om te mogen voetballen.

Zo AS Roma valt wel diep door de mand zeg Totti & Pjanic zijn voor mij de absolute sterspelers bij de Romeinen.

(kortom) Goed nieuws voor AC Milan, alleen moeten wij zelf nog winnen en staan we met 6 punten voor.

Steekie jij bent! Laat maar zien dat jij erin hoort!

1 februari 2013 om 22:47

Laten we hopen dat Steek er volgend week instaat in de basis, dat zou schitterend zijn.

Cagliari is dodelijk efficiënt, en natuurlijk dat Totti een beetje slordig was met zijn voorzetten en passing. Hij werd ook af en toe te makkelijk van de bal gelopen. Je zag ook dat Osvaldo en Lamela een beetje kwaad werden, Lamela bijvoorbeeld tien minuten voor tijd heel boos nadat Ibarbo de scheids fopte.

Cagliari kon en moest eigenlijk die vijfde doelpunt maken als ze niet onterecht voor buitenspel waren gefloten.

Laten we eerst eens hopen dat Steek zich wat beter gaat aanpassen in Rome. Italiaans leren is toch wel handig als je in de Serie A speelt.

tijd voor lobont, mensen vergeten even dat die geweldenaar ook nog bij as roma zit..

Tsja deze blunder valt natuurlijk niet goed te praten, misschien wel goed voor Stekelenburg.. Echter heeft hij in zijn periode bij Roma ook wel doelpunten geslikt die perfect houdbaar waren.. Maar denk dat Zeman ook wel beseft dat het warm begint te worden en dat hij moet ingrijpen.. Cagliari is toch het zwarte beest van Roma, is al vaker gebleken... Hebben ze bij Roma nog geluk gehad dat ze daar die 3-0 gewoon forfait cadeau kregen door die clown van een voorzitter.

Hoop ook dat Stekelenburg italiaans gaat leren, na bijna twee jaar moet je toch wel iets kennen. De standaard dingen om elkaar iets wat te begrijpen zijn nu ook weer niet zo moeilijk.

altijd schitterend als een trainer de 1e keeper vervangt en dan vervolgens die vervanger gaat lopen blunderen.

wat moet je dan? terugwisselen? kan eigenlijk niet meer. voor een keeper is vertrouwen van een trainer zo belangrijk. snijdt die zeman zich flink in de vingers.

Lopen die onderzoeken nog in Italië? Die keeper maakt n.l. gewoon twee blunders, hij heeft een simpele bal niet klemvast en hij draait met zijn lichaam naar het doel toe i.p.v. weg.

Ik denk dat iemand even zijn bankrekening moet nakijken, want dit is toch een blunder dat zelfs bij de amateurs niet te zien is. Echt hoor, dit is zo'n blunder waar ik ga twijfelen of die keeper wel zuiver is.

2 februari 2013 om 11:15

En een speler die een goede kans mist is ook omgekocht?

2 februari 2013 om 11:31

Sorry hoor, maar volgens mij heeft het Italiaanse competitie nou niet bepaald een goede naam als het om fair-play gaat.

Iemand die altijd maar een schwalbe maakt wordt ook altijd in twijfel genomen en zo'n blunder die deze keeper maakt in een competitie waar al vele malen onderzoeken lopen neem ik dus ook in twijfel.

zwakke wedstrijd van roma. maar die keeper is echt waardeloos. hopelijk speelt roma 17 april ook zo. inter moet een 1-2 goedmaken. maar totti is en blijft een held.
inter-zanetti
milan-maldini
juve-del piero
roma-totti
udinese-di natale

stuk voor stuk helden in de serie a
gewoon fantastisch

1 februari 2013 om 23:02

De Italiaanse clubs hebben veel meer helden. Het valt me ook altijd op dat het juist daar veel voorkomt.

Jij noemt bijvoorbeeld alleen Zanetti, maar wat dacht je van Cambiasso. Is inmiddels ook alweer aan z'n 9e/10e (?) seizoen Inter bezig. Bij Milan geldt datzelfde nog eens voor Ambrosini en zo hadden ze er nog wel meer. Costacurta, Abbiati en in mindere mate Gatusso. Bij Juventus heb je nog Buffon en is Chiellini ook hard aan de weg aan het timmeren. Roma beschikt naast Totti ook nog over de Rossi, dus het is echt bizar hoeveel het voor komt in Italië dat spelers voor echt lange tijd voor een club spelen.

Vervelend voor Roma maar misschien krijgt Stekelenburg nu weer een kans.

En verder ook heel mooi voor Catania. Waarschijnlijk verliezen ze bij Napoli maar dan nog blijven ze zevende staan door dit verlies van Roma.

De situatie voor Palermo wordt ook steeds zorgwekkender zeg... Cagliari was een concurrent in de degradatiestrijd. Die lopen nu best wel weg...

De degradatiestrijd gaat voorlopig tussen Genoa, Palermo, Siena en ik denk toch ook wel Pescara.

1 februari 2013 om 22:59

siena en palermo gaan er denk ik sws uit. pescara en genoa moeten het samenuitvechten. sampdoria moet trouwens ook oppassen

2 februari 2013 om 13:40

Palermo heeft het dan aan zichzelf te denken met die gekke voorzitter die door zijn temperament de club om zeep helpt...

LOL als of die is omgekocht hoe kan je zo'n domme fout maken : P

Maar goed, kan gebeuren, als Steek dit keer zijn kans niet krijg dan is er wel een draadje los bij die trainer.

Dit ruikt naar de misdaad? Omkoperij?? Ik weet het niet, maar zo'n fout kan ten eerste de wedstrijd beslissen, dan wel in het nadeel van AS Roma. Ten tweede kan het Zeman zijn baan kosten. Wat ik overigens wel terecht vind, want hij heeft niet gepresteerd zoals de directie van hem verwachtte. Het is jammer voor de club, maar ik denk dat Laurant Blanc een betere kandidaat is. (volgens de geruchten).

ikweet niet hoor hoor, stekelenburg heeft ons wel naar de wk finale van 2010 gebracht zonder hem hadden we er iniedgeval tegen brazilie er al uitgelegen.

1 februari 2013 om 23:16

dat mag je volgens sommige hier niet zeggen. de goede prestaties van stekelenburg en sneijder was volgens hen geen kunde, slechts puur geluk.

2 februari 2013 om 11:16

Als het kunde was vraag ik me toch af waarom ze beiden na het wk weinig meer hebben laten zien.

Jammer dat Stekelenburg op de bank zit voor deze prutser. Ik heb steeds meer het idee dat hij het slachtoffer is van een strijd buiten het sportieve om. Niet dat Stekelenburg een geweldenaar is, maar voor een club als Roma is een Stekelenburg met een beetje vertrouwen een nuttige keeper. Als hij in vorm is zelfs een puntenpakker.

Dit is wel een erge blunder misschien omkoperij. Ik zeg niet dat het zo is maar het kan best.

As Roma moet weer met Stekelenburg proberen want deze keeper doet het ook niet zo best.

Wat een blunder, Roma is hopeloos uit vorm. Je moet toch in staat zijn het arme cagliari te kloppen thuis maar dit is basrstslecht. Ik blijf Roma maar een lelijke en rare club vinden, no hate.

Stekelenburg is gewoon strontslecht op dit moment klaar. Mensen zeggen dat het aan de trainer enzo ligt en dat de trainer een clown is omdat hij deze gozer in de basis zet in plaats van Steek, maar Steek is gewoon 95 minder dan toen hij op het WK was. De meesten vinden dat Steek een basisplaats verdient omdat ze bij Steek meteen denken aan zijn geweldige WK en de goede vorm in 2010, maar Stekelenburg is op dit moment gewoon een schim van die keeper. Natuurlijk is dit een grote blunder van Goicoechea, maar dat iedereen dan op deze blunder baseert dat Stekelenburg moet keepen, slaat nergens op. Stekelenburg kan veel en veel beter doen, maar gewoonweg niet bij Roma.

Edit: Waarom staat er dat ik op interista heb gereageerd?

2 februari 2013 om 01:11

tja als ik dit zeg word ik uitgescholden maar je hebt gelijk

2 februari 2013 om 12:05

Geen idee , misschien een fout van VZ zelf.

Die keeper is omgekocht. dat zie je duidelijk

Steek zit ook niet voor de grap op de bank,dus moet nog maar zien

Nou Steek, grijp die kans zou ik zeggen. Al is het gewoon belachelijk dat hij nog steeds geen Italiaans kan. Sowieso was het al duidelijk dat Goicoechea heel zwak is bij hoge ballen, het was iedere keer spannend als hij een voorzet wilde pakken. Dat hij nu juist daar de fout in gaat, verbaast me niks. Ondanks die blunder hoort een club als Roma gewoon te winnen van Cagliari.

Wat een blunder zeg.. Steek moet nog 1 kans krijgen om zich te bewijzen en dan zien hoe hij het doet. Erg jammer dat hij zo erg is afgezakt..

2 februari 2013 om 11:46

Laat Steek eerst is maar de moeite nemen om Italiaans te leren.

2 februari 2013 om 13:42

Ik vind het eigenlijk schandaliger dat die Italianen merendeels geen Engelse taal kunnen spreken. Binnen een jaar kan je geen Italiaans spreken, simpel! En je maakt mij niet wijs dat hij geen woord Italiaans spreekt.

Maargoed, die trainer heeft toen gekke dingen geroepen, Stekelenburg heeft het allemaal ontkent.. Maar de haters hierzo houden het graag bij de trainer zijn woorden. Volgens mij kent het Nederlandse volk Steek nog beter dan die trainer, maargoed..

Voor de duidelijkheid: Stekelenburg wilde eigenlijk naar Spanje en had zelfs al 2 jaar lang een Spaanse cursus gedaan. Als hij dan kiest voor Italiaans, maak je niemand wijs dat hij nu geen Italiaans leert..... Oke, op jou na..

Het is een goede doelman één op één, maar in de luch is hij vaak nog te onzeker of blundert hij zoals nu. Steek is daarin volwassener, ookal laat die ook geregeld een steekje vallen.

Wat een lompe doelman, ik vraag me nog steeds af wat Steek op de bank doet, all-round minstens ook 3x zo slecht als Stekelenburg. Maarja die trainer Zeman is al langere tijd idioot bezig, dus ik heb er enigzins wel begrip voor.

Doe mij steek maar hij heeft alleen vertrouwen nodig dan is hij een van de beste

Iedereen zegt wel Stekelenburg, maar ik zou Lobont ook weer laten keepen. Deed het altijd wel goed bij ASRoma.

Ik volg de westrijden van Roma niet echt, maar kan me voorstellen dat ze een goede reden hebben waarom deze jongen op de goal staat.
Als Stekelenburg gewoon op de trainingen laat zien dat hij beter is, komt hij gewoon weer onder de lat.
Dat hij gefrustreerd is, komt min of meer door gebrek aan prestaties.
Dus de enige die hij de schuld kan geven dat hij geen basisplaats heeft is zichzelf.

Ik ben al jaren fan van dit AS Roma, ben ze altijd door dik en dun blijven steunen, maar nog nooit, nog nooit ben ik zó ontgoocheld geweest als nu. Trainer Zdenek Zeman mag van mij ontslagen worden en ik ben vast niet de enige die daar zo over denkt. Hij heeft er een boeltje van gemaakt. We hebben topspelers onder contract staan, maar er staat geen team. Integendeel, de toppers dreigen onder zijn trainerschap helemaal verloren te gaan. Wat een ontgoocheling is dit seizoen. Met zoveel goede moed begonnen, hoge verwachtingen bij zijn aanstelling, maar na amper een half seizoen wordt al duidelijk dat dit misschien nog een groter verloren jaar wordt dan het vorige. Het heeft geen zin om Zeman nog aan te laten tot het einde van dit seizoen, want dan lopen we misschien nog de Coppa Nazionale ook nog mis. Ik verwacht dit weekend zijn ontslag, zal misschien nog het beste nieuws zijn dit weekend. AS Roma moest een topper worden onder het nieuwe bestuur, maar we staan op een 8ste plaats in de Serie A en kunnen na morgen zelfs nog verder wegzakken op de ranglijst. De fans verdienen dit niet en de spelers ook niet. Hopelijk vindt het bestuur snel een oplossing, want zo kan dit niet langer.

Het is een gigantische blunder. Dit is zowat erger dan een bal in je eigen doel rammen! Een keeper hoort niet naar zijn eigen doel te draaien, simpel als dat, meer redenen hoef ik niet te geven! Hij vangt de bal, draait richting doel en denkt "oh ik laat hem maar los".. hou toch op!

Als hij die bal gewoon normaal had gepakt en normaal had gedraaid, had hij hem nog los kunnen laten ook. Dat kan vaker voorkomen en komt ook vaker voor. Maar ik heb nog N O O I T een keeper richting doel zien draaien! Nooit!

Overigens denk ik niet dat Stekelenburg volgende week keept. Het zou (ergens terecht gezien de ernst vd blunder) onzin zijn als een trainer een keeper direct wisselt na een blunder. In dit geval begrijpelijk, maar in het algemeen niet. Dat zou namelijk betekenen dat als Stekelenburg een foutje maakt, hij ook weer mag vrezen voor zijn plaats.

Die Goicoechea heeft ook goede wedstrijden gekeept. Nou ben ik een fan van Steek en zou bij wijze van spreken Buffon nog plaats moeten maken voor Steek als het aan mij ligt, want met Stekelenburg hebben we gewoon echt een geweldige keeper!

Hopen dat hij snel weer speelt! Als hij al de helft van zijn niveau haalt is hij duidelijk de enige nummer 1 onder de Nederlandse lat.

Volgend seizoen terug naar Ajax? God please..

Huh scheids?! De goal van Goicoechea was duidelijk hands!!! ....

Nee, laat ik er dit keer maar niet zoveel op ingaan als normaal, zou toch alleen maar een oneindige scheldtirade worden.. Ik heb Roma serieus zelden zò slecht gezien en vanaf de aftrap (pisballetje van Totti ingeleverd) was het al duidelijk dat het niks zou gaan worden. Als dan bij een 1-1 stand die keeper ook nog zo'n blunder maakt weet je dat er niet meer gewonnen wordt. Waar ik me aan stoor is wederom alle reacties waar staat dat Goicoechea het redelijk/goed deed in zijn vorige wedstrijden. Dit is puur op basis van de artikelen van voetbalzone die waarschijnlijk gekopieerd zijn van andere sites. Goicoechea heeft namelijk het hele seizoen bagger gekeept op Milan thuis na waar hij in de slotfase nog wel even grabbelde. Nee, Stek is geen topkeeper maar verdient gewoon het hele seizoen al een basisplek en geef hem groot gelijk over de onvrede die hij even stichtte.
Om nog maar een keer duidelijk zijn en de 53555000ste reactie te voorkomen: Stek zou eigenlijk tegen Bologna al keepen en had dus zijn plek terugveroverd, alleen werd hij toen gestraft voor zijn uitspraken in de media in een niet bij de club aangegeven interview. Eigenlijk zou hij ook gisteren gekeept hebben, hij is niet gepasseerd, alleen logischerwijs stel je geen vent op die pas om 14u van die dag geland is na een nachtje Londen.
Shit, heb ik er toch weer een lange reactie van gemaakt. Fijn in ieder geval dat ik met het vertrek van Zeman me vanaf nu misschien minder hoef te gaan ergeren.

Trouwens, vergeten door velen: Cagliari verdient alle complimenten voor het spel van gisteren, mooie ploeg en dodelijk in de omschakeling.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

AS Roma

Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
4.Napoli167
6.AS Roma132
7.Lazio127
8.Parma122
Voor de complete stand: Serie A
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina AS Roma.

0 fans
Keeper, 31 jaar

In de wandelgangen

Maandag 21 oktober
Mauricio Pochettino maakt zich zorgen over Jan Vertonghens vormdip en denkt dat de verdediger zijn snelheid begint te verliezen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren