Mancunian-debuut van Tunnicliffe levert vader tienduizend pond op

Donderdag, 27 september 2012 om 08:00Daniel Cabot Kerkdijk • Laatste update: 07:59

Ryan Tunnicliffe maakte woensdag zijn debuut in de wedstrijd tussen Manchester United en Newcastle United (2-1) in het kader van de Capital One Cup. De negentienjarige verdediger was in de laatste tien minuten de vervanger van Marnick Vermiji en dat levert zijn vader een leuk bedrag op.

/

Toen Tunnicliffe negen jaar was, wist zijn vader het zeker: in de toekomst zou zijn zoon profvoetballer van Manchester United zijn en voor het eerste elftal uitkomen. Hij sloot een weddenschap af met een vriend, 100/1, dat zijn zoon in de toekomst minimaal één minuut in het hoogste keurkorps zou spelen.

Tunnicliffe zette tien jaar geleden honderd pond in en krijgt nu een bedrag van liefst tienduizend pond uitgekeerd. Zodoende was niet alleen Ryan Tunnicliffe woensdag een gelukkig man, maar ook zijn vader. Tabloids claimen dat wijnliefhebber Sir Alex Ferguson ongetwijfeld een goede fles rode wijn zal ontvangen.Gerelateerd

Meer sportnieuws

11 reacties (laatste reactie door edenhazard)

heeft die vriend 10.000 pond gedokt?!

27 september 2012 om 01:41

ja het was 100 x 100 dus 10 duizend pond!

27 september 2012 om 01:50

Ja dat moet hij betalen; maar het is een weddenschap met een vriend. Ik ken menig persoon die niet zomaar even 10.000 pond kan of wil betalen.

Zeker ook omdat er bij zulke weddenschappen ook vaak geen of nauwelijks bewijs is dat deze afgesloten is.

27 september 2012 om 03:22

Het zijn vrienden, dan ga je toch niet naar tastbare bewijzen vragen/zoeken.

27 september 2012 om 12:02

Nee klopt maar juist omdat het tussen vrienden is zou ik die weddenschap niet serieus nemen, als het nou een klein bedrag is dan is het te begrijpen maar 10.000 laten dokken door een vriend

27 september 2012 om 17:42

het kan zijn dat meneer Tuncliffe een rijke stinkerd is en zijn vriend ook. Dan zal 10000 minde erg zijn denk ik

haha lache en blije vader en blije zoon! leuk voor hem als hij wat vaker in mag vallen! als hij dan echt en groot contract krijg zeg hij alleen tegen zijn vader dat verdien ik in en dag! wel lef als je zo'n weddenschap durft aan te gaan!

Damn. Ben je net de ongelukkige vriend ,van die vader, die in een dronken bui de weddenschap afsluit. Dat is een zware kater hoor.

Achja, als het een goede vriend betreft neem je het geld niet eens aan omdat het toch niet lekker voelt. Verder speelt zijn zoon bij Manu, ik denk dat dat een grotere geluksfactor zal zijn dan die 10 mille.

Lekkere wedstrijd van Man vanavond btw, had wel erg graag ook RvP ertussen gezien, vooral omdat dit volgens mij de eerste wedstrijd van dit seizoen is van Manu waar ze lekker combineerden en wat RvP zeker zou sieren.

Hahaha.. of combineren nu juost goed omdat van persie niet speelt! :-)

10,000 pond, da's niet niets. Hangt ervan af wat de financiële situatie van die vriend is. Ik denk dat de Tunnicliffe's de komende 20 jaar niets tekort zullen komen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Manchester United

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden

Schotland
266 fans
Coach, 79 jaar

In de wandelgangen

Zaterdag 31 juli
Real Madrid hoopt dat Martin Ödegaard tot inkeer komt en toch wil blijven. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren