Rutten boos: ‘Maak dat dan waar, houd de fans niet voor de gek’

Donderdag, 31 januari 2013 om

Fred Rutten voelt zich enigszins bedonderd door de clubleiding van Vitesse. De hoofdtrainer kondigde vroeg in januari al aan dat hij in iedere linie een versterking wilde voor zijn spelersgroep en de hele maand wachtte hij op wat er komen zou. Uiteindelijk lijkt hij echter zonder vers bloed de maand februari in te gaan en dat steekt, zo zei hij na afloop van de wedstrijd tegen Ajax (0-4).

/

In gesprek met Eredivisie Live bleef Rutten aanvankelijk nog rustig. “Ik weet het nog niet, ik heb me er niet mee beziggehouden. Ik hoor het zo wel van onze manager”, zei Rutten, daarmee doelend op technisch directeur Ted van Leeuwen. “We hebben nu nog een uur en een kwartier, maar ik heb niks gehoord. Ik heb een wens uitgesproken: soms krijg je van Sinterklaas ook niet wat je graag in je schoen wilt. Waarschijnlijk is dat bij mij ook zo.”

Aan Omroep Gelderland sprak Rutten echter heftiger woorden. “Ik ben teleurgesteld in de eigenaar, die van de daken schreeuwt dat we moeten meedoen om het kampioenschap. Dan moet je dat ook waarmaken en niet supporters voor de gek houden, want dat gebeurt nu en daar houd ik niet van. Ik pas daarvoor”, aldus de coach. “Daarvoor heb ik namelijk al te veel meegemaakt in dit half jaar. Ik zit namelijk in een film.” Na de persconferentie zou hij geweigerd hebben de spelersbus in te stappen.

Over de wedstrijd zelf sprak Rutten berustend bij het tv-kanaal. “Ik denk dat het overduidelijk was, vandaag: na de 0-2 was het over en had Ajax teveel kwaliteit. Ze gingen toen heel goed tussen de linies spelen en vervolgens maakten ze ook nog snel de 0-3. Ik ben niet ontevreden, want ik ken de kwaliteiten van deze spelersgroep. Twee duels tegen zo’n tegenstander in winst omzetten in één week is moeilijk. We maakten ook nergens aanspraak op.”Gerelateerd

Meer sportnieuws

83 reacties (laatste reactie door kaassie)

Gaat lekker buj Vitesse. Misschien moet Jordania een van zijn vriendjes kopen en die als trainer neerzetten.

Miss dat Merab zijn deals niet meer door waren gegaan dat hij daarom geen geld geeft. Ach, het is een raar wereldje he. Die onderwereld.

31 januari 2013 om 23:45

Ik vindt dat Rutten gewoon in de steek wordt gelaten door het bestuur want deze ploeg heeft wel degelijk versterkingen nodig op de positie van Van de Heiden, en verder hebben ze een cvm nodig. Op dit moment is het gewoon allemaal net niet genoeg om voor de titel te gaan.

En heb gehoord dat Rutten na dit seizoen vertrekt en terecht.

1 februari 2013 om 00:53

Grappig, Rutten kan straks zo weer bij Twente terecht. Hij past daar. Mits die Joop M. maar gewoon meewerkt. Rutten toont dit jaar wel de lef die hij nodig heeft.

1 februari 2013 om 09:48

Klopt. Ik heb wel het idee dat hij er bij Vitesse nu het maximale uithaald net als in zijn tijd bij Twente. Bij PSV kon hij geen potten breken maar of dat nou aan hem lag... Ik denk eigenlijk van niet.

1 februari 2013 om 08:14

ja en als vitesse wel spelers koopt is het weer een koopclub. er is altijd wel wat te zeiken he

op sbs6 werd net gezegd dat hij einde van het seizoen weg is en nu niet eens in de spelersbus zit ??

31 januari 2013 om 23:42

Hij zit inderdaad niet in de spelersbus richting Arnhem, want ik ben bang dat Rutten pisnijdig is en toch wel verschillende telefoontjes pleegt. Kasakowski, Jordania en Van Leeuwen zullen nog wel van hem gaan horen vanavond

31 januari 2013 om 23:44

Vrees ook dat dit het einde van Rutten gaat worden maar hij staat hier gewoon volkomen in zijn recht. Hij word hier de dupe van aangezien hij er straks aan het einde van het seizoen op afgerekend gaat worden. En denk ook dat Jordania hier niet al te blij mee zal zijn ondanks dat Rutten alle redenen heeft om boos te zijn. Zou het jammer vinden mocht dit eventueel wel tot een breuk gaan lijden

31 januari 2013 om 23:45

Maar leg uit. Waarom zou hij niet in de spelers bus gaan zitten? Dat heeft toch niets te maken met of hij blij is of niet?

31 januari 2013 om 23:51

Rutten zal wel in de buurt van emmen wonen..

31 januari 2013 om 23:53

Ik geloof zonder meer dat Rutten pisnijdig is maar dat zal hij gister ook wel geweest zijn neem ik aan? Denk dat hij te lang in dit wereldje meeloopt om een sinterklaascadeautje te verwachten op de laatste dag van de transferperiode.

Ik weet er het fijne niet van maar het loopt nog niet zo lekker daar in Arnhem, erg positief vind ik Rutten niet als het over Vitesse gaat en dan bedoel ik niet de spelersgroep. Heb je al enig idee wie Rutten op gaat volgen want gevoelsmatig gaat hij niet verlengen.

31 januari 2013 om 23:53

Zoals ik een reactie hier boven ook al aangeef denk dat Rutten er klaar mee is. Er speelde binnen Vitesse al meerdere dingen heb dit al eerder aangegeven dat het niet boterde tussen Vitesse-rutten. Maar dan word je belachelijk gemaakt door andere Vitesse supporters. Denk eerlijk gezegd dat dit gewoon de druppel is voor Rutten volkomen terecht. Kijk wij als supporters zijn dit gedrag gewend van Vitesse en dat komt echt niet door Jordania maar gewoon door het laatste deel van die overgebleven clowns wat er nog rondloopt.

Ik zou het in ieder geval ondanks dat we nu in een mindere periode zitten heel erg jammer vinden mocht die wel weggaan. Want ik neem niet aan dat je zomaar niet in de spelersbus gaat zitten dan moet er toch wel een breuk aan zitten te komen. Neem niet aan dat je alleen een beetje boos bent want die spelers kunnen er uiteindelijk ook niks aan doen

31 januari 2013 om 23:55

Nee, geloof niet dat zijn spelers assistent-coach en medische staf er iets aan kunnen doen dat het bestuur hem naait..

1 februari 2013 om 00:02

Nja als hij wat telefoontjes moet plegen met de technisch directeur dan lijkt het me niet handig omdat te doen waar de hele spelersgroep bij zit Klopper1900

1 februari 2013 om 00:30

@sk1lled

Dat zou op zich nog kunnen en best slim/logisch zijn, als dit nog te maken heeft met transfers. Maar niet als hij boos is omdat er geen spelers gehaald zijn of wat dan ook. Dan kan hij dat beter morgenochtend doen, in mijn ogen.

1 februari 2013 om 01:01

@kaassie

Ik had toch ook wel verwacht dat Rutten wat snuggerder was dan te denken dat hij Sinterklaascadeautjes krijgt, wanneer de goedheiligman niet eens in het land is.....

1 februari 2013 om 06:30

@ecktsjaak026 Wanneer er een Vitesse topic is dan kijk ik meestal even wat je te melden hebt. In tegenstelling tot het overgrote deel van de Vitesse fans kijk jij namelijk wel even wat verder dan je neus lang is. Dat je dat niet in dank word afgenomen begrijp ik heel goed.

Toch is er in deze topic iets waar ik op wil reageren. Jij stelt dat Jordania niet de oorzaak is van deze problemen. Maar dat is hij wel degelijk. Allereerst is hij de eigenaar van Vitesse en daarmee eindverantwoordelijk. Wanneer medewerkers (bijv. van Leeuwen) uitspraken of handelingen doen die fout zijn dan moet hij dat aan de orde stellen, herstellen en duidelijkheid scheppen. Kennelijk is dat niet gebeurt want Rutten heeft toezeggingen uit de organisatie gekregen die niet waargemaakt worden. Ik zou me zelfs voor kunnen stellen dat hij heeft ingestemd met het vertrek van Hofs op voorwaarde dat er spelers bijkwamen. De selectie is al zo smal dat dit anders onbegrijpelijk is. Verder is er echt maar een man die de dienst uitmaakt bij Vitesse en dat is Jordania. Na het begrijpelijke vertrek van van de Kraan heeft hij zijn greep op de organisatie verder versterkt door daar Kosakowski neer te zetten. Deze trouwe vazal voert de instructies van zijn baas perfect uit tegen een aardige vergoeding. De rest van de organisatie is behoorlijk monddood gemaakt en de enige reden dat van Leeuwen er nog zit is dat hij kennelijk een aantal handige contacten heeft. Maar van Leeuwen mag totaal niet meer serieus genomen worden als het om beleidsmatige zaken gaat.

Wat ik me wel afvraag is waarom er niets is gebeurd deze transferperiode. Zouden de nieuwe aankopen afhankelijk zijn geweest van het vertrek van Bony ?. En als dat zo is moet er maar eens nagedacht worden of er wel echt zoveel geld beschikbaar is. Natuurlijk heeft het nieuwe trainingscomplex veel geld gekost. Of heeft men zich verkeken in de hoeveelheid geld die er nodig is om de Nederlandse voetbaltop te bestormen. Soms heb ik wel eens dat idee gezien de nogal hoge (onrealistische) verwachtingen die Jordania kennelijk heeft met de aanwezige kwaliteit in de selectie. Of zou de mogelijke aankoop van het stadion (of nieuwbouw) de reden zijn van de pas op de plaats ?. Ben benieuwd naar jou mening hierover.

Verder is het maar afwachten of Rutten in Nijmegen nog op de bank zit. En langer dan 1 jaar zie ik hem zeker niet blijven. Dat zou wel jammer zijn voor Vitesse want hij is in deze fase van de opbouw van Vitesse een uitstekende trainer.

1 februari 2013 om 09:34

Fredje woont in Veldhoven..

1 februari 2013 om 10:30

@korenaar

Ben het trouwens volkomen met je eens heb er eens rustig over na zitten denken maar dit kan gewoon niet meer zo. Was gisteren net na de wedstrijd Jordania is natuurlijk ook verantwoordelijk er voor. Alleen die clowns die er binnen in bij Vitesse zitten die maken het nog veel erger als dat het is. Zoals een Ted van leeuwen. Alleen er is onderhand al zoveel gebeurd ik kan me gewoon niet anders herinneren. Maar dat hoe gek het ook klinkt dat we eigenlijk een beetje blind zijn voor wat Jordania met onze club aan het doen is. Omdat er eigenlijk niks veranderd is het is altijd zo gegaan het is zo lek als een mandje we weten gewoon niet beter. Maar zoals ik even hier voor ook in ander topic aangegeven heb heb er rustig over na zitten denken. Maar het kan gewoon helemaal niet waar we de laatste tijd mee bezig zijn. Jordania moet er eigenlijk wel van af weten mocht dat niet zo zijn dan is het nog steeds een slechte zaak. Ben eigenlijk wel klaar met Jordania en zijn vriendjes ze zijn me club kapot aan het maken.

Denk inderdaad dat ze zich behoorlijk vergist hebben in Bony en dat ze zijn transfergeld voor aankopen zouden willen gebruiken. Alleen er bleek uiteindelijk toch minder interesse voor Bony te zijn als dat iedereen verwacht had. Maar dan moet je niet zo na buiten lopen schreeuwen dat je spelers gaat halen ook niet naar Rutten toe. Als je weet hoe het trainingscomplex gefinancierd is dan heeft het Jordania weinig gekost. Maar daar ga ik hier voor de rest niet op in dat is niet aan mij om naar buiten te brengen(dit is misschien een beetje goedkoop scoren van me aangezien ik niet naar buiten breng hoe het dan wel gedaan is maar binnen Vitesse weet iedereen het). Denk wel dat Jordania de verkeerde mensen om zich heen heeft. Wederom Ted als we een speler binnenhalen dan presenteert die het als of we nu 10 vergelijkbare spelers als Messi in het veld hebben. Denk dat Jordania daar misschien iets te veel op vertrouwt moet die natuurlijk niet doen want iedereen ziet wel dat het allemaal wel mee valt. Over het nieuwe stadion zou ik je het antwoord schuldig moeten blijven hoe het precies zit. Maar het lijkt mij persoonlijk niet aangezien de uitspraken nog niet zo heel lang geleden gedaan zijn. Denk dat het echt puur en alleen vertrouwen op een transfer van Bony geweest is en dat er mis gegokt is. Maar nogmaals breng het dan niet naar buiten zo en niet naar Rutten toe.

Ik denk helaas dat je gelijk heb een jaar zal die zeker niet blijven. Vrees eerlijk gezegd aangezien ik ook overal al lees dat die de training eruit gegooid heeft. Dat die het nu al welletjes vind want hij is ook gewoon een beetje voor lul gezet dus volkomen terecht. Sterker nog hij is op dit moment gewoon het beste wat ons had overkomen een betere trainer als Rutten kunnen we ons niet op dit moment wensen. Dus veel s6 ook waar hij dan ook heengaat

Mijn excuses voor me misschien wat negatieve post. Alleen heb er nou eens een keer echt goed over na zitten denken een tijdje maar dit kan gewoon zo niet. Als er een goede oplossing zou zijn waardoor Jordania zou kunnen vertrekken en mijn club blijft gewoon bestaan. Ook al doen we dan weer voor plaats 15 mee daar zou ik voor tekenen genoeg is genoeg met die onzin. Alleen die oplossing is er waarschijnlijk niet of nauwelijks

1 februari 2013 om 22:15

@peetvader
lol

@ecktsjaak026
Ik lees wel overal uit monde van andere lezers dat Rutten spelers zijn beloofd maar is dat wel zo? Van Rutten kan ik wel alleen artikelen herinneren dat Rutten om een speler voor elke linie heeft gevraagd maar niet dat hem door Vitesse spelers zijn beloofd. Ik kan het natuurlijk mis hebben maar heb zo mijn twijfels over die belofte.

Heeft Rutten helemaal gelijk het lijkt me alleen vervelender voor Rutten als dat het voor ons als supporter is. Aangezien ik al zolang supporter van Vitesse ben dat ik onderhand wel weet dat eerst afwachten is of iets wel doorgaat. En al helemaal met die clown van een Ted dan kan je bijna van het tegenovergestelde uitgaan als die gast wat zegt. Maar niet treuren Ted heeft er vast nog wel een paar in zijn koelkast staan die die er om 5 voor 12 nog even uithaalt

Ik ben het wel met Rutten eens, het zijn me iets teveel woorden als daden. Met deze selectie kun je gewoon niet kampioen worden, punt.

31 januari 2013 om 23:49

Ach, je kan met de geringe investeringen makkelijk om naar de subtop te komen. Vitesse klom van een middenmotor naar een stabiele plek in de subtop. Helaas is die stap naar de top wel wat groter. Twente wist het met jaren langdurig goed beleid aansluiting te hebben gevonden, AZ kosten het vele jaren en nog eens bakken van Scheringa zijn geld.

31 januari 2013 om 23:56

AZ heeft er inderdaad heel lang over gedaan om kampioen te worden maar het waren zeker in de eerste jaren slechts bakjes met geld en langzaam maar gestaag opgeklommen.

1 februari 2013 om 00:36

stabiele plek in de subtop? nog geen 2 jaar geleden speelden ze op 1 goal na in de nacompetitie ondanks de vele investeringen

1 februari 2013 om 00:49

Dit seizoen en afgelopen seizoen waren toch duidelijk tekenen dat Vitesse beter was dan de vele clubs die achter Vitesse eindigde. Het jaar ervoor laat ik buiten beschouwing, aangezien de selectie van Vitesse en de trainer van Vitesse totaal niet serieus te nemen waren.

1 februari 2013 om 00:00

Oh ja, dat was de doelstelling van dit jaar he?

Dan moeten er inderdaad wat versterkingen komen. Hoewel ik wel vind dat ze een goede selectie hebben. Prima voor de sub-top.

1 februari 2013 om 00:32

Nee, dat is niet de doelstelling van dit seizoen. Naar het schijnt is dat gewoon Europees voetbal.

1 februari 2013 om 01:10

Ik dacht altijd dat gezegd werd dat Vitesse kampioen zou worden in 2013. Mijn fout.

1 februari 2013 om 01:28

Die Kassekovski (of hoe die vent mag heten) sprak inderdaad over Europees voetbal, maar hij liet doorschemeren dat Jordania eigenlijk al meer verwacht.

Wie denkt die Rutten wel niet dat hij is. Met de huidige selectie moet je gewoon top 4 kunnen halen en eigenlijk CL voetbal. Echt heel onprofessioneel dit. Alsof de eigenaar zomaar even extra centen op tafel kan leggen of alles halen.. Daarbij heb je met de laffe speelstijl van Rutten ook helemaal geen extra spelers nodig. Je kan dit prima blijven spelen... Daarbij mogen de supporters helemaal niet klagen. Kijk eens waar je staat man. Dat was zonder Jordania degradatievoetbal geweest. Janssen slaat echt alles, waar bemoeit die clown zich mee? Gaat ook nog een beetje zeiken. Ga gewoon voetballen man. Je gaat er tegen Ajax nu af echt niet omdat je spelers te weinig hebt!

31 januari 2013 om 23:51

Bony valt weg en je bent een subtopper. Niks mis mee, maar als je aspiraties uitspreekt de top van NL te willen bestormen, dan kun je niet teren op een Bony, Theo Jansen, Van Ginkel en verder in mindere mate Velthuizen, die Kashia en Kakuta.

31 januari 2013 om 23:53

Beperk je aub tot United want je kraamt nu alleen onzin uit. Laffe speelstijl? Hij speelt niet eens met één verdedigende middenvelder. Bovendien zijn de versterkingen belooft en als Bony weggaat/wegblijft is top 4 echt niet zo vanzelfsprekend hoor, er schijnen ook nog clubs in de eredivisie te spelen die luisteren naar de namen Psv, Ajax, Twente en Feyenoord.

31 januari 2013 om 23:55

Wat ben jij een egoïstische klootzak zeg, je hebt totaal geen inzicht in wat er bij vitesse gebeurd, rutten heeft juist volkomen gelijk door zijn wensen uit te spreken en daar tegenover stonden bepaalde eisen en als je rutten dan niet de wensen geeft kan hij ook moeilijk de wensen vervullen die jordania en zijn mannen voor ogen hadden te behalen, en janssen spreekt zijn mening gewoon uit over wat er gaande is en over de supporters, de supporters steunen hun club al jaren ook toen vitesse bijna degradeerde zaten er nog zelfs 16.000 man in het stadion dus waar bemoei jij je mee in godsnaams als je nergens verstand van hebt...

31 januari 2013 om 23:58

Wat een gezwets.

Wanneer je als Jordania van de daken schreeuwt dat Vitesse dit seizoen voor het kampioenschap moet gaan, dan dien je je trainer ook te voorzien van een kampioenselftal. Op deze manier worden er onhaalbare doelstellingen gesteld aan Fred Rutten. Zwaar te begrijpen dat hij hier dan pisnijdig om is.

Zo snel mogelijk weg daar uit dat wespennest, Fred.

1 februari 2013 om 00:58

En je bent idd voor het gemak maar even de gevestigde orde vergeten, zo vanzelfsprekend is het dus niet. Topscorer zit in Afrika, veel jonge gasten en in de breedte toch niet zo heel erg sterk blijkt nu wel.

Laatste seizoen Rutten bij Vitesse? Vind het wel erg makkelijk om op elke linie versterking te willen voor het kampioenschap maar als dat aan hem beloofd is. Jammer dat Ajax het vandaag laat zien maar afgelopen zondag zwaar liet afweten.

31 januari 2013 om 23:42

Ajax liet het pas afweten bij de 0-2 voorsprong,,,

En nu hebben ze wel doorgezet naar de 0-2 en niet gedacht van oo we zijn er al

31 januari 2013 om 23:46

We stonden wel 0-2 voor maar vond de hele wedstrijd al matig. Veel onzorgvuldigheid. Het was dat Vermeer zich duidelijk liet zien. Desondanks dat klopt het dat het na de 0-2 wel heel erg mak werd. Erg jammer want ze hebben hele belangrijke punten laten liggen die ze nooit hadden moeten laten liggen.

31 januari 2013 om 23:47

Ik weet niet of je de hele wedstrijd hebt gezien, maar Ajax speelde heel matig zondag. Was vandaag wel beter, alhoewel er ook veel slordigheden waren. Ook was Ajax vandaag een stuk feller, dat had ik liever zondag gezien.

En Fred heeft compleet gelijk. Er werden versterkingen beloofd en nu is het 31 januari 23:40 en er is helemaal geen enkele speler bij. Als ik Rutten was zou ik meteen opstappen, bah bah

Ja en begrijpelijk. Rutten gaat mijn cluppie aan het eind van het jaar verlaten en ik geef hem groot gelijk. Het transferbeleid is hopeloos. Het was iedereen wel duidelijk dat er versterkingen nodig waren.
Dat er dan ook nog twee spelers weggaan in plaats van erbij komen is al helemaal onbegrijpelijk.
Helaas, ik ben ook erg teleurgesteld.

Is het niet zo dat een trainer een passant is. Hijnkan zijn wensen kenbaar maken maar de club bepaald de visie voorl de lange termijn. De reden waarom Twente succusvol is geworden.

Het valt me zwaar tegen wat Rutte hier nu doet, totaal niet relevant voor commentaar op deze wedstrijd. Slechte verliezer en ik ben hier nog zieker van dan de uitschakeling

1 februari 2013 om 00:42

je zegt lange termijn, waarom in godsnaam bieden ze hem dan afgelopen zomer een contract voor maar één jaar aan? dat noem ik geen visie voor de lange termijn of wil je zeggen dat elk jaar en andere trainer goed voor een speler is? en daarbij zijn wensen zouden uitkomen is gezegd van bovenaf

1 februari 2013 om 07:36

De club bepaalt het beleid niet de trainer . Dat bedoel ik

Ik snap best dat Rutten teleurgesteld is, hij weet gewoon dat er versterkingen moeten komen om aan te sluiten bovenin. Aan het einde van dit seizoen zal Vitesse naar een nieuwe coach moeten gaan zoeken, want Rutten vertrekt vrijwel zeker nu.

Rutten heeft helemaal gelijk. Deze selectie is te smal. Psv, Ajax en Twente hebben door blessures belangrijke spelers voor een lange periode moeten missen.
Als vitesse dit overkomt dan zijn er geen goede vervangers en kunnen ze veel punten gaan verliezen.

Leuk hoor zo'n man met geld, maar het maakt gewoon je club kapot. Het gaat alleen maar om status en iedereen die niet naar hem luistert mag direct weg. Vitesse is echt dood! Geen wonder dat er niemand daar op de tribunes zit. Straks loopt die rijke stinkerd ook nog weg en zit Vitesse met een hoop ellende.

Maar o wee als wij supporters hiertegen protesteren, dan deelt de Fifa en de Uefa direct absurde boetes uit! Ons voetbal gaat kapot door dit soort gasten.

Het zou mooi zijn als alle supporters eens een weekend lang bij elke wedstrijd hiertegen zouden protesteren. Gewoon dat doek van die sjeik in elk stadion!

31 januari 2013 om 23:47

Inderdaad Yiddo, weg met al die rijke eigenaren die niets met een club hebben! Zou het beste zijn voor het voetbal op de lange termijn. Aan de andere kant, het is ook wel weer leuk om vitesse zo te zien hoe de club langzaam de identiteit verliest.

1 februari 2013 om 11:07

Als Vitesse jordania gaat uitkafferen dan zal het snel bergafwaarts gaan denk ik. Vitesse leunt volledig op deze onderwereld figuur. Ik hoop dat Vitesse zijn identiteit niet verliest enover een aaantal jaar gewoon lekker bovenin meedraait.

Je kunt ook niet weer in de winter te veel spelers gaan kopen Vitesse heeft goed materiaal om mee te doen om de titel.

Leerdam toch niet naar Vitesse wordt nu gezegd

Ik zei het net in 1 van die andere artikelen maar tegenwoordig is het zo dat de moderne voetballer meer kwaliteiten heeft dan voorheen maar de mentaliteit mist. Vroeger was het andersom en daarom was het voetbal ook nog leuker.

En dan kan het ook nog zo zijn dat Bony nog naar Rusland gaat vertrekken. Als dat zo is zal Vitesse af gaan haken voor het mogelijke kampioenschap.

Het is jammer voor Rutten maar hij houd wel zijn beste speler Bony. Daar mag hij ook trost op zijn.

31 januari 2013 om 23:52

Dat is nog niet eens zeker: de transferperiode in Rusland is altijd een kleine maand langer open. En wanneer die Russen opeens met 14 miljoen aan komen zetten, is Bony ook weg hoor...

Vitesse heeft toch geen versterking nodig, ze hebben immers een Jansen rondlopen, die veel beter is als dejong en Poulsen !!!!!!!!!1

Rutten moet niet zeiken. Kijk wat voor team als Bony weer terug is hij nog steeds heeft staan. Dat is niet mis.

De enige die met recht mag zeggen dat hij in de maling is genomen is van Basten.

1 februari 2013 om 00:02

Ja maar hij heeft als doel 4de plek mee gekregen dat is gewoon onrealistisch met deze selectie. Aangezien Bony ook weg zal gaan waarschijnlijk nog naar Rusland. Als een Janssen of van Ginkel of nog erger een Kashia geblesseerd raakt hoe moeten we dan in godsnaam gaan spelen. We hebben geen fatsoenlijke rechtsback want blijf Kalas een centrum verdediger vinden. We hebben geen fatsoenlijke verdedigende middenvelder dan hebben we ook nog van der Heijden er staan. Als er ook maar een speler geblesseerd of geschorst raakt straks dan dat kunnen we niet eens fatsoenlijk opvangen daar gaan we echt geen top 4 mee eindigen

1 februari 2013 om 00:10

Ja maar dat is overal zo. Als bij een Barca Iniesta, Xavi geblesseerd zijn is het ook een heel stuk minder. Als bij een Ajax Eriksen, Fischer, de Jong geblesseerd zijn ook een stuk minder. Is overal zo.

Misschien gaat Bony niet weg is nog helemaal niet zeker.. Vitesse staat na 20 wedstrijden nog steeds bovenin. Dus zo slecht is het allemaal niet.

1 februari 2013 om 00:16

De kans dat Bony naar Rusland gaat schijnt wel erg groot te zijn.

Daarnaast heeft Ajax wel degelijk wat achter de hand als Eriksen, Fischer en de Jong wegvallen. Dan krijg je Sereno, Babel en Sigthurson. Dat is nou net het verschil tussen de topploegen en Vitesse. Ajax heeft al veel blessures gehad maar draaien nog volop mee voor de titel.

Bij Vitesse is er maar weinig op de bank om blessures en vermoeidheid op te vangen. Dan zit je met Ajax, Psv, Twente en Feyenoord en zelfs nog Utrecht. Dan kan Vitesse zomaar zesde worden. Begrijp wel dat Rutte in dit stadium er graag wat bij wil hebben zodat hij mee kan doen tot het einde.

1 februari 2013 om 00:17

Zeg niet dat het slecht gaat bij Vitesse ben juist blij met hoe het gaat maar meer zit er ook niet in. Maar als al die spelers die je noemt geblesseerd raken dan staan er andere spelers om in te vallen. Wij hebben eigenlijk gewoon geen spelers die het op kunnen vangen als er iemand in moet vallen word het gelijk JL niveau. We moeten noodgedwongen al met Havenaar en Reis spelen omdat er gewoon geen(fatsoenlijke) middenvelder is. Onze selectie is gewoon veel en veel te smal we kunnen gewoon geen enkele blessure opvangen. En dat maakt op zich niet uit maar om dan te eisen dat je 4de word. En neem aan dat Bony gewoon weggaat mocht ie niet weggaan loopt die de kantjes er waarschijnlijk van af net zoals voor de winterstop

niet merab heeft dat geroepen maar van schouten heeft dat en keer geroepen, vitesse heeft en uitstekend selectie, wat denkt rutte wel niet dat hijs, niet zeuren joh. merab zal in de zomer wel zijn team gaan versterken. des tijds sprak merab dat echt tegen, dat was die van schouten die lekker maar wat riep omdat hij wist dat hij de miljoenen mee kon nemen.

Rutten heeft hier helemaal gelijk in. Ik vraag me eigenlijk af of die Jordania nog wel zoveel geld heeft? En als hij het wel heeft investeert hij het dus niet in Vitesse.

Ik had het Rutten gegund om successen te halen. Ik vind het altijd een heel warm en vriendelijk persoon. Hij moet in ieder geval heel snel weg daar!

Het grappige van dit verhaal is dat mensen Vitesse graag zien als een handelshuis. Maar nu ze niemand kopen of verkopen worden we daar weer op afgerekend... Ik vind het heel apart dat rutten openlijk zo moeilijk doet, er staat een prima elftal en dan worden we gewoon derde ofzo. Prima toch. Wat een drama om niks, het kan toch ook niet zo zijn dat een trainer de eigenaar even sommeert om 3 nieuwe (dure) spelers te halen, anders ben ik weg hoor. Rare actie. Onbegrijpelijk.

Trieste avond maar bij mij Overheerst het goede gevoel van zondag!

Ik hoop dat Joradania binnenkort opstapt dan is het einde vites

Joop haal Fred toch aub terug naar Twente.aan hem hebben we te dsnken waar we nu staan.maar onze Engelse vriend maakt alles weer kapot.

Rutten heeft met zijn argumentatie wel gelijk, maar aan de andere kant wist hij heel goed waar hij aan begon toen hij bij dit Georgische circus aan de slag ging. Hij er zelf voor gekozen.

Sjongejonge, het wordt steeds erger daar bij Vitesse.

Hopelijk stopt Jordania niet met het spelen van een suikeroompje, want met 37 miljoen verlies is er geen Vitesse meer over...

Ik kan Rutten geen ongelijk geven. Het lijkt me ook behoorlijk frustrerend dat de door hem toegezegde versterkingen uiteindelijk niet komen. Er zijn er 3 beloofd en je krijgt er 0. Het is ontzettend zonde dat een club als Vitesse waarschijnlijk op de lange termijn kapot gaat aan dit soort beleidsbepalers. Een hoop beloftes, maar weinig daadkracht Nu al 37 miljoen verlies, hoe zal dat over 5 jaar zijn? Zodra Jordania er geen brood meer in ziet, is het over voor Vitesse. En dat allemaal dankzij die engnek van een schouten.

Zo, geen versterkingen, wel bankzitters weg en daarom nu 0 bankzitters die ook maar iets toevoegen.
En verder zal Jordania de uitspraken van Rutten niet op prijs stellen en hem ontslaan.

Achja, anders had Vitesse toch niet emer bestaan, nu wel. Dat is het enige positieve aan deze avond.
Forza Vites

Volgens mij gaat dit over de relatie tussen Rutten en Jordania en niet over de 'teleurgestelde fans'. Het zou me niet verbazen dat er mensen op de achtergrond actief bezig zijn om Rutten niet de vrijheid te geven die hij wil.

Daar gaat het over. Tenslotte heeft hij Bony binnekort weer. Hoop echt niet dat Rutten denkt dat hij de trainer van Manchester City of PSG is...vitesse met Bony heeft een leuke ploeg en kan zeer zeker nog een poging wagen op de titel. Als Rutten echt niet liegt vind ik zijn argument zwak. Dan begint hij een tweede Advocaat te worden. Ronald Koeman, Frank de Boer en Steve Mcclaren zouden heus ook tig nieuwe spelers willen hebben...

Het gaat ovewr en stukje communicatie. Rutten heeft het gevoel dat hij overal buiten wordt gehouden en dat er niet met hem gecommuniceerd wordt. Dat steekt hem e dat is terrecht. De club is gewoon niet tranparant genoeg. Geeft nog steeds geen warm gevoel dus laat ze daar maar eens over nadenken voordat ze weer een goede trainer wegsturen.

gelijk heeft Rutten! ik als supporter voel het zelfde.

Tuurlijk, ik geloof niet in het kampioenschap en dat heb ik nooit gedaan. Ik ben al blij dat we 2x in een seizoen van Ajax kunnen winnen.

Maar het gaat hier om toezeggingen/beloftes die niet worden nagekomen. Ze proberen supporters te paaien in de Winter door te zeggen dat er goede aankopen worden gedaan.
Ze geven Rutten een doelstelling mee waar hij zich niks van af weet. 4e plek.... dat red je natuurlijk nooit met deze groep.

Daarnaast is het Rutten ook 3 a 4x toegezegd!

Als er geen geld meer is dan moet het gewoon gezegd worden. Even goede vrienden. Maar na 10 jaar wanbeleid en loze beloftes mogen we toch wel een keer de waarheid horen?

wat een gezeik we kunnen elke zondag nog naar Vitesse, Rutten heeft zich sterk gemaakt voor 3 versterkingen als hij ze niet krijgt gaat die liggen janken.. lijkt wel een verwent kind... realiteit is Hofs lekker aan het voetballen waar hij wel moet werken voor zijn geld... Chanturian zijn Georgische taal kan ophalen hopen dat hij beter terug komt ( ik had hem nooit laten gaan en op 10 neer gezet)... Ruimte gemaakt voor de jeugd op de bank die er bijna tegen aan zit. .....qazaishvili, kan eindelijk wat speelminuten maken, Aksentijevic, Mori, Darri,vink, De jeugd wat in jong vitesse speelt kan doorschuiven. Het door selecteren is eindelijk begonnen.

De andere clubs halen ook niets en mocht Bony alsnog gaan kunnen ze aan het begin van het nieuwe seizoen rustig rond kijken . Voor leerdam een Miljoen neer leggen wat ik in de wandelgangen hoor voor een 5mnd als die daarna gratis op te halen is ... ja dan gooi je alsnog met geld wat in mijn ogen onnodig is.

Top 5 voor Vitesse moet er in zitten met dit spelers materiaal

Eloy Room die hield wel veel ballen tegen!

Rutten loopt tegen dezelfde zaken aan als Vd Brom. Langer dan 1 seizoen is dat blijkbaar niet vol te houden. Ben benieuwd wie de volgende trainer is die in dit circus stapt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Vitesse

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax2737
2.Vitesse2212
3.Feyenoord2112
4.PSV2014
5.FC Twente1810
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
R. PasveerKeeper90
E. DasaVerdediger90
A. BrojaAanvaller94
L. OpendaAanvaller95
D. DoekhiVerdediger80
M. WittekVerdediger80
R. BazoerMiddenvelder81
Voor de complete selectie: Clubpagina Vitesse.

42 fans
Coach, 57 jaar

In de wandelgangen

Vrijdag 27 november
Ajax krijgt in januari twee Zuid-Afrikaanse jeugdinternationals op proef. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren